Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Testimonials

“Ik ben dankbaar voor alles wat ik in het programma “vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen heb geleerd” en dat ik stapje voor stapje de juiste richting inga. Ik ben dankbaar dat ik stapje voor stapje oude patronen loslaat. En dat ik mezelf doelen (leer) stel(len). Ik heb altijd overleefd (het leven overkwam me met alle negativiteit van dien) en nu leer ik dat het leven mooi is. Als ik dit laatste schrijf word ik ook emotioneel.
Het mooie vind ik dat het ook vanuit een zielsmissie wordt gebracht. Dit is heel anders dan de (Amerikaanse) programma’s die ik eerder heb gevolgd. Wat ze daar laten zien is dat als je juist afstemt, je de wereld kan kopen en laten zien wat je hebt. Terwijl je met al je materie diep ongelukkig kunt zijn. Ik vind het in jullie programma fijn, dat het om het gevoel en de ziel gaat, maar dat je het wel zelf moet doen.” — Claudine

“Het 10X programma heeft me geholpen om te stoppen met het werk wat niet meer passend was en om mensen los te laten waarmee het niet meer stroomt.
Ik heb mijn angst overwonnen door me uit te spreken tegen mensen.
Ik ben dankbaar voor de oprechtheid en het enthousiame waarmee jij je werk doet. Ik voel dat het diep vanuit je hart komt. — Anoniem

“Ik had een terugval moment mbt mijn eetprobleem uit het verleden toen ik met het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” begon.
Ik wist dat ik weer iets aan het onderdrukken was hiermee, maar de vinger er niet op kon leggen wat het was, waarom ik mij druk maakte over eten en niet willen eten, terwijl ik wist dat dit een afleider was om niet tot de kern te komen van wat mij dwars zat, of waar ik doorheen moest om verder te komen.
Door het volgen van de modules, heb ik weer geleerd om bij mezelf te blijven, het niet een probleem te maken dat het mijn leven weer zou overheersen en heb er rust in kunnen vinden, alleen al door het luisteren naar de replays.
Bij de laatste replay merkte ik op dat ik helemaal niet meer aan mijn ‘probleem’ dacht. Ik voelde rust in mijn lichaam en schreef weer veel meer in mijn afstemdagboek, maar niet over mijn zogenaamde eetprobleem, maar over wat ik nodig had en graag wilde ontvangen in mijn leven. Het ging als vanzelf, alsof ik me heb geopend voor een compleet nieuwe ik. Ik kan het niet zo goed omschrijven, maar wat er gebeurde is ook niet te omschrijven.
Ik ben je heel dankbaar voor je helende woorden, je eerlijkheid en hoe je alles overbrengt, niet alleen in woorden, maar ook op schrift. Ik ben al heel lang bezig met de stof, maar pas sinds ik jou volg, sinds 2016, begon ik de inzichten te krijgen die ik nodig had om te kunnen zien dat ik echt de creator ben van mijn leven en werd het duidelijk zichtbaar hoe ik mijn leven had gecreëerd en welke wonderen ik had binnengebracht in mezelf en mijn leven. Deze 10 daagse hebben me nog meer doen beseffen hoe belangrijk het is welke woorden je uitspreekt en wat je daarmee vraagt aan het Universum.” — Marlene

“Door het programma “Vertrienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” heb ik geleerd de eerstvolgende logische stappen te zetten en me gewoon over te geven aan mijn missie. Als ik ergens tegenaan loop in het contact met andere mensen, eerst zelf de gevoelens oplossen en dan aangeven wat ik nodig heb.
Na aanleiding van mijn nieuwsbrief, kwam mijn uitgever met een voorstel voor het uitgeven van mijn boek ‘Afwijkend en toch zo gewoon,’ welke nu wordt geredigeerd. Een ander resultaat is dat ik mijn eerste eigen video heb opgenomen.
Ik ben je dankbaar voor de liefdevolle sfeer die je neerzet” — Zora

“Ik ben heel dankbaar voor het aanbieden van het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen.”
Ik heb er veel van geleerd, zoals het shiften van angsten en beperkende overtuigingenen mezelf geven wat ik nodig heb op energetisch en gevoelsvlak. Ik heb geleerd om steeds bij mezelf blijven (mezelf niet verlaten), mezelf te aanvaardenm mijn gevoelens gebruiken als kompas in de richting van mijn verlangens, mijn gevoelens te communiceren en mijn grenzen te stellen
Daarnaast ben ik dankbaar voor de shiftoefening die zeer nuttig is en alle nuttige ‘huiswerk’ bij elke module. Ik heb in het bijzonder genoten van de module over communicatie en die over grenzen, en over het algemeen vind ik het heel verfrissend dat Maartje programma’s aanbiedt waarin elk deel van jezelf er mag ZIJN. Ook leert ze je dat je eigen behoeften niet boven die van een ander staan, en dat lijkt in andere programma’s net wel het geval – Het draagt naar mijn gevoel heel erg bij aan het individualisme waarin we nu leven en dat geeft net een gevoel van separatie. Het is mogelijk om rekening te houden met jezelf EN met anderen!” — Anoniem

“In het programma “Vertienvoudig je Magnetisme in 10 dagen” heb ik geleerd om mijn beperkende overtuigingen serieus onder de loep nemen en voelde ik veel enthousiasme om mezelf een ander verhaal te gaan vertellen. Grappig genoeg kreeg ik nadat ik mijn zelfconcept had verandert opvallend veel complimenten.
Ik ben je dankbaar voor de manier waarop je deze inzichten deelt: met humor, nuchterheid, intelligentie, gevoel en wijsheid. Ik kan het van je aan nemen omdat ik voel dat je het zelf hebt door leeft in plaats van alleen ‘boeken wijsheid’ te delen.” — Maartje

“Voordat ik het het Zielsliefde programma begon, liep ik verloren mijn hoofd. Het vroeg zich steeds af of ik moest kiezen voor mijn partner of voor een man waarmee ik vier jaren geleden een hele bijzondere ontmoeting had. Ik kreeg geen rust in mijn zoektocht naar ware, intense, alles vervullende liefde.
Nu ik bezig ben met het Zielsliefde programma, vindt ik eindelijk rust in mijn hoofd.
Mijn lijf wijst me veel meer de weg. Ik leer achteruit te leunen en me te laten dragen door het leven. Ik leer ook te verbinden en in verbinding te blijven. Ik leer te vertrouwen op mijn lichaam en daar de antwoorden te vinden. Mijn hoofd krijgt geen kans meer in verhalen te gaan (of toch veel minder). Ik leer op een liefdevolle manier te communiceren met mensen. Ik leer om alles bij mezelf te leggen.
Ik leer dat ik liefde ben en dat alles vanuit mij vertrekt. Dat al mijn oordelen en overtuigingen iets over mij zeggen en dat ze een kans zijn om te groeien in bewustzijn.
Ik voel me zoveel rustiger en kan me veel meer overgeven aan het leven. Ik kan ontvangen wat het leven me brengt, veel meer dan dat ik eindloos op zoek naar wat ik zou willen dat het zou zijn.
Ik ben dankbaar dat ik me nu goed voel en dat ik liefde voel. Dat mijn hart zich opent en vaak vreugde voelt. Dat ik liefde kan ontvangen. Dat ik me verwonder over de magie van het leven. Concreet voel ik liefde voor mezelf en vertrouwen dat ik die diepe allesvervuilende verbinding zal ervaren in mijn leven. Ik weet nog niet wanneer, met wie of hoe maar dat doet er eigenlijk niet toe . Mijn leven met mezelf is heel fijn de laatste tijd. Mijn relatie met mijn huidige partner ook.
Ik ben dankbaar voor je gedrevenheid. Ik vind dat ik echt waar voor mijn geld krijg. Ik vind het fijn dat er elke week een call is en dat er altijd tijd is voor iedereen. Ik vind ook dat de modules je sowieso elke keer weer doen groeien.” — Hanne Matthys

