Online programma: Zielsliefdes – De weg naar Liefde & Eenheid.

VEEL mensen die het pad van bewustwording lopen, komen op dit moment een Zielsliefde tegen of voelen een diep verlangen om hun Zielsliefde te ontmoeten. Het ontmoeten van een Zielsliefde kan je hele leven op zijn kop zetten en dan kun je ALLE support gebruiken die je kunt krijgen, daarom nodig ik je uit om ….

Een jaar lang samen met mij op reis te gaan om jouw Ultieme Liefde in je leven te manifesteren en harmonie in je Zielsliefde Connectie te creëren

Hieronder vind je meer uitgebreid wat er aan bod gaat komen in dit jaar lang coachingsprogramma. Maar hier alvast een korte samenvatting:

Wat gaan we doen?

We gaan een jaar lang een deep dive maken in het onderwerp van Zielsliefdes. Ik ga je helpen om in je eigen bewustzijn EEN te worden met Liefde zodat je Liefde moeiteloos in je leven kunt manifesteren. Ik ga je leren hoe Zielsliefde relaties anders zijn dan “gewone” relaties en wat er voor nodig is om harmonie te creëren in de relatie met je Zielsliefde. Doordat je harmonie IN jezelf gaat ervaren, zul je zien dat je je vredevol en vreugdevol gaat voelen in je leven. Je energie zal omhoog gaan en je zult op ieder gebied van je leven prachtige zaken gaan manifesteren: niet alleen op het gebied van relaties maar ook op het gebied van je gezondheid, je  creativiteit, je spirituele connectie, prachtige Soulmates die op je pad komen en je ware Missie op aarde.
Je zult gaan ervaren hoe het voelt om geliefd te worden door het leven zelf en dit zal zich gaan weerspiegelen op ieder gebied van je leven.

Hoe gaan we dit doen?

Je ontvangt iedere paar dagen een module waarin je van A tot Z alles leert wat je moet weten over het onderwerp Zielsliefdes. Daarnaast is er iedere week een Online Coach Call waar je heen kunt komen om je vragen te stellen. Tussendoor kun je connecten en ervaringen delen in een besloten Telegram Groep.
Dit is een super compleet programma met kennis en coaching van hoog niveau. Ik ben er een expert in om antwoord te geven op de vraag: wat denkt en gelooft iemand waardoor deze persoon ervaart wat hij of zij ervaart en om vervolgens een ander perspectief te bieden dat WEL af is gestemd op de realiteit die je graag wil ervaren? Hierdoor kun je snel door je barrieres heen breken en snel groeien.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Voor Wie?

Dit programma is voor iedereen die:

♥ Iemand heeft ontmoet waarmee je een onverklaarbare connectie voelt en die maar niet uit je systeem gaat.
♥ In zijn of haar hart voelt dat er ergens die ene speciale persoon rondloopt die perfect bij jou past en die de Yin voor jouw Yang is, of andersom natuurlijk 😉
♥ Zijn of haar Zielsliefde heeft ontmoet en een fysieke relatie wil manifesteren met deze persoon.
♥ Een fysieke relatie heeft gemanifesteerd met zijn of haar zielsliefde maar waarin je contrast ervaart, terwijl je werkelijk verlangt naar liefde en harmonie.
♥ Zijn of haar leven wilt creëren vanuit een staat van Liefde en Eenheid en in het algemeen Zielsvervullende relaties wilt manifesteren.

Wanneer?

De komende dagen, heb ik een super mooi aanbod voor je. Je krijgt maar liefst 50% korting op je investering EN je ontvangt ook nog eens deze SUPER mooie Bonus:

Een VIP jaarlidmaatschap van De School voor Wonderen, de Geld is Liefde School en de School voor Liefde en Verbinding Twv €997,00 ex BTW. Hiermee ontvang je toegang tot tientallen online programma’s, wekelijkse Coach Calls en toegang tot een besloten Telegram groep. Dit jaarlidmaatschap kan ingaan wanneer JIJ daarvoor kiest. Het kan dus na het Zielsliefde jaarprogramma of direct.

Je hebt nog zo lang om je aan te melden voor dit krachtige programma om gebruik te kunnen maken van deze korting. Als de timer af is gelopen, dan verspringt deze pagina naar de reguliere salespagina en dan vervalt de bonus en de korting:

♥ Voel jij dat er ergens op aarde een Ultieme Liefde of wederhelft rondlooptmaar heeft die zich nog niet in jouw realiteit gemanifesteerd?
♥ Heb jij iemand leren kennen waarmee jij een onverklaarbare connectie voelt en brengt dit allerlei gevoelens en vragen naar boven?
♥ Heb je je Twin Flame gevonden, maar is een fysieke relatie om wat voor reden dan ook op dit moment onmogelijk?
♥ Of zit je in een relatie met jouw Zielsliefde en komen er allerlei obstakels en uitdagingen op jullie pad en ben je op zoek naar oplossingen?
♥ Of verlang jij er op wat voor manier dan ook naar om jouw leven vanuit de energie van Liefde en Eenheid te creëren en Zielsvervullende relaties te ervaren in je leven?

Een stel op de bank met laptopDan is er een reden dat jij dit vandaag leest! De Zielsiefde reis heeft je geroepen en de vraag is of je er klaar voor bent om jezelf er helemaal aan over te geven. 

De Zielsliefdereis kan heerlijk en magisch zijn, maar kan ook een bron van uitdagingen en contrast zijn als je niet goed weet hoe je deze reis kan navigeren.

De meeste mensen hebben geen idee hoe ze deze reis moeten navigeren en duwen hun Zielsliefde daarom (onbewust of bewust)

Je Zielsliefde spiegelt naast al je mooie kwaliteiten ook je grootste angsten, beperkende overtuigingen en uitdagingen aan je terug.

Als ze de liefde die al in je zit naar je terugspiegelen, dan is dit HEMELS en magisch en geeft dat het beste gevoel van de wereld.
Eindelijk ervaar je die liefde en die eenheid waar je je hele leven al naar hebt verlangt.
Het voelt als een heerlijk thuiskomen.
Het voelt als een wonderlijke connectie.
Het voelt als iets bijzonders wat je alleen met deze persoon deelt.

Maar als je Zielsliefde je angsten, wonden en beperkende overtuigingen naar je terug spiegelt, dan levert dat de grootste Zielenpijn op die je ooit in je leven hebt ervaren.

Je kunt een Zielsconnectie niet vergelijken met een “normale” relatie.

Zodra je jouw connectie met jouw Zielsliefde gaat behandelen als een “normale” relatie, dan zul je ongetwijfeld tegen weerstand en contrast aanlopen. En dat kan heel frustrerend zijn, want je voelt ZO’N ontzettende diepe verbinding, hoe kan het dan toch zijn dat je deze mate van contrast ervaart?

Dat is wat ik zelf ook heb ervaren in mijn eigen leven….

Ik voelde die in mijn hart dat er ergens die ene persoon rondliep die perfect bij mij zou passen. Ik gebruikte de tools die ik had geleerd van de Wet van Aantrekkingskracht om deze persoon ook daadwerkelijk in de fysieke wereld te ontmoeten. Ik ontmoette een geweldige man ontmoet waar ik een diepe verbinding mee ervaarde die niet van deze wereld was. We hadden alle 2 een love list gemaakt en van A tot Z leken we een perfecte match te zijn voor elkaar.
We hadden onze liefde en de intentie om samen verder te gaan ook naar elkaar uitgesproken. Het leek allemaal magisch en ik was tot over mijn oren verliefd. Maar TOCH bleek het niet mogelijk om samen te komen in een fysieke relatie. Van de ene op de andere dag was hij uit mijn leven verdwenen.

Ik bleef gebroken en in een staat van verwarring achter.

Ik WIST dat wat ik voelde echt was en ik wist dat het voor hem OOK echt was. Ik had het gevoeld en ik had het gezien in zijn ogen. De eerste paar dagen nadat hij weg was leek ik ok te zijn. Maar toen ik een paar dagen na zijn vertrek in mijn eentje ergens was waar we eigenlijk samen heen zouden gaan, brak er iets in me. Ik voelde een diep verdriet en de meest intense pijn die ik ooit gevoeld heb kwam omhoog. Ik was in een dark night of the Soul terecht gekomen.
Waar het me normaal nadat een relatie eindigde lukte om door te gaan, was het dit keer anders. Ik voelde zijn aanwezigheid 24/7 in mijn energieveld en ik moest constant aan hem denken. Het was een van de vreemdste ervaringen van mijn hele leven. Ik las boek na boek over onveilige hechting en verlatingsangst om te proberen om door te kunnen gaan, maar niets leek te werken.

