Gratis online training: De 26 Actie Doorbraken die je helpen om meer Impact, energie en financiële flow te creëren in je Missie Business.

Werken laptop met sapje in de handHerken je dit?

⇒ Je hebt altijd 101 ideeën.

⇒ Je hebt een TON aan inspiratie en voelt een enorme ondernemingsdrang om richting te geven aan die inspiratie, of dit nu in als zelfstandig ondernemer is, of in je baan in loondienst of in je gezin of vrijwilligerswerk.

⇒ Je voelt een grote innerlijke drive om mooie zaken te ontwikkelen en neer te zetten.

⇒ Je ervaart een potentie en energie in jezelf die er DOL graag uit wilt.

Maar dat gaat niet altijd vanzelf en daarin loop je tegen een of meerdere van deze uitdagingen aan…

⇒ Je brein lijkt op een andere manier te werken, dan andere mensen en soms ervaar je conflicten met waar je zelf naar verlangt en wat de buitenwereld van je verlangt.

⇒ Je verliest jezelf soms wel eens in je eigen creativiteit en je eigen gedachten, waardoor je jezelf afleidt en niet tot actie overgaat en dus niet bereikt waar je werkelijk naar verlangt.

⇒ Je ervaart soms spanning en druk. Kun je dit wel allemaal in de wereld gaan zetten? Zijn je ambities niet te groot? Ben jij wel de persoon die dit behoort te doen?

⇒ Je twijfelt vaak of je wel de juiste zaken doet. En wat als iets verkeerd doet? Het liefste wil je dat iedereen om je heen happy is. Hoe kun je om gaan met kritiek en falen?

Al die zaken zorgen er voor dat je voelt dat je jezelf inhoudt. Je komt niet opdagen op het niveau waarop je wil opdagen. Je weet diep van binnen dat je niet genoeg actie neemt of niet de juiste acties om het resultaat en de impact te hebben waar je naar verlangt?

Ben je er klaar voor om daar doorheen te breken zodat je de impact kunt maken waar je naar verlangt en je volledige potentie kunt ontwikkelen? Dan is deze training voor jou! 

Je ontvangt van ons maar liefst 26 Actie Doorbraken die jou en je business naar het volgende niveau gaat helpen. 

Na deze training heb je geleerd:

  • Waarom het belangrijk is om actief flow te creëeren in plaats van er op “wachten.”
  • Wat je kunt doen om uitstelgedrag en zelfsabotage voorgoed achter je te laten.
  • Wat je anders kunt doen om de dagelijkse acties te nemen die er nodig zijn om het succes te creëren waar je naar verlangt.
  • Wat er voor nodig is om onzekerheid achter te te laten.
  • Wat er voor nodig is om op een hoger niveau te creëren.
  • Het geheime en onverwachte ingrediënten om meer plezier en vrijheid kunnen ervaren in je business.

Je ontvangt de replay van deze training van ruim 90 minuten direct nadat je je hebt aangemeld. 

We kijken er naar uit om jou te helpen om concrete vorm te geven aan je prachtige ideeën.

Liefs Conrad en Maartje

Wie zijn wij om deze training aan jou te geven?

Wie is Maartje?

Geld is LiefdeMaartje heeft altijd al heel veel interesses gehad. Al vanaf dat ze jong was, had ze iedere week andere ideeën en creatieve plannen waar ze mee aan de slag wilde gaan. Maar ze werd opgevoed met het idee dat je nu eenmaal niet alles tegelijkertijd kon doen en dat je je moet focussen op EEN ding. Maar wat dat “ene ding” dan was, dat kon ze niet ontdekken. Ze hopte van opleiding naar opleiding en van baan naar baan, maar ze kon niet ontdekken wat het nu was waar ze werkelijk naar verlangde. Toen ze in 2002 kennis maakte met de Wet van Aantrekkingskracht leerde ze dat alles mogelijk was en dat ze helemaal niet HOEFDE te kiezen. Vanaf toen is ze haar leven en innerlijke wereld zo in gaan richten dat er ruimte was voor al haar creativiteit, ondernemingsdrang en Creatiekracht. Dat ging niet allemaal in een keer, maar dat is stapje voor stapje gebeurt.

In 2014 is Maartje haar eigen onderneming gestart. Ze heeft dit bedrijf zo ingericht dat het een container werd waar er ruimte is om al haar creatieve ingevingen vorm te geven. In 8 jaar tijd heeft ze meer dan 40 online programma’s gecreëerd en tientallen kortere online workshops gegeven. Ze heeft daarnaast honderden you tube video’s en blogs gecreëerd. Met deze content heeft ze een positieve impact kunnen hebben op de levens van tienduizenden mensen.

Ze is haar bedrijf ook in het Engels vorm gaan geven en ze is momenteel samen met Conrad van Pruijssen en Bas Ruijters het bedrijf Your Site, Our Business op aan het zetten, waar ze Missie ondernemers helpen met de technische en marketing kant van hun business.

Ook is ze, samen met Conrad, actief in het project Reinvent Society. Reinvent Society houdt zich bezig met de vraag: hoe zou de maatschappij er uit zien als we deze creëren vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid en Eenheid? Reinvent Society ontwikkelt en steunt initiatieven die opgericht worden vanuit deze kernwaardes. 

Wie is Conrad?

Hij is initiatiefnemer op vele gebieden maar altijd in sociale domeinen zoals: onderwijs, huisvestiging, zorg, gezondheid etc. Met zijn bedrijven probeert hij de wereld elke dag een beetje mooier te maken, niet alleen voor zichzelf maar voor zijn medemens en dan vooral voor die mensen die verlangen naar een wereld waar iedereen gelijk is en waar we samen voor elkaar en de planeet zorgen en leven in vrijheid. Zijn visie geeft hij vorm in het project ‘Reinvent Society.’

Zijn initiatieven vind je o.a. terug in bedrijven als www.deondernemendeschool.nl en www.ubuntuwonen.nl en zijn allernieuwste aanwinst ‘Your Site, Our Business’. Daarnaast is hij ook nog een veel gevraagde spreker en auteur van het boek ‘De gelukkige leerkracht.’

Waar heeft hij dan gestudeerd? Hij noemt het zelf ‘the school of life’. Hij heeft een achtergrond in gedragswetenschappen maar is vooral een autodidact die door veel vallen en opstaan, wijs is geworden en deze wijsheden graag deelt via mooie verhalen en anekdotes.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi