ZielsMissie School Speciaal Aanbod

Met heel mijn hart wil ik je uitnodigen voor ZielsMissie School!

Stap volledig IN je Missie! Verpak en verkoop je kennis, expertise maar vooral je ENERGIE om het grootste verschil mogelijk te maken. Zowel in het leven van jouw klanten, als in jouw leven en dat van de mensen van wie je houdt.

Hieronder vind je de uitgebreide versie van wat we gaan doen. Maar hier alvast een overzicht:

Wat gaan we doen?

Je gaat je committeren aan het VOL in de wereld zetten van je Zielsmissie. Geen excuses meer. Wij gaan je helpen om je leven en je business helemaal af te stemmen op waarvoor jij hier op aarde bent gekomen. Je krijgt hiervoor van ons alle support, alle tools en alle kennis die je nodig hebt voor een hele aantrekkelijke investering. We gaan aan de slag met het creeeren van jouw BESTE leven EN Jouw meest afgestemde business. We leren je niet alleen hoe je als de meest krachtige creator jouw realiteit creeert, maar ook hoe je geld verdient met datgene wat je het ALLER liefste doet EN daarmee de wereld een stuk mooier maakt. We helpen je om af te stemmen op jouw Zielsklant, de grootste visie die je voor jezelf, je leven en je Missie hebt, het creëren van jouw meest afgestemde aanbod, je magnetische marketingstrategie en al het andere wat aan bod komt op de reis van het leven van je ZielsMissie. Kortom: je gaat leren hoe je het leven kunt creëren waarvoor jij hier op aarde gekomen bent.

Hoe gaan we dit doen?

Iedere week krijg je een online module met het onderwerp van die week. Daarnaast krijg je van ons support in de vorm van wekelijkse coachingscalls en deelname aan een supportgroep onder leiding van een Bewustzijnscoach. We begeleiden je stap voor stap met coaching, praktische opdrachten en feedback om jouw Missie, zielsklant, aanbod en afgestemde strategie helder te krijgen. Tussen de sessies door kun je vragen stellen in een speciale what’s app groep OF in de Facebookgroep en uiteraard tijdens de wekelijkse coach calls.

Voor wie?

Voor healers, coaches, spirituele ondernemers, creatievelingen, lichtwerkers en iedereen die voelt dat ze een bijdrage willen leveren aan het creëren van een nieuwe aarde en voelt dat NU de tijd is om next level in hun Zielsmissie te stappen.
Voor iedereen die voorbij limitaties, uitstelgedrag en blokkerende patronen wil komen om de meest krachtige creator te worden die ze maar kunnen zijn.
Voor Iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en zijn volste potentie wil bereiken.
Voor iedereen die klaar is met “ooit” en “op een dag” maar NU een kwantumsprong wil nemen om de meest krachtige creator te worden van zijn realiteit.
Voor iedereen die voelt dat er een Nieuwe Maatschappij geboren mag worden en dat niet over wil laten aan “the powers that be.”

Wanneer?

De komende dagen krijg je €500,00 korting op je lidmaatschap EN je ontvangt hele bijzondere bonussen waar je later op deze pagina alles over kunt lezen. Nadat je je aan hebt gemeld kun je direct beginnen. Is NU geen goed moment voor je? Geen probleem! In overleg kun je je NU aanmelden en over enkele maanden starten. Stuur dan even een mailtje naar [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden.

Bonussen!

Ik heb een HEEL speciaal aanbod samengesteld met korting en extra Bonussen ter waarde van duizenden euro’s. Dit zijn de bonussen die je ontvangt:

BONUS 1: 500 euro korting op je investering.

BONUS 2: Geen jaar lidmaatschap maar een LIFETIME lidmaatschap op Zielsmissie school.

BONUS 3: OOK nog eens LIFETIME toegang tot al mijn andere scholen.

Dit aanbod is alleen de komende paar dagen geldig . Je hebt nog zo lang om je aan te melden voor Zielsmissie School en deze bonussen te kunnen ontvangen:

Weet je diep in je hart dat je hier op aarde iets te doen hebt?

Voel je dat je een Missie hebt? Voel je dat er iets in je zit dat je DOL graag met de wereld wil delen?

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Voel je in je hart dat je een Krachtige Creator bent? Dat je een missie hebt en een drive om alles uit het leven te halen wat er in zit?

Die krachtige persoon zit al IN jou en met het loslaten van jouw blokkades, leren hoe creatie ECHT werkt, diepe heling en simpele, maar effectieve business strategie gaan we die persoon tot leven laten komen!

Het is mijn ZielsMissie om, als Bewuste Creatie expert en Zielsmissie Mentor, jou te leren hoe je een MEESTER manifestator wordt en om zo veel mogelijk mensen op de wereld te helpen hoe ze de meest Krachtige Creator kunnen worden die ze kunnen zijn.

Ik help Bewuste Creators, Creatieve ondernemers, Influencers, Coaches, Healers, leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die voelt dat ze een missie hebben, om die Missie in de wereld te zetten.
Ik leer ze hoe ze hun leven kunnen creëren met behulp van Bewuste Creatie zodat ze moeiteloos meer klanten, geld en creativiteit aan kunnen trekken en VOORAL meer vrijheid, connectie met hun Ziel en de Bron van alle Creatie, flow, fun, gemak en liefde.

