Verhoog je Vibratie VIP dagen. Voor missie, life and business doorbraken!

Als hooggevoelige persoon kan niet anders dan dat jij ook voelt dat de aarde aan het veranderen is. Dat we als collectief een shift aan het maken zijn naar een hoger bewustzijnsniveau. Dit is de reden dat steeds meer mensen zich spiritueel aan het ontwikkelen zijn. We worden letterlijk wakker uit de driedimensionale droom die ons zo lang heeft ingeperkt. Dat biedt zo veel prachtige kansen en mogelijkheden! We naderen een tijdperk waarin werkelijk alles mogelijk is, ook voor jou als krachtige creator.

Sta jij ook te springen om de shift te maken naar je next level leven & business?

Dan vragen we je om even diep adem te halen en een moment naar binnen te keren.
Hoe ziet jouw next level leven eruit? Hoe is die anders ten opzichte van je leven nu?
Wat zou je aan het doen zijn?
Hoe is je gezondheid?
Welke veranderingen heb je aangebracht in je levensstijl?
Wat doe je voor werk?
En wat doe je vooral niet meer?
Op welke manier zou jij je ware missie hier op aarde leven?

Maar wat als het niet meer bij dagdromen blijft? Hoe zou het voor je zijn om NU al in deze realiteit te stappen?

Wat als we je vertellen dat deze realiteit al bestaat?

Dat het een kwestie is van het verhogen van je frequentie, zodat jouw energie matcht met die van jouw meest ideale leven. Die zich dan veel sneller zal gaan manifesteren in het hier en nu. Door het verhogen van je frequentie ga je je gezonder, lichter, gelukkiger voelen. Je wordt een nog krachtigere creator aangezien je kanalen meer open zullen staan om spirituele downloads te ontvangen. Dit alles heeft een mega impact op je gehele leven. Hoe je met mensen omgaat tot hoe je je business en huishouden runt.

En daar willen Emma en ik je DOLGRAAG mee helpen tijdens de Verhoog je Vibratie VIP dagen.

De live dagen staan helemaal in het teken van het verhogen van je vibratie zodat jij de shift kan maken naar je next level life & business.
Wij nemen je mee op frequentie reis. We leren je alles over wat de frequenties zijn en hoe je die kan verhogen.

De VIP dagen zullen voor het grootste deel verzorgd door Emma en Maartje zal ook een deel voor haar rekeningen nemen. Ze zullen plaatsvinden op het landgoed van Maartje in Kamerik (vlakbij Utrecht) en staan helemaal in het teken van het verhogen van je frequentie.

Het wordt informatief, interactief, maar vooral ook heel erg gezellig! We gaan aandacht besteden aan jou als geheel! Mind, Body & Soul. Bereid je maar voor, daarna voel je je als herboren!

Dit zijn de onderwerpen waar we mee aan de slag gaan:

 • Wat is vibratie en waarom is dat nummer 1 om mee aan de slag te gaan?
 • Wat is de beste manier voor jou om te mediteren?
 • Waarom is het verhogen van je vibratie zo belangrijk om je missie te leven? En wat IS je missie eigenlijk?
 • Wat voor invloed kan een persoonlijke afstem ritueel hebben op jouw vibratie en wat is een persoonlijk afstem ritueel dat voor jou werkt
 • Hoe kun je vanuit deze afgestemde staat acties nemen en niet weer terugvallen in zwaarte?
 • Welke invloed heeft voeding op jouw vibratie?

Emma gaat letterlijk met je de keuken in, recepten met je delen en een heerlijke, veganistische lunch bereiden!

En voor wie Emma (nog) niet kent. Dit is hoe ze zichzelf voorstelt:

Emma: “Ik help mensen te connecten met hun ziel om bewustwording te vergroten. Dit doe ik middels intensieve één op één sessies. Tijdens deze sessies wordt er aandacht besteed aan mind, body & soul. In het westen zijn we geneigd lichaam en geest separaat van elkaar te zien. Als compleet los van elkaar werkende mechanismen. Dit was vroeger voor mij ook het geval, toen ik erg ongezond leefde. Gelukkig heb ik in de afgelopen jaren een manier gevonden om mijn ideale leefstijl te manifesteren en te behouden Tijdens mijn reizen door Azië en mijn spirituele evaluaties sindsdien heb ik zelf ondervonden dat je lichaam een heel belangrijk voertuig is om spiritueel connected te zijn. Daarom ben ik me gaan specialiseren in een holistische spirituele aanpak. Mind, body & Soul!”

