Vraag op deze pagina jouw gratis sessie aan om jouw Zielsmissie helder te krijgen!

Lieve co-creator … je voelt in alles dat je hier iets te doen hebt op deze aarde. Je bent hier gekomen met een reden.

Je voelt dat je iets wilt bijdragen aan de wereld  en dat het NU de tijd is om daar VOL in te stappen.

Op het moment dat je echter de shift maakt naar Creatie vanuit je Ziel, moet je op een hele nieuwe manier leren creëren.

En zolang je niet weet wat die manier is en daar nog niet op bent afgestemd, kun je ook tegen uitdagingen aanlopen, zoals:

♥ Je voelde je altijd al “anders” en waar je ook kwam, nergens leken mensen je ECHT te begrijpen.

♥ Je weet ergens dat alles mogelijk is en je geloofd in de Wet van Aantrekkingskracht maar HOE pas je dat van dag tot dag toe in je ZielsMissie en het verdienen van geld?

♥ Hoe breng je wat je “voelt” in je hart onder woorden en hoe deel je duidelijk met mensen wat je precies doet?

En wat is er voor nodig om (meer) geld te verdienen met je ZielsMissie en door je geldblokkades heen te breken?

♥ Hoe combineer je het volgen van je afstemming met het zakelijke aspect van het bouwen van een bedrijf?

Hoe hou je vertrouwen als je nog niet waarneemt in je fysieke realiteit waar je naar verlangt?

Hoe ga je om met kritiek van andere mensen? Hoe ga je om met oordelen? En als je partner of andere belangrijke mensen in je leven niet achter je staat?

Hoe zorg je er voor dat je klanten krijgt op een manier die super goed voelt?

Hoe zorg je goed voor jezelf en heb je voldoende energie om afgestemd te blijven en mensen te dienen op de manier die het fijnste vindt?

Hoe ga je er mee om als je veel ideeën hebt, maar niet altijd plezier ervaart in je uitvoering en dus niet altijd zaken afmaakt?

♥ Hoe ga je om met je gevoeligheid of de spirituele of creatieve gaven die je hebt? Hoe hou je genoeg tijd en ruimte voor jezelf en bouw je toch structureel aan je ZielsMissie Business?

En als je er klaar voor bent om een antwoord te vinden op die vragen, dan staan wij voor je klaar! De bewustzijnscoaches helpen je graag om jouw Zielsmissie scherp te krijgen en te ontdekken wat er voor jou voor nodig is om deze in de wereld te zetten. Ik nodig je met heel mijn hart uit om een gratis sessie in te boeken.

De Bewustzijnscoaches zijn persoonlijk door mij opgeleid en weten precies wat er voor nodig is om je Zielsmissie helder te krijgen en in de wereld te zetten. Ze weten exact hoe we onze realiteit creëren en hoe je die kennis kunt gaan gebruiken om alles te manifesteren waar je naar verlangt.

Lees hieronder hoe je je aan kunt melden voor deze sessie.

Praktische details

De sessie vindt online plaats via het programma Zoom met een van de bewustzijnscoaches. Je ontvangt een link om jouw sessie in te boeken met een van de coaches nadat je het vragenformulier hebt ingevuld.

Deze sessie mag je eenmalig GRATIS boeken zodat we je kunnen helpen om helderheid te krijgen over wat je Zielsmissie is en wat er voor nodig is om je Zielsmissie in de wereld te zetten. Heb je na deze sessie behoefte aan meer begeleiding, dan delen we na de sessie graag wat daarin de mogelijkheden zijn.

Dit is geen “verkoopsessie.” Deze sessie is er oprecht op gericht om je Zielsmissie helder te krijgen. We zullen altijd met je delen wat we denken wat de eerstvolgende logische stap is om je Zielsmissie ook daadwerkelijk in de wereld te gaan zetten. Mogelijk is dat ZielsMissie School en mogelijk is dat iets anders. We zullen altijd eerlijk en objectief met je meekijken wat voor JOU de beste stap is.

Deze sessie is NIET als je nog twijfelt OF je je Zielsmissie wel of niet wil weten. Je voelt in je hart dat je bereid bent om NU naar jouw next level te gaan en je bent bereid om te doen wat daar voor nodig is.

Je ZielsMissie leven is geen “quick fix” naar geluk. Je ZielsMissie leven is de bereidheid hebben om je ego volledig los te laten en dit is niet altijd een aangenaam proces. De beloning is groter dan je ooit voor mogelijk kon houden, maar de reis kan veel uitdagingen met zich mee brengen. Het is echter wel een proces waar iedere Ziel op aarde vroeg of laat doorheen zal gaan, of het nu in dit leven is of een volgend leven. Dus als jij voelt dat dit nu jouw tijd is om de shift te maken van Mens-Bewustzijn naar Ziels-Bewustzijn, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden.

Als we zien aan wat je invult op het formulier dat je niet aan deze criteria voldoet, dan cancellen we de sessie en gaan je vragen om eerst het Manifestatie Super Pakket te volgen om meer in je kracht als Creator te stappen en om zo het zelfvertrouwen, de drive en het commitment te creëren die er voor nodig is om je Zuelsmissie in de wereld te gaan zetten. Na het volgen van het programma en een groter inzicht in hoe Creatie werkt en de bereidheid om op het hoogste niveau voor jezelf op te komen dagen, kun je opnieuw een sessie inboeken.

Ik waardeer de tijd van mijn coaches en ik waardeer jouw tijd. Ik vertrouw er op dat je het formulier alleen invult als je ook bereid bent om door te zetten. Ik ga er vanuit dat, ook als is dit een gratis sessie, dat je op komt dagen voor de sessie en tijdig je sessie verplaatst als er iets tussen komt.

BONUS!

Daarnaast krijg je als bonus toegang tot de opnames van de online workshop: Script je Zielsmissie tot leven twv €197,00
Deze workshop gaat je super veel mooie inzichten geven.
We creëren onze realiteit met onze overtuigingen en gedachten. Vanuit daar ontstaat de fysieke wereld. In deze workshop deel ik met je hoe dit werkt EN hoe je jezelf een verhaal kunt gaan vertellen dat af is gestemd op de realiteit die je WILT bereiken.

Heb je vragen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected] OF vraag hieronder jouw gratis sessie aan!

Wie ben ik en wie ben ik om je hiermee te helpen?

Geld is LiefdeIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.

Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
“Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?” vroeg ik me regelmatig af.
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd. Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren. Ik voelde dat dat mijn Missie was.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha)

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.

Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.

Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dat ik je uitnodig om een gratis sessie aan te vragen zodat we kunnen kijken of ik je hiermee kan helpen! Deze sessies worden geleid door de Bewustzijnscoaches die door mij persoonlijk zijn opgeleid.

Kijk voor testimonials op DEZE pagina.

Liefs Maartje

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401