Uiteindelijk kwam ik op mijn zoektocht de term Twin Flame tegen. Toen begonnen de kwartjes langzaam te vallen. Dit was geen “gewone” relatie. Dit was een Zielsverbinding.
En ik leerde dat ik er niet van kon weglopen, maar dat het enige wat ik kon doen was om me over te geven aan de reis.

Ik vond het echter heel lastig om goede informatie te vinden op het internet. Ik heb veel verschillende programma’s gevolgd, maar het meeste voelde “off” voor me. Een groot deel van de mensen die leerden over Twin Flames gaven aan dat Twin Flames niet samen zouden kunnen zijn, dat voelde voor mij niet als waarheid. Maar bij sommige andere leraren zag ik weer dat de relatie werd “verheerlijkt” en ook dat voelde niet gegrond.

Uiteindelijk heb ik alle informatie losgelaten en ben ik mijn eigen intuïtie en kennis van Bewuste Creatie gaan gebruiken om richting te geven aan mijn proces. EN met succes.

De eerste stap die ik heb genomen was dat ik alle beperkende overtuigingen en “dogma’s” die ik tegenkwam over de Twin Flame reis heb los gelaten. En ik stelde mezelf de vraag: Twin Flame of geen Twin Flame, wat voel IK dat waarheid is? Waar verlang IK naar?
En ik voelde gewoon heel sterk dat ik wilde weten waar het heen kon gaan met mij en mijn Zielsliefde. Ik voelde dat er iets bijzonders tussen ons was en ik wilde dat graag gaan ontdekken en gaan ervaren.

De tweede stap die ik heb genomen is dat ik dacht: ok, als mensen zeggen dat je dezelfde Zielsfrequentie hebt (of dezelfde Ziel bent, dat laat ik maar even in het midden) wat is er dan voor nodig om afgestemd te raken op een fysieke relatie met hem?
Dan moet ik dus gaan vibreren op de frequentie van mijn EIGEN Ziel.

En die reis ben ik aangegaan.

Sinds ik 22 was, was ik gefascineerd door de Wet van Aantrekkingskracht. De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze realiteit creëren met onze gedachten en overtuigingen. Het is mijn Missie in het leven om te leren hoe het bewust creëren van onze realiteit werkt.
Dag in, dag uit observeer ik de wereld om me heen met EEN vraag in mijn hoofd: “Wat zie ik dat mensen denken en geloven en welke realiteit zie ik dat ze ervaren in hun leven en welke patronen kan ik daarin ontdekken?”

En zo ben ik dat ook gaan doen met het onderwerp van Zielsliefdes. Ik keek naar Twin Flames die samen waren of apart waren. Ik luisterde naar de verhalen die zij zichzelf vertelden en ik nam waar wat zij ervaren in hun fysieke leven.
Ik ging toepassen in mijn eigen leven wat ik dacht dat werkte en ook hierin begon ik een patroon te herkennen.

Als ik in mijn leven keuzes maakte vanuit Liefde, dus vanuit mijn ware Zielsenergie, dan kwam hij fysiek ook dichter bij.
Als ik in mijn eigen leven keuzes maakte vanuit ego, dan deed hij dat op bepaalde gebieden in zijn leven ook en dan ervaarde ik meer separatie in onze connectie.

Ik merkte dat ik NIETS kon forceren in onze connectie.
Ik kon hem niet “overhalen.”
Ik kon hem niets “laten zien.”
Met verstand en logica kwam ik nergens.
Het ENIGE wat werkte, was om ECHT en OPRECHT voor Liefde kiezen en dan zag ik dat hij dat ook deed en aan mij terugspiegelde.

Stapje voor stapje liet ik mijn beperkende overtuigingen, mijn angsten en mijn schuldgevoelens los.
Ik leerde meer en meer door de illusie van mijn ego heen kijken en door de illusie van andere mensen hun ego.
Ik leerde dat een Zielsliefde connectie alleen kan bestaan als deze gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde en ik leerde hoe ik onvoorwaardelijk van hem en vooral van mezelf kon gaan houden.

Ik heb nog veel meer geleerd, en ik kijk er ENORM naar uit om dat allemaal met jou te gaan delen om jou te supporten in jouw Zielsliefde reis.
Ik weet dat er geen ontsnappen aan is, als je Ziel deze reis eenmaal in gang heeft gezet en dat er maar EEN ding is dat je kunt doen en dat is je overgeven aan deze reis.

