Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Super Start Geld Manifestatie Pakket

Wat is er werkelijk voor nodig om alles te manifesteren waar je naar verlangt?

Ben je nieuw met (geld) manifesteren? Of ben je al langer bekend met de Wet van Aantrekkingskracht maar lukt het nog (net) niet om te manifesteren waar je werkelijk naar verlangt? In dit pakket bied ik je alle informatie die je nodig hebt om een kwantumsprong te maken met jouw manifestatiekracht. Ik was al jaren met de Wet van Aantrekkingskracht bezig voordat ik ECHT doorkreeg hoe de Wet werkte en wat ik precies miste om het ECHT te laten werken. Het is mijn wens voor jou dat jij door het volgen van de content in dit pakket jou kan helpen om een vele kortere weg te nemen dan ik. In dit pakket heb ik mijn beste content verzameld die antwoord geven op de vragen die mensen me het allermeeste stellen als ze klaar zijn voor een volgende stap.

Dus wil je de Wet van Aantrekkingskracht ECHT leren kennen?

Heb je prachtige dromen die je NU waar wil maken zoals een prachtig huis, een succesvolle onderneming of financiele vrijheid? Ben je er klaar mee om in hetzelfde kringetje te blijven hangen en wil je nu grote stappen nemen en eindelijk eens de grootsheid tot uitdrukking brengen die in je zit? Dan gaat dit pakket je meer dan geweldige handvatten geven! Jouw investering voor dit pakket is 47 euro ex BTW.

Wat zit er in dit pakket?

  1. Audio: een andere kijk op schulden. Heb je schulden? Of kun je net rondkomen? In deze krachtige audio leer ik je wat hoogstwaarschijnlijk de oorzaak is van je schulden en hoe je er voorbij kunt komen.
  2. Training: Hoe bevrijd je jezelf van je schulden? Dit is een hele uitgebreide training waarin ik super diep in ga op wat schulden energetisch gezien betekenen, waarom je ze hebt EN hoe je ze kan laten verdwijnen. OOK waardevol als je geen schulden hebt, maar rond de 0 lijn blijft hangen of niet de overvloed creëert waar je naar verlangt.
  3. Videotraining: Hoe ik mijn villa heb gemanifesteerd. In deze training leg ik stap voor stap uit hoe ik mijn villa heb gemanifesteerd. En ook al heb je geen villa, de stappen die ik je leer in deze training kun je toepassen op alles wat je wilt manifesteren.
  4. Online workshop: Hoe vul je jouw afstemdagboek in? Ik heb als voorbeeld mijn dagboek ingevuld en geef een ton met tips over hoe je het zelf kan doen. In deze training ben ik open, eerlijk en echt in wat ik wil manifesteren, hoe ik me afstem en hoe ik omga met de blokkades die ik tegen kom.
  5. Online Geld Mindset workshop. In deze krachtige online workshop leer ik je hoe je jouw inkomsten bij moet houden en wat er verder voor nodig is om een totale shift in mindset te bereiken.
  6. Geld is Liefde Manifestatie Cursus. In 4 online modules leer ik je exact wat er voor nodig is om een kwantumsprong te maken in je inkomsten. De volgende modules komen aan bod in deze cursus:

Module 1: Wat is de energie van geld? Wat is geld nu echt en waar komt geld werkelijk vandaan?
Module 2: Hoe kun je afstemmen op geld?
Module 3: Welke blokkades kom je tegen en hoe je kun je hier mee om gaan?
Module 4: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

14 dagen niet goed – geld terug garantie!

Instappen is risico vrij! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

Heb je nog andere vragen? Mail naar [email protected]

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401