Ben jij er ook klaar voor om je geldblokkades los te laten en vrede te sluiten met het onderwerp geld?

Dan ben je hier aan het goede adres! ‘Zielsgelukkig met geld’ is HET gelddoorbaak programma voor Lichtwerkers, Bewuste Creators, Missie Ondernemers, Creatievelingen, Kunstenaars en iedereen die geld wil verdienen door zichzelf te zijn! Je leert hoe je het gevecht met geld achter je kunt laten en hoe je harmonie kunt ervaren met de energie van geld.

De komende dagen ontvang je nu tijdelijk, als een speciaal aanbod maar liefst 75% korting op de investering. Je betaald nu tijdelijk geen €197,00 ex BTW maar slechts €47,00 ex BTW.

Lees snel verder voor alle details!

Je hebt nog zo lang om gebruik te kunnen maken van dit speciale aanbod:

Wanneer is de ‘Zielsgelukkig met geld’ HET programma voor jou?

 • Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt mooie dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau zit er een stemmetje die tegen je zegt dat er zo veel meer mogelijk is dan je nu nog kunt zien en waarnemen!
 • Jij verlangt er naar om te leven vanuit liefde, vrijheid en gelijkwaardigheid. Je wilt het beste voor de ander en voor jezelf en je wilt ontdekken hoe dat hand in hand kan gaan.
 • Je wilt jezelf niet meer opofferen voor geld. Je voelt een diep verlangen om al je beperkende overtuigingen over geld los te laten.
 • Jij past niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je verlangt er ten diepste naar om niet meer achter geld “aan te rennen,” maar je wilt in jezelf harmonie met geld creëren, zodat geld zich op een fijne manier kan manifesteren in je leven.
 • Je wilt gewoon geld verdienen door jezelf te zijn. Zonder opoffering of allerlei dingen die je “moet” doen van jezelf.
 • Je beseft dat de problemen met geld die we ervaren in de wereld niet weg gaan door het onderwerp geld uit de weg te gaan en je bent bereid om je denken en handelen met geld te veranderen en jouw regie terug te pakken.

Maar …. vaak voel je dat dat “geld-ding” je in de weg zit.

Je herkent jezelf in een of meerdere van deze uitdagingen:

 • Je ervaart vaak nog een gevecht met geld en je voelt dat geld invloed heeft op je staat van zijn en op wat je wel en niet doet in je leven.
 • Je voelt je onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk dat je ECHT graag wil doen, voor je ZielsMissie.
 • Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen.
 • Vaak vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor creëer je vaak diensten of producten die net niet bij je passen, maar omdat je denkt dat dit is wat mensen van je willen zien of je houdt vast aan je baan in loondienst terwijl alles in je zegt dat je daar niet meer moet zijn.
 • Je schiet keer op keer terug in “hard werken” en een lijst afwerken van allerlei dingen die je denkt dat je moet doen, maar die je diep in je hart niet echt happy maken.
 • Je vindt het echt super lastig om geld los te laten in je dagelijkse beslissingen en daarvoor zit je jezelf vaak in de weg als het gaat om het uitdragen van je ware missie en je ware boodschap EN het creëren van je droomleven.

Geld kan zo veel negatieve gevoelens oproepen: verdriet, een diep gevoel van gemis, onmacht, schuldgevoelens, schaamte, boosheid en ga zo maar door. Het is dan zo verleidelijk om niets met geld te maken willen te hebben. Bij heel veel van mijn klanten zie ik patronen dat ze net genoeg hebben of af en toe wat gas geven om geld binnen te krijgen. Bij mijn klanten die wel voldoende geld hebben zie ik een angst om het ook weer kwijt te kunnen raken.

Maar hopen of wensen dat geld er niet zal zijn, gaat niets oplossen. Geld dan maar uit de weg gaan, gaat niets oplossen. Ook wensen dat je meer hebt gaat niets oplossen. Het enige wat gaat werken is in liefde en rust je beperkende overtuigingen over geld te onderzoeken en stap voor stap om te draaien.

