Vraag hier het gratis Geld is Liefde Manifestatie dagboek aan

Manifesteer jouw ideale relatie

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

Hoe ziet jouw ideale relatie er uit?

Geld en relaties hebben super veel met elkaar te maken.
In de basis draaien ze namelijk alle 2 om een ding:

ONTVANGEN.

Ben je bereid en open om de bijdrage van anderen te ontvangen die ze voor je hebben?
Ben je bereid en open om die bijdrage te zien?
En ben je bereid om het “hoe” los te laten om te manifesteren waar je ECHT naar verlangt?
En ben je bereid om jezelf open te stellen en te vragen waar je werkelijk naar verlangt?

En hoe logisch en gaaf dat ook klinkt, dit is voor de meeste mensen nog niet zo makkelijk. Misschien voor jou ook niet.
Voor mij wat het in ieder geval een BIG DEAL al die jaren.
En eerlijk? Nog steeds ben ik er stappen in aan het nemen. Maar ik heb ook al een hele, heleboel inzichten gekregen en die wil ik graag met je delen in deze blog.

Mijn man en ik zijn dit jaar 17 jaar samen.
We hebben veel ups en downs gehad.
Maar iedere keer komen we er samen weer sterker uit.
Iedere keer groeien we samen en vinden we er weer een weg in samen.
Iedere keer stellen we onszelf en elkaar weer de vraag: wat willen we werkelijk? Waar verlangen we werkelijk naar en hoe kunnen we dat aan elkaar geven? Wat is daarin mogelijk?

Bob en ik hebben het er heel vaak over hoe onze ideale relatie er uit ziet. En natuurlijk is dat voor ons allebei anders. En wat er meestal gebeurt is dat we soms een andere taal spreken, maar dat we aan het einde van de dag eigenlijk toch hetzelfde bedoelen en naar dezelfde dingen verlangen.

Want hoe ziet mijn ideale relatie er uit?

*Een diepe connectie is echt het allerbelangrijkste voor me.
*Ik wil compleet en volledig mezelf kunnen zijn in relaties.
*Ik wil mijn ziel bloot kunnen leggen en ik wil me daar compleet veilig in voelen en ik wil dat de ander zijn of haar ziel bloot kan leggen.
*Als ik connect met mensen, dan wil ik dat ik “aan” ga. Sommige mensen zuigen het leven uit je, maar ik wil relaties waar ik energie van KRIJG. Dat als ik tijd met ze heb doorgebracht, dat ik me juist super goed voel, dat mensen echt een bijdrage voor me zijn.
*En ik wil ook mijn ruimte in kunnen nemen in relaties. Ik wil ook kunnen zeggen dat ik even alleen wil zijn, dat ik ruimte nodig heb.
*Ik wil kunnen gaan en staan waar ik wil in relaties. Ik wil zelfs een paar dagen weg kunnen en ik hou er van om events te bezoeken.
*Ik wil de volledige vrijheid hebben om ook met andere mensen relaties te creëren.
*Voor mij is verlangen de basis van alle creatie. Onze verlangens geven aan wat er door ons heen geboren mag en kan worden en ik zie het als onze plicht om te kijken wat er dan precies achter dat verlangen zit en in de vraag te gaan leven wat er voor nodig is om dat verlangen om te zetten in fysieke manifestatie.
*En daarin schep ik altijd de energetische ruimte om dat waar te maken en dat deel ik ook in relaties.
*EN ik wil de mensen waarmee ik een relatie heb, hetzelfde gunnen. Ik wil altijd weer een manier vinden om mezelf af te vragen: wat voor bijdrage kan hun verlangen aan mij zijn? Wat willen zij precies en wat is er voor mij voor nodig dat dat ook voor mij werkt?

