Shift Retreat 12 en 13 april 2019

Zo binnen, zo buiten. Dat is hoe we onze realiteit creëren.

Laat me je eens een vraag stellen: Wat geloof je werkelijk als het aankomt op het creëren van een nieuwe realiteit voor jezelf?

Hoe moeilijk denk je dat het is?
Waar geloof je nog dat het leven pijnlijk of moeilijk moet zijn?
Waar heb je automatische systemen draaien die er voor zorgen dat je tekort of “separation” aantrekt? Of die er voor zorgen dat je overvloed, onvoorwaardelijke liefde, zelfliefde en zielsvervulling op afstand houdt?
Waar houd je jezelf tegen om te ontvangen waar je naar verlangt omdat je jezelf onbewust aan het “straffen” bent?

Dit is NIET hoe het leven bedoeld is.

Dit VIP reatreat is volgeboekt. Stuur een mail naar [email protected] om op de hoogte gehouden te worden van het volgende retreat.

En dit retreat is bedoeld om je te helpen om daar verandering in aan te brengen!

We duiken diep in je binnenwereld en we gaan kijken wat je nu werkelijk denkt over het leven. Welke energie straal je uit?
Welke verhalen vertel je jezelf dag in, dag uit?
Wat heb je geleerd dat “waarheid” is, maar wat resoneert eigenlijk helemaal niet met wat jij diep van binnen voelt dat JOUW persoonlijke waarheid is?

Vervolgens gaan we ook nog met deze onderwerpen aan de slag:

** Wat is er werkelijk voor nodig om een innerlijke shift te bereiken?

We gaan dieper in op spirituele principes zoals overgave, afstemming, creëren vanuit Source en Ziel versus Ego.

Hoe de meeste mensen leven is: Fysieke wereld (of andere mensen) eerst, daarna zichzelf en hun missie en heel misschien daarna een relatie opbouwen met Source (als er tijd overblijft in hun drukke schema.)

Echter, het “geheim” van een vervuld en gelukkig leven ligt er in om dit PRECIES andersom te doen.

Je bouwt een relatie op met Source (The Divine, het Goddelijke, het Universum of hoe je het wilt noemen.) Je laat je leiden met het leven van je Zielsmissie en het vervullen van je zielsverlangens.
Je zorgt goed voor jezelf. Je zorgt er voor dat je kop ZELF vol is en dat je leeft vanuit zelfliefde en overvloed en als LAATSTE houd je je bezig met de fysieke en de materiële wereld.

Omdat je relatie met Source sterk is en omdat je echt helemaal in je missie stapt, wordt alles waar je om vraagt en wat je dient om jouw missie te vervullen, bijna als vanzelf bij je gebracht. Het ENIGE wat je hoeft te doen is er om vragen EN in de tussentijd je diepste kernovertuigingen helen. OOK daar gaan we mee aan de slag tijdens het shift event:

** Je diepste kernovertuigingen ontdekken en transformeren.

De meeste mensen leven hun leven vanuit een aantal diepe kernovertuigingen zoals:

Het niet waard zijn om liefde te ontvangen.
Het geloof in afgescheiden zijn van andere mensen en zichzelf.
Het geloof alles alleen te moeten doen.
Het geloof dat het leven moeilijk behoort te zijn en pijn behoort te doen.
Het geloof dat je niet goed genoeg bent, precies zoals je bent.
Het geloof dat je hard moet werken en altijd je waarde moet bewijzen om te kunnen ontvangen waar je naar verlangt.
Het geloof dat het niet veilig is om te ontvangen omdat dingen van je “afgepakt” kunnen worden of je kunt verliezen wat je hebt.
Het geloof dat mensen je in de steek laten als ze zien wie je echt bent.
De neiging om jezelf te saboteren voordat je überhaupt kunt ontvangen omdat je diep van binnen het gevoel hebt dat je het niet waard bent.

