Thrive In your Life Event – Praktische, Nieuwe Perspectieven voor een Groots Leven.

Met heel ons hart willen we je uitnodigen om deel te nemen aan het Thrive in your Life Event dat plaats gaat vinden op zondag 12 februari. 

Je hebt nog zo lang voordat deze inspirerende en enerverende dag plaats gaat vinden:

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

Je leven gaat over het algemeen goed. Je hebt niet echt te klagen…

Tenminste …. je zou niet moeten klagen toch?
Het meeste van wat je ooit wilde heb je bereikt: je gezin, je werk, je huis, je sociale leven …. het hele ‘huisje, boompje, beestje’ scenario is gerealiseerd.

En je bent ook niet ongelukkig….
Maar je voelt dat er MEER is.
Er knaagt iets aan je.
Je voelt je niet helemaal thuis in je eigen leven.
Je loopt rond met het ongemak (of zelfs een pijn) van onvervulde verlangens en onvervulde dromen.
Je voelt dat je levensenergie weglekt.
Regelmatig word je overvallen door een diep “Is dit het nu?” gevoel.
Je voelt een urgentie om iets te veranderen aan je leven.

Maar WAT dan?

Je weet het niet echt zeker. Maar er zijn een paar dingen die je wel zeker weet…

Je weet zeker dat je verlangt naar meer levensenergie.
En naar diepere connecties.
Je verlangt er naar om van “ik” naar “wij” te gaan.
Om je verbonden te voelen en een gevoel van “thuis” te gaan ervaren.
Om echt van betekenis te kunnen zijn voor jezelf en de ander.
Je verlangt er naar om te weten dat je op de goede weg bent en dat je dat pad ook echt gaat ontdekken.

Maar HOE dan?

Daar gaan wij je mee helpen!

Op 12 februari organiseren we een enerverende, inspirerende en verbindende dag.
Je komt samen met gelijkgestemden en gaat naar huis met nieuwe energie, een diepere verbondenheid met jezelf en het leven en praktische oplossingen om een grootser leven voor jezelf te creëren.

Wij hebben als groep het afgelopen half jaar intensief met elkaar opgetrokken. We hebben in onze Mastermind iedere dag contact gehad. We hebben hierin relaties met elkaar gecreëerd waarin alles aangekeken mag worden en waarin we helemaal onszelf kunnen zijn. We denken dat deze energie van vertrouwen en onvoorwaardelijkheid voor onszelf en elkaar de basis is waarin ware transformatie mogelijk is. We willen deze energie graag met jou delen en jou in onze workshops hiervan iets meegeven dat je weer kunt meenemen in je eigen leven omdat we denken dat dit de voedingsbodem is voor ware transformatie in je leven, je werk en je relaties.

Als je daar een “ja” bij voelt, nodigen wij je uit om verder te lezen en je aan te melden voor deze mooie en liefdevolle dag.

Hoe ziet deze dag er uit?

We starten met een gezamenlijke opening en sluiten de dag ook weer met zijn allen af. De start en afsluiting worden door Maartje en Conrad begeleid.
Tussendoor heb je de mogelijkheid om 3 workshops te volgen, die worden gegeven door Maartje, Conrad en de deelnemers van de ‘Afstemmen & Actie Mastermind’ groep 2022. Dit zijn ondernemende mensen die een jaar lang met ons (Maartje en Conrad) op reis gegaan zijn om te leren hoe zij met hun passie hun geld kunnen verdienen. Wil jij in 2023 ook meedoen met de Afstemmen & Actie Mastermind groep, kom dan sowieso naar het event om met de deelnemers van 2022 te praten.

Maartje Koper en Conrad van Pruijssen geven de workshop: ‘Doelgericht aan je Levensmissie werken.’

Je weet dat je hier iets te doen hebt. Je voelt een diep verlangen om je Levensmissie zo krachtig mogelijk in de wereld te gaan zetten.
Je bent er klaar voor om je uitstelgedrag en zelfsabotage voorgoed achter je te laten.
In deze workshop ontdek je de grootste blokkades die je tegenhouden om vol in je missie te gaan staan en je wordt ontdekt wat er voor nodig is om het leven van je Missie niet-onderhandelbaar te gaan maken. In deze workshop word je geprikkeld en uitgedaagd om je dromen groter te maken dan je Bullshit en aan te kijken wat er aangekeken moet worden en doen wat er gedaan moet worden. Maar niet vanuit forceren en jezelf onder druk zetten, maar vanuit de energie van liefde en het creëren van een bedding voor jezelf die jou support en draagt op iedere manier mogelijk.

Jennifer Lexmond geeft de workshop: ‘Verbind je met de magische wijsheid van jouw lichaam.’

Jouw lichaam geeft signalen en feedback. Dit doet ze om jou te helpen herinneren lichter te leven en jouw ware Goddelijkheid en Licht te ontdekken.
Lichter leven betekent magisch en licht (dat wat je misschien kunt ondertitelen als ‘moeiteloosheid’ en ‘flow’) leven. Vanuit liefde en eenheid.
In deze workshop maak je op creatieve wijze contact met jouw onderbewuste en leer je hoe je vanuit holistische visie kunt luisteren naar signalen en feedback die je lichaam jou geeft om zo jouw ware Goddelijkheid en Licht te ontdekken en te leven.

Rita Mulder geeft de workshop: ‘Van aanpassen naar jezelf kunnen zijn.’

Herken je dit:
– je bent je steeds aan het aanpassen aan de ander
– je wilt het goed doen en daar werk je hard voor
– je wilt er graag bij horen maar wat je ook doet, je voelt je niet écht gezien en begrepen
– je voelt onmacht en weet niet hoe je uit dit patroon kunt stappen

Met name voor hooggevoelige mensen is dit een worsteling. Ik ben ook hooggevoelig en door aanpassing en perfectionisme vaak het contact met mezelf verloren. In deze workshop ga ik je door middel van de TA (transactionele analyse) inzicht geven in die delen in jezelf die ervoor zorgen dat je je telkens aanpast en jezelf verliest.
Wat ik met de TA heb ervaren is dat de oplossing van het probleem niet in de buitenwereld ligt maar in jezelf. Je hoeft je alleen maar te verbinden met dát deel in jezelf (je innerlijke kind) dat zich niet gezien voelt, gehoord en begrepen. Want dan zul je weer rust en vervulling gaan ervaren.

Annette Poppelaars geeft de workshop: ‘Yes, ik heb verbinding!’

Wie kent het niet, dat er iedere dag zoveel van je verwacht wordt. Je rent van hot naar her en soms weet je eigenlijk niet wat je allemaal aan het doen bent. Je wordt geleefd i.p.v. dat je zelf je leven leeft en beleeft. Hoeveel energie heb je nog over om iets leuks te doen?
Via mijn dynamische werkvorm, ontstaan uit Nine Star Ki, Feng Shui en Clearing, gaan we aan de slag om te voelen wat jouw energie doet in relatie tot de ander. En hoe je dicht bij jezelf kunt blijven in relatie tot de ander.
Heb je moeite om in verbinding met jezelf te blijven binnen jouw gezin, meld je dan aan voor deze toffe doe- workshop.

Els van Holst geeft de workshop: ‘Van Trauma naar Kracht – Je lichaam als richtingaanwijzer.’

Herken je een of meerdere van deze klachten? Lage zelfwaarde, codependency, altijd moe zijn, de angst om in de steek gelaten te worden of alleen te zijn, conflictmijdend gedrag, moeite om grenzen aan te geven, onverklaarbare pijn ervaren, het gevoel dat je niet alles meekrijgt van het leven, hooggevoelig zijn. Het kunnen allemaal signalen zijn dat je rondloopt met een onverwerkt trauma. Mogelijk zelfs zonder dat je er zelf weet van hebt, want je kunt trauma bij je dragen uit vorige generaties die door het familiesysteem aan jou is doorgegeven.
In deze workshop ga ik je helpen om, vanuit een holistische denkwijze, te leren hoe je een trauma herkent, hoe het is veroorzaakt EN hoe je dit kunt helen. Als je meerdere symptomen van onverwerkt trauma bij jezelf herkent, meld je dan aan voor deze workshop!

Machteld Hermens geeft de workshop: ‘Gun jezelf een mooier, energieker en gelukkiger leven door gezond te eten.’