En hoe heerlijk dat ook klinkt, het brengt ook heel veel uitdagingen met zich mee. Het creëren van dat soort relaties, vraagt van je dat je kwetsbaar en open bent, dat je afgewezen kunt worden en dat je soms mensen los moet laten.
En dat zijn allemaal dingen die we over het algemeen mega eng vinden. Ik wel in ieder geval.

En ik heb een heleboel mensen losgelaten in mijn leven, maar Bob is er nog steeds. Hij is de persoon die altijd bereid is om met mij mee te groeien en ik met hem. Er is een soort onvoorwaardelijkheid tussen ons en tegelijkertijd een bereidheid om altijd weer naar elkaar toe te komen.
En we hebben echt heel veel inzichten opgedaan over hoe het komt dat wij nog steeds bij elkaar zijn, ondanks hobbels die we hebben moeten nemen.

Ten eerste hebben we geleerd om ECHT met elkaar te praten. Het klinkt zo simpel om met elkaar te praten, maar het is een kunst om niet vanuit emotie te reageren en echt te luisteren naar de ander en er op te vertrouwen dat er altijd een win-win-win situatie is.

Een win voor mij, omdat ik kan ontvangen wat ik nodig heb.
Een win voor hem, omdat hij kan ontvangen wat hij nodig heeft.
En een win voor iedereen om ons heen omdat ze het beste van ons krijgen.

We hebben geleerd hoe we onze ruimte in kunnen nemen, maar om er tegelijkertijd TOCH volledig voor elkaar te zijn.

We hebben geleerd om de volledige bereidheid te hebben om elkaar los te laten als dat de grootste bijdrage zou zijn voor ons.
En misschien klinkt dat raar, maar dat is het niet. Met geld werkt het precies hetzelfde en met al het andere in je leven dat je wilt manifesteren. Je moet de uitkomst compleet en volledig loslaten om te kunnen manifesteren waar je ECHT naar verlangt.
Ik ben bereid om al mijn geld op te geven om in complete overvloed te kunnen leven.
En Bob en ik zijn bereid om elkaar op te geven als we daarmee de grootste bijdrage aan elkaar zouden zijn.

En of dat dat zo ver is, dat voel je diep in je hart. Maar de meeste mensen zijn ZO bang om te verliezen wat ze hebben, dat ze zichzelf niet echt open kunnen stellen voor wat ze ECHT willen. En geloof me. Ik herken dat. Ik heb dat zelf ook nog wel eens, maar aan het einde van de dag helpt het niet.

Bob en ik krijgen de laatste tijd steeds meer inzichten over hoe uniek de relatie is die we hebben gecreëerd.
En dat we dit hebben gecreëerd is niet per ongeluk. Dit hebben we echt samen gemanifesteerd.
En we zouden HEEL graag met jou willen delen hoe we dat gedaan hebben.

We zouden je dolgraag willen helpen met:

*Het afstemmen op jouw ideale relatie.
*De vraag: wat wil je ECHT? En hoe kun je dat omzetten in een script dat je kan helpen met het manifesteren van jouw ideale relatie?
*Hoe je energetisch gezien plek maakt voor de relatie waar je zo naar verlangt en waarom dat dat zo belangrijk is.
*Het ontdekken van de blokkades en overtuigingen die tussen jou en je ideale relatie in staan. Heel vaak zijn dit onbewuste blokkades, waar je echt nog nooit over na hebt gedacht. We zijn vaak zo blind voor de dingen waar we op een diep niveau in geloven.
En geloof me: we gaan dit niet moeilijk en dramatisch maken. Je kunt iedere blokkade gewoon zien als een “interessant perspectief.” Maar als je eenmaal weet wat je precies tegenhoudt om te creëren waar je echt naar verlangt, dan is het super simpel om het om te draaien.
*Hoe je ECHT met elkaar kan praten, zonder in de schuld of de verdediging te springen.
*Het inzicht dat je jouw partner niet echt nodig hebt om TOCH je ideale relatie te creëren. Dit klinkt super verwarrend en tegenstrijdig, maar het is echt waar en we willen er alles over uit leggen!
*Hoe je in je eigen kracht kunt staan in iedere relatie die je hebt.
*Hoe je grenzen aan kunt geven naar elkaar toe.
*Hoe je elkaar compleet en volledig vrij kunt laten en om kunt gaan met jaloezie en afhankelijkheid.
*EN met het onderwerp seksualiteit en intimiteit. Hoe zorg je er voor dat je intiem blijft (of wordt?) Hoe zorgt je er voor dat je omgaat met je eigen onzekerheden en met die van de ander? Hoe hou je de passie in je relatie?
En nog veel meer!

Bob en ik hebben besloten dat we hier een programma over gaan geven!
We gaan 3 weken lang met elkaar aan de slag!
Iedere week houden we een livestream waarin bovenstaande onderwerpen aan bod komen en waarin we al je vragen beantwoorden.
We hebben tussendoor contact in een besloten Facebookgroep.

En wat is jouw investering?

Ik heb er echt over moeten puzzelen. Want normaal leer ik mensen hoe ze geld en business moeten manifesteren en relaties is een nieuw onderwerp voor me.
Maar ik krijg er de laatste tijd ZO veel vragen over. Het lijkt alsof het in bijna iedere coachingscall en op iedere livedag over relaties gaat.
En Bob en ik krijgen ZO ontzettend, ontzettend vaak de vraag: “Hoe doen jullie dat toch?”

En ik weet hoe waardevol het is om te leren hoe je een goede relatie kunt manifesteren. Ik weet wat het voor mij betekent om een relatie te hebben zoals ik deze met Bob heb.
OMG, wat brengt me dat veel!
Hij is niet alleen mijn geliefde en mijn minnaar, maar ook mijn maatje. Ik bespreek alles met hem, hij is er altijd voor mij en ik kan altijd op hem rekenen.
Mensen komen en gaan, maar hij is er altijd weer voor me!

En ik kan compleet mezelf zijn bij hem en ik vertrouw hem 100%!
Maar dat was niet altijd zo.
De eerste jaren durfde ik Bob niet dichtbij te laten komen. Ik leefde vanuit de overtuiging: “Vroeg of laat, laat iedereen me in de steek.” Ik was hem altijd aan het “uittesten” of hij zou gaan ja of nee.
En hoewel we in het begin een heel actief sexleven hadden, waarin er heel veel ruimte was voor relaties met anderen, kwamen we op een gegeven moment in een verschrikkelijke contrastperiode terecht waarin we jarenlang nauwelijks sex hadden. We triggerden elkaars blokkades en hebben echt een uitdaging gehad om hier voorbij te komen.
Maar dat is ons wel gelukt. Altijd als we in een contrastperiode kwamen, dan stelden we onszelf de vraag: “horen we nog bij elkaar?” En als het antwoord “Ja” was dan deden we er alles aan om door het contrast heen te komen.
En ja, soms liepen we voor elkaar weg.
Bob heeft een keer weken lang op de bank geslapen omdat we het gewoon bijna te moeilijk vonden om bij elkaar te zijn. Maar we voelden dat we bij elkaar hoorden. En omdat we nog niet zo veel wisten over afstemmen en het creëren van onze ideale relatie, had het gewoon wat meer tijd nodig.
Als we NU contrast ervaren duurt het nog geen uur of hooguit een paar uur voordat we daar voorbij zijn.
We weten precies wat er voor nodig is om er door heen te breken en de volgende stap te nemen in onze relatie. En het wordt altijd weer beter. Ik denk ZO vaak: hoe komt het dat ik zo veel mazzel heb? En dan weet ik weer: “Oh ja, dat hebben we samen gecreëerd!”

Dus ja, wat is het waard om zo’n relatie te hebben? Of nou ja: JOUW ideale relatie. Want jouw ideale relatie zal er anders uit zien dan die van mij.
Is dat 1000 euro waard of 500 euro?
Eigenlijk kun je daar natuurlijk geen prijs op plakken. Want het is onbetaalbaar.
Eigenlijk voelt niets hoog genoeg om de waarde van zo’n relatie uit te drukken.

Dus ik ben het anders gaan bekijken om er een prijs op te plakken.
Eigenlijk gunnen Bob en ik iedereen zijn of haar ideale relatie. Dus ik stelde mezelf de vraag: wat maakt het een no-brainer aanbod? Wat is nu een prijs die voor het grootste deel van de mensen betaalbaar is maar die toch ook wel de waarde van wat we te bieden hebben reflecteert.
En uiteindelijk kwamen we uit op 147 euro ex BTW maar zelfs DAT voelde nog niet helemaal afgestemd. Dus we zijn nog wat verder gaan voelen en kwamen uit op 97 euro ex BTW. DAT bedrag voelt super goed voor ons. En hoe gaaf zou het zijn als je een ware doorbraak in je relatie bereikt OF eindelijk voelt dat jouw ideale relatie binnen handbereik is. Hoe gaaf zou dat wel niet zijn.
En Eerlijk? Ik geloof niet in het “onderste uit de kan halen met je prijzen.” Tuurlijk, Bob en ik zijn een miljoen waard en onze kennis uiteraard ook, maar dat betekent niet dat we dat er ook voor moeten vragen.

Dus we bieden dat heel graag aan voor die prijs om op die manier het programma voor zo veel mogelijk mensen super betaalbaar te houden.
We bieden dit programma nu deze ronde live aan en of we het ooit nog een keer gaan doen en of dat voor dezelfde prijs is, daar valt niets over te zeggen. Hoewel …. ik heb nog nooit een programma live 2 x gegeven, dus ik gok dat dat met deze ook het geval is.
Ik zeg dit niet om je “over te halen” om mee te doen hoor. Want die beslissing laat ik helemaal bij jou. Bob en ik vertrouwen er op dat de juiste mensen die resoneren met onze energie zich aan gaan melden. Het is gewoon ter informatie omdat ik die vragen altijd krijg als ik een programma aanbied 🙂

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

En heb je vragen? Mail dan gerust naar [email protected]

FAQ:
Q: Ik ben op vakantie tijdens het programma, maar ik wil het niet missen.

A: Geen probleem, je kunt je gerust aanmelden! Alles wordt opgenomen en je kunt alle modules later terugluisteren. Ook al volg je geen enkele module live, dan zijn ze nog even waardevol 🙂

Q: Ideale relatie? Dat klinkt nogal vergezocht. Ik ben niet ideaal en mijn (toekomstige) partner ook niet.

A: Met ideaal bedoelen we niet perfect. Bob en ik zijn ook geen robots. We zijn mensen met gevoelens en emoties en die ook wel eens vanuit emotie reageren, ons aan elkaar ergeren en iets in elkaar triggeren.
Maar wij weten dat we de mensen in ons leven aantrekken met onze vibratie. De personen die je aantrekt zijn dus per definitie altijd ideaal voor jou om jou naar het volgende niveau in je ontwikkeling te tillen. Hoe dat precies werkt, gaan we aan je leren de komende weken.

Q: Ik heb geen partner, is dit programma wel iets voor mij?

A: Ja, we kunnen je zeker ook helpen om de geschikte persoon voor jou te manifesteren. Het maakt niet zo veel uit of je veranderingen in je huidige relatie wilt aanbrengen of een partner wil manifesteren. Het gaat altijd in de eerste instantie om de relatie die je met jezelf hebt. Hoe dat precies werkt, gaan we ook allemaal aan je leren.

14 dagen niet goed – geld terug garantie! 

Instappen is risico vrij! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

En heb je nog andere vragen? Mail ons gerust op [email protected]

Social Media

Geld is Liefde Community

Contact

’t Zand 15

3544NC Utrecht

[email protected]