Dit programma gaat NIET door. Wil je leren wat we in dit programma zouden leren, dan kan dat door je aan te melden voor Bewuste Creatie School. Ook daar staat manifestatie en dagelijks afstemmen centraal. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Super tof dat je bij het webinar was. Hieronder kun je de replay bekijken.

En HIER kun je het afstemdagboek downloaden. EN natuurlijk willen we je van harte uitnodigen om mee te doen aan ons programma: 

Verhoog je Vibratie – Kom THUIS in jezelf! Stap IN het leven waar je altijd al naar verlangt hebt en magnetiseer al je dromen moeiteloos naar je toe.

Manifestatie membership Maartje Koper

“If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency, and vibration.” — Nikola Tesla

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.

Herken jij dit ook?

Je voelt aan alles dat je op het punt staat om een grote doorbraak te maken in je leven.
Op persoonlijk gebied, op spiritueel gebied én op professioneel gebied!
Je hebt een enorme drive om te knallen en in je hoofd ben je al duizend stappen verder.
Je bent klaar om te gaan en weet dat de wereld ook klaar is voor jou.

Maar, op het moment dat je je de sprong wilt gaan wagen houdt iets je toch nog tegen .

Het zijn die bekende negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen die op komen spelen…

En BOEM…

Voor je het weet ben jij in een neerwaartse spiraal van vervelende emoties terecht gekomen waar je maar niet uit lijkt te komen.

Je schiet terug in een passieve energie van uitstellen, afwachten en niks doen waardoor je droomleven weer “on hold” wordt gezet.

Dit kan ontzettend frustrerend zijn. Vooral als dit patroon zich keer op keer lijkt te herhalen. Maar weet je dat je met een paar simpele stappen al drastische veranderingen teweeg kunt brengen in je leven?

Hoe zou het voor je zijn als je je niet meer zou laten tegenhouden door je angsten en overtuigingen?

Wat zou het je opleveren als jij de baas leert te zijn over je eigen frequenties? Hoe zou je leven eruit ziet als jij daadwerkelijk de stappen neemt die jij te zetten hebt?

In dit unieke “verhoog je frequentie” programma leer jij:

 • Alles over het stabiliseren en het verhogen van je dominante frequentie
 • Omgaan met belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten
 • Oude patronen los te laten en te vervangen voor nieuw gewenst gedrag
 • Het creëren van balans en harmonie in je leven
 • Hoe jij afstemt op een realiteit die bij jou past
 • In de actiemodus te komen en te blijven zodat jij jouw missie eindelijk echt kan gaan naleven

Ben je klaar om je frequentie te shiften naar hogere hoogtes?

En al het oude achter te laten? Dan nodigen wij je met heel ons hart uit om het avontuur met ons aan te gaan!

Let op! Dit programma is echt alleen bedoeld voor mensen die actief aan de slag willen gaan met zichzelf. In een passieve stand kun je niet veranderen.

Alles wat jij wenst is binnen handbereik, maar je zult wel zelf moeten komen opdagen in je eigen leven. Dit programma nodigt je op alle fronten uit om samen met ons in de actiestand te komen. Elke dag, twee maanden lang!!!

“Sinds ik het afstemdagboek van Maartje gebruik is er al heel veel geshift in mijn leven op magische wijze! Op het gebied van werk, geld en relaties. Door elke ochtend (of avond het afstemdagboek in te vullen, geef ik veel meer richting aan mijn leven. Ik weet steeds beter wat ik wil (en vooral ook: niet wil) in mijn leven. Ik heb meer focus en bereik sneller mijn doelen. Ik kan het echt iedereen aanraden!”

Nicoline

“Mijn wereld is veranderd sinds ik het dagelijks afstem. Ik heb voor het eerst in 9 jaar plezier in mijn bedrijf bouwen, ben in flow en ervaar meer en meer aantrekkingskracht. lukt me steeds beter vragen te stellen aan het universum en ontvang snel antwoorden. Het opschrijven van geïnspireerde acties zorgen dat ik regie heb en ook daadwerkelijk moeiteloos acties onderneem. Dankbaarheid heb ik zelf uitgebreid naar 10 punten waar ik dankbaar voor ben en dat is erg fijn om de dag mee te beginnen.”

Petra

“Sinds 2 weken ben ik dagelijks aan het afstemmen en het effect is bijna ongelofelijk. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik mijn focus. Voor ‘t eerst in mijn leven houd ik overzicht. Voor ‘t eerst in mijn leven krijg ik echt dingen gedaan. Afstemmen voelt als mijn huis. Elke keer als ik even de weg kwijt ben, open ik het afstemdagboek en ‘kom ik thuis.”

Karin

Wat levert het verhogen van je frequentie jou op?

Door je frequentie te verhogen ben je een match met je zielenenergie, waardoor je meer in verbinding staat. Een samenwerkingsverband met je ziel op dit niveau is goud waard! Vanuit deze staat gaat het naleven van je missie moeiteloos! Je wordt aangestuurd. Deuren gaan voor je open, kansen dienen zich aan en je leven verloopt moeiteloos en in de flow.

Wanneer je frequentie verhoogt neemt je levensenergie toe.

Je bent fit en energiek en kijkt uit naar het begin van elke dag. Opstaan gaat moeiteloos. Je voelt een sterke levenslust en weet precies wat je te doen hebt. Actie nemen gaat vanzelf.

Tegenslagen zullen er altijd zijn, maar wanneer je frequentie stabiel is laat je je niet zo gemakkelijk meer uit het veld slaan. Je bent weerbaar en hebt minder last van emotionele schommelingen. Je kunt meer hebben van andere mensen en bewaakt je eigen energie level.

Je energie zal steeds meer op gaan vallen. Mensen zullen zich tot je energie aangetrokken voelen. In je business komen je klanten vanzelf op jouw energie af. Mensen reageren positief op jouw nieuwe staat van zijn. Wat je uitstraalt krijg je immers terug!

En zo zijn er nog heel veel mooie voorbeelden!

Wat kun je de aankomende twee maanden verwachten?

Een interactief programma waarbij de focus wordt gelegd op doen!

Elke week staat in het teken van een nieuw thema. Naast de wekelijkse calls heb je toegang tot een besloten FaceBook groep.

In deze groep coachen we je on the job. Twee maanden lang wordt je intensief begeleid om af te leren stemmen als een pro! Dagelijks krijg je tips en aansturing waar nodig. Daarnaast ontvang je aanvullende meditaties en visualisaties die je op onderbewuste lagen gaan helpen om los te laten en je frequentie te verhogen.

Waarom zou je jouw frequentie moeten verhogen?

Het spirituele tijdperk is aangebroken. We zitten midden in de meest belangrijke transitie die de aarde ooit heeft gemaakt. We shiften van een ego tijdperk van macht, dominantie en controle naar een wereld van eenheid, gelijkheid en liefde.

De kans is groot dat jij op dit moment ook een hele sterke drive voelt om de aarde en de mensheid in dit proces verder te helpen. Misschien heb je hier een duidelijk beeld van en ben je de nodige stappen in je business al aan het zetten. Of wellicht ben je nog zoekende in wat die zielenmissie voor jou precies inhoudt.

Dit proces gaat niet zonder slag of stoot. Het zijn heftige tijden waarin er veel gebeurt. Je komt jezelf enorm tegen! Oude pijnen lijken weer omhoog te komen. Dingen waarvan je dacht dat je ze had “opgelost” komen opeens weer aanwaaien. Patronen uit je verleden keren terug en jij valt terug in oud gedrag dat je eigenlijk niet meer dient.

Hierdoor kun je je zwaar, moe en energetisch uitgeblust voelen.

Er is gelukkig goed nieuws. Dit zijn allemaal tekenen dat jij juist een shift aan het maken bent naar hogere levels van bewustzijn. De frequentie van de aarde is aan het verhogen. Maar om echt een nieuwe hoogte te kunnen bereiken, zullen we als mensheid eerst onze zwaartes moeten loslaten. Vergelijk het maar met een heliumballon. Als er een baksteen aan vastgeknoopt zal hij nooit zo ver de lucht in kunnen reiken. Maar als je de baksteen loslaat, vliegt de ballon als vanzelf omhoog.

Zo werkt dat ook met onze Frequenties.

Angsten, pijnen, blokkades komen in deze tijd bij veel mensen omhoog zodat ze kunnen worden worden geheeld.

Op die manier laat je de lagere Frequenties los en kan je energetische luchtballon verder omhoog stijgen. Het goede nieuws is dat je niet de enige bent. Dit is iets wat we met z’n allen doormaken. Samen staan we sterk!

