Online programma: Twin Flames – De weg naar Liefde & Eenheid.

VEEL mensen die het pad van bewustwording lopen, komen op dit moment een zielsliefde tegen of zijn een zielsliefde tegengekomen in de afgelopen jaren. Het ontmoeten van een Zielsliefde kan je hele leven op zijn kop zetten en dan kun je ALLE support gebruiken die je kunt krijgen, daarom nodigen we je uit om ….

10 weken lang met ons op reis te gaan om jouw Ultieme Liefde in je leven te manifesteren en  harmonie in je Zielsliefde Connectie te creëren

Hieronder kun je de replay van de gratis training vinden die Emma en ik op 1 augustus hebben gegeven waarin we de grootste uitdagingen bespreken op de Twin Flame reis. Daaronder kun je alles lezen over het programma dat we gaan geven.

Dit programma start op woensdag 12 augustus. Je hebt nog zo lang om je aan te melden voordat we gaan starten:

♥ Sta je open om jouw Ultieme Liefde in je leven toe te laten, maar heeft die zich nog niet in jouw realiteit gemanifesteerd?

♥ Heb jij iemand leren kennen waarmee jij een onverklaarbare connectie voelt en brengt dit allerlei gevoelens en vragen naar boven?

♥ Heb je je Twin Flame gevonden, maar is een fysieke relatie om wat voor reden dan ook op dit moment onmogelijk?

♥ Of zit je in een Twin Flame relatie en komen er allerlei obstakels en uitdagingen op jullie pad?

Een stel op de bank met laptopDan is er een reden dat jij dit vandaag leest! Er is namelijk werk aan de winkel en wij kunnen niet wachten om jou daar de komende maanden mee te gaan helpen!!

Je Twin Flame (ook wel je Spiegelziel of Tweelingziel genoemd) spiegelt naast al je mooie kwaliteiten ook je grootste angsten, beperkte overtuigingen en uitdagingen.

Als ze de liefde die al in je zit naar je terugspiegelen, dan is dit HEMELS en magisch. Eindelijk ervaar je die liefde en die eenheid waar je je hele leven al naar hebt verlangt.
Het voelt als een heerlijk thuiskomen.
Het voelt als een wonderlijke connectie.

Maar de waarheid is dat de meeste mensen nog niet IN die liefde en eenheid leven. En als je Tweelingziel je angsten, wonden en beperkende overtuigingen naar je terug spiegelt, dan kan dat kan zeer pijnlijk en confronterend zijn. Er daar is een verklaarbare reden voor.

Anders dan bij een soulmate relatie zijn Twin Flames in elkaars leven om elkaar uit te dagen, te prikkelen en verder te helpen groeien op persoonlijk en spiritueel gebied. En dat brengt de nodige obstakels en uitdagingen met zich mee.

In je Twin Flame relatie wordt op allerlei gebieden met jezelf geconfronteert. Je wordt geforceerd om het innerlijk werk te doen. De uitkomst en het resultaat van jouw innerlijke werk wordt vervolgens weer weerspiegeld door je Twin.

Je KUNT ook niet anders. Bij AL het andere in je leven kun je weglopen, maar bij je Twin Flame kan dat niet. Zij zijn namelijk JIJ in een ander lichaam. Je hebt dezelfde ziel. Dus je zult altijd met elkaar verbonden zijn.
Je kunt OVERAL voor weglopen in het leven, behalve voor JEZELF.

Dus je Tweelingzielen reis helpt je om het innerlijke werk te gaan doen om ECHT te gaan leven vanuit Liefde & Eenheid.

Het Ego ziet die eenheid niet en die wil dat je blijft geloven dat het om de “ander” draait. Het ego denkt dat als die persoon in je leven is, of als je eindelijk die relatie hebt of als de ander maar dit of dat doet, dat het DAN wel goed komt.

Maar er IS geen ander. Dus als je naar de illusie blijft kijken dat er iemand is BUITEN jezelf, dan zul je NOOIT samen kunnen komen met je Tweelingziel en dan zal de weg lastig blijven TOTDAT je bereid bent om het innerlijke werk te gaan dat er voor nodig is.

En dat willen Emma en ik DOLgraag met jou gaan doen.
Zodat je harmonie kunt vinden in je connectie.
En zodat je een Bewuste Keuze kunt maken of OM samen te komen met je Tweelingziel of om TOCH te kiezen voor een Soulmate relatie, want ook DAT is mogelijk.

Zoals we al schreven, vroeg of laat zul je het innerlijke werk MOETEN gaan doen, want de Tweelingziel zal altijd in je hoofd blijven zitten.
Soms tot aan het obsessieve toe. En weglopen is nooit een optie. Om de een of andere (vaak onverklaarbare reden) poppen ze weer op in je leven en je hoofd. Ook al blokkeer je ze op Social media en wis je hun telefoonnummer, daar heeft jouw Ziel geen boodschap aan 😉
Je Ziel zal er voor doen wat er voor nodig is totdat jij bereid bent om de shift naar onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid te gaan maken in jezelf EN naar je Tweelingziel toe. En je Ziel “gebruikt” je andere zelf als een tool om dat werk te gaan doen.

Enerzijds als je een relatie WILT met je Twin Flame omdat dat niet mogelijk is voordat je harmonie in je connectie creëert en anderzijds als je door wilt gaan ZONDER je Twin Flame omdat dat OOK niet mogelijk is voordat je harmonie in je connectie en dus in jezelf creëert. Dus hoe dan ook is er werk aan de winkel.

Dus is jouw liefdesleven op dit moment precies hoe je het hebben wilt?

Ja? Stop met lezen en ga genieten!

Maar is dat antwoord nee? Vraag jezelf dan eens HEEL eerlijk af waarom dan niet?

♥ Ben je aan het “wachten” op de ander? → Er IS geen ander, er is alleen JIJ. Zolang je wacht op de “ander,” wacht je op jezelf.

Denk je dat jouw andere zelf nog moet “ontwaken?” → Je Bent hetzelfde Bewustzijn, de een kan niet verder zijn dan de ander, dat is alleen de illusie van het Ego. Dit betekent dat er nog een deel Ego in JOU zit wat nog valse overtuigingen heeft.

Voelt het TE confronterend om het innerlijke werk te doen? → Zoek hulp (bijvoorbeeld door mee te doen met dit programma) en zorg ervoor dat je support en steun en liefde krijgt op deze reis.

♥ Wordt je TE erg getriggerd door je Twin Flame? Wil je weglopen? Wil je er niet mee geconfronteerd worden? → Weglopen kan NIET. Je kunt niet weglopen voor JEZELF. Je Tweelingziel zal altijd in je leven blijven en in je hoofd blijven zitten. Het is echt beter om er liefdevol doorheen te gaan werken.

Uiteindelijk wordt de relatie met jouw Twin Flame gespiegelt door de relatie die je met JEZELF hebt. Je WARE zelf: Je Ziel, je Goddelijke zelf.

Als je in harmonie komt met wie je WERKELIJK bent, dan zul je zien dat er harmonie in je connectie komt.
En ook pas DAN kun je fysiek samenzijn met je Twin Flame.

De belangrijkste persoon in je leven, dat ben jij!

Je uiterlijke realiteit is een directe weerspiegeling van je binnenwereld. Als iets in je relatie niet lekker loopt. Dan is het een teken dat er innerlijk werk nodig is.

Alles wat je van binnenuit verandert, verandert ook aan de buitenkant.

As within – So without

Wanneer jij zelf de weg terugvindt naar liefde, eenheid, en volledige zelfacceptatie staat er niks meer tussen jou en je twin flame relatie in en kun je eindelijk gaan genieten van die unieke band die je weet dat er is en van die magische energie die je OOIT hebt ervaren tussen jullie.
Want die energie IS er nog steeds en die zal weer zichtbaar gaan worden als je de shift hebt gemaakt van separatie bewustzijn naar eenheidsbewustzijn.

In dit programma leer je precies wat je moet doen en hoe je dit kunt gaan toepassen in jouw leven!