“We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” — Pierre Teilhard de Chardin

We zijn geen mensen die af en toe een spirituele ervaring hebben. Nee, we zijn spirituele wezens die een fysieke ervaring hebben.

We zijn bewustzijn die zichzelf fysiek gemanifesteerd heeft om te ervaren en zichzelf te leren kennen.

We zijn op dit moment in een van de grootste shifts die we op deze reis hebben ervaren in de geschiedenis van de mensheid.

Veel Zielen zijn naar aarde gekomen om deze bewustzijnstransformatie te ondersteunen.

Misschien ervaar jij ook wel in jezelf dat je naar aarde bent gekomen met een speciale opdracht. Dat je hier niet “zomaar” bent.

Ik heb de afgelopen jaren honderden mensen gesproken die dit ervaren.
En ik heb vele van hen mogen helpen om vorm te geven aan hun Zielsmissie.

Want op het moment dat je erkent dat je een Zielsmissie hebt en dat je een commitment maakt om die Zielsmissie in de wereld te gaan zetten, dan loop je tegen TAL van uitdagingen aan.

Dit is een handvol van die uitdagingen:

♥ Je Missie voel je in je hart. Maar deze omzetten in woorden is vrijwel onmogelijk. Er is geen “elevator pitch” die je kunt gebruiken om woorden te geven aan wat je doet.
De vraag die je vaak krijgt op feestjes en verjaardagen “Wat doe jij eigenlijk?” wordt opeens een beladen en lastige vraag.

Je verliest ook vaak de connectie met de mensen om je heen. Je merkt dat je uit elkaar groeit en dat zij niet begrijpen wat je bedoelt. Je gaat je Soultribe wel vinden, maar totdat zij op je pad komen, kan het soms ook eenzaam voelen. Zielsmissie school helpt je om te connecten met mensen die je snappen en onvoorwaardelijk supporten.

“When you follow the crowd, you lose yourself. But when you follow your Soul, you will lose the crowd. Eventually, your Soultribe will appear, but do not fear the process of solitude.” — unknown.

♥ Je merkt ook dat de oude manier van creëren niet meer werkt. Vanuit het mens-bewustzijn hebben we geleerd om “doelen” te stellen en door middel van bepaalde strategieën die doelen te behalen. Maar als je eenmaal een commitment maakt aan je Ziel, dan werkt dit niet meer.
De Ziel is namelijk in het NU.
Je merkt dat, als je gaat werken vanuit strategieën die voor anderen heel goed werken, dat je van jezelf verwijdert raakt en jezelf weer “verliest.”

Maar dat maakt het ook ingewikkelt, want als je op het hoogste niveau wilt dienen met je Zielsmissie, dan voel je al snel dat een baan in loondienst meestal niet passend is.
Zelfs in een baan waar veel ruimte is om jezelf te zijn, voel je de beperkingen om te creëren helemaal op jouw manier.

Je zult dus toch business strategieën in moeten zetten om vorm en structuur te geven aan je Zielsmissie.

Wat ik ook vaak waarneem is dat er ook een bepaalde weerstand komt tegen de “oude wereld.” Maar die weerstand kost je energie en houd je tegen om helemaal IN je Zielsmissie te stappen.
Het mens-bewustzijn is niet slecht. Het heeft ons gebracht waar we nu zijn. Het is simpelweg tijd voor de volgende stap in onze bewustzijnsreis.

De reden voor de weerstand is niet de oude wereld zelf maar omdat mensen in deze fase van hun Zielsmissie zichzelf nog niet volledig toestemming hebben gegeven om helemaal IN hun Zielsmissie te stappen.

Dat komt omdat je, als je een commitment hebt gemaakt aan je Zielsmissie je eigenlijk op een hele nieuwe manier moet leren leven.

Je hebt van je ouders en op school geleerd hoe je als mens in een fysieke wereld moet leven.
De hele structuur van de maatschappij is hierop afgestemd.

En nu moet je gaan leren leven als een Ziel in een energetische wereld.

En dat vraagt dus iets HEEL anders van je en dat is EXACT wat ik je ga leren in ZielsMissie School. Je gaat in dit programma leren om:

 • Je op een diep niveau verbonden te voelen met je Missie en wat je hier op aarde te doen hebt.
 • Je super krachtig te voelen omdat je weet hoe je jouw realiteit creëert.
 • Te leren en te ERVAREN welke Magie je in jouw leven kunt manifesteren als je jouw Unieke Zielsfrequentie gaat volgen.
 • Connecties met gelijkgestemden te gaan ervaren die mooier, krachtiger en meer supportive zijn dan je ooit voor mogelijk kon houden.
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan.
 • Een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jou heen mag ontstaan.
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment.
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt.
 • Te voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie om jezelf en de mensen van wie je houdt te kunnen supporten.
 • Hoe je klanten krijgt en op de hoogste manier kunt opdagen voor hen door af te stemmen en het toepassen van simpele business strategie.
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar creëren wat je ECHT van binnen voelt EN daar geld mee verdienen.

Dat en nog veel meer kun je gaan ervaren in dit programma. Lees snel door hoe we dit aan gaan pakken!

In ZielsMissie School leer je vorm te geven aan je ZielsMissie volgens deze stappen

Hoe gaan we je helpen om die shift te maken en het leven en de business te creëren waar je naar verlangt?

