Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Grenzeloos ontvangen! Coaching & Clearing Programma

Bekijk HIER het webinar dat Merlijn en Maartje hebben gegeven over het onderwerp Grenzeloos Ontvangen. 

En Bekijk HIER de Bonus Q&A Livestream die we hebben gedaan. 

Grenzeloos Ontvangen ….

Wat ben jij bereid om te ontvangen?En welke negatieve consequenties heb je onbewust aan ontvangen gekoppeld? Waar neem je jezelf eigenlijk in bescherming door NIET te ontvangen? Welke blokkades heb je  onbewust gecreëerd om niet te kunnen ontvangen waar je werkelijk naar verlangt?  Dat zijn misschien geen vragen waar je je van dag tot dag mee bezig houdt. Maar waar je je WEL mee bezig houdt is waar je naar verlangt.

Je wilt meer geld.
Je wilt een andere baan of een succesvolle onderneming.
Je wilt een liefdevolle relatie of je wilt je soulmate vinden.
Je wilt eindelijk die gave wereldreis maken.

De Wet van Aantrekkingskracht is in de kern heel erg simpel: vraag en het wordt gegeven.

De enige reden dat wat we vragen niet direct gebracht wordt, is omdat we niet bereid zijn om te ontvangen waar we om vragen.

Klinkt dit tegenstrijdig en verwarrend? Dat klopt!

En daarom geven wij daar ook een Coaching & Clearing Programma over! Want als je niet leert hoe dit precies in elkaar zit, zul je nooit in staat zijn om alles in je leven te manifesteren waar je naar verlangt. In deze krachtige, transformerende training combineren wij onze beste kennis en tools. Maartje deelt haar expertise over de Wet van Aantrekkingskracht en Merlijn gebruikt de magische Access Consciousness® Clearing Tools. Waar beide voor staan is: meer bewustzijn, creatie en ontvangen. Iedere samenwerking weer blijkt dit een mega krachtige combinatie te zijn. Maartje haar nuchterheid en heldervoelendheid zorgen er voor dat blokkades haarscherp aangewezen worden en Merlijn schept vervolgens de energetische ruimte waar die blokkades moeiteloos los gelaten kunnen worden zodat echte en blijvende transformaties razendsnel tot stand komen.

Dat blijkt ook uit deze geweldige testimonial van een van de deelnemers van het vorige programma: ‘Geld, seks en oordelen, kun jij ze ontvangen?’ 

“Geven gaat me goed af, maar ontvangen? En hoe kan het dat je niet altijd ontvangt, waar je naar verlangt? De kracht van Maartje is om de blokkades die daar tussen zitten omhoog te krijgen. Dat heb ik geweten. En wat doe je dan vervolgens met die blokkades? Daar had ze Merlijn voor uitgenodigd, dus inschrijven hiervoor was voor mij een logische volgende stap.

Merlijn ging aan de slag met Access Consciousness; ik kende het niet. Het bleek echter zoooo anders te zijn dan alle methodieken die ik me als ervaren transformatiecoach eigen had gemaakt. Het duurde ook even voordat ik het echt goed begreep. Maartje zorgde er wel voor dat al onze blokkades aan Merlijn werden voorgelegd. Een super duo wat dat betreft. En Merlijn ging daar dan op in met één van zijn krachtige tools.

Mijn grootste inzicht na dit online programma is dat er veel meer mogelijkheden zijn om lichter te leven dan ik tot nu toe voor mogelijk had gehouden.Concreet betekent dit voor mij dat ik veel beter in mijn energie zit, veel meer plezier heb, veel dingen me makkelijker afgaan, mensen nog interessanter ben gaan vinden en het leven nog avontuurlijker. Hoeveel mooier kan het nog worden?” — Linet Warburg

En wat blijft er dus over als je dwars door deze blokkades heen knalt? Juist! De ruimte waarin je alles moeiteloos kan ontvangen waar je naar verlangt! En dat is precies wat er bij Linet is gebeurt en bij heel veel andere deelnemers aan onze vorige training en wat ons betreft gaat dat dit keer ook weer gebeuren.

Want wat voor verschil zou het maken in je leven als ontvangen makkelijk kan worden? Als je gaat merken dat het een KEUZE is? En als je merkt dat je zelf in de hand hebt hoe grenzeloos je kan ontvangen in je leven?

WAT zou jij dan kiezen?

Als je blij wordt van dat idee, als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, of als je volmondig ‘ja!’ antwoord op de vraag of jij ook grenzeloos wil ontvangen, dan is deze online training iets voor jou!

Tijdens deze magische training gaan wij jouw ontvangstkanaal verder openen dan ooit. En wat dit met je gaat doen, moet je eigenlijk gewoon zelf ervaren.

Ben je er klaar voor om je te openen?

Voor “anders”
Voor ontvangen?
Voor geld, liefde, seks en oordelen?
Voor transformatie?

Meld je dan aan voor deze online training. Wij kijken er naar uit om met je aan de slag te gaan.

Opbouw van de Training

Deze online training bestaat uit 6 modules: Online Coaching & Clearing Calls (in webinarvorm.) In deze 6 modules van maar liefst 2 uur(!) zijn de volgende onderwerpen aan bod gekomen:

• Wat zijn de Sleutels tot Grenzeloos ontvangen?
• Grenzeloos jezelf Ontvangen!
• Grenzeloos de bijdrage kunnen ontvangen die andere mensen voor je kunnen zijn.
• Grenzeloos Geld ontvangen.
• Grenzeloos Seks ontvangen.
• Grenzeloos Magie ontvangen.

Je ontvangt alle modules zowel als video en als audio bestand!

EN je ontvangt een TON met bonussen: 

*De Magische Morgen Clearing en Afstem audio om jouw dag op de meest geweldige manier te kunnen starten
*Livestream: Moe? Verward? Wat zijn de oneindige mogelijkheden?
*Livestream: Wat wil je ontvangen en creëren de komende weken?
*Livestream: Over gevoelens ontvangen of verstoppen? Wat werkt wel en niet?
*Livestream: Hoeveel van wat je niet van jezelf kunt ontvangen is werkelijk van jou?
*Livestream: Bonus Q&A en alles over tijd, overgave en keuze.
*Livestream: Bodyloving.
*Livestream: 10% ter ere van JOU!

Praktische Details

Op dit moment is dit programma niet los aan te schaffen. Wil je op de hoogte gehouden worden als dit programma weer beschikbaar komt of als Merlijn en ik een nieuw programma gaan geven? Mail dan naar [email protected]

En voel je je oncomfortabel om te ontvangen?

Voel je je oncomfortabel bij de woorden seks of geld? Heb je een oordeel over de investering die je moet doen? Voel je oordelen omdat je juist wil geven, of omdat het leven niet om geld draait en omdat mensen al egoïstisch genoeg zijn? Juist DAN is het belangrijk om je aan te melden. Groei ligt NOOIT binnen je comfortzone. En laten we wel wezen: de meeste mensen willen wel het geld of het huis of de mooie dingen ontvangen. Maar ze hebben moeite om de oordelen of de negatieve consequenties te ontvangen die daar aan gekoppeld kunnen zitten. En het is extreem belangrijk om te weten hoe dat precies werkt want je ontvangt ALLES of je ontvangt NIETS. Wij helpen je super graag om hier door heen te breken.

Nog meer testimonials:

“Ik was meteen getriggerd door de geniale titel. Eerlijk is eerlijk, ik vond het spannend. Want ik had bij het aanmelden besloten om een zeer intieme vraag te delen, iets wat ik nog niet eerder met ‘vreemden’ had gedeeld. En ik heb er geen enkel moment spijt van gehad.
Ik heb niet alleen volledige acceptatie en begrip gevoeld, maar met de bijna krankzinnig eenvoudige methode die Merlijn op ons loslaat heb ik enorme stappen gezet. En dat in een online training, ik vind het nog steeds echt geweldig. Het ging soms wat snel, maar ik liet het los en heb me volledig geconcentreerd op wat ik wel kon volgen. Het was fijn om de training nog terug te kunnen kijken, wat er gebeurt echt heel veel. De belangrijkste les voor mij was dat ik op elk moment een intern besluit kan nemen om mijn blokkade los te laten, met behulp van de technieken van Merlijn. Ik heb iets kunnen oplossen waar ik al jarenlang allerlei methoden, technieken en professionals tevergeefs voor had geraadpleegd. Wat een vrijheid.

Ik heb geruchten gehoord over een vervolg van deze geniale 2-daagse, waar kan ik me aanmelden.” — Liefs, Divera

“Vanaf het moment van de aankondiging van het online programma was ik geïntrigeerd door de titel. Want wat had geld nou met seks te maken en hoe te ontvangen?
Mijn eerste indruk was wat moet Maartje nou met deze aantrekkelijke maar oh zo chaotisch lijkende man die toverspreuken gooit door alle zinnen?
Maar wat hij zei bracht voor mij alles wat ik kende aan het wankelen.
Wat als… waren woorden die meteen beleven haken. licht en zwaar..waar had deze man het over?
en hoezo emoties die niet van mij zelf waren?
Merlijn en Maartje brachten me aan het denken over zaken waar ik nog nooit over nagedacht had maar die zo ontzettend herkenbaar waren.
Nieuwe gedachten over zaken die ik voor vast had aangenomen, dingen die ik altijd al bleek te doen op die manier maar blijkbaar niet bewust.
Mijn leven is een stuk “lichter”geworden nu ik herken dat overtuigingen die ik had niet van mij blijken te zijn en teruggegeven kunnen worden aan degene van wie ik het heb overgenomen. En al ken ik de toverspreuken niet helemaal de twee kernwoorden komen onverwacht regelmatig
terug in mijn gedachten. Een nieuwe manier van kijken naar het leven, alles wat moeilijk is bekijken vanuit de woorden: oh dat is interessant.
Ik heb echt ontzettend veel gehad aan de twee webinars , mijn leven is absoluut veranderd door deze 4 uur en het smaakt naar meer.” — Wendy Keijzer

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401