Je krijgt tips over hoe jij je eigen ideale leefstijl kan manifesteren. Ze vertelt je alles over hoe jij een een gezond en evenwichtig levensstijl vindt die bij jou past om je vibes hoog te houden en je omgeving ermee kan beïnvloeden. Maar ze gaat het je natuurlijk allemaal niet voorkauwen! Jij gaat zelf aan de slag! Je gaat op onderzoek uit wat jouw lichaam nodig heeft en waar je ziel blij van wordt! Zodat je in je high vibe echt die krachtige manifestator wordt waarvan je diep van binnen weet dat je die bent! Alles komt aan bod, van verschillende meditaties tot lichaamsbeweging tot aan voeding. Je krijgt namelijk op beide dagen een workshop ‘high vibe’ koken met recepten voor thuis!

Aan het einde van deze twee dagen weet je:

 • Waarom het verhogen en hoog houden van je vibratie zo belangrijk is.
 • Hoe je dat kunt doen.
 • Wat jouw perfecte persoonlijke afstem ritueel is.
 • Simpele recepten voor het verhogen van je vibratie.
 • Waarom, als je je missie wilt leven, je vibratie het belangrijkste is.
 • Waarom vibratie belangrijker is dan actie of hard werken.
 • Hoe je vanuit een hoge vibratie afgestemde acties kunt nemen.

Praktische Informatie

Dit zijn VIP dagen en er is slechts plek voor 12 mensen!

De data zijn:
17 mei 14 juni.

De tijden zijn vanaf 10.00 tot 16.00. Inloop is vanaf 09.30

De locatie is in mijn trainingsruimte bij mijn huis in Kamerik. Een prachtige omgeving waar je helemaal tot rust kan komen.
Het koken vindt plaats in mijn prachtige woonkeuken.

Je ontvangt het adres als je je hebt aangemeld.

Als je met het OV komt, dan kun je opgehaald worden van Station Breukelen door Bob. Dat kun je van te voren regelen.

Jouw investering

Jouw investering voor deze VIP dagen is €297,00 ex BTW.
Dit is voor beide live dagen inclusief alle drankjes, hapjes, beide dagen veganistische lunch en receptenboek met veganistische recepten.

Als je in termijnen wil betalen, neem dan even contact op met Bob via email info[@]maartjekoper.nl

Meld je hieronder aan:

Wat zeggen mensen van samenwerken met Emma & Maartje?

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…” Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm. Ik verbind me elke dag met het programma afstemmen op geld en vind het heerlijk om daarnaast ook contact te kunnen hebben via onze facebookgroep. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”– Jenny

En nu ik er toch alles uitknal welke waarde ik uit jouw werk haal noem ik deze ook graag. Er flitste wel eens door mij heen ‘Als Maartje hier niet meer op aarde is, dan is ze echt een opgestegen meesteres voor mij’, zoals in de kaartenset ‘Opgestegen meesters’ van Doreen Virtue.”

“Maartje, Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Super krachtig dat je deze blog post, want als je deelt wat er in je leeft, dan komt er weer energie op gang. Fijn dat jij er bent.” – Josje Feller

“Emma wees mij erop dat naast meditatie en lichaamsbeweging , ook voeding een belangrijke rol speelt in het verhogen van je vibratie. Ik ben gestopt met producten die slecht zijn voor mijn lichaam en merk meteen een verschil op spiritueel gebied. Door de begeleiding van Emma sta ik nu beter in verbinding met mijn hogere zelf en kan ik de warmte en de liefde beter veel beter ontvangen dan voorheen. Ik kan nu veel makkelijker met hem communiceren en heb zelfs een naam doorgekregen en waar hij vandaan komt. Door haar tools en suggesties heb ik een shift doorgemaakt en kan ik mijn werk als Spiritueel Geneeskundige veel beter uitoefenen.” – Craig
“Emma heeft echt een bijzonder talent om mensen in contact te brengen met hun spirit en klaar te stomen voor een diepere laag.” – Lonneke

Meld je vandaag nog aan! 

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401