Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van Aantrekkingskracht

Leef in complete afstemming met de Bron van alle Creatie…

Voor de meeste mensen kan dit verschrikkelijk vaag klinken. Maar jij weet precies wat ik hiermee bedoel. En je voelt in het diepste van je hart: “Ja dat wil ik ook.”

Je bent bereid om je ego helemaal over te geven aan de Wil van het Eenheidsbewustzijn dat leven geeft aan alles en iedereen en om vanuit dat Eenheidsbewustzijn en de Liefde die we zijn te gaan creëren.

Lieve co-creator, het is geen makkelijke reis om vanuit complete overgave jouw Zielspad te gaan lopen. Ik zal niet gaan liegen. Maar in mijn ogen is het wel de ENIGE reis die je de vervulling kan geven waar je werkelijk naar verlangt. Zolang je nog probeert controle te houden over het leven, zal het zeer uitdagend… nee onmogelijk… worden om de flow, de liefde het gevoel van vervulling, thuiskomen en eenheid te ervaren waar je werkelijk naar verlangt.

In dit programma wil ik je meenemen op een reis…

Het gaat geen korte reis worden. Nee, want op deze reis zal je constant uit worden gedaagd om weer terug te stappen in je ego bewustzijn. En dat zul je waarschijnlijk ook heel vaak doen, net als ik heb gedaan (en heel soms nog wel eens doe.)

Misschien is een deeltje van je nog steeds op zoek naar die “Gouden pil” dat ene antwoord of dat ene geheim waardoor alles van de ene op de andere dag samen gaat vallen. Maar de andere kant van je heeft al dat diepe besef dat je jezelf echt over moet gaan geven aan de reis van jouw Ziel, het proces van Bewuste Creatie. En dat er geen Quick Fix is, alleen een totale en complete bereidheid om iedere dag, met alles wat je tegenkomt en met iedere uitdaging voor liefde te gaan kiezen. Om zo stap voor stap meer bewustzijn te creëren met alles wat je doet, om uiteindelijk de verlichting te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt.

Lieve co-creator, als je diep in je hart een “ja” voelt, dan nodig ik je uit om je over te gaan geven aan de reis van je Ziel. Ben je klaar om je te laten vallen? Ben je er klaar voor om opgevangen te worden door het leven en om gedragen te worden?

“Leap, and the net will appear.” — John Burroughs

Lieve co-creator, je hebt een eeuwigheid te tijd om je over te geven aan jouw ware Zielspad. Het leven zelf zet geen druk op je, dat doen mensen alleen vanuit hun Ego bewustzijn. Ik heb mijzelf voor mijn leven ook gecommitteerd aan deze Missie, dus ook ik zal er nog wel een tijdje zijn. Maar ik weet dat het ego vaak alle mogelijke redenen wil en kan bedenken om je weg te houden bij je ware Zielspad. Er zal altijd een reden zijn om te wachten en uit te stellen. Behalve als je echt een groot verlies meemaakt, dan is het ego vaak bereid om los te laten. Maar dat wens ik niet voor jou. Daarom geef ik je ego een reden om vandaag deze reis aan te gaan.

Lieve co-creator, herken je dit?

Je wilt echt graag met je bewustzijnsgroei aan de slag.
Je wilt ECHT graag je dromen en verlangens realiseren.
Je voelt diep van binnen dat het bruist en bubbelt en dat er van alles aan het ontstaan is.
Je hebt plannen en ideeën.
Je voelt ECHT dat jij niet iemand wilt zijn die aan het einde van zijn of haar leven de muziek nog in zich heeft en nooit de kans heeft genomen om die muziek er uit te laten op de meest krachtige manier.
Je voelt dat je een grote potentie hebt die je tot uitdrukking wilt brengen in de wereld.

Maar ….

