Maartje Koper Coach Geld is Liefde, Wet van AantrekkingskrachtSchool voor Wonderen — Leer wonderen in je leven te ervaren door keuzes te gaan maken vanuit het bewustzijn van Liefde.

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” ― Rumi

Geef je helemaal over aan de Magie van het Bewustzijn dat je BENT. Leer connecten met het veld van oneindige mogelijkheden dat je werkelijk bent en laat alles wat er door je heen mag ontstaan moeiteloos tot leven komen!

Lees alles over de School voor Wonderen op deze pagina!

Heb je vragen? Mail dan gerust naar [email protected] OF lees snel verder.

Weet je dat wonderen eigenlijk een NORMAAL onderdeel van ons leven behoren te zijn?

Een wonder is namelijk niets meer dan een shift in perceptie.

Een shift die je maakt van angst naar liefde. Van onbewustzijn naar bewustzijn. Van tekort naar de overvloed. Van Onmogelijk naar “Alles is mogelijk.”

En als je die innerlijke shift maakt, dan shift te buitenwereld met je mee. Zo binnen, zo buiten.

Bootje bij een hart eilandje - leef het leven waar je voor geboren bent.Maar de meeste mensen vinden het nog steeds moeilijk om naar binnen te duiken en vanuit hun werkelijke essentie te gaan leven.

In hun hoofd weten veel spirituele mensen tegenwoordig wel dat gedachten VEEL kracht hebben en dat we onze eigen realiteit creëren. Maar om het ECHT op een diep niveau toe te passen, daar zit vaak nog een uitdaging.

Dat komt omdat je VOORBIJ de emoties moet komen waar mensen lastig mee om kunnen gaan zoals schuld, schaamte en angst EN omdat we gewoon niet hebben geleerd hoe dat moet.

Onze hele maatschappij is erop ingericht om die emoties te voorkomen en weg te drukken en zaken vooral vanuit “logica” te bekijken.

Al van jongs af aan wordt er aan ons geleerd dat er “goede” emoties zijn en “slechte” emoties en dat er “goed” gedrag is en “slecht” gedrag.
En dat, als je liefde wilt ontvangen en geaccepteerd wilt worden, dat je je aan moeten passen aan de regels en normen die anderen voor je bedacht hebben.

Daardoor verliezen mensen het contact met hun ware essentie.

Iedereen heeft eigenlijk geleerd dat onvoorwaardelijke liefde niet bestaat.

Ze leren al van jongs af aan om zichzelf aan te passen en hun ware gevoelens, gedachten en verlangens opzij te zetten in de hoop sociaal geaccepteerd te worden. Omdat ze af worden gewezen als ze niet “het juiste” doen.

Kinderen verliezen al vanaf een jonge leeftijd het vermogen om te VOELEN en te connecten met wie ze werkelijk zijn en vanuit hier keuzes vanuit liefde te maken.
Het hele systeem is erop ingericht zodat mensen in hun HOOFD komen.
Terwijl emoties en gevoelens en leven vanuit het hart en de Bron JUIST de weg naar verlichting en blijvend geluk zijn.

“Feelings are for the soul what food is for the body.” ― Rudolf Steiner

Dat mensen dit gecreëerd hebben, heeft er alles mee te maken dat het systeem zoals we het gecreeerd hebben voortkomt uit ego.

Het ego is de fysieke manifestatie van de identificatie met het mens-zijn.
We ZIJN echter niet in de eerste instantie een mens.
We ZIJN puur Bewustzijn dat op een reis is om zichzelf te leren kennen ALS Bewustzijn. Als Ziel (puur bewustzijn) manifesteren we in feite het lichaam en de fysieke wereld.

We zijn allemaal met elkaar verbonden via een onzichtbaar veld en iedereen staat met elkaar in verbinding en communiceert constant met elkaar door dit onzichtbare veld.

“We are the cosmos made conscious and life is the means by which the universe understands itself.” ― Brian Cox

Echter het hele systeem en hoe mensen met elkaar omgaan is gebaseerd op de overtuiging dat we individuele mensen zijn die apart zijn van elkaar en van Alles-Wat-Is, wat we ook wel God noemen.

Vanuit het ego denken mensen dat ze controle kunnen hebben over hun omgeving en hun gevoelens vanuit hun GEDRAG, ACTIES en WOORDEN.
Maar gedrag, acties en woorden ZIJN al een manifestatie. Ze HEBBEN al fysieke vorm.
En wat voor effect dat gedrag en die acties hebben dat ligt aan het BEWUSTZIJN dat er achter zit.

Want dit is immers een reis van Bewustzijn.
Bewustzijn heeft zichzelf gemanifesteerd in fysieke vorm zodat het zichzelf kan leren kennen.

En je hebt emoties die voortkomen vanuit een “lager bewustzijn” zoals schuld, schaamte, angst en trots.
Je hebt emoties die voortkomen vanuit een “iets hoger” bewustzijn zoals neutraliteit, compassie, bereidwilligheid en rede.
En je hebt emoties die voortkomen uit een “veel hoger” bewustzijn zoals Liefde, vreugde, vrede en uiteindelijk verlichting.

En ik zet “hoger” en “lager” tussen aanhalingstekens, want we zijn allemaal een uitdrukking van HETZELFDE bewustzijn.
Er is dus geen “pikorde” alleen maar iedere ziel zijn persoonlijke reis, en onze gezamenlijke reis.

En oordelen over het pad van iemand anders is zinloos als het gaat om Creatie.

Want waar je over oordeelt projecteer je het juist UIT je individuele bewustzijn OP anderen en hou je het dus in wezen IN de fysieke realiteit.

Mensen zijn bang om hun eigen schaduw stukken aan te kijken en te beseffen dat waar ze over oordelen in een ander werkelijk stukken zijn van hun EIGEN bewustzijn die ze niet aan durven te kijken.

Echter, bewustzijn omvat alles. Dus je kunt niets UIT je realiteit duwen.

Je kunt NIET hard genoeg oordelen over zaken die je als “slecht” bestempeld en er daarmee voor zorgen dat ze niet meer in je realiteit zijn.
Je kunt niet genoeg weerstand uitoefenen om zaken UIT je bewustzijn te schuiven en daarmee dus UIT de fysieke realiteit.

De ENIGE manier om alles wat je niet waar wilt nemen te veranderen is om het EERST te accepteren, vergeving te vinden in jezelf en de ander en vervolgens je focus en aandacht naar LIEFDE te shiften.
Daarmee TRANSFORMEER je het en DAARMEE creëer je dus een prachtig wonder.

Want hier is geen forceren voor nodig.
Er is alleen voor nodig dat je bereid bent om ECHT naar jezelf te gaan kijken en zaken aan te gaan die je tot nu toe altijd uit de weg ging.

“People will do anything, no matter how absurd, in order to avoid facing their own souls. One does not become enlightened by imagining figures of light, but by making the darkness conscious.” ― Carl Jung

“We have been to the moon, we have charted the depths of the ocean and the heart of the atom, but we have a fear of looking inward to ourselves because we sense that is where all the contradictions flow together.” ― Terence McKenna

Maar waarom DOEN mensen dit dan niet als dit de weg is naar bevrijding?

Om de simpele reden dat het ego/ het onbewustzijn in mensen behoorlijk hardnekkig is.
Het ego is niets meer dan een bewustzijnsvorm die voortkomt uit de overtuigingen dat mensen een fysiek lichaam zijn.
En dat ego doet er ALLES aan om zichzelf in stand te houden.
En zolang het ego jou op enige wijze dan ook kan overtuigingen dat jij “verkeerd” bent en een schuldgevoel of angst in jou in leven kan houden, dan heeft het ego bestaansrecht.
En dat is het enige doel van het ego: om de controle te houden over de fysieke realiteit. Met als uiteindelijke doel om een gevoel van veiligheid en controle te realiseren.

Strand met blauw waterIn de kern is het niet NODIG voor je om die controle te houden, want in bewustzijn is alles aanwezig. En zodra je connect jouw hogere bewustzijn, jouw Godsbewustzijn waarin je gaat ervaren dat werkelijk alles mogelijk is, dan heeft het ego geen bestaansrecht meer en zul je gaan zien dat het leven veel makkelijker is dan je eigenlijk denkt.

Het probleem is echter dat mensen de connectie met het Godsbewustzijn zijn kwijtgeraakt, of nog helemaal niet hebben ontdekt en daardoor leven zij een leven gebaseerd op angst, oordeel, schaamte, schuld, tekort en opoffering.

En dat is logisch want een leven dat gebaseerd is op een foutief uitgangspunt, IS ook verwarrend.

Om eens een voorbeeld te nemen: iemand verlangt naar liefde.
In de kern ZIJN we liefde. de vibratie van liefde is IN het bewustzijn aanwezig.
Maar we weten niet dat bewustzijn (God) onze enige Bron is.
We denken dat ANDERE mensen onze Bron zijn, want we hebben geleerd dat we als eerste een mens zijn.

Dit is echter een leugen. Want andere mensen zijn een uitdrukking van HETZELFDE bewustzijn. Dus als je niet eerst die liefde IN jezelf vindt, dus IN je bewustzijn, dan kun je het nooit vinden in anderen.
Dus dat zorgt er voor dat mensen, in hun zoektocht naar liefde, acceptatie en vervulling CONSTANT afgewezen en teleurgesteld worden.

Hierdoor bouwen pijn en trauma’s zich op.
Wat het NOG moeilijker maakt voor mensen. Want we hebben een cultuur gecreëerd dat het onveilig is om kwetsbaar te zijn en jezelf ECHT te laten zien in al je kwetsbaarheid.
Daarbij kunnen andere mensen je helpen om je te leren hoe dit werkt, maar niemand kan iemand anders zijn pijn overnemen of oplossen.

De ENIGE oplossing is als ze dit ZELF loslaten en hun connectie met hun Godsbewustzijn stap voor stap in ere gaan herstellen.

“If we do not believe within ourselves this deeply rooted feeling that there is something higher than ourselves, we shall never find the strength to evolve into something higher.” ― Rudolf Steiner

Maar HOE je dat doet en nog veel meer, gaat allemaal aan bod komen in de School voor Wonderen.

De School voor Wonderen gaat dus vooral om zelfacceptatie, zelfliefde en vergeving. Het gaat er om dat je LEERT hoe Creatie vanuit het Godsbewustzijn echt werkt.

Je leert HOE je zaken kunt helen IN je bewustzijn, hoe je lagere bewustzijnsvormen kunt overstijgen en hoe je kunt connecten met het Godsbewustzijn.

Doordat je je leert te identificeren met wie je werkelijk bent ga je een mate van connectie in jezelf voelen die je nooit kunt gaan ervaren zolang je je blijft identificeren met je mens-identiteit.

Door jezelf als een fysieke manifestatie van Goddelijk bewustzijn te leren kennen ga je meer innerlijke vrede ervaren en ware vreugde.
Jouw geluk is dan niet langer meer afhankelijk van jouw externe wereld waardoor je niet meer de heftige ups and downs ervaart die de meeste mensen ervaren. In plaats daarna ga je gaat leren om WARE vreugde en vrede te gaan ervaren van binnen.

Maar …. de buitenwereld spiegelt ALTIJD je innerlijke staat van zijn. Dus juist DOOR het verhogen van je bewustzijn en DOOR het de innerlijke shifts ga je JUIST alles aantrekken in de fysieke wereld wat jou helpt om je ware ZielsMissie op aarde te leven.

En op die manier kun je WONDEREN gaan creëren in je leven.

Waar je er voorheen JAREN over deed om uit bepaalde patronen te komen omdat je ze probeerde op te lossen IN de fysieke realiteit, zul je nu steeds sneller door de shifts maken waar je naar verlangt omdat je leert om ze op te lossen IN je bewustzijn, de ENIGE plek waar je ECHT iets kunt veranderen.

De school voor Wonderen leert hoe je wonderen kunt creëren op ieder gebied van je leven:

♥ Je leert harmonieuze relaties te creëren vanuit vreugde en een diepe zielsvervulling.
♥ Je leert hoe mensen een uitdrukking van bewustzijn zijn en hoe je via dat bewustzijn constant met elkaar communiceert EN hoe je dus andere “gesprekken” met mensen kunt voeren. Je ziet je relaties gewoon voor je ogen transformeren zonder mensen “over te halen,” te manipuleren of ellenlange moeilijke gesprekken te voeren. Het enige gesprek wat ECHT belangrijk is, is het gesprek met JEZELF.
♥ Je leert hoe mensen er voor je kunnen gaan zijn omdat JIJ er voor JEZELF gaat zijn.
♥ Je leert ECHTE liefde aan te trekken omdat je op het diepste niveau van JEZELF gaat houden.
♥ Je leert hoe je jouw financiële situatie kunt veranderen door te kijken welke blokkades over geld in je bewustzijn zijn zodat je die kunt helen en kunt transformeren.
♥ Je leert hoe je een Ziel BENT die hier op een Missie is om zichzelf ALS Bewustzijn en ALS Liefde te leren kennen. Je ZielsMissie is hiervoor HET vaartuig en hoe meer je gaat connecten met je ware essentie, hoe meer je gaat ontdekken waarvoor je hier op aarde bent.
♥ Je leert dat OOK de materiële wereld een uitdrukking is van bewustzijn en dat er in je bewustzijn een frequentie aanwezig is waarbij Creatie voor je zorgt en je alles geeft wat je nodig hebt op je fysieke reis.
♥ Je leert ook hoe co-creatie dan werkt op grotere schaal, waar meer mensen bij betrokken zijn. Je leert waar je wel en geen invloed op hebt en hoe je vanuit jouw bewustzijn bijdraagt aan de Creatie van het “grotere geheel.”
♥ En nog veel en veel meer.

Ik nodig je met HEEL mijn hart uit om je aan te melden voor de School voor Wonderen.

Hier vind je meer uitgebreid waar je toegang tot krijgt in de School voor Wonderen

Dit is waar je toegang krijgt in de School voor Wonderen:

1. Lifetime Toegang tot het online programma: Volg & Vervul je Verlangens.
2. Toegang tot een bibliotheek aan waardevolle content (Online programma’s en trainingen) zolang je lid bent
3. Toegang tot alle Bewustzijns Shift Sessie en Healing Calls.
4. Dagelijkse Afstem e-mail
5. Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep
6. Wekelijks een Q&A Call

1. Lifetime Toegang tot het online programma: Volg & Vervul je Verlangens twv €497,00

Ook al blijf je maar EEN enkele maand lid van de School voor Wonderen, je behoudt hoe dan ook lifetime toegang tot dit waardevolle programma. In dit online programma krijg je toegang tot de volgende modules:

Module 1: Hoe haal je het meeste uit dit programma?
Module 2: Hoe creëer je jouw realiteit met het Magische Manifestatie Model?
Module 3: Wat is de mindset van een Krachtige Creator? Hoe maak je een commitment om de meest krachtige creator te worden die je maar kan zijn?
Module 4: Waar draait manifestatie werkelijk om?
Module 5: De Kracht van Focus en Afstemmen
Module 6: De Shift van Creatie vanuit pijn, weerstand en contrast naar Creatie vanuit verlangen.
Module 7: Wat zijn je ware verlangens?
Module 8: Wat doe je als je niet weet wat je wil en als je vastloopt?
Module 9: Wat zijn de niveaus van Bewustzijn en hoe kunnen deze je helpen om jouw realiteit te creëren?
Module 10: Hoe verhoog je je niveau van Bewustzijn?
Module 11: Hoe kom je er achter wat je blokkades zijn en hoe shift je je blokkades?
Module 12: Wat zijn de grootste blokkades als het aankomt op het creëren van je realiteit?
Module 13: Hoe creëer je een dagelijks afstem ritueel?
Module 14: Hoe schrijf je het nieuwe script voor je leven?
Module 15: Wat zijn de meest krachtige Manifestatietools die je kunt gebruiken?
Module 16: Hoe ga je om met gehechtheid?
Module 17: Hoe ga je om met contrast?
Module 18: Hoe ga je om met het gevoel van overspoeld zijn en met perfectionisme?
Module 19: Wat zijn geïnspireerde acties? Hoe neem je iedere dag geïnspireerde acties?
Module 20: Hoe ga je om met “Ik heb geen zin om het werk te doen?” en andere vormen van uitstelgedrag en sabotage?
Module 21: Wat kan er aan de hand zijn als je verlangens niet vervuld lijken te worden?
Module 22: Wat zijn de signalen dat je manifestatie onderweg is?
Module 23: Hoe BLIJF je in je Manifestatie Kracht?

2. Toegang tot een bibliotheek aan waardevolle content (Online programma’s en trainingen)

Als Krachtige Creator hebben we allemaal onze specialiteiten. Een van mijn specialiteiten is het ontwikkelen van Krachtige Online Content die je vibratie verhoogd en je helpt helemaal IN de Krachtige Creator energie te shiften. Er staan al wat mooie programma’s in de online omgeving, direct nadat je je aanmeldt.

Verder krijg je toegang tot afstemscripts, affirmaties, visualisaties en online programma’s. De volgende online programma’s zijn nu al beschikbaar zijn en regelmatig zal er nieuwe content bijkomen:

Online training: De 11 stappen waarde we onze realiteit .
Online training: De Shiftoefening waarmee je lagere frequenties kunt shiften naar hogere frequenties.
Online Masterclass: creëer jouw ideale afstemritueel
Online programma Afstemmen & Actie twv €197,00
Online programma: Next Level Creatie Zonder Excuses twv €197,00
Online programma: Ultieme Magische Manifestatie Bootcamp twv €197,00
Online programma: Ik kies voor Magie twv €197,00
Online programma: Geld is Liefde twv €997,00
Het online programma: Ontspannen leren geld ontvangen twv €297,00
De online workshop: Jouw Miljonair Mindset twv €97,00
De online workshop: de energie van schulden en hoe transformeer je die? (Bij het Geld is Liefde programma)
De online workshop: Manifesteer Geld met behulp van je Gidsen met bonus geldhealing twv €47,00
De online workshop: Hoe manifesteer je jouw droomhuis? twv €47,00
De online workshop: Geld verdienen door jezelf te zijn twv €47,00
De online workshop: Instant Manifestatie training twv €97,00

Zolang je lid bent behoud je toegang tot de Online Omgeving van de School voor Wonderen.

3. Toegang tot de Bewustzijn Shift Sessies en healing Calls

Je ontvang toegang tot alle opnames van de Shift sessies. Hierin zijn we diep gegaan in het innerlijke werk. Deelnemers brachten een vraag of uitdaging in of een verlangen wat ze aan het manifesteren zijn en we hebben gekeken wat er in het Bewustzijn zit wat deze situatie creëert of wat het verlangen tegenhoudt om zich te manifesteren.

Dit is het belangrijkste werk wat je kunt doen als Bewuste Creator. Door te zien hoe ik dit doe, ga je leren hoe je jezelf hiermee kunt helpen. En aangezien we allemaal verbonden zijn met een collectief energetisch veld is wat er aangedragen wordt altijd ook EXACT wat jij ZELF op dit moment nodig hebt. Je kunt op die manier meeshiften en je bewustzijn verhogen.

Ook krijg je toegang tot alle Healing Calls die zijn geweest. De basis van Bewuste Creatie is het shiften van je energie. Ik ga je de energie aanreiken die resoneert met het Godsbewustzijn waarbij de blokkades geen rol meer spelen. Door in te tappen op die energie kunt je voorbij je blokkades shiften en op een diep niveau helen. Hierdoor wordt manifestatie makkelijker dan je je nu voor kunt stellen. Je krijgt OOK toegang tot alle Healing Calls die al zijn geweest!

4. Dagelijkse Afstem e-mail

Het proces van bewustwording gaat VER voorbij het wekelijks volgen van een module. Waar het ECHT om gaat is om te leren observeren wat je hebt gecreëerd en om jezelf vervolgens de vraag te stellen: wat in MIJ heeft dit gecreëerd? Welke overtuigingen en welke dynamiek in mij heeft dit gecreeerd? En wat is er vervolgens voor nodig om dat te veranderen?

Ik stuur je dus iedere dag een e-mail die je helpt om richting te geven aan dit dagelijkse proces van bewustwording.

5. Inspiratie en co-creatie in de Facebookgroep

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep om te connecten en vragen te stellen. Dit is GOUD waard. Als je vragen hebt over je afstemming, over waarom je nu eigenlijk iets NIET kunt manifesteren en wat er voor nodig is om daar voorbij te breken hoef je NOOIT op antwoord te wachten of het zelf uit te zoeken. Google is tof, maar gaat je NIET helpen met welke overtuiging er nu precies in de weg zit dat jij niet kunt manifesteren waar je naar verlangt. Deze FB groep gaat je daar WEL mee helpen! En hoe fijn is het wel niet om gelijkgestemden om je heen te hebben en te worden aangemoedigd. We hebben het allemaal wel ervaren dat mensen naar je kijken of je gek bent als je het hebt over je spirituele interesses. Dat is echt ZO slecht voor je zelfvertrouwen en voor je eigen frequentie. De meeste mensen hebben nog geen goed zicht op hoe Creatie echt werkt en als je met hen mee zult gaan in de reis van het ego dan . Dromen de grond inboren is NOOIT nodig. Ja, je moet leren om ze te ankeren in de realiteit, maar dat leer je in programma’s als deze, NIET van je ouders, vrienden of buren.

6. Wekelijks een Q&A Call

Iedere week is er een Coaching Call via Zoom webinar waarin je al je vragen kunt stellen over alle content en alle onderwerpen die aan bod komen in de modules en al je andere manifestatie vragen. De Calls worden opgenomen en kun je terug kijken als je er niet live bij kunt zijn. (Er zijn geen calls tijdens vakantie periodes, geen reguliere vakanties, maar wanneer het bedrijf gesloten is. Er zijn dus calls gedurende ongeveer 42 weken per jaar. Dit geldt voor alle calls!)

Jouw Investering

De Investering voor School voor Wonderen is:
€47,00 ex BTW per maand OF
€237,00 ex BTW als je je direct aanmeldt voor een half jaar.

Als je je aanmeldt per maand kun je opzeggen wanneer je wilt. Kies je direct voor een half jaar, dan is tussentijds opzeggen niet mogelijk, maar er is wel een Niet goed, geld terug garantie. Lees daar alles over verder op de pagina.

PS: Als je vragen hebt, mail dan gerust naar [email protected] we helpen je graag verder.

Wanneer ga jij je zeker thuisvoelen in de School voor Wonderen?

In de eerste instantie uiteraard als je resoneert met alles wat je op deze pagina leest. Mijn klanten zien zichzelf echter doorgaans als Krachtige Creators, Lichtwerkers, Creatievelingen, Pioniers en Leiders van deze nieuwe tijd. Ze voelen dat ze een Missie hebben en dat ze hier op aarde zijn met een reden. OOK al weten ze nog niet precies wat die reden is. Dat is ok, want in mijn programma’s help ik ze om daar achter te komen!

Daarnaast zal dit programma een super grote bijdrage aan je zijn, als je jezelf hierin herkent:

 • Jij hebt van jouw Missie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.) Ik noem het ook wel eens: Het verlangen om geld te verdienen door jezelf te zijn.
 • Je voelt dat er “iets” in je zit dat door jou heen geboren mag worden, OOK al weet je (nog) niet precies WAT dat dan is.
 • Je voelt dat je “anders” bent dan de meeste andere mensen en je hebt je niet altijd thuis gevoeld op deze planneet. En je voelt je dat het leven een STUK makkelijk en leuker kan zijn, als je maar de juiste handvaten gaat ontvangen. Misschien heb je in het verleden zelfs de diagnose AD(H)D, autisme (Asperger) of een sociale of angst”stoornis” gehad of identificeer je je met HSP (Highly Sensitive Person.) Maar je weet dat dat je niet definieert en je weet dat je van een “beperking” een kracht kan maken, als je maar de juiste handvatten krijgt.
 • Jij voelt in je hart dat je een avonturier bent en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt! OOK al weet je nog niet exact wat die verlangens zijn.
 • Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
 • Jij pas niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
 • Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
 • Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Het kan zijn dat je dat op dit moment misschien nog moeilijk vindt om hardop uit te spreken, maar een stemmetje in je zegt dat je geboren bent voor “grootsheid!”
 • Je gelooft dat het leven echt magisch kan zijn. Misschien heb je nog niet ontdekt HOE dan, maar je voelt zeker het verlangen om dat te gaan ontdekken.
 • Je voel je dat er MEER mogelijk is en je voel je dat je buiten de box wilt creëren en echt wilt gaan luisteren naar je innerlijke stem in plaats van te luisteren naar de stemmen van de mensen in je leven die je zeggen hoe dingen “behoren” te zijn. In je hart voel je dat je hier bent voor vernieuwing en dat het juist een REDEN heeft dat je je niet snel ergens thuis voelt. Jij bent ook een van de mensen die aan de wieg staat van het creëren van een nieuwe maatschappij.
 • Je HOUDT van het proces van innerlijke groei en bewustwording en je wilt iedere gelegenheid aangrijpen om MEER te creëren en MEER te leren en MEER te zijn.
 • Je wil alle, door anderen en door de maatschappij opgelegde, “regels” loslaten om helemaal het leven te gaan creëren dat bij JOU past.
 • Je wilt de meest krachtige creator worden die je kan zijn en waarvan je voelt dat die ergens van binnen al aanwezig is.
 • Je verlangt  en naar en staat open voor vernieuwende ideeën en concepten over creëren, over geld en over hoe we onze maatschappij in hebben gericht.

EN tegelijkertijd loop je ook tegen uitdagingen aan op deze reis….

 • Je gaat een pad lopen wat bijna niemand in je omgeving loopt. Dus HOE weet je of het het goede pad is? Hoe kun je daar op leren vertrouwen? Hoe balanceer je de reis van je Ziel met deze aardse reis?
 • Als je het hebt over je Missie, hoe weet je dan exact WAT die Missie is?
 • En hoe ga je om met “de buitenwereld” die misschien niet snapt waar je mee bezig bent en die nog steeds in het oude paradigma leven van: je zoekt een baan, dat doe je tot je 65 bent en dan ga je met pensioen. Hoe ga je om met je partner of je familie die je verlangen naar creatie niet begrijpen? En met argusogen kijken naar wat je aan het doen bent en de keuzes die je maakt? Hoe doe je TOCH de dingen die je in je hart voelt dat je wil en zelfs “moet” doen, maar die zij misschien als een “risico” zien of als onverantwoordelijk?
 • Doordat het lijkt alsof jij vanuit zo’n ander perspectief fungeert of WIL fungeren, voel je je vaak alleen en niet begrepen. Maar je aanpassen voelt OOK niet goed meer. Dus hoe kun je hier WEL mee omgaan? Hoe krijg je vertrouwen in JOUW pad en JOUW keuzes?
 • Je voelt je soms onzeker of mensen je wel willen betalen voor het werk waarvoor je hier op aarde bent. Je bent onzeker wat voor prijzen je kan vragen en of mensen dat wel willen betalen. Is wat je wilt wel ECHT mogelijk? En je ziet ook dat dit soort twijfels vaker terugkomen als je naar een volgend niveau in je proces shift.
 • Soms vraag je je af of je wel het inkomen kan verdienen waar je ECHT naar verlangt. Daardoor volg je OF (nog) niet je ECHTE Zielsmissie en hou je misschien vast aan een baan of een business waarvan je weet dat het niet (meer) is wat jij nu “behoort” te doen.
 • Je weet diep van binnen dat je super waardevol bent en dat er een grote potentie in je zit. Maar hoe haal je die er uit? Hoe ontdek je nu je werkelijke talenten en gaven? Want je hebt soms het idee dat dat niet echt als iets waardevols wordt gezien.
 • Het is je doel om helemaal vanuit afstemming jouw leven (en eventueel jouw business) te creëren en om geld helemaal los te laten met het nemen van afgestemde beslissingen. Je weet dat alles energie is, OOK geld en het is je doel om vanuit die overtuiging te leven. Maar hoe doe je dat in je dagelijkse leven? De rekeningen moeten toch gewoon betaald worden? Hoe manifesteer je je dromen EN blijf je wel in contact met “de realiteit?”
 • En er komen ook constant vragen in je op als het aankomt op het manifestatie, bewustwording en hoe de Wet van Aantrekkingskracht nu precies werkt en je wilt DOL graag een plek waar je een antwoord kunt vinden op die vragen.
 • En hoe bouw je structureel aan de visie die je voor je leven hebt en aan je ZielsMissie als je tijden ervaart dat het lijkt alsof je iedere dag iets anders wilt? En dat het lijkt alsof Creatie altijd iets nieuws door je heen wil laten ontstaan, net als je denkt dat je duidelijkheid hebt. Hoe ga je daarmee om?

Ik herken AL die dingen, want ik ben door precies hetzelfde gegaan! 

Dus no worries, want dit coachingsprogramma gaat je helpen om daar voorbij te komen omdat je exact gaat leren HOE je jouw realiteit creëert.

Wie ben ik EN Wie ben ik om je hier meer over te leren?

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer en spirituele leraar mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. En nee niet mijn Ego ik, de “menselijk ik” maar JUIST het grotere deel van mij, wie ik ECHT ben: puur bewustzijn, in co-creatie met God.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat er “meer” was dan het leven dat de meeste mensen leiden. Ik voelde een heel sterk verlangen om helemaal mezelf te worden en mijn dromen te realiseren! 

Maar voordat ik dat echt kon erkennen en er voor kon gaan, heb ik het behoorlijk zwaar gehad in mijn leven. Er zijn namelijk tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.
Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar daarna gaf ik bijna 15 jaar lang NOG geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Ik was wakker geworden tot het gegeven dat we onze eigen realiteit creëren en dat het leven HEEL anders in elkaar zit als me altijd was geleerd en zoals het nog steeds aan de meeste mensen wordt geleerd.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Universele Wetten van Creatie en alle informatie over hoe we onze realiteit creëren.
Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met God en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Universele Wetten van Creatie en Realiteit Creatie gevolgd. Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken. EN als ALLERbelangrijkste:

Ik heb me helemaal overgegeven aan de reis van Bewustwording en dat leer je niet uit een boek, alleen door dat commitment te maken en het dagelijkse innerlijke werk te gaan doen.

En dat komt niet uit je hoofd. Dan is het belangrijk om ook echt te gaan VOELEN en te gaan connecten met jezelf en God op een diepe manier. Een spiritueel leraar is hiervoor onmisbaar en ik doe niets lievers dan die persoon zijn voor jou.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren. Waar dat voor mij voor stond was dat ik 100% MIJN Ziel en mijn afstemming ging volgen.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en wat wel of niet “mogelijk” is.
Maar met behulp van alles wat ik had geleerd met mijn proces van bewustwording, brak ik keer op keer door iedere blokkade heen die ik tegenkwam. En zo groeide ik als mens en als spiritueel wezen en dat doe ik nog steeds iedere dag.

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik heb een antwoord gevonden op wat er voor nodig is om je ZielsMissie te gaan leven en toen ik dat heb geleerd, ben ik dat met andere mensen gaan delen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN om manieren te manifesteren om geld te verdienen, helemaal door jezelf te zijn.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je ZIJN.

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen!

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Het proces van bewustwording vraagt om dagelijkse toewijding. Je zult echt op een hele eerlijke manier naar jezelf en je energie moeten kijken. Je zal jezelf als Bewustzijn moeten gaan leren kennen EN moeten leren wanneer je Ego aan het roer staat en bereid zijn om je Ego te helpen om zich over te geven aan je Ziel. En dat vraagt best wel wat van je. Nou ja, van je Ego dan. Je Ziel staat te POPELEN om aan deze reis te beginnen!

Maar …. Je Zielsmissie kun je nooit ontlopen. Als iets ECHT je zielsmissie is en als dingen ECHTE Zielsverlangens zijn, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren. Je voelt dan die diepe roep om eindelijk echt totaal anders naar het leven te gaan kijken en dat harde commitment te maken aan jezelf en je Missie en aan Creatie.

Het bouwen van je leven en het leven van je ZielsMissie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw energie.

Dit programma is voor mensen die de WAARDE zien van investeren in dit soort kennis en vooral in dit soort energie. EN voor mensen die er klaar voor zijn om hun beperkende overtuigingen achter zich te laten en er echt VOL voor te gaan.

Want dit programma is bedoelt om een MEESTER Creator te worden. En net als je geen prof voetballer wordt door af en toe een balletje te trappen, wordt je ook niet succesvol door af en toe met afstemming en je missie bezig te zijn. Dit gaat dus zeker van je vragen dat je bereid bent om DIEP te gaan en niets meer uit de weg te gaan en DWARS door je weerstanden en blokkades heen te breken!

ALS je gaat implementeren wat we je leren, ga je ECHT grootse resultaten zien. Maar JA, je moet wel bereid zijn om het innerlijke en het uiterlijke werk te doen en op te komen dagen en helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten! Ik ben SUPER overtuigd van de waarde die we bieden in dit programma. Je krijgt een TON content en (naar behoefte) wekelijkse coaching en livedagen, maar het is wel aan JOU om de regisseur over jouw eigen traject te zijn!

Dus als dat goed klinkt. DAN nodig ik je uit om je aan te melden voor dit Coachingsprogramma.