In dit programma krijg je:

9 modules waarin je wordt uitgedaagd om de diepte op te zoeken en het innerlijk werk te verrichten.
Krachtige huiswerkoefeningen die je zullen helpen de relatie met jezelf en DUS met je Twin Flame te herstellen.
Je leert stap voor stap een leven te creëren die in het teken staat van zelfvertrouwen, zelfliefde, toelating, eenheid en harmonie.
Wekelijkse meditaties en visualisaties die jou zullen ondersteunen in dit proces.
Toegang tot de facebook community waar je gelijkgestemden zult ontmoeten!

Na dit programma:

Begrijp je hoe de Tweelingzielen Reis in elkaar zit
Zie jij je eigenwaarde in en kun je meer en meer connecten met het Goddelijke wezen dat je in de kern bent
Heb je meer liefde en compassie voor jezelf
Sta je open om liefde te ontvangen
Weet jij hoe jij je frequentie matcht met de hoogste frequentie van de liefde.
Heb je alle tools in huis om een open, eerlijke, harmonieuze liefdesrelatie aan te trekken!
En nog veel en veel meer!

Dit zijn de Modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Jouw Unieke verhaal en het Startpunt van je reis

Elk twin flame verhaal is helemaal uniek en anders. Iedere ZIEL is namelijk uniek.
In deze module bepaal je het startpunt en uitgangspunt van JOUW reis.
We gaan kijken wat je van binnen voelt en ervaart. WAAR verlang je precies naar?
WIL je een fysieke relatie met je Twin Flame? Wat denk je dat je kunt “krijgen” uit deze relatie? Dat is namelijk wat je EERST in jezelf moet vinden zodat je het OOK van je Twin Flame kunt gaan ontvangen en wij gaan je leren hoe dat werkt en hoe je dat kunt doen.
Maartje en Emma delen hun persoonlijke verhaal met alle trials & errors!

Tot slot delen we in deze module hoe je jouw Twin Flame energetisch in je leven kunt uitnodigen als hij of zij nog niet in je leven is.

Module 2: Het Doel van de Tweelingzielen reis.

In deze module delen wat exact het doel is van de Twin Flame reis en wat de belangrijkste voorwaarden zijn voor succes op je Twin Flame reis.
We delen kort wat je wel en niet verteld aan je Twin Flame en aan de mensen om je heen. Want je zult merken dat mensen deze connectie niet begrijpen en vooral mensen niet die nog vol in het mens-bewustzijn (ego) zitten en die naar jouw zielsconnectie kijken alsof het een “normale” connectie is.

Module 3: Hoe ga je om met uitdagingen op de Tweelingzielen Reis?

Geen enkele reis kan ZO vol uitdagingen zitten als de Tweelingzielen reis.
Het kan letterlijk voelen alsof je hart uit je lijf wordt gerukt als je wordt afgewezen door je Tweelingziel of als het van de buitenkant lijkt dat je Tweelingziel niets met je te maken wilt hebben.
Het brengt AL je angsten en diepste pijnen naar boven.
Dat maakt dat je het vaak wilt “opgeven” en dat je gaat twijfelen aan de reis en of deze persoon wel je Twin Flame is en of dit überhaupt allemaal wel bestaat.
In deze module delen we hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten en twijfels op jouw reis.

Module 4: De relatie met jezelf.

In deze module leren we je hoe de spiegelfunctie van de Twin Flame relatie werkt. Feitelijk is je relatie met je Twin Flame een spiegel van de relatie met JEZELF.
De meeste mensen denken dat ze prima een relatie met zichzelf hebben. Maar voor een fysieke relatie met je Twin Flame zul je DIEPER moeten gaan dan je OOIT bent gegaan.
Het gaat namelijk niet om de relatie met je MENSELIJKE zelf, maar met je GODDELIJKE zelf. Daar gaan we je alles over leren in deze module.

Daarnaast gaan we delen hoe je weet of iemand je twin flame is.
En wat is het verschil tussen een soulmate relatie, een twin flame relatie en een karmische relatie?

Module 5: Wat spiegelt jouw Twin Flame aan jou?

