Lieve Co-Creator, Verlang jij er ook naar om Zielsgelukkig in de Liefde EN in je leven te zijn?

Als ik mijn klanten vragen stel over wat ze het LIEFSTE willen, dan is dat geen geld, het is geen 1 miljoen euro omzet, het is geen business bouwen, hoewel dat allemaal toffe zaken kunnen zijn en dat allemaal heerlijk kan zijn om te creëren. 
En misschien als ik de eerste keer de vraag aan ze stel, dan zouden er dat soort zaken uit kunnen komen. 
Maar als ik doorvraag en ik stel ze een paar keer de vraag: “Waarom is dat belangrijk voor je? Wat geeft de vervulling van dat verlangen je?”
Dan zullen de meeste van mijn klanten, als we tot de kern komen, zeggen dat ze het allerliefste EEN zouden willen zijn met het leven, met God, met de Goddelijke stroom van het leven, met hun eigen ZIJN.

Ze zouden vertellen dat ze er naar verlangen om een diep zielsgeluk te ervaren. Ze zouden flow en moeiteloosheid willen ervaren. Ze voelen ergens in hun hart dat het leven niet zo moeilijk hoeft te zijn als dat we het gemaakt hebben, en ze verlangen er naar om dat echt te gaan belichamen. Ze willen ten diepste het gevoel van onvoorwaardelijke liefde, acceptatie en support voelen in iedere cel van hun lichaam.

En als er een programma is wat je daar kan brengen, is het mijn Zielsliefde programma. Want wat ik vaak zie is dat een verlangen naar eenheid met jezelf, vaak hand in hand gaat in een verlangen naar eenheid met de ander. En dan kunnen er twee dingen gebeuren: OF we drukken dat verlangen naar eenheid met de ander weg omdat we denken dat dat een egoïstisch verlangen is OF we gaan achter de ander aanjagen. Maar in beide gevallen gaan we de ware verbinding met onszelf, de bron en de ander uit de weg. Maar weet je wat het is lieve co-creator? Het verlangen naar verbinding met de ander is een wezenlijk verlangen. Je BENT namelijk EEN. We zijn in de kern EEN bewustzijn en keuzes maken om deze eenheid uit de weg te gaan omdat je een werkelijke angst hebt van wat je in jezelf tegenkomt, dat geeft altijd een naar gevoel. Het geeft je een gevoel van angst, stress en spanning, omdat je ergens diep van binnen voelt en weet dat het leven niet zo behoort te zijn en alles wat je doet zal onbewust TOCH in het teken staan om die eenheid terug te krijgen, maar dan dragen de acties die we daarvoor nemen niet bij omdat ze vanuit onbewustzijn komen in plaats van vanuit bewustzijn.

Dus lieve co-creator, is het tijd om daar verandering in te brengen?

Is het tijd om dieper dan ooit in de verbinding te gaan met jezelf, de ander en de Bron van al het leven? (Wat werkelijk allemaal EEN is?)

Is het tijd om je WARE Zielsverlangens te erkennen en te gaan uiten EN ten diepste te leren hoe je deze vervult?

Dan nodig ik je met HEEL mijn hart uit voor het programma: Zielsgelukkig in de Liefde!

Via deze speciale link, die je alleen ontvangt na het volgen van mijn gratis programma of het aangaan van een gratis sessie, krijg je maar liefst 250 of 500 euro korting (afhankelijk van of je de zelfstudie variant volgt of de support versie) EN je krijg een super mooie bonus twv €365,00, namelijk een jaar lang deelname aan het programma: Afstemmen met Maartje. In januari gaan we aan de slag met het thema: thuiskomen bij jezelf, een thema wat HEEL relevant is op de Zielsliefde reis. Daarnaast ben ik er iedere ochtend voor je, op de momenten dat je de afstemming niet in jezelf kunt vinden. Je HOEFT de sessies niet te volgen, maar je krijgt het gevoel dat je er nooit alleen voor staat en dat afstemming altijd beschikbaar is voor je.

Je hebt nog zo lang om gebruik te maken van dit speciale aanbod EN om toegang te krijgen tot deze bonus:

Herken jij jezelf in een van deze situaties?

♥ Heb je iemand ontmoet waarmee je een onverklaarbare connectie voelt en die maar niet uit je systeem gaat? Verlang je er naar om te ontdekken waar het met deze persoon heen zou kunnen gaan?
♥ Voel je in je hart dat er ergens die ene speciale persoon rondloopt die perfect bij jou past en die de Yin voor jouw Yang is, of andersom natuurlijk 😉
♥ Heb je een relatie gemanifesteerd met je zielsliefde waarin je contrast en weerstand ervaart, terwijl je werkelijk verlangt naar liefde en harmonie? Is je Zielsliefde “hot & cold?” of daagt je Zielsliefde niet echt op voor jou zoals je voelt in je hart dat mogelijk is?
♥ Heb je een allesoverheersend gevoel om je leven vanuit liefde en eenheid te creëren en om een diepe verbinding te ervaren met jezelf, de Bron en de ander?

Een stel op de bank met laptopDan is er een reden dat jij dit vandaag leest! De Zielsiefde reis heeft je geroepen en de vraag is of je er klaar voor bent om jezelf er helemaal aan over te geven.

De Zielsliefdereis kan heerlijk en magisch zijn, maar kan ook een bron van uitdagingen en contrast zijn als je niet goed weet hoe je deze reis kan navigeren.

De meeste mensen hebben geen idee hoe ze deze reis moeten navigeren en duwen de Liefde waar ze naar verlangen daarom (onbewust of bewust) bij zichzelf vandaan, terwijl ze NIETS lievers willen dan liefde ervaren.

Dit is wat het is, lieve co-creator. Het is HEERLIJK om liefde te ervaren, maar de relaties om je heen spiegelen niet alleen liefde en je mooie kwaliteiten naar je terug, maar ook je grootste angsten, onzekerheden, beperkende overtuigingen en uitdagingen. En al helemaal jouw Zielsliefde relatie. En daarvoor hoeft jouw Zielsliefde niet in jouw leven te zijn. Want ook je verlangen naar een dergelijke relatie, terwijl dat niet in je fysieke realiteit is op dit moment, kan je al heel veel informatie geven over wat er in jouw bewustzijn zit wat dat manifesteert 🤗

Als ze de liefde die al in je zit naar je terugspiegelen, dan is dit HEMELS en magisch en geeft dat het beste gevoel van de wereld.
Eindelijk ervaar je die liefde en die eenheid waar je je hele leven al naar hebt verlangt.
Het voelt als een heerlijk thuiskomen.
Het voelt als een wonderlijke connectie.
Het voelt als iets bijzonders wat je alleen met deze persoon deelt.

Maar als je Zielsliefde je angsten, wonden en beperkende overtuigingen naar je terug spiegelt, dan levert dat de grootste Zielenpijn op die je ooit in je leven hebt ervaren en dan wil je maar EEN ding: weglopen van deze verbinding en van alles wat je van binnen ervaart. 

Je kunt echter niet weglopen van wat je van binnen ervaart. Want je gevoelens worden niet veroorzaakt door de ander, maar door jouw perceptie over de situatie.

Je zult merken dat er geen weglopen mogelijk is en dat, als je jouw verbinding met jouw Zielsliefde gaat behandelen als een “normale” relatie, dat je ongetwijfeld tegen weerstand en contrast aan gaat lopen. En dat kan heel frustrerend zijn, want je voelt ZO’N ontzettende diepe verbinding en zo’n diep verlangen naar liefde, hoe kan het dan toch zijn dat je deze mate van contrast ervaart?

Dat is wat ik zelf ook heb ervaren in mijn eigen leven….

Het was november 2017 toen ik in mijn hart voelde dat ik mijn verlangen om diepe en onvoorwaardelijke liefde in mijn leven te gaan ervaren niet meer kon ontkennen. Ik had dit verlangen heel lang weggedrukt omdat ik voelde dat mijn ex-man en de vader van onze dochter, niet die grote liefde was die ik altijd in mijn hart had gevoeld en dan betekende het dat ik van hem zou moeten scheiden. En dat raakte me want ik voelde een enorme loyaliteit naar hem toe. Hij was altijd goed voor me geweest en hij is een lieve man. Maar toch wist ik dat ik mezelf niet meer in de spiegel aan zou kunnen kijken als ik geen ruimte zou geven aan mijn diepe verlangen naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde.

En zo begon mijn Zielsliefde reis…. hoewel ik geen enkel idee had van de reis waar ik aan begon…

Ik voelde diep in mijn hart dat er ergens die ene persoon rondliep die perfect bij mij zou passen. De Yang tot mijn Yin, mijn ultieme wederhelft. Ik gebruikte de tools die ik had geleerd van de Wet van Aantrekkingskracht om deze persoon ook daadwerkelijk in de fysieke wereld te ontmoeten. Ik herkende hem niet meteen toen ik hem ontmoette, maar maand na maand verdiepte onze verbinding zich. Na een vriendschap van anderhalf jaar konden we beiden niet meer ontkennen wat er tussen ons was. We hadden alle 2 een love list gemaakt en van A tot Z leken we een perfecte match te zijn voor elkaar.
We hadden onze liefde en de intentie om samen verder te gaan ook naar elkaar uitgesproken. Het leek allemaal te kloppen, maar TOCH bleek het niet mogelijk om samen te komen in een fysieke relatie en van de ene op de andere dag was hij uit mijn leven verdwenen.

Ik bleef gebroken en in een staat van verwarring achter.

Ik WIST dat wat ik voelde echt was en ik wist dat het voor hem OOK echt was. Ik had het gevoeld en ik had het gezien in zijn ogen. De eerste paar dagen nadat hij weg was leek ik ok te zijn. Maar toen ik een paar dagen na zijn vertrek in mijn eentje ergens was waar we eigenlijk samen heen zouden gaan, brak er iets in me. Ik voelde een diep verdriet en de meest intense pijn die ik ooit gevoeld heb kwam omhoog. Ik was in een dark night of the Soul terecht gekomen.
Waar het me normaal nadat een relatie eindigde lukte om door te gaan, was het dit keer anders. Ik voelde zijn aanwezigheid 24/7 in mijn energieveld en ik moest constant aan hem denken. Het was een van de vreemdste ervaringen van mijn hele leven. Ik las boek na boek over onveilige hechting en verlatingsangst om te proberen om door te kunnen gaan, maar niets leek te werken.

Ik voelde diep in mijn hart dat het geen verlatingsangst of een weggestopt trauma was, hoewel ik zeker nog wonden had om te helen. Ik voelde voorbij al mijn twijfels en angsten gewoon een hele diepe verbinding met hem.

Uiteindelijk kwam ik op mijn zoektocht de term Twin Flame tegen. Toen begonnen de kwartjes langzaam te vallen. Dit was geen “gewone” relatie. Dit was een Zielsverbinding.
En ik leerde dat ik er niet van kon weglopen, maar dat het enige wat ik kon doen was om me over te geven aan de reis en te leren hoe ik deze reis kon navigeren.

Ik heb verschillende online programma’s en coachprogramma’s gevolgd over het Zielsliefde topic, en hoewel het me handvaten gaf, lukt het me niet om de doorbraak te creeeren waar ik ECHT naar verlangde.

Uiteindelijk heb ik alle informatie losgelaten en ben ik mijn eigen intuïtie en kennis van Bewuste Creatie gaan gebruiken om richting te geven aan mijn proces. EN met succes.

Ik dacht: als ik iets in mijn leven wil manifesteren, dan weet ik dat ik op energetisch niveau een match moet worden met waar ik naar verlang. Waar moet ik dan in dit geval op afgestemd raken om een fysieke relatie met hem te ervaren?

Dan moet ik dus gaan leven vanuit mijn EIGEN Zielsenergie en dat is dus de energie van Liefde.

En die reis ben ik aangegaan, iedere maand dieper en dieper.

Sinds ik 22 was, was ik gefascineerd door de Wet van Aantrekkingskracht. De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze realiteit creëren met onze gedachten en overtuigingen. Het is mijn Missie in het leven om te leren hoe het bewust creëren van onze realiteit werkt.
Dag in, dag uit observeer ik de wereld om me heen met EEN vraag in mijn hoofd: “Wat zie ik dat mensen denken en geloven en welke realiteit zie ik dat ze ervaren in hun leven en welke patronen kan ik daarin ontdekken?”

En zo ben ik dat ook gaan doen met het onderwerp van Zielsliefdes. Ik keek naar Zielsliefdes die samen waren of apart waren. Ik luisterde naar de verhalen die zij zichzelf vertelden en ik nam waar wat zij ervaren in hun fysieke leven.
Ik ging toepassen in mijn eigen leven wat ik dacht dat werkte en ook hierin begon ik een patronen te herkennen.

Als ik in mijn leven keuzes maakte vanuit Liefde, dus vanuit mijn ware Zielsenergie, dan kwam hij fysiek ook dichter bij.
Als ik in mijn eigen leven keuzes maakte vanuit ego, dan deed hij dat op bepaalde gebieden in zijn leven ook en dan ervaarde ik meer separatie in onze verbinding.

Ik merkte dat ik NIETS kon forceren in onze connectie.
Ik kon hem niet “overhalen.”
Ik kon hem niets “laten zien.”
Ik kon niet doen alsog en geen enkel “trucje” werkte.
Met verstand en logica kwam ik nergens.

Het ENIGE wat werkte, was om ECHT en OPRECHT voor Liefde en eenheid kiezen in MEZELF en mijn eigen leven en in relatie tot hem en iedereen om me heen en dan zag ik dat hij dat ook deed en aan mij terugspiegelde.

Maar ik merkte ook dat dat nog niet zo makkelijk was…

 • Ik merkte dat dat behoorlijk veel van me vroeg, want hoewel er veel liefde in me zat, merkte ik dat ik op veel gebieden nog niet voor liefde en eenheid koos.
 • Ik merkte dat ik me vaak schuldig voelde over zaken die speelde.
 • Ik merkte dat ik mezelf nog vaak aan de kant zette en aanpaste zodat mensen me leuk, lief en aardig zouden vinden en om niemand voor het hoofd te stoten.
 • Ik sprak mezelf nog vaak niet uit om niemand voor het hoofd te stoten en de “goede vrede” te bewaren.
 • Ik hield mijn gevoelens en verlangens vaak voor mezelf.
 • Ik hield me vaak nog in met waar ik werkelijk voor wilde gaan in mijn Missie omdat ik niet wilde dat mensen me als “te veel” of opdringerig zouden ervaren.
 • Ik durfde mijn intuitie en innerlijk weten vaak niet helemaal te vertrouwen en zicht vaak validatie buiten mezelf.
 • Ik voelde me vaak overmatig verantwoordelijk voor de mensen om me heen, waardoor ik vaak onvoldoende luisterde naar wat IK nu nodig had.
 • Ik zag mijn Zielsliefde op veel vlakken nog als mijn mogelijke bron van Liefde en ik zag in hem andere zaken die ik nog onvoldoende uit mezelf haalde.
 • Ik was vaak nog onzeker over mezelf en over wat ik hier te doen had.
 • Ik vond het vaak lastig om echt op fysiek niveau met het “aardse” in liefde te verbinden. Ik voelde me veiliger in mijn eigen denken en mijn binnenwereld, in het spirituele, dan in de “buitenwereld.”
 • Vooral het omgaan met mijn gevoelens vond ik extreem lastig. Ik merkte dat ik veel oordelen had over mijn gevoelens en dat dat vooral de momenten waren dat ik weg liep bij mezelf en dat spiegelde mijn Zielsliefde ook terug door weg te lopen bij mij.
 • Ik merkte dat ik op veel vlakken nog steeds dat kleine meisje was dat haar best deed om liefde te krijgen van haar ouders, maar zich diep van binnen niet ECHT goed genoeg voelde en het gevoel had dat ze niet gezien en gehoord werd en dat er niet echt ruimte voor haar was.
 • Zelfs met kleine, dagelijkse dingen kon ik al zien hoe lastig het was om voor liefde en eenheid te kiezen. Hoe ging ik er bijvoorbeeld mee om dat het niet afgestemd voor me voelde om een mondkapje te dragen en hield ik de liefdevolle space voor mezelf om het niet te doen en voor de ander de space om het wel te doen?

Maar stap voor stap leerde ik hoe ik echt voor liefde kon kiezen in iedere situatie.

En hoe dieper ik voor liefde koos, hoe meer ik zag dat de verbinding tussen mij en mijn Zielsliefde sterker en sterker werd en uiteindelijk bouwden we een mooie, liefdevolle en harmonieuze relatie op.

Al snel kreeg ik super veel vragen van mensen over hun eigen zielsliefde verbinding en ging ik hen helpen, met succes. Mensen gingen zich snel beter voelen door wat ik met hen deelden, ze konden beter omgaan met de verbinding en zagen super snel mooie resultaten in hun Liefdesleven. Ik begon een diepe drive te voelen om mijn kennis door te leren aan anderen.

Ik kijk er ENORM naar uit om jou ook te supporten in jouw Zielsliefde reis.
Ik weet dat er geen ontsnappen aan is, als je Ziel deze reis eenmaal in gang heeft gezet en dat er maar EEN ding is dat je kunt doen en dat is je overgeven aan deze reis en te leren wat er voor nodig is.

Vroeg of laat zul je het innerlijke werk MOETEN gaan doen, want jouw Zielsliefde zal altijd in je hoofd blijven zitten.
Soms tot aan het obsessieve toe. En weglopen is nooit een optie. Als ze niet in je leven Op onverwachte momenten poppen ze weer op in je hoofd of in je leven.
Ook al blokkeer je ze op Social media, verhuis je en wis je hun telefoonnummer, daar heeft jouw Ziel geen boodschap aan. Geloof me, ik heb het allemaal geprobeerd 😉
Je Ziel zal er voor doen wat er voor nodig is totdat jij bereid bent om de shift naar onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid te gaan ervaren in jezelf en in relatie tot de ander.

Uiteindelijk wordt de relatie met jouw Zielsliefde gespiegelt door de relatie die je met JEZELF hebt. Je WARE zelf: Je Ziel, je Goddelijke zelf.
Als je in harmonie komt met wie je WERKELIJK bent, dan zul je zien dat er harmonie in je connectie komt.

En ook pas DAN kun je fysiek samenzijn met je Zielsliefde.
De belangrijkste persoon in je leven, dat ben jij!
Je uiterlijke realiteit is een directe weerspiegeling van je binnenwereld. Als iets in je relatie tot anderen niet lekker loopt. Dan is het een teken dat er innerlijk werk nodig is.
Alles wat je van binnenuit verandert, verandert ook aan de buitenkant.

Zo binnen, zo buiten.

“Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.” — Rumi

Wanneer jij zelf de weg terugvindt naar liefde, eenheid, en volledige zelfacceptatie staat er niks meer tussen jou en je Zielsliefde relatie in en kun je eindelijk gaan genieten van die unieke band en magische energie waarvan je diep in je hart weet en voelt dat het mogelijk is.

Het gebeurt dan soms ook dat je niet samen komt met je Zielsliefde en dat je er achter komt dat je liever met jezelf bent OF je ontmoet een prachtige Soulmate. Soms gebeurt het dat mensen een Zielsliefde ontmoeten maar nog een langdurige relatie hebben met kinderen en dat dit programma ze helpt om hernieuwde liefde in hun partnerrelatie te vinden. Maar waar het altijd op neer komt is dat je nadat je de shift van ego naar Ziel hebt gemaakt een diepe rust en innerlijke vrede gaat ervaren die je nog nooit eerder hebt gemaakt en je weet in je hart dat altijd alles zo zal zijn, zoals het behoort te zijn.

In dit programma leer je precies wat je moet doen en hoe je dit kunt gaan toepassen in jouw leven!

Lees snel wat de praktische details zijn van dit programma.

Ik voel me nu gedragen door het leven, verbonden en geliefd. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg in dit programma.

“Voordat ik het het Zielsliefde programma begon, liep ik verloren mijn hoofd. Het vroeg zich steeds af of ik moest kiezen voor mijn partner of voor een man waarmee ik vier jaren geleden een hele bijzondere ontmoeting had. Ik kreeg geen rust in mijn zoektocht naar ware, intense, alles vervullende liefde.
Nu ik bezig ben met het Zielsliefde programma, vindt ik eindelijk rust in mijn hoofd.
Mijn lijf wijst me veel meer de weg. Ik leer achteruit te leunen en me te laten dragen door het leven. Ik leer ook te verbinden en in verbinding te blijven. Ik leer te vertrouwen op mijn lichaam en daar de antwoorden te vinden. Mijn hoofd krijgt geen kans meer in verhalen te gaan (of toch veel minder). Ik leer op een liefdevolle manier te communiceren met mensen. Ik leer om alles bij mezelf te leggen.
Ik leer dat ik liefde ben en dat alles vanuit mij vertrekt. Dat al mijn oordelen en overtuigingen iets over mij zeggen en dat ze een kans zijn om te groeien in bewustzijn.
Ik voel me zoveel rustiger en kan me veel meer overgeven aan het leven. Ik kan ontvangen wat het leven me brengt, veel meer dan dat ik eindloos op zoek naar wat ik zou willen dat het zou zijn.
Ik ben dankbaar dat ik me nu goed voel en dat ik liefde voel. Dat mijn hart zich opent en vaak vreugde voelt. Dat ik liefde kan ontvangen. Dat ik me verwonder over de magie van het leven. Concreet voel ik liefde voor mezelf en vertrouwen dat ik die diepe allesvervuilende verbinding zal ervaren in mijn leven. Ik weet nog niet wanneer, met wie of hoe maar dat doet er eigenlijk niet toe . Mijn leven met mezelf is heel fijn de laatste tijd. Mijn relatie met mijn huidige partner ook.
Ik ben dankbaar voor je gedrevenheid. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg. Ik vind het fijn dat er elke week een call is en dat er altijd tijd is voor iedereen. Ik vind ook dat de modules je sowieso elke keer weer doen groeien.”

Hanne Matthys

Ik heb veel mooie tools ontvangen en ik heb al veel mooie overtuigingen geschift waardoor ik veel meer zelfliefde en veiligheid ervaar.

“Voordat ik begon met het Zielsliefde programma had ik een zorg of het alleen over zielsliefde zou gaan, want ik wilde vooral ook over zelfliefde leren.
Ik heb nu gemerkt dat Zielsliefde vooral over zelfliefde en verbinding met de Bron gaat. Dus dat is helemaal goed gekomen.
Ik heb veel mooie tools gekregen zoals de Shift oefening, Intenties zetten, Scripts schrijven en spiegelen waardoor ik veel meer durf te voelen en mijn ego beter doorheb.
Ik heb al vrij veel overtuigingen geshift. Vooral mijn buik voelt meer ontspannen, doordat ik minder bang ben in mijn pijn te worden geraakt.
Ik voel meer zelfliefde en ik voel me daardoor veiliger in mijzelf. Ik oordeel minder snel naar mezelf en anderen toe. En als ik oordeel, dan kan ik achteraf zien wat dat over mezelf zei. Soms verlies ik mezelf nog wel in ego. Vooral als iets nog een pijnlijke overtuiging raakt. Dan heb ik meer tijd nodig om weer even het juiste perspectief te zien. Ik ben dankbaar dat ik al veel pijn nav mijn scheiding heb kunnen shiften. Ik ben er nog niet, maar dit voelt al veel beter. Ik heb het gevoel dat ik zelf krachtige tools in handen heb om meer zelfliefde en veiligheid te ervaren. Meer regie vanuit liefde dan controle vanuit angst.
Toen ik Maartje op you tube ontdekte had ik meteen het gevoel… ja hier ga ik voor. Dit is het. Een soort weten. En je verheldering rondom het verschijnsel zielsliefde. Deze info had ik ergens anders nog niet gelezen of gehoord”

Esther

Ik leer in dit programma wat de waarheid is.

“Het Zielsliefde programma is het nu al meer dan waard.Wat ik graag met jullie wil delen is dat wat ik van jouw Maartje leer en daardoor ook van jullie allemaal is dat het echt voor mij de waarheid is; Het is een perceptieprobleem.
Het zijn allemaal overtuigingen vanbinnen die je shift naar de waarheid. De waarheid van ons bestaan die jij uitlegt. Bewuste creatie.
Het begrijpen stuk, het voelen stuk en het zo ervaren.
En daardoor steeds verder naar de bron. Naar liefde.
Ik ben zo dankbaar voor deze lessen van en jouw Maartje en via jullie allemaal ❤️”

Leontine

Ik begin het eindelijk allemaal te begrijpen.

“Ik ben super enthousiast over het Zielsliefde jaarprogramma en de inhoud van de modules, de coachcalls en de aanvullingen. Het ware doel van de twinflame connectie – het resoneert zo 💝! Ik begin het nu eindelijk te begrijpen, wat er allemaal aan de hand is. Dank je wel!! Dit helpt mij 🙏”

Danielle

Dit programma geeft me rust

“Ik merk dat ik zoveel angst heb en dat ik deze angst allemaal op mijn Zielsliefde projecteer en zelfs dingen in mijn hoofd creëer die er niet eens zijn. Die angst is soms zo heftig om te voelen. Ik zie nu ook steeds duidelijker hoe ik met mijn energie in de push pull zit. Ik ben heel blij met dit programma want het geeft me rust! Zelfs als ik in de angst zit kan ik weer ontspannen als ik een stukje lees uit een module. Dan resoneert alles weer en weet ik, ik ben niet gek! Heel dankbaar voor alles! Ik leer zoveel! ❤️”

Liane

Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het Universum.

“Voordat ik aan het Zielsliefde programma begon, had ik geen vertrouwen in het universum. Ik moest echt leren dat het universum de bron is van alles; van geld, mijn business of het manifesteren van mijn zielsliefde. Daar heeft Maartje me continu scherp op gehouden. Ze bracht me elke keer terug bij de waarheid
Ik voel dat ik nu echt belichaam dat wij / het universum de bron zijn. Ik reageer niet meer op de 3D fysieke realiteit maar ik creëer echt vanuit afstemming. Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum. Ik kan goed onthechten en loslaten en goed onderscheiden wat liefde en ego is. Ik ben dankbaar voor alle hulp en tijd en dat je altijd eerlijk bent en dat je echt alles doet vanuit liefde.”

Florine

Ik heb nu een nieuwe liefde waarmee ik een hele toegewijde en authentieke relatie aan het opbouwen ben

“Voordat ik aan het programma van Maartje begon had ik vrij recentelijk een hele pijnlijke relatiebreuk achter de rug die ik toen nog niet kon bevatten en accepteren. Ik wilde aan mezelf werken om in ieder geval weer op een goede plek te komen en om mezelf weer liefde en een relatie te kunnen gunnen, hoe dat er ook uit zou zien.
Het programma van Maartje heeft me heel erg bewust gemaakt in wat er precies gebeurd is en waarom. Daar heb ik mijn leringen uit kunnen trekken en daardoor kan ik het nu anders zien en anders aanpakken.
Voor de relatiebreuk dacht ik dat ik klaar was voor “onvoorwaardelijke liefde”, maar die situatie en relatie heeft me doen beseffen dat ik absoluut nog niet onvoorwaardelijk van mezelf hield en dat daarom de relatie ook niet stand kon houden. Ik was er nog niet op een diep niveau voor mezelf. Het programma van Maartje heeft me dit alles geleerd en nog veel meer waardevolle inzichten gegevens die belangrijk zijn om een goede relatie met jezelf en met anderen te kunnen hebben.
Deze reis heeft me echt dichter bij mezelf gebracht. Maartje heeft me met haar content en coaching elke keer uitgenodigd om eerlijk en transparant te zijn en alles aan te kijken wat er nog aangekeken moest worden. Ik ben weer op een goede plek met mezelf en dat weerspiegeld mijn liefdesleven ook; ik heb een nieuwe fijne liefde in mijn leven waarmee ik veel meer op één lijn zit en waarmee ik een hele toegewijde, open en authentieke relatie aan het opbouwen ben. Soms val ik nog eens terug in oude stukken en kies ik nog wel eens voor angst in plaats van liefde, maar ik heb door dit programma in ieder geval de tools en kennis in handen waardoor ik hier liefdevol doorheen kan werken en weer kan genieten van de liefde.”

Jorien

In dit programma leer je hoe je kunt leven vanuit de energie van Liefde en eenheid, zodat je een liefdevolle relatie kunt manifesteren met jouw Zielsliefde.

Je kunt in dit programma kiezen tussen een ZELFSTUDIE variant of een SUPPORT variant.

Je kunt voor de Zelfstudie variant kiezen als je van jezelf weet dat je met focus en toewijding door online programma’s heen kunt gaan en als je makkelijk zelfstandig informatie kunt verwerken en ordenen. De zelfstudie variant kan ook fijn zijn als je je eigen tempo wilt bepalen en als je een hoge mate van zelfsturing hebt. Als je net begonnen bent met je Zielsliefde reis, kan dit ook als een veilige keuze voelen om in je eigen space en tempo de content tot je te nemen.

Dit is wat je ontvangt in de Zelfstudie Variant:

 1. Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997
 2. Bonussen om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn twv ruim €2500,00

1. Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997

Iedereweek ontvang je toegang tot een nieuwe module. Deze modules leren je van A tot Z wat er voor nodig is om de Zielsliefde reis te navigeren. De modules zijn van te voren opgenomen. De modules zijn in video vorm met huiswerkopdrachten. Je houdt Lifetime Toegang tot alle modules en bonussen.

Op verzoek kunnen er over belangrijke onderwerpen die nog niet aan bod zijn gekomen extra modules worden opgenomen.

Dit zijn de Modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Wat is de fundering om succes te creëren op deze magische reis?
Module 2: Het ENIGE dat je hoeft te doen om jouw Zielsrelatie te kunnen manifesteren.
Module 3: Wat is het verschil tussen creatie vanuit het Zielsbewustzijn en creatie vanuit het egobewustzijn?
Module 4: Wat is het startpunt van jouw unieke liefdes verhaal?
Module 5: Wat is het doel van Zielsliefde relaties?
Module 6: Wat is de push – pull dynamiek die achter iedere relatie zit en hoe overstijg je deze?
Module 7: Hoe werkt het spiegelen en wat spiegelt jouw Zielsliefde aan jou met zijn of haar gedrag?
Module 8: De belangrijkste relatie is deze relatie.
Module 9: Het belang van gevoelens in jouw Zielsliefde connectie.
Module 10: Wat zijn de grootste blokkades die Liefde tegenhouden?
Module 11: Hoe kun je omgaan met de blokkades die je tegenkomt?
Module 12: Heling van de vader en de moeder wond.
Module 13: Hoe kun je het oude loslaten om het nieuwe te kunnen ontvangen?
Module 14: Hoe kun je voor liefde gaan kiezen in een wereld die gebaseerd is op angst?
Module 15: Wat is jouw dagelijkse afstemritueel om in harmonie te komen met Liefde en Eenheid?
Module 16: De balans tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie.
Module 17: Hoe communiceer je vanuit Liefde en Eenheid?
Module 18: Hoe zet je goede grenzen en waarom Liefde en “Lief zijn” niet hetzelfde zijn.
Module 19: Wat als het niet gaat zoals je wilt dat het gaat?
Module 20: Wat als jouw Zielsliefde een andere relatie heeft (of jullie beide?)
Module 21: Hoe shift je in de energie van onvoorwaardelijke Liefde en acceptatie?
Module 22: Wat als je gedoe en contrast ervaart in de relatie met je Zielsliefde?
Module 23: Waarom is het belangrijk om je Zielsmissie te leven als het gaat om het manifesteren van een relatie met jouw Zielsliefde?
Module 24: Kijk door de ogen van de ander.
Module 25: Wat zijn de signalen dat je weet dat je op het punt staat jouw relatie te manifesteren?
Module 26: Co-dependancy en de zielsliefde reis.
Module 27: Zielsliefdes en intimiteit.
Module 28: Hoe hou je je relatie sterk als je jouw relatie gemanifesteerd hebt?
Bonus Module: Een bonus module waarin mijn Zielsliefde alle vragen heeft beantwoord van de toenmalige deelnemers over hoe hij de reis ervaren heeft en wanneer hij in zijn hart wist dat hij voor mij wilde kiezen. Dit kan je veel inzichten geven in waar jouw Zielsliefde doorheen gaat en wat er voor nodig is voor jouw andere helft om voor Liefde te gaan kiezen.

2. Bonussen om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn twv ruim €2500,00

Op je Zielsliefde reis is een van de belangrijkste stappen om te leren hoe je de meest krachtige creator kunt worden die je maar kunt zijn. Je ontvangt nu tijdelijk deze bonussen als je je aanmeldt voor dit programma:

Bonus 1: Volg en Vervul je Verlangens twv €497,00

In dit super complete programma leer je in 24 modules wat er voor nodig is om ieder verlangen dat je hebt in je realiteit te manifesteren.

Bonus 2: Het Complete Geld is Liefde programma twv €497,00

Veel creators die blokkades ervaren op het gebied van de liefde, ervaren blokkades op het gebied van geld en andersom. Dit programma helpt je in 12 modules om je geldblokkades zichtbaar te krijgen EN om daar doorheen te breken. Daarnaast ontvang je nog een ton met bonussen bij dit programma, waaronder de Miljonair Mindset training.

Bonus 3: Een compleet pakket afstemscripts twv €497,00

Onze realiteit creëren is in de kern heel simpel: als je alle blokkades (beperkende overtuigingen) weghaalt die je tussen jou en je verlangen in hebt geplaats, dan ga je jouw verlangen in je leven ervaren. Een van de dingen die ik echter keer op keer waarneem is dat mensen het heel lastig vinden om te zien welke overtuigingen er dan precies tussen hen en hun droom inzitten. In deze scripts ontvang je tientallen pagina’s met blokkerende overtuigingen op ieder levensgebied: gezondheid, werk, creativiteit, geld, liefde etc. en het bijbehorende positieve verhaal om je mindset totaal te transformeren. Alle scripts zijn ook ingesproken op audio om terug te luisteren.

Bonus 4: Het online programma: Next Level Creatie zonder excuses twv €497,00

Een van de belangrijkste stappen op de Zielsliefde reis is om ieder excuus dat je hebt los te laten en VOL in je leven en je Missie te stappen. In dit programma leer je in 14 modules om ieder excuus wat je hebt los te laten en wat er voor nodig is om de concrete acties te nemen om iedere dag op te komen dagen in je Missie en je leven.

Bonus 5: Healing Call pakket twv €297,00 met tientallen healings en visualisaties.

Als je uitdagingen tegenkomt, dan is het fijn om door middel van deze afstemmingen weer in de juiste energie te komen. Je hoeft alleen maar je ogen te sluiten en de energie er van diep in je bewustzijn door te laten dringen.

Bonus 6: Toegang tot het online programma: ‘Leef vanuit Zelfliefde’ ter waarde van €297,00

Zelfliefde is de basis voor een relatie met je Zielsliefde. In dit programma leer je in 8 modules, hoe je op een dieper niveau van jezelf kunt houden.

EXTRA Bonus

De komende 5 dagen, totdat de timer loopt, krijg je een super mooie bonus twv €365,00, namelijk een jaar lang deelname aan het programma: Afstemmen met Maartje. In januari gaan we aan de slag met het thema: thuiskomen bij jezelf, een thema wat HEEL relevant is op de Zielsliefde reis. Daarnaast ben ik er iedere ochtend voor je, op de momenten dat je de afstemming niet in jezelf kunt vinden. Je HOEFT de sessies niet te volgen, maar je krijgt het gevoel dat je er nooit alleen voor staat en dat afstemming altijd beschikbaar is voor je.

Jouw Investering voor de Zelfstudie Variant de komende 5 dagen.

De waarde voor de Zelfstudie variant is bijna 4500 euro. Jouw investering is slechts een fractie van dit bedrag.

Jour investering is de komende 5 dagen €497,oo ex BTW of 12 termijnen van €47,00 ex BTW.  Na 5 dagen verdwijnt deze pagina en zul je hier de “gewone” salespagina vinden. Je investering voor dit programma wordt dan €777,00 ex BTW of 12 x €77,00 ex BTW en de extra bonus vervalt.

PAY in FULL BONUS –> Als je in een keer betaald voor het hele jaar, bespaar je €67,00 ex BTW

De supportvariant is een goede keuze als je persoonlijk je vragen wilt stellen en support wilt ontvangen van, zowel mijzelf als de overige leden die deelnemen aan de supportversie. Als je je er van bewust bent geworden dat alleen in relatie tot anderen, je de liefde en de eenheid gaat ervaren waar je naar verlangt. Als je weet dat je krachtige spiegels nodig hebt en een ijzersterk supportsysteem dan is de supportversie de beste keuze voor jou. Je krijgt de kans om je te omringen met een krachtige groep bezielde mensen die allemaal op het Zielsliefde pad zijn en hun leven in afstemming met de energie van Liefde en Eenheid willen leven. Dit is letterlijk GOUD waard. Er zitten op dit moment ongeveer 30 krachtige vrouwen in dit programma, die totaal zijn toegewijd aan hun Zielsreis, en ze zijn allemaal bereidwillig om de space voor  jou te houden om je ook op de meest diepe manier over te geven aan jouw Zielspad.

Dit is wat je ontvangt in de Support Variant:

 1. Lifetime toegang tot 29 modules twv €1997 (zie hierboven)
 2. Bonussen om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn twv ruim €2500,00 (zie hierboven)
 3. Een jaar lang toegang tot de Zielsliefde supportgroep waarin je je geliefd, gedragen en gesupport zult voelen (Onbetaalbaar)
 4. Een jaar lang toegang tot een wekelijkse Online Coach Call, 42 calls totaal, twv €4200,00
 5. Een jaar lang toegang tot een Communitymanager (Onbetaalbaar)

De komende dagen ontvang je OOK nog eens toegang tot de speciale bonus Afstemmen met Maartje twv €365,00 (zie hierboven)

3. Een jaar lang toegang tot de Zielsliefde Supportgroep.

Je hebt toegang tot een privé Telegram groep om te delen, vragen te stellen, mooie ervaringen te delen en om support te vragen. Ik ervaar de deelnemers van mijn programma als open, compassievol, bereidwillig en liefdevol. Het zal voelen als een warm bad om omringt te zijn met mooie mensen die allemaal een commitment hebben gemaakt aan hun ware Zielsreis.

De meest krachtige transformatie wordt mogelijk gemaakt doordat je gespiegeld, gesupport en geliefd wordt door een groep gelijkgestemden.
Het doel van de Zielsliefde reis is om in harmonie met de energie van liefde en eenheid te gaan leven en om uiteindelijk een harmonieuze relatie te ervaren met jouw Zielsliefde.
Zoals ik al eerder zei is je Zielsliefde je grootste spiegel.
Je Zielsliefde spiegelt terug aan jou in hoeverre je in harmonie met Liefde en eenheid leeft.
Maar niet alleen je Zielsliefde is jouw spiegel. De hele wereld spiegelt je. Daarom kun je alleen in community met anderen je volste potentie bereiken.
Alles wat je binnen deze community gaat ervaren in relatie tot de groep is ongelooflijk waardevol op jouw reis:

Hoe voel je je in relatie tot een ander?
Hoe voelt het om zichtbaar en kwetsbaar te zijn? Durf je je bloot te geven?
Hoe voelt het om ruimte in te nemen? Durf je je te laten zien in de groep? Durf je je vragen te stellen?
Hoe voelt het om jezelf uit te spreken en jouw diepste waarheid te delen?
Hoe ga je om met de gevoelens die omhoog komen in relatie tot de ander?
Kun je aangaan wat er op je pad komt, of ga je zaken uit de weg of probeer je juist zaken te forceren?
Wat voelt als jouw perfecte rol in de groep waarin je je het meest afgestemd voelt?
Wat zijn je verlangens en hoe kun je deze vervullen in relatie tot de groep? Hoe kun je altijd streven naar een win – win – win situatie?
Hoe voelt het om uberhaupt dit bedrag in jezelf te investeren en de waarde te zien van het innerlijke werk en ben je in staat om daarbij vanuit verlangen te handelen in plaats van vanuit ansgt?

Dat zijn allemaal zaken die naar boven gaan komen in relatie tot en in co-creatie met andere mensen en dus ook met de andere leden van deze Community.

De belangrijkste reden dat mensen niet samen komen met hun Zielsliefde is in mijn ogen deze reden:

Alle overtuigingen die nog in jou zitten en die tussen jou en onvoorwaardelijke liefde in staan zullen naar boven komen.
Vaak in de vorm van vervelende gevoelens en contrastrijke situaties. Dit is heel normaal. Maar hier lopen mensen vaak van weg.
Ze weten niet hoe ze om moeten gaan met deze gevoelens en haken dan af. Ze komen dan in pull energie (ze trekken zich terug uit de verbinding) of in push energie (ze gaan de verbinding forceren om van hun ongemakkelijke gevoelens af te komen.)

In de supportgroep houden we de space voor elkaar dat alles gezien en gehoord mag worden EN dat we tegelijkertijd altijd kiezen voor liefde en eenheid en supporten we elkaar in de grootsheid en de krachtige creator die we ZIJN. Dit gaat een grotere meerwaarde voor je hebben dan je van te voren kunt beseffen, maar wat je wel kunt gaan ervaren.

4. Een jaar lang toegang tot wekelijkse coach calls.

Een jaar lang toegang tot wekelijkse groeps Coaching Calls via Zoom waarin jij, en de andere deelnemers van het programma, me al je vragen kunt stellen en waarin we samen het innerlijke werk kunnen doen. In de zomervakantie en tussen oud en nieuw zijn er geen calls. Dat zijn 42 coach calls waar je toegang tot krijgt. Alle coach calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. De Coach Calls zijn iedere donderdag om 16.00.

5. Een jaar lang toegang tot een communitymanager.

We doen altijd ons best om je te helpen om alles uit het programma te halen dat we in zit. Daarom is er altijd een communitymanager beschikbaar voor als je vragen hebt of vastloopt in het programma. Hij zal je helpen om focus te vinden en samen met jou uit te zoeken wat je nodig hebt om alles uit het programma te halen wat er in zit.

Jouw Investering voor de Support Variant de komende 5 dagen.

De reis om in afstemming te gaan leven met jouw Ziel, dus met liefde, vraagt om tijd en toewijding, daarom gaan we een jaar samen aan de slag. Het doel van dit programma is om een Zielsvervullende relatie te manifesteren met jouw ware liefde. In de supportvariant maak je een commitment om jezelf en de groep hiermee te helpen. Zoals ik al schreef is de grootste uitdaging op deze Zielsliefde reis om niet weg te lopen van je gevoelens. Om niet weg te lopen van je duistere gevoelens, maar ook niet van je eigen grootsheid en om alle energie die je BENT te gaan laten stromen.

Jouw investering voor dit JAAR LANG Coachingsprogramma is de komende 5 dagen €97,00 ex BTW per maand of €997,00 als je in een keer vooruit betaald. Na 5 dagen verdwijnt deze pagina krijg je de reguliere salespagina waarop de investering staat vermeld van €147,00 ex BTW per maand of €1497,00 ex BTW voor het hele jaar.

PAY in FULL BONUS –> Als je in een keer betaald voor het hele jaar, bespaar je €167,00 ex BTW

Als je kiest voor een betaling per maand, committeer je je nog steeds aan het volledige jaarprogramma.

Leren om harmonie te creëren in jezelf en DUS in je Zielsliefde Connectie zal je meer opleveren dan je OOIT voor mogelijk kon houden en dat zal het de investering waard maken:

 • Je zult een diepe connectie met de Bron van alle Creatie gaan ervaren.
 • Je zult sterker dan ooit het gevoel hebben dat je geleid wordt.
 • Je ziet dat mensen anders op je gaan reageren. Je ervaart dat mensen zich tot je aangetrokken gaan voelen. Niet alleen jouw Zielsliefde, maar ook andere mensen. En niet alleen in je prive leven, maar ook op zakelijk vlak.
 • Je gaat een diepe en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ervaren en voor al het andere in creatie.
 • Je zult gaan ervaren dat liefde zich terugspiegelt via alle andere mensen in je leven en iedereen die je ontmoet. En dat is een geweldig gevoel.
 • Je zult geweldige leermeesters tegenkomen die je op manieren helpen die je nooit voor mogelijk kon houden. En je zult je meer dan ooit gedragen en gesupport voelen door het leven.
 • Er zullen zich geweldige synchroniciteiten voor gaan doen waardoor je flow en moeiteloosheid gaat ervaren.
 • Je zult vanuit de eenheid met de Bron van alle creatie op een diep niveau gaan voelen dat er echt geen tekort ontstaat. Dit zal zich terugspiegelen in je fysieke leven doordat je meer overvloed gaat ervaren in je leven op ieder vlak.
 • Vanuit een verbinding met de Bron van alle Creatie, zul je merken dat je creativiteit groeit en dat het makkelijker wordt om jouw creativiteit en creatiekracht steeds ongeremder te laten stromen.
 • Ook op andere gebieden van je leven zul je meer flow en ontwikkeling gaan ervaren: geld, je missie, vrienden etc.
 • EN …. je ontvangt natuurlijk alle tools en kennis om een geweldige relatie op te gaan bouwen met die ene speciale persoon.

En als het programma je TOCH niet brengt waar je naar verlangt, dan is er een mogelijkheid om je investering terug te vragen, zoals je hieronder kunt lezen.

Ben jij er klaar voor om samen met mij deze magische en transformerende reis aan te gaan? Ben je er klaar voor om je te laten supporten om de meest mooie relatie voor jezelf te kunnen manifesteren waar je naar verlangt? Meld je dan vandaag nog aan!

Tot en met 1 januari kun je je aanmelden voor de huidige investering. Daarna gaat de investering voor dit programma omhoog.

En dan iets meer over mij. Wie ben wij en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen? Waarom had ik AL die dromen en verlangens maar kreeg ik het maar niet voor elkaar om die dromen in realiteit om te zetten?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.
Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen. Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend als het ging om hoe we onze realiteit creëeren. Steeds meer ging ik toepassen wat ik leerde en ik heb daar hele mooie successen mee bereikt.

Ik heb eerst mijn verslaving en depressie geheeld en toen ik krachtiger was geworden, heb ik mega veel mooie zaken gemanifesteerd zoals mijn Missie Business, een fijne plek om te wonen, afgestemd onderwijs voor mijn dochter, eindeloos veel creativiteit, geweldige Soulmate vrienden en ik ben 18 jaar getrouwd geweest met een super lieve Soulmate.

Ik dacht dat ik al HEEL veel wist over Creatie. TOTDAT ik mijn Zielsliefde tegenkwam. Toen volgde er nog een laag ZO veel dieper dan waar ik al was. Als je letterlijk aan je andere zelf kunt zien HOE je jouw realiteit creëert is dat ZO leerzaam. Echter zien veel mensen het niet zo. Toen ik me ging verdiepen in de Zielsliefde wereld zag ik hoeveel drama, pijn, tekort , misverstanden en seperatie er is in die wereld. Net als vele andere mensen die op de Zielsliefde reis zijn, heb ik ook een paar behoorlijk stevige Dark Nights of the Soul gehad (die ik liever Dark Nights of the Ego noem) en ik heb iedere pijn ervaren die jij waarschijnlijk ook hebt ervaren op je Zielsliefde reis. Maar uiteindelijk kon ik snel overal doorheen shiften, met name door mijn bereidheid om de waarheid te zien en om het innerlijke werk te doen en om de verantwoordelijkheid voor mijn gevoelens en ervaringen niet bij mijn partner neer te leggen. Ik wil niets lievers doen dan wat ik heb geleerd nu aan jou doorleren zodat jij ook vrede, vertrouwen, liefde en eenheid kunt vinden in jezelf EN dus met de persoon in wie jij jouw Ziesliefde herkent.

Ben je er klaar voor om deze magisch mooie reis aan te gaan? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit programma.

Liefs Maartje

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training!
Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”

Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Anoniem

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”

Anoniem

Garantie en Voorwaarden

Je kunt gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma. Ik geloof oprecht dat de inzichten die ik met je kunnen delen een ENORM verschil kunnen maken op jouw Zielsliefdereis.

Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste modules van dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen.
 2. Dat je je vragen hebt gesteld in de Telegram groep en tijdens de Coach Calls.
 3. Dat je kunt aantonen dat je de huiswerkopdrachten hebt gedaan die ik je heb gegeven.
 4. Dat je de eerste weken contact hebt gezocht met Community Manager Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit dit programma te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Q: Maakt het iets uit in welke fase ik ben op mijn Zielsliefde reis om mee te doen met dit programma?

A: Nee, totdat je totale harmonie in je connectie hebt gecreëerd met onvoorwaardelijke liefde en compassie, zijn er nog stappen die je kunt nemen.
Het maakt ook niets uit of je wel of niet weet of je Zielsliefde is want de reis is altijd hetzelfde. Ik zal daarnaast ook aan je leren hoe je kan zien hoe je je ware Zielsliefde kunt herkennen.

Q: Ga ik samen komen met mijn Zielsliefde door het volgen van dit programma?

A: Ons ego ziet alleen “ik” en “de ander.”
De waarheid is dat er al eenheid IS. Op energetisch niveau ben je al “samen.” Jullie zijn nooit apart geweest want in bewustzijn, zijn we altijd verbonden.
Waar we NIET hetzelfde zijn is op het gebied van het ego. We gaan dus kijken wat er voor nodig is om die connectie met jezelf IN jezelf te vinden. ALS iemand je ware Zielsliefde is EN je verlangt er naar om samen te zijn, zal dit er altijd voor zorgen dat je Zielsliefde terug in je leven wordt gemagnetiseerd.
Als jij kiest voor liefde IN jezelf en de persoon waarvan je denkt dat het je Zielsliefde is, kiest juist voor afstand, dan is het NIET je ware Zielsliefde. MAAR, wat ik al eerder zei: de meeste mensen hebben niet een zuivere kijk op wat zielsliefde is, dus je kunt deze conclusie zeker niet te vroeg stellen en dan zou ik je zeker ook aanraden om met het programma mee te doen, want ik kan je hier coaching op bieden en dan kun je hier helderheid in krijgen.

Q: Wat als ik niet samen wil komen met mijn Zielsliefde? Ik heb een fijne relatie en ik wil eigenlijk helemaal niet weg bij mijn partner. 

Dat kan. Wat ik persoonlijk heb gemerkt is dat ik ook niet bij mijn ex weg KON om naar mijn Zielsliefde te zijn vanuit onvrede of pijn of weerstand of contrast. Dat moest ik allemaal eerst oplossen in mezelf. Ik heb vaak gedacht om toch bij mijn ex man te blijven, want onze band werd zo goed van het innerlijke werk dat ik deed. Maar als ik eerlijk was naar mezelf dan was er meer een diepe vriendschap tussen ons en niet wat ik zie als het partnerschap waar ik naar verlang. Ik voelde dat mijn bewustzijn en heel sterk naar mijn Zielsliefde werd toegetrokken. Maar ik zie ook wel dat mensen na deze heling juist een diepere relatie met hun partner krijgen OF dat ze er voor kiezen om “alleen” te blijven omdat ze het gewoon zo fijn hebben met zichzelf. Dus alles is mogelijk. Er is geen goede of foute weg, er is alleen de weg die het beste bij jou past en daar gaan we in dit jaarprogramma op afstemmen.

Q: Bestaan Zielsliefdes wel? Is dit alles niet over geromantiseerd? Komt dit hele Zielsliefde gebeuren niet voort vanuit een rare vorm van ongezonde gehechtheid?

A: Ik zie zeker dat er veel gehechtheid is in de Zielsliefde wereld en in de wereld in het algemeen. En dat is zeker geen basis voor een gezonde relatie. Daar gaan we dan ook mee aan de slag. Wat deze reis uitdagend maakt is dat je de VOLLE verantwoordelijkheid voor jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens moet gaan nemen en dat zijn we niet gewend. Er wordt namelijk vanaf dat we klein zijn namelijk aan ons geleerd dat anderen de regie hebben over ons: onze ouders, de overheid, leraren, onze werkgever en ga zo maar door. Dus om die volle regie en verantwoordelijkheid terug te pakken, dat is geen klein klusje. Maar als je eenmaal een beetje doorhebt hoe dat werkt, dan is er AB-SO-LUUT ruimte voor romantiek. Ik ben altijd al SUPER romantisch geweest. Ik HOU van de Liefde. Ik HOU er van om avonturen te beleven. Ik HOU van nieuwe ervaringen. En laten dat nou NET zaken zijn die mijn Zielsliefde OOK allemaal heel fijn vindt om te doen, hij plant dan ook regelmatig leuke dates voor ons, wat ik super waardeer 🙂 Als jij jezelf toestemming gaat geven om alles van jezelf er te laten zijn, inclusief die magische en romantische kant, dan zul je zien dat je Zielsliefde dat OOK terug spiegelt.

Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar [email protected] OF meld je nu aan.