Met heel ons hart willen wij, Maartje en Conrad, je uitnodigen voor het Zielsliefde Event op vrijdag 17 juni 2022.

→Zielsliefde: De weg naar Liefde & Eenheid←

Met heel ons hart willen wij, Maartje en Conrad, je uitnodigen om je aan te melden voor het Zielsliefde Event op vrijdag 17 juni 2022.

→Zielsliefde: De weg naar Liefde & Eenheid←

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar voor het event. Misschien is een van deze 2 plekken voor jou?

Je hebt nog zo lang om je aan te melden:

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Verlang jij er ook in het diepste van jouw hart om een Zielsvervullende relatie te ervaren?

Dit verlangen kan een groot effect hebben op je leven en als je niet weet hoe je uitdrukking kunt geven aan dat verlangen, dan zul je merken dat je veel contrast en uitdagende situaties ervaart.

Misschien vind je het spannend om op dates te gaan omdat je bang bent om afgewezen te worden? Misschien vind ben je doodsbang dat je hart weer gebroken wordt?

Misschien is er iemand die je geweldig vindt maar die niet in je leven is, OOK al voelde jij de verbinding tussen jullie super sterk.

Of misschien heb je een relatie, maar is de energie tussen jullie weg. Ooit voelde je die diepe verbinding, maar nu voel je de frsutratie omdat je niet meer weet wat je kunt doen om het weer goed te krijgen tussen jullie.

Als we nog niet helemaal verbonden zijn met de Liefde die al in ons zit, dan komen we vaak in allerlei saboterende patronen terecht om de liefde te ervaren waar we werkelijk naar verlangen. En als je dat doet, dan merk je dat dat niet werkt om de Zielsvervullende relatie te ervaren waar je naar verlangt.

Sterker nog, als je jezelf gaat beschermen om geen pijn te ervaren, of juist je verlangen najaagt omdat je hen als de bron van jouw goede gevoel OF jouw slechte gevoel ziet, dan duw je liefde alleen maar bij je weg en ga je je NOG slechter voelen.

Misschien herken je je in een van deze saboterende strategieën? Het vervelende is dat, door het toepassen van deze strategieën, dat je de verbinding met jezelf en je hart op een nog dieper niveau verliest, wat het heel uitdagend voor de ander maakt om de verbinding met jouw te maken. Je krijgt dan vaak het gevoel dat je geeft en geeft en dat je ZO hard je best doet, maar nooit komt waar je nu eigenlijk wilt zijn. Je raakt moe en uitgeput en liefde lijkt nog verder weg te zijn dan ze al was.

Wat zijn enkele van de strategieën die mensen gebruiken om liefde na te jagen of weg te duwen die niet helpen?

⛔ Het heeft geen zin om te flirten of je fysieke aantrekkingskracht gebruiken om ze te laten zien hoe leuk je bent. Je probeert je van je “beste kant” te laten zien, waarbij je vaak voorbij gaat aan je eigen gevoelens en verlangens.

⛔ Het werkt niet om jouw liefde “over te halen” met woorden en ze vanuit logica laten zien dat jij de beste keuze bent voor hen.

⛔ Hun hart gaat niet open door te laten zien hoe geweldig je bent door lief te zijn en voor ze te zorgen en te koken en hoe geweldig het zou zijn om een leven met jou te hebben zodat ze voor jou gaan kiezen.

⛔ Je merkt dat het je alleen maar energie kort om altijd voor ze klaar te staan en ze overal mee te helpen, maar je ervaart niet per se een diepere verbinding. Je luistert naar ze en geeft ze advies in de hoop dat ze bij je gaan zijn of blijven als ze hun problemen hebben opgelost, maar ook dit brengt je niet waar je naar verlangt.

⛔ Je poging om grappige en flirterige berichtjes te sturen in de hoop dat ze zien hoe leuk en spontaan je bent, werkt ook niet de vruchten af waar je op hoopt.

⛔ Het werkt ook niet helpt ze om “bewuster” te worden en meer te leren over de liefde en relaties of jullie verbinding zodat ze er voor gaan kiezen om bij je te zijn.

⛔ Je kunt ze niet jaloers maken en leuke foto’s online posten om te zien hoe goed het met je gaat en wat zij missen door niet bij je te zijn.

⛔ Je kunt geen drama creëren of een slachtofferhouding innemen zodat ze te hulp schieten en je je gehoord en gezien en geliefd gaat voelen.

⛔ Je kunt niet “hopen” dat ze magischerwijs opeens je leven binnen wandelen, zonder dat jij iets van binnen shift op een heel diep niveau.

AL die zaken gaan niet helpen! Sterker nog, ze zullen er alleen maar voor zorgen dat je je gefrustreerd, afgewezen en in de steek gelaten voelt. ❌

Maar weglopen voor jouw verlangen naar die liefdevolle relatie is OOK niet mogelijk, ook dat brengt je niet waar je naar verlangt.

⛔ Hopen dat het allemaal “vanzelf” voorbij gaat, is geen strategie die je gaat helpen op deze reis.

⛔ Jezelf begraven in werk gaat deze connectie niet magischerwijs weg toveren en geeft je alleen maar een eenzaam gevoel.

⛔ “Hard to get” spelen gaat je niet brengen waar je naar verlangt.

⛔ Doen alsof het ervaren van ware liefde niet belangrijk voor je is, terwijl het WEL belangrijk is, gaat niet voor heling zorgen.

⛔ Je relatie proberen te creëren in de “5D” of zeggen dat je tevreden bent met een “relatie” in het geestelijke, ipv ook in het fysieke, zal je niet helpen om de Zielsvervulling te gaan ervaren waar je werkelijk naar verlangt.

⛔ Wegvluchten in verslavingen en andere afleidingen gaat zeker niet de oplossing zijn.

⛔ Boos zijn op je partner en hun de “schuld” geven voor waar jullie zijn, helpt je ook niet verder.

⛔ Het geluk waar je naar verlangt proberen te halen in een andere relatie zal je ook niet de diepe vervulling geven waar je werkelijk naar verlangt.

⛔ Blijven kiezen voor oude schijnbaar “veilige” situaties vanuit angst, zal je ook niet verlossen van de verbinding die je van binnen voelt.

⛔ Genoegen nemen met “minder” omdat je denkt dat ware liefde niet mogelijk is gaat je niet helpen om jouw ware Zielspad te lopen.

Het ENIGE wat gaat helpen is om alles aan te leren kijken wat je voelt en ervaart van binnen en om een OPRECHT commitment te maken om alle barrières op te lossen die tussen jou en liefde staan en om harmonie te creëren in jezelf en vervolgens in relatie tot de ander.

Liefde is onze normale staat van zijn. En het verlangen om bij onze ware Liefde te zijn en de Yin – Yang in de fysieke wereld te ervaren, is werkelijk een diep verlangen om vanuit de energie van Liefde en eenheid te gaan creëren. Waar het werkelijk om gaat is dat jij leert verbinden met die staat van ZIJN en ECHT en oprecht voor Liefde leert kiezen in iedere situatie die op je pad komt. En als je dat leert, dan zullen jouw fysieke relaties de vorm aannemen die hij behoort te hebben. En dan zal dat mega goed voelen. Je zult je geliefd, gesupport en vervuld gaan voelen.

Een Zielsgelukkige relatie kan de meest vervullende relatie worden die je ooit hebt ervaren. Dit zijn enkele kenmerken van een Zielsliefde relatie als je in harmonie bent met jezelf en de ander:

 • Je hebt het gevoel dat jullie elkaar aanvullen. Je voelt in jezelf die Yin en Yang. Je versterkt elkaar en accepteert elkaars verschillen.
 • Je voelt je extreem verbonden met je partner. Jullie willen het beste voor elkaar en supporten elkaar.
 • Je voelt je op ieder vlak vervuld: zowel spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek. Er is helemaal niets in jou wat verlangt naar iets anders buiten jullie partnerschap en je partner heeft dit verlangen ook niet.
 • Je voelt dat je een bijdrage wilt zijn aan het grotere geheel en je ervaart deze dienstbaarheid ook in jouw partner. Samen zijn jullie meer dan de som der delen.
 • Je voelt dat je helemaal op een lijn zit als het gaat om je kernwaardes en je ervaart ook een bereidheid in elkaar om te leven in afstemming op deze waardes.
 • Jullie durven zaken aan te kijken, bespreekbaar te maken en toch dicht bij jezelf te blijven in moeitelijke situaties.
 • Er is een diep gevoel van vrede, liefde en een diep innerlijk weten dat jullie samen horen te zijn.

Maar zo’n Zielsliefde relatie kan alleen in de fysieke wereld gemanifesteerd worden als je vanuit onvoorwaardelijke liefde komt.

En daarbij hoef jij zeker niet te wachten totdat je partner dat ook wilt. Daar kun JIJ mee starten. Als zij jouw ware Zielsliefde zijn, dan zullen zij daar in gaan stappen omdat liefde het heerlijkste gevoel is wat er is op de wereld.

De meeste relaties zijn niet gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde. De meeste relaties zijn gebaseerd op angst, co-dependancy, opoffering, verplichting en vooral heel veel verwachtingen. Maar verwachtingen en onvoorwaardelijke liefde gaan niet samen. Dat betekent niet dat je alles maar toe moet laten, nee zo werkt dat zeker niet en liefdevolle grenzen zijn juist heel belangrijk. Dat betekent dat, als je leert om voor liefde en eenheid te kiezen, dat je automatisch de keuzes leert maken die voor het grootste goed zijn. Maar daar kies je helemaal zelf voor, en dan zal jouw ware zielsliefde aansluiten.

En als die voorwaarden dus niet gecreëerd zijn in de relatie met jezelf en de verbinding die je met je partner hebt, dan kan die harmonische en liefdevolle verbinding waar je werkelijk naar verlangt, heel ver weg voelen. Dan is dit wat je dan kunt ervaren in een Zielsliefde verbinding:

 • Je voelt dat jouw ware liefde ergens is. Misschien heb je elkaar ook als een ontmoet, maar je weer niet wat er voor nodig is om een harmonieuze relatie te manifesteren.
 • Of je bent in en uit elkaars leven, maar je bent niet in staat om iets duurzaams op te bouwen.
 • Of het voelt extreem moeilijk om je oude levens en oude patronen los te laten. Je verlangt enerzijds naar elkaar en er hangt altijd ergens die vraag: “wat als?” maar het komt er nooit echt van.
 • Of je hebt een relatie maar je ervaart veel weerstand, contrast en separatie in jullie verbinding.
 • Maar bovenal voel je je gewoon niet heel en compleet. Je blijft diep van binnen dat verlangen houden om samen te zijn en je blijft diep van binnen het gevoel hebben dat er “iets” mist en “iets” niet klopt. Je blijft het gevoel van een onvervuld verlangen houden.

En dat gevoel van verlangen of dat er iets mist, kun je dus NOOIT oplossen met een van bovenstaande strategieën om die fysieke relatie te manifesteren. Maar als je leert om echt voor liefde te kiezen en helemaal EEN te worden met wie je bent, dan zal de verbinding met jouw Zielsliefde (en iedereen en alles in jouw leven!) de vorm aannemen die het behoort te hebben. En dan zul je de vervulling gaan ervaren waar je naar verlangt.

Als dat herkenbaar voor je is, dan nodigen Conrad en ik je met heel ons hart uit om naar het Zielsliefde event te komen zodat wij je kunnen leren wat er voor nodig is om alle barrières weg te halen die tussen jou en onvoorwaardelijke liefde in staan.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” — Rumi

Wat komt er aan bod tijdens deze prachtige dag?

 • Een diepe geleide meditatie en we zetten een prachtige intentie voor deze dag.
 • De 7 stappen met je om een liefdevolle en harmonieuze relatie met je Zielsliefde te kunnen manifesteren.
 • Hoe je voorbij je blokkades en beperkende overtuigingen kunt shiften.
 • Wat er voor nodig is om jezelf open te stellen om diepe verbindingen te gaan ervaren in het leven.
 • Hoe jouw love list er uit ziet, dus waar jij naar verlangt in jouw Zielspartner en wat er voor nodig is om die partner aan te trekken of dat in je huidige partner naar voren te halen.
 • Hoe je jouw Zielspartner kunt herkennen en wat een Zielsrelatie vooral NIET is.
 • Hoe je afgestemde acties kunt nemen om in de richting van jouw Zielsvervullende relatie te bewegen.
 • Praktische opdrachten om ook op Zijnsniveau liefde en verbinding te ervaren.

Tussendoor maken we tijd voor Loveseats. We nodigen je uit om op het podium te komen en om de vragen te stellen die jij hebt over je Zielsliefde Verbinding. Wij helpen je om helderheid te krijgen en vanuit het juiste bewustzijn naar jouw vraag te kijken, zodat je kunt verbinden met de staat van zijn waarin jouw vraag geen vraag meer is, maar een helder innerlijk weten.

We gaan een geweldige en liefdevolle dag van deze dag maken. Het gaat zo helend en verbindend zijn om je een dag lang met gelijkgestemden te omringen die allemaal hetzelfde willen als jij: Zielsvervullende relaties creëren in hun leven. Zielsvervullende relaties zijn voor een groot deel nog een taboe en ze worden vaak totaal verkeerd begrepen. Op deze dag is er ruimte voor wat jij in je hart voelt en gaan we laten zien dat je niet gek bent, maar dat alles wat je voelt en ervaart echt is en er helemaal mag zijn.

Dit event is voor iedereen die:

❤️ Iemand heeft ontmoet waarmee je een onverklaarbare connectie voelt en die maar niet uit je systeem gaat.
❤️ In zijn of haar hart voelt dat er ergens die ene speciale persoon rondloopt die perfect bij jou past en die de Yin voor jouw Yang is, of andersom natuurlijk 😉
❤️ Zijn of haar Zielsliefde heeft ontmoet en een Zielsrelatie wil manifesteren met deze persoon in de aardse wereld.
❤️ Een fysieke relatie heeft gemanifesteerd met zijn of haar zielsliefde maar waarin je contrast ervaart, terwijl je werkelijk verlangt naar liefde en harmonie.
❤️ Zijn of haar leven wilt creëren vanuit een staat van Liefde en Eenheid en in het algemeen Zielsvervullende relaties wilt manifesteren.

Wat is jouw investering?

Tot en met 6 juni kun je jouw ticket voor het event boeken met een vroegboekkorting. Jouw investering is €137,00 ex BTW. Na 6 juni is jouw investering voor deze dag €237,00 ex BTW.

Het is ook mogelijk om iemand mee te nemen naar deze mooie en Liefdevolle dag. Misschien iemand die dezelfde reis loopt als jij of misschien wil je je Zielsliefde meenemen of deze dag met je levenspartner ervaren. Je investering voor een Verbindingsticket is €237,00 ex BTW tot en met 6 juni en €437,00 ex BTW na 6 juni. Je ontvangt dan 2 tickets. 1 voor jou en 1 voor de persoon die je mee wilt nemen tegen een gereduceerd tarief.

Wat ontvang je voor deze investering?

Jouw investering geeft niet alleen toegang tot het event zelf. Je kunt dit zien als een ervaring waarin we je de hele maand gaan helpen om DIEP af te gaan stemmen op de energie van Liefde en eenheid. Dit is wat je allemaal ontvangt voor jouw investering:

 • Toegang tot een mooie en liefdevolle dag met gelijkgestemden om te leren hoe je harmonie creëert in jouw Zielsliefde connectie.
 • Een volledig verzorgde dag inclusief lunch en drankjes.
 • Je ontvangt een werkboek waarin je alle opdrachten kunt maken die we tijdens het event samen gaan doen.
 • BONUS VOORWERK met mini modules! In de weken voor het event, ontvang je regelmatig een mini module met een stukje inspiratie, een afstemming of een oefening om blokkades weg te halen en af te stemmen op de realiteit waarin jij al samen bent met jouw Zielsliefde. Deze dagelijkse afstemmingen verzamelen we ook allemaal op een pagina met wachtwoord waar je lifttime toegang tot krijgt, zodat je deze mini modules keer op keer kunt terug kijken.
 • Direct na aanmelding krijg je toegang tot een besloten Telegram groep. In de groep kun je alvast kennis maken met de andere deelnemers, je intenties delen en ontvang je iedere dag wat inspiratie om jouw Zielsliefde connectie te leren navigeren. Je houdt toegang tot deze groep tot na de Implementatie Call.
 • Implementatie Call. Een week na het event ontvang je toegang tot een Implementatie Call. Hierin kun je alle vragen stellen die nav het event omhoog zijn gekomen.
 • Als BONUS ontvang je toegang tot alle 8 modules van het online programma: ‘Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen’ twv €97,00 waarin ik je leer wat er voor nodig is om je magnetisch te gaan voelen voor alles waar jij naar verlangt en dus OOK voor je Zielsliefde.
 • Een geheime bonus, die we in de welkomstmail met je delen.

Overige praktische details.

Het event vindt plaats in de kapel van Beukbergen in Huis ter Heide. De dag zal van 10.00 tot 17.00 zijn en voor een vegetarische lunch met belegde broodjes wordt gezorgd.

Na aanmelding ontvang je direct een welkomstmail met de gegevens en mooie bonus en de link naar de Telegram groep. Als je deze mail niet hebt ontvangen, mail ons dan even terug, dan maakt ons team het in orde voor je.

In de Telegram groep kun je direct starten met het Voorwerk. Een paar keer per weeg ontvang je inspiratie, affirmaties, een afstemming of een praktische opdracht om stap voor stap in de energie van Liefde en eenheid te shiften.

En een week na het event vindt er ook nog een implementatie call plaats. Tijdens deze call kun je alle vragen stellen die na het event nog omhoog zijn gekomen.

Als dit allemaal resoneert, dan nodigen we jou met heel ons hart uit om je aan te melden voor deze mooie en liefdevolle dag.

Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event.
Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event en ik neem graag iemand mee.

En dan iets meer over ons. Wie zijn wij en waarom kunnen wij jou helpen op jouw Zielsliefde reis?

Conrad en Maartje zullen samen invulling geven aan deze dag.

Wij hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet. Er was niet direct een herkenning van onze connectie, maar in de jaren die volgden werd de verbinding tussen ons steeds sterker en groeide onze vriendschap.
Ook die vriendschap was niet altijd makkelijk, want op bepaalde manieren leken we ook erg op elkaar. Het leek soms water en vuur. We leken elkaar aan te trekken en af te stoten tegelijkertijd.
Toch groeide we langzaam maar zeker naar elkaar toe en bloeide er iets meer tussen ons.
Toen we echter voor elkaar wilden kiezen en een fysieke relatie aan wilden gaan, bleek dit nog niet zo eenvoudig te zijn.

Het was voor ons beide enorm uitdagend om onszelf los te trekken uit oude patronen, angsten en uit de levens die we beiden hadden opgebouwd.
Toch voelden we ook dat die verbinding niet weg ging en dat er maar EEN ding op zat: leren hoe we stap voor stap voor liefde konden kiezen in ieder vlak van ons leven.
Die reis zijn we aangegaan en inmiddels hebben we een liefdevolle en harmonieuze relatie gecreëerd en zijn we ons leven aan het opbouwen. Daarnaast werken we samen aan onze Missie om bij te dragen aan het creëren van een samenleving die gebaseerd is op vrijheid, liefde en eenheid, in plaats van op basis van angst en ego.
We geloven dat deze samenleving alleen maar kan ontstaan als mensen leren om liefdevolle relaties te creëren met elkaar.
We denken ook dat daarom zoveel mensen een Zielsliefde tegen komen. Door de diepe verbinding die er is MOET je wel leren om vanuit liefde, vrijheid en eenheid te leven, want dat is namelijk onze ware Zielsenergie. Er is simpelweg geen weglopen mogelijk omdat je blijft oppoppen in elkaars bewustzijn en in elkaars hoofd.

Wij vullen elkaar perfect aan. Je kunt wel zeggen dat we letterlijk Yin – Yang zijn. Maartje is intuïtief en spiritueel heel krachtig. Conrad is praktisch en strategisch heel sterk. Maartje is van het afstemmen en Conrad van de praktische stap voor stap actie. Maartje kan je vanuit haar ervaring delen hoe zij deze reis heeft ervaren en Conrad kan je vanuit zijn meer nuchtere invalshoek delen hoe jij en jouw Zielsliefde deze reis kunnen navigeren.

Maartje heeft zich al meer dan 20 jaar verdiept in de Wet van Aantrekkingskracht en leert sinds 2014 deze materie door aan anderen. Ze heeft tienduizenden mensen geleerd hoe zij de creator van hun eigen realiteit kunnen worden. Maartje heeft het afgelopen jaar zowel in het Engels als in het Nederlands mensen mogen coachen met hun Zielsliefde reis, met veel mooie resultaten.

Conrad heeft onder meer een achtergrond in gedragswetenschappen. Daarnaast heeft hij in het verleden 20 jaar lang een eigen africhtingsstal voor paarden gehad. In deze hoedanigheid heeft hij een ijzersterk gevoel ontwikkelt voor energie en voor wat wel of niet kloppend is in de energie.

Dat maakt ons een krachtige combinatie om jou te helpen om jouw Zielsliefde reis te helpen navigeren. Wij nodigen je uit om deze dag met ons door te brengen en op een dieper niveau voor liefde te kiezen. Wij delen graag al onze lessen met jou zodat jij ook de harmonie in jouw Zielsliefde relatie kunt ervaren waar je naar verlangt.

Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event.
Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event en ik neem graag iemand mee.
Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event.
Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event en ik neem graag iemand mee.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van jouw training!
Ik heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En nu kan en mag ik weer stappen gaan zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”

Anoniem
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”

Anoniem

“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”

Anoniem

FAQ

Q: Maakt het iets uit of ik mijn ware liefde al ontmoet heb? Maakt het iets uit of ik wel of niet in een relatie zit?

A: Nee, totdat je totale harmonie in jezelf hebt gecreëerd en af bent gestemd op de energie van onvoorwaardelijke liefde en compassie, zijn er nog stappen die je kunt nemen en waardevolle inzichten die je uit dit event kunt halen. Of je weet wie je Zielsliefde is en of jullie een fysieke relatie hebben ja of nee maakt niets uit.

Q: Kan ik ook samen met mijn partner naar dit event komen?

A: Ja, dat zeker. Er zullen waarschijnlijk meer mensen alleen komen, maar als je samen met je partner aan je verbinding kunt werken, dan is dat natuurlijk heel fijn en waardevol.

Q: Ga ik samen komen met mijn Zielsliefde na dit event?

A: Zo’n belofte kunnen wij natuurlijk niet maken. Maar een van de zaken die we dolgraag met andere mensen willen delen is dat het in ieder geval MOGELIJK is. Het vraagt veel om in harmonie met liefde te gaan leven, maar tijdens dit event laten we je zien wat er in de basis voor nodig is. En we zullen ook met je delen welke stappen je kunt nemen na dit event om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Q: Wat als ik niet samen wil komen met de persoon die ik zie als mijn Zielsliefde? Ik heb een fijne relatie en ik wil eigenlijk helemaal niet weg bij mijn levenspartner. 

Dat kan. Het is hoe dan ook niet mogelijk om vanuit pijn en contrast een fysieke relatie te creëren met je Zielsliefde. Die stukken in jezelf zul je eerst aan moeten gaan. Alleen vanuit een afstemming met Liefde is een fysieke relatie met je Zielsliefde mogelijk. Ik zie wel dat door die innerlijke heling, mensen vaak juist een diepere relatie met hun partner krijgen OF dat ze er voor kiezen om “alleen” te blijven omdat ze het gewoon zo fijn hebben met zichzelf. Dus alles is mogelijk. Het is echter belangrijk om te beseffen dat je iets op hebt te lossen in jezelf doordat je je in deze situatie bevindt. En daar helpen wij je graag mee.

Q: Bestaan Zielsliefdes wel? Is dit alles niet over geromantiseerd? Komt dit hele Zielsliefde gebeuren niet voort vanuit een rare vorm van ongezonde gehechtheid?

A: Ik zie zeker dat er veel gehechtheid is in de wereld van relaties en in de wereld in het algemeen. En dat is zeker geen basis voor een gezonde relatie en zeker in een Zielsliefde relatie kan afhankelijkheid niet bestaan. We zijn allemaal verbonden met elkaar en we hebben elkaar allemaal nodig. Ik heb bijvoorbeeld andere mensen nodig die wegen bouwen en voedsel produceren, want dat kan ik beide niet. Maar als je daartegenover je eigen volste potentie leeft, dan vul je elkaar aan. Jij bent een vol en compleet persoon en jouw Zielsliefde ook en vanuit die heelheid vul je elkaar aan.

Wat deze reis uitdagend maakt is dat je de VOLLE verantwoordelijkheid voor jouw overtuigingen, gedachten en gevoelens moet gaan nemen en dat zijn we niet gewend. Er wordt namelijk vanaf dat we klein zijn namelijk aan ons geleerd dat anderen de regie hebben over ons: onze ouders, de overheid, leraren, onze werkgever en ga zo maar door. Dus om die volle regie en verantwoordelijkheid terug te pakken, dat is geen klein klusje. Maar als je eenmaal een beetje doorhebt hoe dat werkt, dan is er AB-SO-LUUT ruimte voor romantiek. Ik ben altijd al SUPER romantisch geweest. Ik hou er van om avonturen te beleven en ik hou van nieuwe ervaringen. En dat vindt mijn Zielsliefde ook heel fijn 🙂 Als jij jezelf toestemming gaat geven om alles van jezelf er te laten zijn, inclusief die magische en romantische kant, dan zul je zien dat je Zielsliefde dat ook terug spiegelt en dat er 100% zeker ruimte is voor al die ervaringen. Maar dan niet vanuit een ongezonde afhankelijkheid maar vanuit een liefdevolle verbinding.

Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar [email protected] OF meld je nu aan.

Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event.
Ja, Maartje en Conrad. Ik ben er klaar voor om harmonie te gaan creëren in mijn Zielsliefde Connectie. Ik meld me aan voor dit event en ik neem graag iemand mee.