Loading Quotes...

Reality Creation Workshop met Fred Dodson

Ik heb mijn coach Frederick Dodson uitgenodigd om in Nederland een live workshop te komen geven van 3 dagen. Hij woont zelf in Nieuw Zeeland maar heeft ja gezegd tegen mijn uitnodiging.
Deze workshop vindt plaats op 22 tot en met 25 maart 2018. De workshop zal compleet in het Engels zijn. Ik volg Fred al jaren en ik heb de meeste van zijn boeken gelezen. Deze zomer heeft hij mij een paar maanden gecoacht en ik heb waanzinnige shifts gemaakt in deze periode. Hij biedt unieke technieken en bewustzijnsshifts aan die ik nog nooit ergens heb geleerd. Ik heb hem uitenodigd voor dit unieke event omdat ik het nog veel meer mensen gun om kennis te maken met zijn krachtige werk. 

HIER kun je Fred zijn website vinden en alles over hem lezen. Gelieve je ticket via mijn webshop te bestellen als je besluit deel te nemen. 

De workshop staat helemaal in het teken van hoe jij jouw eigen realiteit creëert:

“Reality Creation is the art of focusing attention, imagination and action on your goals and life dreams “as if they were already true”, thus quickening their physical manifestation. Reality Creation was developed by Frederick Dodson, international speaker and author of 28 books on success, prosperity and consciousness. The Reality Creation Course is a unique, playful and results-oriented Training aimed at improving your confidence, calm, finances, health, relationships and well-being”

The Course is 3 full days of fun and learning, in the group, solo and with Fred. The Course will be held in the English language. 

The most empowering question you can ask yourself is: Where is my awareness right now and where would I like it to be?

Your Investment is 999 dollar (870 euro ex BTW for Dutch students) for the full 3 day course, included lunch, drinks and snacks. 

The event will be held in or around Utrecht. You will receive the exact time and location upon Registration.

Yes Maartje, I am INN!

Yes Maartje, I am INN!