Online programma: Zielsliefdes – De weg naar Liefde & Eenheid.

VEEL mensen die het pad van bewustwording lopen, ervaren een diep en alleroverheersend verlangen om hun leven helemaal vanuit de energie van Liefde en Eenheid te gaan creëren. Om hen daarmee te helpen komen zij vaak hun ultieme spiegel tegen in de vorm van een Zielsliefde. Het ontmoeten van een Zielsliefde kan je hele leven op zijn kop zetten en dan kun je ALLE support gebruiken die je kunt krijgen, daarom nodig ik je uit om ….

Een jaar lang samen met mij op reis te gaan om liefde en eenheid in jezelf te creëren en vanuit volledige zelfliefde te leven, met jouw ware liefde aan jouw zijde, als dat jouw verlangen is.

Hieronder vind je meer uitgebreid wat er aan bod gaat komen in dit jaar lang coachingsprogramma. Maar hier alvast een korte samenvatting:

Wat gaan we doen?

We gaan een jaar lang een deep dive maken in het onderwerp van Zielsliefdes. Ik ga je helpen om in je eigen bewustzijn EEN te worden met Liefde zodat je Liefde moeiteloos in je leven kunt manifesteren. Ik ga je leren hoe Zielsliefde relaties anders zijn dan “gewone” relaties en wat er voor nodig is om harmonie te creëren in de relatie met je Zielsliefde. Doordat je harmonie IN jezelf gaat ervaren, zul je zien dat je je vredevol en vreugdevol gaat voelen in je leven. Je energie zal omhoog gaan en je zult op ieder gebied van je leven prachtige zaken gaan manifesteren: niet alleen op het gebied van relaties maar ook op het gebied van je gezondheid, je  creativiteit, je spirituele connectie, prachtige Soulmates die op je pad komen en je ware Missie op aarde.
Je zult gaan ervaren hoe het voelt om geliefd te worden door het leven zelf en dit zal zich gaan weerspiegelen op ieder gebied van je leven.

Hoe gaan we dit doen?

Je ontvangt iedere paar dagen een module waarin je van A tot Z alles leert wat je moet weten over het onderwerp Zielsliefdes. Totaal zijn er 27 modules en als dat nodig is, worden er extra modules bij gemaakt. Daarnaast is er iedere week een Online Coach Call waar je heen kunt komen om je vragen te stellen. Tussendoor kun je connecten en ervaringen delen in een besloten Forum.
Dit is een super compleet programma met kennis en coaching van hoog niveau. Ik ben er een expert in om antwoord te geven op de vraag: wat denkt en gelooft iemand waardoor deze persoon ervaart wat hij of zij ervaart en om vervolgens een ander perspectief te bieden dat WEL af is gestemd op de realiteit die je graag wil ervaren? Hierdoor kun je snel door je barrieres heen breken en snel groeien.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Voor Wie?

Dit programma is voor iedereen die:

♥ Iemand heeft ontmoet waarmee je een onverklaarbare connectie voelt en die maar niet uit je systeem gaat.
♥ In zijn of haar hart voelt dat er ergens die ene speciale persoon rondloopt die perfect bij jou past en die de Yin voor jouw Yang is, of andersom natuurlijk 😉
♥ Zijn of haar Zielsliefde heeft ontmoet en een fysieke relatie wil manifesteren met deze persoon.
♥ Een fysieke relatie heeft gemanifesteerd met zijn of haar zielsliefde maar waarin je contrast ervaart, terwijl je werkelijk verlangt naar liefde en harmonie.
♥ Zijn of haar leven wilt creëren vanuit een staat van Liefde en Eenheid en in het algemeen Zielsvervullende relaties wilt manifesteren.
♥ Er naar verlangt om zich verbonden te voelen met zichzelf, de Bron en de ander.

Wanneer?

Direct na aanmelding kun je starten met dit programma.

♥ Voel jij dat er ergens op aarde een Ultieme Liefde of wederhelft rondlooptmaar heeft die zich nog niet in jouw realiteit gemanifesteerd?
♥ Heb jij iemand leren kennen waarmee jij een onverklaarbare connectie voelt en brengt dit allerlei gevoelens en vragen naar boven?
♥ Heb je wat sommige mensen een Twin Flame ontmoet, maar is een fysieke relatie om wat voor reden dan ook op dit moment onmogelijk?
♥ Of zit je in een relatie met jouw Zielsliefde en komen er allerlei obstakels en uitdagingen op jullie pad en ben je op zoek naar oplossingen?
♥ Of verlang jij er op wat voor manier dan ook naar om jouw leven vanuit de energie van Liefde en Eenheid te creëren en Zielsvervullende relaties te ervaren in je leven?

Een stel op de bank met laptopDan is er een reden dat jij dit vandaag leest! De Zielsiefde reis heeft je geroepen en de vraag is of je er klaar voor bent om jezelf er helemaal aan over te geven.

De Zielsliefdereis kan heerlijk en magisch zijn, maar kan ook een bron van uitdagingen en contrast zijn als je niet goed weet hoe je deze reis kan navigeren.

De meeste mensen hebben geen idee hoe ze deze reis moeten navigeren en duwen de Liefde waar ze naar verlangen daarom (onbewust of bewust) bij zichzelf vandaan, terwijl ze NIETS lievers willen dan liefde ervaren. Wat ik vaak hoor van mijn klanten, voordat ze met mijn programma starten is: “Ik geef ZO veel liefde aan iedereen. Ik sta altijd voor iedereen klaar. Maar toch ervaar ik zelf niet de liefde waar ik naar verlang.”

