De Zielsmissie Blauwdruk – DE Routekaart voor Maximaal Missie Succes.

Hey Lieve co-creator, Wil je onbeperkt toegang krijgen tot alle opnames van de Zielsmissie Blauwdruk? Dat is nu mogelijk voor slechts 17 euro ex BTW!

Je krijgt dan OOK nog eens exclusief toegang tot 2 speciale bonussen: De Shift Oefening workshop en jouw afgestemde Zielsmissie plan!

Dit pakket is bestemd om jou als Bewuste Creator, Pionier, Vernieuwer, Leider van de Nieuwe Tijd, Trailblazer, creatieveling, Bewuste Ondernemer, Lichtwerker of gewoonweg iemand die voelt dat je hier iets te doen hebt, helpen een stevige fundering te leggen om maximaal in je Missie te stappen.

Voel je dat je hier op aarde “iets” te doen hebt? Of misschien zelfs iets belangrijks?
Heb je het gevoel dat je bij wil dragen aan het creëren van een Nieuwe Maatschappij?
Voel je dat je een Missie hebt? Of je nu al weet wat die missie is en die missie al leeft of dat je deze net aan het ontdekken bent.

Je hoeft geen zelfstandig ondernemer te zijn. Je Missie kan ook iets zijn dat je in loondienst doet, in je vrijwilligerswerk, in je gezin, als initiatiefnemer of op wat voor manier dan ook. Wat belangrijk is, is dat je voelt dat je jouw volste potentie wilt realiseren, er naar verlangt om een diepe vervulling te ervaren en dienstbaar wilt zijn aan het grotere geheel. Dan is dit programma voor jou!

Ben je op zoek naar meer stevigheid in je Missie?
Of ben je nog helemaal aan het ontdekken wat je Missie precies is?
Of heb je last van uitstelgedrag en zelfsabotage die je los wilt laten?
Of ben je op zoek naar bevestiging of je wel of of niet op de juiste weg zit?
Wil je weten hoe je om kunt gaan met “tegenkrachten?”
Of heb je gewoon wat inspiratie en support nodig op het pad van je Missie?

Dan is de gratis Zielsmissie Blauwdruk DE training voor jou!

Gedurende 4 modules gaan we er aan werken om dit voor elkaar te krijgen:

  • Je leert wat er voor nodig is om je Missie te ontdekken.
  • Je leert hoe je kunt focussen op deze missie en hoe je sabotage en uitstelgedrag los kunt laten.
  • Je leert de exacte stappen hoe je jouw realiteit creëert.
  • En je leert hoe je deze stappen kunt toepassen om jouw Missie kunt gaan leven.
  • Je leert wat voor nodig is om VOL in je Missie te gaan staan en te gaan delen met andere mensen.
  • Je leert wat je iedere dag kunt doen om je Missie vooruit te bewegen.
  • En nog veel en veel meer.

Na deze 5 modules zul je voelen dat je vol met vuur en nieuwe inspiratie zit om VOL voor je Missie te gaan.

Doe jij mee? Meld je hiernaast aan. Of lees hieronder verder voor meer informatie.

Dit zijn de modules waar je in de Zielsmissie Blauwdruk toegang tot krijgt:

Module 1: Waar draait het neerzetten van je Missie werkelijk om?

In deze module deel ik met je waar het neerzetten van je Missie werkelijk over gaat. In ons leven leren we om op een bepaalde manier te creëren. Er wordt geleerd dat je concrete doelen stelt en daar dan heen werkt volgens een overzichtelijk stappenplan en dat je je doelen kunt behalen als je maar hard genoeg werkt en het “juiste” doet. Maar dat is niet echt hoe je jouw missie kan realiseren. Je Missie moet ECHT vanuit de juiste plek komen, wil je hem in de wereld kunnen zetten. In deze module deel ik met je hoe dat werkt en wat daar voor nodig is.

Module 2: Hoe word je Zielsgelukkig in je Missie?

In deze Module deel ik de 10 stappen van de Zielsmissie Blauwdruk met je. Deze 10 stappen leren je exact wat er voor nodig is om jouw Missie op de meest krachtige manier in jouw realiteit te manifesteren, zonder dat je je ergens door tegen laat houden.

Module 3: Wat is je Zielsmissie?

In deze Module help ik je om te ontdekken wat je Zielsmissie precies is. Ik leer je hoe je kunt zien wat werkelijk belangrijk is en wat de rode draad is in je leven en hoe je jouw Missie in woorden kunt gieten waarmee je richting kunt geven aan je leven. Als je je Missie al weet, dan scherpen we je Missie aan.

Module 4: Wat zijn de dagelijkse acties om je Missie vooruit te bewegen?

Als je dan weet wat je Missie is en waar je Missie werkelijk om draait, dan duiken we in deze Missie dieper in op de vraag wat er voor nodig is om je Missie van dag tot dag vooruit te bewegen. Ik leer je hoe je afgestemde acties kunt nemen en je vooruit kunt laten bewegen door iets dat groter is dan jijzelf.

En je krijgt toegang tot een Q&A waarin ik allerlei vragen heb beantwoord.

BONUSSEN

Je ontvangt ook nog eens 2 super krachtige bonussen.

Bonus 1: Is toegang tot de Shift oefening workshop

Bonus 2: Is toegang tot de jouw meest afgestemde Missie plan. In dit plan help ik je om jouw Missie tot leven te laten komen in een afgestemd Missie plan. Dit zal je het inzicht en de duidelijkheid geven wat er komend jaar tot in detail niveau voor nodig is om jouw Missie/ initiatief/ project in de wereld te zetten.

Investering en Praktische Details:

Jouw investering voor lifetime toegang tot deze modules en de bonussen is slechts 17 euro ex BTW.

Je krijgt toegang tot meer dan 10 uur aan mega krachtige content om je Zielsmissie te ontdekken en de energie in jezelf te creëren om deze ook daadwerkelijk in de wereld te zetten.

Direct na aanmelding ontvang je een welkomstmail met alle details. Lees die even goed door! Als je geen mail ontvangen hebt, kijk even in je spam. Als je ook daar geen mail hebt gehad, stuur dan even een mailtje naar [email protected] en mijn team kijkt het na voor je.

Waarom dit programma? Waarom nu? En waarom Ik?

We zitten in het midden van een grote transformatie. Vlak voor een grote uplevel in bewustzijn komen vaak al onze angsten naar boven om getransformeerd te worden. Dat is persoonlijk zo en OOK in het collectieve bewustzijn.
Dat zie je super duidelijk gebeuren nu. En dat kan een boel contrast veroorzaken. En dat gebeurt dus ook. Er is een hoop aan de hand over de hele aarde.

Dan kun je grofweg 2 dingen doen:

Je gaat mee met de angst. Je maakt het verhaal van wat er gebeurt ECHT en je gaat er in op. Je praat er over, je analyseert het en “hoopt” dat het snel overgaat, of een van de andere “overlevingsstrategieën” die mensen veel toepassen.

OF

Je gaat er voor zorgen dat je je frequentie en je bewustzijn verhoogt.
Je zorgt er voor dat je je innerlijke werk doet en dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen energieveld.
Je zorgt er voor dat je de bijdrage bent die je KUNT zijn.

En een HEEL belangrijk onderdeel daarvan is je Missie gaan leven.
Vaak voelen mensen al een hele tijd voor een uplevel in bewustzijn dat er van alles veranderd mag gaan worden. Maar om wat voor reden dan ook, hadden ze nog niet de stappen genomen die ze wilden nemen.
Dus daar wordt het dan de hoogste tijd voor. Want voor mij is je ZielsMissie namelijk niet zozeer wat je DOET, maar wie je in de kern BENT.

We ZIJN namelijk een Ziel, we zijn puur Bewustzijn, we zijn de essentie van de Goddelijke Creator die het hele bestaan heeft gecreëerd.

En ja, daar is op dit moment misschien weinig van te zien op de wereld, maar daar gaat verandering in komen.
En velen weten diep van binnen dat ze een belangrijke rol hebben bij het Creëren van de Nieuwe Maatschappij.
En als jij een van die mensen bent, dan is dit programma voor JOU.

En dan iets meer over mij. Wie ben ik en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.

Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.

Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.

In 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha) Maar goed, zoals Albert Einstein ook zegt: De Illusie is HEEL aanhoudend 😉

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.
Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dus ook dit programma en ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

Testimonials

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel