ZielsMissie School - Maartje Koper
ZielsMissie School2021-07-17T10:24:20+02:00

Ben je er klaar voor om NU volledig te ontwaken tot wie je werkelijk bent? En exact te leren wat er nodig is om VOL in jouw ZielsMissie te gaan staan? En niet alleen zelf een diep Zielsgeluk te gaan ervaren maar OOK bij te dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde?

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtBen jij een leider van deze nieuwe tijd, Lichtwerker, Healer, Coach, spirituele ondernemer of voel je op wat voor manier dan ook de roep van je Ziel om nu meer dan ooit OP te staan, in het LICHT te gaan staan en bij te dragen aan het creëren van een nieuwe aarde?

Ben je er klaar voor om je ego totaal en volledig los te laten en te creëren vanuit niets dan liefde om jouw ware zielsgelukkig te bereiken EN dat te delen met je klanten en co-creators?

Ben je er klaar voor om niets meer uit de weg te gaan en te shiften naar een hogere frequentie?

Heb je tot nu toe nog niet de “tribe” gevonden waar je je echt thuisvoelt en waar je je gezien en gehoord voelt? Waar er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, PRECIES zoals je bent?

Voel jij deze roep en dat verlangen OOK? Dan is ZielsMissie School HET programma voor jou.

Hoe zou het zijn als je jouw leven zou leiden ZONDER CONCESSIES? Hoe zou het zijn als je jouw leven en jouw business 100% op JOUW manier inricht? Met het volste vertrouwen dat je daarin gesupport wordt door het Universum?

Als je weet hoe je een Meester wordt over jouw eigen afstemming, dan is ALLES mogelijk waar je naar verlangt, zowel op het gebied van je leven als jouw business! Je gaat intappen op een Universele kracht en wijsheid waar maar weinig mensen van op de hoogte zijn! Maar ZONDER zweverig te worden. Ja, we zijn spirituele wezens maar IN een menselijk lichaam en er valt ZO veel te ontdekken, ervaren en te creëren in dit leven: De Missie, de Vrijheid, de Impact, de Soulmate (klanten) en AL het andere wat jouw Ziel nodig heeft zodat jij je Missie op aarde kan vervullen.

Klinkt dat goed? Lees dan snel verder voor alle details!

Wil je overleggen of dit DE juiste stap voor je is? Mail je vragen naar [email protected] Mijn team en ik denken graag met je mee. Eventueel plannen we een telefonische of online afspraak in om eea te bespreken.

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.

Voel jij ook, meer dan ooit nu, de pull om op te staan en VOL Jouw ZielsMissie te gaan leven?

Via de collectieve energie worden massa’s mensen over de hele wereld uitgenodigd om wakker te worden tot wie we werkelijk zijn: Een Ziel die bestaat uit puur Bewustzijn. We worden massaal uitgenodigd om bij te dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde. En omdat je HIER bent, ben jij waarschijnlijk OOK een van die mensen!

Vlak voor een grote uplevel in bewustzijn komen vaak al onze angsten naar boven om getransformeerd te worden. Dat maakt dat het leven van je ZielsMissie iets is dat heel spannend kan voelen. En vaak twijfelen mensen of het dan wel “meant to be” is of dat ze wel op de goede weg zijn.

Maar contrast is een onmisbaar onderdeel van je ZielsMissie reis. Want je Ziel is pure liefde en alles wat NIET resoneert op de frequentie van pure liefde gaat naar boven komen in je bewustzijn of gezien en losgelaten te worden.

Maar omdat mensen dit niet weten, lopen ze vaak weg van wat ze werkelijk te doen hebben OF ze blijven jaren en jaren in dezelfde cirkeltjes ronddraaien en dat is ZO zonde. Want hoe dichter je bij je ware ZielsMissie komt, hoe gelukkiger je zult zijn.

En als je contrast en weerstand ervaart, dan kun je grofweg 2 dingen doen:

Je gaat mee met de angst. Je maakt het verhaal van wat er gebeurt ECHT en je gaat er in op. Je praat er over, je analyseert het en “hoopt” dat het snel overgaat, of een van de andere “overlevingsstrategieën” die mensen nu veel toepassen. Of je probeert het te negeren of er van weg te lopen. Wat allemaal NOOIT gaat werken, want het zit IN je bewustzijn en het heeft hoe dan ook effect op wat je creëert in je realiteit.

OF

Je gaat er voor zorgen dat je je frequentie en je bewustzijn verhoogt.
Je zorgt er voor dat je je innerlijke werk doet en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen energieveld.
Je zorgt er voor dat je de bijdrage bent die je KUNT zijn en dat je de support om je heen verzameld die je nodig hebt.
En een HEEL belangrijk onderdeel daarvan is je ZielsMissie gaan leven en dat is EXACT waar we je mee gaan helpen!

Kortom: je zorgt er voor dat je IEDER excuus dat je hebt om niet volledig te gaan staan voor jouw Missie los gaat laten.

Misschien had je het gevoel dat je nog “tijd” had of waren er andere redenen dat je aan het uitstellen was wat je in je hart voelde wat er moest gebeuren. Maar dat is nu niet meer mogelijk. Want de trilling van de aarde is enorm aan het verhogen en ik weet dat jij ook voelt en weet dat je nu niet anders meer KUNT dan hiereen meegaan. Je voelde de roep al lang en nu is het tijd om er NEXT level in te stappen.

Waarschijnlijk was je je er al een tijd bewust van dat er dingen ECHT moesten veranderen en dat het eigenlijk zo niet meer langer door kon gaan. Dat is namelijk meestal het geval voordat er een (grote) uplevel in je ZielsMissie/ bewustzijn aankomt.

