Opleiding tot Bewustzijnscoach2020-11-26T11:09:00+01:00

Opleiding tot Bewustzijnscoach

Wil je andere mensen helpen om hun bewustzijn en hun vibratie te kunnen verhogen? Zodat ze eindelijk de doorbraken kunnen ervaren waar ze naar verlangen en een geweldig, overvloedig en magisch leven kunnen creëren?

Lijkt het je te gek om mensen te leren hoe ze hun leven (en eventueel hun business) op een magisch mooie manier kunnen manifesteren? Voel je dat het je missie is om mensen te helpen om helemaal in afstemming met Liefde te leven en het krachtige Godsbewustzijn dat voor ons allemaal bereikbaar is op aarde?

En ben je, net als ik, gefascineerd door hoe we ons bewustzijn onze realiteit creëren? En voel je een diepe drang om tot de bodem te komen van hoe dit spel van Creatie nu precies werkt en om dat door te leren aan andere mensen? 

En wil je daarbij de van A tot Z begeleiding om je aanbod te creëren, een marketingstrategie te creëren, je praktijk verder uit te bouwen en de beste coach of facilitator te worden die je kunt zijn?

Dan is de opleiding tot Bewustzijnscoach, waarin we 9 maanden lang intensief samen aan de slag gaan, HET programma voor jou!

Aanmelden voor deze opleiding is momenteel niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer de volgende ronde begint? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Bewustzijnscoach is nog een relatief onbekend vakgebied, maar de behoefte aan coaching op het gebied van bewustzijn zal de komende jaren enorm toe gaan nemen.

Waarom is dat?

Omdat steeds meer mensen gaan leren dat we in de kern geen MENS zijn maar puur Bewustzijn/ een Ziel die op aarde is met een reden. Steeds meer mensen worden wakker tot wie ze werkelijk zijn, kunnen door de Matrix heen kijken EN voelen het verlangen om hun verhoogde bewustzijn te willen gebruiken om de dromen te gaan leven die ze voorheen nog als onmogelijk zagen EN ze hebben daar coaching bij nodig  omdat ze dit niet geleerd hebben op school.

Alle “moderne problemen” waar mensen op dit moment tegenaan lopen kun je terugvoeren naar het gegeven dat mensen niet tot onvoldoende weten dat ze een Ziel zijn op een eeuwigdurende reis en dat de manifestatie als mens iets “tijdelijks” is en dat ze met hun bewustzijn hun realiteit creëren en niet in de eerste instantie met hun fysieke lichaam.

Overal zie je dat mensen kritisch gaan kijken naar de manier van leven en de samenleving die we hebben gecreëerd en meer en meer zijn mensen bereid om naar binnen te keren.
Het wordt namelijk steeds duidelijk dat mensen ondanks alle vooruitstrevende technologie, alle mogelijkheden die deze tijd ons biedt, alle kennis die aanwezig, de medische kennis die aanwezig is en de “kansen” die kinderen door middel van het onderwijssysteem geboden worden NIET gelukkiger of gezonder worden.
Sterker nog: de meeste mensen zijn moe, veel mensen zijn chronisch ziek en weinig mensen ervaren daadwerkelijk vervulling in hun leven.

Het ego (het deel van de mens dat zich identificeert met het mens-zijn ipv het bewustzijn) heeft er veel tijd en energie in gestoken om de wereld aan de “buitenkant” beter te maken en meer en meer zullen mensen wakker gaan worden tot het besef dat dit niet werkt.
En het werkt ook ECHT niet. We creëren onze realiteit namelijk niet met wat er IN de fysieke wereld is en met ons lichaam. Dat ZIJN al manifestaties.
We creëren de realiteit met ons BEWUSTZIJN.

Er was ooit, in Creatie, alleen maar Bewustzijn. Er was een veld van oneindig Bewustzijn. Een veld met alleen maar potentie en liefde. Dat veld wilde zichzelf leren kennen. Maar om jezelf te leren kennen heb je ervaringen nodig en referentiekaders.

Dus dat veld van oneindige potentie (ook wel God genoemd) is zichzelf gaan manifesteren in fysieke vorm zodat het zichzelf kan ervaren.

We zijn op aarde om letterlijk de BELICHAMING van liefde en oneindige potentie te zijn.

De meeste mensen weten dit echter (nog) niet. Dit wordt ons niet geleerd op school. Vanuit het zeer beperkte “systeem” dat we vanuit onze mens-identiteit hebben gecreëerd zijn mensen ver verwijdert van hun ware essentie.

Als mensen wakker worden tot de wetenschap dat ze in de eerste instantie een Ziel zijn, dus puur Bewustzijn zijn en niet in de eerste instantie een mens, dan moeten ze eigenlijk opnieuw leren leven.

Als Bewustzijnscoach help je mensen om dat te gaan doen. Je leert mensen:

 • Hoe ze hun realiteit creëren.
 • Dat hun overtuigingen, gedachten en gevoelens hun realiteit creëren.
 • Welke overtuigingen er in hun bewustzijn zitten waardoor ze hebben gecreëerd wat ze ervaren EN wat er voor nodig is om dat te shiften.
 • Hoe ze de Bewustzijns Shift Oefening toe kunnen passen die hoort tot het Magische Manifestatie Model. Het model dat je toe kunt passen om je klanten te helpen het leven en de business te creëren waar ze naar verlangen.
 • Hoe ze van een lager bewustzijn waarin ego de boventoom voert naar liefde kunnen shiften.
 • Hoe ze kunnen connecten met hun ware gevoelens en verlangens.
 • Hoe ze hun verlangens kunnen gaan claimen en tot leven kunnen laten komen.
 • Hoe ze gevoelens zoals oordeel, schuld, schaamte en angst aan durven te kijken in plaats van te ontkennen of naar buiten toe te projecteren zodat ze het bewustzijn om deze gevoelens heen kunnen shiften naar Liefde, Vreugde en Innerlijke Vrede.

Niet iedereen is geschikt om een Bewustzijnscoach te worden. You have to walk your talk! Dit is ENORM belangrijk. Je gaat je klanten helpen om zichzelf op het diepste niveau te leren kennen en om alle illusies en tekorten los te gaan laten. Je kan mensen daar alleen maar mee helpen als je hier zelf al de nodige stappen in hebt genomen en een complete en volledige bereidheid hebt om ZELF te doen wat er voor nodig is om je schaduwkanten aan te kijken, maar ze GEEN macht meer te geven en om andere keuzes te gaan maken.

Er is toewijding en veel liefde voor nodig om een bewustzijnscoach te zijn.

Het is belangrijk dat je een sterk en liefdevol veld creëert voor je klanten want ze moeten zich veilig genoeg voelen om zaken aan te gaan kijken die ze jaren lang of misschien wel LEVENSLANG hebben weg gestopt.

Het is belangrijk dat je EERLIJK durft te zijn tegen ze en alles bespreekbaar durft te maken, zonder oordeel. Het is belangrijk dat je voelt dat je kunt leren om je klant zonder verwachting door de shift heen te leiden, met een compleet vertrouwen dat God ze altijd zal brengen waar ze mogen zijn.

Je moet bereid zijn om je mens-verhalen los te laten en je bewustzijn als het ware te “zuiveren.” Je kunt je ego niet meer gaan gebruiken om validatie te willen krijgen. Je moet echt bereid zijn om te zien dat niemand je bron is. Er is maar EEN Bron en dat is je bewustzijn. Je moet bereid zijn om ZELF uit schuld, oordeel, schaamte en angst te stappen en je ego te disciplineren. Niet omdat je niet goed genoeg bent, maar omdat dat gewoon geen deel is van je WARE zelf: de Liefde die je BENT.

Je klanten lopen namelijk tegen precies dezelfde “problemen” aan als waar jij in je spirituele pad tegenaan bent gelopen en je zult bereid moeten zijn om die ZELF los te gaan laten. Het betekent niet dat je zelf geen blokkades meer mag hebben. Dat zeker niet. Er is juist VEEL ruimte in de opleiding voor heling. En hoe ver je ook bent, er zullen altijd stukken boven komen EN er zijn altijd steeds weer nieuwe Creaties die door jou heen in de wereld mogen komen.

OOK voor je klanten en daarom is het belangrijk dat jij als Bewustzijnscoach het goede voorbeeld geeft. En als je niet 100% bereid bent om dit voor jezelf te doen, dan ben je er NIET klaar voor om anderen hiermee te helpen. Wat ik heel vaak zie is dit: mensen zien de Universele Wetten van Creatie als een gouden pil zodat ze zichzelf kunnen verlossen uit hun ellende. Dat is NIET het geval.  De Universele Wetten van Creatie ECHT begrijpen vraagt om dagelijkse toewijding. Om te manifesteren moet je als het ware energetisch de persoon worden die je wilt zijn en dan vormt het hele Universum zich om je heen. En DAT is een van de moeilijkste dingen die er is omdat mensen constant terugvallen in onzekerheid en angst over of het wel goed komt. Jij moet hierin voor je klant een voorbeeld zijn. Je moet bereid zijn om energetische discipline te gaan hebben. Om AF te leren wat anderen mensen heel “normaal” vinden. En ja, jij mag het ook eng vinden, maar je moet het wel DOEN.