“Voordat ik begon met het Zielsliefde programma had ik een zorg of het alleen over zielsliefde zou gaan, want ik wilde vooral ook over zelfliefde leren.
Ik heb nu gemerkt dat Zielsliefde vooral over zelfliefde en verbinding met de Bron gaat. Dus dat is helemaal goed gekomen.
Ik heb veel mooie tools gekregen zoals de Shift oefening, Intenties zetten, Scripts schrijven en spiegelen waardoor ik veel meer durf te voelen en mijn ego beter doorheb.
Ik heb al vrij veel overtuigingen geshift. Vooral mijn buik voelt meer ontspannen, doordat ik minder bang ben in mijn pijn te worden geraakt.
Ik voel meer zelfliefde en ik voel me daardoor veiliger in mijzelf. Ik oordeel minder snel naar mezelf en anderen toe. En als ik oordeel, dan kan ik achteraf zien wat dat over mezelf zei. Soms verlies ik mezelf nog wel in ego. Vooral als iets nog een pijnlijke overtuiging raakt. Dan heb ik meer tijd nodig om weer even het juiste perspectief te zien. Ik ben dankbaar dat ik al veel pijn nav mijn scheiding heb kunnen shiften. Ik ben er nog niet, maar dit voelt al veel beter. Ik heb het gevoel dat ik zelf krachtige tools in handen heb om meer zelfliefde en veiligheid te ervaren. Meer regie vanuit liefde dan controle vanuit angst.
Toen ik jou op you tube ontdekte had ik meteen het gevoel…ja hier ga ik voor. Dit is het. Een soort weten. En je verheldering rondom het verschijnsel zielsliefde. Deze info had ik ergens anders nog niet gelezen of gehoord” — Esther

“Voordat ik startte met het Zielsliefde programma, had ik geen vertrouwen in het universum en moest ik echt leren dat het universum de bron is van alles: van geld, mijn business of het manifesteren van mijn zielsliefde bijv. Daar heeft Maartje me continu scherp op gehouden. Ze bracht me elke keer terug bij de waarheid
Het echt belichamen dat wij zelf het universum/ de bron zijn en niet reageren op de 3D realiteit maar echt vanuit afstemming creëren.
Ik voel nu onvoorwaardelijk vertrouwen in het universum. Ik kan goed onthechten en loslaten en goed onderscheiden wat liefde en ego is.
Ik ben dankbaar voor al je hulp en tijd en dat je altijd eerlijk bent en dat je echt alles doet vanuit liefde.” — Anoniem

“Ik ben Zielsmissie school gestart omdat ik zichtbaar wilde zijn en nog dieper in mijn Zielsmissie wilde komen. Zielsmissie School leert me ​​om mezelf zijn, niet zoals het “hoort” of zoals veel business coaches het zeggen maar vanuit flow, liefde en de juiste energie.
Ik ervaar nu veel meer innerlijke rust, ik kan me heel makkelijk ontspannen en er is zelfs een stuk trauma geheeld van bijna 50 jaar geleden.
Ik ben dankbaar dat Zielsmissie School zo compleet is. Ik ben dankbaar dat ik alle vragen mag stellen die mij bezig houden, dat we een fijne supportgroep hebben en dat daar een fijne hoge energie is. Ik voel me vrij om daar alle vragen te kunnen en mogen stellen die me bezighouden op dat moment.” — Marianne Vis

“Ik heb net deelgenomen aan de supportgroep van Zielsmissie school met Bob en ik kan je zeggen dat ik blij ben. Blij met het Leven wat me gegeven is. Blij en Dankbaar met jou Maartje en je ondersteuning en support. Ik voel me gesteund door bij deze groep te zijn.” — Diana van Rijn

“Voor Zielsmissie School was ik Doelloos, vermoeid en had ik geen contact met mezelf. 
Door Zielsmissie School leer ik nu steeds duidelijker hoe ik mijn eigen weg kan gaan. Ik tap meer en meer in op mijn eigen energie en de vermoeidheid wordt steeds minder. 
Ik ben weer beginnen schilderen en kom zo uit mijn burn-out. Ik focus me nu op het heropstarten van mijn zaak als artiest.
De supportgroep is voor mij het meest waardevolle deel van Zielsmissie School.” — Linsey Van De Brande

“Door Zielsmissie School ben Ik veel meer mezelf geworden en merkte dat ik echt heel lang met een ‘masker’ door het leven ben gegaan. Ik leek wel een kameleon zo goed kon ik mij aanpassen voor een ander. Ik durf nu mijzelf op 1 te zetten.
Ik ga geen zaken meer uit de weg en doe geen dingen die niet goed voor mij voelen, ik maak bewuste keuzes en luister hierbij heel goed naar mijn gevoel. Hierdoor zijn er al gigantisch veel mooie dingen ontstaan zowel privé als op mijn werk. Sommige deuren sluiten, maar er gaan vooral veel deuren voor mij open. Het dagelijks afstemming op wat ik wil werkt en nee niet meteen, maar wel steeds sneller;)
Ik ben je er dankbaar voor hoe helder je uitlegt op welke manier je je eigen realiteit creëert, welke invloed je hebt op je eigen leven – de bewustwording van zo binnen zo buiten. Het is echt mega veel content. Heel waardevol.” — Bianca Graumans

“Me opgeven voor Maartje´s high-end programma – terwijl ik haar nog niet kende – is een van de beste investeringen van mijn leven geweest! Ik ben er nog elke dag blij mee en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen ….
Ik vind Maartje´s werk baanbrekend, inspirerend en enorm verrijkend. Waar anderen ophouden gaat zij verder, veel verder. En op de een of andere manier sluit haar content steeds perfect aan bij waar ik me bevind, zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb er dit afgelopen jaar ontzettend veel aan gehad en ik hoop er nog heel lang van te mogen blijven genieten!
Maartje zelf is authentiek, heel open en ontzettend goed in dingen helder verwoorden. Daardoor vallen er voortdurend kwartjes en komt er van alles in beweging. Bovendien merk je dat ze heel zuiver is in wat ze doet en hoe ze het doet.
Woorden kunnen het nooit helemaal vangen, maar toch: ontzettend bedankt Maartje, voor alles!!!” — Mirjam

“Het resultaat dat ik behaald heb in je programma is dat mijn sociale netwerk enorm aan het vergroten is.
Ik zelfverzekerder ben en krachtiger geworden.
Van overleven ben ik naar (voorzichtig) leven gegaan.
Het vertrouwen dat alles echt goed komt, is enorm gegroeid. Zeker doordat er meer en meer vertrouwen in mij wordt uitgesproken en mijn hulp wordt gevraagd.
Ik ben je heel dankbaar voor je onophoudelijke stroom van e-mails! Ik plaagde je er een beetje mee, maar feit is wel dat dezelfde stroom ervoor heeft gezorgd dat ik iedere keer weer terug werd gezet uit de dagelijkse hectiek naar de rust in mij!
Dat heeft mij vertrouwen gegeven. Dank je wel daarvoor.” — Anoniem

“De workshop “leren geld creëren in een dag” zit als een geweldige en inspirerende dag in mijn lijf!
Mijn intentie voor die dag was “beter mijn waarde leren bepalen”.
Zowel de lieve coaches, Corina en Rebekka, als de enthousiaste groep die aanwezig was hebben mij daar zo bij geholpen.
Ik kreeg heel veel inzichten, er werden blokkades geheeld, er kwamen ideeën naar boven, ik ging naar huis met een heel positieve vibe. In de auto dacht ik: hoe fijn moet dat niet zijn voor Maartje en haar coaches dat je mensen met zó een gevoel naar huis kan sturen!?
Ik zou de workshop aan iedereen aanbevelen!
Ik kijk er naar uit jullie terug te zien op het geld is liefde event!” — Veel liefs, Sophie ❤

“Ik wilde jou even bedanken! Bedanken voor het ‘overhalen’ om het miljoen euro missie programma te volgen. Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen. Het programma werkt zo fijn. Vooral omdat het een stappenprogramma is en ik per module kan voelen of ik er al aan toe ben, of nog even in een vorige module moet duiken. Ik merk elke keer als ik de module luister; dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Het is de juiste stap op het juiste moment!
Dankjewel voor de fijne modules en alle content erin! Het werkt écht!” — Tessa Brahm

“Voordat ik me inschreef, had ik al de gratis content bekeken. Maar ik bekeek al langer content van anderen en vaak heb ik op het punt gestaan om in te stappen (bij die anderen) en toch was er elke keer net iets wat me tegenhield. Ik had Maartje een mail gestuurd met vragen. ‘s Avonds volgde ik een webinar van Maartje waarin ik antwoord kreeg op mijn vragen. De volgende dag ontving ik een antwoord op mijn mail met een heel lieve reactie waarin een gratis sessie om te sparren werd aangeboden. Superlief! Echter, ik had mijn antwoord al en heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Of het nu een product of een dienst is, ik vind het belangrijk dat mijn gevoel erachter kan staan. Bij de gratis content, de e-mails, webinars en het mailcontact voelde alles oprecht, duidelijk en authentiek. Het gaf een heel goed idee van wat ik kon verwachten van het programma.
Wat mij zo aanspreekt aan de content, is het gebruik van werkboeken, werkbladen met concrete oefeningen en de afstem scripten op audio.
Waar ik verder houvast aan heb, zijn de mailtjes waarin je door het programma wordt geleid.
Elke dag ben ik bezig met de oefeningen uit het programma, aangevuld met andere oefeningen. Ook doe ik elke dag Ho’oponopono (alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt).

Door elke dag af te stemmen, mijn script te lezen en te wijzigen, dankbaarheid te tonen en te voelen en ook met liefde om te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom, heb ik de volgende resultaten behaald:

– Ik merk dat ik elke dag geld ontvang via verschillende kanalen.
– Mijn droomwens is om promotieonderzoek te doen; hiervoor heb ik toezegging, al is het nu nog vrijwillig. Maar ik heb alle vertrouwen dat het geld hiervoor onderweg is. Er komt van diverse kanten hulp waar ik het niet alleen kan.
– De relatie met mijn partner is dieper geworden en we doen meer leuke dingen samen.
– Ik realiseerde me dat mijn droomhuis het huis is waar ik nu woon, maar dat ik er wel beter voor mag zorgen. Er dient zich geld aan om het op te knappen en op allerlei simpele manieren ben ik nu begonnen met opknappen. Het huis is mooier geworden.
– Als ik om kleine dingen vraag, krijg ik het ook: een verdwenen kat komt terug, een vriendin kan haar kat die ze niet wil laten inslapen ergens plaatsen dankzij mijn hulp, er komen opdrachten voor mijn bedrijf binnen, lastige zaken weet ik liefdevol op te lossen, relaties worden hechter of verdwijnen als ze onnodig zijn, etc.
– Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad kom en leer ook van minder leuke dingen de wijze lessen die eruit zijn te halen. Dankbaarheid, vreugde en verlangen liggen qua gevoel erg dicht bij elkaar.
– Voorheen piekerde ik elke dag, vooral als ik uit bed stapte of als ik ging wandelen. Dat is voor 99% verdwenen.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTube filmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.

Dit alles bij elkaar helpt me om elke dag te leven in het besef dat mijn wens er al is. Ik geniet er heel veel van. Ondanks dat ik me bijna 25 jaar bezighoud met spiritualiteit ben jij de eerste die op zo’n nuchtere en tegelijkertijd spirituele manier laat zien wat verbinding met de Ziel en de 12 Universele Wetten werkelijk inhouden. Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart hiervoor.” — Anoniem

“In april ben ik bij je geweest voor de 2 daagse, dat was zo super gaaf. Je hebt daarin voor mij een zielsreading gedaan.
Door liefde mijn gave praktisch in de wereld zetten en daar veel geld mee verdienen. Nou, dat ben ik gaan doen en boy oh boy, wat levert dit mij geweldige dingen op!
Zulke toffe klanten! Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook!
Je bent voor mij een grote inspiratiebron en ik ben dan ook mega super dankbaar dat ik bij jou in je Magische Manifestatie Academy zit.
Een van de dingen die door mij heen mocht creëren is een super praktisch card deck, volledig vanuit mijn gave en liefde ontstaan.” — Jacq van der Hoef.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”– Teersa van Weezel

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten.
Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel  adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd.  Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit,  en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone..Maartje je bent een topper en ook Miranda ontvangt je met open armen en warmte. Ik verheug met op het Geld is Liefde Event om jullie live te ontmoeten” — Frances

