✨ Shift je 💩 Membership ✨

HET Membership programma waarin er ruimte is voor onvoorwaardelijke acceptatie, diepe heling en om jezelf te leren kennen als de Bron van alle Creatie.

Iedere week komen we samen en doe ik live bij een van de deelnemers de Shift Oefening. De Shift oefening is een prakische tool, die een diep helend en verbindend effect heeft. Het Universum en de intentie om te helen en te creëren en volledige zelfrealisatie te bereiken, zal er voor zorgen dat de juiste mensen aangetrokken worden en dat de juiste thema’s op het juiste moment behandelt worden die een individuele en collectieve heling en verbinding op gang brengen.

Het is eigenlijk een hele misleidende titel: Shift je Shit.

Want er IS eigenlijk helemaal geen Shit te Shiften. Wij zijn perfecte, magische creators en alles wat we hoeven te doen is ons overgeven aan de stroom van het leven.
Op het moment dat je je overgeeft aan de stroom van het leven, dan zul je magische synchroniciteiten gaan ervaren in je leven.
Je gaat een energie van “presence” voelen, een diepe verbinding met de onderliggende levensenergie die alles in Creatie met elkaar verbindt.

Waarom gebruik ik dan toch deze titel?

Omdat hij grappig klinkt.
EN omdat ik iedere dag om me heen zie dat mensen hun gevoelens als Shit behandelen.

Ze denken dat ze zich anders zouden moeten voelen.
Ze mogen niet boos zijn en ze moeten vooral altijd “lief” en “aardig” zijn.
Ze bedekken situaties met de spreekwoordelijke mantel der liefde, terwijl er een groot verschil is tussen liefdevol zijn en lief zijn.
Ze denken dat ze pas goed genoeg zijn als ze helemaal “heel” zijn en onderdrukken hun gevoelens.
Ze denken dat ze pas samen kunnen zijn met hun Zielsliefde als ze helemaal “zen” zijn.
Ze denken dat ze pas mensen kunnen dienen met hun Missie als ze alles op een rijtje hebben.

Ze negeren hun gevoelens.
Ze ontkennen hun gevoelens.
Ze verstoppen hun gevoelens.
Ze veroordelen hun gevoelens

EN die van de ander…

Ze geven andere mensen de schuld van hun gevoelens.
Ze leiden zichzelf af van hun gevoelens door hard te werken of met van alles en nog wat bezig te zijn behalve met hun innerlijke wereld.
Ze zijn niet met hun eigen gevoelens bezig, maar maken zich altijd zorgen om de ander en zijn altijd bezig om de ander te “helpen,” waarmee ze zijn of haar kracht afpakken en later boos zijn op de ander omdat hij of zij niet dankbaar is, dat ze er altijd voor hen zijn.
En ga zo maar door…

Ze bestempelen hun gevoelens dus letterlijk als Shit.
Ze mogen er gewoon simpelweg niet zijn.

Bij sommige mensen zijn hun gevoelens zo diep weggestopt dat ze ontkennen dat ze gevoelens hebben. Ze zeggen dat alles “goed” gaat. Maar ik zie aan hun levensenergie, hun creatiekracht en hun gedrag iets heel anders.

Lieve co-creator, zeg eens eerlijk: hoe is dat voor jou?

Kun je de space houden voor je eigen gevoelens?
Kun je de space houden voor de gevoelens van je partner, je kinderen en iedereen die belangrijk voor je is?
Kun je de space houden voor de gevoelens van je klanten zonder ze over te nemen?

Weet je wat het is, lieve Co-creator? Onze gevoelens zijn werkelijk onze levensenergie.

En die levensenergie is oneindig krachtig.
Die levensenergie is je vriend, je kompas en je diepste drive.
Het is de energie die je vooruit beweegt.

Gevoelens zijn niet slecht, gevoelens zijn geweldig.
Je gevoelens zijn je kompas in het leven. Het laat je zien waar je op jouw levenspad bent en waar je van je ware levenspad af raakt, zodat je je weg terug weer kan vinden.

Angst is niet slecht, het laat je zien waar een potentieel bedreigende situatie aan het ontstaan is omdat je op het punt staat om liefde en eenheid in de steek te laten.
Stress laat je zien waar je voorbij gaat aan je eigen afstemming en waar je je lichaam aan het forceren bent.
Verdriet laat je zien waar je jezelf tekort hebt gedaan.
Frustratie en boosheid laten je zien waar je over je eigen grenzen heen bent gegaan en wat je niet meer wilt tolereren.
Schuldgevoel laat je zien waar je keuzes hebt gemaakt die niet vanuit eenheid komen.
Schaamte laat je zien waar je jouw verantwoordelijkheid niet hebt genomen naar de Goddelijke en krachtige creator die je bent en die de ander is.
Apathie laat je zien waar je je eigen levenskracht onderdrukt en ontkent.
Een klein “onbestemd” gevoel, laat je zien dat dat er iets “off” is en dat je bij mag sturen.

Als we niets zouden voelen, dan zouden we absoluut niet weten of we op ons juiste levenspad zijn en welke keuzes we kunnen maken die richting meer leven gaan en welke keuzes we maken die richting “dood” gaan.

En je kunt op 2 manieren met je gevoelens omgaan:

OF je kunt van je gevoelens weglopen, ze onderdrukken of er over oordelen.

OF je kunt HEEL goed gaan luisteren naar wat ze je te vertellen hebben en leren om al je gevoelens te verwelkomen en op het diepste niveau naar ze te leren luisteren.
Het leven heeft namelijk een natuurlijke intelligentie en als je daar naar leert luisteren, kun je altijd de keuzes maken die het allerbeste voor jou zijn EN voor het grotere geheel.
Je kunt in iedere situatie de harmonie vinden, door goed te luisteren naar wat jouw gevoelens en die van de ander je willen vertellen.

Sinds ik voor optie 2 kies, is mijn leven totaal verandert. Optie 2 is magisch.

Toen ik mijn gevoelens veroordeelde en onderdrukte, was ik verslaafd, had ik een burn-out gecreëerd en had ik paniekaanvallen.
Ik zat in een toxische baan en ik was heel erg onzeker.
Ik kon totaal niet op mezelf vertrouwen en ik was constant in de war over wat mensen van me verwachten. Want de een wilde A van me en de ander B.
Ik voelde me verscheurd, afgewezen, onzeker en verloren.

Sinds ik dit het belang van gevoelens heb geleerd en ik ben dit gaan toepassen, voel ik me heel anders.

Ik voel me het grootste deel van de tijd krachtig en ik voel me verbonden met die diepe stroom van het leven die me leidt.
Ik kan mijn gevoelens heel liefdevol ontvangen, en er doorheen shiften. Ik luister naar mijn gevoelens, naar de kleine fluisteringen, zodat ik geen grotere signalen hoef te manifesteren om mijn aandacht te trekken.

Vanuit mijn visie komen alle ziektes van onderdrukte levensenergie en dus van onderdrukte gevoelens.
Sinds ik goed luister naar mijn gevoel en niet bang ben om mijn gevoelens te uiten en te delen en te kijken wat ik nodig heb om er doorheen te shiften, kan ik me niet herinneren dat ik bij de dokter ben geweest.
Mijn huisarts is volgens mij nog steeds ergens waar ik 3 adressen geleden heb gewoond.

Een deel van me vindt dit spannend om op te schrijven. Het creëren van je eigen realiteit is goed en aardig als het gaat om een parkeerplekje, een auto of een huis, maar als het gaat om onze gezondheid, dan kunnen de meeste mensen moeilijk beseffen dat we dat ook in de hand hebben. Maar mijn vriend heeft hier een “trucje” voor. Als mensen iets claimen of bewegen wat hij uitdagend vindt om te geloven, dan vraagt hij hen of ze bereid zijn om 10.000 euro er op in te zetten. En ja, dat ben ik: ik ben bereid om 10.000 euro in te zetten op het gegeven dat we zelf onze eigen ziektes creëren doordat we niet aan zijn gehaakt op onze eigen, natuurlijke levensstroom.

De afgelopen jaren heb ik een krachtige oefening ontwikkelt die me helpt om met mijn gevoelens te verbinden op het diepste niveau en om te onderzoeken wat mijn gevoel van me nodig heeft: de Shift oefening.

Ik deel deze Shift oefening vaak, maar wat ik ook keer op keer merk is dat het nog niet zo eenvoudig is om jezelf er doorheen te helpen, vooral als je nog niet de space voor jezelf hebt leren houden.
Daarom ga ik sit membership starten en ik wil jou met HEEL mijn hart uitnodigen om ook mee te doen en de transformerende kracht van je eigen gevoelens te gaan ervaren.

Ik heb er laatst een workshop over gegeven die heel goed is ontvangen, maar ik merkte ook: een keer de Shift oefening zien doen, is niet voldoende. En de Shift oefening ZELF doen, vraagt nog om best wel wat vaardigheden. Daarom ga ik nu een tijd lang de Shift oefening iedere week doen, op allerlei verschillende patronen, pijn en emoties. Met als doel:

 1. Zien hoe de shift oefening werkt.
 2. Er zelf bedreven in worden.
 3. En in de tussentijd dieper gaan in jouw individuele heling en de collectieve heling die we hiermee op gang brengen.
 4. Met als uiteindelijke doel om je levensenergie te bevrijden en in te kunnen tappen op je volledige potentieel, zodat je jouw ware leven op aarde kunt gaan realiseren.

Hieronder kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Praktische details.

Iedere maandagavond om 19.30 hebben we een Shift je 💩 Sessie. Alle sessies worden opgenomen en je ontvangt toegang tot alle replays zolang je lid bent. Je krijgt toegang tot de introsessie en alle opnamens die al geweest zijn.

Je kunt de Shift oefening gebruiken voor vervelende gebeurtenissen, gevoelens en zelfs voor traumatische ervaringen.

In de intro sessie kwam de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat is de Shift oefening?
 • Hoe kun je de Shift oefening ook zelf toepassen?
 • Voor welke emoties en pijnen kun je ze gebruiken?
 • Waarom zijn gevoelens zo belangrijk?
 • Wat gebeurt er als we niet luisteren naar wat onze gevoelens ons te zeggen hebben of als we onze gevoelens onderdrukken?
 • Waarom hebben we in onze cultuur zo veel moeite met gevoelens?
 • Wat is het verschil tussen een gevoel en een emotie?
 • Wat is het verschil tussen schuld en verantwoordelijkheid?
 • Waarom kun je geen liefde, vreugde, eenheid en innerlijke vrede ervaren als je de “negatieve” gevoelens niet leert omarmen?

Wat mijn ervaring is, is dat we veel collectieve thema’s hebben die in deze helingsessies naar boven komen. De Wet van Aantrekkingskracht zal altijd de juiste mensen selecteren voor een Shift oefening en je zult zien dat er altijd iets is, wat hierin in jezelf wordt geraakt en wat in jou geshift mag worden. Je hoeft dus nooit publiek zelf je ervaringen of diepe emoties te delen, maar je kunt gewoon “meeshiften” met de rest.

Daarnaast krijg je toegang tot deze bonussen:

BONUS 1: Toegang tot de Telegram groep van de Zielsgelukkig Community (dit zal later een forum worden op mijn website.)

Tussen de sessies door kun je verbinden in de Telegram groep van de Zielsgelukkig Community. Je kunt hier vragen stellen, ervaringen delen en support vragen.

BONUS 2: Toegang tot tientallen Afstemscripts en healing calls.

In de online omgeving, waar je alle replays van de Sift Sessies kunt vinden, vind je ook toegang tot tientallen scripts en healing calls.

BONUS 3: In december lanceer ik de Bewuste Creatie Community. Je krijgt toegang tot deze Community zolang je deelneemt aan het Shift je 💩 Membership.

In deze Community kun je verbinden, netwerken, ideeën uitwisselen en kun je toegang krijgen tot live Bewuste Creatie Cirkels en nog veel meer.

BONUS 4: Mijn reis naar Zielsmissie succes. Een video en audio van 90 minuten waarin ik deel hoe ik mijn missie ben gaan leven met maar 1000 euro spaargeld.

Dit is wat ik met je deel in deze bonus: 
Hoe ben ik er achter gekomen wat mijn ZielsMissie is?
Hoe is de start van mijn ZielsMissie Business verlopen?
Hoe heb ik ontslag genomen en ben ik gestart met mijn ZielsMissie zonder klanten en met 0 euro op de bank?
Waar ik dan in de eerste maanden van leefde toen ik nog geen inkomsten had uit mijn bedrijf?
Hoe ik toch succes heb gecreëerd door tegen de meeste “ondernemersregels” in te gaan? Wat gebeurde er toen ik WEL probeerde de “ondernemersregels” te volgen?
Hoe heb ik de Wet van Aantrekkingskracht gebruikt om mijn succes te manifesteren?
Wat mijn grootste les is geweest waardoor ik bijna alles weer kwijt ben geraakt?
Wat ik doe als ik het niet meer zie zitten of als ik tegenslag ervaar?

Direct nadat je je hebt aangemeld voor dit membership, ontvang je een mail met je inloggegevens en een zoom link voor de calls. Als je geen mail ontvangen hebt, dan is er iets mis gegaan. Stuur dan even een mail naar [email protected] dan maakt mijn team het alsnog in orde voor je. Als iets niet lukt met het aanmaken van je account of je betaling, mail dan ook gerust. Mijn team helpt je graag verder.

Je kunt je membership beëindigen wanneer je dat wilt, echter wel 24 uur voordat de nieuwe termijn ingaat, zodat mijn team tijd heeft om je membership te beëindigen.

Wat is jouw Investering voor het Shift je 💩 Membership?

Je investering voor dit membership is slechts 37 euro ex BTW per maand.

Hiervoor ontvang je:

 • De Shift Oefening Intro workshop.
 • Wekelijks een Shift oefening voor diepe heling en verbinding.
 • Toegang tot alle replays zolang je lid bent van het Membership.
 • Toegang tot de Telegram groep voor verbinding en co-creatie.
 • Toegang tot de Bewuste Creatie Community zolang je lid blijft (Vanaf december)
 • Diverse Bonussen.

Wat levert dit Membership jou op?

 • Een praktische tool die je ieder moment van de dag kunt gebruiken om een negatieve emotie of pijn te shiften en weer te verbinden met de energie van liefde.
 • Als je deze tool consequent toepast, dan zul je je waarneembaar beter voelen. Je ervaart meer vrede, rust en liefde in je leven.
 • Je voelt je meer verbonden met jezelf doordat je leert luisteren naar je eigen gevoelens.
 • Je ervaart je krachtiger en zekerder van jezelf omdat je een tool hebt die je kunt gebruiken in moeilijke momenten.
 • Je relaties zullen beter worden omdat je ophoudt je gevoelens op andere mensen te projecteren. Waardoor zij ook veel meer ruimte voelen om helemaal zichzelf te zijn. Doordat jij verbonden bent met jezelf, zul jij hen ook kunnen inspireren om meer te verbinden met zichzelf.
 • Je zult het leven als makkelijker gaan ervaren omdat je het gevecht met je gevoelens los kunt laten.
 • Je zult prachtige synchroniciteiten gaan ervaren, als een spiegel van jouw veranderende staat van zijn.

Ik nodig je met heel mijn hart uit om je aan te melden voor dit super mooie membership programma waarbij je toegang krijgt tot de meest krachtige oefening die ik ken en die je gaat helpen om steeds meer en meer vanuit jouw ware zelf te gaan leven.

Iets meer over mij….