Stap 1. Je gaat je diepste wensen naar boven halen en je gaat leren hoe we onze realiteit creëren zodat je jouw verlangens werkelijkheid kan laten worden.

Je gaat EERLIJK kijken naar waar JIJ heen wilt. Niet je familie, de maatschappij of wie dan ook. Ik leer je om te kijken naar wat JOUW verlangens zijn en ik ga je exact uitleggen wat je moet weten om iedere droom in realiteit neer te zetten.

Voor veel mensen klinkt het egoïstisch om de vraag te stellen: “Wat wil ik?” Maar niet als je jouw verlangens afstemt op de verlangens van je hoogste zelf. Wat ik de afgelopen jaren heb geleerd is dit:

Stap 2. Je gaat je Zielsmissie helder krijgen en je business hier omheen bouwen of op een diepere manier afstemmen als je je business al hebt.

Wekelijks ontvang je modules waarin ik je stap voor stap ga ik je helpen om je Missie te ontdekken die diep in hart zit. Je gaat je missie en de waarde die je te bieden hebt aan de wereld verpakken in een super aantrekkelijk aanbod, waar een afgestemde marketingstrategie achter zit. Dit gaat er voor zorgen dat je geld kunt verdienen op een meer voorspelbare manier en daardoor juist de vrijheid kunt creëren waar je naar verlangt.
Als je hier weerstand bij voelt, no worries. Ik ga het op zo’n manier delen dat het fun is, super waardevol voor je klanten en dat er een moment komt dat je gaat denken: “Omg, als ik wist dat het zo simpel en leuk kon zijn, dan had ik het al eerder gedaan.”

Stap 3. Coaching & Support

Je kunt iedere week je vragen stellen tijdens de Coachingcalls mbt het opzetten van je business en het vinden van jouw afstemming. Ik beantwoord vragen over je mindset, blokkades, afstemming maar kijk ook heel praktisch naar je aanbod en marketing. En daarnaast kun je dagelijks connecten met mij en de groep via What’s app EN is er een wekelijkse supportgroep waar je gebruik van kunt maken als je dat prettig vindt.

Stap 4. Stap in jouw Creatiekracht en je missie en doe iedere dag van je leven waar je zin in hebt!

Je gaat heerlijk ontdekken hoe Creatie werkt en hoe je van jouw leven en jouw business een speeltuin kunt maken waarin je alles van jezelf kwijt kunt. Ik help je om door middel van focus en toewijding op een hoog niveau kunt creëren. Dat leer ik je in de content EN je gaat mee in de energie doordat ik ZELF op dat niveau kom opdagen.

Wat wat komt er inhoudelijk aan bod in ZielsMissie School?

Wat komt er aan  bod in dit programma?

Je krijgt toegang tot een TON aan content in ZielsMissie school. Je volgt zelfstandig de modules en tijdens de coachingssessie en in de what’s app groep kun je daar al je vragen over stellen. Deze onderwerpen komen onder meer aan bod tijdens de modules:

Module 1: Jouw meest waardevolle Mindset & Bewustzijn

Een van de grootste redenen dat mensen niet of onvoldoende voor hun Zielsmissie gaan is omdat ze hun eigen waarde of de waarde van hun Zielsmissie onvoldoende zien. Maar jij bent perfect door God gecreëerd om hier te dienen. Jij hebt een geweldige missie waarmee je een waar geschenk bent voor de wereld. DAT is wat we gaan onderzoeken.
De wereld zit VOL mogelijkheden en kansen en het is een kwestie van je mindset en je bewustzijn shiften om die kansen en mogelijkheden te ZIEN en te PAKKEN. Ik ga je helpen om in deze mindset te komen.
Je zult voelen dat je in door het onderzoeken hiervan jouw eerste stappen zet op weg naar jouw GOUD.

Bonus workshop: Van Ego naar Ziel.
Daarnaast ga ik met je delen hoe je de shift van Ego naar Ziel kan maken. Ik heb een overzicht van 18 punten zodat je weet en voelt of je handelt vanuit ziel of ego.
EN ik leer je hoe de niveaus van bewustzijn werken en hoe je makkelijker kan shiften in Bewustzijn.

Module 2: Wat is jouw grootste Missie?

De meeste mensen zijn VEEL te bescheiden als het aankomt op hun missie. Jouw Missie is GOUD waard. In deze module wil ik samen met jou in dat Goud duiken.
We gaan kijken naar wat jouw missie is, maar dan standje UPLEVEL.
Als je meer vertrouwen in jezelf hebt dan OOIT. Hoe zou je dan communiceren?
Op welk level zou je mensen dan helpen?
Wat voor resultaten zullen ze dan halen als ze bij je zijn geweest?
En wat voor prijs staat daar tegenover?
Met al die dingen gaan we aan de slag.

Bonus: Jouw Ideale Miljoen euro klant.
Schets een haarscherp beeld van jouw Zielsklant en leer op een diep niveau met die persoon te connecten.

Module 3: Jouw meest afgestemde aanbod.

We gaan kijken naar alle waardevolle resultaten die je klanten halen omdat ze door jou geholpen worden. We gaan dat super helder krijgen.
We gaan daar een WAARDE aan koppelen zodat jij voortaan makkelijk hoge(re) bedragen kunt vragen voor je werk.
Dat betekent niet dat je geen low end aanbod mag hebben. Zeker niet. Dat heb ik ook en daar ga ik je zeker meer over leren! Maar op een gegeven moment komt jouw klant op een fase in zijn of haar ontwikkeling dat een e-boek of een low end training ze niet bij de volgende stap gaat krijgen. Daarom gaan we kijken wat voor reis jouw klant precies maakt en wat voor aanbod daar tegenover kan staan wat helemaal bij hun past en waar ze de waarde van inzien (omdat JIJ er de waarde van inziet!) We gaan kijken hoe je het BESTE aanbod mogelijk kunt samenstellen voor jouw Zielsklant.

Bonus video: De energetische reden dat je aanbod te versnipperd en te divers is en wat je er aan kunt doen.
Bonus: Salespagina checklist

Module 4: Jouw grootste Waarde & Prijs.

Ik ga je leren wat er voor nodig is om pakketten aan te bieden die super waardevol zijn voor je klant en waarmee je ze helpt op het diepste niveau mogelijk.
Ik ga je leren hoe je op een high end manier hiernaar kunt kijken.
Wat voor verschil zou het maken in je leven als je deze week 2 pakketten van duizend euro kunt verkopen? (of op welk bedrag we samen uitkomen)
En wat voor verschil zou het maken als je dat iedere week kunt doen?
Ik ga je leren wat er voor nodig is om een pakket te ontwikkelen waarmee je dat kunt doen en hoe je dat aan kunt bieden aan je klanten. OOK als je nog geen website of geen lijst hebt. Ik ga je precies leren hoe je dat dan doet!

Module 5: Afgestemde Marketing & Sales.

Deze module staat helemaal in het teken van Marketing & Sales. Dit is een SUPER moeilijk onderwerp voor veel Missie Ondernemers omdat ondernemers die zo connected zijn met hun hart en ziel worstelen met zich niet op willen dringen of andere mensen forceren. Maar er IS een andere manier. Er IS een manier om sales als liefde te zien en vanuit verbinding te verkopen. In deze module leer ik je er alles over.

Bonus: Voorbeeld van een PDF die je na een gratis sessie aan mensen kunt sturen met een speciaal aanbod om ze HELL YES te laten zeggen.

Module 6: De grootste Zielsmissie-geld blokkades ontmaskerd en getransformeerd!

Spreekt voor zich toch? Er zijn een hoop dingen die Krachtige Creators tegen zichzelf zeggen dat ze het niet kunnen, het niet waard zijn, dat er toch al zoveel anderen zijn, dat ze niet bedolven willen worden onder al het social media geroep en lawaai en nog veel en veel meer. Ik ga je leren om een HELE andere kijk op blokkades te krijgen. ALL you need is a shift in consciousness.

Module 7: Manifesteer je grote doelen en dromen.

Abraham Hicks zegt het altijd: het is hetzelfde of je nu een knoop of een kasteel wilt manifesteren. Voor het Universum is er geen verschil in wat er voor nodig is. Maar hoe WERKT dat nu?
Hoe DOE je dat dan?
Hoe haal je jouw grote doelen dichterbij?
Welke shift is daarvoor nodig? Dat leer ik je allemaal in deze module.

Module 8: De Creatie sleutels om jouw grootste missie NU te gaan leven.

Wat is dan de volgende stap? Iedere dag op komen dagen.
Het lijkt logisch maar ik zie nog TE weinig mensen dit doen. Ik ga je leren wat er voor nodig is en die schop onder je prachtige derriere geven.
Ik leer je iets dat dit VEEL makkelijker gaat maken.
En je ontvangt mijn dagelijkse Biz en Marketing checklist zodat je een hele heldere focus kunt creëren!

Bonuscontent!

Daarnaast ontvang je enkele bonusmodules en programma’s die waardevol zijn voor het in de wereld zetten van je Zielsmissie.

Bonusmodule: Bouw een simpele automatische verkoopfunnel.

Je wilt het meeste van je tijd besteden aan het dienen van je klanten en aan sales en marketing en creatie.
Het is dus handig om een mini funnel in te bouwen waardoor klanten automatisch op je lijst komen en direct een aanbod krijgen om de volgende stap te nemen. Ik leg je niet alleen uit in deze module hoe je dat doet, maar ik laat het je ook zien. Ik neem je letterlijk live mee hoe ik mijn eigen mini-funnel bouw en wat hierbij belangrijk is.

Bonusmodule: Van low end naar High end Business model.

Er is geen EEN businessmodel dat voor IEDERE ondernemer werkt. Ik ben alle soorten ondernemers tegengekomen: Ondernemers die ALLEEN een High end Mastermind hadden, tot ondernemers die alleen een low end membership hadden. Je kunt met ieder business model succesvol worden. Het ligt eraan wat af is gestemd voor jou en wat werkt om je klant de resultaten te laten halen waar hij of zij naar verlangt.
Ik heb vanaf het begin van mijn business altijd een vorm van low end, middle end en high end gehad. In het begin creëerde en lanceerde ik VEEL programma’s, nu zit daar meer structuur in zodat ik mijn tijd en energie beter kan managen met de Nederlandse EN de Internationale business.
Ik ga je leren hoe dit businessmodel werkt, wat de voordelen en nadelen ervan zijn en hoe je het toe kan passen in jouw business.