Deze kernovertuigingen kunnen je hele leven beïnvloeden. Dit zijn OOK de overtuigingen die we weg blijven stoppen omdat ze TE confronterend zijn om mee te dealen. Maar als je ECHT iets wilt veranderen in je realiteit zul je ze moeten onderzoeken en aan moeten kijken. De volgende stap is acceptatie en transformatie.
We gaan dit doen in een veilige setting, stap voor stap, zodat deze kernovertuigingen niet meer je leven en je manifestatiekracht beïnvloeden zoals ze dat nu doen.

** Wat wil je concreet manifesteren en hoe kun je wat je hebt geleerd praktisch toepassen op de shift die je graag wil maken?

Vervolgens gaan we samen kijken naar wat jouw ziel nu ECHT nodig heeft en waar het naar verlangt. We gaan er voor zorgen dat je jezelf toestemming kunt geven om helemaal IN dat verlangen te stappen en om te gaan ontvangen.
Daarna gaan we kijken wat er concreet en praktisch voor nodig is. Dit is ook een “test” om te kijken of er genoeg geshift is. Want als je echt de weerstand hebt losgelaten op een diep niveau, dan is het maken van een praktisch plan relatief simpel en dan zal je Ziel je leiden om ruimte, energie en inspiratie te creëren zodat je het ook daadwerkelijk uit kunt gaan voeren.
Als je voelt dat je nog niet op dat punt bent, dan is dit hét moment om nog iets dieper in je kernovertuigingen te duiken, want dan is er nog iets wat je nog niet bereid bent om aan te kijken. Ik heb een haarscherpe intuïtie en omdat ik ZO veel mensen heb geholpen met manifestatie, zal het zelden zo zijn dat we NIET tot de kern kunnen komen van wat er nu ECHT aan de hand is. Omdat dit geen grootschalig event is met honderden mensen, zullen we de tijd en ruimte hebben om daar echt goed naar te kijken.

** Hoe houd je deze innerlijke shift vast?

Wat er vaak gebeurt is dat je echt wel iets kunt shiften voor een paar momenten, maar dat het ZO lastig is om het vervolgens toch te integreren in je dagelijkse leven. We gaan er ook naar kijken wat er voor nodig is om die shift WEL vast te houden.
Ik ga je leren hoe het komt dat we zo vaak een “terugval” ervaren na een inzicht, shift of retreat en hoe je dat kunt voorkomen OF hoe je er mee om kan gaan als het toch gebeurt.
Ik zie dit heel vaak en er is een logische reden voor dat dit gebeurt en ik ga je daar alles over leren zodat dit voor jou ook helemaal helder is.

Dus, ben je er klaar voor om die innerlijke shift te maken zodat je uiterlijke realiteit mee kan veranderen? Meld je dan vandaag nog aan voor het Shift Retreat.

Praktische details

Dit retreat vindt plaats op 12 en 13 april.

Tijden: Beide dagen van 10.00 tot 17.00

Lunch is inclusief.

Locatie: onze trainingsruimte in Kamerik

Jouw Investering

Je investering voor dit het VIP retreat is €597,00 ex BTW zijn.

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Heb je vragen? Stuur gerust een e-mail naar [email protected] OF meld je gelijk aan!

Dit VIP reatreat is volgeboekt. Stuur een mail naar [email protected] om op de hoogte gehouden te worden van het volgende retreat.

Ervaringen van deelnemers

“Ik ben ZO dankbaar voor deze magische dagen!! Wauw wat mooi deze content!”

“Wauw, wat een energie….? thuis komen. Dankbaar voor Maartje, het prachtige kado, verzorging en haar liefde en haar fantastische team.”

“Hele mooie dagen vol inzichten en herkenning… Omgevlogen! Veel dank Maartje en iedereen die er bij was!”

Mijn Events zijn EPIC! Kijk hier voor een sfeerimpressie van vorige events en testimonials: 

Meld je vandaag nog aan! 

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401