Wat zijn jouw resultaten als je toewijdt aan dit programma en implementeert wat je leert?

 • Je hebt EXACT helder hoe Creatie werkt, hoe Bewustzijn werkt en wat er voor nodig is qua heling. EN je hebt geleerd hoe je anderen hiermee kunt helpen.
 • Je kunt deze kennis gebruiken om je leven op ieder gebied te kunnen verrijken EN je kunt vervolgens anderen hiermee helpen.
 • Je hebt helderheid over wie jij bent als coach en waar jouw kwaliteiten liggen en wat jouw toegevoegde waarde is.
 • Je hebt je businessmodel helder OF je hebt duidelijk hoe je de kennis die je hebt geleerd in je bestaande praktijk integreert als je al coach bent.
 • Je weet wat afgestemde marketing is en hoe je dat in je business integreert.
 • Je bent zelf gegroeid als mens en als coach en hierdoor kun je je klanten op een veel groter niveau helpen EN dus meer waarde leveren EN dus meer geld verdienen.
 • EN je hebt een geweldig supportsysteem om je heen verzameld. De mensen die aan deze opleiding mee gaan doen zijn open en bereid om te kiezen voor Liefde en voor Magie.
 • En nog veel en veel meer.

Hoe ziet de opleiding tot Bewustzijnscoach er uit?

Dit is wat je ontvangt gedurende de 9 maanden dat we aan de slag gaan:

1. 9 Live video modules.
2. Om de week en later wekelijks een Groep Zoom Coaching Call
3. Maandelijks een Livedag
4. Toegang tot een What’s app groep voor dagelijkse co-creatie en connectie
5. Mastermindgroepjes om het coachen te oefenen en elkaar te supporten op een dieper niveau.
6. Praktijk assessment
7. Toegang tot alle content in ZielsMissie School voor een jaar twv €2997,00
8. Lifetime toegang tot de High Level programma’s “Jouw Miljoen Euro Missie” en “Channel je Business” twv €2994,00

1. 9 Live video modules.

De eerste 18 weken komt er om de week een module vrij. De modules vinden live plaats op dinsdag om 16.00. De eerste module vindt plaats op dinsdag 3 november. Alle modules worden opgenomen en je ontvangt lifetime toegang tot de modules. De modules zullen 60 tot 90 minuten duren.

Je krijgt toegang tot de volgende modules:

Module 1: Hoe wordt je de beste coach die je kan zijn?

Deze eerste module staat helemaal in het teken van JOU!
Ik help je af te stemmen op hoe je het verschil gaat maken tussen alle coaches die er al zijn. We gaan intappen op jouw unieke zelf en de meest krachtige coach die je kan zijn wakker maken.
Daarnaast kijken we naar de competenties die een goede coach in huis moet hebben.
We gaan aan de slag met de vraag hoe je alles van JOU in je business kan leggen.
We gaan afstemmen op hoe jouw onderneming er uit ziet als je die succesvolle coach al BENT. Daarmee leggen we een hele goede basis voor jouw toekomst.
Je gaat een script schrijven voor jouw succes en vervolgens leer ik je hoe je de visie voor jouw toekomst kan CLAIMEN en zeker weet dat iets gaat gebeuren.
We gaan stevige intenties zetten voor dit programma en ik ga je leren wat er voor nodig is om er het allermeeste uit te halen.
We gaan aan de slag met jouw “waarom.” Dit is mega belangrijk want je GAAT uitdagingen tegenkomen en als je waarom niet compleet helder is, dan ga je op willen geven op de dagen dat het “te moeilijk” wordt en dat is wat we willen voorkomen!
Tot slot gaan we kijken naar wat jouw ideale lifestyle is en wat jouw WAARDEN zijn en hoe je jouw praktijk zo op kunt bouwen, zodat deze 100% aansluit bij alles wat voor jou belangrijk is, zodat jouw bedrijf JOU kan dienen.

Dit zijn ALLEMAAL zaken die ONMISBAAR zijn voor een Bewustzijnscoach zodat je deze zaken ook door kunt leren aan je klanten.

Bonus: Audio – Welke uitdagingen kun je als coach tegenkomen en hoe ga je daar mee om?

Module 2: Hoe Creëren we onze realiteit met ons Bewustzijn.

Deze module staat helemaal in het teken van leren hoe Bewustzijn werkt. Je leert hoe het precies zit met afstemming, vibratie, energie, overtuigingen, gevoelens en contrast.
Je leert hoe je je bewust kan zijn van je energie en je energie bewust kunt sturen om de fysieke realiteit te manifesteren waar je naar verlangt.
Je leert hoe je afstemt en hoe je afgestemd blijft.
Je leert de stappen van manifestatie en hoe je die toepast in je leven, je business EN bij je klanten EN hoe je klanten hetzelfde kunnen doen.

Bonus: Gevorderde workshop over hoe de 12 Universele Wetten van Creatie werken en hoe je ze kunt toepassen in je leven.

Module 3: Miljonair mindset geheimen

Een Wet van Bewustzijns coach word je omdat je geloofd in ongekende mogelijkheden en omdat je nieuwsgierig bent naar wat je allemaal kunt manifesteren en bij wilt dragen aan de moeiteloze Creatie van de Nieuwe Aarde.
Als je namelijk weet hoe je je realiteit kan creëren, dan kun je ALLES en zal het leven NOOIT meer een gevecht zijn, maar een speeltuin waarin je lol kunt maken.
In deze module gaan we aan de slag met het zien van die waarde. Geld is niet slecht. Geld is energie. Het is de energie van liefde, support en waardering.
En we gaan kijken wat er voor nodig is om geld te omarmen, zodat je dat bewustzijn ook weer door kunt geven aan anderen.

Bonus: Opname van de online workshop: Je Miljonair JIJ.

Module 4: Wie is jouw ideale klant? Wie ben je geboren om te dienen?

Het is extreem belangrijk om heel goed vast te stellen op welke klant jij je gaat richten. Dit hoor je van iedere business coach: “Wie is jouw ideale klant?”
Ik heb echter een eigen kijk op deze “ideale klant” theorie en daar gaan we in deze module mee aan de slag.
Aan de hand van jouw “ideale klant-script” weet je perfect hoe jij je klant aan moet spreken en is het super makkelijk voor je om content te creëren die perfect past bij wie ze zijn EN ze dus “JA” te laten zeggen tegen jouw aanbod.

Bonus: Voorbeeld Ideale klant script en Soulmate klant afstemming.

Module 5: Hoe bouw je het coachingstraject op met je klant? En hoe ziet jouw business model als coach er uit?

In deze module gaan we direct aan de slag om het traject uiteen te zetten waarmee je je klanten gaat helpen om zich bewust te worden van waarom ze creëren wat ze creëren en hoe ze dat kunnen shiften. Ik deel mijn Bewustzijns Shift oefening met je en leer je alles over het innerlijke werk tijdens de livedagen. Uiteraard ben je vrij om deze methode toe te passen in je eigen werk en trajecten.

Daarnaast gaan we aan de slag met de vraag welke diensten en producten je nog meer aan gaat bieden. Je dienstenpakket gaan we helemaal afstemmen op jouw ideale lifestyle.
Een van de gave dingen aan het coachingsvak is dat er ongekende mogelijkheden zijn. Er zijn zo veel mogelijkheden om waarde te creëren. Wat ik echter bij de meeste coaches zie gebeuren is dat ze vastlopen in alle dingen die ze denken te moeten, in alle details en heel vaak achter de feiten aanlopen en hun business nog niet groeit zoals ze willen. Ik ga je in deze module leren hoe je kan voorkomen dat je in die valkuil stapt.

Module 6: Krachtig Coachen en je klant zijn of haar blokkades laten doorbreken op de meest snelle en krachtige manier.

In deze module leer ik je coachingstools die er voor zorgen dat je op de snelste en krachtigste manier blijvende shifts bij je klanten teweeg kan brengen.
Het is MEGA belangrijk om grootse resultaten te kunnen bereiken met je klant, zodat ze voor je BLIJVEN kiezen en ook hun vrienden naar je door gaan verwijzen.
Ik leer je hoe je in kan tappen op de energie van je klant en hoe je die energie kan vertalen in woorden. Hoe je zuiver kunt waarnemen wat je klant voelt en je klant kunt begeleiden in het maken van een interne shift. En ik ga je leren hoe je vertrouwen opbouwt bij je klanten zodat ze voor JOU gaan kiezen en niet voor een andere willekeurige coach.

Module 7: Hoe market je jouw diensten en bouw je je praktijk op?

Deze module staat helemaal in het teken van de vraag hoe je jouw praktijk opbouwt, in de markt zet, supersnel ideale klanten aantrekt en je praktijk tot een succes maakt vanuit liefde en toewijding.
Ik leer je alles over DE ideale manier van marketing: marketing vanuit liefde en magnetisme. En ik leer je welke rol bewustzijn in je marketing speelt.
Daarnaast creëren we een afgestemd marketingplan dat ECHT werkt voor jou.
Ik leer je hoe je jouw e-mail lijst verder opbouwt en hoe je er vervolgens voor gaat zorgen dat deze mensen klanten gaan worden.
Ik ga je alles leren over het “upsellen” van je diensten en het houden van “strategie-sessies” om je klanten vervolgens ja te laten zeggen tegen een traject bij jou.
Ik ga je leren hoe je een sterke Call to Action neerzet.
Daarnaast ga ik je alles leren over sales en lanceringsskills zodat het super makkelijk voor je wordt om nieuwe diensten en producten te lanceren EN te verkopen.
En tot slot ga ik je leren hoe je een “Hell Yes” aanbod creëert waar je klant ja op MOET zeggen.
Daarnaast deel ik salespagina checklist met je, die je kunt gebruiken voor je eigen business.

Bonus: Salespagina checklist.

Module 8: Hoe creëer je waardevolle content voor je klanten?

Deze module staat helemaal in het teken van het creëren van waardevolle content. Betaald en onbetaald. Mensen vragen vaak aan me hoe het komt dat ik zo veel kan creëren, dat ga ik in deze module allemaal met je delen!
Daarnaast help ik je met bepalen WAT waardevol voor hen is.
EN wat je gratis weggeeft en wat je betaald weggeeft.

Module 9: Actie, actie, actie!

Afstemmen en werken “aan” je business brengt je maar ZO ver. Het geheim van succes ligt hem in consequent de dagelijkse acties nemen die je naar het volgende niveau gaan brengen.
Daar gaan we in deze module mee aan de slag!
Je krijgt toegang tot mijn dagelijkse Biz en Marketing Checklist en ik ga je helpen om je eigen checklist te creëren zodat je super helder hebt welke acties gaan bijdragen aan jouw succes.
Daarnaast gaan we aan de slag met alle blokkades die je tegen kunnen houden om actie te ondernemen. Je gaat een ferme beslissing nemen om klaar te zijn met “Ik heb geen zin” en “Ik weet het niet” bullshit om gewoon te doen wat er moet gebeuren. Het uitstellen van wat je in je hart voelt dat je moet doen en

Bonus: Business en Marketing Checklist. Welke acties kun je dagelijks doen om dag voor dag te bouwen aan je praktijk?

2. Om de week en later wekelijks een Groep Zoom Coaching Call

De eerste 4 maanden hebben we de ene week een module en de week erna een Coaching Call en zo wisselen we het af. Als alle modules zijn gedeeld dan zal er wekelijks een Coaching Call zijn. Alle calls vinden plaats op dinsdag om 16.00.

De Coaching Calls zullen 60 tot 90 minuten duren.

3. Maandelijks een Livedag, Mastermindgroepjes en Praktijk assessment.

Een goede coach wordt je op EEN manier: door het HEEL veel te DOEN. We gaan dus deze 9 maanden ook heel praktisch aan de slag.
Op de eerste livedag worden er mastermindgroepjes samengesteld waar je mee aan de slag gaat. Daarnaast ga je elkaar coachen en feedback geven. Op de livedag leggen we precies uit hoe dit in zijn werk gaat.
Daarnaast is er op de livedagen ook heel veel ruimte voor praktische oefening.
Deze groepjes en de coaching die je met elkaar doet, vormt de basis van een assessment. Hierin verzamel je de positieve referenties van je mededeelnemers en (oefen) klanten. Tijdens de eerste livedag leg ik uit wat hier voor nodig is en hoe het assessment er uit ziet op basis waarvan je je .
Hierna mag je je officieel Bewustzijnscoach noemen.
Uiteraard is de certificering niet verplicht. Als je dit traject wil volgen zonder gecertificeerd te worden, dan is dit uiteraard mogelijk.

Bij dit programma zitten 9 livedagen. Dit zijn de onderwerpen van de livedagen:

Dag 1: Jij als coach: Wat heb je al in huis aan vaardigheden, intuitie en kennis en wat heb je nog te ontwikkelen? Wat is coachen wel en wat is coachen niet? En hoe werkt bewustzijn en wat is jouw rol als bewustzijnscoach? Wat maakt een goede Bewustzijnscoach en welke valkuilen wil je vermijden?

Dag 2: Jij als coach: Projecties en schaduwkanten.
Alles is bewustzijn. Bewustzijn omvat alles en veroordeelt niets. Een van de redenen dat mensen niet door hun barrières breken is omdat ze weglopen voor hun schaduwzijden maar door een “lager bewustzijn” te veroordelen en te vermijden, kun je NIET shiften naar een hoger bewustzijn. Het is dus een belangrijke vaardigheid om te leren HOE je je eigen werkelijkheid creëert en dat iedere klant (en iedereen die je ontmoet) IN je bewustzijn is en dat iedere trigger en weerstand een spiegel is van iets wat in JOUW bewustzijn zit. Tijdens deze dag leer ik je exact hoe dit werkt en gaan we daar mee oefenen.

Dag 3: Jij als coach: Omgaan met weerstanden. Hoe help je mensen uit hun comfortzone te komen?

Dag 4: Jij als Coach: Hoe doe je een goede intake? Hoe wordt een iemand je klant? Hoe kun je afstemmen op de juiste klanten EN de juiste vragen stellen.
Hoe blijf je goed bij jezelf EN kun je tegelijkertijd empathisch zijn naar anderen toe?

Dag 5: De Bewustzijn van GROOTS. Hoe werkt Creatie vanuit het Godsbewustzijn. Wat is er nodig om grootsheid te bereiken in je business en je leven en voorbij te gaan aan alle mogelijkheden? Wat is er voor nodig om je verlangens te CLAIMEN? Als bewustzijnscoach kun je NIETS uit de weg gaan. Wat je negeert in je eigen leven, kun je niet waarnemen bij je klanten. Je zult dus bereid moeten zijn om alles van jezelf te willen zien. Maar de meeste mensen zijn niet het bangste voor hun schaduwkanten, maar voor hun LICHT en hun GROOTSHEID. Daar gaan wij tijdens deze dag mee aan de slag om te kijken wat daar het bewustzijn achter zit en hoe je dat kunt doorbreken.

Dag 6 tot en met 9: Verdieping
Verdieping van je eigen stijl en je eigen geluid.
Oefenen.
Werken met je eigen klanten.
Afronden en integreren.

6. Toegang tot een What’s app groep voor dagelijkse co-creatie en connectie

Je krijgt 9 maanden lang begeleiding in een whats app groep. Tussen de sessies en livedagen door kun je hier connecten met de groep en je vragen stellen.

7. Toegang tot alle content in ZielsMissie School voor een jaar twv €2997,00

Je krijgt een jaar lang toegang tot alle content en support van ZielsMissie School. HIER kun je alles lezen over ZielsMissie School

8. Lifetime toegang tot de High Level programma’s “Jouw Miljoen Euro Missie” en “Channel je Business” twv €2994,00

Je krijg lifetime toegang tot 2 van mijn meest bekend en succesvolle High Level programma’s. Hier vind je ook een TON met waardevolle kennis om VOL je Missie te leven.

Wat zijn de Praktische details?

Aanmelden voor deze opleiding is momenteel niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden van wanneer de volgende ronde begint? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Er zullen maximaal 12 personen in de groep zitten zodat er voor iedereen genoeg tijd en ruimte is.

Dus nog EEN keer alles wat je krijgt op een rijtje EN wat je investering is.

1. 9 Live video modules.
2. Om de week en later wekelijks een Groep Zoom Coaching Call
3. Maandelijks een Livedag
4. Toegang tot een What’s app groep voor dagelijkse co-creatie en connectie
5. Mastermindgroepjes om het coachen te oefenen en elkaar te supporten op een dieper niveau.
6. Praktijk assessment
7. Toegang tot alle content in ZielsMissie School voor een jaar twv €2997,00
8. Lifetime toegang tot de High Level programma’s “Jouw Miljoen Euro Missie” en “Channel je Business” twv €2994,00

Voelt de opleiding als een diepe JA voor je? Voel je in je hart dat dit jouw roeping is? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om je aan te melden. Wil je even met me overleggen via zoom om je vragen te stellen en om te kijken of dit DE stap is voor je, stuur dan even een email naar [email protected] met je vragen en wanneer je beschikbaar bent voor een afspraak, dan plannen we die zsm in.

En wie ben ik om jou dit allemaal te leren?

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer en spirituele leraar mogen leren om op een hele andere manier te kijken naar hoe ik mijn realiteit creëer en naar hoe ik verantwoordelijk ben voor alles in mijn leven. En nee niet mijn Ego ik, de “menselijk ik” maar JUIST het grotere deel van mij, wie ik ECHT ben: puur bewustzijn, in co-creatie met God.

Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat er “meer” was dan het leven dat de meeste mensen leiden. Ik voelde een heel sterk verlangen om helemaal mezelf te worden en mijn dromen te realiseren!

Maar voordat ik dat echt kon erkennen en er voor kon gaan, heb ik het behoorlijk zwaar gehad in mijn leven. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. En als ik DIEP in mijn hart keek dan WIST ik ook wat ik ECHT met mijn leven wilde doen: iedere dag schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht. Maar daarna gaf ik bijna 15 jaar lang NOG geen gehoor aan die droom. Het was slechts een “hobby” in mijn leven, iets wat ik misschien “ooit” wilde doen maar wat ik niet echt zag als een mogelijkheid, want ik dacht:

“Ja, leuke droom Maartje, maar wie gaat je DAAR nu voor betalen?”

Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon.

De pijn die ik had ervaren heeft voor mijn eerste spirituele ontwaking gezorgd en ik werd wakker tot het gegeven dat we onze eigen realiteit creëren en dat het leven HEEL anders in elkaar zit als me altijd was geleerd en zoals het nog steeds aan de meeste mensen wordt geleerd.

Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Universele Wetten van Creatie en alle informatie over hoe we onze realiteit creëren met het Bewustzijn dat we ZIJN.

Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven, in co-creatie met God en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de hoe we met ons Bewustzijn onze realiteit creëren. Door het leren creëren vanuit mijn bewustzijn, vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Universele Wetten van Creatie en Realiteit Creatie gevolgd om uiteindelijk Bewustzijnscoach te worden. Als er een Universitaire opleiding rond dit gebied was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb veel tijd, geld en energie geïnvesteerd in mijn reis en nog steeds ben ik iedere dag alles aan het leren over hoe Creatie werkt. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden youtube video’s gekeken. Ik heb jarenlang het innerlijke werk gedaan. Ik ben tot de bodem gegaan om mijn bewustzijn te schonen en af te stemmen op liefde en ik zal dit blijven doen zolang mijn Ziel dit aan mij vraagt. Ik ben ALL IN met deze reis die we op aarde aan het maken zijn. En dit is absoluut belangrijk als bewustzijnscoach.

Ik heb me helemaal overgegeven aan de reis van Bewustwording en dat leer je niet uit een boek, alleen door dat commitment te maken en het dagelijkse innerlijke werk te gaan doen. En dat ga ik OOK van jou vragen tijdens deze opleiding. You have to WALK YOUR TALK.

En dat komt niet uit je hoofd. Dan is het belangrijk om ook echt te gaan VOELEN en te gaan connecten met jezelf en God op een diepe manier. Een spiritueel leraar en bewustzijnscaoch is hiervoor onmisbaar en ik doe niets lievers dan die persoon zijn voor jou en om jou te helpen om die persoon te gaan zijn voor andere mensen.

Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren. Waar dat voor mij voor stond was dat ik 100% MIJN Ziel en mijn afstemming ging volgen.

We hebben zo veel beperkende overtuigingen als het gaat om het leven van onze Missie en wat wel of niet “mogelijk” is.
Maar met behulp van alles wat ik had geleerd met mijn proces van bewustwording, brak ik keer op keer door iedere blokkade heen die ik tegenkwam. En zo groeide ik als mens en als spiritueel wezen en dat doe ik nog steeds iedere dag.

We hebben allemaal onze eigen Zielsverlangens en we zijn hier op aarde gekomen om die verlangens te volgen en in de wereld te zetten. We zijn op aarde om te mogen ervaren en creëren en onszelf te leren kennen.

Ik heb een antwoord gevonden op wat er voor nodig is om je ZielsMissie te gaan leven en toen ik dat heb geleerd, ben ik dat met andere mensen gaan delen. Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het creëren van hun realiteit. En ik merkte dat hoe meer ik leer over hoe wij onze realiteit creëren, hoe vrijer ik me voel en hoe beter het me afgaat om het leven te creëren dat ECHT bij me past. En die reis ben ik nog steeds aan het maken. Want het is mijn ZielsMissie om ALLES te leren over we onze realiteit creëren en dat blijf ik doen voor de rest van mijn leven. Ik kan niet anders. Het is wie ik BEN.

En zo is mijn commitment voor dit bedrijf EN voor mijn Missie geboren. Ik zie ZO veel mensen die vast zitten in hun leven en/of hun business omdat ze gewoonweg niet weten hoe ze hun realiteit creëren en hoe ze ZELF vorm en richting kunnen geven aan hun realiteit.
En daar wil ik DOL graag verandering in brengen! Ik heb de afgelopen jaren (tien)duizenden mensen mogen helpen om te leren hoe deze bewustzijns reis werkt en hoe we onze realiteit creëren en hoe ze die kennis kunnen gebruiken om hun business om hun Missie heen bouwen.
Ik wil jou ook graag helpen om deze doorbraak te ervaren!
Ik wil laten zien dat je jouw verlangens kan realiseren, dat het leven je altijd support en dat er ALTIJD weer een manier is om afstemming te vinden en om nieuwe keuzes te maken, WAT er ook gebeurt. Ik wil je graag leren dat het mogelijk is om helemaal jezelf te worden EN om manieren te manifesteren om geld te verdienen, helemaal door jezelf te zijn.

Ik wil je heel graag laten zien dat het leven ECHT beter, makkelijker en leuker wordt als je steeds minder vanuit je hoofd creëert en steeds meer vanuit je hart, je ziel en je BEWUSTZIJN.