Maar om verschillende redenen vinden mensen het vaak heel lastig om de veranderingen door te voeren die ze in hun hart voelen die kloppen. Ze stellen dat uit omdat ze bang zijn. Vooral om de controle te verliezen en de angst om afgewezen te worden en uit angst voor het onbekende.

 Maar die angst is, vooral op Zielsniveau, eigenlijk helemaal onterecht. Hoewel vasthoudend, is hij onterecht. Want je ACTIES en de veranderingen die je door wilt voeren ontstaan vanuit een shift in ZIJN. Als je je bewustZIJN shift, shift je fysieke realiteit automatisch mee.

Want je ZielsMissie is namelijk niet zozeer wat je DOET, maar wie je in de kern BENT.

“We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” — Pierre Teilhard de Chardin

We ZIJN namelijk een Ziel, we zijn puur Bewustzijn, met de essentie van de Goddelijke Creator die het hele bestaan heeft gecreëerd.

En ja, daar is op dit moment misschien weinig van te zien op de wereld, maar daar gaat snel genoeg verandering in komen.
En velen weten diep van binnen dat ze een belangrijke rol hebben bij het Creëren van de Nieuwe Aarde.

En als jij een van die mensen bent, dan is dit programma voor JOU.

Voor WIE Is ZielsMissie School bedoeld?

ZielsMissie School is voor leiders van deze nieuwe tijd, lichtwerkers, Healers, Coaches, spirituele ondernemers en iedereen die voelt dat ze een Missie hebben en die Missie nu in de wereld willen zetten.

Je herkent jezelf in de volgende punten:

♥ Je weet dat je een Missie hebt en dat je hier bent om een verschil te maken.

♥ Je voel een enorm sterke “pull” om bij te dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde, een nieuwe maatschappij waar  geluk, gelijkwaardigheid, transparantie, vrijheid vanuit verbinding, creativiteit, liefde, vervulling, ziel, community de belangrijkste waardes zijn.

♥ Het voelt alsof we aan de rand staan van iets GROOTS.
Alsof er dwars door de angst heen een diep enthousiasme en een diepe opwinding zit dat er iets geweldigs gaat plaatsvinden en dat je wordt uitgenodigd om hier een onderdeel van te zijn.

♥ Misschien vecht je Ego er nog een beetje tegen en dat is ok.
Waar het om gaat is dat je de pull voelt en dat je diep van binnen weet dat de Visie die we hebben en die veel mensen nog niet kunnen zien, realiteit kan gaan worden. Want de visie IS nog best ver verwijdert van hoe de fysieke wereld er op dit moment nog uitziet.
Je ziet dat mensen in angst zijn en dat er veel chaos is maar diep van binnen voel je dat het iets groters dient en dat er zich allerlei dingen aan het ontvouwen zijn op energetisch niveau die je niet kunt waarnemen, maar wel mee kunt connecten.

♥ En je voelt de uitnodiging om dat te gaan ontdekken en die nieuwe frequenties op aarde te verankeren.
En misschien ben je hier al jaren mee bezig. Maar voel je dat het NU de tijd is om alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd VOL in de praktijk te brengen.

Mensen hebben jou nu meer dan ooit nodig. De aarde heeft de mensen nodig die het bewustzijn en de frequentie vast kunnen houden en verder vorm kunnen geven. Het is tijd om persoonlijke excuses voorgoed los te laten.

Het is namelijk niet de WAARHEID van wie je BENT. Je BENT een Ziel, een oneindig wezen. Je bent pure liefde. De angst of de beperkingen die we nog wel eens ervaren zijn niets meer dan een illusie. Jij en ik weten dit. En het is tijd om dit via het kwantumveld te verspreiden.

Maar er zijn ook uitdagingen en vragen die in je opkomen….

Want we zijn geleerd om logisch na te denken en alles wat met ons ascentieproces te maken heeft wordt nog steeds niet “serieus” genomen door bepaalde delen van de maatschappij en het roept vaak veel weerstand op.
Hoe kun je jouw ascentie proces en jouw ZielsMissie volledig omarmen als we voor een groot deel momenteel nog in de “oude realiteit” leven?

En hoe “gedraag” je je in de “3D wereld” als je steeds meer tot het besef komt dat de wereld niets meer dan een illusie is.

Waarom ben je hier dan ECHT? Wat is jouw rol hierin en wat is jouw rol in de Grote Ontwaking?

En hoe leid je jouw ZielsMissie praktisch in goede banen? Want je moet nog steeds je rekeningen betalen, voor je gezin zorgen en je hebt nog steeds met instanties te maken? Hoe doe je dat?

Hoe ga je om met mensen die je niet snappen en die kiezen voor controle en veiligheid?

Hoe zorg je er voor dat je jouw ascentieproces als het ware “verankert” in de fysieke realiteit?
Dat je het juist kan gebruiken om de Nieuwe Aarde te creëren en dat het niet leidt tot ontkenning of dissociatie?

ZielsMissie School gaat je helpen met al die uitdagingen en MEER.

Een jaar lang ga je je volledig committeren aan je ZielsMissie. ZielsMissie School gaat je daar op alle mogelijke manieren mee helpen door het bieden van content, kennis, inspiratie, support, liefde en praktische zaken.