Misschien heb je je al een paar keer voorgenomen om echt gezonder te eten, maar loop je tegen allerlei uitdagingen aan. Misschien weet je niet goed waar te beginnen, denk je dat het ingewikkeld is en heb je vooral geen zin in gedoe en gezeur aan tafel.
Maar wat als gezond eten niet zo ingewikkeld hoeft te zijn?
Wat nu als het een stuk simpeler is dan je denkt om met eten een positief verschil te maken voor de gezondheid van jezelf en je gezin? Bovendien heb je met je mes en vork niet alleen invloed op je eigen gezondheid en leven maar ook op al het leven op aarde.
In deze workshop laat ik je zien dat een gezonder eetpatroon ook voor jou haalbaar is en geef ik je praktische handvatten om de eerste stappen te zetten.
Je leert je om op een simpele manier te herkennen wat echt gezond eten is, hoe je je smaakpapillen aan gezond eten kunt laten wennen en wat je kunt doen om de kans van slagen op een blijvende leefstijl verandering groter te maken.
Bovendien ga je proeven hoe verrassend lekker gezond eten is waardoor het als vanzelf naar meer smaakt!

Wilhelmien Aussems geeft de workshop: ‘Een date met jouw speelse innerlijke zachte mannenkracht.’

No more ducking around! We gaan dit uur spelen, spelen met LEGO en spelen met jouw bewustzijn. Je hoofd, je hart en je handen aan elkaar verbinden zodat jij ten alle tijden jouw eigen rots in de branding kan zijn.
Jij kan de veiligheid in jezelf vinden, in jouw innerlijke mannelijke deel. Iedereen heeft een mannelijk en vrouwelijk deel en als die 2 op elkaar afgestemd zijn dan wordt het een feestje. Ontdek hoe dat voor jou werkt, want is het bij een ieder anders. De ware mannenkracht (in jou) is zoveel anders, zo mooi, zacht en ondersteunend. Let’s play.

Deze workshops wil je niet missen! Meld je direct aan om er bij te zijn!

Ja, Ik ben er klaar voor om praktische handvaten te krijgen voor een Groots Leven. Ik meld me aan voor het event.

Praktische Details:

Deze dag vindt plaats op zondag 12 februari 2023
De tijd is van 10.00 tot 17.00
De locatie is Landgoed Beukbergen in Huis ter Heide, centraal gelegen tussen Utrecht en Amersfoort.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is goed te bereiken met het OV.
En broodjeslunch wordt verzorgd. Als je speciale dieetwensen hebt, vragen wij je je eigen lunch mee te nemen.

De keuze voor de 3 workshops die jij deze dag wilt volgen geef je op nadat je je aan hebt gemeld.
Als een workshop vol is, is deze vol voor die ronde. Dus hoe eerder jij je aanmeldt voor deze dag, hoe groter de kans is dat de workshops van jouw keuze nog vrij zijn.
Er zijn maximaal 100 plekken beschikbaar voor het event en er zijn per workshop maximaal 17 deelnemers.

Voor de investering voor deze krachtige en inspirerende dag vragen wij alleen een investering voor de locatie en hapjes en drankjes, omdat wij het belangrijk vinden dat deze kennis voor iedereen toegankelijk is.

De investering voor jouw kaartje voor deze krachtige dag is slechts €47,00 ex BTW.

Hiervoor ontvang je toegang tot de plenaire opening en sluiting, toegang tot 3 transformerende workshops, koffie en thee en een broodjeslunch. Daarnaast ontvang je van ons een rijk gevulde goodiebag met allemaal toffe verassingen.

BONUS

We nodigen je uit om je vriend, vriendin, zus, moeder, tante of degene die je dit gunt mee te namen naar deze waardevolle dag. Als je iemand meeneemt, dan krijgen jullie BEIDE ook nog eens een online Mysterie Box na afloop van het event waar wij waardevolle en leerzame trainingen in hebben gedaan twv €97,00, onder andere de online module: Liefdevolle Doelen stellen door Conrad en Maartje en nog veel meer moois….

Ja, Ik ben er klaar voor om praktische handvaten te krijgen voor een Groots Leven. Ik meld me aan voor het event.
Ja, Ik ben er klaar voor om praktische handvaten te krijgen voor een Groots Leven. Ik meld me aan voor het event.