Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Opnames van de 40K Challenge.

He Lieve co-creator! Wow, super cool dat je de opname van deze EPIC gratis training hebt aangevraagd. Ik ben super blij dat je hier bent! Ik hoop dat je er HEEL veel waarde uit haalt! Wil je nog een keer lezen waar deze challenge over gaat? Dat kan HIER. 

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Dag 4

Dag 5

Lees hier dag 5.

Dag 6

En natuurlijk wil ik je DOL graag helpen om de komende maanden je geldbewustzijn verder te shiften!

Ik wil je met HEEL mijn hart uitnodigen om je aan te melden voor het Geld is Liefde Online programma.

Geld is Liefde is HET geld doorbraak programma voor missie-ondernemers, coaches, therapeuten, healers, creatievelingen en iedereen die geld wil verdienen door zichzelf te zijn.

Ik help je om 100% afstemming te bereiken op het gebied van geld, je business en eigenlijk je hele leven 🙂

Speciaal omdat je deze training hebt aangevraagd heb ik een mega gaaf aanbod voor je om mee te doen met de 3.0 versie van dit programma met een stapel bonussen ter waarde van meer bijna 1000 euro (!!!)

Ik ga mijn meest succesvolle online programma nog EEN maal live geven EN een 3.0 versie er van geven en ik wil jou met heel mijn hart uitnodigen om mee te doen! 3 maanden lang gaan we samen aan de slag om een geweldige gelddoorbraak voor jou te creëren!

Tot en met 12 juni 2018 om middernacht kun je mijn Online programma kopen met toegang tot deze super bonussen:

BONUS 1: Livedag: leren geld creëren in een dag ter waarde van 147 euro ex BTW op 30 juni in Vianen. TOP coach Rebekka ter Voort en ik gaan je helpen om tijdens deze geweldige livedag je geld manifestatie kracht op turbo te zetten. We gaan aan de slag met een paar diepe oefeningen maar je ook praktische handvatten geven om de energie van geld ECHT te leren kennen.

BONUS 2: Lifetime toegang tot de event bundel. ALLE opnames van de events die ik het afgelopen jaar heb gegeven: Geld is Liefde Event: ‘Geld Verdienen door jezelf te zijn’ in december 2016. Geld is Liefde Event: ‘Geldgeheimen’ in juni 2017. Geld is Liefde Event: ‘Manifesteer jouw VIP Lifestyle’ in oktober 2017. EN het ZielsMissie Event in december 2017. AL deze events zijn van A tot Z opgenomen. En in deze bundel kun je toegang krijgen tot AL deze opnames. Dat is goed voor 8 dagen gevuld met content! Met MEGA waardevolle onderwerpen.

BONUS 3: 3 maanden lang volledige toegang tot de Geld is Liefde Community ter waarde van meer dan 300 euro. De Geld is Liefde Community is HET Ultieme Creatie, Geld & Business Manifestatie EN Actie programma. In de online omgeving van de Geld is Liefde Community vind je een MEGA complete collectie met tientallen online programma’s, trainingen en andere waardevolle tools die jou helpen om de Wet van Aantrekkingskracht ECHT te leren gebruiken, geld te manifesteren en jouw meest afgestemde business op te bouwen. Je krijgt vanaf dag 1 toegang tot tienduizenden euro’s aan online programma’s, trainingen, online workshops, afstemscripts en masterclasses.

OMG, dit is ongelooflijk veel waarde!

Ga snel naar DEZE LINK om alles te lezen over het Online programma en om jouw plek veilig te stellen! Ik kijk er naar uit om samen met jou te gaan creëren de komende maanden! Tot snel! Liefs Maartje.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401