Dit zijn tekenen dat jij je klaar aan het maken bent voor een innerlijke frequentie shift:

 • Je buien zijn wisselvallig. Het ene moment voel je je goed en het andere moment juist het tegenovergestelde.
 • Voor je gevoel blijf je langer dan gebruikelijk hangen in je zware buien
 • Oude kindstukken (pijnen uit je jeugd) komen aan het licht
 • Je schiet terug in oud gedrag (zoals bijvoorbeeld oude verslavingen)
 • Je slaapt slecht of onrustig en wordt doodmoe wakker
 • Het is alsof alle energie uit je is gezogen
 • Je wilt van alles in gang zetten om je zielsmissie kracht bij te zetten, maar krijgt niks uit handen
 • Je hebt weinig concentratie moeite met focussen op wat belangrijk is
 • Je hebt op bepaalde momenten geen idee meer wie je bent en wat je hier überhaupt komt doen
 • Je voelt een enorme drang om aan je innerlijke stukken te gaan werken zodat je eindelijk weer verder kunt

Dit programma staat geheel in het teken van jouw innerlijke reis.

Samen met ons ga je op onderzoek uit hoe jij jouw eigen zwaartes kan gaan omarmen, verwerken en transmuteren naar licht en liefde. Zodat jij eindelijk die shift in jouw leven kan gaan maken.

Opbouw van het programma

Deze modules komen aan bod in het programma: 

Week 1 – Kick off

We maken kennis met elkaar. Twee maanden lang gaan we intensief met elkaar aan de slag. In deze eerste week leer je alle basiselementen die je nodig hebt om je frequentie te verhogen. We gaan een stevige intentie zetten en er voor zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor het behalen van succes.

Week 2 – Afstemmen

In deze week staat het creëren van het ultieme afstemritueel centraal waar je twee maanden lang mee aan de slag gaat. Je moet minimaal 21 dagen iets doen om het in je systeem te krijgen. In dit programma helpen wij je twee vanaf de zijlijn om op een afgestemde manier wonderen te verrichten!

Week 3 – Actie

Deze week staat in het teken van doen! We willen vaak van alles, maar vinden het nemen van afgestemde actie vaak erg moeilijk. We bespreken het waarom hierachter en wat jij hier aan kunt gaan doen. De focus wordt gelegd op discipline, motivatie, daadkracht, focus en veiligheid zodat jij volop afgestemde actie kunt gaan nemen.

Week 4 – Emoties

We besteden aandacht aan de emotionele ladder. Je leert los te breken van geautomatiseerde gedachtepatronen die leiden tot vervelende emoties. Je leert je eigen emoties te herkennen, te observeren en te verwerken.

Week 5 – Zelfreflectie

Eerlijk naar jezelf kijken is een van de aller moeilijkste dingen. Maar onmisbaar voor je spirituele groei. In deze module leer je stap voor stap naar binnen te keren. Als je je echte zelf leert kennen zul je met veel meer compassie en liefde naar jezelf kunnen kijken. De zelfliefde die je daardoor gaat ontwikkelen maakt dat je letterlijk magnetisch gaat worden voor andere mensen.

Week 6 – Let it go

Het verhogen van je frequentie gaat niet van de één op de andere dag. Wij mensen zijn meesters in het vasthouden, loslaten is een uitdaging! In deze module geven we je concrete oefeningen die je kunt inzetten om meer te gaan loslaten in je leven.

Week 7 – Lichaam

Vaak wordt het onderschat hoe belangrijk ons lichaam is. Je ziel kan van alles willen, maar zonder een blij en gezond werkend lichaam gaat dat een stuk lastiger worden in de praktijk. Je lichaam is je tempel. Deze module zoomt in op de body positivisy in spirituele zin. Je gaat aan de slag met het eren van jouw lichaam en alles wat daarbij komt kijken.

Week 8 – Afsluiter

Deze week staan we stil bij al onze manifestaties en persoonlijke successen! We blikken terug op de afgelopen weken en vieren onze overwinningen samen! Als je dit programma 8 weken mee hebt gevolgd en je innerlijke werk hebt gedaan, zul je je leven niet meer terug herkennen en dat mag gevierd worden!

Praktische details

Dit programma gaat NIET door. Wil je leren wat we in dit programma zouden leren, dan kan dat door je aan te melden voor Bewuste Creatie School. Ook daar staat manifestatie en dagelijks afstemmen centraal. HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

En dan iets meer over ons. Wie zijn wij en waarom zijn wij de personen om jou hiermee te helpen?

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Meer over Maartje:

Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met de Wet van Aantrekkingskracht toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen? Waarom had ik AL die dromen en verlangens maar kreeg ik het maar niet voor elkaar om die dromen in realiteit om te zetten?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.
Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen.
Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend en zeker het afstemmen en het creëren van een bekrachtigend ochtend ritueel.

Hoewel het nog jaren en jaren duurde voordat ik de kennis echt kon toepassen om succes te creëren en mijn ochtendritueel consequent toe ging passen in mijn leven. Maar toen ik dat eenmaal ging doen en ik dat commitment maakte naar mezelf toe om me te gaan focussen op wat ik WILDE creëren, toen is alles in een stroomversnelling gekomen.

Ik heb mega veel mooie zaken gemanifesteerd zoals mijn Missie Business, een fijne plek om te wonen, afgestemd onderwijs voor mijn dochter, eindeloos veel creativiteit, mijn grote liefde en geweldige Soulmate vrienden. Maar bovenal heb ik een gevoel van innerlijke vrede en vertrouwen dat het leven altijd voor me zorgt. Door het dagelijks afstemmen ben ik ECHT de essentie van de Wet van Aantrekkingskracht gaan ervaren, namelijk: “Vraag en het wordt gegeven.”

Vandaar dus ook deze Masterclass en ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden!

Mijn naam is Emma. Ik help mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.
Na mijn opleiding psychologie te hebben afgerond heb ik mezelf fulltime verdiept in de spirituele leer. Ik heb mezelf in de breedste zin van het woord verdiept in de beschikbare kennis en materie. Al die kennis en persoonlijke ervaringen heb ik samengebundeld om mensen op verschillende levensgebieden verder te helpen. Mijn specialisme zit in het herkennen en doorbreken van blokkades en belemmeringen in het onderbewuste.
Momenteel ben ik drukbezig met het schrijven van mijn eerste boek.
Twee jaar lang heb ik gesleuteld aan mijn eigen ochtendritueel. Ik heb alle vormen en soorten uitgeprobeerd. Inmiddels heb ik mijn eigen unieke formule ontdekt waardoor ik de dag als de hoogste versie van mezelf kan beginnen. Ik help jou graag verder jouw eigen formule te ontdekken!

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“ Bedankt voor de mooie sessie. Ik had onbewust spanning opgebouwd door het woord hypnose, was nergens voor nodig bleek achteraf. Wat heb je een fijne stem. Heel warm en prettig om naar te luisteren. Echt onwijs bedankt voor dit kado. Ik heb gevoeld: Alles is Liefde”

Tiziana

“Het duurde even voordat ik er aan begon maar elke dag schrijven in mijn afstemdagboek heeft mij zoveel gebracht. Het elke ochtend bewust mijn energie verhogen voelt al heerlijk en je merkt meteen resultaat! Het schrijven helpt mij om gefocust te blijven op mijn doelen, blokkades te herkennen en te doorbreken, en het allerbelangrijkste, om uit mijn hoofd te gaan en in mijn hart te komen om van daaruit mooie dingen te laten ontstaan. Ik kan niet meer zonder. Dank je wel lieve Maartje.”

Manouschka

“Emma heeft echt een bijzonder talent om mensen in contact te brengen met hun spirit en klaar te stomen voor een diepere laag.”

Lonneke

“Door de sessies met Emma heb ik mezelf op verschillende manieren weer opnieuw leren kennen. Hierdoor zijn er een hoop poorten opengegaan naar nieuwe mogelijkheden en kansen in mijn leven.”

Greggery

Garantie en Voorwaarden

Je kunt gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma.
Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste modules van dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat je kunt laten zien dat je dagelijks het ochtendritueel hebt gedaan dat je hebt ontworpen.
 2. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen OF dat je uiteraard live bij de modules aanwezig bent geweest.
 3. Dat je bij de Calls aanwezig bent geweest en je eventuele vragen hebt gesteld.
 4. Dat je contact hebt gezocht met de “congierge” van het programma: Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401