Met heel mijn hart wil ik je uitnodigen voor het online programma: Zielsgelukkig in je Missie!

Dit programma is voor Bewuste Creators, Pioniers, Vernieuwers, Initiatiefnemers, Leiders van de Nieuwe Tijd, Bewuste ondernemers, Creatievelingen, Trailblazers, Lichtwerkers en iedereen die voelt dat ze hier “iets” te doen hebben, hoe “groot” of “klein” dat ook is.

Het doel van dit programma is om al je limitaties weg te halen zodat jij je je Missie kunt ontdekken en leven, en daar je inkomen mee te verdienen, zodat je het werk kunt doen waarvoor je geboren bent en het verschil in de wereld kunt maken waar je naar verlangt.

Vanaf 2015 heb ik al honderden mensen mogen helpen om hun Zielsmissie te ontdekken en in de wereld te zetten. Ik doe niets lievers dan jou hier ook mee te helpen. Hieronder vind je meer uitgebreid hoe ik je kan helpen, maar hier alvast een korte samenvatting:

Wat gaan we doen?

We gaan je helpen om op ieder niveau eventuele limitaties die je hebt weg te nemen, zowel op het gebied van mindset, ondernemerschap, vaardigheden, kennis, inspiratie, support en zelfs op technisch gebied.

Je gaat ontdekken hoe ook jij je gemakkelijk en moeiteloos kunt committeren aan het in de wereld zetten van je Zielsmissie. Wij gaan je helpen om je leven en je werk helemaal af te stemmen op jouw persoonlijke waarde en wie jij in de kern bent en waarvoor jij hier op aarde bent gekomen. Je krijgt hiervoor van ons alle support, alle tools en alle kennis die je nodig hebt. We leren je niet alleen hoe je als de meest krachtige creator jouw realiteit creëert, maar ook hoe je geld verdient met datgene wat je het ALLER liefste doet EN daarmee de wereld een stuk mooier maakt. We helpen je om te ontdekken of je jouw Missie in loondienst leeft of als zelfstandig ondernemer of welke vorm dan ook goed bij jou past. Als je als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat, leren we je om af te stemmen op jouw Zielsklant, de grootste visie die je voor jezelf, je leven en je Missie hebt, het creëren van jouw meest afgestemde aanbod, je magnetische marketingstrategie en al het andere wat aan bod komt op de reis van het leven van je ZielsMissie.

Hoe gaan we dit doen?

Ik ben zo enthousiast over het onderwerp Zielsmissie, dat ik alles wil doen om dit toegankelijk te maken voor iedereen van daar dat we verschillende vormen aanbieden.

Je kunt kiezen tussen een Zelfstudie Variant en een Support Variant en daarin kun je kiezen voor het Techniek Support pakket waarbij we je zelfs op technisch gebied ontzorgen.

In de Zelfstudie Variant ontvang je:

 1. Lifetime toegang tot 40 modules twv €1997
 2. Bonussen om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn twv bijna €3000,00
 3. Een jaarlidmaatschap van de Bewuste Creatie Community die in december gelanceerd gaat worden twv €88,00.

In de Support Variant ontvang je: 

 1. Lifetime toegang tot 40 modules twv €1997
 2. Bonussen om de meest krachtige creator te worden die je maar kunt zijn twv bijna €3000,00
 3. Een jaar lidmaatschap van de Bewuste Creatie Community die in december gelanceerd gaat worden.
 4. Een jaar lang toegang tot een krachtige supportgroep met maximaal 12 deelnemers waarin je je geliefd, gedragen en gesupport zult voelen
 5. Wekelijkse online Support Sessies
 6. Een jaar lang toegang tot een besloten Telegram groep waar je kunt connecten tussen de calls door.
 7. Toegang tot een Community Manager en bewustzijnscaoch voor al je vragen en uitdagingen.

Bij het Techniek Support pakket ontvang je:

Toegang tot de Zelfstudie of de Support variant, in combinatie met technische ondersteuning. Je ontvangt toegang tot een Website, Webshop, E-mail marketing, Online leeromgeving, Community platform en vele, vele andere functionaliteiten; alles wat jij nodig hebt voor de technische kant van het opzetten van jouw Zielsmissie onder een dak en voor een vaste lage investering.

We beloven je geen gouden bergen. We gaan niet werken met doelen van 20K of 30K in de maand (behalve als dat geld echt een bestemming, een “huis” heeft). Wij gaan vooral samen met jou voor IMPACT en zorgen dat comfortabel kunnen leven en voor altijd aan je missie kunt blijven werken.

Voor wie?

Dit programma is voor Bewuste Creators, Pioniers, Vernieuwers, Initiatiefnemers, Leiders van de Nieuwe Tijd, Bewuste ondernemers, Creatievelingen, Trailblazers, Lichtwerkers en iedereen die voelt dat ze hier “iets” te doen hebben.
Voor iedereen die voorbij limitaties, uitstelgedrag en blokkerende patronen wil komen om de meest krachtige creator te worden die ze maar kunnen zijn.
Voor Iedereen die de beste versie van zichzelf wil worden en zijn volste potentie wil bereiken.
Voor iedereen die klaar is met “ooit” en “op een dag” maar NU een kwantumsprong wil nemen om hun Zielsmissie in de wereld te zetten.
Voor iedereen die voelt dat er een Nieuwe Maatschappij geboren mag worden en daaraan bij wil dragen en dat niet over wil laten aan “the powers that be.”

Wanneer?

Ik heb dit programma al een paar jaar geleden gemaakt. Maar ik heb besloten met alles wat ik nu weet en de afgelopen jaren heb geleerd, om het programma voor jou HELEMAAL opnieuw op te nemen. Zodat ik je nog beter dan ooit kan helpen. De eerste module komt beschikbaar in de eerste week van november.

Zodra je je aanmeldt, kun je echter al aan de slag met de bonussen als je je aanmeldt voor de supportversie krijg je direct een welkomstgesprek waarin je uitleg ontvangt en uit wordt genodigd om je doelen en intenties voor het komende jaar te zetten.

De eerste meeting van de supportgroep is op vrijdag 11 november. Er zijn maximaal 12 plekken voor de supportgroep en er zijn nu nog 6 plekken beschikbaar. Als de groep vol is, is aanmelden voor de Support variant niet meer mogelijk.

Je hebt nog zo lang voordat de supportgroep officieel van start gaat en aanmelden niet meer mogelijk is:

Voel je dat je een Missie hebt? Voel je dat er iets in je zit dat je met de wereld wil delen? Dan ben je op de juiste pagina!

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.

Toen ik 23 jaar was bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven.
Ik zat vast in een baan waar ik voelde dat ik niet thuis hoorde.
Ik moest echt mijn best doen om de dagen door te komen en ik deed er alles aan om maar niet te hoeven voelen hoe ongelukkig ik werkelijk was. Ik voelde dat mijn leven niet klopte, maar ik had GEEN idee wat ik daar aan kon doen. Ik had die tools simpelweg niet meegekregen.
Ik was totaal niet spiritueel opgegroeid en was niet bezig met levensvragen als: “Waarvoor ben ik hier op deze aarde?”
Wat ik had meegekregen was dat anderen voor mij bepaalde wat ik behoorde te doen en mij vertelden of ik dingen “goed” deed ja of nee.
Ik was alleen maar bezig met mijn best doen om goed genoeg gevonden te worden en om erkenning en bevestiging te krijgen.
Maar het werkte niet.
Ik was doodongelukkig

Dat leidde tot een flinke burn-out waarna ik ruim anderhalf jaar thuis heb gezeten.
Op een ochtend kwam ik op mijn werk en een collega vroeg me hoe het met me ging omdat ik er niet goed uitzag en ik kon alleen nog maar huilen.
Nee het ging niet goed met me. En het was tijd dat ik dat eindelijk eens toe ging geven.

Omdat ik met mijn rug tegen de muur stond en letterlijk geen kant meer op kon, begon ik EINDELIJK de vragen te stellen die ik al die tijd uit de weg ben gegaan.