Als jij op komt dagen iedere dag en het werk doet om te implementeren wat we je leren, dan kun je geweldige resultaten halen gedurende komend jaar, zoals:

 • Je gaat ontdekken wat je ZielsMissie is en wat het precies betekent om je ZielsMissie te leven.
 • Je gaat intappen op jouw oneindige creatiekracht. Je gaat je afscheiden van wat iedereen doet en je gaat jouw uniekheid in de wereld zetten en jezelf helemaal omarmen, precies zoals je bent.
 • Je gaat echt op een diep niveau van jezelf houden en vanuit die zelfliefde laat je jouw realiteit ontstaan.
 • Je gaat acties nemen die super goed voelen omdat ze voort komen vanuit inspiratie en niet omdat andere mensen zeggen dat het “slim” is of omdat je denkt dat je het “moet” doen om success te creëren in je business.
 • Je gaat leren wat er voor nodig is om ECHT magnetisch te zijn voor je klanten op ieder gebied: persoonlijkheid, marketing, producten en programma’s zodat klanten naar JOU toekomen in plaats van dat je het gevoel hebt dat je achter ze aan rent.
 • Je leert de plek in jezelf te ontdekken waar zelfvertrouwen normaal is vanzelfsprekend is waardoor je OOK de acties neemt die je wil nemen.
 • Je gaat leren hoe je de juiste acties kan nemen op precies het juiste moment zodat je je goed voelt, veel vrijheid creëert EN een waanzinnig succes kan creëren.
 • Je leert wat er voor nodig is om een liefdevolle relatie met geld te creëren en je eigen waarde te zien.
 • Je gaat leren hoe je dwars door al je bullshit overtuigingen heen kan gaan zodat je een grotere impact kan hebben op de wereld en kan dienen vanuit hart en ziel.
 • Je leert hoe je ieder aspect van je business en je leven helemaal in kan richten zoals dat bij jou past!
 • Je ervaart een grote mate van zelf leiderschap.
 • Je bent in staat om je eigen stem te volgen en ervaart veel minder afleiding van de stemmen van buitenaf die je iedere dag aan het twijfelen brengen.
 • Je hebt er vertrouwen in dat je met jouw missie of jouw passie geld kunt verdienen en hebt een helder, afgestemd aanbod dat je in de wereld kunt gaan zetten.
 • Je voelt hoe makkelijk manifestatie precies is en hebt er alle vertrouwen in dat je nu zelf de meest prachtige dingen kunt manifesteren.
 • Je voelt je iedere dag gesupport en gedragen door het Universum, het Team en de overige leden.
 • Je gaat leren om jezelf 100% toestemming geven om jouw Zielsafstemming te volgen en jouw leven en je business te creëren te creëren vanuit Zielsafstemming.
 • Je gaat jezelf helemaal accepteren zoals je bent. Je gaat leren om schuld en schaamte over wie je bent en wat je wilt los te laten, zodat je Creatie Kracht groter wordt.
 • Je gaat leren hoe Creatie vanuit je Ziel en Ego werkt. Je gaat leren dat het uiteindelijk altijd onvermijdelijk is om je Ziel te volgen, want je Ziel “wint” altijd en hoe je dat dus kunt doen op een manier dat je steeds minder contrast ervaart.
 • Je gaat leren om jouw “uniekheid” en wat je over jezelf veroordeeld in je brand te gebruiken OF op zijn minst om MEER succesvol te worden.
 • Je gaat leren hoe je alle tijd kunt nemen EN veel kunt creëren. Want tijd is beïnvloedbaar.
 • Je gaat leren hoe je je business op een praktische manier op kunt schalen zodat je MEER mensen kunt bereiken, MEER waarde kunt leveren en MEER “vrije tijd” kunt hebben.
 • Je gaat leren hoe je simpele business strategie kunt gebruiken die je niet het gevoel geeft dat je in een “stramien” zit en dat je creativiteit van je ontnomen worden.
 • Je gaat leren hoe je je intuïtie kunt volgen hoe hoe je kunt voelen of je beslissingen neemt vanuit Ego of vanuit je Ziel.
 • Je gaat leren hoe je je business zo kunt structureren dat je je over kunt geven aan die periodes van persoonlijke en spirituele Transformatie ZONDER dat dat weer zorgt voor een daling in je inkomsten.
 • Je gaat 100% in jouw unieke waarde stappen zodat je meer klanten kan dienen en een grotere impact kunt hebben in je programma’s en je diensten.
 • Hoe je je Ziel volgt en jezelf op nummer 1 zet en TOCH op het hoogste niveau mogelijk waarde biedt aan je klanten.
  EN …. doordat je gaat leren hoe je je Ziel gaat volgen op ieder gebied van je leven zullen dingen makkelijker gaan dan ooit te voren. Je zult leren hoe je gedachten ondersteunend zijn aan je creatieproces in plaats van dat ze in je hoofd komen als piekerende gedachten. Je zult gaan merken dat de dingen gewoon “vanzelf” gaan, als je je Ziel volgt. Ik leer je er alles over komend jaar!
 • Je gaat leren wat ware heling is en wat er voor nodig is om stap voor stap al je blokkades los te laten en te shiften naar de energie van Liefde.

Klinkt dat goed en is dat waar je naar op zoek bent? Dan nodig ik je uit om te bekijken wat je ontvangt als je deel gaat nemen aan ZielsMissie School.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Hier vind je meer uitgebreid waar je toegang tot ZielsMissie School

Je ZielsMissie leven is HEERLIJK en vervullend en laat je tot LEVEN komen. Er gaat NIETS boven connecten met wie je werkelijk BENT en keuzes gaan maken vanuit die plek. Maar het kan echte uitdagingen met zich meebrengen. Ik heb er natuurlijk al een boel hierboven beschreven. Als je je ZielsMissie gaat leven ben je namelijk een ware pionier en een leider van deze nieuwe tijd. Je kan daarbij ALLE support gebruiken die je kunt krijgen. Vandaar dat ZielsMissie School ZO is ingericht dat het jou van A tot Z support in de reis die je gaat maken. Je staat er vanaf dan NIET meer alleen voor. We bieden je kennis, tools, inspiratie en een krachtig support systeem.

