Vraag hier het gratis Geld is Liefde Manifestatie dagboek aan

Geld is Liefde Mastery Programma – Manifesteer moeiteloos geld met jouw Missie Imperium

Dit programma is voor krachtige missie ondernemers die niet zomaar een “bedrijfje” op willen zetten, maar een echt imperium willen bouwen! 

Waaruit bestaat dit programma?

Dit programma bestaat uit de opnames van dit programma dat in de zomer van 2016 heeft plaatsgevonden.

Het was een intensieve 8 weekse Mastermind voor creatie op het hoogste niveau.

+ 6 trainingsmodules.
+ De opnames van alle Q&A Calls.
+ Bonussen!!!


Wat is er in dit programma aan bod gekomen?

Week 1 – De Ware energie van Geld – Geld is Liefde Mastery
Deze module is niet voor watjes. Ik laat je weten wat geld ECHT van je wil en wat er voor nodig is om het overvloedig je leven in te laten stromen.
Wat maakt dat je ECHT magnetisch voor geld?

Bonus: 3 delige audio serie waarin ik alle geldblokkades om heb gedraaid. STUK VOOR STUK!
Bonus: Afstemoefening om contact te maken met de miljonair JIJ.

Week 2 – Magnetische Marketing
Wat je wil bereiken is dat je zo ON POINT bent met wat je deelt met mensen en hoe je jezelf en je bedrijf in de wereld zet, dat het SUPER simpel is voor mensen om ja tegen jouw diensten en producten te zeggen. We gaan er voor zorgen dat jouw aanbod mega aantrekkelijk is voor mensen en dat het precies is wat mensen willen kopen.

Bonus: Video – Salespagina’s reviews.

WEEK 3 – Jouw Oneindige Creatiekracht!
In deze module hebben we afgestemd om jouw super creatiepower te ontdekken. Ik laat je zien hoe je veel en moeiteloos creëert.

Bonus: Dagelijks Biz checklist. Welke dingen doe je dagelijks in je bedrijf die je gaan brengen waar je wil zijn?

Week 4 – Wat is je WARE boodschap?
Hoe weet je wat je boodschap is en hoe kun je deze op de meest krachtige manier kan delen? Leer de mindset geheimen kennen om PRECIES te delen wat je denkt, voelt en ervaart waardoor je mensen inspireert in iedere cel van hun lichaam.

Bonus: Audio – Wat zijn de dingen die JOU tegenhouden? We hebben deze blokkades stuk voor stuk doorbroken!
OOK voor creators die denken dat ze een “tastbaar” iets “verkopen” zoals kunst oid. Mensen kopen niet je werk maar je energie en die energie moet je uitstralen op de meest krachtige manier!

Week 5 – Wat is jouw Perfecte aanbod?
We gaan kijken wat jouw perfecte aanbod is en wat voor soort diensten het beste bij jou perfecte tribe passen. Ik ga je laten zien hoe je ideeen genereert om diensten en producten te lanceren EN hoe je deze ontwikkelt en lanceert op de meest simpele manier EN wat jouw werk super waardevol gaat maken voor jouw klanten. Daarnaast gaan we ook kijken of jij jouw beste prijs vraagt en wat daarin mogelijk is.

Week 6 – Bouw jouw tribe
Om een imperium op te bouwen moet je zichtbaar zijn en mensen letterlijk naar je toe magnetiseren. Ik ga alles sleutels met je delen die je letterlijk onweerstaanbaar maken voor je klanten.

Bonus: Audio – Alle ins en oust over groepsprogramma’s zoals groepscoaching en Masterminds.

Wat is het resultaat van dit programma?

Je hebt grote (geld)doelen voor jezelf gemaakt en je hebt een plan om ze daadwerkelijk te behalen.
Je weet precies waar geld vandaan komt en welke blokkades tussen jou en je geld inzitten.
Je weet precies wat jouw boodschap is en hoe je deze op de meest krachtige manier kan delen, zodat mensen echt VOELEN wat je bedoelt.
Je weet precies wat de beste manier is voor jou om je werk te marketen op een manier die super goed voelt.
Je voelt je ingetapt op een oneindige stroom van creativiteit, die je kan laten stromen wanneer jij wil.
Je hebt super veel inzichten gekregen voor het opbouwen van jouw imperium EN je hebt praktische stappen genomen.
Je ziet hoe ik feedback geef op mensen hun salespagina’s, aanbod en boodschap en leert wat daarin echt belangrijk is.
EN je hebt praktische stappen genomen. Ik daag je constant uit om de dingen te doen die je al maanden voor je uitschuift of die je al wel doet, maar nog niet genoeg: bloggen, livestreams houden, je modules afmaken etc.

Er zit GEEN ingewikkeld technisch gedoe in deze cursus. Ik creëer mijn werk en content op de meest simpele manier. En als er wel iets ingewikkelds technisch moet gebeuren dan gaan we kijken hoe je het kan versimpelen OF uit kan besteden.

Waarde

6 Trainingsvideo’s – twv €2000.-
8 Coachings & Q&A Calls – twv €2500.-
Ontelbare bonussen zoals afstemoefeningen, audio’s en salespaginavideo’s t.w.v. €2000.-

De totale waarde van deze krachtige training inclusief bonussen bedraagt dus
€6500.- ex BTW!

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

Testimonials:

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”
– Wendy Marsman
“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”
– Teersa van Weezel
“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone..Maartje je bent een topper en ook Miranda ontvangt je met open armen en warmte. Ik verheug met op het Geld is Liefde Event om jullie live te ontmoeten”
– Frances

FAQ.

Q: Ik ben pas net gestart met mijn onderneming. Is dit programma dan ook geschikt voor mij? 

A: Mogelijk wel. Het gaat er om dat je weet en voelt dat je bestemd bent voor MEER. Waarom zou je dan in Godsnaam wachten met het in je opnemen van de juiste informatie? Dat is ook een van de redenen dat ik zelf zo snel ben gegroeid, dat ik mezef toestemming heb gegeven om super snel de juiste stappen te mogen nemen.

Q: Ik heb geen online bedrijf, is dit programma dan ook geschikt voor mij? 

A: Ik onderneem zelf veel online, dus het programma is daar voor een groot deel op gericht. Maar OOK als je een ofline bedrijf hebt, gaat dit waardevolle inzichten geven voor je. VOORAL als je diep van binnen weet, dat je meer online wilt gaan doen in de toekomst.

Q: Hoe weet ik zeker of dit HET programma voor mij is?

A: Volg gewoon je gevoel. Je gevoel weet het altijd. Je bent niet voor niets op deze pagina beland. Heb je soms gevraagd om MEER? Of om resultaat? Of wat dan ook? Grote kans dat dit programma jouw inzichten gaat geven! Bovendien is er een 14 dagen niet goed – geld terug garantie. Dus als je merkt dat het TOCH niet is wat je er van verwacht had, dan kun je zonder problemen binnen 14 dagen je investering terug krijgen.

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

Heb je nog andere vragen?
Mail dan gerust naar [email protected]

Social Media

Geld is Liefde Community

Contact

’t Zand 15

3544NC Utrecht

[email protected]