Shift Oefening Workshop – DE oefening die er voor zorgt dat je eindelijk het zielsgeluk, de vervulling en liefde kunt ervaren waar je naar verlangt.

Lieve Co-creator,

Je hoort een klein stemmetje in jezelf die tegen je zegt dat er heel veel mogelijk is in jouw leven.
Je voelt dat er een enorme potentie in jou zit die er uit wil komen.

En dat is vaak verwarrend en frustrerend.
Want dat is vaak niet wat je van dag tot dag in je leven ervaart.
Je vraagt je af of je je misschien vergist, of dat het een leuke droom is, maar niet iets wat realiteit kan worden.

Vaak heb je het idee dat waar je naar verlangt nog ver weg ligt van de verlangens die je in je hart voelt.

Waarschijnlijk zijn een of meerdere van deze situaties herkenbaar voor je:
Je verlangt er naar om je goed en afgestemd te voelen, maar voordat je het weet heb je weer gereageerd op situaties en je mee laten slepen door je eigen emoties.
Je verlangt er naar om je vervuld en waardevol te voelen, maar je trekt je nog te veel aan van wat andere mensen over je denken.
Je verlangt er naar om harmonie te ervaren in je relaties, maar je wilt ook het juiste doen waardoor je je vaak onzeker voelt en die harmonie juist niet ervaart.

Ik snap dit, want dit is exact wat ik zelf ervaren heb.
Ik verlangde er naar om me gelukkig, geliefd, gehoord, gezien, veilig en vervuld te voelen.
En ik was iedere dag bezig met de vraag: wat moet ik doen om dat geluk te gaan ervaren waar ik naar verlang?

En voor mijn gevoel deed ik daar alles aan wat ik er aan kon doen:
Ik was iedere dag bezig om te kijken wat mensen precies van mij verwachten en vervolgens deed ik mijn uiterste best om aan die verwachtingen te voldoen.
Ik probeerde een “goed” mens te zijn en ik probeerde altijd voor iedereen klaar te staan, hard te werken en iedereen te helpen.

Maar wat ik ook probeerde, ik leek maar niet te ervaren waar ik werkelijk naar verlangde.
Sterker nog, ik raakte mezelf juist langzaam kwijt in dit proces en het koste me enorm veel energie.
Ik merkte dat iedereen andere verwachtingen van me had en zelfs een persoon kon de ene dag dit van me willen en de volgende dag iets anders.

Ik snapte niet wat ik “verkeerd” deed, want dit was toch wat de maatschappij me geleerd had?

Als je hard werkt, goed je best doet, de regels volgt en voor mensen klaar staat, dan ga je vroeg of laat het geluk ervaren waar je naar verlangt.

Toen ik het het boek “Je kunt je leven helen” van Louise Hay tegenkwam begonnen alle puzzelstukjes op zijn plaats te vallen.
In dat boek leerde ik dat wij de creators zijn van onze realiteit.
Louise Hay deelde in haar boek dat wij met onze innerlijke wereld onze fysieke wereld creëren.

“Zo binnen, zo buiten.”

In het begin had ik heel veel weerstand tegen deze boodschap want ik kon niet geloven dat ik mijn problemen zelf had gecreëerd, want ik WILDE immers toch gelukkig zijn?

Maar als ik goed luisterde naar dat zelfde stemmetje dat me vertelde dat er zo veel meer mogelijk was in het leven, dan wist ik: Wat Louise zegt klopt.
Ik was altijd aan het kijken wat ANDEREN van mij verwachtte en wat andere mensen geloofden, dachten en voelden en ik keek amper naar wat IK geloofde, dacht en voelde.
Ik geloofde diep van binnen dat ik niet goed genoeg was.
Ik ging constant bij mezelf weg.
Ik gaf iedere dag als het ware de regie uit handen. Keer op keer en bij bijna iedereen die ik ontmoette.
En dat manifesteerde vervolgens mijn problemen.

En ja, dat was moeilijk om te beseffen.
Misschien ervaar jij daar nu ook een gevoel over als ik dit deel omdat jij ook wat zaken in je leven hebt gecreëerd waarvan je eigenlijk niet wilt dat dat je ze zelf gecreëerd hebt.
Maar weet je lieve co-creator. Daar hoef je je niet schuldig om te voelen. In de workshop ga ik je precies uitleggen wat het verschil is tussen schuld en verantwoordelijkheid. We zijn wel verantwoordelijk voor wat we creëren, maar we zijn nooit schuldig. Want schuld impliciteert dat je iets “verkeerd” hebt gedaan en de vraag is: kunnen we ooit iets “verkeerd” doen als we bepaalde kennis nooit geleerd hebben?

Maar goed, toen ik het eenmaal kon accepteren stapte ik in de valkuil waar zo veel mensen in stappen die net leren over Bewuste Creatie.
Ik dacht: als ik met mijn denken mijn realiteit creëer, dan moet ik dus zo positief mogelijk denken.
Ik was het ook zo ZAT om me rot te voelen.

Maar wat ik merkte in de jaren er na, dat positief denken wel iets hielp om me beter te voelen, maar dat ook DAT me nog steeds niet bracht waar ik werkelijk naar verlangde.
Ik leerde dat ik ZO veel moeite had met emoties en pijn, dat ik het probeerde weg te drukken en te negeren.

Maar … “What you resist, persists.”
Mijn pijn en emoties bleven. Soms lukte het me om ze te negeren of onderdrukken, maar dan kwamen ze spontaan weer omhoog. En het zorgde er alleen maar voor dat ik me nog slechter voelde: want ik deed kennelijk iets “verkeerd” met de Wet van Aantrekkingskracht dat het mij niet lukte om geluk te manifesteren.

Daarna leerde ik echter dat het Bewuste Creatie VEEL dieper gaat dan dat.
Het gaat niet om onze oppervlakkige gedachten, maar om wat we DIEP van binnen geloven over onszelf en de wereld.
En door onze conditionering kunnen we simpelweg niet altijd zien waar onze emoties en pijn vandaan komen. Dus heling heeft vooral heel veel liefde en ruimte nodig.
Je kunt het niet haasten en ZEKER niet vanuit weerstand.

En ik leerde dat emoties en pijn niet slecht zijn, maar dat het ons kompas is in het leven.
Aan hoe we ons voelen kunnen we zien waar we wel en niet zijn afgestemd op ons ware zielspad en de waarheid van Creatie.

Vanuit daar ben ik een oefening gaan creëren die me hielp om mijn gevoelens en pijn compleet te accepteren en te leren wat ze me wilden vertellen.
Om vanuit daar af te stemmen op mijn diepste zielsverlangens.

Ik noemde het de Bewustzijns Shift Oefening, wat ik later gewoon altijd afkortte tot de Shift oefening.
Ik heb deze oefening de afgelopen jaren aan duizenden mensen mogen leren.
Ik heb de Shift Oefening over de jaren heen steeds een beetje bijgeschaafd en de afgelopen week heb ik een totaal nieuwe versie gecreëerd.
Ik heb hem de afgelopen week getest bij mijn VIP klanten en er zit inderdaad een super mooie flow in nu.
De kern blijft hetzelfde, maar het is een totaal nieuwe en verbeterde versie.

Deze Shift oefening heeft ZO veel voor me veranderd, en voor heel veel anderen die de Shift oefening hebben gebruikt.
Het is een tool die ik nog steeds dagelijks gebruik om om te gaan met pijn en emoties en om te shiften naar Liefde.

Ik wil deze oefening ook DOL graag aan jou doorleren. Zodat deze oefening een deel kan worden van jouw dagelijkse afstemritueel.
Daarom hou ik op woensdag 26 augustus om 19.30 een online workshop om de Shift oefening uit te leggen en met een paar mensen live te oefenen.

Hieronder kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Praktische details.

Direct na aanmelding ontvang je de replay in je mailbox.

Dit is wat je ontvangt als je je aanmeldt voor deze workshop:

♥ Een video opname van de workshop van 90 minuten.
♥ De stappen van de Shift oefening in een PDF
♥ Je kunt zien hoe ik de shift oefening LIVE met een aantal vrijwilligers heb gedaan.
♥ Bonus: Audio en video: Mijn reis naar Zielsmissie succes.

Direct nadat je je hebt aangemeld voor deze workshop, ontvang je een welkomstmail met de replay en de bonus. Als je geen mail ontvangen hebt, dan is er iets mis gegaan. Stuur dan even een mail naar [email protected] dan maakt mijn team het alsnog in orde voor je.

BONUS!
En je ontvangt een super speciale bonus: Mijn reis naar Zielsmissie succes. Een video en audio van 90 minuten waarin ik deel hoe ik mijn missie ben gaan leven met maar 1000 euro spaargeld.

Dit is wat ik met je deel in deze bonus: 
Hoe ben ik er achter gekomen wat mijn ZielsMissie is?
Hoe is de start van mijn ZielsMissie Business verlopen?
Hoe heb ik ontslag genomen en ben ik gestart met mijn ZielsMissie zonder klanten en met 0 euro op de bank?
Waar ik dan in de eerste maanden van leefde toen ik nog geen inkomsten had uit mijn bedrijf?
Hoe ik toch succes heb gecreëerd door tegen de meeste “ondernemersregels” in te gaan? Wat gebeurde er toen ik WEL probeerde de “ondernemersregels” te volgen?
Hoe heb ik de Wet van Aantrekkingskracht gebruikt om mijn succes te manifesteren?
Wat mijn grootste les is geweest waardoor ik bijna alles weer kwijt ben geraakt?
Wat ik doe als ik het niet meer zie zitten of als ik tegenslag ervaar?

Wat is jouw Investering voor deze online workshop?

Ik wil deze oefening kunnen delen met zo veel mogelijk mensen. Daarom is jouw investering voor deze Shift oefening slechts 8 euro ex BTW.

Hiervoor ontvang je live toegang, de opname, de PDF en de super mooie Bonus.

Wat levert deze workshop jou op?

  • Een praktische tool die je ieder moment van de dag kunt gebruiken om een negatieve emotie of pijn te shiften en weer te verbinden met de energie van liefde.
  • Als je deze tool consequent toepast, dan zul je je waarneembaar beter voelen. Je ervaart meer vrede, rust en liefde in je leven.
  • Je voelt je meer verbonden met jezelf doordat je leert luisteren naar je eigen gevoelens.
  • Je ervaart je krachtiger en zekerder van jezelf omdat je een tool hebt die je kunt gebruiken in moeilijke momenten.
  • Je relaties zullen beter worden omdat je ophoudt je gevoelens op andere mensen te projecteren. Waardoor zij ook veel meer ruimte voelen om helemaal zichzelf te zijn. Doordat jij verbonden bent met jezelf, zul jij hen ook kunnen inspireren om meer te verbinden met zichzelf.
  • Je zult het leven als makkelijker gaan ervaren omdat je het gevecht met je gevoelens los kunt laten.
  • Je zult prachtige synchroniciteiten gaan ervaren, als een spiegel van jouw veranderende staat van zijn.

Ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor deze super mooie workshop waarbij je toegang krijgt tot de meest krachtige oefening die ik ken en die je gaat helpen om steeds meer en meer vanuit jouw ware zelf te gaan leven.

Iets meer over mij….

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver, spirituele ondernemer en spirituele leraar mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat er “meer” was dan het leven dat de meeste mensen leiden. Ik voelde een heel sterk verlangen om helemaal mezelf te worden en mijn dromen te realiseren!

Maar voordat ik dat echt kon erkennen en er voor kon gaan, heb ik het behoorlijk zwaar gehad in mijn leven. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar daarna gaf ik meer dan 10 jaar lang NOG geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon.

De pijn die ik had ervaren heeft voor mijn eerste spirituele ontwaking gezorgd en ik werd wakker tot het gegeven dat we onze eigen realiteit creëren en dat het leven HEEL anders in elkaar zit als me altijd was geleerd en zoals het nog steeds aan de meeste mensen wordt geleerd.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Universele Wetten van Creatie en alle informatie over hoe we onze realiteit creëren met het Bewustzijn dat we ZIJN.

Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met het ene Goddelijke bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de hoe we met ons Bewustzijn onze realiteit creëren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Universele Wetten van Creatie en Realiteit Creatie gevolgd om uiteindelijk Bewustzijnscoach te worden. Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken.

Ik leerde van diverse kanten dat we met onze overtuigingen onze realiteit creeeren. Dus ik dacht: als dat zo is, dan kan ik dus verbanden leren leggen tussen wat ik denk en wat ik ervaar. En keer op keer zag ik dat ik inderdaad tussen wat ik voelde en mijn ervaringen een corresponderende overtuiging kon vinden. Ik ben toen gaan onderzoeken of ik dat bij andere mensen ook kon zien. Ik heb gesprekken gehad met duizenden mensen en heb zelfs ontelbaar veel reality shows en documentaires gezien om een kijkje te krijgen in mensen hun innerlijke wereld waar ik normaal gesproken geen contact mee zou hebben, en keer op keer kon ik inderdaad patronen zien tussen mensen hun innerlijke wereld en wat ze ervaarden in de fysieke wereld.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om deze kennis door te gaan leren aan andere mensen.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en wat wel of niet “mogelijk” is.
Maar met behulp van alles wat ik had geleerd met mijn proces van bewustwording, brak ik keer op keer door iedere blokkade heen die ik tegenkwam. En zo groeide ik als mens en als spiritueel wezen en dat doe ik nog steeds iedere dag.

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven, relaties en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN die diepe zielsvervulling te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je BEWUSTZIJN.

Voel jij dat intense verlangen ook? Meld je dan snel aan voor deze online workshop.

Ik gebruik de Shift oefening van Maartje regelmatig als ik getriggerd wordt door iets of iemand, als ik door moeilijke stukken met daarbij moeilijke emoties ga of als ik mezelf weer betrap op een oud verhaal.
Vooral voor lastige gevoelens zoals je niet goed genoeg voelen, je in de steek gelaten voelen of het gevoel dat je te kort wordt gedaan, is dit voor mij een hele fijne oefening geweest om dat uiteindelijk allemaal in mezelf op te kunnen lossen. Ik kon negatieve overtuigingen en emoties altijd wel zien voor wat ze waren, maar ik had niet echt concrete manieren om er daadwerkelijk mee te dealen en het te helen. De Shift oefening, samen met het schrijven van scripts (letterlijk een nieuw verhaal op papier zetten) hebben mij elke keer zoveel ruimte en innerlijke vrede opgeleverd, waarna er vaak ook mooie dingen in mijn realiteit veranderende of gebeurde.
Hiermee hoef je het niet meer buiten jezelf te zoeken of iets buiten je op te lossen. Het resultaat is dat je “echte controle” voelt, het gevoel dat je alles aan kunt en veel liefdevoller kunt zijn naar andere mensen omdat je zelf met alles kunt dealen. En dat kunnen we volgens mij allemaal wel gebruiken tegenwoordig.

Jorien

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline