Loading Quotes...

Online Programma’s

Hieronder vind je een compleet overzicht van al mijn (online) programma’s.

De meeste van mijn Geld & Business Manifestatie programma’s kun je volgen in de Geld is Liefde Community. Lees er HIER alles over.

Je krijgt toegang tot meer dan 30 online programma’s & trainingen voor 60 euro ex BTW per maand en je kunt opzeggen wanneer je wilt. 

In de Geld is Liefde Community leer je hoe je je geldblokkades kan helen en het leven kan leven waar je voor geboren bent! Jij KAN alles hebben. Je KAN grenzeloos gelukkig zijn! Leer HOE in deze Community van gelijkgestemden!

Lees meer

Geld is Liefde Coaching Certificatie Programma.

Dit programma start op 29 mei en er zijn nog 2 plekken vrij! 

Lijkt het je te gek om mensen te leren hoe de energie van geld echt werkt?
Voel je dat het je missie is om mensen te helpen hun geldblokkades te doorbreken zodat ze het leven kunnen leven waar ze voor geboren zijn en een VIP lifestyle kunnen creëren? En wil jij dat zelf ook?
En ben je, net als ik, gefascineerd bent door de Wet van Aantrekkingskracht en mateloos geboeid door het onderwerp geld en geld manifesteren? Voel jij ook in iedere cel van je lichaam dat geld creëren in wezen super simpel is, als je eenmaal de shift heb gemaakt naar rijk ZIJN in plaats van rijk WILLEN zijn?
En wil je daarbij de van A tot Z begeleiding om je coachingstrajecten te creëren, marketing super fun en simpel te maken, geld te verdienen met het leukste werk dat er is en de beste coach te worden die je kunt zijn? En wil je, nadat je je certificaat en assesment met succes hebt behaald, toetreden tot mijn team van KICK ASS Geld is Liefde coaches die het komende jaar honderden of zelfs duizenden levens radicaal gaan transformeren met de Geld is Liefde Manifestatie Methode?

Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om een gecertificeerd Geld is Liefde Coach te worden en samen met mij de Geld is Liefde Revolutie verder op gang te brengen!

Lees meer

High Level Geld is Liefde Business Manifestatie Programma.

Dit programma start op 1 juli. Dit is een 5 maanden durend online Coachingsprogramma Voor super ambitieuze ondernemers die er klaar voor zijn hun bedrijf te laten exploderen!

Lees meer

Grenzeloos Creëren Coaching & Clearing Programma

Dit programma is gestart en aanmelden is nu niet mogelijk. In dit Coaching & Clearing Programma dat ik samen met Merlijn Wolsink geef, leer je wat er voor nodig is om Grenzeloos de creatie die jij bent te creeeren en al het andere in je leven waar je naar verlangt.

In deze krachtige, transformerende training combineren wij onze beste kennis en tools. Maartje deelt haar expertise over de Wet van Aantrekkingskracht en Merlijn gebruikt de magische Access Consciousness® Clearing Tools. Waar beide voor staan is: meer bewustzijn, creatie en ontvangen. Iedere samenwerking weer blijkt dit een mega krachtige combinatie te zijn. Maartje haar nuchterheid en heldervoeldheid zorgen er voor dat blokkades haarscherp aangewezen worden en Merlijn schept vervolgens de energetische ruimte waar die blokkades moeiteloos los gelaten kunnen worden zodat echte en blijvende transormaties razendsnel tot stand komen.

Investering: 350 euro ex BTW of 3 termijnen van 120 euro ex BTW

Lees meer

Manifesteer geld met behulp van jouw Gidsen. 

Deze mega gave laagdrempelige online workshop heb ik samen met Margaretha Schokker gegeven. Hierin leren we je precies hoe je jouw spirituele dreamteam van Gidsen en Engelen in kan zetten om meer geld te manifesteren in je leven.

Jouw investering bedraagt 27 euro ex BTW.

Lees meer