ZielsMissie School - Maartje Koper
ZielsMissie School2020-09-18T09:14:11+02:00

Ben je er klaar voor om NU volledig te ontwaken tot wie je werkelijk bent? En exact te leren wat er nodig is om VOL in jouw ZielsMissie te gaan staan en bij te dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde?

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtBen jij een leider van deze nieuwe tijd, Lichtwerker, Starseed, Healer, Coach, spirituele ondernemer of voel je op wat voor manier dan ook de roep van je Ziel om nu meer dan ooit OP te staan, in het LICHT te gaan staan en bij te dragen aan het creëren van een nieuwe aarde? 

Voel jij deze roep OOK? Dan is ZielsMissie School HET programma voor jou.

Lees er alles over op deze pagina! En als je vragen hebt, mail dan gerust naar [email protected] we helpen je graag verder.

Wil je overleggen of dit DE juiste stap voor je is? Vraag dan een gratis gesprek aan met Bob. Hij kan je alles uitleggen over het programma, hoe het werkt en wat het je gaat brengen als het nog niet duidelijk is voor je. Mail naar [email protected] met je vragen en hij zal je per e-mail of telefonisch verder helpen.

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.

Voel jij ook, meer dan ooit nu, de pull om op te staan en VOL Jouw ZielsMissie te gaan leven?

Via de collectieve energie worden massa’s mensen over de hele wereld uitgenodigd om wakker te worden tot wie we werkelijk zijn: Een Ziel/ Bewustzijn. We worden massaal uitgenodigd om bij te dragen aan het creëren van de Nieuwe Aarde. En omdat je HIER bent, ben jij waarschijnlijk OOK een van die mensen!

Vlak voor een grote uplevel in bewustzijn komen vaak al onze angsten naar boven om getransformeerd te worden. Dat is persoonlijk zo en OOK in het collectieve bewustzijn.
Dat zie je super duidelijk gebeuren nu. En dat kan een boel contrast veroorzaken. En dat GEBEURT dus ook. Er is een HOOP aan de hand over de hele aarde.

Dan kun je grofweg 2 dingen doen:

Je gaat mee met de angst. Je maakt het verhaal van wat er gebeurt ECHT en je gaat er in op. Je praat er over, je analyseert het en “hoopt” dat het snel overgaat, of een van de andere “overlevingsstrategieën” die mensen nu veel toepassen.

OF

Je gaat er voor zorgen dat je je frequentie en je bewustzijn verhoogt.
Je zorgt er voor dat je je innerlijke werk doet en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen energieveld.
Je zorgt er voor dat je de bijdrage bent die je KUNT zijn en dat je de support om je heen verzameld die je nodig hebt.
En een HEEL belangrijk onderdeel daarvan is je ZielsMissie gaan leven en dat is EXACT waar we je mee gaan helpen!

Kortom: je zorgt er voor dat je IEDER excuus dat je hebt om niet volledig te gaan staan voor jouw Missie los gaat laten.

Misschien had je het gevoel dat je nog “tijd” had of waren er andere redenen dat je aan het uitstellen was wat je in je hart voelde wat er moest gebeuren. Maar dat is nu niet meer mogelijk. Want de trilling van de aarde is enorm aan het verhogen en ik weet dat jij ook voelt en weet dat je nu niet anders meer KUNT dan hiereen meegaan. Je voelde de roep al lang en nu is het tijd om er NEXT level in te stappen.

Waarschijnlijk was je je er al een tijd bewust van dat er dingen ECHT moesten veranderen en dat het eigenlijk zo niet meer langer door kon gaan. Dat is namelijk meestal het geval voordat er een grote uplevel in bewustzijn aankomt.

Maar om verschillende redenen vinden mensen het vaak heel lastig om de veranderingen door te voeren die ze in hun hart voelen die kloppen. Ze stellen dat uit omdat ze bang zijn. Vooral om de controle te verliezen en uit angst voor het onbekende. Maar die angst is, vooral op Zielsniveau, eigenlijk helemaal onterecht. Hoewel vasthoudend, is hij onterecht. Want je ACTIES en de veranderingen die je door wilt voeren ontstaan vanuit een shift in ZIJN. Als je je bewustZIJN shift, shift je fysieke realiteit automatisch mee.