“Is dit hoe het leven behoort te zijn? Is dit ECHT hoe mijn realiteit er de rest van mijn leven uit gaat zien?”

Iets in mij weigerde om te accepteren dat het leven ECHT zo moeilijk was.

Ergens diep van binnen fluisterde een stemmetje dat ik geboren was voor iets groters en iets mooiers en dat er iets was wat ik nog niet kon zien, waardoor mijn leven anders zou kunnen zijn. Dat er ook voor mij een manier was om ECHT iets moois te doen met mijn leven.

Het Universum bracht me in aanraking met het boek van Louise Hay “Je kunt je leven helen.”
Toen ik het boek een paar jaar eerder voor de eerste keer had gelezen, moest ik er helemaal NIETS hebben van wat zij deelde in haar boek. Ik was totaal niet spiritueel opgevoed en ik geloofde echt alleen maar in wat ik met mijn eigen ogen kon zien. En deze vrouw zei dat ze zichzelf van kanker had genezen alleen maar door haar bewustzijn en haar gedachten te veranderen? Ik vond het kwakzalverij.

Maar toen ik thuis zat, gebroken, depressief en verslaafd, toen dacht ik “Hmmm. Misschien zit er een kern van waarheid in. Wat ik nu doe leidt me in ieder geval niet naar waar ik naar verlang.”
Ik besloot dus om mijn weerstand opzij te zetten en het boek nogmaals te lezen. Maar dit keer las ik het met andere ogen.
En ik voelde de waarheid er van. Ik voelde een diepe, diepe shift in mezelf ontstaan. Ik voelde en ervaarde op dat moment met mijn hele wezen: “Eat Louise deelt in haar boek is de werkelijke waarheid: Ik ben de creator van mijn realiteit. En ik heb deze puinhoop gecreëerd en nu is het tijd om iets nieuws te creëren.”

En toen ik mezelf de vraag stelde wat ik dan ECHT wilde, kwam het volgende antwoord: “Ik wil iedere dag alles leren over hoe we onze realiteit creëren en schrijven.” Want ik HOU van schrijven en ik voelde diep van binnen dat er, ondanks alle problemen een Krachtige Creator in me zat.

En mijn leven is in ZO veel opzichten prachtige geworden en ik heb geweldige dingen gecreëerd de afgelopen jaren:

Ik verdien nu iedere dag geld met datgene waar ik het meeste van hou.
Ik kan mijn agenda precies zo indelen zoals ik wil.
Ik kan het leven leiden dat ik wil.
Ik heb geweldige Soulmate vrienden en Soulmate klanten en een geweldige dochter en een prachtige bonus dochter en ik ben samen met mijn grote liefde.
Ik schrijf en creëer iedere dag, precies zoals ik altijd droomde.
Ik mag iedere dag duizenden mensen inspireren met wat ik doe.
Ik mag iedere dag met de tofste mensen co-creëren en ik heb ECHT toffe mentors.
Ik heb geweldige reizen gemaakt de afgelopen jaren en heb mooie avonturen ervaren.
Ik heb tientallen online programmas gemaakt de afgelopen jaren en geweldige events gegeven waar honderden mensen naar toe zijn gekomen.

En die materiële dingen zijn leuk, maar vergankelijk. Het mooiste wat ik heb gecreëerd is dat ik een diep vertrouwen heb dat alles me ergens heen leidt, ook al zie ik dat in de eerste instantie vaak niet.
Ik heb een diep vertrouwen dat het Universum altijd voor me zorgt en altijd het beste met me voorheeft.

En natuurlijk klinkt dit prachtig. Maar wat ik ook merkte is dat dat helaas niet “vanzelf” ging. Er was geen knop die ik in EEN keer om kon zetten en waardoor ik “opeens” dit andere leven heb gecreëerd.

Ik heb er ruim 10 jaar over gedaan om echt op een diep niveau te helen, gezond te worden en de moed te vinden om ECHT mijn werk te maken van mijn zielsmissie. In 2014 ben ik er voor gegaan om mijn hele leven om mijn Zielsmissie heen te bouwen en ben ik mijn bedrijf gestart.

En zelfs nu ben ik nog iedere dag bij aan het leren.

De waarheid is dat afstemming volgen een nooit ophoudend proces is met iedere keer een nieuw level. Het vertrouwen is vaak net zo snel weer weg als het kwam en hoe krijg je het dan weer terug?

“Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.” — Albert Einstein

En dat zul jij misschien wel herkennen als krachtige creator.

Er zijn veel uitdagingen waar ik tegenaan ben gelopen tijdens mijn reis om mijn Zielsmissie neer te zetten:

In het begin van mijn reis kon ik gewoon met geen mogelijkheid zien hoe ik überhaupt geld kon verdienen met mijn Zielsmissie. Ik kon alleen maar denken: “Ok, dat is een SUPER toffe droom: geld verdienen met leren over hoe je je realiteit creëren en daar over schrijven, maar wie gaat me daar in GODSNAAM voor betalen?” En ik merkte ook hoeveel blokkades ik had de waarde te zien van mijn Missie omdat ik er ZO veel plezier en voldoening in had. Het enige wat ik had geleerd is dat je alleen maar geld kunt verdienen door opoffering.

Vervolgens merkte ik ook dat mijn problemen en zware emoties niet in een keer weg waren. Het was niet zo simpel als dat ze in boeken als “The Secret” willen laten geloven. Ik heb gemerkt dat het ECHT belangrijk is om je schaduwkanten aan te kijken en helemaal te integreren. Keer op keer merkte ik weer dat ik wegliep van mijn pijn en schaduwzijdes, waardoor ik niet ECHT door kon breken. Ik zie dat dit een van de lastigste zaken is voor mensen omdat we vanuit het ego pijn en emoties als “slecht” hebben bestempeld. Maar wat er IS, kun je niet zomaar wegdrukken, dat moet je leren verplaatsen door iets anders en dat kost tijd en vraagt om kennis van creatie en om toewijding en vooral om support van mensen die dit al hebben gedaan.

Ik merkte ook dat veel mensen niet mee konden komen met wat ik deelde en geloofde en waar ik over schreef. Ik heb ZO veel oordelen over me heen gekregen (en nog steeds wel eens, maar nu kan ik er beter mee om gaan.) Het is echt pijnlijk als mensen je wegduwen. Het kost tijd om dat te accepteren en te zien dat het niet aan jou ligt, maar dat ze delen van zichzelf wegduwen die ze nog niet aan kunnen kijken.

Wat ook heel lastig voor me was, als creatieve, spirituele en intuïtieve ondernemer was het hele “business” gebeuren. Mijn bedrijf groeide razendsnel de eerste jaren. Het eerste half jaar heb ik 2000 euro omgezet. Het 2e jaar 20.000 euro, het 3e jaar 250.000 euro en het 4e jaar zelfs bijna een miljoen euro. En TOEN kreeg ik het heel lastig. Ik zag dat mensen me anders gingen behandelen door mijn plotselinge “succes.” Ik kreeg het gevoel dat ik me moest verantwoorden en dat ik mijn succes moest kunnen “verklaren.” Maar ik kon het niet uitleggen. Voor mijn gevoel deed ik maar wat. Ik maakte mooie content en ik bood die aan en ik deelde gewoon wat er in me opkwam. Ik had het gevoel dat ik mezelf moest “verantwoorden” voor mijn success en gleed weer terug in oude patronen en mijn bedrijf en missie hing aan een zijden draadje. Het koste me alle kracht om hier doorheen te werken en patronen op een dieper niveau los te laten.

Ik heb toen allerlei strategische business trainingen gevolgd. En ik heb HEEL veel geleerd van die cursussen, maar vooral wat NIET bij me past. Ik leerde dat de mensen die succesvol leken met een kant en klare “strategie” eigen precies hetzelfde deden als ik: ze voelden zich ENORM verbonden met hun Missie en volgden hun afstemming. Ze “verkochten” het alleen op een andere manier. Ze waren zich niet echt bewust van waarom ze zo succesvol waren. Ze dachten dat het aan hun strategie lag, maar in werkelijkheid ligt het aan hun eigen afstemming. Dat is echter wat ze niet doorleren, waardoor hun strategie nog steeds voor veel mensen niet de resultaten haalt waar hun klanten werkelijk naar verlangen.

