Online workshop: Multi Ondernemen met Focus.

Werken laptop met sapje in de handHerken je dit?

⇒ Je hebt altijd 101 ideeën.

⇒ Je hebt een TON aan inspiratie en voelt een enorme ondernemingsdrang om richting te geven aan die inspiratie, of dit nu in als zelfstandig ondernemer is, of in je baan in loondienst of in je gezin of vrijwilligerswerk.

⇒ Je voelt een grote innerlijke drive om mooie zaken te ontwikkelen en neer te zetten.

⇒ Je ervaart een potentie en energie in jezelf die er DOL graag uit wilt.

Maar dat gaat niet altijd vanzelf en daarin loop je tegen een of meerdere van deze uitdagingen aan…

⇒ Je brein lijkt op een andere manier te werken, dan andere mensen en soms ervaar je conflicten met waar je zelf naar verlangt en wat de buitenwereld van je verlangt.

⇒ Je verliest jezelf soms wel eens in je eigen creativiteit, waardoor je jezelf afleidt en niet tot actie overgaat en dus niet bereikt waar je werkelijk naar verlangt.

⇒ Je hebt in het verleden misschien geleerd dat je je op EEN ding moet focussen. Maar iedere keer als je dit doet, dan ervaar je dat je niet de vervulling ervaart waar je werkelijk naar verlangt.

⇒ Je ervaart soms spanning en druk. Kun je dit wel allemaal in de wereld gaan zetten? Zijn je ambities niet te groot? Ben jij wel de persoon die dit behoort te doen?

⇒ Je ontvangt niet altijd de support van je omgeving waar je naar verlangt. Zij leven meer vanuit de energie: “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.” Je voelt vaak alsof je je in moet houden en je voelt je onbegrepen. Dit kan er voor zorgen dat je twijfels ervaart over jezelf en wat je voelt dat je hier te doen hebt.

Resoneert dat met je? Dan nodigen wij je met heel ons hart uit om je aan te melden voor de online workshop: Multi Ondernemen met Focus.

Wat leer je in deze online workshop?

⇒ We laten je nadenken over je Missie aan de hand van de voorbeelden die we delen over onze Missie en hoe we hier invulling aan geven.

⇒ Welke persoonlijke waardes je hebt en hoe je jouw werk zo in kunt richten dat je af bent gestemd op deze waardes.

⇒ We delen hoe wij zelf Multi Ondernemend zijn en focus aanbrengen in wat we ondernemen en neerzetten.

⇒ Je leert hoe je niet verdwaalt in je eigen gedachten en creativiteit zodat je daadwerkelijk vooruit kunt komen en de acties kunt nemen waar je naar verlangt.

⇒ Je leert hoe gemakkelijk het is om sneller, efficiënter en met meer focus te werken. 

⇒ Je ontvangt Inspiratie en concrete inzichten over hoe je veel kunt bereiken in weinig tijd en zo efficiënt mogelijk kunt werken.

⇒ Wat er na deze workshop voor nodig is om iedere dag op te komen blijven dagen op het hoogste niveau en hoe je jezelf kunt supporten om de acties te nemen die je wilt nemen.

Lees hieronder snel alles over de praktische details en wie wij zijn om deze workshop aan jou te geven. 

Wie zijn wij om deze workshop aan jou te geven?

Wie is Maartje?

Geld is LiefdeMaartje heeft altijd al heel veel interesses gehad. Al vanaf dat ze jong was, had ze iedere week andere ideeën en creatieve plannen waar ze mee aan de slag wilde gaan. Maar ze werd opgevoed met het idee dat je nu eenmaal niet alles tegelijkertijd kon doen en dat je je moet focussen op EEN ding. Maar wat dat “ene ding” dan was, dat kon ze niet ontdekken. Ze hopte van opleiding naar opleiding en van baan naar baan, maar ze kon niet ontdekken wat het nu was waar ze werkelijk naar verlangde. Toen ze in 2002 kennis maakte met de Wet van Aantrekkingskracht leerde ze dat alles mogelijk was en dat ze helemaal niet HOEFDE te kiezen. Vanaf toen is ze haar leven en innerlijke wereld zo in gaan richten dat er ruimte was voor al haar creativiteit, ondernemingsdrang en Creatiekracht. Dat ging niet allemaal in een keer, maar dat is stapje voor stapje gebeurt.

In 2014 is Maartje haar eigen onderneming gestart. Ze heeft dit bedrijf zo ingericht dat het een container werd waar er ruimte is om al haar creatieve ingevingen vorm te geven. In 8 jaar tijd heeft ze meer dan 40 online programma’s gecreëerd en tientallen kortere online workshops gegeven. Ze heeft daarnaast honderden you tube video’s en blogs gecreëerd. Met deze content heeft ze een positieve impact kunnen hebben op de levens van tienduizenden mensen.

Ze is haar bedrijf ook in het Engels vorm gaan geven en ze is momenteel samen met Conrad van Pruijssen en Bas Ruijters het bedrijf Your Site, Our Business op aan het zetten, waar ze Missie ondernemers helpen met de technische en marketing kant van hun business.

Ook is ze, samen met Conrad, actief in het project Reinvent Society. Reinvent Society houdt zich bezig met de vraag: hoe zou de maatschappij er uit zien als we deze creëren vanuit Liefde, Vrijheid, Gelijkheid en Eenheid? Reinvent Society ontwikkelt en steunt initiatieven die opgericht worden vanuit deze kernwaardes. 

Wie is Conrad?

Hij is initiatiefnemer op vele gebieden maar altijd in sociale domeinen zoals: onderwijs, huisvestiging, zorg, gezondheid etc. Met zijn bedrijven probeert hij de wereld elke dag een beetje mooier te maken, niet alleen voor zichzelf maar voor zijn medemens en dan vooral voor die mensen die verlangen naar een wereld waar iedereen gelijk is en waar we samen voor elkaar en de planeet zorgen en leven in vrijheid. Zijn visie geeft hij vorm in het project ‘Reinvent Society.’

Zijn initiatieven vind je o.a. terug in bedrijven als www.deondernemendeschool.nl en www.ubuntuwonen.nl en zijn allernieuwste aanwinst ‘Your Site, Our Business’. Daarnaast is hij ook nog een veel gevraagde spreker en auteur van het boek ‘De gelukkige leerkracht.’

Waar heeft hij dan gestudeerd? Hij noemt het zelf ‘the school of life’. Hij heeft een achtergrond in gedragswetenschappen maar is vooral een autodidact die door veel vallen en opstaan, wijs is geworden en deze wijsheden graag deelt via mooie verhalen en anekdotes.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

Praktische Details.

Deze online workshop heeft plaatsgevnden, maar het is nu nog mogelijk om de replay aan te vragen. Je ontvangt direct na aanmelding een mail in je inbox met de replay en toegang tot het werkboek en de bonussen.

Je ontvangt de theorie over Multi Ondernemen met Focus, maar we je gaat ook concreet en praktisch aan de slag tijdens deze workshop. Je ontvangt een werkboek en we gaan aan de slag met concrete opdrachten.

Ook als je geen ondernemer bent kun je je aanmelden voor deze workshop. Het gaat er om dat je ervaart dat je ondernemend bent, en die ondernemingsdrang en Creatiekracht kan zich uiten op veel verschillende gebieden, zoals je baan in loondienst, je gezin of vrijwilligersprojecten.

We kregen wat super mooie reacties terug aan het einde van de workshop:
Zoals van Lien: “Ik ben geïnspireerd en gestimuleerd en ik heb inderdaad nieuwe energie om erin te vliegen.”
Of van Jorien: “Ik heb een bepaalde vastberadenheid en helderheid gekregen vanavond, super!”
Myriam gaf dit aan ons terug: “Het was heel interessant, ik heb veel inzichten gekregen en ik ga er mee aan de slag.”
En Dina gaf aan ons terug dat ze het als heel verrijkend had ervaren.

Bonus

Als bonus krijg je ook nog eens toegang tot het online programma: ‘Creëer, lanceer en verkoop je online programma binnen 48 uur’ ter waarde van €97,00. Je ontvangt een audio training van ruim 4 uur en diverse checklists waaronder een salespagina checklist en lanceringschecklist. Je ontvangt alles om een kort programma, workshop of ander aanbod binnen enkele dagen op te zetten, op een makkelijke manier OF gewoon om in te tappen op de energie van snel creëren en je niet tegen laten houden door je eigen beperkende overtuigingen.

Jouw Investering

Je investering voor deze online workshop is €44,00 ex BTW.

Voor deze investering ontvang je toegang tot de online workshop, het bijbehorende werkboek, de replay en de krachtige bonus ‘Creëer, lanceer en verkoop je online programma binnen 48 uur’ EN natuurlijk alle inspiratie die je nodig hebt om AL jouw ideeën om te zetten in actie.

Nog een keer een overzicht over wat er concreet in deze workshop aan bod gaat komen: 

  • Wat ondernemen werkelijk is.
  • Hoe we van nature al ondernemend zijn maar hoe we dat kwijt raken EN hoe we dat ook weer terug kunnen krijgen.
  • De verschillende rollen van het ondernemerschap en hoe deze rollen vaak uit balans zijn (en hoe je ze weer IN balans kunt krijgen)
  • Wat jouw kernwaardes zijn en waarom het zo belangrijk is om te leven en te creëren in afstemming met jouw kernwaardes.
  • Wat jouw persoonlijke Missie en je Zielsmissie zijn en hoe je die voor jezelf kunt ontdekken en kunt creëren vanuit die Missies.
  • Wat de Ultieme droom is die je voor je leven hebt.
  • Wat je onbewuste patronen kunnen zijn die jouw ondernemingsdrang saboteren. 
  • Wat je meer en minder moet doen om jouw creatiekracht de ruimte te kunnen geven. 
  • Waar je afscheid van gaat nemen in je leven om meer in afstemming met je Missie te kunnen leven. 
  • Wat je gaat ondernemen met de ruimte die daardoor vrij is gekomen en hoe je dat aan gaat pakken. 

Als dit resoneert met je, en je verlangt naar meer focus en inspiratie om je creativiteit op een hoger niveau om te zetten in actie, dan nodigen we je met heel ons hart uit om je aan te melden en de replay van deze online workshop direct in je mailbox te ontvangen.