Want je ZielsMissie is namelijk niet zozeer wat je DOET, maar wie je in de kern BENT.

“We are not human beings having a spiritual experience. We are spiritual beings having a human experience.” — Pierre Teilhard de Chardin

We ZIJN namelijk een Ziel, we zijn puur Bewustzijn, met de essentie van de Goddelijke Creator die het hele bestaan heeft gecreëerd.

En ja, daar is op dit moment misschien weinig van te zien op de wereld, maar daar gaat snel genoeg verandering in komen.
En velen weten diep van binnen dat ze een belangrijke rol hebben bij het Creëren van de Nieuwe Aarde.

En als jij een van die mensen bent, dan is dit programma voor JOU.

Voor WIE Is ZielsMissie School bedoeld?

ZielsMissie School is voor leiders van deze nieuwe tijd, lichtwerkers, Starseeds, Twinflames, Healers, Coaches, spirituele ondernemers en iedereen die voelt dat ze een Missie hebben en die Missie nu in de wereld willen zetten.

Je herkent jezelf in de volgende punten:

♥ Je weet dat je een Missie hebt en dat je hier bent om een verschil te maken.

♥ Je voel een enorm sterke “pull” om bij te dragen aan het creëren van een Nieuwe Aarde, een nieuwe maatschappij waar  geluk, gelijkwaardigheid, transparantie, vrijheid vanuit verbinding, creativiteit, liefde, vervulling, ziel, community de belangrijkste waardes zijn.

♥ Het voelt alsof we aan de rand staan van iets GROOTS.
Alsof er dwars door de angst heen een diep enthousiasme en een diepe opwinding zit dat er iets geweldigs gaat plaatsvinden en dat je wordt uitgenodigd om hier een onderdeel van te zijn.

♥ Misschien vecht je Ego er nog een beetje tegen en dat is ok.
Waar het om gaat is dat je de pull voelt en dat je diep van binnen weet dat de Visie die we hebben en die veel mensen nog niet kunnen zien, realiteit kan gaan worden. Want de visie IS nog best ver verwijdert van hoe de fysieke wereld er op dit moment nog uitziet.
Je ziet dat mensen in angst zijn en dat er veel chaos is maar diep van binnen voel je dat het iets groters dient en dat er zich allerlei dingen aan het ontvouwen zijn op energetisch niveau die je niet kunt waarnemen, maar wel mee kunt connecten.

♥ En je voelt de uitnodiging om dat te gaan ontdekken en die nieuwe frequenties op aarde te verankeren.
En misschien ben je hier al jaren mee bezig. Maar voel je dat het NU de tijd is om alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd VOL in de praktijk te brengen.

Mensen hebben jou nu meer dan ooit nodig. De aarde heeft de mensen nodig die het bewustzijn en de frequentie vast kunnen houden en verder vorm kunnen geven. Het is tijd om persoonlijke excuses voorgoed los te laten.

Het is namelijk niet de WAARHEID van wie je BENT. Je BENT een Ziel, een oneindig wezen. Je bent pure liefde. De angst of de beperkingen die we nog wel eens ervaren zijn niets meer dan een illusie. Jij en ik weten dit. En het is tijd om dit via het kwantumveld te verspreiden.

Maar er zijn ook uitdagingen en vragen die in je opkomen….

Want we zijn geleerd om logisch na te denken en alles wat met ons ascentieproces te maken heeft wordt nog steeds niet “serieus” genomen door bepaalde delen van de maatschappij en het roept vaak veel weerstand op.
Hoe kun je jouw ascentie proces en jouw ZielsMissie volledig omarmen als we voor een groot deel momenteel nog in de “oude realiteit” leven?

En hoe “gedraag” je je in de “3D wereld” als je steeds meer tot het besef komt dat de wereld niets meer dan een illusie is.

Waarom ben je hier dan ECHT? Wat is jouw rol hierin en wat is jouw rol in de Grote Ontwaking?

En hoe leid je jouw ZielsMissie praktisch in goede banen? Want je moet nog steeds je rekeningen betalen, voor je gezin zorgen en je hebt nog steeds met instanties te maken? Hoe doe je dat?

Hoe ga je om met mensen die je niet snappen en die kiezen voor controle en veiligheid?

Hoe zorg je er voor dat je jouw ascentieproces als het ware “verankert” in de fysieke realiteit?
Dat je het juist kan gebruiken om de Nieuwe Aarde te creëren en dat het niet leidt tot ontkenning of dissociatie?

ZielsMissie School gaat je helpen met al die uitdagingen en MEER.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Hier vind je meer uitgebreidt waar je toegang tot krijgt in ZielsMissie School

Je ZielsMissie leven is HEERLIJK en vervullend en laat je tot LEVEN komen. Er gaat NIETS boven connecten met wie je werkelijk BENT en keuzes gaan maken vanuit die plek. Maar het kan echte uitdagingen met zich meebrengen. Ik heb er natuurlijk al een boel hierboven beschreven. Als je je ZielsMissie gaat leven ben je namelijk een ware pionier en een leider van deze nieuwe tijd. Je kan daarbij ALLE support gebruiken die je kunt krijgen. Vandaar dat ZielsMissie School ZO is ingericht dat het jou van A tot Z support in de reis die je gaat maken. Je staat er vanaf dan NIET meer alleen voor. We bieden je kennis, tools, inspiratie en een krachtig support systeem.

Hoe gaan we dat doen?

Je wordt gedurende minimaal 6 maanden lid van ZielsMissie School. In deze eerste 6 maanden ga je door de modules heen waarin je leert je ZielsMissie helemaal helder te krijgen en je ZielsMissie Business verder op te bouwen OF uit te bouwen als je business als staat. Je ontvangt lifetime toegang tot deze modules. Dus als je binnen 6 maanden niet alle modules door kunt lopen, dan is dat helemaal ok. Er is geen haast. We helpen mensen juist om helemaal hun eigen afstemming en Ziel te volgen daarin.

Na deze 6 maanden kun je, als je daar behoefte aan hebt, je lidmaatschap verlengen om de support en coaching te blijven ontvangen.

Dit is in het kort waar je toegang tot krijgt in ZielsMissie School:

 1. Lifetime Toegang tot alle basis modules van ZielsMissie School. Deze bestaan uit de modules van het programma jouw Miljoen euro Missie, aangevuld met alle modules die je leren hoe je jouw ZielsMissie iedere dag leeft en omgaat met alle uitdagingen die daarbij horen.
 2. 6 Maanden toegang tot wekelijkse Q&A Coaching Calls
 3. 6 maanden toegang tot een besloten Facebookgroep
 4. Dagelijks een inspirerende e-mail.
 5. Maandelijks een Healing Call en toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest
 6. Regelmatig Masterclasses
 7. Toegang tot een bibliotheek van online programma’s

1. Lifetime toegang tot alle basismodules van ZielsMissie School

Je loopt eerst de modules door van het programma: Jouw Miljoen euro Missie. Jouw Miljoen euro Missie gaat niet in de eerste instantie over het verdienen van een miljoen euro. Hoewel ALLES mogelijk is als het aankomt op Creatie.

Het gaat in de eerste instantie hoe je je WAARDE kunt zien en de impact die je kunt hebben op de wereld.

Dit prorgramma bestaat uit ruim 10 modules en bonussen waarin je van A tot Z alles leert over het opbouwen van jouw Missie Business. Alles van ideale klant, magnetische marketing, funnel bouwen tot mindset komt aan bod. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Jouw Miljoen euro Mindset & Bewustzijn
Module 2: Wat is jouw Miljoen euro Missie? (Bonus: ideale klant profiel)
Module 3: Jouw Miljoen euro aanbod.
Module 4: Jouw Miljoen euro Waarde & Prijs.
Module 5: Miljoen euro Marketing & Sales.
Module 6: De grootste Zielsmissie-geld blokkades ontmaskerd en getransformeerd!
Module 7: Manifesteer je grote doelen en dromen.
Module 8: De Creatie sleutels om jouw Miljoen euro missie NU te gaan leven.
Bonusmodule: Bouw een simpele automatische verkoopfunnel.
Bonusmodule: Van low end naar High end Business model.
Bonusmodule: Hoe stem je af om NU een sprong in je inkomsten te maken?
Bonusmodule: Contentmarketing, e-mail marketing, Social Media marketing en zichtbaarheid.
Bonus Module: Jouw Meest Krachtige Boodschap op de Meest Krachtige Manier.
Bonus: Membership Mania Bundel

Je behoudt Lifetime toegang tot deze modules.

Vervolgens krijg je toegang tot alle basis modules van ZielsMissie School. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt in ZielsMissie School:

Module 1: De 11 stappen om al je Zielsverlangens te manifesteren.
Module 2: Hoe laat je AL je blokkades los om te doen waarvoor jij hier op aarde bent gekomen?
Module 3: Hoe ontdek en leef je je ZielsMissie?
Module 4: Hoe verdien je geld met je ZielsMissie?
Module 5: de grootste kernblokkades op het pad van je ZielsMissie ontmaskert en omgedraaid.
Module 6: Spiritueel Meesterschap.
Module 7: Wie ben je ECHT? Hoe weet je wat jouw unieke Zielsfrequentie is?
Module 8: Zelfleiderschap – Hoe neem je de regie over je ZielsMissie en hoe zorg je er voor dat je onoverwinnelijk wordt op het pad van je ZielsMissie? – Voorbij onzekerheid en twijfels.
Module 9: Hoe vertrouw je feilloos op je intuïtie?
Module 10: Emotioneel en vibrationeel Meesterschap – Hoe heel je jezelf en anderen en hoe draagt jouw verhoogde bewustzijn bij aan de heling van de aarde?
Module 11: Leer je waarheid te spreken – Eerlijk en authentiek communiceren.
Module 12: Hoe word je vol vertrouwen Zichtbaar?
Module 13: Hoe ga je om met negativiteit, oordelen en kritiek van anderen op het pad van je ZielsMissie?
Module 14: Hoe ga je om met contrast?
Module 15: Zelfexpressie – Wat wil er vanuit het diepste van je Ziel door je heen ontstaan?
Module 16: Hoe maak je de grootste impact met je ZielsMissie?
Module 17: Hoe neem je geïnspireerde acties? Wanneer neem je wel acties en wanneer neem je geen acties? Wat is het verschil tussen geïnspireerde en geforceerde acties? Hoe kom je iedere dag opdagen voor je ZielsMissie?
Module 18: Hoe vertaal je wat je “doorkrijgt” in woorden en concrete diensten en producten? Module 17: Hoe doe je dit concreet en praktisch, maar VANUIT het Bewustzijn dat je bent?
Module 19: Hoe volg je je ZielsMissie binnen het veranderende “systeem?”

2. 6 Maanden toegang tot wekelijkse Q&A Coaching Calls

Iedere week (de eerste 3 weken van de maand) hou ik een Q&A Coaching Call in de Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen.

3. 6 Maanden toegang tot de besloten facebook groep

Iedere dag opent Bob in de ochtend een post in de Facebookgroep met een dagelijkse afstemoefening. Onder deze post kun je jouw vragen stellen die je hebt. deze afstemoefening krijg je ook per e-mail toegestuurd. Ook trekt hij regelmatig persoonlijke orakelkaarten in de groep. Daarnaast is Bob altijd per e-mail en telefonisch bereikbaar voor als je vastloopt of vragen hebt.

De Facebookgroep is hoe dan ook een geweldige plek om te connecten met gelijkgestemden en je vragen te stellen. Dit is GOUD waard. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. Deze FB groep gaat je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aangemoedigd. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je grote dromen of over de Wet van Aantrekkingskracht. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en dat is letterlijk destructief voor wat je wilt manifesteren. Natuurlijk moeten je dromen afgestemd zijn, maar de meeste mensen hebben GEEN idee wat dit betekent. Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

4. Dagelijks een inspirerende email

Je ontvangt dagelijks een email met een dagelijkse afstemoefening voor een reminder. Daarnaast staat er een dagelijkse korte tekst/ inspiratie bij over Creatie, Je Zielsmissie leven, Geld manifesteren of een van de andere inspirerende onderwerpen.

5. Healing Calls

Daarnaast vindt er iedere maand een Healing Call plaats. Iedere maand kies ik een onderwerp waarop we een diepe healing gaan doen. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. Ik ga je de energie aanreiken die resoneert met de Zielsfrequentie waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt OOK toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest!

6. ZielsMissie Masterclasses

Regelmatig nodig ik iemand uit mijn netwerk uit die zijn of haar ZielsMissie al LEEFT voor een inspirerende Masterclass. Ik zal ze ook uitnodigen om specifieke kennis te delen, niet alleen ervaringen. Er zijn al ZO veel mensen die je voorgingen en het geeft heel veel kracht om te zien dat al velen je voor zijn gegaan en dat ze dezelfde angsten hadden als jij en ook hun obstakels tegen zijn gekomen. Daarnaast zijn mensen die hun ZielsMissie leven vaak gedreven en hebben een TON met kennis en ervaring omdat wat ze doen zo verwoven is met wie ze ZIJN. Het is dus erg inspirerend om naar deze mensen te luisteren.

7. Toegang tot een bibliotheek van online programma’s

Ook krijg je toegang tot een bibliotheek van tientallen online programma’s en trainingen. Dit bied je alle kennis die je nodig hebt om een succesvolle business om je ZielsMissie heen te bouwen als dat je ambitie is.

Want Ja, je ZielsMissie is niet wat je DOET, maar wie je BENT. Maar vanuit de connectie die je gaat maken met jouw Unieke Zielsfrequentie ga je ook praktisch aan de slag. Er zijn een TON mogelijkheden om via jouw Missie business je ZielsMissie in de wereld te zetten. het is HEERLIJK om op die manier vrijheid te creëren EN de grootst mogelijke bijdrage te kunnen zijn aan andere mensen, je gezin, je community, je klanten en door middel van het bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn: met iedereen.

Let op: je hoeft uiteraard niet deze programma’s allemaal te volgen om je resultaat te halen. Het gaat er om dat de juiste content beschikbaar is op het moment dat je het NODIG hebt. Bob en ik zullen je altijd de tips geven welke content waardevol voor je is als je daar behoefte aan hebt. Dit is een greep uit de programma’s waar je toegang tot krijgt:

 • High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie programma
 • Bouw jouw Missie Imperium
 • Event bundel (Toegang tot alle live events die zijn opgenomen)
 • Hardcore Creator programma
 • Creatie & Mindset Mastery programma
 • Grenzeloos Ontvangen en Creëren Super pakket
 • Hoe trek je alles magnetisch je realiteit in?
 • Hoe creëer je geld & business vanuit flow & intuïtie?

De Waarde

De waarde van dit Coachingsprogramma is onovertroffen! De resultaten die je kunt halen als je de content gaat volgen en implementeren gaat VER voorbij wat je kan verwachten van een “gemiddeld” online Coachingsprogramma. Ik hou me nergens in en ik deel alle tools met je zodat je zo ver mogelijk kunt komen. Alles wat jij hoeft te doen is op te komen dagen en te implementeren wat ik je leer.

Jouw Investering

De Investering voor het programma is:
€1497,00 ex BTW voor 6 maanden

OF je kunt in 6 termijnen van €297,00 ex BTW per maand betalen.

PAY IN FULL BONUS. Als je in EEN keer betaald krijg je OOK nog eens toegang tot een van de 2 of 3 daagse retreats die regelmatig plaatsvinden. Deze retreats vinden plaats in Nistelrode.

PS: Als je vragen hebt, mail dan gerust naar [email protected] we helpen je graag verder. Wil je overleggen of dit DE juiste stap voor je is? Vraag dan een gratis gesprek aan met Bob. Hij kan je alles uitleggen over het programma, hoe het werkt en wat het je gaat brengen als het nog niet duidelijk is voor je. Stuur een email naar [email protected] en Bob neemt zsm contact met je op.

En dan iets meer over mij. Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd. Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.
Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.
in 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha)

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.

Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dus ook dit programma en ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van der Wouw

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Garantie en Voorwaarden

Als je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot alle content die in de online omgeving zit. Je maakt je een commitment voor 6 maanden. na deze 6 maanden kun je iedere keer de coaching met 6 maanden verlengen. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Je kunt echter wel gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma.
Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €50,00 administratiekosten in rekening.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat je kunt laten zien dat je dagelijks de afstemmingen hebt gedaan die je per mail toegestuurd krijgt (of een eigen variant daarvan.)
 2. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen OF dat je uiteraard live bij de modules aanwezig bent geweest.
 3. Dat je bij de Calls aanwezig bent geweest en je eventuele vragen hebt gesteld.
 4. Dat je contact hebt gezocht met de “congierge” van het programma: Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld2019-08-19T09:12:16+02:00

Je krijgt direct toegang tot alle content in de online omgeving die al aanwezig is. Je ontvangt na aanmelding een e-mail met registratielink. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even bij je spam. Ook daar geen mail? Mail dan naar [email protected]

Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen aan dit programma?2020-05-11T10:21:27+02:00

Voor het online coaching level is het zeker niet noodzakelijk. Er zit veel content in de Academy die gericht is op het vinden van je Missie, het veranderen van je geldbewustzijn en leren hoe je jouw realiteit creëert. Echter, veel van mijn klanten voelen dat ze “iets” voor zichzelf wilt doen. En je hoeft ook nog niet eens te weten wat dat “iets” dan is, want er is content aanwezig die je daarmee gaat helpen. Ik richt me in het All IN Level echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden.

Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan?2020-06-25T18:27:17+02:00

Voor iedere fase en voor ieder budget hebben we een programma. We hebben een TON gratis content. En verder hebben we programma’s die aansluiten bij iedere fase van de reis van de Krachtige Creator. HIER kun je alle gratis content vinden. Maar kom op …. eerlijk? Wat wil je nu ECHT uit je leven halen? Kun je er een BEETJE meer energie ingooien? Als je je lege flessen inlevert en iets wat je toch nooit gebruikt op marktplaats zet, kun je de eerste maand betalen. En vanuit daar kun je iedere maand een mooiere realiteit manifesteren dan de maand er voor.

Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen?2020-05-11T10:23:34+02:00

Ik geef zeer zelden 1 op 1 coaching. Uiteraard zit er 1 op 1 online coaching bij het All IN level. Ik geloof echter in groeien MET elkaar. Vanuit bewustzijnsperspectief zijn we allemaal EEN. We hebben andere mensen nodig als spiegel EN andere mensen kunnen ons dienen op een geweldig niveau. WAT is de reden dat je het “alleen” wilt doen? Of dat je je wilt onttrekken aan groepen van mensen, die in essentie allemaal een deel van jou zijn? Daar zitten interessante overtuigingen achter om te onderzoeken. Als je mensen uit de weg gaat, ga je in feite delen van jezelf uit de weg (en geloof me, ik was OOK deze persoon die iedere samenkomst uit de weg probeerde te gaan, dus ik weet waar ik het over heb!) Als je het gevoel hebt dat 1 op 1 coaching voor jou passend is vanuit een oprechte afstemming, stuur dan gerust een e-mail naar [email protected] om de mogelijkheden te bekijken.

Kan ik samen met mijn partner lid worden?2019-08-19T11:14:42+02:00

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden. Een lidmaatschap en alle content die daarbij hoort is bedoelt voor EEN persoon.

Is dit programma alleen voor coaches?2019-08-19T09:16:29+02:00

Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Is dit een goede investering?2018-08-31T18:44:10+02:00

100% zeker! Ik hoor keer op keer van mijn klanten dat ze terugkomen omdat ze nergens zo veel waardevolle informatie krijgen als in mijn programma’s, voor welk level dan ook. Natuurlijk moet je ZELF op komen dagen, de kennis tot je nemen, het implementeren en vragen stellen tijdens de coachings calls. Maar als je dat doet, zal dit programma je een ongelooflijke ROI (return on investment) kunnen gaan geven!

Heb je toch nog vragen over of het de juiste investering is? Ik heb een training geschreven over alle do’s and don’t van investeren die je 100% zeker de inzichten gaat geven die je nodig hebt. HIER kun je hem lezen.

In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?2019-09-17T00:59:06+02:00

Al mijn klanten zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes.
Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. Daarnaast: bij iedere uplevel in je business, moet je door dezelfde stappen gaan om je geldblokkades los te laten. Ik heb zelf bijvoorbeeld het Geld is Liefde programma al 6 keer gedaan en er volgt hoe dan ook een 7e keer en misschien een 8e of een 9e en een 10e en ga zo maar door 🙂

Ik wil nu eerst even toepassen wat ik heb geleerd bij andere programma’s. Kan ik later instappen?2019-09-17T00:44:28+02:00

Dit is ZO herkenbaar! Ik heb dit ook ZO vaak tegen mezelf gezegd. En dan ging ik het TOCH niet doen, met als gevolg dat ik weer maanden stil stond voordat ik TOCH maar de sprong nam. En dat wachten koste me natuurlijk achteraf altijd VEEL meer dan als ik GELIJK de sprong had genomen en naar mijn gevoel had geluisterd. Bij mij komt dat omdat ik ECHT geïnspireerd moet worden en actie tot in mijn tenen moet voelen. Als een programma dat ik volg dat niet direct doet, dan wordt het een “taak” die op mijn lijstje terecht komt. En ik merk altijd dat, hoe langer het op mijn lijstje staat, hoe meer ik er tegen op ga kijken. En hoe meer mijn energie zakt, hoe meer momentum ik verlies en hoe moeilijker het ondernemen wordt EN hoe minder geld ik verdien. Ik heb echt geleerdt: Als iets me niet gelijk triggert om tot actie over te gaan, gaat dat waarschijnlijk later ook niet meer gebeuren. Voor mij is ALLES energie. EN ik merk keer op keer dat de dingen die ik vanzelf al doe, eigenlijk alles is wat er voor nodig is om echt succesvol te worden. EN ik help je MEGA graag om te ontdekken wat dat voor jou is, en daar is dit hele programma op gericht: afgestemd ondernemen, helemaal vanuit wie JIJ bent en wat bij jou past.

Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?2019-12-22T11:12:54+01:00

Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed. Dit programma is er juist voor bedoelt om te gaan vertrouwen op je innerlijke weten. We willen vaak ons GEVOEL volgen. Maar je gevoel is geen goede richtingaanwijzer, want er kunnen beperkende overtuigingen achter je gevoel zitten. Het gaat er dus om dat je VOORBIJ aan je gevoel gaat en connect met wat je van binnen WEET. Hoe zou je je voelen als je complete helderheid hebt? En als je jezelf kon vertrouwen? En als je weet dat het leven je altijd support, no matter what? En als je altijd de keuzes zou maken die je dichter bij je werkelijke zelf brachten? Wat vertelt je innerlijke weten dan dat je nu mag doen?

Ik ben nog met zo veel andere dingen bezig. Kan ik me niet beter op een ding focussen?2019-09-17T00:40:41+02:00

Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding. Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Hoe gaat het met de betaling?2018-10-27T12:26:09+02:00

Betaling gaat via de webshop. Klik op de bestel knop en je wordt naar de shop geleidt. Je ontvangt daarna direct toegang tot het Online programma.

Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen?2019-02-17T19:26:58+01:00

Ik bied zelden programma’s meerdere keren aan. Bovendien lanceer ik momenteel zeer zelden iets in het Nederlands.

EN: Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven. Het leven komt ALTIJD tussendoor. OOK bij mij en ook bij mijn mentoren. Het verschil waarom wij WEL succes hebben is omdat we, ondanks alles, TOCH acties nemen en afstemmen op waar we heen willen. En dat gaat niet “zomaar” gebeuren. Dat vraag om een keuze van jouw kant en een commitment en een investering qua geld, tijd en energie. Maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen!

Ervaringen van deelnemers

“Ik wilde jou even bedanken! Bedanken voor het ‘overhalen’ om het miljoen euro missie programma te volgen. Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen. Het programma werkt zo fijn. Vooral omdat het een stappenprogramma is en ik per module kan voelen of ik er al aan toe ben, of nog even in een vorige module moet duiken. 
Ik merk elke keer als ik de module luister; dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Het is de juiste stap op het juiste moment!
Dankjewel voor de fijne modules en alle content erin! Het werkt écht!”
Tessa Brahm
In april ben ik bij je geweest voor de 2 daagse, dat was zo super gaaf. Je hebt daarin voor mij een zielsreading gedaan.
Door liefde mijn gave praktisch in de wereld zetten en daar veel geld mee verdienen. Nou, dat ben ik gaan doen en boy oh boy, wat levert dit mij geweldige dingen op!
Zulke toffe klanten! Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook!
Je bent voor mij een grote inspiratie bron en ik ben dan ook mega super dankbaar dat ik bij jou in je Magische Manifestatie Academy zit.
Een van de dingen die door mij heen mocht creëren is een super praktisch card deck, volledig vanuit mijn gave en liefde ontstaan.
Jacq van der Hoef

“Voordat ik me inschreef, had ik al de gratis content bekeken. Maar ik bekeek al langer content van anderen en vaak heb ik op het punt gestaan om in te stappen (bij die anderen) en toch was er elke keer net iets wat me tegenhield. Ik had Maartje een mail gestuurd met vragen. ‘s Avonds volgde ik een webinar van Maartje waarin ik antwoord kreeg op mijn vragen. De volgende dag ontving ik een antwoord op mijn mail met een heel lieve reactie waarin een gratis sessie om te sparren werd aangeboden. Superlief! Echter, ik had mijn antwoord al en heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Of het nu een product of een dienst is, ik vind het belangrijk dat mijn gevoel erachter kan staan. Bij de gratis content, de e-mails, webinars en het mailcontact voelde alles oprecht, duidelijk en authentiek. Het gaf een heel goed idee van wat ik kon verwachten van het programma.
Wat mij zo aanspreekt aan de content, is het gebruik van werkboeken, werkbladen met concrete oefeningen en de afstem scripten op audio.
Waar ik verder houvast aan heb, zijn de mailtjes waarin je door het programma wordt geleid.
Elke dag ben ik bezig met de oefeningen uit het programma, aangevuld met andere oefeningen. Ook doe ik elke dag Ho’oponopono (alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt).

Door elke dag af te stemmen, mijn script te lezen en te wijzigen, dankbaarheid te tonen en te voelen en ook met liefde om te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom, heb ik de volgende resultaten behaald:

– Ik merk dat ik elke dag geld ontvang via verschillende kanalen.
– Mijn droomwens is om promotieonderzoek te doen; hiervoor heb ik toezegging, al is het nu nog vrijwillig. Maar ik heb alle vertrouwen dat het geld hiervoor onderweg is. Er komt van diverse kanten hulp waar ik het niet alleen kan.
– De relatie met mijn partner is dieper geworden en we doen meer leuke dingen samen.
– Ik realiseerde me dat mijn droomhuis het huis is waar ik nu woon, maar dat ik er wel beter voor mag zorgen. Er dient zich geld aan om het op te knappen en op allerlei simpele manieren ben ik nu begonnen met opknappen. Het huis is mooier geworden.
– Als ik om kleine dingen vraag, krijg ik het ook: een verdwenen kat komt terug, een vriendin kan haar kat die ze niet wil laten inslapen ergens plaatsen dankzij mijn hulp, er komen opdrachten voor mijn bedrijf binnen, lastige zaken weet ik liefdevol op te lossen, relaties worden hechter of verdwijnen als ze onnodig zijn, etc.
– Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad kom en leer ook van minder leuke dingen de wijze lessen die eruit zijn te halen. Dankbaarheid, vreugde en verlangen liggen qua gevoel erg dicht bij elkaar.
– Voorheen piekerde ik elke dag, vooral als ik uit bed stapte of als ik ging wandelen. Dat is voor 99% verdwenen.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTubefilmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.

Dit alles bij elkaar helpt me om elke dag te leven in het besef dat mijn wens er al is. Ik geniet er heel veel van. Ondanks dat ik me bijna 25 jaar bezighoud met spiritualiteit ben jij de eerste die op zo’n nuchtere en tegelijkertijd spirituele manier laat zien wat verbinding met de Ziel en de 12 Universele Wetten werkelijk inhouden. Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart hiervoor.”

Anoniem
“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Grote Heide 12 5388 VT Nistelrode IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Go to Top