Maar voordat ik er achter kwam dat dat was wat zij werkelijk deden, had ik allerlei van die strategieën geïmplementeerd die me niets opleverden, maar alleen maar bij mezelf wegtrokken. Het koste me veel tijd, geld en energie en en die energie en tijd kon ik niet meer besteden aan wat me ECHT succesvol had gemaakt: gewoon mooie zaken creëren en mensen OPRECHT verder helpen, met een simpele basis. En dat is wat ik nu aanbied in dit programma: een stap voor stap proces om op een mooie, liefdevolle en duurzame manier je Missie neer te zetten. Niet door flitsende strategieën of door je de visie van veel geld voor te houden of doordat je jezelf enorm onder druk moet gaan zetten, maar door datgene te doen wat dicht bij je hart ligt en daarin een goed en duurzaam fundament voor jezelf te creëren.

Wat ik heb geleerd is dat Afstemming ALTIJD voor actie en strategie komt. Afstemming is ALLES.

Als dingen niet afgestemd zijn voor mij, dan stroomt het simpelweg niet.
Maar als dingen WEL zijn afgestemd, dan lijkt het alsof alles weer losbarst en dingen gebeuren gewoon.
Ik heb geleerd dat het geen zin heeft om 1000 dingen te doen of acties te nemen om “geld te verdienen” als het niet is wat creatie door mij heen wil laten ontstaan, dus waar ik super blij en enthousiast van word.

Voor ECHT succes moet liefde aan de basis staan van ALLES wat je doet!

Ik heb een commitment gemaakt om liefde en afstemming leidend te laten zijn bij alles wat ik doe. Dus om een Meester Manifestator te worden.

Het is de ENIGE manier om te creëren.
En de ENIGE plek van waaruit ik ECHT succes kan creëren.

En ik zie het bij al mijn klanten. Als dingen niet kloppen, dan stroomt het niet.
Misschien is het geld er, maar het geluk of de vrijheid is er niet.
En misschien is de ruimte er, maar het geld is er niet.
Of misschien is er vervulling op een levensgebied, maar niet op het gebied van relaties.

En dus ben ik iedere dag bezig met de vraag: wat wil ik ECHT creëren?
Wat voelt 100% afgestemd om door mij heen te laten ontstaan?
En vervolgens neem ik de geïnspireerde acties die resoneren met de frequentie van die verlangens.

En ja, dat proces is niet altijd makkelijk geweest.
Want het zou ZO makkelijk zijn om gewoon een “stappenplan” te hebben.
Een gestructureerd “businessmodel” om je aan vast te houden.
Een checklist die je af kan vinken en dat de resultaten dan gewoon komen. En in een zekere zin IS dat er ook. In dit Zielsmissie programma (en ook in mijn Afstemmen & Actie Mastermind) nemen we je stap voor stap mee in wat je wilt doen. Maar je gaat alleen maar de acties daadwerkelijk nemen, als de afstemming er OOK is, want anders zul je weer terugvallen in oude patronen en raak je jezelf weer kwijt en beland je weer in uitstelgedrag, angst en twijfel.

En dan is er dus maar EEN oplossing: in JEZELF duiken, jezelf moeilijke vragen stellen, afstemming zoeken, loslaten en soms uitdagende keuzes maken en weer geïnspireerde acties nemen om je Missie vooruit te helpen.

En dat is PRECIES waar ik mensen mee help.

Ik help ze om een MEESTER te worden op het gebied van afstemming vinden EN keer op keer zo snel mogelijk weer terugkomen bij die afstemming zodat het weer kan gaan stromen.

Ik heb de afgelopen jaren tienduizenden mensen geholpen met begrijpen hoe creatie en de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe ze kunnen afstemmen op een leven en een business die ECHT voor ze werkt en ik wil niets liever dan jou daar ook mee helpen!

Ik wil je dus met HEEL mijn hart uitnodigen om je aan te melden voor het programma ‘Zielsgelukkig in je Missie.’ Hieronder vind je precies wat je in dit programma ontvangt.

“Door het Zielsmissie programma ben Ik veel meer mezelf geworden en merkte dat ik echt heel lang met een ‘masker’ door het leven ben gegaan. Ik leek wel een kameleon zo goed kon ik mij aanpassen voor een ander. Ik durf nu mijzelf op 1 te zetten.
Ik ga geen zaken meer uit de weg en doe geen dingen die niet goed voor mij voelen, ik maak bewuste keuzes en luister hierbij heel goed naar mijn gevoel. Hierdoor zijn er al gigantisch veel mooie dingen ontstaan zowel privé als op mijn werk. Sommige deuren sluiten, maar er gaan vooral veel deuren voor mij open. Het dagelijks afstemming op wat ik wil werkt en nee niet meteen, maar wel steeds sneller;)
Ik ben je er dankbaar voor hoe helder je uitlegt op welke manier je je eigen realiteit creëert, welke invloed je hebt op je eigen leven – de bewustwording van zo binnen zo buiten. Het is echt mega veel content. Heel waardevol.”

Bianca Graumans

“Voor het Zielsmissie programma was ik Doelloos, vermoeid en had ik geen contact met mezelf.
Door het Zielsmissie programma leer ik nu steeds duidelijker hoe ik mijn eigen weg kan gaan. Ik tap meer en meer in op mijn eigen energie en de vermoeidheid wordt steeds minder.
Ik ben weer beginnen schilderen en kom zo uit mijn burn-out. Ik focus me nu op het heropstarten van mijn zaak als artiest.
De supportgroep is voor mij het meest waardevolle deel van het Zielsmissie programma.”

Linsey Van De Brande

“Ik ben het Zielsmissie programma gestart omdat ik zichtbaar wilde zijn en nog dieper in mijn Zielsmissie wilde komen. Het Zielsmissie programma leert me ​​om mezelf zijn, niet zoals het “hoort” of zoals veel business coaches het zeggen maar vanuit flow, liefde en de juiste energie.
Ik ervaar nu veel meer innerlijke rust, ik kan me heel makkelijk ontspannen en er is zelfs een stuk trauma geheeld van bijna 50 jaar geleden.
Ik ben dankbaar dat het Zielsmissie programma zo compleet is. Ik ben dankbaar dat ik alle vragen mag stellen die mij bezig houden, dat we een fijne supportgroep hebben en dat daar een fijne hoge energie is. Ik voel me vrij om daar alle vragen te kunnen en mogen stellen die me bezighouden op dat moment.”

Marianne Vis

“Ik heb net deelgenomen aan de supportgroep met Bob en ik kan je zeggen dat ik blij ben. Blij met het Leven wat me gegeven is. Blij en Dankbaar met jou Maartje en je ondersteuning en support. Ik voel me gesteund door bij deze groep te zijn.”

Diana van Rijn

Wat komt er aan  bod in dit programma?

Je kunt kiezen tussen een Zelfstudie Variant en een Support Variant

Je kunt voor de Zelfstudie variant kiezen als je van jezelf weet dat je met focus en toewijding door online programma’s heen kunt gaan en als je makkelijk zelfstandig informatie kunt verwerken en ordenen. De zelfstudie variant kan ook fijn zijn als je je eigen tempo wilt bepalen en als je een hoge mate van zelfsturing hebt. Als je net begonnen bent met je Zielsmissie reis, kan dit ook als een veilige keuze voelen om in je eigen space en tempo de content tot je te nemen, op een later moment is het dan ook nog mogelijk om te upgraden naar de supportgroep.