Knop om Geld is liefde manifestatie dagboek Maartje Koper op te vragen.Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat er “meer” was dan het leven dat de meeste mensen leiden. Ik voelde een heel sterk verlangen om helemaal mezelf te worden en mijn dromen te realiseren!

Maar voordat ik dat echt kon erkennen en er voor kon gaan, heb ik het behoorlijk zwaar gehad in mijn leven. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar daarna gaf ik meer dan 10 jaar lang NOG geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon.

De pijn die ik had ervaren heeft voor mijn eerste spirituele ontwaking gezorgd en ik werd wakker tot het gegeven dat we onze eigen realiteit creëren en dat het leven HEEL anders in elkaar zit als me altijd was geleerd en zoals het nog steeds aan de meeste mensen wordt geleerd.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Universele Wetten van Creatie en alle informatie over hoe we onze realiteit creëren met het Bewustzijn dat we ZIJN.

Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met het ene Goddelijke bewustzijn waar we allemaal mee verbonden zijn en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de hoe we met ons Bewustzijn onze realiteit creëren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Universele Wetten van Creatie en Realiteit Creatie gevolgd om uiteindelijk Bewustzijnscoach te worden. Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken.

Ik leerde van diverse kanten dat we met onze overtuigingen onze realiteit creeeren. Dus ik dacht: als dat zo is, dan kan ik dus verbanden leren leggen tussen wat ik denk en wat ik ervaar. En keer op keer zag ik dat ik inderdaad tussen wat ik voelde en mijn ervaringen een corresponderende overtuiging kon vinden. Ik ben toen gaan onderzoeken of ik dat bij andere mensen ook kon zien. Ik heb gesprekken gehad met duizenden mensen en heb zelfs ontelbaar veel reality shows en documentaires gezien om een kijkje te krijgen in mensen hun innerlijke wereld waar ik normaal gesproken geen contact mee zou hebben, en keer op keer kon ik inderdaad patronen zien tussen mensen hun innerlijke wereld en wat ze ervaarden in de fysieke wereld.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om deze kennis door te gaan leren aan andere mensen.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en wat wel of niet “mogelijk” is.
Maar met behulp van alles wat ik had geleerd met mijn proces van bewustwording, brak ik keer op keer door iedere blokkade heen die ik tegenkwam. En zo groeide ik als mens en als spiritueel wezen en dat doe ik nog steeds iedere dag.

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven, relaties en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN die diepe zielsvervulling te gaan ervaren waar je naar verlangt.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je BEWUSTZIJN.

Voel jij dat intense verlangen ook? Meld je dan snel aan voor dit Membership programma

Ik gebruik de Shift oefening van Maartje regelmatig als ik getriggerd wordt door iets of iemand, als ik door moeilijke stukken met daarbij moeilijke emoties ga of als ik mezelf weer betrap op een oud verhaal.
Vooral voor lastige gevoelens zoals je niet goed genoeg voelen, je in de steek gelaten voelen of het gevoel dat je te kort wordt gedaan, is dit voor mij een hele fijne oefening geweest om dat uiteindelijk allemaal in mezelf op te kunnen lossen. Ik kon negatieve overtuigingen en emoties altijd wel zien voor wat ze waren, maar ik had niet echt concrete manieren om er daadwerkelijk mee te dealen en het te helen. De Shift oefening, samen met het schrijven van scripts (letterlijk een nieuw verhaal op papier zetten) hebben mij elke keer zoveel ruimte en innerlijke vrede opgeleverd, waarna er vaak ook mooie dingen in mijn realiteit veranderende of gebeurde.
Hiermee hoef je het niet meer buiten jezelf te zoeken of iets buiten je op te lossen. Het resultaat is dat je “echte controle” voelt, het gevoel dat je alles aan kunt en veel liefdevoller kunt zijn naar andere mensen omdat je zelf met alles kunt dealen. En dat kunnen we volgens mij allemaal wel gebruiken tegenwoordig.

Jorien

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline