Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Online Training: Geld, Seks en Oordelen, kun jij ze ontvangen?

Seks, Geld en Oordelen, kan jij ze Ontvangen…?regel

Wat als je geen reactie hoeft te hebben op oordelen? Wat als seks een bijdrage is? Wat als geld niet slecht is maar voeding is voor je ziel? Hoe zou het zijn om zelf geen oordelen te hebben? Hoe zou het zijn om seks niet als iets verkeerds te zien? Hoe zou het zijn om plezier te hebben met geld?

Zou jij dat willen? Zou dat jouw leven makkelijker maken? Vrijer? Plezieriger?
Wat als het hebben of niet hebben van seks, geld en oordelen slechts een KEUZE is? Wat als het gemakkelijk kunnen ontvangen van seks, geld en oordelen slechts een KEUZE is?

WAT zou jij het dan kiezen?
Als je blij wordt van dat idee, als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, of als je volmondig ‘ja!’ hebt geantwoord op de laatste vraag, dan is deze online training iets voor jou! En voel je je oncomfortabel omdat dit immers de onderwerpen zijn waar mensen nog maar nauwelijks over praten? Juist DAN is het belangrijk om je aan te melden. Groei ligt NOOIT binnen je comfortzone. En laten we wel wezen: de meeste mensen willen wel het geld ontvangen. Maar ze hebben moeite om de oordelen te ontvangen. En juist dat is extreem belangrijk want je ontvangt ALLES of je ontvangt NIETS. Of je ontvangt misschien een beetje. Op deze magische training gaan wij (Merlijn en Maartje) jouw ontvangstkanaal verder openen dan ooit. En wat dit met je gaat doen, moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Ik (Maartje) heb deze training een paar maanden geleden bij Merlijn gevolgd en dit heeft mij ZO veel gebracht dat ik Merlijn heb uitgenodigd om deze training samen te gaan geven zodat we er NOG meer mensen kunnen bereiken.

Ben je er klaar voor om je te openen?

Voor “anders”
Voor ontvangen?
Voor geld, liefde, seks en oordelen?
Voor transformatie?

Meld je dan aan voor de opnames van deze unieke online training.
regel


Praktische Details

Dit programma kun je niet los bestellen. Je krijgt toegang tot deze training in de Geld is Liefde Community. Lees er HIER alles over.

Heb je nog andere vragen? Mail naar [email protected]

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401