Dit is wat het is, lieve co-creator. Het is HEERLIJK om liefde te ervaren, maar de relaties om je heen spiegelen niet alleen liefde en je mooie kwaliteiten naar je terug, maar ook je grootste angsten, onzekerheden, beperkende overtuigingen en uitdagingen. En al helemaal jouw Zielsliefde relatie. En daarvoor hoeft jouw Zielsliefde niet in jouw leven te zijn. Want ook je verlangen naar een dergelijke relatie, terwijl dat niet in je fysieke realiteit is op dit moment, kan je al heel veel informatie geven over wat er in jouw bewustzijn zit wat dat manifesteert 🤗

Als ze de liefde die al in je zit naar je terugspiegelen, dan is dit HEMELS en magisch en geeft dat het beste gevoel van de wereld.
Eindelijk ervaar je die liefde en die eenheid waar je je hele leven al naar hebt verlangt.
Het voelt als een heerlijk thuiskomen.
Het voelt als een wonderlijke connectie.
Het voelt als iets bijzonders wat je alleen met deze persoon deelt.

Maar als je Zielsliefde je angsten, wonden en beperkende overtuigingen naar je terug spiegelt, dan levert dat de grootste Zielenpijn op die je ooit in je leven hebt ervaren en dan wil je maar EEN ding: weglopen van deze verbinding en van alles wat je van binnen ervaart. 

Je kunt echter niet weglopen van wat je van binnen ervaart. Want je gevoelens worden niet veroorzaakt door de ander, maar door jouw perceptie over het leven.

Je zult merken dat er geen weglopen mogelijk is en dat, als je jouw verbinding met jouw Zielsliefde gaat behandelen als een “normale” relatie, dat je ongetwijfeld tegen weerstand en contrast aan gaat lopen. En dat kan heel frustrerend zijn, want je voelt ZO’N ontzettende diepe verbinding en zo’n diep verlangen naar liefde, hoe kan het dan toch zijn dat je deze mate van contrast ervaart?

Dat is wat ik zelf ook heb ervaren in mijn eigen leven….

Het was november 2017 toen ik in mijn hart voelde dat ik mijn verlangen om diepe en onvoorwaardelijke liefde in mijn leven te gaan ervaren niet meer kon ontkennen. Ik had dit verlangen heel lang weggedrukt omdat ik voelde dat mijn ex-man en de vader van onze dochter, niet die grote liefde was die ik altijd in mijn hart had gevoeld en dan betekende het dat ik van hem zou moeten scheiden. En dat raakte me want ik zag in hem mijn veiligheid. Maar toch wist ik dat ik mezelf niet meer in de spiegel aan zou kunnen kijken als ik geen ruimte zou geven aan mijn diepe verlangen naar het ervaren van onvoorwaardelijke liefde.

En zo begon mijn Zielsliefde reis…. hoewel ik geen enkel idee had van de reis waar ik aan begon…

Ik voelde diep in mijn hart dat er ergens die ene persoon rondliep die perfect bij mij zou passen. De Yang tot mijn Yin, mijn ultieme wederhelft. Ik gebruikte de tools die ik had geleerd van de Wet van Aantrekkingskracht om deze persoon ook daadwerkelijk in de fysieke wereld te ontmoeten. Ik herkende hem niet meteen toen ik hem ontmoette, maar maand na maand verdiepte onze relatie zich. Na een vriendschap van anderhalf jaar konden we beiden niet meer ontkennen wat er tussen ons was. We hadden alle 2 een love list gemaakt en van A tot Z leken we een perfecte match te zijn voor elkaar.
We hadden onze liefde en de intentie om samen verder te gaan ook naar elkaar uitgesproken. Het leek allemaal te kloppen, maar TOCH bleek het niet mogelijk om samen te komen in een fysieke relatie en van de ene op de andere dag was hij uit mijn leven verdwenen.

Ik bleef gebroken en in een staat van verwarring achter.

Ik WIST dat wat ik voelde echt was en ik wist dat het voor hem OOK echt was. Ik had het gevoeld en ik had het gezien in zijn ogen. De eerste paar dagen nadat hij weg was leek ik ok te zijn. Maar toen ik een paar dagen na zijn vertrek in mijn eentje ergens was waar we eigenlijk samen heen zouden gaan, brak er iets in me. Ik voelde een diep verdriet en de meest intense pijn die ik ooit gevoeld heb kwam omhoog. Ik was in een dark night of the Soul terecht gekomen.
Waar het me normaal nadat een relatie eindigde lukte om door te gaan, was het dit keer anders. Ik voelde zijn aanwezigheid 24/7 in mijn energieveld en ik moest constant aan hem denken. Het was een van de vreemdste ervaringen van mijn hele leven. Ik las boek na boek over onveilige hechting en verlatingsangst om te proberen om door te kunnen gaan, maar niets leek te werken.

Uiteindelijk kwam ik op mijn zoektocht de term Twin Flame tegen. Toen begonnen de kwartjes langzaam te vallen. Dit was geen “gewone” relatie. Dit was een Zielsverbinding.
En ik leerde dat ik er niet van kon weglopen, maar dat het enige wat ik kon doen was om me over te geven aan de reis.

Ik vond het echter heel lastig om goede informatie te vinden op het internet. Ik heb veel verschillende programma’s gevolgd, maar het meeste voelde “off” voor me. Een groot deel van de mensen die leerden over Twin Flames gaven aan dat Twin Flames niet samen zouden kunnen zijn, dat voelde voor mij niet als waarheid. Maar bij sommige andere leraren zag ik weer dat de relatie werd “verheerlijkt” en ook dat voelde niet gegrond.

Uiteindelijk heb ik alle informatie losgelaten en ben ik mijn eigen intuïtie en kennis van Bewuste Creatie gaan gebruiken om richting te geven aan mijn proces. EN met succes.

De eerste stap die ik heb genomen was dat ik alle beperkende overtuigingen en “dogma’s” die ik tegenkwam over termen als de Twin Flames en Soulmates losgelaten en ben ik het “Zielsliefde” gaan noemen. Een term die wat meer neutraal voelde, omdat deze wat minder werd gebruikt. En ik stelde mezelf de vraag: Wat voel IK dat waarheid is? Waar verlang IK naar?
En ik voelde gewoon heel sterk dat ik wilde weten waar het heen kon gaan met mij en mijn Zielsliefde. Ik voelde dat er iets bijzonders tussen ons was en ik wilde dat graag gaan ontdekken en gaan ervaren.

De tweede stap die ik heb genomen is dat ik dacht: ok, als ik iets in mijn leven wil manifesteren, dan weet ik dat ik op energetisch niveau een match moet worden met waar ik naar verlang. Waar moet ik dan in dit geval op afgestemd raken om een fysieke relatie met hem te ervaren?
Dan moet ik dus gaan leven vanuit mijn EIGEN Zielsenergie.

En die reis ben ik aangegaan, iedere maand dieper en dieper.

Sinds ik 22 was, was ik gefascineerd door de Wet van Aantrekkingskracht. De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze realiteit creëren met onze gedachten en overtuigingen. Het is mijn Missie in het leven om te leren hoe het bewust creëren van onze realiteit werkt.
Dag in, dag uit observeer ik de wereld om me heen met EEN vraag in mijn hoofd: “Wat zie ik dat mensen denken en geloven en welke realiteit zie ik dat ze ervaren in hun leven en welke patronen kan ik daarin ontdekken?”

En zo ben ik dat ook gaan doen met het onderwerp van Zielsliefdes. Ik keek naar Zielsliefdes die samen waren of apart waren. Ik luisterde naar de verhalen die zij zichzelf vertelden en ik nam waar wat zij ervaren in hun fysieke leven.
Ik ging toepassen in mijn eigen leven wat ik dacht dat werkte en ook hierin begon ik een patronen te herkennen.

Als ik in mijn leven keuzes maakte vanuit Liefde, dus vanuit mijn ware Zielsenergie, dan kwam hij fysiek ook dichter bij.
Als ik in mijn eigen leven keuzes maakte vanuit ego, dan deed hij dat op bepaalde gebieden in zijn leven ook en dan ervaarde ik meer separatie in onze verbinding.

Ik merkte dat ik NIETS kon forceren in onze connectie.
Ik kon hem niet “overhalen.”
Ik kon hem niets “laten zien.”
Ik kon niet doen alsog en geen enkel “trucje” werkte.
Met verstand en logica kwam ik nergens.

Het ENIGE wat werkte, was om ECHT en OPRECHT voor Liefde kiezen in MEZELF en mijn eigen leven en in relatie tot hem en iedereen om me heen en dan zag ik dat hij dat ook deed en aan mij terugspiegelde.

Stapje voor stapje liet ik mijn beperkende overtuigingen, mijn angsten en mijn schuldgevoelens los.
Ik leerde meer en meer door de illusie van mijn ego heen kijken en door de illusie van andere mensen hun ego.
Ik leerde dat een Zielsliefde connectie alleen kan bestaan als deze gebaseerd is op onvoorwaardelijke liefde en ik leerde hoe ik onvoorwaardelijk van hem en vooral van mezelf kon gaan houden.

Ik heb nog veel meer geleerd, en ik kijk er ENORM naar uit om dat allemaal met jou te gaan delen om jou te supporten in jouw Zielsliefde reis.
Ik weet dat er geen ontsnappen aan is, als je Ziel deze reis eenmaal in gang heeft gezet en dat er maar EEN ding is dat je kunt doen en dat is je overgeven aan deze reis en te leren wat er voor nodig is.

Ik heb het afgelopen jaar 3 keer een kort programma gegeven over Zielsliefdes zowel in het Nederlands als in het Engels, met veel succes, maar iedere keer merkte ik EEN ding: het is niet makkelijk om angsten, verwachtingen, beperkingen, schuldgevoelens en al het andere “ego spul” los te laten en om ECHT voor Liefde te gaan kiezen.
Onze maatschappij en hoe we met elkaar omgaan is grotendeel nog gebaseerd op ego (op angst en separatie.) En het vraagt om toewijding aan deze reis om de shift van het ego-bewustzijn naar het Zielsbewustzijn te maken.
Daarom nodig ik je voor dit Coach programma uit om niet “maar” een paar weken of maanden met dit onderwerp aan de slag te gaan maar er maar liefst een jaar voor uit te trekken.

Keer op keer zie ik in mijn eigen Zielsreis en ook bij mijn klanten dat er al snel een jaar nodig is voor een grote verandering en dat is exact wat mijn intentie is met dit programma: het is mijn intentie dat dit programma een waanzinnig grote impact op jouw leven gaat hebben!

Vroeg of laat zul je het innerlijke werk MOETEN gaan doen, want jouw Zielsliefde zal altijd in je hoofd blijven zitten.
Soms tot aan het obsessieve toe. En weglopen is nooit een optie. Op onverwachte momenten poppen ze weer op in je hoofd of in je leven.
Ook al blokkeer je ze op Social media, verhuis je en wis je hun telefoonnummer, daar heeft jouw Ziel geen boodschap aan. Geloof me, ik heb het allemaal geprobeerd 😉
Je Ziel zal er voor doen wat er voor nodig is totdat jij bereid bent om de shift naar onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid te gaan ervaren in jezelf en in relatie tot de ander.

Uiteindelijk wordt de relatie met jouw Zielsliefde gespiegelt door de relatie die je met JEZELF hebt. Je WARE zelf: Je Ziel, je Goddelijke zelf.
Als je in harmonie komt met wie je WERKELIJK bent, dan zul je zien dat er harmonie in je connectie komt.

En ook pas DAN kun je fysiek samenzijn met je Zielsliefde.
De belangrijkste persoon in je leven, dat ben jij!
Je uiterlijke realiteit is een directe weerspiegeling van je binnenwereld. Als iets in je relatie tot anderen niet lekker loopt. Dan is het een teken dat er innerlijk werk nodig is.
Alles wat je van binnenuit verandert, verandert ook aan de buitenkant.

Zo binnen, zo buiten.

“Lovers don’t finally meet somewhere. They’re in each other all along.” — Rumi

Wanneer jij zelf de weg terugvindt naar liefde, eenheid, en volledige zelfacceptatie staat er niks meer tussen jou en je Zielsliefde relatie in en kun je eindelijk gaan genieten van die unieke band en magische energie waarvan je diep in je hart weet en voelt dat het mogelijk is.

Het gebeurt dan soms ook dat je niet samen komt met je Zielsliefde en dat je er achter komt dat je liever met jezelf bent OF je ontmoet een prachtige Soulmate. Soms gebeurt het dat mensen een Zielsliefde ontmoeten maar nog een langdurige relatie hebben met kinderen en dat dit programma ze helpt om hernieuwde liefde in hun partnerrelatie te vinden. Maar waar het altijd op neer komt is dat je nadat je de shift van ego naar Ziel hebt gemaakt een diepe rust en innerlijke vrede gaat ervaren die je nog nooit eerder hebt gemaakt en je weet in je hart dat altijd alles zo zal zijn, zoals het behoort te zijn.

In dit programma leer je precies wat je moet doen en hoe je dit kunt gaan toepassen in jouw leven!

Lees snel wat de praktische details zijn van dit programma.

Ik voel me nu gedragen door het leven, verbonden en geliefd. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg in dit programma.

“Voordat ik het het Zielsliefde programma begon, liep ik verloren mijn hoofd. Het vroeg zich steeds af of ik moest kiezen voor mijn partner of voor een man waarmee ik vier jaren geleden een hele bijzondere ontmoeting had. Ik kreeg geen rust in mijn zoektocht naar ware, intense, alles vervullende liefde.
Nu ik bezig ben met het Zielsliefde programma, vindt ik eindelijk rust in mijn hoofd.
Mijn lijf wijst me veel meer de weg. Ik leer achteruit te leunen en me te laten dragen door het leven. Ik leer ook te verbinden en in verbinding te blijven. Ik leer te vertrouwen op mijn lichaam en daar de antwoorden te vinden. Mijn hoofd krijgt geen kans meer in verhalen te gaan (of toch veel minder). Ik leer op een liefdevolle manier te communiceren met mensen. Ik leer om alles bij mezelf te leggen.
Ik leer dat ik liefde ben en dat alles vanuit mij vertrekt. Dat al mijn oordelen en overtuigingen iets over mij zeggen en dat ze een kans zijn om te groeien in bewustzijn.
Ik voel me zoveel rustiger en kan me veel meer overgeven aan het leven. Ik kan ontvangen wat het leven me brengt, veel meer dan dat ik eindloos op zoek naar wat ik zou willen dat het zou zijn.
Ik ben dankbaar dat ik me nu goed voel en dat ik liefde voel. Dat mijn hart zich opent en vaak vreugde voelt. Dat ik liefde kan ontvangen. Dat ik me verwonder over de magie van het leven. Concreet voel ik liefde voor mezelf en vertrouwen dat ik die diepe allesvervuilende verbinding zal ervaren in mijn leven. Ik weet nog niet wanneer, met wie of hoe maar dat doet er eigenlijk niet toe . Mijn leven met mezelf is heel fijn de laatste tijd. Mijn relatie met mijn huidige partner ook.
Ik ben dankbaar voor je gedrevenheid. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg. Ik vind het fijn dat er elke week een call is en dat er altijd tijd is voor iedereen. Ik vind ook dat de modules je sowieso elke keer weer doen groeien.”

Hanne Matthys

Ik heb veel mooie tools ontvangen en ik heb al veel mooie overtuigingen geschift waardoor ik veel meer zelfliefde en veiligheid ervaar.

“Voordat ik begon met het Zielsliefde programma had ik een zorg of het alleen over zielsliefde zou gaan, want ik wilde vooral ook over zelfliefde leren.
Ik heb nu gemerkt dat Zielsliefde vooral over zelfliefde en verbinding met de Bron gaat. Dus dat is helemaal goed gekomen.
Ik heb veel mooie tools gekregen zoals de Shift oefening, Intenties zetten, Scripts schrijven en spiegelen waardoor ik veel meer durf te voelen en mijn ego beter doorheb.
Ik heb al vrij veel overtuigingen geshift. Vooral mijn buik voelt meer ontspannen, doordat ik minder bang ben in mijn pijn te worden geraakt.
Ik voel meer zelfliefde en ik voel me daardoor veiliger in mijzelf. Ik oordeel minder snel naar mezelf en anderen toe. En als ik oordeel, dan kan ik achteraf zien wat dat over mezelf zei. Soms verlies ik mezelf nog wel in ego. Vooral als iets nog een pijnlijke overtuiging raakt. Dan heb ik meer tijd nodig om weer even het juiste perspectief te zien. Ik ben dankbaar dat ik al veel pijn nav mijn scheiding heb kunnen shiften. Ik ben er nog niet, maar dit voelt al veel beter. Ik heb het gevoel dat ik zelf krachtige tools in handen heb om meer zelfliefde en veiligheid te ervaren. Meer regie vanuit liefde dan controle vanuit angst.
Toen ik Maartje op you tube ontdekte had ik meteen het gevoel… ja hier ga ik voor. Dit is het. Een soort weten. En je verheldering rondom het verschijnsel zielsliefde. Deze info had ik ergens anders nog niet gelezen of gehoord”

Esther

Maartje bracht me iedere keer terug bij de waarheid.

“Voordat ik startte met het Zielsliefde programma, had ik geen vertrouwen in het universum en moest ik echt leren dat het universum de bron is van alles: van geld, mijn business of het manifesteren van mijn zielsliefde bijv. Daar heeft Maartje me continu scherp op gehouden. Ze bracht me elke keer terug bij de waarheid.
Het echt belichamen dat wij zelf het universum/ de bron zijn en niet reageren op de 3D realiteit maar echt vanuit afstemming creëren.
Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum. Ik kan goed onthechten en loslaten en goed onderscheiden wat liefde en ego is.
Ik ben dankbaar voor al je hulp en tijd en dat je altijd eerlijk bent en dat je echt alles doet vanuit liefde.”

Anoniem

Praktische details

Dit is wat je ontvangt in dit programma: 

1. Lifetime toegang tot 27+ modules twv €1997

Iedere paar dagen ontvang je toegang tot een nieuwe module. Deze modules leren je van A tot Z wat er voor nodig is om de Zielsliefde reis te navigeren. De modules zijn van te voren opgenomen. De modules zijn in video vorm met huiswerkopdrachten. Je houdt Lifetime Toegang tot alle modules en bonussen.

Op verzoek kunnen er over belangrijke onderwerpen die nog niet aan bod zijn gekomen extra modules worden opgenomen.

Dit zijn de Modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Wat is de fundering om succes te creëren op deze magische reis?
Module 2: Het ENIGE dat je hoeft te doen om jouw Zielsrelatie te kunnen manifesteren.
Module 3: Wat is het verschil tussen creatie vanuit het Zielsbewustzijn en creatie vanuit het egobewustzijn?
Module 4: Wat is het startpunt van jouw unieke liefdes verhaal?
Module 5: Wat is het doel van Zielsliefde relaties?
Module 6: De belangrijkste relatie is de relatie met jezelf.
Module 7: Wat is de push – pull dynamiek die achter iedere relatie zit en hoe overstijg je deze?
Module 8: Hoe werkt het spiegelen en wat spiegelt jouw Zielsliefde aan jou met zijn of haar gedrag?
Module 9: Het belang van gevoelens in jouw Zielsliefde connectie.
Module 10: Wat zijn de grootste blokkades die Liefde tegenhouden?
Module 11: Wat als jouw Zielsliefde een andere relatie heeft (of jullie beide?)
Module 12: Heling van de vader en de moeder wond.
Module 13: Hoe kun je omgaan met de blokkades die je tegenkomt?
Module 14: Hoe kun je het oude loslaten om het nieuwe te kunnen ontvangen?
Module 15: Hoe kun je voor liefde gaan kiezen in een wereld die gebaseerd is op angst?
Module 16: Wat is jouw dagelijkse afstemritueel om in harmonie te komen met Liefde en Eenheid?
Module 17: De balans tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie.
Module 18: Hoe communiceer je vanuit Liefde en Eenheid?
Module 19: Hoe zet je goede grenzen en waarom Liefde en “Lief zijn” niet hetzelfde zijn.
Module 20: Wat als het niet gaat zoals je wilt dat het gaat?
Module 21: Hoe shift je in de enegie van onvoorwaardelijke Liefde en acceptatie?
Module 22: Hoe ga je om met intimiteit en sexualiteit?
Module 23: Waarom is het belangrijk om je Zielsmissie te leven als het gaat om het manifesteren van een relatie met jouw Zielsliefde?
Module 24: Hoe kun je samen met je Zielsliefde jouw Missie leven, als je dat verlangen hebt?
Module 25: Wat zijn de signalen dat je weet dat je op het punt staat jouw relatie te manifesteren?
Module 26: Hoe hou je je relatie sterk als je relatie is waar je wil dat hij is?

Bonus Module: Een bonus module waarin mijn Zielsliefde alle vragen heeft beantwoord van de toenmalige deelnemers over hoe hij de reis ervaren heeft en wanneer hij in zijn hart wist dat hij voor mij wilde kiezen. Dit kan je veel inzichten geven in waar jouw Zielsliefde doorheen gaat en wat er voor nodig is voor jouw andere helft om voor Liefde te gaan kiezen.

2. Een jaar lang toegang tot wekelijkse coach calls – onschatbare waarde.

Een jaar lang toegang tot wekelijkse Coaching Calls via Zoom waarin je me al je vragen kunt stellen en waarin we samen het innerlijke werk kunnen doen. Dat zijn ruim 45 coach calls waar je toegang tot krijgt. Alle coach calls worden opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. De Coach Calls zijn iedere donderdag om 16.00. Als er te veel vragen zijn om te beantwoorden in een call, zal er een tweede wekelijkse call worden ingepland.

3. Een jaar lang toegang tot de Zielsliefde Community – onschatbare waarde.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de Zielsliefde Community waar je kunt connecten met de andere deelnemers en vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Deze Community is goud waard. Je komt namelijk terecht in een community van prachtige mensen (voornamelijk vrouwen, maar mannen zijn meer dan welkom) die in hun hart een commitment hebben gemaakt aan Liefde. In de community zul je je gesupport, gezien en gehoord voelen. Je zult herkenning bij de andere deelnemers ervaren en het is fijn om open over liefde, God, het Universum, spiritualiteit, het innerlijke werk en relaties te kunnen delen zonder dat je oordeel ontvangt.

Daarnaast is een community ONMISBAAR op deze reis. Je hebt namelijk spiegels nodig om te zien welke overtuigingen er in jouw bewustzijn zitten. Meestal gaan mensen uit verbinding in een relatie als er overtuigingen naar boven komen die pijnlijk zijn. Maar dan kun je helaas niets shiften en oplossen en kun je dus geen nieuwe realiteit creëren voor jezelf. In deze community is het veilig om te kijken naar wat is en om er vervolgens liefdevol doorheen te bewegen met behulp van de groep.

4. Bonussen om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn twv ruim €2500,00

Op je Zielsliefde reis is een van de belangrijkste stappen om te leren hoe je de meest krachtige creator kunt worden die je maar kunt zijn. Je ontvangt nu tijdelijk deze bonussen als je je aanmeldt voor dit programma:

Bonus 1: Volg en Vervul je Verlangens twv €497,00

In dit super complete programma leer je in 24 modules wat er voor nodig is om ieder verlangen dat je hebt in je realiteit te manifesteren.

Bonus 2: Het Complete Geld is Liefde programma twv €497,00

Veel creators die blokkades ervaren op het gebied van de liefde, ervaren blokkades op het gebied van geld en andersom. Dit programma helpt je in 12 modules om je geldblokkades zichtbaar te krijgen EN om daar doorheen te breken. Daarnaast ontvang je nog een ton met bonussen bij dit programma, waaronder de Miljonair Mindset training.

Bonus 3: Een compleet pakket afstemscripts twv €497,00

Onze realiteit creëren is in de kern heel simpel: als je alle blokkades (beperkende overtuigingen) weghaalt die je tussen jou en je verlangen in hebt geplaats, dan ga je jouw verlangen in je leven ervaren. Een van de dingen die ik echter keer op keer waarneem is dat mensen het heel lastig vinden om te zien welke overtuigingen er dan precies tussen hen en hun droom inzitten. In deze scripts ontvang je tientallen pagina’s met blokkerende overtuigingen op ieder levensgebied: gezondheid, werk, creativiteit, geld, liefde etc. en het bijbehorende positieve verhaal om je mindset totaal te transformeren. Alle scripts zijn ook ingesproken op audio om terug te luisteren.

Bonus 4: Het online programma: Next Level Creatie zonder excuses twv €497,00

Een van de belangrijkste stappen op de Zielsliefde reis is om ieder excuus dat je hebt los te laten en VOL in je leven en je Missie te stappen. In dit programma leer je in 14 modules om ieder excuus wat je hebt los te laten en wat er voor nodig is om de concrete acties te nemen om iedere dag op te komen dagen in je Missie en je leven.

Bonus 5: Healing Call pakket twv €297,00 met tientallen healings en visualisaties.

Als je uitdagingen tegenkomt, dan is het fijn om door middel van deze afstemmingen weer in de juiste energie te komen. Je hoeft alleen maar je ogen te sluiten en de energie er van diep in je bewustzijn door te laten dringen.

Bonus 6: Toegang tot het online programma: ‘Leef vanuit Zelfliefde’ ter waarde van €297,00

Zelfliefde is de basis voor een relatie met je Zielsliefde. In dit programma leer je in 8 modules, hoe je op een dieper niveau van jezelf kunt houden.

Jouw Investering

Als je je aanmeldt, dan meld je je aan voor een jaar. De reis om in afstemming te gaan leven met jouw Ziels, dus met liefde, vraagt om tijd en toewijding.

Jouw investering voor dit JAAR LANG Coachingsprogramma is €177,00 ex BTW per maand of €1777,00 als je in een keer vooruit betaald.

Als je kiest voor een betaling per maand, committeer je je nog steeds aan het volledige jaarprogramma.

Ik ben me er van bewust dat dit voor de meeste mensen een aanzienlijke investering kan zijn voor een online coach programma. Maar er zijn een paar dingen die ik zeker weet, waardoor ik denk dat deze investering het MEER dan waard is.

Als je harmonie ervaart met jezelf en de wereld om je heen en je ervaart die eenheid met je Zielsliefde, dan is dat het mooiste en meest geweldige wat je ooit kunt ervaren, maar als je uit harmonie bent met jezelf en dus je Zielsliefde dan is dat de ergste pijn die je ooit hebt ervaren in je leven. Ikzelf heb meerdere dark nights of the Soul ervaren toen ik uit harmonie was met mijn Ziel en dus mijn Zielsliefde. En als je pijn en contrast ervaart, dan wil je weglopen van de verbinding of van de reis. Ik zie zo veel Zielsliefdes die zeggen: “Ik wil niets met hem of haar te maken hebben.” Maar dat KAN niet, want je kunt niet weglopen voor je eigen gevoelens en emoties en voor wie je BENT. Ze hebben namelijk alles met JOUW pijn en gevoelens te maken die je projecteert op de ander. En het is mijn wens en mijn verlangen dat de investering die je doet in dit programma je helpt om op de moeilijke momenten OOK voor verbinding te blijven kiezen en niet weg te gaan lopen van jezelf en van wat het leven van je vraagt.

Ik heb me overgegeven aan de reis, toen ik er achter kwam dat ik er niet voor weg kon lopen en ik heb zelf meer dan tienduizend euro uitgegeven om de vaardigheid te ontwikkelen om deze reis op een goede manier te kunnen navigeren. Maar wat ik merkte was dat veel van wat ik leerde me niet dichter bij mezelf bracht, maar me juist verder bij mezelf vandaan haalde. Daarnaast vroegen sommige mensen veel geld voor hun begeleiding. Ik kwam programma’s tegen van $6000.00 of zelfs meer dan $1000.00 voor EEN sessie. Dus er werden aanzienlijke investeringen gevraagd, daarnaast zag ik ZO vaak dat veel mensen die leren over Ziesliefdes zelf nog vanuit het separatiebewustzijn kwamen. Daar kwam ik dan soms pas achter als ik veel geld, tijd en energie had geïnvesteerd. Ik heb vooral geleerd door middel van contrast, maar mijn ervaring is ook, dat als je ook fysiek samen wilt zijn met je Zielsliefde dat je het groeien vanuit contrast juist helemaal achter je mag laten. Uiteindelijk heb ik kleine stukjes hier geleerd en kleine stukjes daar en heb ik vooral zelf alles aan elkaar geplakt. Dat “recept” heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn Zielsliefde en ik fysiek samen zijn en samen aan onze Missie werken. Iets wat ik in mijn hart altijd al naar heb verlangt. Ik voel dat er veel mensen zijn zoals ik die hun Zielsliefde hebben ontmoet en ook die bijdrage aan het creëren van de nieuwe aarde en de Nieuwe maatschappij willen zijn. Ik denk niet dat je samen MOET komen met je Zielsliefde. Als je die liefde in jezelf hebt gevonden, dan maak je mss juist je huidige relatie beter of bepaal je om alleen te blijven. Maar wat ik vaak hoor, dat Zielsliefdes niet samen KUNNEN komen, geloof ik ook niet. Ik geloof dat we in een ongelimiteerd Universum wonen en dat alles mogelijk is.

Ik weet dat het vraagt om tijd en toewijding en een diep begrip van deze spirituele connectie en dat gaat niet in een paar weken, daarom nodig ik je ook uit om een JAAR met mij op reis te gaan. In een jaar zul je waanzinnige shifts kunnen maken en geweldige resultaten kunnen bereiken die in een paar weken of maanden niet mogelijk zijn. Deze investering zorgt er voor dat ik voldoende tijd en energie kan investeren in het creëren van de modules en het geven van coaching om jou op het hoogste niveau te kunnen dienen zodat jij de stappen kunt maken waar je naar verlangt. Daarnaast is deze investering nodig om mijn team te betalen en alle systemen en processen die we gebruiken om deze content en begeleiding te kunnen bieden.

Maar ik kan je dit beloven: leren harmonie creëren in jezelf en DUS in je Zielsliefde Connectie zal je meer opleveren dan je OOIT voor mogelijk kon houden en ook dat zal het de investering waarmaken:

 • Je zult een diepe connectie met de Bron van alle Creatie gaan ervaren.
 • Je zult sterker dan ooit het gevoel hebben dat je geleid wordt.
 • Je ziet dat mensen anders op je gaan reageren. Je ervaart dat mensen zich tot je aangetrokken gaan voelen. Niet alleen jouw Zielsliefde, maar ook andere mensen. En niet alleen in je prive leven, maar ook op zakelijk vlak.
 • Je gaat een diepe en onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ervaren en voor al het andere in creatie.
 • Je zult gaan ervaren dat liefde zich terugspiegelt via alle andere mensen in je leven en iedereen die je ontmoet. En dat is een geweldig gevoel.
 • Je zult geweldige leermeesters tegenkomen die je op manieren helpen die je nooit voor mogelijk kon houden. En je zult je meer dan ooit gedragen en gesupport voelen door het leven.
 • Er zullen zich geweldige synchroniciteiten voor gaan doen waardoor je flow en moeiteloosheid gaat ervaren.
 • Je zult vanuit de eenheid met de Bron van alle creatie op een diep niveau gaan voelen dat er echt geen tekort ontstaat. Dit zal zich terugspiegelen in je fysieke leven doordat je meer overvloed gaat ervaren in je leven op ieder vlak.
 • Vanuit een verbinding met de Bron van alle Creatie, zul je merken dat je creativiteit groeit en dat het makkelijker wordt om jouw creativiteit en creatiekracht steeds ongeremder te laten stromen.
 • EN …. je ontvangt natuurlijk alle tools en kennis om een geweldige relatie op te gaan bouwen met die ene speciale persoon.

En als het programma je TOCH niet brengt waar je naar verlangt, dan is er een mogelijkheid om je investering terug te vragen, zoals je hieronder kunt lezen.

Ben jij er klaar voor om samen met mij deze magische en transformerende reis aan te gaan? Ben je er klaar voor om je te laten supporten om de meest mooie relatie voor jezelf te kunnen manifesteren waar je naar verlangt? Meld je dan vandaag nog aan!

En dan iets meer over mij. Wie ben wij en waarom ben ik de persoon om jou hiermee te helpen?

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen? Waarom had ik AL die dromen en verlangens maar kreeg ik het maar niet voor elkaar om die dromen in realiteit om te zetten?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.
Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen. Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend als het ging om hoe we onze realiteit creëeren. Steeds meer ging ik toepassen wat ik leerde en ik heb daar hele mooie successen mee bereikt.

Ik heb mega veel mooie zaken gemanifesteerd zoals mijn Missie Business, een fijne plek om te wonen, afgestemd onderwijs voor mijn dochter, eindeloos veel creativiteit, geweldige Soulmate vrienden en ik ben 18 jaar getrouwd geweest met een super lieve Soulmate.

Ik dacht dat ik al HEEL veel wist over Creatie. TOTDAT ik mijn Zielsliefde tegenkwam. Toen volgde er nog een laag ZO veel dieper dan waar ik al was. Als je letterlijk aan je andere zelf kunt zien HOE je jouw realiteit creëert is dat ZO leerzaam. Echter zien veel mensen het niet zo. Toen ik me ging verdiepen in de Zielsliefde wereld zag ik hoeveel drama, pijn, tekort , misverstanden en seperatie er is in die wereld. Net als vele andere mensen die op de Zielsliefde reis zijn, heb ik ook een paar behoorlijk stevige Dark Nights of the Soul gehad (die ik liever Dark Nights of the Ego noem) en ik heb iedere pijn ervaren die jij waarschijnlijk ook hebt ervaren op je Zielsliefde reis. Maar uiteindelijk kon ik snel overal doorheen shiften, met name door mijn bereidheid om de waarheid te zien en om het innerlijke werk te doen en om de verantwoordelijkheid voor mijn gevoelens en ervaringen niet bij mijn partner neer te leggen. Ik wil niets lievers doen dan wat ik heb geleerd nu aan jou doorleren zodat jij ook vrede, vertrouwen, liefde en eenheid kunt vinden in jezelf EN dus met de persoon in wie jij jouw Ziesliefde herkent.

Ben je er klaar voor om deze magisch mooie reis aan te gaan? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit programma.

Liefs Maartje

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training!
Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”

Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Anoniem

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”

Anoniem

Garantie en Voorwaarden

Je kunt gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma. Ik geloof oprecht dat de inzichten die ik met je kunnen delen een ENORM verschil kunnen maken op jouw Zielsreis.

Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste modules van dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen.
 2. Dat je je vragen hebt gesteld in de Telegram groep en tijdens de Coach Calls.
 3. Dat je kunt aantonen dat je de huiswerkopdrachten hebt gedaan die ik je heb gegeven.
 4. Dat je contact hebt gezocht met bewustzijnscoach Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit dit programma te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Q: Maakt het iets uit in welke fase ik ben op mijn Zielsliefde reis om mee te doen met dit programma?

A: Nee, totdat je totale harmonie in je connectie hebt gecreëerd met onvoorwaardelijke liefde en compassie, zijn er nog stappen die je kunt nemen.
Het maakt ook niets uit of je wel of niet weet of je Zielsliefde is want de reis is altijd hetzelfde. Ik zal daarnaast ook aan je leren hoe je kan zien hoe je je ware Zielsliefde kunt herkennen.

Q: Ga ik samen komen met mijn Zielsliefde door het volgen van dit programma?

A: Ons ego ziet alleen “ik” en “de ander.”
De waarheid is dat er al eenheid IS. Op energetisch niveau ben je al “samen.” Jullie zijn nooit apart geweest want de Ziel creëert altijd “samen.”
Waar we NIET hetzelfde zijn is op het gebied van het ego. We gaan dus kijken wat er voor nodig is om die connectie met jezelf IN jezelf te vinden. ALS iemand je ware Zielsliefde is EN je verlangt er naar om samen te zijn, zal dit er altijd voor zorgen dat je Zielsliefde terug in je leven wordt gemagnetiseerd.
Als jij kiest voor liefde IN jezelf en de persoon waarvan je denkt dat het je Zielsliefde is, kiest juist voor afstand, dan is het NIET je ware Zielsliefde. MAAR, wat ik al eerder zei: de meeste mensen hebben niet een zuivere kijk op wat zielsliefde is, dus je kunt deze conclusie zeker niet te vroeg stellen en dan zou ik je zeker ook aanraden om met het programma mee te doen, want ik kan je hier coaching op bieden en dan kun je hier helderheid in krijgen.

Q: Wat als ik niet samen wil komen met mijn Zielsliefde? Ik heb een fijne relatie en ik wil eigenlijk helemaal niet weg bij mijn partner. 

Dat kan. Wat ik persoonlijk heb gemerkt is dat ik ook niet bij mijn ex weg KON om naar mijn Zielsliefde te zijn vanuit onvrede of pijn of weerstand of contrast. Dat moest ik allemaal eerst oplossen in mezelf. Ik heb vaak gedacht om toch bij mijn ex man te blijven, want onze band werd zo goed van het innerlijke werk dat ik deed. Maar als ik eerlijk was naar mezelf dan was er meer een diepe vriendschap tussen ons en niet wat ik zie als het partnerschap waar ik naar verlang. We noemen onszelf wel eens galactische broer en zus en zo zie ik dat ook. Ik voelde dat mijn bewustzijn en heel sterk naar mijn Zielsliefde werd toegetrokken. Maar ik zie ook wel dat mensen na deze heling juist een diepere relatie met hun partner krijgen OF dat ze er voor kiezen om “alleen” te blijven omdat ze het gewoon zo fijn hebben met zichzelf. Dus alles is mogelijk. Er is geen goede of foute weg, er is alleen de weg die het beste bij jou past en daar gaan we in dit jaarprogramma op afstemmen.

Q: Bestaan Zielsliefdes wel? Is dit alles niet over geromantiseerd? Komt dit hele Zielsliefde gebeuren niet voort vanuit een rare vorm van ongezonde gehechtheid?

A: Ik zie zeker dat er veel gehechtheid is in de Zielsliefde wereld en in de wereld in het algemeen. En dat is zeker geen basis voor een gezonde relatie. Daar gaan we dan ook mee aan de slag. Wat deze reis uitdagend maakt is dat je de VOLLE verantwoordelijkheid voor jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens moet gaan nemen en dat zijn we niet gewend. Er wordt namelijk vanaf dat we klein zijn namelijk aan ons geleerd dat anderen de regie hebben over ons: onze ouders, de overheid, leraren, onze werkgever en ga zo maar door. Dus om die volle regie en verantwoordelijkheid terug te pakken, dat is geen klein klusje. Maar als je eenmaal een beetje doorhebt hoe dat werkt, dan is er AB-SO-LUUT ruimte voor romantiek. Ik ben altijd al SUPER romantisch geweest. Ik HOU van de Liefde. Ik HOU er van om avonturen te beleven. Ik HOU van nieuwe ervaringen. Ik hou er bijvoorbeeld van om dingen te doen als een kano tocht bij volle maan of uren in het gras te liggen en naar de wolken te staren of uren in een bubbelbad te zitten. En laten dat nou NET zaken zijn die mijn Zielsliefde OOK allemaal heel fijn vindt om te doen 🙂 Als jij jezelf toestemming gaat geven om alles van jezelf er te laten zijn, inclusief die magische en romantische kant, dan zul je zien dat je Zielsliefde dat OOK terug spiegelt.

Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar [email protected] OF meld je nu aan.