Hoe gaan we dat doen?

Je wordt gedurende minimaal een jaar lang lid van ZielsMissie School. Je start met de modules waarin je leert je ZielsMissie helemaal helder te krijgen en je ZielsMissie Business verder op te bouwen OF uit te bouwen als je business als staat. Je ontvangt lifetime toegang tot deze modules. Dus als je binnen jouw deelname niet alle modules door kunt lopen, dan is dat helemaal ok. Er is geen haast. We helpen mensen juist om helemaal hun eigen afstemming en Ziel te volgen daarin.

Na deze een jaar kun je, als je daar behoefte aan hebt, tegen een gereduceerd tarief je lidmaatschap verlengen om de support en coaching te blijven ontvangen in ZielsMissie School

Dit is in het kort waar je toegang tot krijgt in ZielsMissie School:

 1. Lifetime Toegang tot alle basis modules van ZielsMissie School. Deze bestaan uit de modules van het programma jouw Miljoen euro Missie, aangevuld met alle modules die je leren hoe je jouw ZielsMissie iedere dag leeft en omgaat met alle uitdagingen die daarbij horen.
 2. Een jaar lang toegang tot wekelijkse Q&A Coaching Calls
 3. Een jaar lang toegang tot een besloten Facebookgroep en what’s app groep.
 4. Dagelijks een Afstemoefening en Affirmatie.
 5. Maandelijks een Healing Call en toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest
 6. Een jaar lang toegang tot een bibliotheek van online programma’s
 7. Een jaar lang toegang tot een wekelijkse supportgroep met wekelijkse sessies.
 8. Wekelijks een Manifestatie Sessie.

1. Lifetime toegang tot alle basismodules van ZielsMissie School

Je loopt eerst de modules door van het programma: Jouw Miljoen euro Missie. Jouw Miljoen euro Missie gaat niet in de eerste instantie over het verdienen van een miljoen euro. Hoewel ALLES mogelijk is als het aankomt op Creatie.

Het gaat in de eerste instantie hoe je je WAARDE kunt zien en de impact die je kunt hebben op de wereld.

Dit prorgramma bestaat uit ruim 10 modules en bonussen waarin je van A tot Z alles leert over het opbouwen van jouw Missie Business. Alles van ideale klant, magnetische marketing, funnel bouwen tot mindset komt aan bod. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Jouw Miljoen euro Mindset & Bewustzijn
Module 2: Wat is jouw Miljoen euro Missie? (Bonus: ideale klant profiel)
Module 3: Jouw Miljoen euro aanbod.
Module 4: Jouw Miljoen euro Waarde & Prijs.
Module 5: Miljoen euro Marketing & Sales.
Module 6: De grootste Zielsmissie-geld blokkades ontmaskerd en getransformeerd!
Module 7: Manifesteer je grote doelen en dromen.
Module 8: De Creatie sleutels om jouw Miljoen euro missie NU te gaan leven.
Bonusmodule: Bouw een simpele automatische verkoopfunnel.
Bonusmodule: Van low end naar High end Business model.
Bonusmodule: Hoe stem je af om NU een sprong in je inkomsten te maken?
Bonusmodule: Contentmarketing, e-mail marketing, Social Media marketing en zichtbaarheid.
Bonus Module: Jouw Meest Krachtige Boodschap op de Meest Krachtige Manier.
Bonus: Membership Mania Bundel.

Je behoudt Lifetime toegang tot deze modules. Vervolgens krijg je toegang tot alle basis modules van ZielsMissie School.

Deze modules zijn al beschikbaar:

Module 1: De 11 stappen om al je Zielsverlangens te manifesteren.
Module 2: Hoe laat je AL je blokkades los om te doen waarvoor jij hier op aarde bent gekomen?
Module 3: Hoe ontdek en leef je je ZielsMissie?
Module 4: Hoe verdien je geld met je ZielsMissie?
Module 5: Energetisch Meesterschap
Module 6: De grootste kernblokkades op het pad van je ZielsMissie ontmaskert en omgedraaid.
Module 7: Zelfleiderschap – Hoe neem je de regie over je ZielsMissie en hoe zorg je er voor dat je onoverwinnelijk wordt op het pad van je ZielsMissie? – Voorbij onzekerheid en twijfels.
Module 8: Wie ben je ECHT? Hoe weet je wat jouw unieke Zielsfrequentie is?
Module 9: Leer je waarheid te spreken – Eerlijk en authentiek communiceren.
Module 10: Je Ziel volgen
Module 11: Hoe word je vol vertrouwen Zichtbaar? en Hoe ga je om met negativiteit, oordelen en kritiek van anderen op het pad van je ZielsMissie?
Module 12: Hoe neem je geïnspireerde acties?
Module 13: Hoe vertaal je wat je “doorkrijgt” in woorden en concrete diensten en producten?
Module 14: Hoe laat je je leiden door je Hogere Zelf bij het in de wereld zetten van je ZielsMissie?

En onder meer deze modules gaan nog komen. De volgorde en inhoud kan nog veranderen en er blijven nieuwe modules verschijnen zolang ik inspiratie doorkrijg:

Module 15: Focus en doorzetten
Module 16: Hoe maak je de grootste impact met je ZielsMissie? Hoe start je een beweging met je missie?
Module 17: Hoe heel je jezelf en hoe draagt jouw verhoogde bewustzijn bij aan de heling van de aarde?
Module 18: Hoe volg je je ZielsMissie binnen het veranderende “systeem?”
Module 19: De Gouden formule voor het leven van je ZielsMissie.
Module 20: Hoe breng je God/ Liefde compleet en volledig in je ZielsMissie?
Module 21: Hoe kun je de vibratie van je ZielsMissie Business dragen en waarom is dit belangrijk?
Module 22: Hoe bereik je de perfecte balans tussen geven en nemen? En hoe kun je je perfect laten supporten op het pad van je ZielsMissie en de perfecte prijzen vragen?

2. Een jaar lang toegang tot wekelijkse Q&A Coaching Calls

Iedere week (de eerste 3 weken van de maand) hou ik een Q&A Coaching Call in de Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen.

3. Een jaar lang toegang tot de besloten facebook groep

Iedere dag opent Bob in de ochtend een post in de Facebookgroep met een dagelijkse afstemoefening. Onder deze post kun je jouw vragen stellen die je hebt. deze afstemoefening krijg je ook per e-mail toegestuurd. Ook trekt hij regelmatig persoonlijke orakelkaarten in de groep. Daarnaast is Bob altijd per e-mail en telefonisch bereikbaar voor als je vastloopt of vragen hebt.

De Facebookgroep is hoe dan ook een geweldige plek om te connecten met gelijkgestemden en je vragen te stellen. Dit is GOUD waard. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. Deze FB groep gaat je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aangemoedigd. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je grote dromen of over de Wet van Aantrekkingskracht. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en dat is letterlijk destructief voor wat je wilt manifesteren. Natuurlijk moeten je dromen afgestemd zijn, maar de meeste mensen hebben GEEN idee wat dit betekent. Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

4. Dagelijks een inspirerende email

Je ontvangt dagelijks een email met een dagelijkse afstemoefening voor een reminder. Daarnaast staat er een dagelijkse korte tekst/ inspiratie bij over Creatie, Je Zielsmissie leven, Geld manifesteren of een van de andere inspirerende onderwerpen.

5. Healing Calls

Daarnaast vindt er iedere maand een Healing Call plaats. Iedere maand kies ik een onderwerp waarop we een diepe healing gaan doen. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. Ik ga je de energie aanreiken die resoneert met de Zielsfrequentie waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt OOK toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest!

6. ZielsMissie Masterclasses

Regelmatig nodig ik iemand uit mijn netwerk uit die zijn of haar ZielsMissie al LEEFT voor een inspirerende Masterclass. Ik zal ze ook uitnodigen om specifieke kennis te delen, niet alleen ervaringen. Er zijn al ZO veel mensen die je voorgingen en het geeft heel veel kracht om te zien dat al velen je voor zijn gegaan en dat ze dezelfde angsten hadden als jij en ook hun obstakels tegen zijn gekomen. Daarnaast zijn mensen die hun ZielsMissie leven vaak gedreven en hebben een TON met kennis en ervaring omdat wat ze doen zo verwoven is met wie ze ZIJN. Het is dus erg inspirerend om naar deze mensen te luisteren.

7. Toegang tot een bibliotheek van online programma’s

Ook krijg je toegang tot een bibliotheek van tientallen online programma’s en trainingen. Dit bied je alle kennis die je nodig hebt om een succesvolle business om je ZielsMissie heen te bouwen als dat je ambitie is.

Want Ja, je ZielsMissie is niet wat je DOET, maar wie je BENT. Maar vanuit de connectie die je gaat maken met jouw Unieke Zielsfrequentie ga je ook praktisch aan de slag. Er zijn een TON mogelijkheden om via jouw Missie business je ZielsMissie in de wereld te zetten. het is HEERLIJK om op die manier vrijheid te creëren EN de grootst mogelijke bijdrage te kunnen zijn aan andere mensen, je gezin, je community, je klanten en door middel van het bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn: met iedereen.

Let op: je hoeft uiteraard niet deze programma’s allemaal te volgen om je resultaat te halen. Het gaat er om dat de juiste content beschikbaar is op het moment dat je het NODIG hebt. Bob en ik zullen je altijd de tips geven welke content waardevol voor je is als je daar behoefte aan hebt. Dit is een greep uit de programma’s waar je toegang tot krijgt:

 • High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie programma
 • Bouw jouw Missie Imperium
 • Event bundel (Toegang tot alle live events die zijn opgenomen)
 • Hardcore Creator programma
 • Creatie & Mindset Mastery programma
 • Grenzeloos Ontvangen en Creëren Super pakket
 • Hoe trek je alles magnetisch je realiteit in?
 • Hoe creëer je geld & business vanuit flow & intuïtie?

8. Toegang tot een supportgroep met wekelijkse sessies en speciale what’s app groep.

Met een groepje van maximaal ongeveer 10 mensen heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een wekelijkse sessie voor extra support. Tijdens deze sessies is er ruimte om te delen, te connecten met gelijkgestemden en vragen te stellen of met de groep dieper op een bepaald onderwerp in te gaan uit de modules. Deze Sessie wordt geleidt door Gecertificeerd Wet van Aantrekkingskracht coach Bob en is via het programma Zoom.

Daarnaast krijg je de kans om met de leden te verbinden in een What’s app groep waarin je kunt delen en elkaar kunt supporten.

9. Wekelijks een Manifestatie Sessie

In deze sessies komen het Afstemmen en het Shiften next level samen in pure Manifestatie. In deze sessies ga ik een vast groepje mensen wekelijks (online) coachen om een verlangen te vervullen dat zij hebben, zodat je het idee krijgt hoe het manifestatieproces van A tot Z gaat.

De Waarde

De waarde van dit Coachingsprogramma is onovertroffen! De resultaten die je kunt halen als je de content gaat volgen en implementeren gaat VER voorbij wat je kan verwachten van een “gemiddeld” online Coachingsprogramma. Ik hou me nergens in en ik deel alle tools met je zodat je zo ver mogelijk kunt komen. Alles wat jij hoeft te doen is op te komen dagen en te implementeren wat ik je leer.

Jouw Investering

De Investering voor het programma is:
€1997,00 ex BTW voor een jaar lang super intensief Coachingstraject.

OF je kunt in 12 termijnen van €197,00 ex BTW per maand betalen.

PAY IN FULL BONUS. Als je in EEN keer betaald, bespaar je maar liefst €367,00 op je investering.

PS: Wil je overleggen of dit DE juiste stap voor je is? Vraag dan HIER een gratis ZielsMissie Afstemmingssessie aan. Ik deel dan alles met je over het programma, hoe het werkt en wat het je gaat brengen en of dit DE stap voor je is. Stuur een email naar [email protected] als je andere vragen hebt.

En dan iets meer over mij. Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was. Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had die tools simpelweg niet meegekregen.
Ik was totaal niet spiritueel opgegroeid en was niet bezig met wat ik “behoorde” te doen in het leven, wat mijn Missie was.
Wat ik had meegekregen was dat anderen mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee.
Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig.

Dat leidde tot een flinke burn-out waarna ik ruim anderhalf jaar thuis heb gezeten.
Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen.
Nee het ging niet goed met me.
En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.

Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, begon ik EINDELIJK vragen te stellen.
Eerst in mezelf, later ook aan andere mensen.
Is dit hoe het leven behoort te zijn?
Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?
Iets in mij weigerde dat te accepteren.

Want ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor grootsheid. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek voor de eerste keer las, moest ik er helemaal NIETS van hebben. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn te shiften? Ik vond het kwakzalverij.
Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt in ieder geval helemaal nergens naar.”
Ik besloot dus het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen.
En ik voelde de waarheid er van.

Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.” Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

Vanaf dat moment besloot ik om iedere dag mijn afstemming te gaan volgen

En nu wil ik HEEL graag zeggen dat na dat moment alles is veranderd 😉
En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren:

Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met wat ik doe.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb ECHT toffe mentors.
Ik heb geweldige reizen gemaakt de afgelopen jaren.
Ik heb tientallen online programmas gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat het Universum altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft, NET als toen ik op mijn 23e tegen die verschrikkelijk grote muur ben gelopen.

En natuurlijk klinkt dit prachtig. Maar afstemmen is geen knop die je EEN keer omzet en “that’s it.” De waarheid is dat afstemming volgen een nooit ophoudend proces is met iedere keer een nieuw level. Het vertrouwen is vaak net zo snel weer weg als het kwam en hoe krijg je het dan weer terug?

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

En dat zul jij misschien wel herkennen als krachtige creator.

Er zijn miljoenen dingen waar ik tegenaan ben gelopen tijdens mijn reis als Meester Manifestator zoals:

* “Ok, dat is een SUPER toffe droom: geld verdienen met leren over hoe je je realiteit creëren en daar over schrijven, maar wie gaat je daar in GODSNAAM voor betalen?” En het is vaak ook lastig om de waarde ervan te voelen omdat het jou ZO makkelijk af gaat. En behoort geld verdienen niet gepaard te gaan met afzien en struggle? Dat is je immers altijd geleerd?

* En hoe combineer je je verlangen om in vrijheid te creëren met het structureren van een business?

* Wat doe je als je vastloopt of je verliest je vertrouwen dat je “gewoon” je flow kunt volgen?”

* En hoe bouw je structureel aan je leven en je business als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt? En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt.

* Je hebt ZO weinig met de praktische processen en met de strategische dingen van het business bouwen, maar je hebt er wel IETS van nodig. Dus hoe weet je nu wat je wel en niet moet doen? En iedereen kan je laten denken dat je ECHT nodig hebt wat zij “verkopen” en voordat je het weet heb je ZO veel op je bordje en voel je je gevangen in je business en ben je helemaal kwijt waarom dat je dit ook alweer allemaal begonnen bent. Dus hoe BLIJF je afgestemd?

* En hoe ga je om met de buitenwereld die vaak niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En niet snappen dat je WEER meer wil investeren? Dat je WEER iets wilt doen dat zij als een “risico” zien maar dat jij in je ZIEL voelt dat je moet doen.
Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert, voel je je vaak alleen en niet begrepen.

* Hoe ga je er mee om als je ego je er keer op keer weer van overtuigt dat je een strategie of “iets” buiten jezelf nodig hebt waar je vervolgens weer in vastloopt, terwijl je echt alleen maar je Ziel en je afstemming wilt volgen?

Ik herken dat, want ik BEN die persoon.

Maar weet je wat ik heb besloten om niets anders dan mijn Ziel te gaan volgen EN wat ik heb geleerd?

Afstemming is ALLES.

Als dingen niet afgestemd zijn voor mij, dan stroomt het simpelweg niet.
Maar als dingen WEL zijn afgestemd, dan lijkt het alsof alles weer losbarst en dingen gebeuren gewoon.
Ik heb geleerd dat het geen zin heeft om 1000 dingen te doen of acties te nemen om “geld te verdienen” als het niet is wat creatie door mij heen wil laten ontstaan, dus waar ik super blij en enthousiast van word.

Voor WAAR succes moet liefde aan de basis staan van ALLES wat je doet!

Ik heb een commitment gemaakt om liefde en afstemming leidend te laten zijn bij alles wat ik doe. Dus om een Meester Manifestator te worden.

Het is de ENIGE manier om te creëren.
En de ENIGE plek van waaruit ik ECHT succes kan creëren.