Bonusmodule: Hoe stem je af om NU een sprong in je inkomsten te maken?

Als je dit programma volgt omdat je snel een sprong in inkomen wil maken, is deze bonusmodule voor jou. Ik leer je wat er voor nodig is qua bewustzijn EN qua praktische acties.

Bonusmodule: Contentmarketing, e-mail marketing, Social Media marketing en zichtbaarheid.

Ik HOU van contentmarketing. Het is, in mijn ogen, een van de meest simpele en effectieve manieren van marketing voor Krachtige Creators.
Als Creators willen we vooral CREËREN. Maar ik zie ook dat veel Krachtige Creators iedere keer hun hele business overhoop halen om hun Creatie drive te bevredigen. Super zonde van je momentum. Geloof me, ik heb dit OOK gedaan.
En ik heb toen OOK gehoord dat ik hier anders tegenaan moest gaan kijken.
En helaas was ik eigenwijs en moest ik er zelf achter komen 😉
Ik hoop dat jij het WEL van me aanneemt 😉
Je kunt je Creatiekracht namelijk beter helemaal in je marketing en sales gieten. Dan levert EN geld op EN je bouwt 10 x meer momentum op met je business.
In deze module deel ik er alles over.

Daarnaast ga ik in op wat e-mail marketing is en hoe je het op een super toffe manier voor je business gebruikt en hoe je wegwijs kunt worden in “Social media land” en hoe je omgaat met dat vervelende stukje zichtbaarheid.

Bonus Module: Jouw Meest Krachtige Boodschap op de Meest Krachtige Manier.

In deze bonusmodule gaan we er helemaal op induiken hoe je super krachtig op kunt dagen IN jouw boodschap.
Waar haal je het zelfvertrouwen vandaan om heel stevig ergens voor te gaan staan?
En WAAROM is jouw boodschap zo belangrijk? OOK als je een fysieke business hebt?
Waarom heeft jouw boodschap de potentie om HEEL veel geld en waarde te genereren?
Waarom is het JUIST belangrijk om te polariseren (dus dat mensen zich NIET aangesproken voelen door jou en je boodschap?)
Mensen blijven vaak wat op de oppervlakte omdat ze bang zijn voor kritiek. Maar met een “vanille-boodschap” stoor je niemand af, maar je trekt ook niemand aan. Dus hoe ga je daar mee om?

Bonus: Membership Mania Bundel

Je krijgt ook toegang tot eerdere modules die ik op heb genomen waarin ik je alles leer over het opbouwen van een Membership programma en een groepsaanbod.
Hoe zet je het op?
Hoe krijg je het vol?
Hoe zorg je voor retentie? (Dat mensen lid BLIJVEN?)
Voor en nadelen om wel of niet te kiezen voor een membership.
Membership marketing strategieën die wel en niet werken.
En nog veel meer.

Bonus: Toegang tot het Complete programma: Channel je Business twv €997,00

Je krijgt ook toegang tot het volledige online programma: Channel je Business. Alles is in de energie al aanwezig. Het enige wat je hoeft te doen is om te leren hoe je kunt connecten met deze energie en te leren hoe je deze energie door je heen kunt laten stromen en om kunt zetten in woorden en diensten en producten. Dat is exact wat ik je leer in dit programma. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Hoe gebruik je de bron van oneindige intelligentie om je business te bouwen?
Module 2: Hoe ga je om met negativiteit en weerstand?
Module 3: Hoe ga je om met zelfsabotage?
Module 4: Hoe pas je “De Gouden regel” van het creëren van succes en overvloed toe in je business:: “Volg het pad van je hoogste enthousiasme?”
Module 5: Hoe maak je energetisch contact met jouw Soulmate klant en hoe trek je ze magnetisch naar binnen?
Module 6: Hoe channel je jouw aanbod?
Module 7: Welke marketing mag er DOOR jou heen ontstaan?
Module 8: Hoe tap je in op de energie van overvloed?

Bonus: Toegang tot alle modules van ZielsMissie School twv €997,00

Deze modules ondersteunen je hoe je om kunt gaan met zaken als kritiek, weerstand, de shift van 3D naar 5D en alles wat er komt kijken als je je Zielsmissie in de wereld gaat zetten.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa Van Weezel

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda van de Wouw

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

Maar dit programma is geen Quick Fix!

Maar lieve co-creator, hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen!

Ik zie vaak dat mensen in het begin van deze reis denken dat als ze eenmaal weten wat hun Zielsmissie is, dat DAN alles goed komt. Dat ze DAN gelukkig worden.

Maar NIETS in de fysieke wereld gaat je “geluk” brengen als je niet weet van welke plek dat geluk werkelijk komt: van BINNEN. Vanuit JOUW perceptie op de wereld.

Het is altijd alleen maar het ego die er naar streeft om geluk te hebben en pijn te voorkomen. De Ziel weet dat geluk en vervulling van binnen zit en altijd al aanwezig is en dat pijn zich alleen maar manifesteert als je ergens niet bent afgestemd. Het is dus niet iets om te voorkomen of om voor weg te lopen, maar om HEEL goed naar te gaan luisteren.

Je kunt je Zielsmissie niet leven vanuit je ego. Je Zielsmissie vraagt om dagelijks toewijding en keer op keer je perceptie shiften om dichter bij de waarheid te komen van wie je bent. Het is een reis die je niet kunt forceren, maar waar je je alleen maar aan over kunt geven. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business.

Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Want er is iets voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dan heb ik het NIET over hard werken, maar over een prachtige interne reis maken naar wat nu ECHT afgestemd is voor jou. Maar ALS je bereid bent om dat te doen en als je er klaar voor bent om de regie over jouw leven en jouw business te nemen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. 

Je voelt dat Creatie naar je fluistert, je uitnodigt en aan je trekt. Je voelt dat er iets UNIEKS is wat door jou heen mag ontstaan en je wilt jezelf bevrijden om dat in de wereld te gaan zetten.

“What got you here, won’t get you there.” En jij wilt maar een ding: springen, jezelf bevrijden en naar een compleet ander level katapulteren. Je bent helemaal bereid om compleet los te laten en je over te geven aan Creatie en alles wat er door jou heen mag ontstaan. 

EN je moet bereid zijn om het Innerlijke werk te doen! Je moet helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!

Het komt hier op neer: voor dit programma voel jij je geroepen! Je weet niet waarom, maar je MOET er bij zijn. En je weet dat je vanaf nu af aan alleen nog maar de roep van je ziel kunt volgen en vanuit complete overgave en vertrouwen kunt leven en ondernemen. 

Dus als dat goed klinkt en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen en op de meest intense manier te gaan manifesteren, zorg dan dat je je aanmeldt!

Praktische details en Investering.

Nog een keer een overzicht van wat er bij dit programma zit:

 • Welkomstsessie met Bewustzijnscoach Bob Leenen. Hij legt je uit hoe het programma werkt en denkt met je mee wat de beste stappen voor je zijn om mee te starten. Daarnaast is hij persoonlijk beschikbaar tussendoor als je tegen uitdagingen aanloopt en als je vragen hebt.
 • Lifetime toegang tot een TON aan content om je van A tot Z te helpen met het in de wereld zetten van je Zielsmissie.
 • Lifetime toegang tot Wekelijkse coachingscalls (Op donderdagavond 20.00, groep calls via Zoom)
 • Een JAAR lang toegang tot de supportgroep waar je kunt connecten met gelijkgestemden in een what’s app groep.
 • Lifetime toegang tot 12 modules en Bonusmodules twv  €997,00
 • Lifetime Toegang tot het Bonus programma Channel Jouw Business twv €997,00
 • Lifetime Toegang tot alle modules van Zielsmissie school twv €997,00
 • BONUS workshop op 5 november: script je realiteit tot leven.
 • EN natuurlijk de resultaten die je gaat halen als je gaat implementeren wat ik je ga leren.

Jouw investering en Speciaal Aanbod

De komende dagen geldt voor jou een SUPER speciaal aanbod. Dit zijn de bonussen die je ontvangt:

BONUS 1: 500 euro korting op je investering.

BONUS 2: Geen jaar lidmaatschap maar een LIFETIME lidmaatschap op Zielsmissie school. Je jaarlidmaatschap wordt omgezet in een LIFETIME lidmaatschap. Je ontvangt LIFETIME toegang tot de content. Alleen de toegang tot de Supportgroep is voor een jaar. Maar die kun je eventueel verlengen na het eerste jaar als je daar behoefte aan hebt.

BONUS 3: OOK nog eens LIFETIME toegang tot al mijn andere scholen. Je krijgt OOK nog eens LIFETIME toegang tot alle 3 mijn andere scholen: De School voor Liefde & Verbinding, De School voor Wonderen EN de Geld is Liefde School.

De WAARDE van dit programma is onovertroffen. Dit programma geeft je alle tools, kennis en support om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn. Als je alle programma’s los gekocht zou hebben en als je kijkt naar de begeleiding en de resultaten die je kunt halen, dan is de waarde tienduizenden euro’s. Zowel de content als de begeleiding is van HOOG niveau. Wij bieden dit op deze manier aan omdat ik de drempel zo laag mogelijk wil maken voor mensen om VOL in hun Zielsmissie te stappen.

Je investering is €2497,00 €1997,00 ex BTW en het is OOK mogelijk om in 12 termijnen van €297,00 €197,00 ex BTW te betalen.

Als je nog vragen hebt, mail gerust terug naar [email protected] of zoek me op op Telegram via Maartje_Koper om je vragen te stellen OF meld je direct aan voor dit krachtige traject.

Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou te helpen met je Zielsmissie?

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was. Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had die tools simpelweg niet meegekregen.
Ik was totaal niet spiritueel opgegroeid en was niet bezig met wat ik “behoorde” te doen in het leven, wat mijn Missie was.
Wat ik had meegekregen was dat anderen mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee.
Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig

Dat leidde tot een flinke burn-out waarna ik ruim anderhalf jaar thuis heb gezeten.
Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen.
Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.

Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, begon ik EINDELIJK de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.

Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor grootsheid en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een paar jaar eerder voor de eerste keer had gelezen, moest ik er helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.

Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt in ieder geval helemaal nergens naar.”
Ik besloot dus het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen.
En ik voelde de waarheid er van.

Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.” Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren:

Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met wat ik doe.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb ECHT toffe mentors.
Ik heb geweldige reizen gemaakt de afgelopen jaren en heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programmas gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat het Universum altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft, NET als toen ik op mijn 23e tegen die verschrikkelijk grote muur ben gelopen.

En natuurlijk klinkt dit prachtig. Maar afstemmen is geen knop die je EEN keer omzet en “that’s it.” 

Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie. In 2014 ben ik er voor gegaan om mijn hele leven om mijn Zielsmissie heen te bouwen en ben ik mijn bedrijf gestart.

En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.

De waarheid is dat afstemming volgen een nooit ophoudend proces is met iedere keer een nieuw level. Het vertrouwen is vaak net zo snel weer weg als het kwam en hoe krijg je het dan weer terug?

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

En dat zul jij misschien wel herkennen als krachtige creator.

Er zijn miljoenen dingen waar ik tegenaan ben gelopen tijdens mijn reis om mijn Zielsmissie neer te zetten:

In het begin van mijn reis kon ik gewoon met geen mogelijkheid zien hoe ik überhaupt geld kon verdienen met mijn Zielsmissie. Ik kon alleen maar denken: “Ok, dat is een SUPER toffe droom: geld verdienen met leren over hoe je je realiteit creëren en daar over schrijven, maar wie gaat me daar in GODSNAAM voor betalen?” En ik merkte ook hoeveel blokkades ik had de waarde te zien van mijn Missie omdat ik er ZO veel plezier en voldoening in had. Het enige wat ik had geleerd is dat je alleen maar geld kunt verdienen door opoffering.

Vervolgens merkte ik ook dat mijn problemen en zware emoties niet in een keer weg waren. Het was niet zo simpel als dat ze in boeken als “The Secret” willen laten geloven. Ik heb gemerkt dat het ECHT belangrijk is om je schaduwkanten aan te kijken en helemaal te integreren. Keer op keer merkte ik weer dat ik wegliep van mijn pijn en schaduwzijdes, waardoor ik niet ECHT door kon breken. Ik zie dat dit een van de lastigste zaken is voor mensen omdat we vanuit het ego pijn en emoties als “slecht” hebben bestempeld. Maar wat er IS, kun je niet zomaar wegdrukken, dat moet je leren verplaatsen door iets anders en dat kost tijd en vraagt om kennis van creatie en om toewijding.

Ik merkte ook dat veel mensen niet mee konden komen met wat ik deelde en geloofde en waar ik over schreef. Ik heb ZO veel oordelen over me heengereden (en nog steeds wel eens.) Het is echt pijnlijk als mensen je wegduwen. Het kost tijd om dat te accepteren en te zien dat het niet aan jou ligt, maar dat ze delen van zichzelf wegduwen die ze nog niet aan kunnen kijken.

Wat ook heel lastig voor me was, als creatieve, spirituele en intuïtieve ondernemer was het hele “business” gebeuren. Mijn bedrijf groeide razendsnel de eerste jaren.

Het eerste half jaar heb ik 2000 euro omgezet. Het 2e jaar 20.000 euro, het 3e jaar 250.000 euro en het 4e jaar zelfs bijna een miljoen euro.

En TOEN kreeg ik het heel lastig. Ik zag dat mensen me anders gingen behandelen door mijn plotselinge “succes.” Ik kreeg het gevoel dat ik me moest verantwoorden en dat ik mijn succes moest kunnen “verklaren.” Maar ik kon het niet uitleggen. Voor mijn gevoel deed ik maar wat. Ik maakte mooie content en ik bood die aan en ik deelde gewoon wat er in me opkwam. Ik had geen idee.

Ik heb toen allerlei strategische business trainingen gevolgd. En ik heb HEEL veel geleerd van die cursussen, maar vooral wat NIET bij me past. Ik leerde dat de mensen die succesvol leken met een kant en klare “strategie” eigen precies hetzelfde deden als ik: ze voelden zich ENORM verbonden met hun Missie en volgden hun afstemming. Ze “verkochten” het alleen op een andere manier.

Maar voordat ik er achter kwam dat dat was wat zij werkelijk deden, had ik allerlei van die strategieen geïmplementeerd die me niets opleverden, maar alleen maar bij mezelf wegtrokken. Het koste me veel tijd, geld en energie en en die energie en tijd kon ik niet meer besteden aan wat me ECHT succesvol had gemaakt: gewoon mooie zaken creëren en mensen OPRECHT verder helpen.

Wat ik heb geleerd is dat Afstemming ALTIJD voor actie en strategie komt. Afstemming is ALLES.

Als dingen niet afgestemd zijn voor mij, dan stroomt het simpelweg niet.
Maar als dingen WEL zijn afgestemd, dan lijkt het alsof alles weer losbarst en dingen gebeuren gewoon.
Ik heb geleerd dat het geen zin heeft om 1000 dingen te doen of acties te nemen om “geld te verdienen” als het niet is wat creatie door mij heen wil laten ontstaan, dus waar ik super blij en enthousiast van word.

Voor ECHT succes moet liefde aan de basis staan van ALLES wat je doet!

Ik heb een commitment gemaakt om liefde en afstemming leidend te laten zijn bij alles wat ik doe. Dus om een Meester Manifestator te worden.

Het is de ENIGE manier om te creëren.
En de ENIGE plek van waaruit ik ECHT succes kan creëren.

En ik zie het bij al mijn klanten. Als dingen niet kloppen, dan stroomt het niet.
Misschien is het geld er, maar het geluk of de vrijheid is er niet.
En misschien is de ruimte er, maar het geld is er niet.
Of misschien is er vervulling op een levensgebied, maar niet op het gebied van relaties.

En dus ben ik iedere dag bezig met de vraag: wat wil ik ECHT creëren?
Wat voelt 100% afgestemd om door mij heen te laten ontstaan?
En vervolgens neem ik de geïnspireerde acties die resoneren met de frequentie van die verlangens.

En ja, dat proces is niet altijd makkelijk geweest.
Want het zou ZO makkelijk zijn om gewoon een “stappenplan” te hebben.
Een gestructureerd “businessmodel” om je aan vast te houden.
Een checklist die je af kan vinken en dat de resultaten dan gewoon komen.

En laten we eerlijk zijn. Die weg heb ik meerdere keren bewandelt en jij vast ook en dat heeft mij nooit die diepe zielsvervulling gebracht en jou vast ook niet.

En hoe waardevol het is wat je leert, er komt vroeg of laat een tijd dat je er TOCH weer in vast loopt.
IETS aan wat je doet voelt niet afgestemd.
Je voelt dat er IETS niet klopt. Je bent EVEN enthousiast over een bepaalde weg, een structuur en strategie en dan loop je er TOCH weer in vast.
En dan is er dus maar EEN oplossing: in JEZELF duiken, jezelf moeilijke vragen stellen, afstemming zoeken, loslaten en soms moeilijke beslissingen nemen en weer geïnspireerde acties nemen.

En dat is PRECIES waar ik mensen mee help.

Ik help ze om een MEESTER te worden op het gebied van afstemming vinden EN keer op keer zo snel mogelijk weer terugkomen bij die afstemming zodat het weer kan gaan stromen.

Ik heb de afgelopen jaren tienduizenden mensen geholpen met begrijpen hoe creatie en de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe ze kunnen afstemmen op een leven en een business die ECHT voor ze werkt en ik wil niets liever dan jou daar ook mee helpen!

Ik wil je dus met HEEL mijn hart uitnodigen om je aan te melden voor  het ZielsMissie Mastery. Wil je overleggen of dit DE juiste stap voor je is? Stuur dan even een mailtje naar [email protected] met je vragen. OF meld je direct aan via een van de knoppen.

Nog meer testimonials

“Me opgeven voor Maartjes high-end programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen ….
Ik vind Maartje’s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten!
Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet.
Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!”

Mirjam
“Door Zielsmissie School ben Ik veel meer mezelf geworden en merkte dat ik echt heel lang met een ‘masker’ door het leven ben gegaan. Ik leek wel een kameleon zo goed kon ik mij aanpassen voor een ander. Ik durf nu mijzelf op 1 te zetten.
Ik ga geen zaken meer uit de weg en doe geen dingen die niet goed voor mij voelen, ik maak bewuste keuzes en luister hierbij heel goed naar mijn gevoel. Hierdoor zijn er al gigantisch veel mooie dingen ontstaan zowel privé als op mijn werk. Sommige deuren sluiten, maar er gaan vooral veel deuren voor mij open. Het dagelijks afstemming op wat ik wil werkt en nee niet meteen, maar wel steeds sneller;)
Ik ben je er dankbaar voor hoe helder je uitlegt op welke manier je je eigen realiteit creëert, welke invloed je hebt op je eigen leven – de bewustwording van zo binnen zo buiten. Het is echt mega veel content. Heel waardevol.”
Bianca Graumans
“Voor Zielsmissie School was ik Doelloos, vermoeid en had ik geen contact met mezelf.
Door Zielsmissie School leer ik nu steeds duidelijker hoe ik mijn eigen weg kan gaan. Ik tap meer en meer in op mijn eigen energie en de vermoeidheid wordt steeds minder.
Ik ben weer beginnen schilderen en kom zo uit mijn burn-out. Ik focus me nu op het heropstarten van mijn zaak als artiest.
De supportgroep is voor mij het meest waardevolle deel van Zielsmissie School.”
Linsey Van De Brande

“Ik ben Zielsmissie school gestart omdat ik zichtbaar wilde zijn en nog dieper in mijn Zielsmissie wilde komen. Zielsmissie School leert me ​​om mezelf zijn, niet zoals het “hoort” of zoals veel business coaches het zeggen maar vanuit flow, liefde en de juiste energie.
Ik ervaar nu veel meer innerlijke rust, ik kan me heel makkelijk ontspannen en er is zelfs een stuk trauma geheeld van bijna 50 jaar geleden.
Ik ben dankbaar dat Zielsmissie School zo compleet is. Ik ben dankbaar dat ik alle vragen mag stellen die mij bezig houden, dat we een fijne supportgroep hebben en dat daar een fijne hoge energie is. Ik voel me vrij om daar alle vragen te kunnen en mogen stellen die me bezighouden op dat moment.”

Marianne Vis
“Ik heb net deelgenomen aan de supportgroep met Bob en ik kan je zeggen dat ik blij ben. Blij met het Leven wat me gegeven is. Blij en Dankbaar met jou Maartje en je ondersteuning en support. Ik voel me gesteund door bij deze groep te zijn.”
Diana van Rijn

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen

“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.

En nog ZO veel meer mooie resultaten:

– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen