Op dit moment is het niet mogelijk om een ZielsMissie Afstemmingssessie aan te vragen! Coaching is mogelijk binnen ZielsMissie School. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Je voelt in alles dat je hier iets te doen hebt op deze aarde. Je bent hier gekomen met een reden.

Misschien weet je al wat dat is en misschien ben je nog zoekende en misschien verdien je zelfs al je geld met je ZielsMissie.

Wat je zeker weet is dat je geboren bent voor MEER.

Dat er iets bijzonders in jou zit wat door jou heen geboren wil worden.  Je voelt dat je iets wilt bijdragen aan de wereld. En je voelt in je hart dat als je dat helder zou krijgen, dat je leven totaal zou veranderen.

En dat gevoel dat je een Missie hebt op aarde is heerlijk, maar aan de andere kant zijn daar ook al die uitdagende gedachten: 

 • Je voelde je altijd al “anders” en waar je ook kwam, nergens leken mensen je ECHT te begrijpen.
 • Je weet ergens dat alles mogelijk is en je geloofd in de Wet van Aantrekkingskracht maar HOE pas je dat van dag tot dag toe in je ZielsMissie en het verdienen van geld?
 • Hoe breng je wat je “voelt” in je hart onder woorden en hoe deel je duidelijk met mensen wat je precies doet?
 • En wat is er voor nodig om (meer) geld te verdienen met je ZielsMissie en door je geldblokkades heen te breken?
 • Hoe combineer je het volgen van je afstemming met het zakelijke aspect van het bouwen van een bedrijf?
 • Hoe hou je vertrouwen als je nog niet waarneemt in je fysieke realiteit waar je naar verlangt?
 • Hoe ga je om met kritiek van andere mensen? Hoe ga je om met oordelen? En als je partner of andere belangrijke mensen in je leven niet achter je staat?
 • Hoe zorg je er voor dat je klanten krijgt op een manier die super goed voelt?
 • Hoe zorg je goed voor jezelf en heb je voldoende energie om afgestemd te blijven en mensen te dienen op de manier die het fijnste vindt?
 • Hoe ga je er mee om als je veel ideeën hebt, maar niet altijd plezier ervaart in je uitvoering en dus niet altijd zaken afmaakt?
 • Hoe ga je om met je gevoeligheid of de spirituele of creatieve gaven die je hebt? Hoe hou je genoeg tijd en ruimte voor jezelf en bouw je toch structureel aan je ZielsMissie Business?

Wat ik hierdoor zie bij Krachtige Creators is een of meerdere van deze dingen die ze niet helpen om te komen waar ze willen zijn met hun ZielsMissie:

 • Ze blijven twijfelen over hun ZielsMissie is omdat ze niet echt aansluiting kunnen vinden bij de meeste mensen waardoor ze twijfelen of dit wel is wat ze BEHOREN te doen.
 • Ze blijven lang in de “beginfase” hangen. Ze denken dat er iedere keer iets anders nodig is voordat ze ECHT kunnen starten.
 • Ze houden kunstmatig hun prijzen laag, waardoor ze VEEL te weinig verdienen. Ze kunnen hierdoor niet goed voor zichzelf zorgen en zijn veel tijd kwijt aan “zich zorgen maken” of moeten weer een baan in loondienst aannemen, ook al willen ze dat niet.
 • Hun aanbod is te versnipperd en niet duidelijk. Ze houden van mensen en willen alles voor mensen doen. Hierdoor geven ze makkelijk de regie en het zelfleiderschap over hun business uit handen. Of geven en ontvangen is totaal uit balans en ze geven hun eigen energie weg waardoor er tekort of zelfs schulden worden gecreëerd.
 • Hun business heeft niet de prioriteit die het verdient. Ze ontkennen hun volste potentie. Ze zetten hun business en zichzelf onvoldoende in het licht zodat potentiële klanten hen niet kunnen vinden.
 • Ze brengen onvoldoende energie op gang met hun marketing en hun aanbod omdat ze zich (onbewust) aan het verstoppen zijn. Ze WILLEN klanten maar ze zijn constant een terugtrekkende beweging aan het maken waardoor mensen niet bij ze komen en succes wegblijft.
 • Om diverse (onbewuste) overtuigingen slaan ze vaak door in zelfsabotage en kost het daarna veel tijd en energie om alles weer recht te trekken waardoor ze vaak pieken en dalen ervaren die veel energie kosten.
 • Ze hebben geen goed afgestemd aanbod en duidelijke en goed werkende marketingstrategie waardoor het SUPER moeilijk is voor klanten om bij hen te kunnen komen EN bij ze te blijven.
 • Ze zetten zichzelf en hun eigen afstemming niet op nummer 1 omdat ze een diepe behoefte voelen om andere mensen te helpen, vaak ten koste van zichzelf en hun bedrijf.
 • Ze snappen niet hoe Creatie ECHT werkt, waardoor ze te veel met de winden meewaaien en niet alles uit zichzelf halen wat er in zit.

En wat het is met al deze dingen: het zijn allemaal praktische dingen. Maar de reden waarom Krachtige Creators deze dingen niet doen, zijn energetische redenen.

Want deze praktische kennis is overal voor handen. De meeste Krachtige Creators hebben meerdere online of coachingsprogramma’s gevolgd waarin ze leren hoe ze hun business bouwen en TOCH doen ze niet altijd wat ze weten dat er voor nodig is (Of niet op het niveau dat ze weten dat er voor nodig is.)
OF ze beginnen niet eens aan een goed business coachings programma en zitten zichzelf bij voorbaat al dwars.

Het ligt dus niet altijd aan je kennis of de kennis die voorhanden is.

Het ligt in de EERSTE instantie aan jeBEWUSTZIJN.

Als je afstemming juist is, trek je automatisch de juiste strategie en de juiste klanten de juiste hoeveelheid geld naar je toe want God support je ALTIJD in zijn of haar ZielsMissie met alles wat je nodig hebt!

Het is dus SUPER belangrijk om exact te gaan zien waar je op af bent gestemd en waarom je creëert wat je nu creëert EN wat je dus kan doen om dat te veranderen.

Wij willen je hier DOL graag mee helpen want dit is onze Missie.

De BESTE start is het aanvragen van deze ZielsMissie Afstemmingssessie!

Ik kijk met je mee om je ZielsMissie duidelijker te krijgen. Ik gebruik mijn intuïtieve gaven om energie te lezen om met je mee te kijken waar je op het goede spoor zit en waar je niet bent afgestemd.

Ik kijk met je mee welke blokkades er in je bewustzijn zitten die je tegenhouden om de stappen te nemen waar je naar verlangt.

Ik laat je weten waarom er een energetische afstand zit tussen je verlangens en wat je waarneemt in je huidige realiteit EN wat je daaraan kunt doen.

Praktische details

Op dit moment is het niet mogelijk om een ZielsMissie Afstemmingssessie aan te vragen! Coaching is mogelijk binnen ZielsMissie School. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

De sessie duurt maximaal 60 minuten.

Na deze sessie heb je meer helderheid over waarvoor je hier op aarde bent EN wat je blokkades zijn. Samen doen we het innerlijke werk om door deze blokkades heen te bewegen. Dit zal je direct voelen in je energieveld.

We gaan DIEP in deze sessie. Je zal een grote shift in je bewustzijn ervaren. De sessie wordt opgenomen zodat je hem later nog eens terug kunt kijken om de energie nog dieper op je door te kunnen laten werken.

Deze sessie mag je eenmalig boeken om je ZielsMissie en belangrijkste Blokkades helder te krijgen EN om te ervaren hoe krachtig het innerlijke werk is van het shiften van de energie. Heb je na deze sessie behoefte aan meer begeleiding en coaching, dan deel ik na de sessie graag over de mogelijkheden.

Na aanmelding ontvang je een welkomstmail met de link naar mijn agenda, waar je een sessie in kunt boeken. Heb je geen mail ontvangen? Check je spam even. Ook daar geen mail? Mail dan naar [email protected]

Heb je vragen? Stuur dan even een e-mail naar [email protected]

Wie ben ik en wie ben ik om je hiermee te helpen?

Geld is LiefdeIk heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.
Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd. Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend. Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren. Ik moest eerst gezond worden en mijn verslavingen en depressies helen voordat ik echt verder kon en daarna heb ik er aan gewerkt om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij en een baan vast te houden. En hoewel dat aardig ging en ik goed kon creëren daarin, voelde ik toch diep in mijn hart dat er iets anders was wat ik behoorde te doen.
Als ik diep in mijn hart keek dan wilde ik graag doorleren aan andere mensen wat ik had geleerd over hoe we onze realiteit creëren.
in 2014 heb ik de sprong gewaagd. Ik ben gestopt met mijn baan in loondienst om andere mensen daar fulltime mee te helpen en dat doe ik sindsdien.
De afgelopen jaren heb ik nog meerdere spirituele ontwakingen gehad, tot op het punt dat ik voor een groot deel door “de Matrix” heen kan kijken (Hoewel ik mezelf er heel af en toe nog wel eens in verlies haha)

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

Wat ik heb mogen zien en leren is dat we in feite Bewustzijn zijn, dat zich fysiek manifesteert op aarde. We zijn een Ziel.

Je ZielsMissie leven heeft dus niets te maken met wat je DOET, dat komt op de tweede plaats. Het heeft in de eerste instantie te maken met wie je als Ziel BENT en wat je hier op aarde komt doen.
Ik leer mensen dolgraag hoe dit werkt en hoe je zelf de regie kan pakken over je leven en je Creatiekracht.
Ik help mensen graag met het ontdekken van hun Missie op aarde en om ze de tools te geven om ook VOL in die Missie te gaan staan.
Het is tijd dat we de wereld een mooiere plek gaan maken en iedereen die die roeping heeft mag daar nu aan bij gaan dragen.

Vandaar dat ik je uitnodig om een gratis sessie aan te vragen zodat we kunnen kijken of ik je hiermee kan helpen!

Kijk voor testimonials op DEZE pagina.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401