Dat ia waar ik je mee ga helpen in ‘Zielsgelukkig met geld’ zodat je vrede en harmonie vindt met geld en de beslissingen die je neemt in je leven niet meer af hoeft te laten hangen van de factor geld of geen geld.

‘Zielsgelukkig met geld’ is niet “ZOMAAR” een online programma! Het helen van je geldblokkades is een diepe innerlijke reis die eigenlijk niet veel met geld te maken heeft maar alles met energie. En zodra je die reis hebt gemaakt, zul je nooit meer op dezelfde manier naar geld kijken!

In dit programma leer ik je alles over de energie van geld, over waarom geld bij de meeste mensen niet stroomt en wat er voor nodig is om daar een verschil in aan te brengen.
Ik help je met het zien van je geldblokkades en ik leer je wat er voor nodig is om ze te helen, zodat je het leven en de business kunt manifesteren waarvoor je hier op aarde bent.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…
Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.
Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een grote muur op….

Ik zat vast in een diep ongezond patroon en KON gewoon niet meer. Ik verdiende mijn geld in een baan waarin ik niet gelukkig was en waarin mijn talent en vaardigheden geen ruimte kregen, waarbij de werkomgeving ook nog eens erg toxisch was. Om de pijn die dat opleverde niet te hoeven voelen verdoofde ik mezelf met drugs en gokken, dat was waar ik het geld wat ik verdiende vervolgens weer aan uitgaf. Maar niemand wist dat van me. Ik droeg een groot geheim met me mee omdat ik niet wilde dat mensen zien dat ik aan het falen was. Ik voelde me niet goed genoeg en wilde niet dat andere mensen dat zouden zien.

Ik leefde mijn leven letterlijk met een masker voor. Ik was diep ongelukkig maar ik kon het met niemand delen, want ik had nooit geleerd hoe ik met mijn gevoelens om kon gaan.

Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden?

Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Ik ben toen naar huis gegaan en daar heb ik anderhalf jaar gezeten. Hoe pijnlijk die situatie ook was om zo jong een burn-out te hebben, toen begon ik mezelf wel echt vragen te stellen en toen was ik bereid om dingen stap voor stap anders te gaan doen.

Een paar maanden voordat ik mijn burn-out had, kreeg ik van iemand het boek van Louise Hay: “Je kunt je leven helen.” Daarin deelt Lousie hoe wij met onze overtuigingen onze realiteit creëren. Daarnaast deelt zij hoe zij zichzelf van kanker heeft genezen met de kracht van haar eigen denken. De eerste keer dat ik het boek begon te lezen, was ik niet in staat om het uit te lezen. Het riep ZO veel weerstand bij me op. Ik was letterlijk boos op haar dat ze het lef had om zo veel onzin te verkondigen. Ik vond het zelfs gevaarlijk.

De waarheid was echter dat mijn boosheid voortkwam vanuit mijn ego bewustzijn. Ik vond het ZO lastig om dat concept dat we de Creators van onze eigen realiteit zijn te begrijpen en ik verwarde schuld met verantwoordelijkheid. Daardoor dacht ik dat het mijn “schuld” was dat ik verslaafd was en vast zat in mijn leven. Nu zie en begrijp ik dat ik nooit schuldig was, want ik wist het immers niet. Het was me nooit geleerd. En je kunt niet schuldig zijn aan iets wat je doet vanuit onbewustzijn.

Op het moment dat ik thuis zat, viel mijn oog weer op het boek. Ik pakte het weer uit de kast en dit keer begon ik het met andere ogen te lezen. Ik moest namelijk bekennen dat ik voor mijn gevoel alles had geprobeerd om mijn situatie te veranderen, zonder succes.

Ik had geprobeerd om gelukkig te worden door hard te werken.
Ik had alles geprobeerd om aan iedereen zijn verwachtingen te voldoen.
Ik had alles gegeven om een “goed mens” te zijn en te doen wat ik dacht dat de maatschappij van me verwachtte.
Ik had gedaan wat mijn vader, mijn leraren en werkgevers van me hadden gevraagd.

Ik had ALLES geprobeerd. BEHALVE wat Louise in haar boek deelde.

Toen ik het boek voor de tweede las, ervaarde ik een diepe innerlijke shift. Er gebeurde iets in mezelf dat ik op een diep niveau voelde dat wat Louise in haar boek deelde de waarheid was.

Het was niet zo dat ik de realiteit had gecreëerd die ik had gecreëerd omdat ik niet goed genoeg was, ik had simpelweg een verkeerde kijk op het leven. Ik handelde vanuit de verkeerde perceptie en daardoor voelde ik me zo ongelukkig.

Vanaf dat moment was ik gefascineerd door het gegeven dat we de Creators zijn van onze eigen realiteit. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde.

EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd door mijn eigen leraren en programma’s uit te zoeken. Ik heb over de jaren meer dan 100.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches en leraren. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden YouTube video’s gekeken. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

Ik ben iedere dag bezig met een grote vraag: als we de Creators zijn van onze realiteit en onze overtuigingen spelen hierin een belangrijke rol, dan moet ik patronen kunnen ontdekken tussen wat mensen denken en wat ze ervaren. Ik heb duizenden en duizenden mensen gesproken, vragen gesteld die niemand anders aan ze vroeg. Ik heb zelfs tientallen reality series gekeken om mensen te observeren waar ik normaal nooit in het dagelijkse leven nooit mee in aanraking zou komen. En langzaam begon ik inderdaad die patronen te zien en leerde ik mijn kennis toepassen om iets beters voor mezelf en de mensen om me heen te creëren.

Dat ging niet in een keer. Eerst moest ik leren om mijn verslavingen en diepe zelfafwijzing te helen. Daarna moest ik leren om “gewoon” mee te draaien in de maatschappij zonder mezelf weg te cijferen en daarna voelde ik dat er ruimte was om ECHT mijn missie te gaan leven: zo veel mogelijk mensen leren om de bewuste creator van hun realiteit te zijn, in plaats van de onbewuste creator van hun realiteit.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwamen er een hele nieuwe serie geldblokkades omhoog.
Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie.
De overtuigingen dat geld moeilijk is, alleen maar kan komen door hard te werken en door af te zien, zitten ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam. Hoe lastig en uitdagend het ook is, ik loop nergens meer van weg en ik kijk alles liefdevol aan om keer op keer door iedere blokkade die ik ervaar heen te breken om iets groters en beters te creëren voor mezelf en de mensen om me heen.

Als dat resoneert, nodig ik je met heel mijn hart uit deel te nemen aan het Online programma ‘Zielsgelukkig met geld!’

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

Sinds ik jouw programma volg heb ik ineens zoveel meer energie! Ik zat echt vast in overtuigingen. Heb twee jaar geleden moeten herstellen van een burn out en was tot een maand geleden nog iedere keer lichtelijk in paniek dat ik me zo moe voelde. En toen kwam jij op mijn pad, ging ik jouw programma volgen en sindsdien voel ik me stukken beter. Er gebeuren al mooie dingen.

De wereld staat weer voor me open en ik heb weer energie. Alles is weer mogelijk en ik kan alle kanten op die ik maar wil.

Het geeft me houvast en inspiratie. Ik vind het super wat je allemaal doet en ik zou niet meer zonder willen. Het geeft me kracht om door te gaan en nieuwe dingen mee te maken! Enorm bedankt!!

Marit Ladenius

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.

Frances

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent

Josje Feller

Ik wil met jullie delen wat ik de eerste maand van mijn lidmaatschap al bereikt heb met het geldisliefde programma!

Ten eerste had ik een gelddoel gesteld van €4400,- deze maand. Heb net de balans opgemaakt en heb deze maand €5677,50 gemanifesteerd waarvan €195,50 in vorm van kadootjes. Dat betekent dat ik eigenlijk mijn investering van geldisliefde voor een JAAR er al uit gehaald heb!!!!!

Ik ben nu in loondienst.
– doordat ik WEET hoe ik moet afstemmen heb ik super toffe mensen op mijn pad en vooral mogelijkheden en kansen gecreëerd! Hierdoor heb ik zo iets tofs in de wereld mogen zetten en hier heb ik in maart op een symposium als gastspreker over mogen pitchen.
– in maart heb ik mogen pitchen op een landelijk podium voor zo’n 400 mensen (veelal jeugdartsen, verpleegkundigen, pedagogen, jeugdzorgwerkers, mediators, advocaten) over een innovatieve creatie rondom ouderschap. Deze maand is de lancering en guess what: Er komt LANDElIJKE publiciteit op!!!!! Ik word binnenkort geïnterviewd…… en dat wordt gepubliceerd in een landelijk dagblad!!! WHAAHOEIII! En hoe wordt het NOG beter dan dit?!
Ik ga nu afstemmen op televisie want ik wil heel graag mijn boodschap verspreiden en tv lijkt mij gewoon TOF!

Dank voor al jullie positive vibes want ik vind t super cool hoe we met z’n allen al in de ochtend aan het afstemmen zijn en onze wekkers eeder zetten om onze VIBES zo hoog mogelijk te houden!!

BIG HUG!

Anoniem

Wat krijg je in ‘Zielsgelukkig met geld?’

De basis van het Het programma bestaat uit 12 modules van het online programma ‘geld is Liefde.’ Daarnaast ontvang je toegang tot een ton aan bonussen en andere waardevolle content.

Deze modules worden aangeboden in Video en audio format en je ontvangt ook een PDF waarin de hoofdlijnen van iedere module staan uitgeschreven.

Dit zijn de 12 modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: De Energie van Geld.

Welke energie mag JIJ zijn door moeiteloos geld in je leven aan te trekken?

Bonus 1 – webinar: De energie van Geld
Bonus 2 – PDF – Hoe kun je NU (of in ieder geval zo snel mogelijk) geld verdienen?
Bonus 3 – Audio – Hoe kun je NU (of in ieder geval zo snel mogelijk) geld verdienen?
Bonus 4 – Concrete manieren om deze week geld te verdienen.

Module 2: Jouw rijke zelf

Hoe ziet jouw leven er uit als je IN die nieuwe, rijke persoon bent gestapt? We gaan samen het script schijven van jouw nieuwe leven.

Bonus 6 – PDF – Afstemscript Overvloed.
Bonus 7 – Audio – Afstemscript
Bonus 8 – Geldaffirmaties
Bonus 9 – Bonus Q&A Livestream
Bonus 10: Afstemoefening: Geld verdienen door jezelf te zijn.

Module 3: Wat is jouw geldverhaal en wat is de realiteit die je wilt veranderen?

Deze week gaan we kijken waar je NU staat met je geldverhaal. Ik ga je helpen met vast te stellen welk verhaal je jezelf precies verteld. Dit is belangrijk omdat we onze realiteit creëren met onze overtuigingen, dus het is belangrijk om te kijken WAT die die je hebt precies zijn. In de modules en de 3 bonusaudio’s kom je een TON met geldblokkades tegen, waarvan je aan de meeste niet eens eerder hebt gedacht, maar die waarschijnlijk een flinke stempel drukken op jouw geldmanifestatiekracht.

Bonus 11 – Geldblokkade’s doorbreken deel 1
Bonus 12 – Geldblokkade’s doorbreken deel 2
Bonus 13 – Geldblokkade’s doorbreken deel 3

Module 4: Heel jouw Geldblokkades

In deze module ga ik je alles leren over een mega krachtige, maar simpele healingtechniek die je kunt gebruiken om alle blokkades die je tegen bent gekomen los te laten. Sinds ik deze techniek gebruik is er ZO veel geshift in mijn leven!

Module 5: Goede geldgewoontes voor een rijk leven

In deze module gaan we over op actie. We hebben in de eerste modules een TON innerlijk werk gedaan en nu is het tijd om de shift te maken naar de ACTIES die je gaat nemen. Acties die komen vanuit afstemming en inspiratiie.

Bonus 14 – Geld checklist
Bonus 15 – Money Mindset Workshop
Bonus 16 – Audio – Money Mindset Workshop
Bonus 17 – Geld Trackingsheet
Bonus 18: Brainstorm: Welke producten en diensten kun je aanbieden om geld te kunnen verdienen door jezelf te zijn?
Bonus 19: Hoe kun je NU geld verdienen, of in ieder geval zo snel mogelijk?

Module 6: Geld creëren is een keuze

In deze module ga ik nogmaals aan je vragen om een harde keuze te nemen en ik ga met je delen wat daar voor nodig is. Daarnaast deel ik met je wat je kunt doen als je even geen vertrouwen hebt en ik deel een ton redenen met je om NIET te wachten met geld manifesteren. Daarnaast deel ik een TON met mogelijkheden met je waarop geld jouw leven binnen kan komen om je te inspireren. EN ik deel met je wat een van de belangrijkste dingen is als het aankomt op VANDAAG meer geld in je leven aantrekken.

Module 7: Geld , liefde en Waarde

In deze module gaan we het hebben over jouw persoonlijke waarde en hoe dat gekoppelt is aan geld verdienen EN we gaan het hebben over de waarde van geld. Ik ga met je delen hoe je makkelijk je uurtarief opschroeft en wat er voor nodig is om op de meest simpele manieren je waarde te vergroten.

Bonus 20 – Hoe kun je minimaal 250 euro per uur verdienen?

Module 8: Vind je Money Flow

In deze module gaan we kijken hoe je geld verdienen ECHT makkelijk kan maken. Geld verdienen heeft een flow en een ritme en ik ga je helpen om dat te vinden. En we duiken dieper in op het proces van manifestie.

Module 9: Laat je geld drama los

HEEL veel mensen hebben heel veel drama om geld heen gecreëerd. In deze module help ik je om alle vormen van drama te ontdekken EN natuurlijk om ze voorgoed los te laten. EN ik doe een HELE bijzondere uitnodiging aan je!

Module 10: Het universum WIL dat je rijk wordt

Het Universum staat altijd voor je klaar en je kunt het Universum altijd alles vragen wat je wilt. In deze module leer ik je welke vragen je kunt stellen en hoe dat werkt. Daarnaast deel ik een script dat je helpt om dagelijks leiding te vragen. En daarnaast deel ik een paar HELE bijzondere, totaal buiten de box geld manifestatie verhalen met je die je hele bewustzijn kunnen shiften over wat jij denkt dat er mogelijk is.

Module 11: Wordt de rijke jij

In deze module ga ik je helpen om die rijke jij nogmaals te bevestigen en ga ik samen met je kijken wat er nu (vanuit jouw afstemming) dagelijks voor nodig is om IN je nieuwe identiteit te stappen.

Bonus 21: Ik BEN statements

Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld

In deze module komt alles samen. Ik deel nogmaals met je waar het manifesteren van geld ECHT om gaat. En als je DAT snapt, dan zul je nooit meer tekort hoeven te ervaren.

Bonussen!

EN je ontvangt een TON aan bonussen. In de online omgeving kun je onder meer ook nog eens de volgende content vinden:

 • Tientallen scripts, healing calls en visualisaties om je bewustzijn en gedachten te shiften.
 • De opnames van het event ‘Heel je geldblokkades’ Twv €97,00
 • Het online programma ‘Ontspannen leren geld ontvangen’ Twv €97,00
 • Het online programma ‘De geld is liefde intensive’ Twv €97,00
 • Het online programma ‘Creëer passief inkomen met informatieproducten’ Twv €97,00
 • Het online programma ‘Creëer, lanceer er verkoop je online programma binnen 48 uur’ twv Twv €497,00
 • De online workshop ‘Mijn reis naar online Zielsmissie succes’ 2.0
 • De online workshop ‘Jouw miljonair mindset’
 • De online workshop ‘Het bewustzijn achter geld.’
 • De online workshop ‘Manifesteer geld met behulp van je gidsen.’
 • De online workshop ‘Geld verdienen door jezelf te zijn.’
 • Een video waarin ik mijn ervaringen deel over werken met het “bepaal je eigen waarde’ systeem.
 • En nog veel en veel meer!

Dat zijn tientallen uren aan waardevolle content om je denken en overtuigingen op ieder gebied te kunnen shiften en om je vrij te gaan voelen als creator EN vooral met het onderwerp geld.

Praktische details

Alle modules van het online programma worden aangeboden in video en audio format. Daarnaast ontvang je alle aantekeningen zodat je ook de content nog eens na kunt lezen. De modules duren gemiddeld een uur.

Direct na aanmelding ontvang je toegang tot alle content. Je ontvangt lifetime toegang tot alle content, waarbij lifetime verwijst naar hoe lang mijn bedrijf en/of het internet blijft leven 🙂

Je krijgt ook wekelijks een module per email toegestuurd, zodat je op een fijn tempo door alle content kunt gaan.

Na aanmelding ontvang je direct een welkomstmail met alle gegevens en de eerste module. Heb je niets ontvangen? Dan is er iets mis gegaan. Mail dan naar [email protected], dan maakt mijn team het in orde voor je.

Jouw Investering

De komende dagen ontvang je 75% korting op jouw investering.

JJe betaald EENMALIG dit bedrag om LIFETIME toegang te houden tot de content.

Als de timer af is gelopen, dan verdwijnt deze pagina. De investering zal daarna €197,00 ex BTW zijn. Het is ook mogelijk om te betalen in 12 termijnen van €19,00 ex BTW.

linkt dat goed? Meld je nu direct aan via de knop hieronder.

Het kan geweldig klinken wat ik op deze pagina heb geschreven, maar toch is dit programma niet voor iedereen geschikt.

Dus wanneer is dit online programma ‘Zielsgelukkig met geld’ NIET voor jou?

1. Als je op zoek bent naar een “Gouden pil”

Als je niet bereid bent om het diepe innerlijke werk te doen EN om vervolgens acties te nemen om op te komen dagen in dienstbaarheid naar het geheel. Je beperkende overtuigingen onderzoeken en omdraaien is een reis en geen sprint. Als je op zoek bent naar “instant verlichting” of om NU “verlost” te worden van de pijn die je ervaart, dan ben je niet aan het goede adres. Maar als je tijd en ruimte neemt en bereid bent om je over te geven aan de reis, WAT er ook op je pad gaat komen, dan ben ik de persoon om je daarin te begeleiden.

2. Als je coaching en tips wil om je business duurzaam en succesvol op te bouwen.

Als je op zoek bent naar goede businesscoaching, dan is dit ook niet het juiste programma. Dit programma is puur gericht op geldmindset. Hier en daar zitten er wat bezielde businesstips in, maar niet voldoende om waar en duurzaam business succes te kunnen creëren. Als je bezielde businesscoaching zoekt, dan is mijn programma “Zielsgelukkig in je Missie’ iets voor je of de ‘Afstemmen & Actie Mastermind’ die ik samen met mijn partner Conrad run. Je kunt dan HIER een gratis sessie met me inplannen en dan kijk ik graag met je mee.

3. Als je niet houdt van zelfstudie.

Dit betreft een zelfstudie programma. Zelfstudie vraagt om een bepaalde mate van toewijding en zelfsturing. Als je weet dat dit lastig voor je is, dan zijn er ook programma’s met groepscaching of 1 op 1 coaching. Uiteraard tegen een passende investering, dat kunnen we niet voor dit bedrag aanbieden. Als je interesse hebt in meer support, dan kun je HIER een gratis sessie met mij of een van de bewustzijnscoaches inplannen en dan kijken we graag met je mee wat een meer passend aanbod is.

Als dat niet voor jou geldt en je verlangt er naar om je geldblokkades achter je te laten en een fijne en liefdevolle relatie met geld op te gaan bouwen, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit programma.

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia