Visualisatie Pakket! 2018-03-21T10:27:34+00:00

Hell YEAH! Ik wil graag het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek!

Visualisatie Pakket!

10 visualisaties om af te stemmen op overvloed, overgave en ZIJN!

De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze eigen realiteit creëren: zo binnen, zo buiten. Maar de meeste mensen hebben nog maar nauwelijks een idee van de kracht en de potentie die in hen verscholen ligt. De meeste mensen werken mega hard om de dingen voor elkaar te krijgen OF ze doen juist niets en hopen dat het hen toevallig “overkomt.” Maar het enige dat er aan het einde van de dag voor nodig is, is een shift in bewustZIJN. Vanuit een ander bewustzijn, kun je van de ene op de andere dag een hele andere realiteit voor jezelf creëren.

En dat is precies waar je met deze visualisaties op in kunt tappen!

Je ontvangt visualisaties die je helpen om af te stemmen op overvloed, overgave en zijn om de ultieme creatiekracht in jouw wakker te maken. Maar niet vanuit forceren of hard werken, maar vanuit de volledige potentie die al IN je zit.

Je ontvangt de volgende visualisaties:

  1. Afstemmen op de magie die het leven IS!
  2. Afstemmen op Liefde!
  3. Afstemmen op Grootse Resultaten!
  4. Afstemmen op Geld!
  5. Afstemmen op jouw zielsklant!
  6. Afgestemd leven!
  7. Afstemmen op geinspireerde actie!
  8. Afstemmen op onbeschaamd jezelf zijn en daar (veel) geld mee verdienen.
  9. Afstemmen op je welvarende JIJ
  10. Afstemmen op jouw magnetische zelf!

“Vanmorgen visualisatie 9 en 6 gedaan. Wow. Echt wow. Had het idee dat ik bijna mijn bed ging uitstijgen zo’n energie kwam er steeds door me heen.”

“Wow, dank je wel lieve Maartje. Wat een ongelooflijk mooie en krachtige visualisaties! Ik kijk er naar uit om de krachtige visualisaties steeds weer opnieuw te kunnen beluisteren.”

De waarde voor deze visualisaties is 77 euro ex BTW. Deze visualisaties zijn op dit moment niet los te bestellen maar je krijgt toegang tot de visualisaties in de Geld is Liefde Community. 

HIER kun je alles lezen over de Geld is Liefde Community.

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Het Zand 15 – 3544NC Utrecht IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401