Voel jij dat intense verlangen ook? Meld je dan snel aan voor deze opleiding!

FAQ’s

Ik voel een grote JA bij dit traject, maar ik weet niet of ik echt coach wil worden. Het lijkt me gewoon geweldig om hier aan mee te doen en dit in mijn business te implementeren. Is dit dan ook iets voor mij?2020-10-14T23:19:33+02:00

Absoluut. Ook als je op andere manieren mensen helpt en begeleid, kun je wat je leert als Bewustzijnscoach in je business implementeren en de trajecten die je met mensen uitvoert. Zelfs als je in loondienst werkt of op projectbasis werkt en vooral als je veel met mensen werkt, dan is wat je leert in deze opleiding onmisbaar. Want Bewustzijn is Universeel. En als je weet hoe Bewustzijn werkt, kun je letterlijk MAGIE brengen in alles wat je doet. Als je hart een JA ergens bij voelt, is dat nooit voor niets en wie weet wat hier weer uit mag ontstaan. Als je twijfelt, mail dan gerust even naar [email protected]. Ik denkt graag met je mee wat de beste stap is.

Ik heb al een hele succesvolle praktijk. Is dit programma dan iets voor mij?2020-10-14T23:23:26+02:00

Jazeker. Bewustzijn is grenzeloos en er valt altijd meer te leren en je kunt altijd dieper gaan. Bovendien gaat dit een geweldige ervaring worden met gelijkgestemden die bereid zijn om DIEP te gaan en voor MAGIE en LIEFDE te kiezen. Het zullen 9 hele inspirerende en transformerende maanden gaan worden.

Ik ben nog niet gestart met mijn praktijk, maar ik voel een hele grote JA hierbij, is dit programma iets voor mij?2020-10-14T23:24:58+02:00

Dat kan zeker. Het maakt me niet uit hoe ver je bent met je praktijk, maar het is WEL belangrijk wat voor persoon je bent. Een hele belangrijke voorwaarde is het “Walk your talk” gedeelte. Je moet bereid zijn om zowel je schaduwkanten als je grootsheid aan te durven kijken. Je zult bereid moeten zijn om DIEP te gaan, maar de belonging zal ZO groot zijn als je dat gaat doen. Je zult je heel vrij voelen en EEN met wie je bent en je zult in staat zijn om een geweldige basis te leggen voor zowel je praktijk als voor alles wat je in je leven wilt creëren.

Ga ik gegarandeerd klanten krijgen als ik met dit programma mee doe?2020-10-14T23:33:54+02:00

Nee, garanties heb je nooit. Het is niet genoeg om simpelweg de content door te nemen en te “hopen” dat alles wel goed komt. Je moet het WERK doen. Iedere dag. Niet in de eerste plaats het actiegerichte werk, maar vooral het energetische werk.  Je moet een BESLISSING nemen om succes te creëren en bereid zijn om te doen wat er voor nodig is.  Je moet een BESLISSING nemen om de beste coach te zijn die je kunt zijn en jezelf zichtbaar te maken ook al zit er nog helemaal niemand op je te wachten en heb je het grootste deel van de dag geen idee waar je mee bezig bent of dat het überhaupt ergens toe gaat leiden. Maar als je DIE dingen kunt en gaat doen, dan ben je onoverwinnelijk, want dat zijn de dingen die de meeste mensen NIET bereid om te doen. De meeste mensen geven op bij de eerste de beste tegenslag en trekken de conclusie dat het “nog niet de tijd is” of dat “Het Universum vast een signaal geeft dat het niet zo mag zijn.” Dat is altijd een leugen, want God heeft jou gecreëerd als een perfect magisch wezen. In deze opleiding ga je leren hoe dat werkt en hoe je die realiteit kunt claimen voor jezelf. JIJ beslist en JIJ bent degene die jouw realiteit creëert.
Je kan alles creëren wat je wilt, zolang je maar een BESLISSING neemt en simpelweg NOOIT opgeeft.

Ga ik als Bewustzijnscoach voor jou aan de slag?2020-10-14T23:32:13+02:00

Wellicht komen daar in de toekomst mogelijkheden voor. We krijgen veel verzoeken voor coaching en ik coach zelf nauwelijks 1 op 1. Ik wil deze mensen graag doorverwijzen naar mensen die ik vertrouw en waar ik in geloof. De toekomst zal uitwijzen hoe zich dit gaat ontvouwen. Welke kant het ook op gaat, je krijgt alle tools en vaardigheden om je eigen praktijk op te zetten of verder uit te bouwen.

Testimonials

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401

gratis Manifestatie Doorbraak sessie

Ga naar de bovenkant