Garantie en Voorwaarden

Als je je aanmeldt, krijg je direct toegang tot de content en trainingen die al beschikbaar zijn en tot de Facebookgroep. Je maakt je een commitment voor een jaar. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Je kunt echter wel gebruik maken van de 30 dagen niet goed – geld terug garantie.

Ik ben 100% overtuigd van de kwaliteit van dit coachingsprogramma.
Daarom is er een 30 dagen garantie.
Als je start met de eerste dit programma en je bent na 30 dagen niet overtuigd van het verschil dat het maakt in je leven en de kwaliteit van dit programma, dan kun je jouw investering terug krijgen.
We brengen dan alleen €50,00 administratiekosten in rekening en €250,00 een eventuele livedag die al plaats heeft gevonden.

Dit zijn de voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de garantie:

Natuurlijk ga je NOOIT resultaten halen, als je niet daadwerkelijk met wat we je leren aan de slag gaat. Als je dus vraagt om een refund, vragen we van je:

 1. Dat je kunt laten zien dat je dagelijks de afstemmingen hebt gedaan die je per mail toegestuurd krijgt (of een eigen variant daarvan.)
 2. Dat we kunnen zien dat je de mails van de trainingen geopend hebt om de modules te volgen OF dat je uiteraard live bij de trainingen aanwezig bent geweest.
 3. Dat je bij de Q&A Calls aanwezig bent geweest en je eventuele vragen hebt gesteld of je vragen van te voren hebt ingediend.
 4. Dat je contact hebt gezocht met de “congierge” van het programma: Bob Leenen om te zeggen: “Ik heb moeite om er de waarde uit te halen. Kun je me helpen?” Vaak is het alleen weerstand van het ego die omhoog komt en kunnen we je vrij makkelijk helpen om hier doorheen te breken.
 5. Dat, als je een variant met livedagen hebt, dat je op de livedag bent geweest.

Als je aan deze voorwaarden voldoet dan kun je schriftelijk annuleren met een beschrijving van de reden waarom het programma niet aan je wensen voldoet en je niet het resultaat geeft waar je naar verlangt.
Recht op annulering geldt niet als het een kwestie is van persoonlijke voorkeur, aangezien het voor aanschaf duidelijk is wat je kreeg en er genoeg gratis content is om goed kennis te maken met wie ik ben en hoe ik mijn content breng. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden voldaan is vervalt het recht op de garantie. In alle andere gevallen ontvang je je investering retour.

FAQ

Q: Moet ik per se ondernemer zijn om met dit programma mee te doen?

A: Nee, zeker niet. Voor ZielsMissie School is het fijn als je in ieder geval weet dat je “iets” voor jezelf wilt starten, maar voor School in Wonderen is dit niet nodig. Het is belangrijk dat je wel echt dieper wilt gaan in je spiritualiteit, je innerlijk werk en je connectie met het Goddelijke.

Q: Kan ik ook persoonlijke coaching krijgen?

A: In School voor Wonderen zit geen persoonlijke coaching, alleen online coaching. In mijn High Level Business Manifestatie Coaching programma zit meer coaching en ook maandelijkse Creatiedagen voor het succesvol opzetten van de strategische en praktische kant van je business. HIER kun je daar alles over lezen. Meestal zijn groepstrajecten heel geschikt omdat het HEEL helend en inspirerend is om deze reis samen met anderen te maken. Mocht je heel gemotiveerd zijn om 1 op 1 coaching te ontvangen, stuur dan gerust een mail naar [email protected], dan kijk ik graag samen met je naar de mogelijkheden.

Q: Kan ik samen met mijn partner lid worden?

Nee. Het is SUPER dat jullie samen groeien en leren, maar als je samen met iemand anders de content wil volgen, dan zullen jullie allebei lid moeten worden. Een lidmaatschap en alle content die daarbij hoort is bedoelt voor EEN persoon.

Q: Het is nu nog niet de goede tijd/ ik ga eerst op vakantie/ ik ben al met zoveel zaken bezig …. kan ik later instappen?

A: Dit programma kan perfect gedaan worden naast een ander programma. Je kunt de content op je eigen tijd doen EN dit programma geeft je extreem veel inspiratie en energie. Het gaat VOORAL om het energetische en creatie aspect en niet het zorgvuldig afchecken van een aantal modules. Ik heb zelf altijd verschillende online programma’s naast elkaar gedaan en tegelijkertijd nog 1 op 1 coachingstrajecten naast elkaar gedaan. Maar ALLES met de focus op het succes en op wat ik wil creëren. DAAR zit voor mij focus in, niet met hoe veel of weinig programma’s ik wel of niet bezig ben. Daarnaast maak ik dingen simpel. Ik help je om altijd terug te komen naar dat ene ding: Creatie vanuit Liefde. Dat is ECHT het enige antwoord en het enige dat echt “werkt.” Wat ik vaak merk is dat mensen zichzelf in strategische en praktische programma’s vaak een beetje kwijt raken (hoe waardevol dat soort programma’s ook zijn en je hebt ze zeker ook nodig!) Dit programma helpt je dan om weer af te stemmen en de acties te nemen die ECHT bij je passen! Dus om helemaal terug te gaan naar JOUW Ziel en JOUW afstemming en vanuit daar het succes te manifesteren waar je naar verlangt.

Heb je nog andere vragen? Stuur gerust een email naar [email protected]

Ervaringen van deelnemers

“Ik wilde jou even bedanken! Bedanken voor het ‘overhalen’ om het miljoen euro missie programma te volgen. Je liet me inzien dat mijn ego mij in de weg zat, waardoor ik de keuze heb durven maken om mijn soul te volgen. Het programma werkt zo fijn. Vooral omdat het een stappenprogramma is en ik per module kan voelen of ik er al aan toe ben, of nog even in een vorige module moet duiken. 
Ik merk elke keer als ik de module luister; dit precies is wat ik nodig heb om verder te komen. Het is de juiste stap op het juiste moment!
Dankjewel voor de fijne modules en alle content erin! Het werkt écht!”
Tessa Brahm
In april ben ik bij je geweest voor de 2 daagse, dat was zo super gaaf. Je hebt daarin voor mij een zielsreading gedaan.
Door liefde mijn gave praktisch in de wereld zetten en daar veel geld mee verdienen. Nou, dat ben ik gaan doen en boy oh boy, wat levert dit mij geweldige dingen op!
Zulke toffe klanten! Mijn bedrijf groeit explosief en ikzelf ook!
Je bent voor mij een grote inspiratie bron en ik ben dan ook mega super dankbaar dat ik bij jou in je Magische Manifestatie Academy zit.
Een van de dingen die door mij heen mocht creëren is een super praktisch card deck, volledig vanuit mijn gave en liefde ontstaan.
Jacq van der Hoef

“Voordat ik me inschreef, had ik al de gratis content bekeken. Maar ik bekeek al langer content van anderen en vaak heb ik op het punt gestaan om in te stappen (bij die anderen) en toch was er elke keer net iets wat me tegenhield. Ik had Maartje een mail gestuurd met vragen. ‘s Avonds volgde ik een webinar van Maartje waarin ik antwoord kreeg op mijn vragen. De volgende dag ontving ik een antwoord op mijn mail met een heel lieve reactie waarin een gratis sessie om te sparren werd aangeboden. Superlief! Echter, ik had mijn antwoord al en heb me dezelfde dag ingeschreven voor de Academy waar ik geen moment spijt van heb gehad.

Of het nu een product of een dienst is, ik vind het belangrijk dat mijn gevoel erachter kan staan. Bij de gratis content, de e-mails, webinars en het mailcontact voelde alles oprecht, duidelijk en authentiek. Het gaf een heel goed idee van wat ik kon verwachten van het programma.
Wat mij zo aanspreekt aan de content, is het gebruik van werkboeken, werkbladen met concrete oefeningen en de afstem scripten op audio.
Waar ik verder houvast aan heb, zijn de mailtjes waarin je door het programma wordt geleid.
Elke dag ben ik bezig met de oefeningen uit het programma, aangevuld met andere oefeningen. Ook doe ik elke dag Ho’oponopono (alleen jij weet het zo uit te leggen dat het ook echt wèrkt).

Door elke dag af te stemmen, mijn script te lezen en te wijzigen, dankbaarheid te tonen en te voelen en ook met liefde om te gaan met moeilijkheden die ik tegenkom, heb ik de volgende resultaten behaald:

– Ik merk dat ik elke dag geld ontvang via verschillende kanalen.
– Mijn droomwens is om promotieonderzoek te doen; hiervoor heb ik toezegging, al is het nu nog vrijwillig. Maar ik heb alle vertrouwen dat het geld hiervoor onderweg is. Er komt van diverse kanten hulp waar ik het niet alleen kan.
– De relatie met mijn partner is dieper geworden en we doen meer leuke dingen samen.
– Ik realiseerde me dat mijn droomhuis het huis is waar ik nu woon, maar dat ik er wel beter voor mag zorgen. Er dient zich geld aan om het op te knappen en op allerlei simpele manieren ben ik nu begonnen met opknappen. Het huis is mooier geworden.
– Als ik om kleine dingen vraag, krijg ik het ook: een verdwenen kat komt terug, een vriendin kan haar kat die ze niet wil laten inslapen ergens plaatsen dankzij mijn hulp, er komen opdrachten voor mijn bedrijf binnen, lastige zaken weet ik liefdevol op te lossen, relaties worden hechter of verdwijnen als ze onnodig zijn, etc.
– Ik voel me elke dag ontzettend dankbaar voor alles wat er op mijn pad kom en leer ook van minder leuke dingen de wijze lessen die eruit zijn te halen. Dankbaarheid, vreugde en verlangen liggen qua gevoel erg dicht bij elkaar.
– Voorheen piekerde ik elke dag, vooral als ik uit bed stapte of als ik ging wandelen. Dat is voor 99% verdwenen.

Lieve Maartje, wat jouw programma zo bijzonder maakt (zeker als ik kijk naar mijn ervaring met anderen), is dat jij duidelijk bent over wat je kunt verwachten. Je geeft aan dat het om de Wet van Aantrekkingskracht gaat, je noemt namen van anderen, inclusief websites, boeken en YouTubefilmpjes. Maar alleen jij weet het zo concreet uit te leggen dat het tot een dieper inzicht leidt. Dankzij jouw programma begrijp ik nu veel beter wat Abraham Hicks te vertellen heeft. Dankzij jouw programma leer ik mijn ogen open te houden voor de minder leuke dingen die op me af komen en hiermee op een liefdevolle manier om te gaan. Dankzij jouw programma leer ik nadenken over wat ik echt wil, waarom ik dat wil en leer ik voelen waarom dat mijn liefste wens is.

Dit alles bij elkaar helpt me om elke dag te leven in het besef dat mijn wens er al is. Ik geniet er heel veel van. Ondanks dat ik me bijna 25 jaar bezighoud met spiritualiteit ben jij de eerste die op zo’n nuchtere en tegelijkertijd spirituele manier laat zien wat verbinding met de Ziel en de 12 Universele Wetten werkelijk inhouden. Heel hartelijk dank vanuit het diepst van mijn hart hiervoor.”

Anoniem
“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van der Wouw

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401