Ik heb het afgelopen jaar 3 keer een programma gegeven over Twin Flames zowel in het Nederlands als in het Engels, met veel succes, maar iedere keer merkte ik EEN ding: het is niet makkelijk om angsten, verwachtingen, beperkingen, schuldgevoelens en al het andere “ego spul” los te laten en om ECHT voor Liefde te gaan kiezen.
Onze maatschappij en hoe we met elkaar omgaan is grotendeel nog gebaseerd op ego (op angst en separatie.) En het vraagt om toewijding aan deze reis om de shift van het ego-bewustzijn naar het Zielsbewustzijn te maken.
Daarom nodig ik je voor dit Coach programma uit om niet “maar” een paar weken of maanden met dit onderwerp aan de slag te gaan maar er maar liefst een JAAR voor uit te trekken.

Keer op keer zie ik in mijn eigen Zielsreis en ook bij mijn klanten dat er al snel een jaar nodig is voor een grote verandering en dat is exact wat mijn intentie is met dit programma: het is mijn intentie dat dit programma een waanzinnig grote impact op jouw leven gaat hebben!

Vroeg of laat zul je het innerlijke werk MOETEN gaan doen, want jouw Zielsliefde zal altijd in je hoofd blijven zitten.
Soms tot aan het obsessieve toe. En weglopen is nooit een optie. Op onverwachte momenten poppen ze weer op in je hoofd of in je leven.
Ook al blokkeer je ze op Social media, verhuis je en wis je hun telefoonnummer, daar heeft jouw Ziel geen boodschap aan 😉
Je Ziel zal er voor doen wat er voor nodig is totdat jij bereid bent om de shift naar onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid te gaan ervaren in jezelf en in relatie tot de ander.

Uiteindelijk wordt de relatie met jouw Zielsliefde gespiegelt door de relatie die je met JEZELF hebt. Je WARE zelf: Je Ziel, je Goddelijke zelf.
Als je in harmonie komt met wie je WERKELIJK bent, dan zul je zien dat er harmonie in je connectie komt.

En ook pas DAN kun je fysiek samenzijn met je Zielsliefde.
De belangrijkste persoon in je leven, dat ben jij!
Je uiterlijke realiteit is een directe weerspiegeling van je binnenwereld. Als iets in je relatie tot anderen niet lekker loopt. Dan is het een teken dat er innerlijk werk nodig is.
Alles wat je van binnenuit verandert, verandert ook aan de buitenkant.

Zo binnen, zo buiten.

“Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.” — Rumi

Wanneer jij zelf de weg terugvindt naar liefde, eenheid, en volledige zelfacceptatie staat er niks meer tussen jou en je Zielsliefde relatie in en kun je eindelijk gaan genieten van die unieke band en magische energie waarvan je diep in je hart weet en voelt dat het mogelijk is.

In dit programma leer je precies wat je moet doen en hoe je dit kunt gaan toepassen in jouw leven!

Lees snel wat de praktische details zijn van dit programma.

Praktische details

Dit is wat je ontvangt in dit programma: 

♥ Iedere paar dagen ontvang je toegang tot een nieuwe module. De modules zijn van te voren opgenomen. De modules zijn in video vorm met huiswerkopdrachten. Je houdt Lifetime Toegang tot alle modules en bonussen.
♥ Een jaar lang toegang tot wekelijkse Coaching Calls via Zoom waarin je me al je vragen kunt stellen en waarin we samen het innerlijke werk kunnen doen. Dat zijn bijna 50 coach calls waar je toegang tot krijgt. Alle coach calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. De Coach Calls zijn iedere donderdag om 16.00. Als er te veel vragen zijn om te beantwoorden in een call, zal er een tweede wekelijkse call worden ingepland.
♥ Een jaar lang toegang tot een besloten Telegramgroep waar je kunt connecten met de andere deelnemers en vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.
♥ BONUS: Healing Call pakket twv €297,00 met tientallen healings en visualisaties.
♥ BONUS: Toegang tot het online programma: ‘Leef vanuit Zelfliefde’ ter waarde van €297,00
♥ BONUS: Toegang tot een Q&A Call waarin mijn Zielsliefde al jouw vragen beantwoord. Dit kan je veel inzichten geven in waar jouw Zielsliefde doorheen gaat en wat er voor nodig is voor jouw andere helft om voor Liefde te gaan kiezen.

EN je ontvangt, als je je aanmeldt voordat de timer is afgelopen, OOK nog toegang tot deze 2 prachtige bonussen:

Bonus 1 is een VIP jaarlidmaatschap van De School voor Wonderen, de Geld is Liefde School en de School voor Liefde en Verbinding Twv €997,00 ex BTW. Hiermee ontvang je toegang tot tientallen online programma’s, wekelijkse Coach Calls en toegang tot een besloten Telegram groep. Dit jaarlidmaatschap kan ingaan wanneer JIJ daarvoor kiest. Het kan dus na dit jaarprogramma of direct.

Dit zijn de Modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Wat is de fundering om succes te creëren op deze magische reis?
Module 2: Het ENIGE dat je hoeft te doen om jouw Zielsrelatie te kunnen manifesteren.
Module 3: Wat is het verschil tussen creatie vanuit het Zielsbewustzijn en creatie vanuit het egobewustzijn?
Module 4: Wat is het startpunt van jouw unieke liefdes verhaal?
Module 5: Wat is het doel van Zielsliefde relaties?
Module 6: De belangrijkste relatie is de relatie met jezelf.
Module 7: Wat is de push – pull dynamiek die achter iedere relatie zit en hoe overstijg je deze?
Module 8: Hoe werkt het spiegelen en wat spiegelt jouw Zielsliefde aan jou met zijn of haar gedrag?
Module 9: Het belang van gevoelens in jouw Zielsliefde connectie.
Module 10: Wat zijn de grootste blokkades die Liefde tegenhouden?
Module 11: Wat als jouw Zielsliefde een andere relatie heeft (of jullie beide?)
Module 12: Heling van de vader en de moeder wond.
Module 13: Hoe kun je omgaan met de blokkades die je tegenkomt?
Module 14: Hoe kun je het oude loslaten om het nieuwe te kunnen ontvangen?
Module 15: Hoe kun je voor liefde gaan kiezen in een wereld die gebaseerd is op angst?
Module 16: Wat is jouw dagelijkse afstemritueel om in harmonie te komen met Liefde en Eenheid?
Module 17: De balans tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie.
Module 18: Hoe communiceer je vanuit Liefde en Eenheid?
Module 19: Hoe zet je goede grenzen en waarom Liefde en “Lief zijn” niet hetzelfde zijn.
Module 20: Wat als het niet gaat zoals je wilt dat het gaat?
Module 21: Hoe shift je in de enegie van onvoorwaardelijke Liefde en acceptatie?
Module 22: Waarom is het belangrijk om je Zielsmissie te leven als het gaat om het manifesteren van een relatie met jouw Zielsliefde?
Module 23: Wat zijn de signalen dat je weet dat je op het punt staat jouw relatie te manifesteren?
Module 24: Hoe hou je je relatie sterk als je relatie is waar je wil dat hij is?

Jouw Investering

Jouw investering voor dit JAAR LANG Coachingsprogramma is  normaal €197,00 ex BTW per maand of €1997,00 als je in een keer vooruit betaald, maar de komende dagen is je investering €97,00 ex BTW per maand (12 termijnen.) Als je direct voor het hele jaar vooruit betaald, dan ontvang je een korting van 200 euro. Je investering is dan €997,00 ex BTW.

Ik ben me er van bewust dat dit voor de meeste mensen een aanzienlijke investering is. Maar er zijn een paar dingen die ik zeker weet, waardoor ik denk dat deze investering het MEER dan waard is.

Als je harmonie ervaart met jezelf en de wereld om je heen en je ervaart die eenheid met je Zielsliefde, dan is dat het mooiste en meest geweldige wat je ooit kunt ervaren, maar als je uit harmonie bent met jezelf en dus je Zielsliefde dan is dat de ergste pijn die je ooit hebt ervaren in je leven. Ikzelf heb meerdere dark nights of the Soul ervaren toen ik uit harmonie was met mijn Zielsliefde. En als je pijn en contrast ervaart, dan wil je weglopen van de verbinding of van de reis. Ik zie zo veel Zielsliefdes die zeggen: “Ik wil niets met hem of haar te maken hebben.” Maar dat KAN niet, zoals ik in het webinar ook al zei, want je kunt niet weglopen voor je eigen gevoelens en emoties en voor wie je BENT. Ze hebben namelijk alles met JOUW pijn en gevoelens te maken die je projecteert op de ander. En het is mijn wens en mijn verlangen dat de investering die je doet in dit programma je helpt om op de moeilijke momenten OOK voor verbinding te blijven kiezen en niet weg te gaan lopen van jezelf en van wat het leven van je vraagt.

Ik heb me overgegeven aan de reis, toen ik er achter kwam dat ik er niet voor weg kon lopen en ik heb zelf duizenden euro’s uitgegeven om de vaardigheid te ontwikkelen om deze reis op een goede manier te kunnen navigeren. Maar wat ik merkte was dat veel van wat ik leerde me niet dichter bij mezelf bracht, maar me juist verder bij mezelf vandaan haalde. Daarnaast vroegen sommige mensen veel geld voor hun begeleiding. Ik kwam programma’s tegen van $6000.00 of zelfs meer dan $1000.00 voor EEN sessie. Dus er werden aanzienlijke investeringen gevraagd, daarnaast zag ik ZO vaak dat veel mensen die leren over Ziesliefdes zelf nog vanuit het separatiebewustzijn kwamen. Daar kwam ik dan soms pas achter als ik veel geld, tijd en energie had geïnvesteerd. Ik heb vooral geleerd door middel van contrast, maar mijn ervaring is ook, dat als je ook fysiek samen wilt zijn met je Zielsliefde dat je het groeien vanuit contrast juist helemaal achter je mag laten. Uiteindelijk heb ik kleine stukjes hier geleerd en kleine stukjes daar en heb ik vooral zelf alles aan elkaar geplakt. Dat “recept” heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn Zielsliefde en ik fysiek samen zijn en samen aan onze Missie werken. Iets wat ik in mijn hart altijd al naar heb verlangt. Ik voel dat er veel mensen zijn zoals ik die hun Zielsliefde hebben ontmoet en ook die bijdrage aan het creëren van de nieuwe aarde en de Nieuwe maatschappij willen zijn. Ik denk niet dat je samen MOET komen met je Zielsliefde. Als je die liefde in jezelf hebt gevonden, dan maak je mss juist je huidige relatie beter of bepaal je om alleen te blijven. Maar wat ik vaak hoor, dat Zielsliefdes niet samen KUNNEN komen, geloof ik ook niet. Ik geloof dat we in een ongelimiteerd Universum wonen en dat alles mogelijk is.

Ik weet dat het vraagt om tijd en toewijding en een diep begrip van deze spirituele connectie en dat gaat niet in een paar weken, daarom nodig ik je ook uit om een JAAR met mij op reis te gaan. In een jaar zul je waanzinnige shifts kunnen maken en geweldige resultaten kunnen bereiken die in een paar weken of maanden niet mogelijk zijn. Deze investering zorgt er voor dat ik voldoende tijd en energie kan investeren in het creëren van de modules en het geven van coaching om jou op het hoogste niveau te kunnen dienen zodat jij de stappen kunt maken waar je naar verlangt.

Leren harmonie creëren in jezelf en DUS in je Zielsliefde Connectie zal je meer opleveren dan je OOIT voor mogelijk kon houden en ook dat zal het de investering waarmaken:

 • Je zult een diepe connectie met de Bron van alle Creatie gaan ervaren.
 • Je zult sterker dan ooit het gevoel hebben dat je geleid wordt.
 • Je ziet dat mensen anders op je gaan reageren. Je ervaart dat mensen zich tot je aangetrokken gaan voelen. Niet alleen jouw Zielsliefde, maar ook andere mensen. En niet alleen in je prive leven, maar ook op zakelijk vlak.
 • Je gaat een diepe en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ervaren en voor al het andere in creatie.
 • Je zult gaan ervaren dat liefde zich terugspiegelt via alle andere mensen in je leven en iedereen die je ontmoet. En dat is een geweldig gevoel.
 • Je zult geweldige leermeesters tegenkomen die je op manieren helpen die je nooit voor mogelijk kon houden. En je zult je meer dan ooit gedragen en gesupport voelen door het leven.
 • Er zullen zich geweldige synchroniciteiten voor gaan doen waardoor je flow en moeiteloosheid gaat ervaren.
 • Je zult vanuit de eenheid met de Bron van alle creatie op een diep niveau gaan voelen dat er echt geen tekort ontstaat. Dit zal zich terugspiegelen in je fysieke leven doordat je meer overvloed gaat ervaren in je leven op ieder vlak.
 • Vanuit een verbinding met de Bron van alle Creatie, zul je merken dat je creativiteit groeit en dat het makkelijker wordt om jouw creativiteit en creatiekracht steeds ongeremder te laten stromen.
 • EN …. je ontvangt natuurlijk alle tools en kennis om een geweldige relatie op te gaan bouwen met die ene speciale persoon.

En als het programma je TOCH niet brengt waar je naar verlangt, dan is er een mogelijkheid om je investering terug te vragen, zoals je hieronder kunt lezen.

Ben jij er klaar voor om samen met mij deze magische en transformerende reis aan te gaan? Ben je er klaar voor om je te laten supporten om de meest mooie relatie voor jezelf te kunnen manifesteren waar je naar verlangt? Meld je dan vandaag nog aan!

En dan iets meer over mij. Wie ben wij en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen? Waarom had ik AL die dromen en verlangens maar kreeg ik het maar niet voor elkaar om die dromen in realiteit om te zetten?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.
Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen. Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend als het ging om hoe we onze realiteit creëeren. Steeds meer ging ik toepassen wat ik leerde en ik heb daar hele mooie successen mee bereikt.

Ik heb mega veel mooie zaken gemanifesteerd zoals mijn Missie Business, een fijne plek om te wonen, afgestemd onderwijs voor mijn dochter, eindeloos veel creativiteit, geweldige Soulmate vrienden en ik ben 18 jaar getrouwd geweest met een super lieve Soulmate.

Ik dacht dat ik al HEEL veel wist over Creatie. TOTDAT ik mijn Zielsliefde tegenkwam. Toen volgde er nog een laag ZO veel dieper dan waar ik al was. Als je letterlijk aan je andere zelf kunt zien HOE je jouw realiteit creëert is dat ZO leerzaam. Echter zien veel mensen het niet zo. Toen ik me ging verdiepen in de Twin Flame wereld zag ik hoeveel drama, pijn, tekort , misverstanden en seperatie er is in die wereld. Net als vele andere mensen die op de Zielsliefde reis zijn, heb ik ook een paar behoorlijk stevige Dark Nights of the Soul gehad (die ik liever Dark Nights of the Ego noem) en ik heb iedere pijn ervaren die jij waarschijnlijk ook hebt ervaren op je Zielsliefde reis. Maar uiteindelijk kon ik snel overal doorheen shiften, met name door mijn bereidheid om de waarheid te zien en om het innerlijke werk te doen en om de verantwoordelijkheid voor mijn gevoelens en ervaringen niet bij mijn partner neer te leggen. Ik wil niets lievers doen dan wat ik heb geleerd nu aan jou doorleren zodat jij ook vrede, vertrouwen, liefde en eenheid kunt vinden in jezelf EN dus met de persoon in wie jij jouw Ziesliefde herkent.

Ben je er klaar voor om deze magisch mooie reis aan te gaan? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit programma.

Liefs Maartje

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training!
Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”

Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Anoniem

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”

Anoniem

Garantie en Voorwaarden

Je kunt gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma. Ik geloof oprecht dat de inzichten die ik met je kunnen delen een ENORM verschil kunnen maken op jouw Zielsreis.

Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste modules van dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen.
 2. Dat je je vragen hebt gesteld in de Telegram groep en tijdens de Coach Calls.
 3. Dat je kunt aantonen dat je de huiswerkopdrachten hebt gedaan die ik je heb gegeven.
 4. Dat je contact hebt gezocht met bewustzijnscoach Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit dit programma te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Q: Maakt het iets uit in welke fase ik ben op mijn Zielsliefde reis om mee te doen met dit programma?

A: Nee, totdat je totale harmonie in je connectie hebt gecreëerd met onvoorwaardelijke liefde en compassie, zijn er nog stappen die je kunt nemen.
Het maakt ook niets uit of je wel of niet weet of je Twin Flame, je ware Twin Flame is, want de reis is altijd hetzelfde. Ik We zal daarnaast ook aan je leren hoe je kan zien wie je echte Twin Flame is. We doen geen confirmatie, want de Twin Flame reis is een heilig proces tussen jou, en het leven, maar ik leer je wel hoe je een “ware Twin Flame” van een “valse Twin Flame” kunt onderscheiden, met andere woorden een Zielsliefde van een toxische relatie kunt onderscheiden.

Q: Ga ik samen komen met mijn Zielsliefde door het volgen van dit programma?

A: Ons ego ziet alleen “ik” en “de ander.”
De waarheid is dat er al eenheid IS. Op energetisch niveau ben je al “samen.” Jullie zijn nooit apart geweest want de Ziel creëert altijd “samen.”
Waar we NIET hetzelfde zijn is op het gebied van het ego. We gaan dus kijken wat er voor nodig is om die connectie met jezelf IN jezelf te vinden. ALS iemand je ware Twin Flame is EN je verlangt er naar om samen te zijn, zal dit er altijd voor zorgen dat de Twin Flame terug in je leven wordt gemagnetiseerd.
Als jij kiest voor liefde IN jezelf en de persoon waarvan je denkt dat het je Zielsliefde is, kiest juist voor afstand, dan is het NIET je ware Zielsliefde. MAAR, wat ik al eerder zei: de meeste mensen hebben niet een zuivere kijk op wat zielsliefde is, dus je kunt deze conclusie zeker niet te vroeg stellen en dan zou ik je zeker ook aanraden om met het programma mee te doen, want ik kan je hier coaching op bieden en dan kun je hier helderheid in krijgen.

Q: Wat als ik niet samen wil komen met mijn Twin Flame? Ik heb een fijne relatie en ik wil eigenlijk helemaal niet weg bij mijn partner. 

Dat kan. Wat ik persoonlijk heb gemerkt is dat ik ook niet bij mijn ex weg KON om naar mijn Zielsliefde te zijn vanuit onvrede of pijn of weerstand of contrast. Dat moest ik allemaal eerst oplossen in mezelf. Ik heb vaak gedacht om toch bij mijn ex man te blijven, want onze band werd zo goed. Maar als ik eerlijk was naar mezelf dan was er meer een diepe vriendschap tussen ons en niet wat ik zie als het partnerschap waar ik naar verlang. We noemen onszelf wel eens galactische broer en zus en zo zie ik dat ook. Ik voelde dat mijn bewustzijn en heel sterk naar mijn Zielsliefde werd toegetrokken. Maar ik zie ook wel dat mensen na deze heling juist een diepere relatie met hun partner krijgen OF dat ze er voor kiezen om “alleen” te blijven omdat ze het gewoon zo fijn hebben met zichzelf. Dus alles is mogelijk. Er is geen goede of foute weg, er is alleen de weg die het beste bij jou past en daar gaan we in dit jaarprogramma op afstemmen.

Q: Bestaan Zielsliefdes wel? Is dit alles niet over geromantiseerd? Komt dit hele Zielsliefde gebeuren niet voort vanuit een rare vorm van ongezonde gehechtheid?

A: Ik zie zeker dat er veel gehechtheid is in de Zielsliefde wereld en in de wereld in het algemeen. En dat is zeker geen basis voor een gezonde relatie. Daar gaan we dan ook mee aan de slag. Wat deze reis uitdagend maakt is dat je de VOLLE verantwoordelijkheid voor jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens moet gaan nemen en dat zijn we niet gewend. Er wordt namelijk vanaf dat we klein zijn namelijk aan ons geleerd dat anderen de regie hebben over ons: onze ouders, de overheid, leraren, onze werkgever en ga zo maar door. Dus om die volle regie en verantwoordelijkheid terug te pakken, dat is geen klein klusje. Maar als je eenmaal een beetje doorhebt hoe dat werkt, dan is er AB-SO-LUUT ruimte voor romantiek. Ik ben altijd al SUPER romantisch geweest. Ik HOU van de Liefde. Ik HOU er van om avonturen te beleven. Ik HOU van nieuwe ervaringen. Ik hou er bijvoorbeeld van om dingen te doen als een kano tocht bij volle maan of uren in het gras te liggen en naar de wolken te staren of uren in een bubbelbad te zitten. En laten dat nou NET zaken zijn die mijn Zielsliefde OOK allemaal heel fijn vindt om te doen 🙂 Als jij jezelf toestemming gaat geven om alles van jezelf er te laten zijn, inclusief die magische en romantische kant, dan zul je zien dat je Zielsliefde dat OOK terug spiegelt.

Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar [email protected] OF meld je nu aan.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401