Online Training: Geld, Seks en Oordelen, kun jij ze ontvangen? 2017-12-14T15:06:07+00:00

Hell YEAH! Ik wil graag het Geld is Liefde Manifestatie Dagboek!

Online Training: Geld, Seks en Oordelen, kun jij ze ontvangen?

Seks, Geld en Oordelen, kan jij ze Ontvangen…?

Wat als je geen reactie hoeft te hebben op oordelen? Wat als seks een bijdrage is? Wat als geld niet slecht is maar voeding is voor je ziel?
Hoe zou het zijn om zelf geen oordelen te hebben? Hoe zou het zijn om seks niet als iets verkeerds te zien? Hoe zou het zijn om plezier te hebben met geld?

Zou jij dat willen? Zou dat jouw leven makkelijker maken? Vrijer? Plezieriger?
Wat als het hebben of niet hebben van seks, geld en oordelen slechts een KEUZE is? Wat als het gemakkelijk kunnen ontvangen van seks, geld en oordelen slechts een KEUZE is?

WAT zou jij het dan kiezen?
Als je blij wordt van dat idee, als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, of als je volmondig ‘ja!’ hebt geantwoord op de laatste vraag, dan is deze online training iets voor jou! En voel je je oncomfortabel omdat dit immers de onderwerpen zijn waar mensen nog maar nauwelijks over praten? Juist DAN is het belangrijk om je aan te melden. Groei ligt NOOIT binnen je comfortzone. En laten we wel wezen: de meeste mensen willen wel het geld ontvangen. Maar ze hebben moeite om de oordelen te ontvangen. En juist dat is extreem belangrijk want je ontvangt ALLES of je ontvangt NIETS. Of je ontvangt misschien een beetje. Op deze magische training gaan wij (Merlijn en Maartje) jouw ontvangstkanaal verder openen dan ooit. En wat dit met je gaat doen, moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren. Ik (Maartje) heb deze training een paar maanden geleden bij Merlijn gevolgd en dit heeft mij ZO veel gebracht dat ik Merlijn heb uitgenodigd om deze training samen te gaan geven zodat we er NOG meer mensen kunnen bereiken.

Ben je er klaar voor om je te openen?

Voor “anders”
Voor ontvangen?
Voor geld, liefde, seks en oordelen?
Voor transformatie?

Meld je dan aan voor de opnames van deze unieke online training. 

Praktische Details

Je ontvangt toegang tot de online omgeving waar de 2 video opnames staan, zodra je jezelf aanmeldt.

Jouw investering bedraagt €47,00 ex BTW.

14 dagen niet goed – geld terug garantie! 

Instappen is risico vrij! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

Heb je nog andere vragen? Mail naar info@maartjekoper.nl

Social Media

Gratis Geld is Liefde Manifestatiedagboek

Contact

Ja, ik vraag het gratis boek aan