En ik zie het bij al mijn klanten. Als dingen niet kloppen, dan stroomt het niet.
Misschien is het geld er, maar het geluk of de vrijheid is er niet.
En misschien is de ruimte er, maar het geld is er niet.
Of misschien is er vervulling op een levensgebied, maar niet op het gebied van relaties.

En dus ben ik iedere dag bezig met de vraag: wat wil ik ECHT creëren?
Wat voelt 100% afgestemd om door mij heen te laten ontstaan?
En vervolgens neem ik de geïnspireerde acties die resoneren met de frequentie van die verlangens.

En ja, dat proces is niet altijd makkelijk geweest.
Want het zou ZO makkelijk zijn om gewoon een “stappenplan” te hebben.
Een gestructureerd “businessmodel” om je aan vast te houden.
Een checklist die je af kan vinken en dat de resultaten dan gewoon komen.

En laten we eerlijk zijn. Die weg heb ik meerdere keren bewandelt en jij vast ook en dat heeft mij nooit die diepe zielsvervulling gebracht en jou vast ook niet.

En hoe waardevol het is wat je leert, er komt vroeg of laat een tijd dat je er TOCH weer in vast loopt.
IETS aan wat je doet voelt niet afgestemd.
Je voelt dat er IETS niet klopt. Je bent EVEN enthousiast over een bepaalde weg, een structuur en strategie en dan loop je er TOCH weer in vast.
En dan is er dus maar EEN oplossing: in JEZELF duiken, jezelf moeilijke vragen stellen, afstemming zoeken, loslaten en soms moeilijke beslissingen nemen en weer geïnspireerde acties nemen.

En dat is PRECIES waar ik mensen mee help.

Ik help ze om een MEESTER te worden op het gebied van afstemming vinden EN keer op keer zo snel mogelijk weer terugkomen bij die afstemming zodat het weer kan gaan stromen.

Ik heb de afgelopen jaren tienduizenden mensen geholpen met begrijpen hoe creatie en de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe ze kunnen afstemmen op een leven en een business die ECHT voor ze werkt en ik wil niets liever dan jou daar ook mee helpen!

Ik wil je dus met HEEL mijn hart uitnodigen om je aan te melden voor ZielsMissie School. Wil je overleggen of dit DE juiste stap voor je is? Vraag dan HIER een gratis sessie aan. Ik deel dan alles met je over het programma, hoe het werkt en wat het je gaat brengen en of dit DE stap voor je is. Stuur een email naar [email protected] als je andere vragen hebt.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van der Wouw

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Garantie en Voorwaarden

Als je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle content die in de online omgeving zit. Je maakt je een commitment voor een jaar. Na dit jaar kun je iedere keer de coaching, tegen een gereduceerd tarief, met een jaar verlengen zolang ZielsMissie School bestaat. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Je kunt echter wel gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma.
Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €50,00 administratiekosten in rekening.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat je kunt laten zien dat je dagelijks de afstemmingen hebt gedaan die je per mail toegestuurd krijgt (of een eigen variant daarvan.)
 2. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen OF dat je uiteraard live bij de modules aanwezig bent geweest.
 3. Dat je bij de Q&A Calls en supportgroep sessies aanwezig bent geweest en je eventuele vragen hebt gesteld.
 4. Dat je contact hebt gezocht met de “congierge” van het programma: Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-08-19T09:12:16+02:00

Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving die al aanwezig is. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar [email protected]

Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen aan dit programma?2020-05-11T10:21:27+02:00

Voor het online coaching level is het zeker niet noodzakelijk. Er zit veel content in de Academy die gericht is op het vinden van je Missie, het veranderen van je geldbewustzijn en leren hoe je jouw realiteit creëert. Echter, veel van mijn klanten voelen dat ze “iets” voor zichzelf wilt doen. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want er is content aanwezig die je daarmee gaat helpen. Ik richt me in het All IN Level echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2020-10-09T14:51:17+02:00

Voor iedere fase en voor ieder budget hebben we een programma. We hebben een TON gratis content. En verder hebben we programma’s die aansluiten bij iedere fase van de reis van de Krachtige Creator. HIER kun je alle gratis content vinden. En HIER vind je de link naar School voor Wonderen waarin je alles over Creatie kunt leren. Maar kom op …. eerlijk? Wat wil je nu ECHT uit je leven halen? Kun je er een BEETJE meer energie ingooien? Als wat ik je leer je een nieuwe klant per maand oplevert, dan haal je het er al uit en dat kan makkelijk lukken.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2020-10-09T14:52:33+02:00

Ik geef zeer zelden 1 op 1 coaching. Uiteraard zit er persoonlijke groepscoaching bij het All IN level. Ik geloof echter in groeien MET elkaar. Vanuit bewustzijnsperspectief zijn we allemaal EEN. We hebben andere mensen nodig als spiegel EN andere mensen kunnen ons dienen op een geweldig niveau. WAT is de reden dat je het “alleen” wilt doen? Of dat je je wilt onttrekken aan groepen van mensen, die in essentie allemaal een deel van jou zijn? Daar zitten interessante overtuigingen achter om te onderzoeken. Als je mensen uit de weg gaat, ga je in feite delen van jezelf uit de weg (en geloof me, ik was OOK deze persoon die iedere samenkomst uit de weg probeerde te gaan, dus ik weet waar ik het over heb!) Als je het gevoel hebt dat 1 op 1 coaching voor jou passend is vanuit een oprechte afstemming, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] om de mogelijkheden te bekijken.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2019-08-19T11:14:42+02:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden. Een lidmaatschap en alle content die daarbij hoort is bedoelt voor EEN persoon.

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+02:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+02:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2019-09-17T00:59:06+02:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb zelf bijvoorbeeld het Geld is Liefde programma al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+02:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?2019-12-22T11:12:54+01:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed. Dit programma is er juist voor bedoelt om te gaan vertrouwen op je innerlijke weten. We willen vaak ons GEVOEL volgen. Maar je gevoel is geen goede richtingaanwijzer, want er kunnen beperkende overtuigingen achter je gevoel zitten. Het gaat er dus om dat je VOORBIJ aan je gevoel gaat en connect met wat je van binnen WEET. Hoe zou je je voelen als je complete helderheid hebt? En als je jezelf kon vertrouwen? En als je weet dat het leven je altijd support, no matter what? En als je altijd de keuzes zou maken die je dichter bij je werkelijke zelf brachten? Wat vertelt je innerlijke weten dan dat je nu mag doen?

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+02:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Hoe gaat het met de betaling?2018-10-27T12:26:09+02:00

Betaling gaat via de webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je ontvangt daarna direct toegang tot het Online programma.

Ervaringen van deelnemers

“Ik wilde jou even bedanken! Bedanken voor het ‘overhalen’ om het miljoen euro missie programma te volgen. Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen. Het programma werkt zo fijn. Vooral omdat het een stappenprogramma is en ik per module kan voelen of ik er al aan toe ben, of nog even in een vorige module moet duiken. 
Ik merk elke keer als ik de module luister; dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Het is de juiste stap op het juiste moment!
Dankjewel voor de fijne modules en alle content erin! Het werkt écht!”
Tessa Brahm
In april ben ik bij je geweest voor de 2 daagse, dat was zo super gaaf. Je hebt daarin voor mij een zielsreading gedaan.
Door liefde mijn gave praktisch in de wereld zetten en daar veel geld mee verdienen. Nou, dat ben ik gaan doen en boy oh boy, wat levert dit mij geweldige dingen op!
Zulke toffe klanten! Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook!
Je bent voor mij een grote inspiratie bron en ik ben dan ook mega super dankbaar dat ik bij jou in je Magische Manifestatie Academy zit.
Een van de dingen die door mij heen mocht creëren is een super praktisch card deck, volledig vanuit mijn gave en liefde ontstaan.
Jacq van der Hoef

“Voordat ik me inschreef, had ik al de gratis content bekeken. Maar ik bekeek al langer content van anderen en vaak heb ik op het punt gestaan om in te stappen (bij die anderen) en toch was er elke keer net iets wat me tegenhield. Ik had Maartje een mail gestuurd met vragen. ‘s Avonds volgde ik een webinar van Maartje waarin ik antwoord kreeg op mijn vragen. De volgende dag ontving ik een antwoord op mijn mail met een heel lieve reactie waarin een gratis sessie om te sparren werd aangeboden. Superlief! Echter, ik had mijn antwoord al en heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Of het nu een product of een dienst is, ik vind het belangrijk dat mijn gevoel erachter kan staan. Bij de gratis content, de e-mails, webinars en het mailcontact voelde alles oprecht, duidelijk en authentiek. Het gaf een heel goed idee van wat ik kon verwachten van het programma.
Wat mij zo aanspreekt aan de content, is het gebruik van werkboeken, werkbladen met concrete oefeningen en de afstem scripten op audio.
Waar ik verder houvast aan heb, zijn de mailtjes waarin je door het programma wordt geleid.
Elke dag ben ik bezig met de oefeningen uit het programma, aangevuld met andere oefeningen. Ook doe ik elke dag Ho’oponopono (alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt).

Door elke dag af te stemmen, mijn script te lezen en te wijzigen, dankbaarheid te tonen en te voelen en ook met liefde om te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom, heb ik de volgende resultaten behaald:

– Ik merk dat ik elke dag geld ontvang via verschillende kanalen.
– Mijn droomwens is om promotieonderzoek te doen; hiervoor heb ik toezegging, al is het nu nog vrijwillig. Maar ik heb alle vertrouwen dat het geld hiervoor onderweg is. Er komt van diverse kanten hulp waar ik het niet alleen kan.
– De relatie met mijn partner is dieper geworden en we doen meer leuke dingen samen.
– Ik realiseerde me dat mijn droomhuis het huis is waar ik nu woon, maar dat ik er wel beter voor mag zorgen. Er dient zich geld aan om het op te knappen en op allerlei simpele manieren ben ik nu begonnen met opknappen. Het huis is mooier geworden.
– Als ik om kleine dingen vraag, krijg ik het ook: een verdwenen kat komt terug, een vriendin kan haar kat die ze niet wil laten inslapen ergens plaatsen dankzij mijn hulp, er komen opdrachten voor mijn bedrijf binnen, lastige zaken weet ik liefdevol op te lossen, relaties worden hechter of verdwijnen als ze onnodig zijn, etc.
– Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad kom en leer ook van minder leuke dingen de wijze lessen die eruit zijn te halen. Dankbaarheid, vreugde en verlangen liggen qua gevoel erg dicht bij elkaar.
– Voorheen piekerde ik elke dag, vooral als ik uit bed stapte of als ik ging wandelen. Dat is voor 99% verdwenen.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTubefilmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.

Dit alles bij elkaar helpt me om elke dag te leven in het besef dat mijn wens er al is. Ik geniet er heel veel van. Ondanks dat ik me bijna 25 jaar bezighoud met spiritualiteit ben jij de eerste die op zo’n nuchtere en tegelijkertijd spirituele manier laat zien wat verbinding met de Ziel en de 12 Universele Wetten werkelijk inhouden. Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart hiervoor.”

Anoniem
“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Grote Heide 12
5388 VT Nistelrode
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Ga naar de bovenkant