Het leven gaat er ook vaak nog met je vandoor.
Het leven lijkt nog vaak aan je te trekken.
Er komen regelmatig allerlei onverwachte zaken tussendoor.
Je houdt graag rekening met iedereen en hoe balanceer je je eigen dromen met de zorg voor je gezin en de verantwoordelijkheden die je voelt naar de mensen om je heen?
Je WILT je niet laten afleiden, maar toch gebeurt het weer…

En dan is er weer een dag voorbij die er min of meer een beetje hetzelfde uitzag als de dag er voor…

Jarenlang heb ik zelf in die spiraal gezeten. En ik ervaarde het als heel frustrerend….
Want omdat het me niet lukte dacht ik dat ik iets “verkeerd” deed.
Ik hopte van coach naar coach en van programma naar programma op zoek naar die “Gouden pil.”
Want ik dacht dat dit makkelijker zou moeten zijn.
Er was vast iets dat ik nog niet wist.

Maar nu weet ik beter….

Lieve co-creator, dit is wat het is: Bewustzijnsverandering kost tijd en het is vooral een proces.

Het is niet alleen een kwestie van kennis opdoen.
Het is vooral een kwestie van ERVAREN en de kennis die je op hebt gedaan toe leren passen in de praktijk.
Het is vooral een kwestie van die nieuwe energie leren belichamen en LEVEN en niet alleen een mentaal “weten.”

Stap voor stap kom je dan dichter bij de waarheid van Creatie en dichter bij wie je werkelijk bent.
Iedere dag verbind je dieper en dieper met de Krachtige en Goddelijke Creator die je bent.
Iedere maand ga je dieper in zelfrealisatie en het realiseren van je volste potentieel.
Ieder jaar ga je dieper in de reis die Creatie heet en het avontuur van het leven.

Heel vaak zie ik dat mensen vol enthousiasme aan mijn programma’s en Bewuste Creatie in het algemeen beginnen, maar ik zie veel mensen ook weer snel afhaken.

Ze komen dan allerlei zaken in zichzelf tegen en dan denken ze: “Maar dit werkt dus OOK niet.”

Dan gaan ze naar het volgende programma of de volgende coach, om na een paar jaar teleurgesteld en moe te raken.

Maar lieve co-creator, het is niet dat “het” niet werkt. Het werkt alleen misschien niet zoals jou wordt voorgehouden.

En dat is niet jouw schuld. Dat komt allemaal doordat de meeste mensen niet weten hoe ze met hun diepste schaduwkanten EN met hun grootste Grootsheid om kunnen gaan: kortom, met hun eigen, krachtige levensenergie.

En daarom leiden ze jou niet ver en diep genoeg in jezelf.
En als je dat aangeeft en je vraagt om MEER, dan is er niemand thuis omdat die persoon zelf nog niet die kanten van zichzelf heeft omarmt, KUNNEN ze de space niet voor je houden of jou helpen om die nieuwe ruimte voor jezelf te creëren.

En dat is ook niet hun fout. Het is niemands “fout.” We hebben het gewoon niet geleerd en we praten er onvoldoende over samen.
Want er over praten, betekent ook dat die levensenergie wordt bevrijdt en dat is juist waar mensen doodsbang voor zijn: die sterke, krachtige, oneindig potente levensenergie die aan de Bron staat van ons bestaan.

Ze willen niets lievers dan dat ervaren, en tegelijkertijd onderdrukken ze hun potentie en lopen ze er voor weg.

Raar volkje zijn wij eigenlijk he?

Lieve co-creator: dit is wat het is: Het proces van Bewuste Creatie is eigenlijk heel simpel, maar je moet leren hoe het werkt EN je moet de tijd nemen om het toe te leren passen en de toewijding in jezelf.

Dit is het proces van Creatie:

Wet van AantrekkingAls je overtuigingen, gedachten, gevoelens en acties af zijn gestemd op wat je wilt manifesteren, dan manifesteert het zich in je realiteit.
Dat gaat niet in een keer. Want de meeste mensen hebben geen idee wat hun overtuigingen zijn en wat dan is afgestemd op hun verlangens.
Het leven spiegelt je en je gevoelens en omstandigheden laten je zien WAT voor overtuigingen je hebt.

Dus je hebt vaak ervaringen nodig om je bewust te worden van je gedachten, overtuigingen, gevoelens en acties.
En die ervaringen zijn niet altijd leuk als ze voortkomen vanuit overtuigingen die zijn gebaseerd op angst, tekort, schuld en schaamte.
Het is dan vaak lastig, moeilijk, en soms extreem pijnlijk. En DAT is het moment dat het “mis” gaat. Dan denken mensen vaak dat ze iets “verkeerd” doen.
Dan haken ze af omdat het gevoel van onmacht en niet goed genoeg zijn te groot is om te dragen.
Dan hoppen ze naar de volgende coach, het volgende programma, het volgende boek of de volgende opleiding.
In de hoop dat ze daar verlichting vinden.
En daar krijgen ze best wel weer wat antwoorden, maar nog steeds niet de diepe verlossing waar ze werkelijk naar op zoek zijn.

Is dat herkenbaar voor je lieve co-creator?

Maar dit is de waarheid: het diepe zielsgeluk waar je naar verlangt is te vinden om JUIST die lastige zaken aan te kijken en dan te doen wat er voor nodig is en vanuit daar op een DIEPER niveau te kiezen voor waar je heen wil gaan.
Om echt een diep commitment te maken aan je reis, aan jezelf en aan je groei.
En pas ergens weg te gaan als je niet meer verder kunt groeien en leren en niet uit weerstand of contrast of omdat je getriggerd wordt.

Lieve co-creator, om je te helpen op deze reis op de meest krachtige manier heb ik een SUPER tof Cyber Monday aanbod voor je, wat ik het Wonderlijke Woensdag Aanbod noem.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!

Wendy Marsman

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.

Jacqueline

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van de Wouw

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.

Frances

Op welke manieren gaat het Wonderlijke Woensdag Aanbod jou helpen?

* Je ontvangt alle kennis om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn en om op ieder vlak van je leven het diepe zielsgeluk te ervaren waar je naar verlangt.

* Je leert je volste potentie te omarmen: zowel je diepste duister, als je lichtste licht. Je leert alles aan jezelf te omarmen en van alles ZO diep te houden dat je op de meest diepste manier kunt gaan verbinden met alles wat in jou zit.

* Je leert dagelijks op te komen dagen voor jouw dromen, je verlangens, je behoeftes en alles wat het leven door je heen wil creëren. EN je leert jezelf vergeven als je je TOCH weer even laat afleiden. Je leert dat deze Tribe van mensen die zich om mijn Missie heen verzamelen hun hart altijd weer open zet voor jou.

* Je leert hoe het voelt om je geliefd, geborgen, gesteund, gehoord en gezien te voelen, in ieder facet van je leven. Je leert hoe het is om ECHT ruimte voor jezelf te creëren en om alles, maar dan ook alles van jezelf er te laten zijn.

* Je leert hoe het is om te ontvangen. Je ontvangt het geschenk dat je aan jezelf geeft door je je onder te dompelen in deze materie en door een Meester Creator te worden.
Je ontvangt een overvloed aan content en begeleiding.
Je ontvangt liefde en support van de Community.
Je ontvangt al je verlangens waar je “ja” tegen gaat zeggen.
Je ontvangt jezelf: totaal, compleet en volledig.

* Je leert hoe je met pijn, uitdagingen en zware emoties en trauma’s om kunt gaan. Je leert om dicht bij jezelf te blijven en er liefdevol doorheen te shiften. Je leert jezelf te omhelzen en oude wonden vanuit liefde en overgave te helen, om daaronder jouw ware en krachtige zelf te vinden: de volheid van wie jij bent.

* Als gevolg van deze lessen, zul je op ieder vlak positieve veranderingen waar gaan nemen in je leven: In je relaties, in je Missie, met geld en in ieder ander vlak van je leven.

* Je zult merken dat doelen en dromen die je 10 of 20 jaar hebt uitgesteld, meer inhoud gaat krijgen en je vindt de kracht van binnen om er voor te gaan en ze in de wereld te gaan zetten.

* Je leert hoe overvloedig Creatie werkelijk is en hoe ieder tekort dat je ooit dacht dat er was, niets meer dan een hersenspinsel was van je eigen verbeelding.

* Je leert doorzetten en volhouden als het uitdagend wordt. Niet vanuit wilskracht of jezelf pushen op manieren die oncomfortabel voelen, maar vanuit liefde voor jezelf. Omdat je je gesteund en gedragen voelt. Omdat je je laat inspireren door alle andere Bewuste Creators die OOK iedere dag op een diep niveau voor zichzelf kiezen. Omdat je ziet dat anderen zich kwetsbaar opstellen en eigenlijk NET zoals jij bent en omdat je op het diepste niveau voelt dat je het vooral SAMEN doet.

* Je stapt in een container waarin er ruimte voor jou wordt gehouden om het Zielgelukkig leven te creëren waar je diep van binnen naar verlangt.

Dit aanbod is voor jou of je nu net op het pad bent van bewustzijnsontwikkeling of je bent al een krachtige manifestator. Als je nog uitdagingen tegenkomt, vind je hier antwoorden.

Lieve co-creator, ik heb dit nog nooit op deze manier aangeboden!
Een deel van me denkt: “O jee, ga ik hier geen spijt van krijgen?” Maar de andere helft van me denkt: “Nee, ik voel ZO’N diepe drive in mezelf om mensen alles te leren over Bewuste Creatie en als ik denk dat dit een bijdrage is, dan moet ik dit doen.”
Ik denk namelijk dat het aanbod dat ik zo ga doen, een heleboel drempels weg gaat nemen en verschrikkelijk veel waarde gaat bieden.

Ik ga je namelijk aanbieden om LIFETIME toegang te krijgen tot mijn meest belangrijke programma’s.

Dus het maakt niets uit, als je een tijdje afhaakt.
Je hoeft je niet schuldig te voelen als je even in een proces beland en je kunt jezelf tijdelijk niet aankijken, dus geen modules kunt volgen.
Het maakt niets uit als het leven even tussendoor komt en je even afgeleid wordt.

Het maakt niets uit of dat een dag duurt, of een week of een maand of meerdere maanden.

Want als je jezelf herpakt hebt, dan kun je het gewoon weer oppakken.
Ons hart staat altijd open en onze deur staat altijd open.
Want we weten hoe het is.
We weten hoe aanhoudend afleiding kan zijn.
We weten hoeveel kracht en toewijding er voor nodig is om keer op keer op keer voor je dromen, je verlangens en de meest krachtige versie van jezelf te kiezen.

Dus ben je daar klaar voor? Dan deel ik DOL graag met je wat dit Wonderlijke Woensdag aanbod inhoudt.

Je krijgt LIFETIME toegang tot mijn meest belangrijke programma’s:

1. Het Shift je Shit Membership.

In dit membership programma komen we iedere maandag bij elkaar om een Shift oefening te doen.
Het doel van dit programma is om je schaduwkanten volledig te omarmen en accepteren en vanuit complete zelfliefde nieuwe, krachtige keuzes te maken.
Je normale investering voor is €37,00 ex BTW per maand
Normaal houdt je toegang op zodra je lidmaatschap stopt, in dit aanbod hou je lifetime toegang, ook als de live sessies stoppen.

2. Afstemmen met Maartje

In Afstemmen met Maartje kun je iedere ochtend een Afstem Sessie volgen om afgestemd je dag te starten.
Het doel van Afstemmen met Maartje is te leren hoe je dagelijks kunt komen opdagen voor jezelf en je dromen en leren hoe je iedere dag zo afgestemd mogelijk kunt leven.
Je normale investering voor Afstemmen met Maartje is €37,00 ex BTW per maand.
Normaal houdt je toegang op zodra je lidmaatschap stopt, in dit aanbod hou je lifetime toegang, ook als de live sessies stoppen.

3. Zielsgelukkig in je Leven

Het doel van Zielsgelukkig in je leven is om te leren hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit kunt worden.
Je krijgt toegang tot tientallen online programma’s en workshops.
Je normale investering is €247,00 ex BTW

4. Zielsgelukkig met Geld.

Het doel van Zielsgelukkig met geld is om te leren hoe je je geldblokkades kunt helen en vrede kunt creëren met geld.
Je krijgt toegang tot tientallen online programma’s en workshops.
Je normale investering is €247,00 ex BTW

5. Zielsgelukkig in je Missie

Het doel van Zielsgelukkig in je Missie is om te leren wat er voor nodig is om geld te verdienen met jouw Zielsmissie.
Je krijgt toegang tot 40+ modules en krachtige bonussen.
Je normale investering is €497,00 ex BTW

6. Zielsgelukkig in de Liefde

Het doel van Zielsgelukkig in de liefde is leren hoe je een liefdevolle en harmonieuze relatie kunt manifesteren met jouw Zielsliefde.
Je krijgt toegang tot 27 modules en krachtige bonussen.
Je normale investering is €497,00 ex BTW

7. De Bewuste Creatie Community

De Bewuste Creatie Community wordt in December of januari gelanceerd.
Het doel is om toegang te krijgen tot gelijkgestemden, Creatie Cirkels op te kunnen starten, te netwerken, te verbinden, initiatieven te starten met gelijkgestemden etc.
De investering zal €88,00 ex BTW per jaar zijn.

Je krijgt als het ware toegang tot mijn complete levenswerk en alle kennis die ik de afgelopen 22 jaar heb opgedaan.

Jouw Investering

Als je alles wat ik in dit pakket aanbiedt los zou bestellen, dan zou je voor het komende jaar alleen al €2464,00 betalen.
Maar je krijgt geen toegang voor 1 jaar, maar je ontvangt LIFETIME toegang, waarbij lifetime staat voor zolang mijn bedrijf en/ of het internet blijft bestaan. De waarde is dus vele malen hoger.

Stel mijn Bewuste Creatie Community zou 10 jaar blijven bestaan, dan is je investering al groter dan de investering voor deze actie.

Je EENMALIGE investering voor LIFETIME toegang tot mijn 7 beste programma’s is slechts €997,00 ex BTW OF 12 termijnen van €97,00 ex BTW

PAY IN FULL Bonus

Als je in een keer betaald, ontvang je ook nog eens deze prachtige PAY in Full Bonus.

Je ontvang niet alleen €168,00 euro korting als je in een keer betaald, maar ook nog eens toegang tot het 3 daagse Zielsmissie Mastery Event dat ik samen met mijn partner Conrad in februari of maart zal geven.
Dit ticket heeft een waarde van €497,00 ex BTW.
Je kunt dit bonus ticket zelf gebruiken of cadeau geven aan iemand die je kent en er klaar voor is om zijn of haar Missie VOL in de wereld te zetten.

PS: Als je in de afgelopen 3 maanden een van deze programma’s als zelfstudie programma hebt aangeschaft en in een keer hebt betaald, dan verrekenen we je eerdere investering als je van dit aanbod gebruik wilt maken. Mail ons naar [email protected] voor een kortingscode. Als je al een van deze programma’s volgt, kunnen we je huidige betaling annuleren en kun je gebruik maken van dit aanbod.

Ben je er klaar voor om je Creatiekracht naar het hoogste niveau te brengen? Meld je dan vandaag nog aan voor het Wonderlijke Woensdag Aanbod.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Bewuste Creatie Garantie

Ik ben overtuigd van de waarde van mijn werk en de resultaten die je met deze programma’s kunt krijgen. Daarom bied ik een 30 dagen garantie. Als je niet het gevoel hebt dat deze programma’s je Creatie Kracht vergroten, dan kun je je geld terug ontvangen.

Maar een ding lieve co-creator …. als je het werk niet doet, dan zul je zeker niet de resultaten krijgen. Daarom zijn er een aantal voorwaarden om gebruik te kunnen maken van deze niet goed – geld terug garantie.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

  • Je hebt minimaal 4 modules gevolgd van een van mijn basis programma’s, zoals Volg en Vervul je Verlangens of het 10X programma.
  • Je bent minimaal 2 Q&A Calls geweest om je vragen te stellen en coaching van mij te ontvangen.
  • Je bent bij minimaal 1 keer per week bij een live sessies geweest, van onder meer Afstemmen met Maartje of de Shift Oefening Sessies.
  • Je hebt contact gezocht met de Community Manager om aan te geven dat je moeite hebt om de waarde uit het programma te halen, zodat hij je kan adviseren.

Als je dat hebt gedaan en je kan dan oprecht zeggen dat je creatiekracht niet is toegenomen, dan betalen wij je zonder verdere vragen je investering terug.