Dit is wat je ontvangt in de Zelfstudie Variant:

 1. Lifetime toegang tot 40 Zielsmissie modules twv €1997
 2. Een jaarlidmaatschap van de Bewuste Creatie Community die in december gelanceerd gaat worden twv €88,00
 3. Missie Business Bonusprogramma’s twv bijna €3000,00

1. Lifetime toegang tot 40 modules twv €1997

Iedere week ontvang je toegang tot een nieuwe module. Deze modules leren je van A tot Z wat er voor nodig is om je Zielsmissie te ontdekken, te leven, er geld mee te verdienen en om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt. De modules zijn van te voren opgenomen. De modules zijn in video en audio vorm met huiswerkopdrachten. Je houdt Lifetime Toegang tot alle modules en bonussen.

In de modules word je stap voor stap door de content geleid. Niet alleen het WAT komt aan bod, maar ook het HOE.

Op verzoek kunnen er over belangrijke onderwerpen die nog niet aan bod zijn gekomen extra modules worden opgenomen.

Dit zijn de Modules waar je toegang tot krijgt:

Zielsmissie Basis modules:

Zielsmissie Basis modules:

Module 1: Waar draait het neerzetten van je Missie werkelijk om?
Module 2: Hoe word je Zielsgelukkig in je Missie?
Module 3: Wat is je Persoonlijke Zielsmissie?
Module 4: Shift je focus van geld verdienen naar energie en impact (waarde) creëren.
Module 5: Wat heb je nodig om je Missie in de wereld te zetten? (Jouw persoonlijke Missie plan)
Module 6: Het belang van gevoelens (en hooggevoeligheid) als het gaat om je Missie?
Module 7: Hoe ga je om met de meningen en kritiek van anderen over jouw Missie?
Module 8: Hoe maak je ruimte in jouw leven en jouw gezin om jouw Missie te leven?
Module 9: Hoe laat je zelfsabotage en perfectionisme voorgoed los?
Module 10: Wat is jouw meest krachtige Missie Mindset?
Module 11: Wat zijn de manieren waarop je je Missie met de wereld kunt delen en wat is de juiste vorm voor jou?

Ondernemersmodules:

Of je je Missie nu leeft in loondienst, als zelfstandig ondernemer, in je gezin, als creatieveling of een Stichting hebt, je zult je Missie helder moeten kunnen verwoorden en moeten kunnen “verkopen.”
Het gaat er niet om dat je ondernemER bent, maar vooral dat je ondernemEND bent.
Ik zie vaak dat mensen bijvoorbeeld een stichting (willen) starten omdat ze zich niet comfortabel voelen bij woorden als verkoop en marketing.
Maar wat je neer wilt zetten met je Missie moet altijd vanuit VISIE komen en nooit vanuit ontwijkingsgedrag.
Maar ontwijkingsgedrag gaat je nooit brengen waar je naar verlangt. Leren hoe je op een verbindende en liefdevolle manier jouw Missie met anderen kunt delen en om kunt gaan met de periodes dat je nog oncomfortabele gevoelens hebt, DAT gaat echt iets veranderen in jouw leven en dat leer ik je in deze ondernemersmodules.
Bij al deze ondernemersmodules zullen we de link leggen hoe jij deze kennis toe kunt passen als je geen ondernemer bent, maar op andere manieren jouw Missie vorm geeft.

Module 12: Wat is je zakelijke Missie?
Module 13: Wie dien je met jouw Missie?
Module 14: Wat is jouw perfecte aanbod?
Module 15: Welke waarde koppel je aan jouw aanbod?
Module 16: Hoe lanceer je jouw aanbod?
Module 17: Wat is jouw meest afgestemde marketingstrategie?
Module 18: Hoe doe je sales vanuit je Ziel en vanuit verbinding?
Module 19: Hoe maak je een krachtige salespagina of hoe zet je jezelf in de etalage?
Module 20: Hoe voer je verbindende salesgesprekken?
Module 21: Hoe neem je iedere dag afgestemde acties?

BONUS Ondernemers Modules:

Module 22: Verschillende vormen van marketing: Content Marketing, email marketing, video marketing en social media marketing.
Module 23: Bouw een simpele automatische email funnel.
Module 24: Hoe word je met zelfvertrouwen zichtbaar?
Module 25: Het van low end naar High-end business model.
Module 26: De juiste balans vinden tussen creativiteit en Structuur en tussen de artiest, de manager en de ondernemer.

Zielsmissie verdiepingsmodules:

Module 27: Hoe deel je jouw boodschap op de meest krachtige manier?
Module 28: Wat zijn de grootste Zielsmissie blokkades en hoe shift je deze?
Module 29: Hoe vind je balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke creatie energie?
Module 30: Wat is het verschil tussen creatie vanuit ego en creatie vanuit de Ziel?
Module 31: Hoe manifesteer je grote doelen en dromen met je Missie?
Module 32: Hoe bereik je energetisch meesterschap?
Module 33: Hoe stap je volledig in je (zelf)leiderschap?
Module 34: Hoe laat je je leiden door een grotere macht met het in de wereld zetten van je Zielsmissie?
Module 35: Hoe verbind je weer met je Missie als je het vuur even kwijt bent?
Module 36: Hoe creëer je focus en doorzettingsvermogen?
Module 37: Liefdevolle en verbindende communicatie.
Module 38: De “oude wereld” vs de “nieuwe wereld.”
Module 39: Hoe ga je om met “het systeem?”
Module 40: Het ontwakingsproces en andere mensen “wakker maken.”
Module 41: Hoe voorkom je dat je energie lekt en hoe hou je je energie hoog?

2. Een jaarlidmaatschap van de Bewuste Creatie Community die in december gelanceerd gaat worden twv €88,00

In december zal de Bewuste Creatie Community gelanceerd gaan worden. In deze Community krijg je toegang tot een netwerk van Bewuste Creators, het programma: Zielsgelukkig in je Leven, wekelijkse Calls om al je vragen te stellen over Bewuste Creatie en kun je live Bewuste Creatie Cirkels bijwonen of organiseren.

Als bonus bij dit programma, krijg je een jaarlang gratis toegang tot deze Community.

3. Missie Business Bonusprogramma’s twv bijna €2500,00

Dit zijn de bonus programma’s waar je toegang tot krijgt: 

Bonus 1: Channel je Business twv €997,00
Bonus 2: Membership Mania twv €997,00
Bonus 3: Ontwerp, creëer en lanceer je online programma binnen 48 uur twv €497,00
Bonus 4: Het geld is Liefde programma twv €497,00

Bonus 1: Channel je Business twv €997,00

Je krijgt ook toegang tot het volledige online programma: Channel je Business. Alles is in de energie al aanwezig. Het enige wat je hoeft te doen is om te leren hoe je kunt connecten met deze energie en te leren hoe je deze energie door je heen kunt laten stromen en om kunt zetten in woorden en diensten en producten. Dat is exact wat ik je leer in dit programma. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Hoe gebruik je de bron van oneindige intelligentie om je business te bouwen?
Module 2: Hoe ga je om met negativiteit en weerstand?
Module 3: Hoe ga je om met zelfsabotage?
Module 4: Hoe pas je “De Gouden regel” van het creëren van succes en overvloed toe in je business:: “Volg het pad van je hoogste enthousiasme?”
Module 5: Hoe maak je energetisch contact met jouw Soulmate klant en hoe trek je ze magnetisch naar binnen?
Module 6: Hoe channel je jouw aanbod?
Module 7: Welke marketing mag er DOOR jou heen ontstaan?
Module 8: Hoe tap je in op de energie van overvloed?

Bonus 2: Membership Mania programma twv €997,00

Een membership programma is voor veel Missie ondernemers super tof om te creëren en te begeleiden omdat je over een langere tijd mensen echt de diepte in mee kan nemen in hun transformatie. In dit programma leer ik je exact wat er voor nodig is om een succesvol membership programma neer te zetten.

Module 1: De belangrijkste factoren voor een succesvol membership programma
Module 2: Stem je membership af op Jouw Ideale Soulmate klant
Module 3: Hoe ziet je membership er uit?
Module 4 en 5: Membership Mania Marketing
Module 6: Hoe zorg je ervoor dat mensen BLIJVEN en hoe laat je je membership groeien?
Module 7: Vip je membership

Bonus 3: Ontwerp, creëer en lanceer je online programma binnen 48 uur twv €497,00

In dit programma leer ik je wat er voor nodig is om binnen 48 uur een online programma, workshop of andere dienst te bedenken, te creëren en in de wereld te zetten. Vooral voor het creëren van low-end workshops en programma, is dit programma een grote bijdrage aan je.

Bonus 4: Het Complete Geld is Liefde programma twv €497,00

Geld is Liefde is HET geld doorbraak programma voor Creatieve en Bewuste Creators. In Geld is Liefde leer je hoe je jouw geldblokkades helder kunt krijgen EN kunt doorbreken.

Jouw Investering voor de Zelfstudie Variant.

Jouw investering voor Zelfstudie Variant is €47,00 ex BTW per maand of €497,00 als je in een keer vooruit betaald.

PAY IN FULL BONUS.

Als je kiest voor een betaling in een keer, krijg je een korting van bijna 100 euro EN je krijgt een ticket voor het 3 daagse Zielsmissie Mastery event dat ik in januari ga geven met mijn partner Conrad. Je kunt dit ticket zelf gebruiken of aan iemand anders doorgeven. De data en details voor dit event worden binnenkort bekend gemaakt.

Als je kiest voor een betaling per maand, committeer je je nog steeds aan het volledige programma.

Als je in je hart een “ja” voelt om al deze kennis tot je te nemen en te ontdekken wat jouw Missie is en hoe je deze in de wereld zet, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit programma.

Je kunt de Zelfstudie variant ook kiezen in combinatie met technische Support, via het YSOB Platform. Kijk hieronder voor de details.

Aanmelden kan tot en met 31 oktober, daarna sluiten de deuren van dit programma.

Wat komt er aan  bod in de Support Versie?

De supportvariant is een goede keuze als je er naar verlangt om support te krijgen op het hoogste niveau. Als je je er van bewust bent geworden dat alleen in relatie tot anderen, je Zielsmissie op de meest krachtige manier in de wereld kunt zetten. Als je weet dat je krachtige spiegels, een krachtig netwerk en een ijzersterk supportsysteem nodig hebt dan is de supportversie de beste keuze voor jou. Je krijgt de kans om je te omringen met een krachtige groep bezielde mensen die allemaal hun Zielsmissie in de wereld willen zetten en hun leven in afstemming met de energie van Liefde en Eenheid willen leven. Dit is letterlijk GOUD waard.

De volgende supportgroep start op maandag 17 oktober.

Dit is wat je ontvangt in de Support Variant:

 1. Lifetime toegang tot 40 Zielsmissie modules twv €1997 (zie hierboven)
 2. Missie Business Bonussen twv bijna €3000,00 (zie hierboven)
 3. Een jaarlidmaatschap van de Bewuste Creatie Community die in december gelanceerd gaat worden twv €88,00 (zie hierboven)
 4. Een jaar lang toegang tot een krachtige supportgroep met maximaal 12 deelnemers waarin je je geliefd, gedragen en gesupport zult voelen
 5. Wekelijkse online Support Sessies
 6. Een jaar lang toegang tot een besloten Telegram groep waar je kunt connecten tussen de calls door.
 7. Ongelimiteerd Support door de Community Manager en bewustzijnscoach.

4. Een krachtige supportgroep met maximaal 12 deelnemers waarin je je geliefd, gedragen en gesupport zult voelen

De meest krachtige transformatie wordt mogelijk gemaakt doordat je gespiegeld, gesupport en geliefd wordt door een groep gelijkgestemden.
Het doel van dit programma is om je Missie te ontdekken, hier geld mee te gaan verdienen en in de wereld te zetten om de verandering te zijn die je in de wereld wil zien.

En dit kun je niet alleen doen. Maar wat ik keer op keer zie is dit: nadenken over je Missie is heerlijk. Je kunt dan veilig in de energie van je eigen “bubbel” en creatieve gedachten blijven zitten. Maar als je je Missie in de wereld gaat zetten, dan komen al je blokkades en beperkende overtuigingen naar boven. En dat kan heel pijnlijk en oncomfortabel voelen. En dat is het moment dat de meeste mensen afhaken. Dan komen de twijfels en de onzekerheden en laten mensen hun dromen weer los.

Deelname aan een supportgroep gaat er voor zorgen dat je niet meer weg kunt lopen van wat je hier te doen hebt.

De structuur van deze groep is zo ingedeeld dat er aan je wordt gevraagd om een echt commitment te maken en om ook ECHT op te komen dagen in de groep en voor de groep EN natuurlijk voor jezelf.

Op het moment dat je uitdagingen tegen komt dan is de groep er voor je en dan word je uitgenodigd om de situatie en de gevoelens die je hebt in de situatie aan te kijken en nieuwe keuzes te maken zodat je stap voor stap een andere realiteit voor jezelf gaat creëren. Zo bouw je steen voor steen en stap voor stap vanuit liefde en toewijding aan je Missie.

De belangrijkste reden dat mensen hun Missie niet VOL in de wereld zetten is dit:

Alle overtuigingen die nog in jou zitten en die tussen jou en wat je hier behoort te doen in staan zullen naar boven komen.
Vaak in de vorm van vervelende gevoelens en contrastrijke situaties. Dit is heel normaal. Maar hier lopen mensen vaak van weg.
Ze weten niet hoe ze om moeten gaan met deze gevoelens en haken dan af. Ze komen dan in pull energie (ze trekken zich terug uit hun Missie) of in push energie (ze gaan de hun Missie forceren door bijvoorbeeld allerlei business strategieen te leren die niet echt voor ze werken of ze blijven op zoek naar de “Gouden pil.”)

In de supportgroep houden we de space voor elkaar dat alles gezien en gehoord mag worden EN dat we tegelijkertijd altijd kiezen voor liefde en eenheid en supporten we elkaar in de grootsheid en de krachtige creator die we ZIJN. Dit gaat een grotere meerwaarde voor je hebben dan je van te voren kunt beseffen, maar wat je wel kunt gaan ervaren.

5. Wekelijkse online Support Sessies

Met je supportgroep kom je iedere week samen. De sessies vinden plaats iedere vrijdagochtend om 10.15. De eerste sessie is op vrijdag 11 november. De sessies zijn onder leiding van een bewustzijnscoach, die speciaal door mij is opgeleid en wordt getraind. Ik begeleid de supportgroep en de coach, totdat ik zie en voel dat het fundament heel stevig staat.

In de De supportsessies komen de volgende onderwerpen aan bod:

Week 1: Intenties zetten.
De intentie voor het ZielsMissie programma is: Je missie ontdekken, leven en in je inkomen voorzien door het leven van je Zielsmissie.
Aan die intentie werk je samen met de groep.
Daarnaast kunnen de leden nog een individuele intentie zetten, waar we elkaar actief in supporten.

Vervolgens gaan we onderzoeken wat jij nodig hebt van jezelf, de groep, dit programma en het leven om jouw intentie ook daadwerkelijk te realiseren.

Doordat andere mensen jouw steunen, zul je veel meer positieve energie gaan ervaren om jouw intenties heen. Dit werkt echt op een hele magische manier en je zult de kracht van de support van de groep echt gaan voelen op een diep niveau.

Week 2: Welke beperkende overtuigingen kom je tegen?
In week 2 gaan we onderzoeken welke beperkende overtuigingen je tegenkomt en leren we stap voor stap hoe je beperkende overtuigingen herkent en shift. Daarmee heb je de allerbelangrijkste tool in handen om van angst en oordeel naar liefde en eenheid te shiften EN dus om die Zielsvervullende relatie te manifesteren waar je naar verlangt.

Week 3: Shiften
In deze week gaan we live de shift oefening doen.
Je ervaart zo letterlijk hoe je energie kan shiften door je eigen denken en je focus te shiften. Het is magisch iedere keer als je “de shift” voelt en je gaat stap voor stap meesterschap bereiken in het innerlijke werk.

Week 4: Evaluatie.
In deze week gaan we terugblikken op de maand. Wat ging er goed? Welke successen heb je behaald? Hoe is het gegaan met je intenties? Wat heb je geleerd? Wat heb je nodig van jezelf en de groep om nog krachtiger te worden als creator?

Iedere week op vrijdag om 10.15 is er een wekelijkse support sessie.
De sessies worden begeleid door een bewustzijnscoach. Deze eerste ronde zal de groep nog voor het grootste deel geleid worden door mijzelf.
Komend jaar zal ik coaches op gaan leiden die de deelnemers in de toekomst gaan begeleiden. Als je jezelf als toekomstig bewustzijnscoach ziet die mensen helpt op hun Zielsliefde reis, dan is de eerste stap om dit programma te volgen en je te committeren aan deze supportgroep.

5. Een jaar lang toegang tot een besloten Telegram groep.

Tussen de wekelijkse sessies door, hebben we contact in een privé Telegram groep om te delen, vragen te stellen, mooie ervaringen te delen en om support te vragen. Ik ervaar de deelnemers van mijn programma als open, compassievol, bereid en liefdevol. Het zal voelen als een warm bad om omringt te zijn met mooie mensen.

Ook kan ik in deze Telegram groep met je meekijken naar praktische en strategische zaken zoals je salespagina, aanbod of marketingstrategie.

6. Ongelimiteerd Support door de Community Manager en bewustzijnscoach.

In veel online programma’s wordt je aan je lot overgelaten als je ergens tegenaan loopt. Dat is bij ons zeker niet het geval. We leiden je stap voor stap door de content heen en als je moeite hebt om iets te implementeren, dan staat Community Manager Bob voor je klaar om je weer op weg te helpen.

Jouw Investering voor de Support Variant.

De reis om helemaal af te stemmen op jouw Missie en dus op wie je werkelijk bent en wat je hier te doen hebt, vraagt om tijd en toewijding, daarom gaan we een jaar samen aan de slag.

Jouw investering voor dit JAAR LANG Coachingsprogramma is €197,00 ex BTW per maand of €1997,00 als je in een keer vooruit betaald.

Als je kiest voor een betaling per maand, committeer je je nog steeds aan het volledige jaarprogramma.

PAY IN FULL BONUS.

Als je kiest voor een betaling in een keer, krijg je een korting van bijna 100 euro EN je krijgt een ticket voor het 3 daagse Zielsmissie Mastery event dat ik in januari ga geven met mijn partner Conrad. Je kunt dit ticket zelf gebruiken of aan iemand anders doorgeven. De data en details voor dit event worden binnenkort bekend gemaakt.

Ben jij er klaar voor om samen met een groep bezielde mensen jouw Missie in de wereld te zetten? Ben je er klaar voor om je te laten supporten in deze reis? Meld je dan vandaag nog aan!

Je kunt de Support variant ook kiezen in combinatie met technische Support, via het YSOB Platform. Kijk hieronder voor de details.

Aanmelden voor de supportgroep kan tot de eerste supportsessie plaats vindt op 11 november 2022 OF totdat de groep vol zit, daarna is aanmelden niet meer mogelijk.

Bij zowel de Zelfstudie variant als de Support variant kun je kiezen voor het Techniek Support Pakket.

In dit pakket krijg je toegang tot een Volledig technisch ontzorg pakket.

Als Zielsmissie ondernemer wil je vooral bezig zijn met je Missie en zo min mogelijk met de technische kant.

Ik heb persoonlijk veel moeite gehad met de technische kant van mijn business. Er zijn zo veel zaken waar je rekening mee moet houden en waar ik geen verstand van heb. Ik heb het een paar jaar geprobeerd zelf te doen, maar het heeft me veel frustratie opgeleverd omdat het gewoon niet mijn ding is. Ik heb uiteindelijk iemand ingehuurd om het voor me te doen en hoewel me dat veel geld kostte, gaf het me in ieder geval rust.

Ik ben regelmatig op zoek gegaan naar een platform die het makkelijker voor me kon maken, maar ik kon niets vinden wat echt mijn behoeftes vervulde.

OF ik had nog steeds meerdere systemen nodig.
OF het was gericht op het maken van winst voor de eigenaren in plaats van community building en dienstbaarheid en het was nog steeds minimaal 400 euro per maand.
En dan was het vaak gericht op andere mensen die ook geld voor energie en impact zetten en dan konden ze onvoldoende invoelen in de behoefte van iemand die zijn of haar missie voorop zet.

Daarom zijn we uiteindelijk zelf dat platform gaan bouwen. Dat is Your Site, Our Business geworden (YSOB.)
We hebben er een tijd aan gewerkt en deze maand is het eindelijk klaar om gelanceerd te worden.

Waar krijg je toegang tot als je je aanmeldt voor het Technisch Support Pakket?

Je krijgt een jaar lang toegang tot het Platform: Your Site, Our Business. Op het YSOB platform staat alles klaar om je initiatief digitaal in de wereld te zetten zoals: 

Een Website

Wij hosten en onderhouden jouw website en we doen al het onderhoud en de updates.
We hebben kant en klare converterende webpagina’s voor je gebouwd die je kunt gebruiken.
Het enige wat je hoeft te doen is jouw content op de site te plaatsen en jouw plaatjes uit te zoeken uit onze database.

Een online Leeromgeving

Je kunt online Cursussen en memberships aanbieden in jouw eigen online leeromgeving.

Een webshop

Via jouw webshop kunnen jouw klanten jouw diensten en producten simpel en makkelijk afrekenen.

Een E-mail marketing systeem

Verstuur nieuwsbrieven en emails om met je klanten te verbinden.
Creëer automatische funnels van programma’s of andere zaken die je met je klanten wilt delen.

Je eigen online Community

Bouw een bloeiende community met een forum en membership profielen en groepen en breng mensen in verbinding met elkaar.

En vele Andere functionaliteiten

We bieden vele andere functionaliteiten zoals: Events en tickets verkopen, Online afspraken inplannen en onze eigen YSOB community en marketingmodules.
Deze functionaliteiten zullen we constant uitbreiden als de behoefte er is.

Wil je een gedetailleerd overzicht van alle functionaliteiten en de veelgestelde vragen? Kijk dan HIER.

Wat is jouw Investering voor het Technisch Support Pakket?

De waarde van het YSOB platform is duizenden euro’s per jaar.
Alleen al voor mijn email marketing platform betaal ik per jaar het dubbele van wat je betaald voor een YSOB website.
Omdat we de intentie hebben om veel mensen te dienen en dus gebruik kunnen maken van speciale prijzen en omdat we alleen mensen willen dienen die de wereld een stukje mooier willen maken, kunnen we dit voor een hele aantrekkelijke investering aanbieden.

Je kunt kiezen voor het techniek pakket in combinatie met de zelfstudie variant van Zielsgelukkig in je Missie of met de Support Variant.

Voor de Zelfstudie variant in combinatie met de Technische Support variant is je investering €144,00 ex btw per maand of €1494,00 ex BTW als je in een keer voor het hele jaar vooruit betaald.

Voor de Support Variant in combinatie met de Technische Support variant is je investering €294,00 ex BTW per maand of €2994,00 ex BTW als je in een keer voor het hele jaar vooruit betaald.

PAY IN FULL BONUS.

Ook voor de technische support variant ontvang je de Pay in Full Bonus als je in een keer betaald. Je krijgt een korting op je investering EN je ontvangt een ticket voor het 3 daagse Zielsmissie Mastery event dat ik in januari ga geven met mijn partner Conrad. Je kunt dit ticket zelf gebruiken of aan iemand anders doorgeven. De data en details voor dit event worden binnenkort bekend gemaakt.

Let op: Jouw website website, betreft een jaarlijkse (of maandelijkse) investering. Je investering voor het YSOB platform en alle functionaliteiten is €997,00 per jaar ex BTW of €97,00 ex BTW per maand. Je betaald deze investering zolang je gebruik maakt van het YSOB platform. Je site kunt je migreren mocht je ooit je site ergens anders willen hosten.

Het YSOB platform wordt tussen half november en eind november gelanceerd.
Je krijgt dan stap voor stap toegang tot jouw eigen persoonlijke YSOB website en alle functionaliteiten zodat je aan je online aanwezigheid kunt gaan bouwen.

Omdat dit een Internationaal georiënteerd bedrijf is, zullen alle mails en content in het Engels zijn.

Wil je niet alleen support op mindset, missie en ondernemersvlak, maar ook onze technische support? Dan is de Technische Support Variant de beste keuze voor je.

Deelname aan dit programma kan je super veel op gaan leveren! Dit zijn de resultaten die je kunt halen als je jouw tijd en energie gaat investeren:

 • Je op een diep niveau verbonden te voelen met je Missie en wat je hier op aarde te doen hebt.
 • Ik help je stap voor stap ontdekken wat je Missie is en hoe je deze in de wereld kunt zetten. Ik weet exact wat er voor nodig is en zal het overzichtelijk voor je maken, zodat je rust en vertrouwen gaat ervaren ipv angst en een gevoel overspoeld te zijn in wat je moet doen.
 • Je krachtiger voelen omdat je weet hoe je jouw realiteit creëert.
 • Je gaat een prachtige shift in jezelf ervaren als je gaat ontdekken hoe Bewuste Creatie echt werkt en dat alles waar je naar verlangt, mogelijk is.
 • Je gaat verbinden met gelijkgestemden, en je gaat een mate van support en liefde ervaren, die je tot nu toe nog niet kende. Het is letterlijk Zielsvervullend om je te omringen met gelijkgestemden die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan.
 • Ook je andere relaties worden beter omdat je je vervelende gevoelens niet meer op hen projecteert maar omdat je er verantwoordelijkheid voor gaat nemen. EN je nodigt anderen uit om hetzelfde te doen waardoor er VEEL meer ruimte komt in je relaties.
 • Je gaat leren hoe je geld verdient met je Missie en hoe jouw Missie er juist in kan voorzien dat jij het geld kunt verdienen dat jij nodig hebt voor jouw unieke Zielspad.
 • Je gaat meer vertrouwen hebben in je eigen innerlijke weten en je eigen vaardigheden omdat je weet dat je altijd geholpen en geleid wordt, dus je kan het diepe gevoel van twijfel en angst los gaan laten.
 • Je gaat meer vrijheid ervaren omdat je het gevoel van “moeten” los gaat laten omdat je echt vanuit verlangen en afstemming gaat leven.
 • Je gaat leren hoe je vanuit liefde en gelijkwaardigheid kunt gaan creëren. Dus het is niet OF jij OF de ander. Nee, vanuit liefde is er altijd een win – win – win situatie mogelijk en als je leert hoe dat werkt, zul je veel meer harmonie in je leven en in je relaties gaan ervaren.
 • Je zult stap voor stap leren hoe je jouw bedrijf om je Missie heen bouwt. Je zult merken dat het fijn is om je op de kern te richten en steen voor steen, vanuit liefde en geduld aan je Missie te werken.
 • Je zult zaken als marketing en sales, die voor veel Missie ondernemers toch uitdagend zijn, vanuit liefde en eenheid leren zien. Je zult zien dat als je hier op een andere manier naar leert kijken, dat het je lukt om sales en marketing te doen op een manier die goed voor je voelt en dat je niet het gevoel hebt dat je je “opdringt” of mensen iets “aandoet.”

Maar …. lieve co-creator, hoe geweldig dit ook klinkt, ik moet ook even HEEL eerlijk met je zijn…. dit programma is NIET voor iedereen!

Ik zie vaak dat mensen in het begin van deze reis denken dat als ze eenmaal weten wat hun Zielsmissie is, dat DAN alles goed komt. Dat ze DAN gelukkig worden. Ik zie dat ze hun Missie als een soort “verlosser” zien. En dat gaat het absoluut niet zijn.

NIETS in de fysieke wereld gaat je “gelukkig” maken als je niet bereid bent dat geluk van binnen te vinden: niet je relatie, niet een miljoen euro, niet je droomhuis, niet je kinderen, niet het succes wat je hebt, niet een miljoen volgers op social media en OOK niet het leven van je Missie.

Onze fysieke wereld is namelijk een spiegel van onze binnenwereld. Zo binnen, zo buiten.

Ik kan je nu voorspellen dat je uitdagingen en moeilijke momenten tegen gaat komen. Dit is namelijk wat het is lieve co-creator: Als je iets aan het manifesteren bent, dan zal alles wat niet af is gestemd op je verlangen zichtbaar gaan worden, zodat je op dat gebied andere keuzes kunt gaan maken. En dat zichtbaar maken gebeurt vaak in de vorm van pijnlijke gevoelens en situaties. Hoe meer je in je leven voor liefde kiest, hoe meer alles om je heen rustiger en vreugdevoller gaat worden. Maar je moet daar dus wel even “doorheen.”

Dit is waar ik mensen vaak af zie halen. Ze zijn dan op zoek naar “geluk” in de buitenwereld en ze denken dat als ze geconfronteerd worden met de barrières die tussen hen en hun verlangen in staan dat ze iets niet “goed” doen. Dat is het moment dat ze aan zichzelf gaan twijfelen, terugvallen in oude patronen en weer afhaken.

Lieve co-creator. Dit is dus geen “Quick fix” naar geluk. Het leven van je Zielsmissie is jouw ware spirituele pad om iedere beperkende overtuiging die tussen jou en een diepe verbinding met je Ziel, dus de energie van Liefde, naar het licht te halen en te transformeren. We doen er alles aan om je hiermee te supporten en je te leren hoe dit proces werkt, maar er is geen andere weg. Tenminste, ik heb hem nog niet gevonden. Wat ik zie is dat veel mensen op zoek zijn naar een “Quick fix” zodat ze geen pijn of zwaarte meer hoeven te voelen. En dit zorgt er juist voor dat ze veel tijd en energie en ook geld investeren in zaken die ze op langere termijn niet brengen waar ze naar verlangen.

Het proces dat ik gebruik, duurt misschien langer en het vraagt meer van jou, maar op de langere termijn leidt het wel tot echte, duurzame resultaten. Op termijn ga je je ECHT beter voelen en ga je ECHT los kunnen breken van de patronen waar je al jaren in “gevangen” zit. Ik weet er zelf alles van. Ik heb meer dan 10 jaar in kringetjes gedraaid, toen ik mijn pijn en zware emoties nog niet kon accepteren, maar ik nog op zoek was naar een “Quick fix.” Toen ik eenmaal besloot om alles aan te gaan, no matter what, ging het met mijn Missie snel. Datzelfde ervaar ik in de relatie met mijn Zielsliefde. Toen ik wegliep van wat hij in me losmaakte, waren we in separatie en ervaarde ik een diepe zielspijn. Zodra ik me over ging geven wat deze reis werkelijk van me vroeg, no matter what, kwam ik echt vooruit.

Ik wil je dus uitnodigen om even bij jezelf te checken of je bereid bent om echt naar binnen te keren en 100% verantwoordelijkheid te nemen voor wat je voelt en ervaart. Ik weet dat dat spannend kan zijn. Ik zie dit iedere dag in mijn programma’s. Mensen hebben veel weggestopt van wat ze in hun leven hebben ervaren omdat ze niet wisten hoe ze met pijn om konden gaan. En dat gaat dan even naar boven komen. Maar ik zie ook wat er gebeurt als mensen bereid zijn om alles aan te kijken: dan breken ze pas ECHT ergens doorheen en maken ze nieuwe keuzes op een diepere manier en dan verandert hun leven pas ECHT. Als ze dat niet doen, blijven hun gevoelens en hun pijn de baas over hen en dat levert nooit op waar ze naar verlangen.