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent” — Josje Feller

“Na ons gesprek, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim 1000,00 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X” — Monica Job

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !” — Jacqueline van de Koevering

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN. Ik ben laaiend enthousiast over je zielsscript, deze beschrijft precies mijn proces. Lieve mensen echt een aanrader…” Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, jouw courses zijn verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen.” — Sylvia

“Het belangrijkste voor mij was dat ik na de VIP-dag concreet aan de slag kon gaan om mijn bedrijf te laten groeien. En dat is zeker gelukt. Wat Maartje heel goed kan is jouw intentie, jouw droom voor je bedrijf, helpen verwoorden. Je gaat samen met haar opzoek naar wat jou drijft en je krijgt dit ook helder op papier. Je gaat voelen wat met jou resoneert. Ze laat je dieper graven om echt tot jouw kern te komen. Ik heb veel tips gekregen hoe ik het kan aanpakken maar we keken ook goed wat voor strategie/aanpak bij mij past, wat voelt goed. We hebben een persoonlijk script voor mij gemaakt, mijn site bekeken, gebrainstormd over producten en hoe ik verder kon. Toen ik naar huis ging had ik al een aantal teksten die ik zo op mijn site kon zetten! En een actielijst waar ik mee aan de slag kon gaan. Het is heel fijn dat iemand haar kennis met je wil delen om jou verder te helpen. Ik heb het als een super fijne dag ervaren, die mij echt heeft geholpen om de volgende stap te nemen! Bedankt Maartje!” — Anja

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coaching traject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.
Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
En ze hielp me tussendoor via de mail als ik vragen had, waardoor ik niet tot het volgende gesprek hoefde te wachten, en de blokkade sneller werd opgeheven. Haar mails lijken soms ook op een blog, het raakte vaak iets in mij, waardoor ik weer verder kon. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.” — Margaretha Sanjee-Schokker – Volg je Hart Specialist

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm. Ik verbind me elke dag met het programma afstemmen op geld en vind het heerlijk om daarnaast ook contact te kunnen hebben via onze facebookgroep. Super bedankt dat je dit hebt gecreëerd.”– Jenny

“Mijn Deelname aan de Academy geeft me de kracht en de flow om mijn dromen na te jagen. Maartje zet een veilige omgeving voor mij neer waarin ik kwetsbaar durf te zijn. Ik durf te vragen en raak geinspireerd door de input die ik ontvang. Maartje toont mij steeds dat mijn mindset me de weg wijst en zo ontdekte ik dat mijn resultaten een direct gevolg zijn van mijn mindset. Er is een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Maartje is een liefdevolle vrouw die mij ondersteunt om het mooiste van mezelf te zien en te delen.” — Tamara

“Ik heb me aangemeld bij de Academy, omdat ik me al een hele lange tijd verdiep in de Wet van Aantrekkingskracht en je eigen leven creëren. Alleen met boeken lezen en begrijpen wat het inhoudt, kwam ik er niet uit. Toen zag ik de site van Maartje en werd meteen enthousiast. Ik stuurde haar een mail en kreeg daar heel snel antwoord op. Ze geeft goed advies en je voelt dat het echt uit haar hart komt.
Ik denk dat ik met de coaching van Maartje een goede stap maak om ook mijn eigen leven te gaan creëren. Ik zou anderen ook aanraden om deze stap te neen, ik weet zeker dat ze jou ook goed op weg kan helpen.” — Lisette

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Ik kon de dromen die ik in mijn leven wilde realiseren niet “voelen” en dat had allemaal te maken met het gebrek aan Zelfliefde. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol. Nogmaals hartelijk bedankt.”– Lia

“Het lidmaatschap van de Magische Manifestatie Academy is een aanwinst op mijn leven.
Ik vind het elke dag weer een feestje om te schrijven in het afstemdagboek.
Dankzij het afstemboek ben ik bewust gaan kijken naar wat ik voel en wat ik graag wil. Hierdoor kom ik steeds dichter bij mijn Bron. En als ik dit schrijf dan word ik van binnen zooooo blij en dankbaar.
Er gebeurt op dit moment heel veel. Ik ga nu echt van mezelf houden. Ik ga steeds meer zien wie ik werkelijk ben.
Over manifestatie gesproken. Deze gebeuren elke dag. Wauw wat een aanwinst op mijn leven.
Ik ben Maartje erg dankbaar voor wat zij mij gegeven heeft. Dit kwam precies op het goede moment. Maartje is echt een schrijfster. Ze kan fantastisch alles verwoorden. Ze schrijft wat ze zelf heeft beleefd en deze beelden komen diep bij mij naar binnen.
Je mag jezelf zijn is deze boodschap. Het maakt niet uit wat anderen hiervan vinden. Als je vanuit je Bron werkt dan straal je hele mooie energie uit en deze is zeer aanstekelijk. Dan kan ik voelen dat wij allemaal een ziel hebben en allemaal één zijn.
Dank je wel daarvoor Maartje!!!!” — Dorien

“Wat ik zo mooi vind aan Maartje en haar werk met Geld is Liefde, is haar authenticiteit. Je krijgt alles te zien, successen, maar ook moeilijkheden en groei. Die kwetsbaarheid vind ik boeiend. Dat daagt mij namelijk direct uit ook echt te zijn. Ze vraagt me (letterlijk!) naar mijn gevoel te gaan en dat is precies wat ik nodig heb om te groeien. Ik ervaar Maartje als heel enthousiast, oprecht en gedreven, waarbij ik als voornaamste drijfveer proef, anderen te willen helpen groeien door zichzelf te zijn.” — Cissy

“Vandaag tijd gemaakt en genomen om in te loggen en aan de slag te gaan binnen de Academy. Ik vind het heerlijk. Als ik me afstem op Geld is Liefde voel ik je betrokkenheid, enthousiasme en warmte. Wat een heerlijk ervaring! Het online programma is duidelijk en overzichtelijk! Ik vind het fijn werken.” — Geertje

“Maartje weet op een prettige, kalme en luchtige manier zwaardere onderwerpen bespreekbaar te maken. Haar inlevingsvermogen is groot en met haar innerlijke wijsheid, prikkelende vragen en ontwikkelde verbeeldingskracht weet ze je haarfijn te spiegelen. Ze blijft het hogere doel voor ogen houden, waardoor je gefocust blijft op wat belangrijk is.
Ook weet ze creatieve oplossingen aan te dragen zonder je eigen verantwoordelijkheid erin te ontnemen. Ze stimuleert op een positieve manier en vol vertrouwen het geloof in je ware kracht, waarde en wijsheid.
Maartje heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en laat zich leiden door hogere universele energieën/ krachten. Hierdoor functioneert ze prachtig als een doorgeefluik voor essentiële informatie dat vanuit een hoger perspectief nieuw licht op een situatie kan schijnen. Erg fijn en verhelderend!” — Christina

“Ik heb Maartje leren kennen als een sprankelend, energiek persoon. Die deze levensvibe ook gemakkelijk op andere mensen over kan brengen.
Ze inspireert en adviseert je hoe je je leven kan inrichten, zoals jij dat zelf wil. Kijkend naar de individuele persoon met zijn/haar eigen wensen en ideeën hoe zijn/haar leven er in de ideale situatie uit moet zien.
Wat Ik belangrijk vind aan een coach is iemand die zijn eigen verhaal ook leeft en niet alleen een verhaal verkoopt. Je merkt aan Maartje dat ze haar boodschap zelf ook echt leeft. Dat maakt haar begeleiding des te waardevoller en effectiever.
Kortom een aanrader om met haar in contact te komen en samen met haar te mogen ontdekken wat je allemaal zelf kunt bereiken.” – Monique Hautvast

Over de E-Course: ‘Hoe realiseer je jouw dromen met de Wet van Aantrekkingskracht?’
“Ik heb jouw cursus De Wet van de Aantrekkingskracht gedownload. Wat een kracht straal je uit, wat een inspiratie. Ik stuitte op jouw site, ben aan de gang gegaan en voel de energie in mij stromen.Dank je wel!” — Anoniem

En bekijk ook de tientallen video testimonials op mijn YouTube kanaal! 

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401