Met heel ons hart nodigen wij je uit voor het ‘Thrive in your Mission Event’ op 17, 18 en 19 maart – Laat je excuses los en zet jouw verlangen om in daadkracht om iedere dag op te komen voor jouw Missie, als de meest krachtige en overvloedige Versie van jezelf.

Lieve co-creator. Een missie hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Het kan, maar het hoeft niet. Een missie is datgene wat keer op keer terug komt in je leven. Waar je maar niet voor lijkt weg te kunnen lopen. Het kan DOOD eng voelen om je missie in de wereld te zetten en alles wat je denkt wat dit van je gaat vragen, en daarom wil de ene kant van je dit helemaal niet doen. Die loopt er (bewust of onbewust) voor weg. Maar je KUNT er niet voor weg lopen. Uiteindelijk komt er een punt dat je beseft dat het VEEL meer energie kost om er voor weg te lopen dan om je er aan over te geven en het gewoon te gaan DOEN.

Lieve co-creator, als je op dat punt bent, dat je het gewoon wilt gaan DOEN, dan willen wij je helpen om jouw missie niet alleen te dromen, maar te leven en te BELICHAMEN en echt in de wereld te gaan zetten.

Misschien voel je wel dat je hier “iets” te doen hebt, maar kun je het nog niet goed onder woorden brengen.
Misschien neem je wel stappen in je missie…
Misschien staat je bedrijf zelfs al of heb je je missie gevonden in loondienst of als Freelancer.
Misschien komen er klanten en verdien je zelfs al voldoende geld met jouw Missie.

Als je iemand helpt, dan zijn ze altijd dankbaar met wat jij voor ze doet.
Je ZIET wel dat wat je doet een positief effect heeft op mensen, maar waarom kun je er dan niet volledig in gaan staan?
Waarom ervaar je nog niet die diepe vervulling en dat diepe zielsgeluk waarvan je weet dat het mogelijk is?

Er klopt iets nog niet helemaal.
Je voelt een ingehoudenheid die niet prettig voelt.
Alsof je met een been op het gaspedaal staat en met een been op de rem.

En daar wil je gewoon niet meer voor kiezen.
Wat als je eerlijk bent, dan kost het je super veel energie en dat is niet prettig.
Je bent helemaal klaar met uitstelgedrag en zelfsabotage.
Je voelt een diepe bereidwilligheid in jezelf om op een hele diepe manier dienstbaar te zijn met jouw Missie.
Je bent er klaar voor om een echt en diep commitment te maken.

Je hebt het woord commitment wel vaker gehoord…
Je weet dat het belangrijk is… Maar waarom doe je dat dan niet?
Wat houd je nog tegen?

Daar gaan we tijdens het Thrive in your Mission Event verandering in brengen!

Wij gaan dieper dan je ooit bent geweest…

We gaan je laten zien wat de space is die er gecreëerd mag gaan worden, waar er maar ÉÉN uitkomst mogelijk is en dat is: ALL IN zijn en met totale overgave je missie leven.
Dit klinkt misschien als zwaar of veel, maar dit is wat het is: ALL IN of ALL OUT. Het is net als zwanger zijn: je kunt niet een beetje zwanger zijn. Je BENT in verwachting van een kind of niet. Je LEEFT je Missie, je ADEMT en BELICHAAMT je Missie …. of niet. Er zit niets tussen in.

En we hopen natuurlijk dat je gaat kiezen voor het eerste, helemaal nadat je in het event van ons hebt geleerd wat hiervoor nodig is.

De vraag is namelijk: Waarom verlang je ergens ZO diep naar en laat je je toch tegenhouden?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Je hebt (onbewuste) overtuigingen dat je enerzijds stukjes van jezelf op moet geven en anderzijds dat je er vervelende dingen voor terug kan krijgen. De welbekende uitspraak: “Je weet wel wat je hebt, maar je weet niet wat je krijgt.”

Je denkt dat je tijd met je gezin op moet geven.
Je denkt dat je geld op moet geven (of nou ja, wat dat geld voor je kan doen.)
Je denkt dat je er van alles voor moet doen om het werk te doen waar je die diepe passie voor voelt.
Je denkt dat je zekerheid en veiligheid op moet geven.

En dan die angsten die naar boven komen en die je soms bijna kunnen verlammen…

Wat als je faalt?
Wat als je iedereen teleurstelt en mensen voelen zich in de steek gelaten?
Wat als jouw stem en jouw boodschap nooit gehoord gaat worden door mensen?
Wat als ze je niet begrijpen en je voor gek verklaren?
Wat als het toch blijkt dat je niet goed genoeg bent en je dit eigenlijk helemaal niet kunt?
Wat als iedereen gaat zien wat voor mislukking je werkelijk bent?
Wat als je letterlijk op de spreekwoordelijke brandstapel wordt gegooid of aan het spreekwoordelijke kruis wordt genageld?
Wat als je geen geld kunt verdienen en je kunt je rekeningen niet meer betalen en je raakt alles kwijt?
Wat als je zelfs je gezin of je kinderen kwijt raakt?
Wat als wat je deelt of diep van binnen voelt helemaal niet werkt en je jaagt iedereen tegen je in het harnas?

En zo kan ik nog wel even doorgaan met de angsten die mensen hebben als ze er aan denken om volledig in hun Missie te stappen.

Mensen zijn zelfs bang voor hun eigen Grootsheid. wat als het WEL lukt?

Wat als iedereen iets van je wil?
Wat als jouw licht anderen ZO erg triggert dat het hun diepste onbewustzijn naar boven haalt en ze dat op jou projecteren?
Wat als je het ZO druk krijgt dat je geen tijd meer voor jezelf hebt en je hele agenda op wordt gevuld met afspraken?
Of wat als het WEL lukt en het gaat daarna TOCH mis? En je raakt de diepe vervulling die je hebt ervaren weer kwijt?
Is het dan beter om er helemaal niet aan te beginnen?

We hebben het allemaal gehoord de afgelopen paar jaar…. en veel van deze overtuigingen zelf ook gehad.

Maar lieve co-creator, we vertellen je nu …. je hoeft geen stukjes van jezelf op te offeren en deze angsten hoeven nooit realiteit te gaan worden.

JUIST niet! Dit is niets meer dan overtuigingen die je hebt, die voortkomen omdat je vanuit de verkeerde bril naar het leven kijkt, de Bril van het egobewustzijn, wat staat voor angst en verdeeldheid, in plaats van het Zielsbewustzijn, wat staat voor Liefde en eenheid.

En je Missie heeft juist ALLES te maken met helemaal in afstemming met Liefde en eenheid te gaan leven, dus in afstemming met jouw Ziel.

JUIST als je VOL in je Missie stapt en vol overgave jouw Missie in de wereld gaat zetten, dan krijg je het juiste leven, dat ECHT bij je past, waarin je je helemaal thuis zult voelen. NU geef je juist stukjes van jezelf op en laten we eerlijk zijn met elkaar …. je angsten kunnen nu misschien geen realiteit worden, maar wat er WEL is, is een diepe frustratie in jezelf dat je jouw volste potentie niet leeft en dat je ZO veel meer zou kunnen doen dan je van dag tot dag doet. Je weet dat je een VEEL grotere bijdrage in de wereld kunt zijn dan je nu bent. Je WEET dat je niet eerlijk bent naar jezelf door jezelf keer op keer te sussen dat het ok is en dat het wel komt. Het IS niet langer oke dat je jouw eigen grootsheid blijft verstoppen.

Lieve co-creator, de angsten die jij voelt, gaan nooit realiteit te worden als jij echt op het diepste niveau met Liefde gaat verbinden. Want in het licht van Liefde, kan angst helemaal niet bestaan. Je angsten zullen letterlijk oplossen als sneeuw voor de zon. Niet in een keer, dat helaas niet, maar hoe dieper jij voor Liefde en Eenheid kiest, hoe minder angst je zult ervaren in je lichaam en hoe minder die situaties zich daadwerkelijk gaan manifesteren in je leven.

Want als jij de juiste kennis, de juiste tools en het juiste supportsysteem hebt, dan HOEF je helemaal niet te falen. En dan krijg je gewoon de kennis en de vaardigheden om met iedere uitdaging om te gaan. En dan zullen uitdagingen je juist helpen om ALTIJD dieper in liefde te gaan en op een hoger niveau te floreren in plaats van af te haken en te falen.

