Ben jij een Starseed? Doe de test en/of meld je direct aan voor de gratis training!

Voel je dat je hier op aarde een belangrijke missie te doen hebt?

  • ​Voel je vanuit het diepste van je kern een roeping om de wereld en de mensheid te helpen?
  • Ben jij hooggevoelig en heb je vaak het idee dat je omgeving je niet begrijpt?
  • Voel je je regelmatig eenzaam en afgescheiden van de grote mensenmassa?
  • Heb je vaak het gevoel dat je hier op aarde niet thuis hoort, maar heb je geen idee waar je huis dan wel is?

De kans is groot dat jij een Starseed bent! En reken maar dat jij een zeer belangrijke missie hebt!

Starseeds zijn multidimensionale zielen van een hoger bewustzijnsniveau die gereïncarneerd zijn in een menselijk lichaam. Ze zijn opgeroepen om naar aarde toe te komen, puur om de wereld van dienst te zijn. Starseed zielen komen van andere planeten en sterrenstelsels en een deel van hun ziel leeft op die plekken nog voort. Alhoewel het zeer oude zielen zijn, is dit voor de meeste van hen het eerste leven op deze planeet. En dat kan een behoorlijke schok zijn, want op planeet aarde is het zwaar. Iets wat deze zielen van puur licht en liefde niet gewend zijn. Starseeds hebben een hele belangrijke missie, maar zijn deze bij geboorte vergeten. Gelukkig zijn er allerlei manieren om achter die zielsmissie te komen!

Via deze link kun je een gratis training aanvragen waarin we je daar uitgebreid over informeren!

Voel je je wel aangesproken maar weet je nog niet of je een Starseed bent? We hebben een test voor je ontwikkelt die je aan kunt vragen. Vul hier rechts of onder je gegevens in en je ontvangt deze test EN de link naar de gratis online training: “Your Starseed Mission.”

Tijdens de gratis training, gaan we dieper in op wat starseeds zijn, waar ze vandaan komen, waarom ze hier zijn en wat ze op deze wereld te doen hebben! Geloof ons, er zullen en hoop puzzelstukjes op hun plek gaan vallen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan!

Tot dan!

Maartje en Emma