Loading Quotes...

Online Programma’s

Hieronder vind je een compleet overzicht van al mijn online programma’s.

Gratis Geld Manifestatie Cursus

5 dagen lang ontvang je iedere dag een super waardevolle training van me. In deze 5 dagen leer je hoe manifestatie werkt en dus ook hoe geld manifesteren werkt.
Dit combineer ik met mijn kennis over ondernemen en massa’s acties nemen om mensen echt waardevolle dingen te bieden.

Lees meer

Geld is Liefde Community

Heel je geldblokkades en leef het leven waar je voor geboren bent! Leer hoe je al je geldblokkades kan helen en het leven kan leiden waar je voor geboren bent. Jij KAN alles hebben. Je KAN grenzeloos gelukkig zijn! Leer HOE in deze Community van gelijkgestemden waar je ook nog eens vanaf dag 1 toegang krijgt tot mijn top online programma: Geld is Liefde en mijn andere geld manifestatie cursussen voor slechts 40 euro ex BTW per maand.

Lees meer

Geld is Liefde Mastermind

Een super krachtig High End Online Coachingsprogramma, inclusief live creatiedagen waarin je OOK toegang krijgt tot tot AL mijn online programma’s en tot een elite-club van krachtige creators en Missie-ondernemers die geld willen verdienen door zichzelf te zijn en een meer dan geweldig leven willen creëren wat 100% afgestemd is op de hoogste visie die ze van zichzelf hebben.

Lees meer

Grenzeloos Creëren Coaching & Clearing Programma

Dit programma start op 18 april. In dit Coaching & Clearing Programma dat ik samen met Merlijn Wolsink geef, leer je wat er voor nodig is om Grenzeloos de creatie die jij bent te creeeren en al het andere in je leven waar je naar verlangt.

In deze krachtige, transformerende training combineren wij onze beste kennis en tools. Maartje deelt haar expertise over de Wet van Aantrekkingskracht en Merlijn gebruikt de magische Access Consciousness® Clearing Tools. Waar beide voor staan is: meer bewustzijn, creatie en ontvangen. Iedere samenwerking weer blijkt dit een mega krachtige combinatie te zijn. Maartje haar nuchterheid en heldervoeldheid zorgen er voor dat blokkades haarscherp aangewezen worden en Merlijn schept vervolgens de energetische ruimte waar die blokkades moeiteloos los gelaten kunnen worden zodat echte en blijvende transormaties razendsnel tot stand komen.

Investering: 350 euro ex BTW of 3 termijnen van 120 euro ex BTW

Lees meer

Manifesteer geld met behulp van jouw Gidsen. 

Deze mega gave laagdrempelige online workshop heb ik samen met Margaretha Schokker gegeven. Hierin leren we je precies hoe je jouw spirituele dreamteam van Gidsen en Engelen in kan zetten om meer geld te manifesteren in je leven.

Jouw investering bedraagt 27 euro ex BTW.

Lees meer

Afstemmen op jouw innerlijke miljonair

Een unieke online training waarin je leert in te tappen op jouw Innerlijke Miljonair. In deze workshop zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen:

We gaan kijken naar wie jij BENT als miljonair. Wat is jouw rijke identiteit?
Hoe kun je daar op afstemmen om die staat van zijn ook daadwerkelijk tot uitdrukking te brengen in je leven?
Welke tools kun je gebruiken om jouw nieuwe identiteit vorm te geven?
Wat is de magische formule voor overvloed en hoe kun je die toepassen in je leven?
Hoe ga je van wens naar realiteit?
Hoe implementeer alles wat je leert zodat je ook echt een shift gaat ervaren?

Je kunt deze cursus gratis volgen in de Geld is Liefde Community.

Investering: 147 euro ex BTW.

Lees meer

Creëer passief inkomen met Online Informatieproducten.

Een unieke online training waarin ik je alles leer over het aanbieden en creëren van Online Informatieproducten. Geen ingewikkeld technisch gedoe maar zo simpel mogelijk jouw kennis overdragen en afstemmen op de waarde die jij biedt en hoe je online cursussen, audio series en e-boeken aanbied op de meest simpele manier. Ik gebruik de regels van onbegrensde creatie en de Universele Wetten van Creatie om jou te helpen om ECHT een verschil te maken in het leven van jouw klanten EN op jouw bankrekening.

Deze Online training kun je gratis volgen als lid van de Geld is Liefde Community.

Jouw investering voor deze training bedraagt 147 euro ex BTW.

Lees meer

Afstemmen & Actie

In dit krachtige online programma leer je om afstemmen op de meest krachtige manier met actie te verenigen. Je leert hoe je niet alleen in afstemming leeft met het Universum, maar ook om de acties te nemen die nodig zijn om een actietornado te zijn, want alleen actie leidt tot manifestatie. En dan gaat het niet om actie nemen om bezig te zijn en het druk te hebben zoals de meeste mensen, maar om geinspireerde actie te nemen waar je ECHT resultaat mee bereikt.

Jouw investering voor dit online programma bedraagt 147 euro ex BTW.

Lees meer

Magisch Moeiteloos Ondernemen.

Dit is een programma voor krachtige creators die voelen dat ze voorbestemd zijn voor grootsheid en die hun onderneming naar het volgende niveau willen brengen door middel van bewuste creatie, de kracht van het Universum en slimme strategieën. Ik combineer mijn kennis en passie voor bewuste creatie en de werking van de Wet van aantrekkingskracht met alle praktische kennis die je nodig hebt om jouw perfecte (online) droomonderneming te creëren waarmee je anderen ECHT van dienst kan zijn en die je ook in staat stelt om JOUW ideale leven te creëren.

Jouw Investering voor dit complete business programma bedraagt 597,00 ex BTW.

Lees meer

Magnetische Marketing

Dit programma is DE perfecte combinatie die je op een totaal andere manier naar marketing laat kijken.
Marketing KAN super leuk zijn. En magisch en betoverend.
Ik HOU van marketing.
Ik HOU er van om af te stemmen op die aller diepste connectie die ik met mensen kan maken.
En ik HOU van het gevoel dat het me geeft als ik weet dat ik 100% afgestemd ben op wat ik ECHT behoor te doen en het grappige is, is dat dat de enige manier is waarop marketing en sales ECHT werken.

Maar voor de meeste bewuste, spirituele ondernemers is dat niet wat de realiteit is.
Ze vinden marketing “slijmerig”
Ze willen zich niet opdringen.
Ze willen mensen de volledige vrijheid laten om wel of niets iets te kopen.
Het voelt namelijk altijd rot om zelf overgehaald te worden om iets te doen wat je niet wil doen, dus ze willen dat hun klanten ook niet “aandoen.”
En dus verkopen ze hun werk niet of nauwelijks.

Als ze creëren zijn ze in de flow, maar zodra het gaat om het ‘verkopen” van die creaties, dan lopen ze vast.

Herken je dat?
Zo ja, dan is dit HET marketing programma voor jou.

Jouw Investering voor dit programma is 397 euro ex BTW.

Lees meer