Lieve co-creator, laten we voor een seconde alle excuses die je hebt om je Missie niet VOL te gaan leven even opzij zetten en laten we met je delen waarom wij denken dat er voor jou geen ander pad is dan je Missie compleet en volledig leven?

Hoe wij het zien kun je in het leven 2 keuzes maken: je kunt je eigen ego en andermans ego dienen en dus vanuit angst en verdeeldheid leven (en dus weg blijven lopen van wat je werkelijk te doen hebt) OF je kunt dienstbaar gaan zijn aan het geheel, en dus vanuit liefde en eenheid leven. Uiteindelijk zul je altijd een keuze moeten maken. Je zult je pas helemaal afgestemd voelen als je je volledig committeerd aan een van deze 2 paden. En laten we eerlijk zijn: voor pad 1, wil je niet kiezen, als dat zo was geweest, dan had je nu niet eens deze pagina gelezen. De angst is misschien dat als je het geheel gaat dienen, dat je jezelf op moet geven, maar zoals we al zeiden: niets is minder waar! Want jij bent onderdeel van het geheel. Als je jezelf werkelijk dient, dan dien je de ander en als je de ander dient, dien je jezelf.
Je zult als “ik” heel moeten zijn en jouw kopje zal gevuld moeten zijn, zodat je voor de ander kunt zorgen en helemaal aanwezig kunt zijn met wat de ander nodig heeft.

Lieve co-creator, er IS geen weglopen van je Missie. Er is alleen maar de keuze die jij iedere dag maakt. En de vraag is: waar ga je vandaag voor kiezen?

Wij snappen als geen ander dat het leven van je Missie een van de meest kwetsbare dingen kan zijn die je ooit hebt gedaan. Het vraagt van je dat je jouw masker afzet en jezelf bij wijze van spreken binnenste buiten keert om je ware gedachten, gevoelens en visie met de wereld te gaan delen.

En we snappen dat kwetsbaarheid, de diepgang, de overgave en de dienstbaarheid die nodig zijn om je ware Missie te leven iets van je vraagt.
Ons motto is ook niet voor niets: we kijken aan wat er aangekeken moet worden en we doen wat er gedaan moet worden.

Maar wij gaan je de handvatten geven om dat te doen en wij gaan je supporten op iedere manier mogelijk op jouw reis om volledig in afstemming met je ware Missie te leven.

Stap voor stap gaan wij je laten zien wat er voor nodig is om je Missie en je Business helemaal af te stemmen op de nieuwe wereld die mag ontstaan.
We laten je zien wat het exacte stappenplan is om succesvol te worden in je Missie.
We leren je wat je persoonlijke Missie is en wat je business Missie is.
Hoe je met blokkades om kunt gaan.
Hoe je met uitdagingen en contrast om kunt gaan.
Hoe je een onfeilbare missie mindset creëert.
Hoe je ALL IN bent als het gaat om het leven van je Missie.
En hoe je iedere dag op komt dagen als de beste versie van jezelf.

Maar we doen dit anders dan je gewend bent in de meeste “reguliere” business trainingen.

We focussen ons op het opbouwen van een duurzame business, die nog vele jaren een krachtige container is voor het vervullen van jouw Missie.
We gaan niet voor het “snelle geld” en we gaan geen torenhoge doelen stellen vanuit ego of bewijsdrang, maar we stellen afgestemde doelen, vanuit rust en ruimte, die je ook echt waar kunt maken.
We gaan je helpen om je vervulling niet te halen uit hoeveel geld je verdient, hoeveel succes je hebt, hoeveel “likes” je krijgt of hoe de buitenwereld tegen je aankijkt, maar echt wat er vanuit jouw diepste bron mag ontstaan en de impact die je daarmee kan maken in de wereld. We gaan eerst voor energie, dan voor impact en dan volgt het geld als een logisch gevolg daarvan. Geld kan nooit een doel op zich zijn.
Je leert geen “snelle” marketingtrucjes, maar duurzame strategieen waarmee je echt een diepe vervulling ervaart. Geen fastfood, maar ECHT voedsel voor de Ziel. Dit klinkt heerlijk, maar gaat ook iets van jou vragen, namelijk dat je bereid bent je ego helemaal los te laten.
Je gaat leren dat het in de wereld zetten van je Missie business, marketing en sales als een dans is: het voelt licht, je doet het samen, het is plezierig, soms leidt de één en soms leidt de ander. Vanuit pure gelijkwaardigheid geef je je over aan het ritme van wat er ontstaat.

Lieve co-creator, voel je in je hart een interne “ja?” Voel je dat je hier bij mag zijn? Dan nodigen wij je met heel ons hart uit om jouw Ticket voor dit event te boeken!

We helpen je dolgraag om de woorden, liefdevolle strategie en afgestemde stappen te vinden die passen wat jij in je hart en ziel voelt. Kortom: we gaan het onzichtbare zichtbaar maken.

Je hebt nog zo lang om je aan te melden voor dit event: 

Meer over ons.

Door onze begeleiding krijg je het beste van 2 werelden: De innerlijke afstemming en de uiterlijke actie. De creatiekracht en de Focus. De intuïtie en de strategie. Dit is wat we ook horen van de huidige deelnemers: dat de balans tussen beide werelden zo fijn en compleet is.

Wie is Maartje?

Geld is LiefdeMaartje is sinds 2002 gefascineerd door alles wat met Bewuste Creatie te maken heeft. Nadat ze in 2002 het boek van Louise Hay had gelezen ‘Je kunt je leven helen” raakte ze gefascineerd door Louise haar boodschap. Haar boodschap was dat we met onze gedachten en overtuigingen onze realiteit vormgeven. Maartje voelde in haar hart dat dit haar Missie was: alles leren over hoe we met ons bewustzijn (onze gedachten en onze overtuigingen) onze realiteit creëren. Nadat ze deze materie 10 jaar heeft bestudeerd en vele mooie zaken voor zichzelf had gemanifesteerd, is ze in 2012 met een blog begonnen. In 2014 heeft ze ontslag genomen van haar baan in loondienst om zichzelf full time op haar Missie te kunnen richten om deze kennis door te leren aan andere mensen. Ze heeft zich totaal gecommitteerd aan wat ze hier te doen heeft en ze heeft nooit meer omgekeken. Ze doet niets lievers dan andere mensen alles leren over hoe Bewuste Creatie werkt en dan om mensen specifiek te helpen om hun ZielsMissie te ontdekken en te leven en Zielsvervullende relaties te creëren.

Sinds 2014 heeft Maartje tientallen online programma’s gecreëerd, grote events gegeven en tienduizenden mensen geholpen om de Bewuste Creator van hun eigen realiteit te worden. Daarnaast is ze haar bedrijf Internationaal op aan het zetten en is ze samen met Conrad het online platform ‘Your Site, Our Business’ aan het opzetten.

Sinds 2002 heeft Maartje maar EEN vraag in haar hoofd: “Wat voor overeenkomsten kan zij zien tussen wat mensen denken en geloven en hoe de fysieke realiteit zich vormgeeft?” Haar expertise ligt dan ook in het aan het licht kunnen brengen van beperkende overtuigingen EN daarin een nieuw verhaal vertellen. Daarnaast heeft Maartje een hele sterke intuïtie en is ze op een heel diep niveau verbonden met het grotere geheel, waardoor ze moeiteloos zaken waarneemt die je zelf nog niet had gezien waardoor doorbraken heel snel kunnen komen.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

Wie is Conrad?

Waar Maartje haar expertise ligt in de innerlijke processen en de energetische wereld, ligt Conrad zijn expertise in de strategische en praktische processen. BEIDE is onmisbaar voor krachtige creaties. In onze samenwerking helpen wij jou om beide in jezelf in balans te brengen en op de meest krachtige manier te ontwikkelen.

Conrad richt zich met zijn eigen Missie op Maatschappelijke projecten die de wereld een stukje mooier maken. Hij is bezig met het opzetten van het project Reinvent Society. Via dat platform deelt hij zijn visie over hoe de maatschappij er uit kan zien als deze wordt gecreëerd vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid een Eenheid, aan de hand van 11 maatschappelijke pijlers. Momenteel is hij vooral bezig met vernieuwende huisvesting via het project Ubuntu wonen en vernieuwend onderwijs met De Ondernemende School. Daarnaast is Conrad schrijver van het boek De Gelukkige Leerkracht.

Waar Conrad sterk in is, is grote problemen klein te maken en kleine problemen oplossen. Het is zijn grote kracht om zaken eenvouding en simpel te maken en terug naar de kern te brengen zodat plannen niet alleen plannen blijven maar ook echt uitgevoerd kunnen worden en de potentie kunnen bereiken die ze in zich hebben. Vooral voor creatievelingen is dit een fijne toevoeging om niet te verdwalen in plannen, gedachten en gevoelens, maar om ook echt vooruit te kunnen gaan. Conrad is sterk als het gaat om het aandragen van processen en structuren die de basis en het fundament bieden aan je Missiewerk. Daarnaast heeft hij een extreem creatieve geest en krachtige mindset en is hij als multi ondernemer een generalist die met name wat betreft de inhoud een grote bijdrage kan zijn.

Als dit je aanspreekt, willen we je met heel ons hart uitnodigen om je aan te melden voor het Thrive in your Life Event. Hieronder kun je alle informatie lezen:

Praktische details.

3 dagen lang duiken we diep in op het creëren van een stevige voedingbodem waarop jij jouw Missie vorm kunt gaan geven.

Het Event vindt plaats op 17, 18 en 19 maart.

17 maart is het van 18.00 tot 22.00 en 18 en 19 maart van 10.00 tot 17.00

18 maart is er een borrel van 17.00 tot 18.00 waar je kunt uitwisselen, netwerken en verbinden en hou ook de 19e van 17.00 tot 18.00 vrij, omdat we voor een voor een paar van jullie een hele toffe verrassing hebben.

De locatie is Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide, centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Alle drankjes zijn alle 3 de dagen inclusief. Zaterdag en Zondag zorgen we voor een heerlijke, vegetarische lunch, bediend vanuit een hele toffe Foodtruck.

Je ontvangt ook nog een rijk gevulde goodiebag van ons.

Er is ruimte voor maximaal 60 mensen.

Jouw investering

Jouw investering voor deze 3 dagen is slechts €247,00 ex BTW als je jouw ticket boekt voor 9 maart. Na 9 maart is de investering €297,00 ex BTW.

Lieve co-creator? Ben je er klaar voor om helemaal in afstemming en overgave jouw Missie te gaan leven en creëren? Dan nodigen wij je met heel ons hart uit om naar het  Thrive in your Mission Event te komen. Boek hieronder jouw Ticket.

“Dreams don’t work unless you take action. The surest way to make your dreams come true is to live them.”  ― Roy T. Bennett

Hieronder vind je testimonials van voorgaande events:

“Ik ben na deze dagen een ander mens. Ik ben in m’n nieuwe ik gestapt; ik voel t tot in m’n tenen en er begint zich nu ook een pad te ontrollen. Ik heb het gedurft mezelf volledig te laten zien, waardoor ik nu echt van mezelf versteld sta! En dat komt omdat ik me veilig voelde met jullie. Onwijs bedankt Maartje Koper voor het manifesteren van dit bijzondere event met deze bijzondere mensen! Het was epic en life-changing!” — Esther

“Belangrijke en onverwachte inzichten en ontdekkingen opgedaan tijdens de afgelopen dagen van het Zielsmissie Retreat.” — Mirabelle

“Wauw wat een gaaf kado het Zielsmissie event! Zoveel kwartjes die vallen, het versterkende leerproces door de groep, huilen, lachen en leren, I love it! Ik verlangde al maanden naar meer gelijkgestemden en voila hier zijn ze! Ik kan wel huilen en schreeuwen van geluk, ik voel me zo dankbaar. Dank mooie mensen voor jullie delen, de ontmoetingen, de spiegels, dit wil ik vaker!” — Marjolein

” Ik ben zo blij dat ik meegedaan heb aan dit ZielsMissie retreat. Ja, ik hoor bij die mensen die opstaan en anderen gaan inspireren. Hell ja, ik ben die vrouw die het verschil gaat maken en krachtig overal mijn waarheid uit gaat spreken. Ja ik ga voortaan elke dag wakker worden met dit enthousiasme, ik doe wat mijn missie is. Ik kies 100% voor het leven. Ik zeg volledig ja tegen mijn moeder en mijn vader. Ik zeg ja tegen alle levenslessen. Ik zeg ja tegen magie, tegen geld en tegen onvoorwaardelijke liefde. Ik zeg ja tegen in dienst zijn van de bron en mijn hoger doel. Ik zeg ja tegen het zijn van een hele grote creator. Universe, Bring it on. Het regent kwartjes en inzichten. Ik ben diep dankbaar voor alle mooie connecties die ik heb mogen maken en mogen zien. Ik ben door ieder van jullie een stapje omhooggelift, op zoveel vlakken.” — Karin

“Wat een bijzonder inspirerend, motiverend, stimulerend, ruimte creërend event was dit! Ik voel de energie stromen, de zin om met een vernieuwende heldere blik te kijken is er weer! Yeah!!! Bij mij heeft diep verpakte oude pijn de mogelijkheid gehad om los te komen, waardoor er zoveel ruimte vrij komt en energie! 😍 Mooi dat dit alles gebeurde dank zij de groepsenergie en de fijne omgeving 💜 Dank jullie wel voor het delen in het groot en 1 op 1.” — Agaath

“Wat een dagen. Wat een groep. Wat een liefde. Wat een openheid. En wat een verbinding… wauw…De tijd vloog voorbij en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Ik voelde me voor het eerst in weken weer gloeien, stralen en mezelf zijn. Ik brak door twijfels en angsten heen en durfde ook kwetsbaar te zijn. Zoveel lieve mensen die elkaar steun gaven en elk verhaal, elk mooi mens dat opstond, die zijn eigen verhaal vertelde. Ik heb van elk moment genoten. Elk inspirerend, mooi, verdrietig, geweldig en boos moment. Alles mocht er zijn. Alles was oké!” — Fleur

“Veranderen, dat gaat niet zonder slag of stoot… Wat een indrukken! Wat een ontmoetingen, prachtig, waardevol en heel inspirerend. Vanaf nu ga ik mijn leven creëren in plaats van me mee laten sleuren in de waan van de dag.” — Rianne

“Alles valt op zijn plek deze afgelopen dagen. Het universum heeft me beloond met dit zielsmissie event nadat ik zo vaak heb gevraagd, gesmeekt wat is mijn zielsmissie nou? Laat het me aub weten ik wil de wereld ermee van dienst zijn. Tot vanmorgen een uitgebreidde stroom van inzichten plaatsvond waarbij alles op zijn plek viel voor mij.” –Sonja

FAQ

Q: Ik wil graag blijven overnachten, kan dit op het Landgoed zelf?

Als je wilt deelnemen aan het “Thrive in your mission” event dan is het inderdaad een goed idee, als het mogelijk is, om te overnachten in de buurt.
Waarom? Zodat je 100% aanwezig bent en blijft tijdens deze 2,5e dag. Vaak als je naar huis gaat dan zijn daar weer de ‘huiselijke’ dingen die je aandacht vragen.
Waardoor je uit de energie / flow gaat van het event waar jij in zat.
De ervaring zegt ons dat het thuisfront het vaak ook best een paar dagen zonder je red.
Wij hebben even onderzocht wat de mogelijkheden zijn om op het landgoed Beukbergen zelf te overnachten. Dit is alleen niet mogelijk gezien het feit dat zijn geen ‘eigen’ klanten hebben en dan zou er voor veel geld extra beveiliging ingehuurd moeten worden, waardoor de huur van de kamers erg duur zouden worden.
We hebben even gekeken naar andere mogelijkheden in de buurt en dan kom je bijv uit bij:
Hotel Kontakt der Kontinenten Of het Fletcher Hotel Amersfoort.
Je kunt ook even DEZE link gebruiken dan zie je wat er nog meer in de buurt zit.

Q: Is dit alleen geschikt als je je missie nog niet weet? Of als je een startende ondernemer bent? Ik ben al best ver op mijn reis maar ik heb het gevoel dat er nog MEER mogelijk is voor me.

A: Dit event is zowel geschikt als je net start, of als je al wat langer bezig bent. Wat ik zelf leer als Missie ondernemer is dat er altijd een laag dieper is. Altijd als ik de gedachte had dat ik “er” was, bleek dit een soort trucje van mijn ego om zichzelf in stand te houden en niet verder te hoeven groeien. Ik denk niet meer dat ik “er” ben of dat ik “verder” ben. Er is nu alleen maar een volledige bereidwilligheid om me over te geven aan mijn reis en aan mijn Missie, WAT er ook nog gaat komen op dat pad. Het is mijn visie dat we altijd aan het creëren en groeien zijn en juist dit soort events kunnen je geest echt weer openen voor nieuwe perspectieven en een hele nieuwe laag.

Q: Ik ben hooggevoelig, ik ben bang dat dit te veel voor me gaat worden.

Ik ben zelf ook hooggevoelig en veel van mijn klanten zijn hooggevoelig. We wisselen het bieden van kennis en informatie af met het doen van afstemmingen en visualisaties. Daarnaast is er een stilte ruimte waar je jezelf terug kunt trekken als het wat te veel wordt. Ik hoor echter vaak van mijn klanten dat ze zich snel thuis voelen en op hun gemak omdat de sfeer heel open is en alles mag er zijn. Ik ben me ook erg bewust van de energie en besteed er zorg en aandacht aan om de sfeer opbouwend en positief te houden, maar maakt dat er alle kans is om je energie stabiel te houden.

Q: Is 3 dagen niet wat te veel?

A: Absoluut niet! Ik heb zelf meerdere 3 daagse events gevolgd en voor mij zit de magie juist altijd in de derde dag. DAN gebeuren de meeste transformaties. Daarna ben ik ook altijd voldaan en klaar om naar huis te gaan EN klaar om alles te implementeren wat ik heb geleerd 🙂 Als jij ook meerdere 3 daagse events hebt gevolgd, zul je dit herkennen en als je nog nooit aan een 3 daagse event hebt meegedaan, dan nodig ik je met heel mijn hart uit om te doen wat er voor nodig is om hier bij te zijn en de magie te ervaren van 3 dagen ondergedompeld zijn in een bepaalde energie. ZELFS als je ‘s avonds gewoon naar huis gaat, dan zullen deze 3 dagen geweldig voor je zijn! Bovendien …. je ZielsMissie wil je iedere dag leven, dus wat is nu 3 dagen van je tijd op de rest van je leven om hierbij aanwezig te zijn?

Q: Ik voel wel dat ik er bij wil zijn, maar ik ervaar ook wat weerstand van binnen en er zijn wat praktische uitdagingen zoals de afstand of waar ik moet overnachten. 

A: Als het super simpel zou zijn om je ZielsMissie te leven en als er nooit iets van je gevraagd zou worden, dan zou iedereen zijn of haar ZielsMissie leven. De vraag is of je er voor over hebt om de dingen te doen die de meeste mensen niet bereid zijn om te doen zodat je het leven kunt leiden dat de meeste mensen nooit gaan leven. Bovendien zie ik het zo: Events waar Bewuste Creators aanwezig zijn, zijn geweldig. Iedere event is een cadeau en een absolute ervaring an sich! Kijk maar naar de (video) testimonials! Het is geweldig om 3 dagen met gelijkgestemden door te brengen, te creëren, te verbinden, te netwerken, je te laten inspireren, om samen lol te hebben, om te ervaren en samen te komen om het leven te vieren. Dat zouden we toch iedere dag wel willen doen? Ik zou zeggen: gun jezelf dat cadeau!

Q: Ik kan een van de dagen niet komen, heeft het dan wel zin om me aan te melden?

A: Zelfs als je er een van de dagen niet bij kunt zijn, kun je overwegen om je aan te melden. Er zit ZO veel goud in de andere dagen en er is vast wel iemand op het event die zijn of haar aantekeningen met je wil delen en je bij wil praten. Dat is gelijk een mooie kans om te verbinden en te netwerken. Ik kan helaas, in verband met het feit dat dit event zo goedkoop is, geen korting bieden als je een van de dagen niet aanwezig bent.

Q: Is dit event alleen voor coaches?

A: Nee, zeker niet. Onze klanten zijn onder meer coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, designers, kunstenaars, maatschappelijk dienstverleners, online ondernemers en ondernemers met fysieke producten. Er zijn ook veel mensen die geen ondernemer zijn, maar wel ondernemend zijn, die resoneren met ons werk. Ze herkennen zich echter altijd in het feit dat ze voelen dat ze krachtige creators zijn en dat ze weten dat er MEER is en alles uit het leven willen halen dat er in zit.

Staat jouw vraag er niet bij? Stuur me een mailtje naar [email protected] en ik beantwoord hem heel graag voor je. Voel je een interne “ja” om bij dit event te zijn? Meld je dan hieronder aan.