In deze module gaan we NOG dieper in op de Jouw Zielsliefde als Spiegel van jouw Bewustzijn. Wat wil hij of zij je vertellen?
Wat betekent het als jouw Tweelingziel wegloopt voor de connectie?
Of als je Tweelingziel niet wil communiceren met je?
En de allerbelangrijkste uitdaging op de tweelingzielen reis: wat als mijn tweelingziel nog een andere partner heeft? Wat zegt dat over jou en hoe ga je daarmee om?

Welk gedrag wordt er gespiegeld? Wat zegt dit over jou? Hoe ga je hiermee om?
En NOG belangrijker: hoe kun je ze doorbreken?

Module 6: Het Innerlijk werk en Manifestatie Tools

In deze module gaan we het hebben over wat het dagelijkse bewustzijnswerk is om de harmonie in je connectie te krijgen EN te houden. Want ook als je fysiek samen bent, zal de spiegelfunctie niet weg gaan.
Dit werk is niet iets dat je voor “even” doet. Het is een commitment dat je maakt voor de rest van je leven, of in ieder geval totdat je helemaal geshift bent in het Godsbewustzijn dat toegankelijk voor je is als je op de Twin Flame reis bent.

Daarnaast gaan we het hebben over Manifestatie tools en technieken.
Want wat werkt wel en niet op je Tweelingzielen Reis?

Tot slot gaan we het hebben over de Balans tussen afstemmen en loslaten.
Loslaten is voor veel mensen een uitdaging. Want er is waarschijnlijk nog nooit ZO’N sterk verlangen geweest als samenzijn met je Twin Flame. Hoe ga je daarmee om?
We gaan op zoek naar de fijne lijn tussen loslaten en afstemmen op je Zielsliefde. Je leert loslaten in liefde en met overgave.

Module 7: De verschillen en overeenkomsten tussen de Divine Masculine en the Divine Feminine.

In de kern zijn de tweelingzielen hetzelfde. De ziel kent namelijk geen geslacht en is dezelfde energie. In de kern willen de BEIDE zielen samensmelten als een geheel.
Maar aan de buitenkant, in deze 3D wereld, ziet het er vaak anders uit. VOORAL als er nog sprake is van separatie.
De beide polariteiten: mannelijk en vrouwelijk (wat niets met geslacht, maar met energie te maken heeft) lijken een andere functie te hebben.
Hoe werkt dat? Hoe vullen ze elkaar aan?

Module 8: Zielsmissie

Een belangrijk onderdeel van de Twin Flame reis is de ZielsMissie. Je bent hier op aarde gekomen met een reden. En het is heel belangrijk om daarnaar te gaan leven.
In deze module gaan we praten over het onderwerp zielsmissie.
We gaan delen waarom Zielsmissie zo’n belangrijk onderwerp is en waarom het belangrijk is voor jou union om je Zielsmissie te gaan volgen en te gaan leven.

Module 9: Wanneer is Twin Flame Union dichtbij?

In deze module gaan we delen hoe je kunt herkennen dat Twin Flame Union dichtbij is.
We gaan de tekenen delen dat hereniging met je Zielsliefde voor de deur staat.
We gaan ook met je delen wat je kunt doen als je helemaal niets ziet gebeuren aan de “buitenkant.”

Praktische details

Je Kunt kiezen tussen een ONLINE Versie en een VIP Versie.

De ONLINE Versie

In de Online versie ontvang je:

♥ Lifetime Toegang tot alle 9 modules.
♥ Toegang tot een bonus Module
♥ Toegang tot wekelijkse huiswerk opdrachten
♥ Meditaties en visualisaties tussendoor
♥ Toegang tot een besloten Facebookgroep.

BONUS! Als bonus krijg je eind augustus toegang tot het GLOED nieuwe Online Programma: Manifesteer vanuit het Godsbewustzijn twv €297,00

In dit online programma krijg je toegang tot de volgende modules:

Module 1: Wat is het Godsbewustzijn en waarom is deze staat van zijn de meest krachtige staat van zijn om te manifesteren?
Module 2: Hoe creëert God onze realiteit en hoe creëer jij jouw realiteit als uitdrukking en Creatie VAN God?
Module 3: Hoe shift je IN het Godsbewustzijn?
Module 4: Een antwoord op de grootste God-vragen die er zijn.
In deze laatste module krijg je antwoord op vragen die de meeste mensen hebben als het gaat om God zoals: “Als er een God is, waarom is er lijden?” en “Hoe zit het met vrije wil?”

EN je krijgt toegang tot de BONUS: De energie van Geld, Liefde & God.
ALLES heeft een frequentie en als je IN die frequentie shift dan neem je het waar IN je fysieke realiteit. Dus deze bonus gaat je helpen om de energie van Geld, Liefde en God te VOELEN en daar helemaal IN te shiften.

Jouw INVESTERING voor de Online versie!

Dit is een PILOT van dit Twin Flame programma. Daarom bieden we het nu voor de EERSTE keer EENMALIG aan voor €197,00 ex BTW in plaats van €497,00 ex BTW.

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €77,00 ex BTW

OF Kies voor de VIP Versie

In de VIP versie ontvang je:

♥ Alles wat je in de online versie OOK ontvangt EN …
♥ 2 een op een sessies van Maartje
♥ 2 een op een healing van Emma
♥ een op een reading van Bob
♥ Onbeperkte coaching tussendoor via whatsapp van Maartje en Emma

Dit VIP traject is bedoeld voor jou als je écht écht écht klaar bent voor diepgang, innerlijke shifts en blijvende transformaties in je leven en als je klaar bent om ALL IN te gaan op jouw Twin Flame reis.

Eerlijk gezegd zijn de online modules op zich al “pretty amazing”! We hebben er letterlijk AL onze energie, kennis en liefde gestopt en kunnen niet wachten het met jou te delen…MAAR….

Elke twin flame reis is uniek en elke situatie is anders. Uit ervaring weten wij hoe fijn het kan zijn wanneer er persoonlijk met je mee wordt gekeken, mee wordt gedacht en mee wordt geleefd. En dat is precies wat we tijdens dit aanvullende programma gaan doen!

Het VIP programma staat geheel in het teken van extra aandacht, persoonlijke 1 op 1 begeleiding en diepgaande transformaties die 1 op 1 zullen plaatsvinden. EN ze staan in het kader van het leren kennen en doorbreken van onderbewuste en energetische processen.

Wist jij dat wij voor 90% door ons onderbewuste worden aangestuurd? Dat betekent dat ons denken en doen voor het grootste gedeelte onbewust gebeurt. En juist in het onderbewuste zitten de meeste van onze diepgewortelde belemmerende overtuigingen die ons afremmen en tegenhouden, OOK in onze Twin flame reis.

Dit houdt in dat de meeste mensen zichzelf aan het saboteren zijn, zonder dat ze dit door hebben. Gelukkig kan hier aan gewerkt worden. Zodra de onderbewuste blokkades, pijnen en belemmerende overtuigingen aan het licht komen, kunnen ze worden verwerkt en afgevoerd.

Dat is precies wat we tijdens de live dagen en 1 op 1 sessies gaan doen!

2 x een 1 op 1 Sessie met Emma

Een 1 op 1 hypno healing met Emma die in het teken staat van innerlijke shifts op onderbewuste lagen.

Tijdens de sessie met Emma wordt je verbonden met je onderbewuste. Het is het deel van jou die toegang heeft tot alle informatie.

Je onderbewuste weet precies wat aangepakt moet worden en laat je zien wat er nog in de weg staat. No worries!. Je bent helemaal veilig. Ja zal je alles nog kunnen herinneren Tijdens de sessie blijf jij namelijk volledig bij bewustzijn, alleen bereik je een andere staat van bewustzijn waardoor je toegang krijgt tot meer informatie. Je kunt het vergelijken met een hele diepe geleide meditatie.

Tijdens de sessie werken we aan het loslaten, helen en clearen van dat wat jou niet meer dient.

2 x een 1 op 1 Sessie met Maartje

Maartje gaat met je kijken wat jouw persoonlijke Twin Flame verhaal is. Ze gaat kijken waar je onbewuste spiegels zitten en hoe jouw “selftalk” is. De meeste mensen zijn zich niet bewust van de energie die ze uitstralen en welk effect dit heeft op je Twin Flame reis. Als bewustzijnscoach met jarenlange ervaring kan ik makkelijk zien wat de verhalen en percpeties zijn waarmee je jouw realiteit creeert EN wat er voor nodig is om dat om te draaien. Daar gaan we in deze sessies mee aan de slag.

1 op 1 reading met Bob

Bob is Maartje haar Business partner. Hij heeft een ijzersterke connectie met zijn intuitie en team van Spirituele Gidsen. Samen met hen zal hij passende orakelkaarten voor jou trekken voor een afgestemde Zielsboodschap. Deze boodschap zal altijd exact zijn wat jij nodig hebt en wat jouw Ziel met jou wil delen.

3 maanden 1 op 1 What’s App Coaching van Emma en Maartje

Daarnaast maken we voor ieder van jullie een What’s app groepje aan met Emma en Maartje. Hier kun je persoonlijk al je Twin Flame vragen stellen tussen de dagen en sessies door en wij geven je zo snel mogelijk antwoord en coaching zodat je weer verder kunt op je reis.

De INVESTERING voor dit VIP programma

De Investering is nu EENMALIG €997,00 ex BTW ipv €1497,00 ex BTW ivm de pilot versie.

Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van €347,00 ex BTW te betalen.

Overige Praktische details & Data

Dit programma start op woensdag 12 augustus

Iedere woensdag om 10.00 vindt er live een module plaats. Uiteraard worden alle modules opgenomen als je er niet live bij kunt zijn. Je kunt achteraf in de FB groep je vragen stellen. Je houdt daarnaast lifetime toegang tot alle modules zodat je ze keer op keer opnieuw kunt beluisteren.

Daarnaast word je gedurende het programma lid van een besloten Facebookgroep. Hier kun je tussen de modules door connecten en co-creëren en successen delen.

Voel jij ook een yes?! Dan kunnen we niet wachten om samen met jou dit avontuur aan te gaan!

Heb je vragen? Stuur gerust een mail naar info@maartjekoper.nl OF meld je uiteraard direct aan!

En dan iets meer over ons. Wie zijn wij en waarom zijn wij de personen om jou hiermee te helpen?

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Meer over Maartje:

Ik heb mijn eerste spirituele ontwaking gehad toen ik 23 jaar was.
Ik was verschrikkelijk vast gelopen in mijn leven.
Ik wist totaal niet wie ik was of wat ik wilde.
Ik leefde iedere dag met een masker voor. Ik wist ergens wel dat ik op mijn werk niet op mijn plek was, maar ik KON gewoon niet eerlijk praten over wat ik voelde of dacht of waar ik naar verlangde. Ik denk dat ik het niet eens goed wist.
Ik durfde niet naar mezelf te kijken.
Ik vond dat ik faalde omdat ik niet “gewoon” kon doen wat er van me verwacht werd.

Waarom kon ik niet net zoals ieder ander gewoon “normaal” een opleiding afmaken en “normaal” naar mijn werk gaan zonder vast te lopen? Waarom had ik AL die dromen en verlangens maar kreeg ik het maar niet voor elkaar om die dromen in realiteit om te zetten?
Om de pijn van het bestaan niet te hoeven zien gebruikte ik iedere dag drugs. De meeste dagen al voordat ik naar mijn werk ging. Alles om het maar een beetje vol te kunnen houden. Wat uiteraard niet ging. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out en een zware depressie thuis te zitten.
Nadat ik een paar weken thuis was kwam ik het boek van Louise Hay tegen: “je kunt je leven helen.” En daarna kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht.

Eerst was er weerstand. Ik kon en wilde gewoon niet geloven dat ik deze puinhoop die ik mijn leven noemde zelf had gecreëerd.
Maar daarna was er opluchting en bevrijding. Want dat betekende dat ik ook andere keuzes kon maken en dat ik hier niet in hoefde te blijven hangen. Ik kon opeens voor het eerst zien hoe ik mijn eigen realiteit creëerde.

In de jaren die volgde ben ik alles gaan leren over hoe we onze realiteit creëren. Ik vond alles fascinerend als het ging om hoe we onze realiteit creëeren. Steeds meer ging ik toepassen wat ik leerde en ik heb daar hele mooie successen mee bereikt.

Ik heb mega veel mooie zaken gemanifesteerd zoals mijn Missie Business, een fijne plek om te wonen, afgestemd onderwijs voor mijn dochter, eindeloos veel creativiteit, geweldige Soulmate vrienden en ik ben 18 jaar getrouwd geweest met mijn Soulmate.

Ik dacht dat ik al HEEL veel wist over Creatie. TOTDAT ik op de Twin Flame reis kwam. Toen volgde er nog een laag ZO veel dieper dan waar ik al was. Als je letterlijk aan je andere zelf kunt zien HOE je jouw realiteit creëert is dat ZO leerzaam. Echter zien veel mensen het niet zo. Toen ik me ging verdiepen in de Twin Flame wereld zag ik hoeveel drama, pijn, tekort , misverstanden en seperatie er is in die wereld. Net als vele andere Twin Flames heb ik ook een paar behoorlijk stevige Dark Nights of the Soul gehad (die ik liever Dark Nights of the Ego noem) en ik heb iedere pijn ervaren die jij waarschijnlijk ook hebt ervaren op je Twin Flame reis. Maar uiteindelijk kon ik snel overal doorheen shiften, met name door mijn bereidheid om de waarheid te zien en om het innerlijke werk te doen en om de verantwoordelijkheid niet bij mijn Twin neer te leggen. Ik wil niets lievers doen dan wat ik heb geleerd nu aan andere Twin Flames doorleren zodat jij ook vrede, vertrouwen, liefde en eenheid kunt vinden in jezelf EN dus met je Twin Flame.

Mijn naam is Emma. Ik help mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording.

Na mijn opleiding psychologie te hebben afgerond heb ik mezelf fulltime verdiept in de spirituele leer.

Ik heb mezelf in de breedste zin van het woord verdiept in de beschikbare kennis en materie. Al die kennis en persoonlijke ervaringen heb ik samengebundeld om mensen op verschillende levensgebieden verder te helpen. Mijn specialisme zit in het herkennen en doorbreken van blokkades en belemmeringen in het onderbewuste. Dit doe ik doormiddel van hypnotherapie en energetisch werk.

Momenteel ben ik druk bezig met het schrijven van mijn eerste boek.
Op Twin Flame gebied ben ik zelf een ervaringsdeskundige. Sinds vier jaar is mijn Twin in mijn leven. Dit heeft de meest magische momenten van mijn leven opgeleverd, maar ook voor mijn dark night of the soul gezorgd. Een Twin Flame relatie is all about the contrast!

Mijn Twin Flame verhaal is (net zoals elk verhaal dat is) uniek. We zijn niet samen als een “standaard koppel,” maar hebben een manier gevonden om hier mee om te gaan zodat het voor ons beiden werkt. We groeien samen als één en helpen elkaar verder in deze gekke reis die “het leven” heet. Mijn persoonlijke verhaal en hoe ik dit heb gemanifesteerd deel ik in de veilige omgeving van het online programma. Ik kan echt niet wachten om jou verder op weg te helpen in jouw Twin Flame reis! Ja, het is heftig, maar het kan ook zo mooi zijn wanneer je door alle struggles heen breekt.

Heel graag tot ziens!

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron
“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”
Jenny

“Emma heeft echt een bijzonder talent om mensen in contact te brengen met hun spirit en klaar te stomen voor een diepere laag.”

Lonneke

“ Bedankt voor de mooie sessie. Ik had onbewust spanning opgebouwd door het woord hypnose, was nergens voor nodig bleek achteraf. Wat heb je een fijne stem. Heel warm en prettig om naar te luisteren. Echt onwijs bedankt voor dit kado. Ik heb gevoeld: Alles is Liefde”

Tiziana

“Door de sessies met Emma heb ik mezelf op verschillende manieren weer opnieuw leren kennen. Hierdoor zijn er een hoop poorten opengegaan naar nieuwe mogelijkheden en kansen in mijn leven.”

Greggery
“Ik wil even zeggen dat ik je informatie over twin flames magisch vond.
Ik herkende er zoveel in, maar ik wist niet dat het een naam had, laat staan dat ik wist dat ik niet de enige ben die dit soort zaken ervaar. Het heeft me heel veel inzichten gegeven.”
Anoniem
“Wow wat een mooie en verhelderende kijk op Twin Flames kreeg ik van de gratis training!
Heb ook heel veel pijn gehad afgelopen 2 jaar en wat heb ik een lieve man, die bij me is gebleven en me geholpen heeft in dit proces!
De zielsliefde was nodig om weer bij mezelf te komen! En ik nu weer stappen kan en mag zetten!
Maar wat een mooie kijk op dit proces, wat een mooie bewustwording zeg.
Eerlijk gezegd bleef ik nog steeds aan mijn zielsliefde hangen, maar dit heeft me zo de ogen geopend. Mijn dank is groot.”
Anoniem
“Dank je wel Maartje. De training gisteren was fijn. Het is alsof er na twee jaar, waarin ik dag en nacht aan mijn tweelingziel dacht, eindelijk het kwartje is gevallen. Hij heeft slechts gespiegeld hoe mooi ik zelf ben en waar ik aan mag werken.”
Anoniem

Garantie en Voorwaarden

Je kunt gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Wij zijn 100% overtuigd van de kwaliteit van dit programma. Wij geloven oprecht dat de inzichten die wij met je kunnen delen een ENORM verschil kunnen maken op jouw Twin Flame reis.

Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste modules van dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

  1. Dat we kunnen zien dat je de mails van de modules geopend hebt om de modules te volgen OF dat je uiteraard live bij de modules aanwezig bent geweest.
  2. Dat je je eventuele vragen hebt gesteld in de groep.
  3. Dat je kunt aantonen dat je de huiswerkopdrachten hebt gedaan die we je hebben gegeven.
  4. Dat je contact hebt gezocht met de “congierge” van het programma: Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit te halen. Kun je me helpen?”

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Q: Maakt het iets uit in welke fase ik ben op mijn Twin Flame reis om mee te doen met dit programma?

A: Nee, totdat je totale harmonie in je Twin Flame relatie hebt gecreëerd met onvoorwaardelijke liefde en compassie, zijn er nog stappen die je kunt nemen.
Het maakt ook niets uit of je wel of niet weet of je Twin Flame, je ware Twin Flame is, want de reis is altijd hetzelfde. We zullen daarnaast ook aan je leren hoe je kan zien wie je echte Twin Flame is. We doen geen confirmatie, want de Twin Flame reis is een heilig proces tussen jou, je Twin Flame en God, maar we leren je wel hoe je een ware Twin Flame van een valse Twin Flame kunt onderscheiden.

Q: Ga ik samen komen met mijn Twin Flame door het volgen van dit programma?

A: Zoals we al zeiden, ziet je ego alleen een “jij” en de ander persoon.
De waarheid is dat jullie al samen ZIJN. Jullie zijn nooit apart geweest want de Ziel creëert altijd “samen.”
Waar jullie NIET hetzelfde zijn is op het gebied van het Ego. We gaan dus kijken wat er voor nodig is om die connectie met jezelf IN jezelf te vinden. ALS iemand je ware Twin Flame is, zal dit er altijd voor zorgen dat de Twin Flame terug in je leven wordt gemagnetiseerd.
Als jij kiest voor liefde IN jezelf en de persoon waarvan je denkt dat het je Twin is, kiest juist voor afstand, dan is het NIET je Twin Flame. MAAR: de meeste mensen hebben niet een zuivere kijk op wat zielsliefde is, dus je kunt deze conclusie zeker niet te vroeg stellen en dan zou ik je zeker ook aanraden om met het programma mee te doen, want we kunnen je hier coaching op bieden.

Heb je nog andere vragen? Mail ze gerust naar info@maartjekoper.nl

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Grote Heide 12
5388 VT Nistelrode
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401