Gratis Online training: Van Gouden Bergen naar Ware Grootsheid – 5 Vernieuwende perspectieven om je Missie business te creëren in afstemming met de Nieuwe Maatschappij.

Lieve Co-creator, Herken je jezelf in mijn verhaal?

Ik was mijn bedrijf gestart omdat ik een diepe Missie in mezelf ervaar.
Ik voelde een diepe drive om een verschil te maken in de wereld.
Ik zie dat veel mensen het verschrikkelijk uitdagend vinden om hun weg te vinden in de maatschappij die we hebben gecreëerd en ik wil er graag aan bijdragen om hierin iets te veranderen.
Dat komt ook vooral vanuit de uitdagingen die ik zelf heb ervaren en hoe ik de strijd met het leven helemaal los heb kunnen laten.
Ik resoneer heel erg met de quote:

You must be the change you wish to see in the world” — Mahatma Gandhi

Ik ging 10 jaar terug vol goede moed van start met mijn bedrijf. En ik heb tijden gehad dat het verschrikkelijk goed ging, maar ik heb ook heel veel uitdagingen ervaren.

Ik vond het vooral heel uitdagend om business strategieën te vinden die echt bij me pasten. Ik merkte dat het vooral veel ging om het zelf goed hebben, en niet speciaal hoe je ook de grootste bijdrage kunt zijn aan de maatschappij en hoe we in de kern iets veranderen aan de systemen en structuren die we hebben opgebouwd.
Het leek vooral nog steeds veel te draaien om ik-ik-ik. Maar als ik daar in meeging, dan ervaarde ik een zwaar gevoel in mezelf. Ja, het hielp me om veel geld te verdienen en ik kon in een mooi huis wonen. Maar DAN? Hoe dien ik daar in Godsnaam de wereld mee? Ik kon dat niet zien. Ja, ik kan geld weggeven, maar wat verandert er dan aan het einde van de dag in de KERN? Niemand die me het kon vertellen.
Ik vond het ook heel lastig om praktische oplossingen te vinden. Ik had het gevoel dat iedereen uiteindelijk alleen maar geld van me wilde, maar ik voelde me niet ECHT gesupport op het diepste niveau. En dat maakte dat het me ZO veel geld en energie kostte om mijn missie in de wereld te zetten.

Ik merkte dat ik langzaam teleurgesteld raakte in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en business coaching.
Een soort zwaarmoedigheid sloop heeeeel langzaam mijn leven en mijn bedrijf in.
Ik ging door zo goed en zo kwaad als het kon, want ik voelde nog steeds mijn Missie.
Ik bleef vragen stellen en ik bleef om me heen kijken naar de antwoorden.

Mijn partner Conrad is uiteindelijk de persoon geweest waarbij ik voor de eerste keer een lichtheid ervaarde met de “strategieën” die hij aandroeg.
Het was een extreem gebalanceerde mannelijke visie die ik bij hem ervaarde, die een wereld van verschil heeft gemaakt in hoe ik nu in mijn business sta.

Dat ging niet in een keer. Ik had ZO veel weerstand gekregen tegen alles wat met strategie, structuur en “doelen” te maken had en ik zag in het begin in hem precies hetzelfde als ik bij andere mensen ervaren had: alleen maar meer manipulatie om iets “gedaan” te krijgen en mensen te “beïnvloeden” buiten hun vrije wil om.
Het duurde even dat ik doorkreeg dat het bij hem vanuit een zuivere en pure plek kwam en echt vanuit de waardes die ik zelf ook belangrijk vind: vrijheid, gelijkheid en samen. Ik zag het vooral in zijn gedrag, zijn diepe toewijding om een nieuwe maatschappij te creëren. Ik wist ten diepste: als dit er alleen om gaat om iets te “krijgen,” dan had hij het al lang opgegeven, dan zou hij niet doen wat hij doet.

Langzaam opende ik mijn hart en begon ik te zien dat het ECHT anders kon…
Ik leerde van Conrad en begon stap voor stap alles toe te passen in mijn bedrijf.
Ik ervaarde me gesupport en gesteund door een liefdevolle mannelijke kracht die ik bij andere business coaches niet kon vinden. Waar ik in andere programma’s het gevoel had dat ik op mezelf werd teruggeworpen als ik tegen een muur liep, ervaarde ik bij hem een diepe bereidheid om altijd weer op zoek te gaan naar vernieuwende ideeën en support.
Waar ik bij andere businesscoaches zag dat ze mee waaiden met de volgende strategie die je dan ook weer moet implementeren, vond ik bij hem manieren om het bestaande beter en beter te maken.
En dat zag ik niet alleen bij mij, maar dat deed hij bij de Mastermind waar ik hem bij betrokken had ook.

Het deed iets met me. Langzaam kwam mijn vertrouwen in mezelf en mijn missie terug.
Ik begon weer voldoening te ervaren.
Ik ervaarde een diepere rust omdat ik eindelijk weer voelde: Dit KAN ik. Dit is ook voor mij weggelegd. Hier voel ik me goed en zuiver bij. Dit voelt KLOPPEND!
Ik hoef geen druk meer leggen of spelletjes te spelen, zoals ik het ervaar bij de meeste business coaches, maar dit voelt goed en liefdevol en afgestemd.

Ik leerde van hem dat structuur geen keurslijf is, maar iets wat mij dient om mezelf, mijn creativiteit en mijn dienstbaarheid op een dieper niveau te supporten.
Ik leerde dat geld verdienen niet ging om meer-meer-meer maar OOK niet om mezelf weg te cijferen en alles maar gratis weg te geven. Maar dat het ging om het voorzien in mijn reële levensbehoeftes en mezelf hier ook vooral niet in tekort doen.
Ik leerde over ECHT vernieuwend ondernemen in zijn meest wezenlijke vorm doordat hij me introduceerde bij bedrijven zoals ‘Eigendom Anders’ en ‘Economy Transformers.’
Ik leerde op de diepste manier het liefdevolle vrouwelijke en het mannelijke in mezelf en mijn bedrijf te verbinden.
En ik leerde nog zo veel meer…

Lieve co-creator, als je jezelf herkent in mijn verhaal, wil ik je DOL graag uitnodigen om je aan te melden voor de gratis training ‘Van Gouden Bergen naar Ware Grootsheid’ die Conrad en ik op donderdag 16 februari om 20.00 gaan geven.

Conrad en ik gaan de 5 belangrijkste strategieën delen die je helpen om jouw bedrijf helemaal af te gaan stemmen op de nieuwe maatschappij die geboren mag gaan worden.

Door het toepassen van deze strategieen in je Missie, ga je:

  • Meer innerlijke rust ervaren doordat je weet dat je iets op aan het bouwen bent dat je “aankan” en wat nog heel lang met jouw mee gaat groeien.
  • Ervaren dat je geen druk op jezelf hoeft te zetten om te creëen, maar dat er een hele andere energie beschikbaar is.
  • Een groter gevoel ervaren dat je goed genoeg bent, precies zoals je bent.
  • Een groter gevoel van vervulling ervaren, omdat je weet dat je de juiste dingen aan het doen bent, die bovenal heel duurzaam zijn.
  • Meer zelfvertrouwen ervaren omdat je het stappenplan kunt gaan zien waardoor jij jouw missie op een hele fijne, rustige manier kunt ervaren.

Deze training is zowel geschikt voor je als je je missie-business al gestart bent OF als je nog aan het ontdekken bent wat het beste bij je past en je liet je tot nu toe nog tegenhouden.
Hij wordt opgenomen als je er niet live bij kunt zijn.

We kijken er naar uit om je te helpen om dieper in te tappen op jouw ware grootsheid.

Liefs Maartje & Conrad.

Meer over ons.

In de samenwerking tussen Conrad en mij komt het beste van 2 werelden samen: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuïtie en de strategie. Dit is wat we ook horen van onze klanten: dat de balans tussen beide werelden zo fijn en compleet is.

Wie is Maartje?

Geld is LiefdeMaartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties.

Conrad richt zich met zijn eigen Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

Als dit je aanspreekt, willen we je met heel ons hart uitnodigen om je aan te melden voor deze gratis online training.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi