Online workshop: Magnetische Marketing vanuit Bewustzijn

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Je bent een healer, een coach, een spirituele ondernemer, een creatieveling, Nieuwetijdsleider, Influencer en je hebt een Missie of je voelt gewoon de drive om geld te verdienen door jezelf te zijn en je bent op zoek naar hoe je de Wet van Aantrekkingskracht in kunt zetten om op de meest prettige manier marketing te doen.

Ik bied deze online workshop nu aan voor een super speciale investering van €37,00 ex BTW en je ontvangt als bonus OOK nog het online programma: Hoe Creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? Twv €497,00

Je hebt nog zo lang om gebruik te maken van dit aanbod:

Voor veel spirituele ondernemers is marketing een van de lastigste dingen van het ondernemen. Het kan veel pijn en weerstand opleveren.

Wat kan de pijn en weerstand zijn? Hieronder een paar voorbeelden.

Je doet dingen die eigenlijk niet bij je horen om het resultaat te bereiken waar je naar verlangt. Dit is meestal omdat je hebt geleerd dat een bepaalde activiteit noodzakelijk is om het resultaat te krijgen waar je naar verlangt: klanten en meer omzet.

De dingen die je doet hebben niet het resultaat waar je naar verlangt en je hebt het gevoel dat je marketingacties niet afgestemd is en dat er een andere waarheid voor jou is.

Het kan ook zijn dat je geen problemen hebt met de dingen die je doet en leveren ze ook resultaat op, maar ze zijn gewoon net niet ECHT zielsvervullend en je wilt TOCH graag iets veranderen aan wat je doet.

Je krijgt vaak negatieve kritiek van mensen op je marketing OF je gaat kritiek juist uit de weg OF je hebt gehoord dat je nu eenmaal kritiek gaat krijgen als je ECHT je waarheid deelt, dus je houdt je in uit angst voor de kritiek.

Je marketing voelt “vlak” en het zorgt er niet echt voor dat je tot leven komt.

Je marketing voelt “routineus.” Een voorbeeld: Je bent er al best wel zat mee om na 10 maanden dagelijks dezelfde ochtendpost op Linkedin te plaatsen. Je ziet heus wel dat je ietsje meer “likes” krijgt en je hebt er best een handvol leuke connecties aan overgehouden en over het algemeen waarderen mensen je inspanning, maar of je hier nu op een wezenlijk niveau de wereld mee verandert? je betwijfelt het ten zeerste.

Diep van binnen heb je ergens een stemmetje die voelt dat marketing een leugen is. je ervaart veel weerstand. Maar dat is nergens op gebaseerd. DUS pas je je aan en doe je je best om te doen wat alle ondernemers doen en doe je mee met het “marketingspel.” Maar of je er ECHT gelukkig van wordt? Nou nee.

Dan maken mensen over het algemeen een paar keuzes:

Of ze passen zich aan met hun marketing.
Of ze doen wat ze denken wat er voor nodig is, zonder dat er echte joy achter zit.
Of ze doen helemaal niet aan marketing.

Welke van de 3 het ook is, het geeft ze niet de vervulling OF de resultaten waar ze echt naar verlangen.

Het GOEDE nieuws is, is dat er een andere manier is!

Je HOEFT namelijk geen dingen te doen die niet afgestemd zijn.
Je HOEFT geen marketing te doen door een berg aan social media posts op het internet af te vuren waarvan je het gevoel hebt dat niemand er op zit te wachten omdat je social media zelf OOK vaak een overload en informatie, drukdoenerij, ego en “kijk mij eens goed zijn” vindt.

Je hoeft niet je best te doen om “zichtbaar” te zijn of je te “onderscheiden van de massa” terwijl je denkt zoals ik Eckhart Tolle vaak hoor zeggen en wat ik zelf ook denk: “ik deel weinig persoonlijke dingen op social media, want er is letterlijk niets interessant aan mijn leven.”

Je hoeft niet uren na te denken over wat mensen nu eigenlijk van je willen zien om vervolgens een post te plaatsen waar je anderhalve like op krijgt.

Bespaar jezelf de moeite en de energie.
Er is een andere manier!

Acties creëren namelijk niet. Alleen bewustzijn creëert.

De meeste mensen weten in de tussentijd wel dat de fysieke wereld zoals we hem ervaren niets meer dan een matrix is.
We weten nog lang niet HOE dat exact werkt en de vraag is of we daar als mensen echt achter gaan komen, maar er zijn genoeg bewijzen en redenen om aan te nemen dat dat is wat het is.
De spirituele wereld zegt het.
Religie zegt misschien niet dat de wereld een matrix is, maar wel dat God de wereld heeft geschapen, wat ook al een matrix an sich is.
De Wetenschap is nog niet helemaal op dat punt en ik heb me nooit zo verdiept in die wereld maar wat ik er hier en daar van mee krijg is dat er veel geluiden zijn dat alles bewustzijn is of dat bewustzijn in ieder geval invloed heeft op Creatie. De wetenschappelijke invalshoek is niet mijn passie, maar met googlen zul je een aardig eindje komen.

In de wereld van de Universele Wetten van Creatie noemt men dit principe:

“Everyone is you pushed out.”

Iedereen komt opdagen als een spiegel van jouw bewustzijn.

JIJ bent het enige creërende bewustzijn in JOUW realiteit.
Alles wat je waarneemt in de fysieke wereld is een projectie van JOUW bewustzijn.
Waar je met ELKAAR co-creëert is op het gebied van bewustzijn, niet letterlijk in de fysieke wereld.
Je kunt het vergelijken met een online video game. Mijn dochter speelt bijvoorbeeld vaak Roadblox. Haar avatar is in het spel en ontmoet daar andere avatars. Ze zijn allemaal echt en worden allemaal bestuurd. Ze nemen allemaal dezelfde wereld waar, maar mijn dochter neemt die wereld waar vanaf haar scherm MET haar eigen persoonlijke projecties en haar vrienden nemen de wereld waar vanaf HUN scherm. Het is dezelfde wereld en dezelfde projectie alleen andere pixels. De server waarin alles samenkomt kun je zien als het veld van bewustzijn waarmee we allemaal verbonden zijn.

Dus als jij je marketing gaat doen met de intentie om “iemand over te halen.”
Of als je overtuigingen hebt dat mensen TOCH niet op je zitten te wachten.
Of als je denkt dat je niet speciaal bent.
Of je komt met een energie van onzekerheid.
Of er zit wat voor negatieve energie dan ook omheen,

Dan kom je naar buiten met een energie waarmee je zegt dat je niet geloofd dat je marketing “werkt.”

En mensen reageren op je energie.
Dus dan ga je nooit de aanmeldingen en het resultaat krijgen waar je naar verlangt.

Het is niet dat ze letterlijk DENKEN: “Goh, die is ook niet afgestemd met haar marketing, laat ik maar niets kopen.”
Ze VOELEN je gewoon niet.
Of ze voelen een soort afstoting.
Of ze scrollen zonder meer over je post heen omdat er gewoon geen energie van af komt.

En in de tussentijd vult het internet zich meer en meer met een boel energie die meer verslavend is als bijdraagt aan wezenlijk geluk. Tijd dus om daar iets aan te gaan veranderen!

Wat je wilt bereiken is dat je een magnetische uitstraling creëert om je marketing heen.

Dus HOE doe je dat?
Ik geef je hieronder een samenvatting van wat het belangrijkste is wat je moet weten:

1. Wees je bewust dat de wereld een reflectie is van jouw bewustzijn. Het meest belangrijke en waardevolle waar je dus aan kunt werken in je leven IS je bewustzijn. Is om te onderzoeken wat exact de gedachten en overtuigingen zijn die je OP je realiteit creëert waardoor je de realiteit ervaart die je ervaart.
EN om er dus tijd aan te besteden om te leren hoe dit werkt en wat exact je overtuigingen zijn. Een goede bewustzijnscoach (zoals ik) is onmisbaar in dit traject. Denken dat je het van jezelf kunt zien is een illusie. Als je dat zou kunnen, dan zou je namelijk het 100% vertrouwen hebben dat je altijd alles kunt creëren waar je naar verlangt en dat je de enige creator bent van je leven. Als je daar nog niet bent, neem dan de snelste weg om daar te komen, want het is je ticket naar bevrijding.

2. Acties creëren niet, alleen bewustzijn creëert. Als er niet het juiste bewustzijn achter je actie zit, dus als je niet GELOOFD dat iets werkt, dan werkt het niet. ALLES wat je waarneemt in je fysieke realiteit is een manifestatie van je bewustzijn, OOK je acties. Het is een illusie om te denken dat je “controle” hebt over wat je doet vanuit je Ego of je menselijke zelf. Maar het is exact wat we geloven. Dat is de ENIGE reden dat mensen er zo veel moeite mee hebben om echt op een wezenlijk niveau iets te veranderen aan zichzelf. De verandering vindt niet plaats door de ACTIE te veranderen, maar je bewustzijn OVER de actie. Anders kun je jarenlang roepen dat je vanaf nu ECHT iedere week je nieuwsbrief gaat sturen of ECHT iedere dag op social media gaat posten of ECHT dat webinar gaat geven en doe je het WEER niet.
Tijd om wakker te worden tot wie je ECHT bent en vanuit daar je leven te gaan creëren.
Tijd om uit de illusie van het mens-zijn te stappen en jezelf te gaan zien als de Creatie die je BENT.

3. Alles is energie. Die energie komt vanuit wat je denkt en geloofd over jezelf, je leven en wat er wel of niet mogelijk is.
Je STOPT als het ware vanuit je bewustzijn die gedachten in je eigen hoofd. Ik leer je later wel hoe dit exact werkt, maar voor nu is het belangrijk om te weten dat je je gedachten en je eigen energieveld kunt sturen en dat dingen niet “nu eenmaal zo zijn.”

Je hebt alles zelf in de hand. Alles. Zonder uitzondering. NIET vanuit je Ego, maar wel vanuit het bewustzijn dat je BENT.

Wat magnetisch is, is de energie van liefde, vreugde en afstemming.
Mensen die gelukkig zijn en die daarvoor NIETS nodig hebben, dat is magnetisch voor mensen.
Als een klant ook maar ERGENS het idee krijgt dat jij hen nodig hebt voor het geld, dan zijn ze weg. Het is de meest afstotende energie die er is.
Als we in het begin net met marketing en business bezig zijn, dan plaatsen we vaak posts en blogs om validatie te vragen van mensen. Geloof me, ik heb het heel vaak gedaan. Maar het is een afstotende energie. Mensen gaan NIET van je kopen. Ze hebben er gewoon geen vertrouwen in dat jij ze daar kan brengen waar ze willen zijn. Waarom zouden ze als JIJ geen vertrouwen in jezelf hebt?
En dat vertrouwen KRIJG je niet “zomaar” daar KIES je voor en dat CREËER je.

Laat dus IEDERE verwachting los die je hebt van mensen.
Laat los of ze je gaan volgen of wat ze met je content doen of dat ze je programma’s gaan kopen. Laat dat HE-LE-MAAL los.
Geef ze de volledige, volledige, volledige ruimte om hun eigen afgestemde keuzes te maken.

Waar JIJ je afstemt op of mensen je werk gaan kopen en je massaal gaan volgen en je het succes gaat creëren waar je WERKELIJK naar verlangt is IN jezelf. In JOUW eigen geest. In JOUW bewustzijn.

De beste en meest krachtige Creators houden hun energie voor het grootste deel bij zichzelf.
En vanuit DAAR creëren ze.
Ze REAGEREN niet, maar ze CREËREN.
Dat is een wezenlijk anders verschil.
Ze nemen waar in de buitenwereld wat de spiegel weergeeft en vanuit daar stellen ze zichzelf de vraag: WAT zitten er voor overtuigingen in mijn bewustzijn die me DEZE spiegel laten zien? En WIL ik die spiegel zien? Zo nee, wat moet ik dan veranderen IN mezelf om een nieuwe spiegel te gaan zien?
En daar stemmen ze op af. WAT er ook gebeurt. NET zolang totdat de spiegel iets anders laat zien. Het is NIET ingewikkelt, maar vraagt WEL om toewijding en kennis.

Dat is heel anders dan wat de meeste mensen doen. En GELOOF me: ik heb het ALLEMAAL geprobeerd:

Het aan “het lot” overlaten.
Het “overgeven” aan God.
“Hopen” dat het tij gaat keren.
Maar WEER een nieuwe marketingstrategie en het zoveelste programma om WEER wat anders te gaan proberen.
Hopen dat mijn angsten en weerstand “vanzelf” overgaat zodat ik eindelijk kan doen wat ik denk dat er voor nodig is.
“Wachten” totdat het moment goed is of totdat er iemand achter me staat die niet in me geloofd of die een andere mening heeft.
Denken dat het aan “de markt” ligt of dat mensen er nog “niet klaar” voor zijn en dus afwachten.
En ga zo maar door.

Maar niets “werkt” als jij niet van binnen geloofd dat het werkt.
Het enige dat werkt is om een keuze te maken, om je verlangen helder te krijgen en om de energie te gaan volgen om afgestemd te raken op dat verlangens zodat je het kunt gaan waarnemen in de spiegel.

4. Er is geen EEN beste manier, er is alleen JOUW manier.

We denken vaak dat er “regels” zijn over wat we wel en niet “behoren” te doen. Maar die zijn er alleen als je te veel luistert naar wat andere mensen zeggen en denken en doen.
Maar dit is het probleem daarmee: het bewustzijn van de aarde is nog niet erg hoog.
Het komt maar NET boven het niveau uit dat mensen een beetje in hun kracht gaan komen.
En de meeste mensen die me volgen en die weten dat er MEER is en dus uit hun Mens-identiteit aan het shiften zijn naar Bewustzijns-identiteit

Als je bewustzijn hoger in frequentie is dan het bewustzijn van degene waar je advies van krijgt en je past dat advies toe, dan verlaag je de frequentie van je bewustzijn.
En dat is wat we CONSTANT doen.
We komen vanuit ons hoofd en dan negeren we ons hart.
We VOELEN waar we werkelijk naar verlangen maar we nemen acties gebaseerd op wat angstige mensen zeggen en vinden. En dan verwachten we resultaat. Waanzin, maar het is wat Massaal geaccepteerd wordt en O wee als je buiten de Matrix treed, dan krijg je de hele kudde op je af. Dat GAAT wel veranderen, maar dat kan alleen als er steeds meer mensen gaan accepteren dat ze er een tijdje lang niet “bij gaan horen.” Geloof me, de rest trekt later wel bij.

En technisch gezien komt alles op een keuze neer.

Laat me je dit vertellen: zelfs de meest succesvolle persoon, de meest rijke persoon, de meest verlichte persoon creëert vanuit bewustzijn en vanuit overtuigingen.
Er IS geen goed of fout.
Niemand heeft de ultieme waarheid.
Het is allemaal maar gewoon keuze en creatie en daar kun je in meegaan of niet. En dat is JOUW keuze.

En dat is voor het Ego moeilijk te begrijpen omdat we onszelf eeuwen hebben verteld dat de dingen nu “eenmaal zo zijn.”
Maar nee, de dingen ZIJN zoals jij KIEST dat ze zijn.
OOK al is het geen bewuste keuze.
Kijk, je kunt ook nergens doorheen forceren. Je leert in Creatie en met je marketing als het ware de energie te volgen. De energie van Creatie.
Je hoeft NOOIT te creëren vanuit weerstand.
Er is altijd een weg van liefde.
En als je niet precies WEET wat je wilt, is het ook goed. Zet dan gewoon de intentie dat je de waarheid wil gaan zien. Dat je de intentie hebt om altijd vanuit liefde te kiezen en om altijd in mogelijkheden te denken en om vanuit keuze en intentie te creëren. Waarbij je creëert IN bewustzijn en de energie van “de 3D” dus de fysieke wereld, de volledige ruimte geeft om samen te vallen, helemaal afgestemd op jouw energie van liefde.

Als je iets wilt, dan manifesteert het zich als je de weerstand in de energie weg kan halen. En dat kun je NIET doen door mensen met je marketing “over te halen” maar alleen om zelf HE-LE-MAAL in die energie te komen. Je zult zien dat de realiteit zich dan op een hele andere manier naar je terug gaat spiegelen.

In deze online workshop, leg ik deze punten helemaal uit.
Ik ga je EXACT uitleggen hoe dit werkt en hoe je een afgestemde marketingstrategie kunt creëren die op ieder gebied voor je werkt.

In deze workshop komt het volgende aan bod:

 • De punten die ik hierboven heb geschreven.
 • Wat je overtuigingen zijn als je vertrouwen hebt in je marketing.
 • Waarom je nooit iemand “over kunt halen” maar IN de energie alles kan creëren wat je wilt en wanneer dit manipulatie is of het creëren van jouw realiteit.
 • Wat je magnetisch zal gaan maken voor je klanten.
 • De verschillende marketingstrategieën en hoe je een afgestemde beslissing neemt om er achter te komen welke strategie je succes gaat brengen.
 • Hoe ga je dan om met Social media? Wat moet je wel en niet doen en waar staat Social media symbool voor? Hoe kun je Social media gebruiken op een afgestemde manier? (ALS je je aangetrokken voelt om het medium te gebruiken.)
 • En nog veel meer. EN je krijgt de kans om me al je marketing vragen te stellen.

Praktische details.

Je ontvangt toegang tot de online workshop van bijna 3 uur.

EN je ontvangt OOK nog eens toegang tot deze mooie bonus:

Het Online programma: Hoe Creëer, lanceer en verkoop je jouw programma in 48 uur? Twv €497,00

Deze training bestaat uit 2 audio trainingen van ruim 2 uur en talloze bonussen waaronder:

 • Het ideale klant en marketing script
 • Salespagina checklist
 • Dagelijkse Biz en marketing checklist
 • Zielsonderneming script
 • Lancerings checklist

ALLES wat je nodig hebt om binnen een paar dagen een GLOED nieuw product op te zetten, helemaal afgestemd op jouw ZielsMissie.

Je investering is nu tijdelijk geen €197,00 ex BTW maar slechts €37,00 ex BTW

Je ontvangt na aanmelding een e-mail. Hierin staat hoe je toegang krijgt tot de content. Je ontvangt direct toegang tot alle content. Als je na aanmelding geen e-mail hebt ontvangen, kijk dan even in je spam box. Heb je ook daar geen mail? Stuur dan even een e-mail naar [email protected]

Alles is in de energie al aanwezig omdat bewustzijn alles omvattend is EN je hebt vrije wil. Je kunt dus creëren wat je wilt. Het ENIGE wat je hoeft te doen is te leren HOE je die energie kunt voelen, kunt spelen met de energie en de energie kunt gebruiken om op de meest krachtige manier jouw realiteit te creëren.

Het is ook mogelijk om dit programma te volgen in ZielsMissie School. HIER kun je alles lezen over ZielsMissie School en de andere Magische Manifestatie Scholen.

Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected] OF meld je aan voor deze online workshop inclusief alle bonussen.

Iets meer over mij …

Mijn naam is Maartje Koper en ik ben Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach voor bezielde Missie Ondernemers, creatievelingen, kunstenaars, Nieuwetijdsleiders en artiesten en iedereen die geld wil verdienen door gewoonweg zichzelf te zijn.

Ik help jou om je blokkades te shiften, je missie te gaan leven op de meest krachtige manier en het leven en de onderneming te creëren waar je voor geboren bent. Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…

Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren meer dan 150.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden uren op you tube doorgebracht. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoeveel blokkades ik had, vooral op het gebied van geld. Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie. Dat geld moeilijk is, alleen maar kan komen door hard te werken en door af te zien, zit ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam.

Daardoor verdiende ik na 15 maanden al 2 keer zo veel als dat ik met mijn baan in loondienst ooit heb gedaan en na 3 jaar verdiende ik zelfs meer dan €50.000 euro per maand en nog voelde ik dat dat slechts het begin is van alles wat er mogelijk is. En je zult me altijd hetzelfde horen zeggen: het gaat niet om het geld, maar het gaat om het feit dat geld en het leven van je Missie een krachtige spirituele transformatietool is die je uitdaagt om je volledige ruimte in te nemen en die je uitdaagt om altijd naar dat volgende niveau te groeien. En ik heb gemerkt dat ik niets lievers doe dan mensen daar mee te ondersteunen.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401