Vraag op deze pagina een gratis Zielsmissie Doorbraak sessie aan.

Lieve co-creator … je voelt in alles dat je hier iets te doen hebt op deze aarde. Je bent hier gekomen met een reden…

Je herkent jezelf in een van deze rollen: Je voelt je een Bewuste Creators, Pionier, Vernieuwer, Initiatioefnemer, Leider van de Nieuwe Tijd, Bewuste ondernemer, Trailblazer, Lichtwerker of je voelt gewoonweg dat je hier iets te doen hebt.

Je voelt dat je iets wilt bijdragen aan de wereld  en dat het NU de tijd is om daar VOL in te stappen.

Echter kun je je Zielsmissie niet op de “oude” manier in de wereld zetten. Op ieder vlak moet je leren om vanuit vrijheid, liefde en eenheid te creëren in plaats van vanuit dwang, verplichting, angst en separatie.

Eigenlijk moet je alles vergeten over wat je ooit is geleerd en op een hele nieuwe manier leren creëren…

En zolang je niet weet wat die manier is en daar nog niet op bent afgestemd, kun je ook tegen uitdagingen aanlopen, zoals:

♥ Je voelt je “anders” en het lijkt lastig voor andere mensen om je echt te begrijpen en op een diep niveau te snappen wat je dromen en verlangens zijn.
♥ Je weet ergens dat alles mogelijk is en je geloofd in de Wet van Aantrekkingskracht maar HOE pas je dat van dag tot dag toe in je ZielsMissie en het verdienen van geld?
♥ Hoe breng je wat je “voelt” in je hart onder woorden en hoe deel je duidelijk met mensen wat je precies doet?
En wat is er voor nodig om (meer) geld te verdienen met je ZielsMissie en door je geldblokkades heen te breken?
Hoe combineer je het volgen van je afstemming met zakelijke, praktische of zelfs technische zaken die je misschien niet altijd even makkelijk af gaan?
Hoe hou je vertrouwen als je nog niet waarneemt in je fysieke realiteit waar je naar verlangt?
Hoe ga je om met kritiek van andere mensen? Hoe ga je om met oordelen? En als je partner of andere belangrijke mensen in je leven niet achter je staan?
♥ Je twijfelt over wat de concrete vorm is waar je je Missie in moet gieten.
Hoe zorg je goed voor jezelf en heb je voldoende energie om afgestemd te blijven en mensen te dienen op de manier die het fijnste vindt?
Hoe ga je er mee om als je veel ideeën hebt, maar niet altijd plezier ervaart in je uitvoering en dus niet altijd zaken afmaakt?
♥ Hoe ga je om met je gevoeligheid of de spirituele of creatieve gaven die je hebt? Hoe hou je genoeg tijd en ruimte voor jezelf en bouw je toch structureel aan Missie?

Zomaar een rijtje uitdagingen die ik vaak voorbij zie komen bij mijn klanten. Als een of meerdere van deze uitdagingen herkent en daar graag doorheen wilt breken, dan nodig ik je dolgraag uit om een gratis sessie met me aan te vragen.

In mijn content en coaching gebruik ik vaak deze quote van Rumi:

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.”

Dit is waar Bewuste Creatie mijn inziens om draait: alles is in ons bewustzijn al aanwezig, je hoeft alleen maar de barrières te gaan zien die tussen jou en je verlangen in staat.
Want alles ontstaat met een verlangen. Vervolgens stemmen we onze overtuigingen, gedachten, gevoelens en acties af op wat we willen creëren en dan manifesteert het zich stap voor stap in onze realiteit.
Er is dus een proces nodig om iets van de geestelijke wereld naar de fysieke wereld te brengen, maar in de energie is alles al aanwezig.

In mijn coaching en programma’s help ik je om te leren hoe het proces van Bewuste Creatie werkt EN welke barrières er tussen jou en je verlangen in staan en hoe je deze los kunt laten om te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Als je er aan toe bent om het innerlijke werk te gaan doen wat er voor nodig is om in afstemming te gaan leven met jouw zielsenergie en je Zielsmissie in de wereld te gaan zetten, dan nodig ik je uit om een gratis sessie met me aan te vragen.

Ik onderzoek graag samen met jou welke barrières er tussen jou en je Missie in staan EN wat er voor nodig is om die barrières los te laten zodat je het werk kunt gaan doen waar je voor geboren bent.

Lees hieronder hoe je je aan kunt melden voor deze sessie.

Praktische details

Dit gesprek is geen salesgesprek. Ik wil oprecht kijken of ik je verder kan helpen en wat jou eerstvolgende logische stap is op weg naar het vervullen van jouw Zielsmissie.
Maar wat ik wel fijn vindt is dat, ALS we samen een klik hebben en als uit het gesprek blijkt dat je er klaar voor bent om te doen wat er voor nodig is om je Zielsmissie vol in de wereld te zetten, dat we ook samen de volgende stap kunnen nemen.
Daarom is een van de vragen in het formulier of je de bereidheid hebt om te investeren in je Zielsmissie. Als je die bereidheid of de mogelijkheid nu niet hebt om eventueel die volgende stap te nemen, dan zijn er op dit moment de mogelijkheden om met zelfstudie aan de slag te gaan. HIER vind je al mijn gratis content.

Als je de bereidheid hebt om ook die volgende stap met me te nemen als we een klik hebben en als we beiden denken dat ik de kennis en de expertise heb om je te helpen, dan kun je hieronder je gratis sessie aanvragen.

De sessie zal maximaal 45 minuten duren en zal plaatsvinden via het programma Zoom. Je komt via de knop hieronder in mijn agenda waar je zelf een sessie in kunt boeken.

Na deze sessie…

♥ Heb je een helder beeld van de energie en de intensiteit die er nodig is om je Zielsmissie in de wereld te zetten.
♥ Heb je duidelijk wat de blokkades zijn die je tegenhouden om vol in je Missie te stappen EN wat je er aan kunt doen.
♥ Zijn je belangrijkste vragen over wat er voor nodig is om je Zielsmissie in de wereld te zetten beantwoord.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs Maartje

Wie ben ik en wie ben ik om je hiermee te helpen?

Geld is LiefdeIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.

Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
“Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?” vroeg ik me regelmatig af.
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd. Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren. Ik voelde dat dat mijn Missie was.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.

Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dat ik je uitnodig om een gratis sessie aan te vragen zodat we kunnen kijken of ik je hiermee kan helpen!

Kijk voor testimonials op DEZE pagina.

Liefs Maartje

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401