Dit is ook exact de reden dat we met supportgroepen werken, om jou optimaal te kunnen helpen en steunen in dit proces.

Als je bereid bent om dit proces aan te gaan en je over te geven aan de ware Zielsreis, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor het programma: ‘Zielsgelukkig in je Missie.’

FAQ

Q: Wat als ik nog niet weet of ik zelfstandig ondernemer wil worden of als ik hoe dan ook weet dat dat niets voor mij is? 

A: Dan is dit programma nog steeds heel waardevol voor je. Je zult misschien geen aanbod hoeven te creëren en bepaalde modules moet je op een net iets andere manier toepassen, maar je zult nog steeds moeten leren om “jezelf” te verkopen en dat is voor veel bewuste en hooggevoelige mensen enorm uitdagend. En dan gaan de modules over sales en marketing jou nog steeds enorm helpen.

Een van de deelnemers aan het Zielsmissie programma werkt bijvoorbeeld bij de gemeente als stadsecoloog en heeft een visie die zij wil realiseren en waarvoor ze de kennis en support van het Zielsmissie programma gebruikt. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van mensen die deze kennis toepassen buiten het ondernemerschap om.

Q: Wat als ik geen bedrijf wil, maar een stichting op wil zetten, is dit programma dan wel waardevol voor mij?

A: Jazeker. Het is echter in de eerste instantie belangrijk om te beseffen waarom je een stichting op wil zetten. Wat ik vaak zie is dat mensen een Stichting opzetten omdat ze denken dat als ze iets “goeds” doen en er is geen winstoogmerk dat de klanten dan “vanzelf” komen omdat mensen je Missie dan makkelijker supporten. Dat is echter niet waar. Ook als je een Stichting hebt, zul je bezig moeten zijn met sales en marketing. Als je je Stichting niet behandeld als een echte business, dan zul je zien dat het alsnog heel lastig te realiseren is. De enige reden om een Stichting te starten ipv een business, is als het qua organisatiestructuur de beste keuze is. En dan zijn de modules van het Zielsmissie programma goed toe te passen op het succesvol maken van je Stichting.

Q: Ik heb echt nog geen enkel idee wat ik wil gaan doen met mijn Missie. Kan ik dan wel instappen?

Jazeker. In de eerste modules help ik je om je Missie helder te krijgen. Wat ik meestal zie, is dat mensen diep in hun hart wel weten wat hun innerlijke waarheid is. We zijn echter zo geconditioneerd om de regie buiten onszelf te leggen en te kijken naar wat anderen van ons verwachten en wat anderen doen, dat het lastig is om naar die innerlijke stem te luisteren. Ik help je om je stap voor stap weer te verbinden met die innerlijke stem. Het kan een enorme bijdrage zijn om je aan te melden voor de Support Variant, zodat je weet dat er altijd sparringpartners zijn en mensen die met je meedenken en voelen. Het is lastig om echt op je volle creatieve potentieel in te tappen als je geen goed supportysteem hebt van mensen die daar aan bijdragen.

Q: Ik ben totaal niet technisch. Kan ik dan wel een business starten?

Ik probeer alles zo simpel mogelijk te houden. Er zijn een paar technische vaardigheden nodig om je business neer te zetten, maar van alles zijn goede instructie video’s te vinden die je stap voor stap kunt implementeren. En dan zou ik uiteraard gebruik maken van de Technische Support Versie waarbij je toegang krijgt tot “Your Site, Our Business” waarbij we ook alle technische zaken voor je uit handen kunnen nemen. Dus mogelijk zou een waardevolle investering zijn.

Q: Hoeveel tijd moet ik investeren om succes te behalen met dit programma?

Je ontvangt lifetime toegang tot alle modules uit dit programma, dus je kunt alles in je eigen tempo doen. Hoeveel tijd je investeert en wat je tempo is, is afhankelijk van jouw persoonlijke doelen. Als je doel is om binnen een jaar je inkomen volledig te verdienen met je Missie, dan zal het belangrijk zijn om iedere dag tijd te investeren en om dit programma een prioriteit te maken EN vooral om wat je leert te implementeren. De support versie zal dan onmisbaar zijn, omdat je harder zult gaan als je investeert in goede coaching en support. Als je een paar jaar de tijd wilt nemen om je Missie op te zetten, dan zal minder tijd ook prima zijn en dan zal 1 of 2 uur per week volstaan.

Q: Maartje, ik heb al veel tijd en ook geld geinvesteerd in het neerzetten van mijn Missie, maar ik ben nog steeds niet waar ik wil zijn. Hoe weet ik op het me dit keer wel gaat lukken? 

A: Ik zie dit vaak. Mensen komen vaak op mijn pad als ze al veel dingen hebben geprobeerd en een beetje teleurgesteld zijn in de resultaten die ze hebben gehaald. OF ze merken dat ze zo veel druk op zichzelf moeten uitoefenen om de resultaten te halen of blijven halen, dat ze voelen dat het niet duurzaam is. Ze missen dan toch alsnog de flow waar ze zo naar verlangen. Dat heeft in mijn ogen alles te maken met wat ik hierboven beschreef: de zoektocht naar de “Quick fix.” Laat ik eerlijk zijn: ik weet niet of dit programma je gaat helpen, want dat ligt er aan of je bereid bent om aan te kijken wat er aangekeken moet worden en te doen wat er gedaan moet worden. En als je dat niet doet, dan houdt het in ieder geval op. Of, zoals mijn partner Conrad vaak zegt: dan heb je 4% de kans dat je gaat slagen, want dat is wat hij noemt de “geluksfactor.” Maar dit is in ieder geval wat ik zeker weet: als jij komt opdagen in relatie tot mij en dit programma en je vragen stelt en aangeeft wat er in je speelt, dan zullen mijn team en ik je altijd kunnen helpen met zien welke overtuigingen er in jou zitten die veroorzaken wat je ervaart EN welk nieuwe verhaal je jezelf kunt vertellen en wat je daar praktisch voor nodig hebt. Vanuit daar kan ik je altijd de afgestemde acties aanbieden die dan nodig zijn om verder te komen. Ik heb de juiste mensen om me heen verzameld die ons daar ook bij kunnen helpen. En dat gaat niet over een dag, dat co-creëren we samen, in liefde en gelijkwaardigheid, over een langere periode. Ik heb het nog nooit meegemaakt dat ik echt niet kon zien wat er in iemand speelde waarom ze ervaarden wat ze ervaarden. Ik maak wel af en toe mee dat mensen afhaken omdat ze niet bereid zijn om te dealen met wat hun Zielsmissie in hun losmaakt. Heel vaak komen mensen dan later alsnog terug om dieper te gaan in hun Zielsreis via een van onze programma’s.

Q: Maartje, ik vind het spannend om de investering te doen, wat raad je me aan?

A: Ik geloof en ik heb keer op keer gezien dat je altijd wordt gesupport in je ware verlangens en in jouw zielspad.
Als dit meant to be is, dan zul je zien dat het geld al ergens in je buurt is.
Het staat op je rekening of op je spaarrekening.
Je kunt het simpel lenen van iemand die graag in jouw missie wil investeren.
Of je kunt iets verkopen wat je niet meer nodig hebt.
Of simpel nieuwe klanten of werk aantrekken.

Als het geld echt nergens is, dan is het waarschijnlijk nu nog niet jouw tijd of is dit niet jouw pad. Dat je een beetje spanning voelt, is heel normaal. Je moet alleen eerlijk zijn: is het geld er of kun je het krijgen? Dan is het gewoon meant to be en hoef je alleen maar naar je hart te luisteren. Neem geen beslissingen NU op basis van een angst over wat er mogelijk in de toekomst wel of niet kan gebeuren, want dan doe je jezelf alleen maar in DIT moment te kort.

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”
Josje Feller

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda van de Wouw

“Me opgeven voor Maartjes high-end programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen ….
Ik vind Maartje’s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten!
Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet.
Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!”

Mirjam

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen

“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.

En nog ZO veel meer mooie resultaten:

– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen