Gratis online programma: De Zielsgelukkig Blauwdruk

DE 10 stappen om te leren vanuit Liefde en eenheid te leven
en het Zielsgeluk te gaan ervaren waar je diep van binnen naar verlangt

Creëer Passief inkomen met informatieproducten.

Toen ik eind 2013 mijn website lanceerde bood ik alleen maar 1 op 1 coaching en 1 op 1 readingen aan. Ik werkte toen nog 32 uur per week in loondienst en mijn plan was om langzaam minder te gaan werken in mijn baan in loondienst terwijl ik meer en meer klanten ging helpen met Bewuste Creatie.

Maar als snel merkte ik dat dat niet zo mocht zijn.
Op mijn werk bleek het niet mogelijk om minder dan 32 uur per week te gaan werken. En als ik dan een klant had voor mijn eigen bedrijf had ik er moeite mee om die in te plannen. Want als ik niet op mijn werk was, was ik thuis om voor mijn dochter te zorgen. Natuurlijk besteedde ik in de avond en in het weekend veel tijd aan het opbouwen van mijn bedrijf, maar ik verlangde intens naar vrijheid en ik kwam er al snel achter dat dat op deze manier niet ging gebeuren. Ik kwam in aanraking met online cursussen en ik bedacht dat dit DE perfecte manier was om mijn inkomen op te bouwen terwijl ik nog even in mijn baan in loondienst bleef omdat ik de veiligheid van mijn inkomen wel erg prettig vond. In een paar maanden tijd creëerde ik mijn eerste online cursus: Creëer jouw leven met de 12 Universele wetten.

Ik had zo’n hoge verwachtingen over het lanceren van deze cursus, maar als ik er achteraf op terug kijk, wist ik nog ZO weinig.

Er was niets mis met de inhoud van de cursus, want inmiddels heb ik tientallen positieve reacties mogen ontvangen. Maar ik wist niets van lanceren, van marketing en ik had nog nauwelijks een “klantenkring” opgebouwd. Achteraf moet ik er wel om lachen dat ik zo naïef was, dat ik dacht dat een online cursus zichzelf min of meer wel zou “verkopen.” Toen had ik nog geen idee dat het niet aan de inhoud lag, maar alle andere factoren die ik hierboven benoem. Ik besloot dus een tweede cursus te creëren. Die cursus zou ik SUPER goed maken. Ik zou er ALLES van mezelf instoppen en ik zou hem ZO goed maken dat 1000 mensen hem zouden volgen.

En weer had ik hoge verwachtingen toen ik de cursus “lanceerde.”
Ik zet lancering tussen haakjes, want achteraf kan ik wel zeggen dat ik het niet echt een lancering kan noemen. Ik hoopte dat dit het moment zou zijn dat alles veranderde. In gedachten zag ik een heleboel mensen mijn cursus kopen en dan kon ik EINDELIJK ontslag nemen en VOL voor mijn dromen gaan. En weer verkocht ik de cursus 2 keer nadat ik hem had gelanceerd. Ik was super teleurgesteld. WEER had ik geen idee dat het niet aan de inhoud van de cursus lag, maar aan het feit dat er gewoonweg andere vaardigheden nodig zijn om een succes te maken van online courses en online programma’s.

Er waren zeker wel gedachten in mijn hoofd die tegen me zeiden dat het niet zou lukken en dat het niet zou kunnen, maar iets in me zei me door te gaan.
Maar ik wilde meer en ik wilde sneller groeien. Er moest iets veranderen. Ik besloot dat ik zou stoppen met mijn baan in loondienst. Ik was al een half jaar aan het aanmodderen en er was nog NIETS verandert. Ja, ik had een coachingklant gehad hier en daar en ik had een paar courses verkocht, maar verder had ik niets. In mei 2014 diende ik mijn ontslag in en een maand later stopte ik.

Ik besloot alles op alles te zetten.
Het eerste dat ik deed was dat ik lid werd van de Amazing Life and Biz Academy van de Australische Leonie Dawson. Zodra ik voet over de virtuele drempel zette wist ik: DAT wil ik ook. Ik wil ook allerlei mooie courses en inspirerende online content aanbieden en daar mijn geld mee verdienen. Maar dat MOEST en ZOU ik er achter moeten komen hoe dat hele “online cursus gebeuren” werkt, want anders zou dat niet gaan gebeuren voor me.

Ik heb alles gelezen wat ik maar kon lezen over het maken van online programma’s. Ik heb online programma’s gevolgd over hoe je online programma’s maakt en ik heb gewerkt aan mijn online programma’s: IEDERE DAG.
Ik heb geld geïnvesteerd in opmaak en vormgeving, ik heb mijn teksten herschreven en weer herschreven en ik heb nieuwe online cursussen gelanceerd. Ik zag dat ik met iedere course meer leerde en meer de waarde er van zag en in de tussentijd bleef ik ook de online cursussen verkopen die ik al gemaakt had. En toen kwam de dag dat ik mijn online programma Geld is Liefde lanceerde en dat ik daar meer dan 60 aanmeldingen voor kreeg. En toen wist ik dat ik een hele grote stap had genomen. Toen wist ik dat ik een programma te pakken had dat mensen aansprak en waarmee ik ECHT een verschil kon maken in het leven van mensen.

En als je op dit moment denkt: Dat klinkt als hard werk, maar voor passief inkomen hoef je toch niets te DOEN? Dan moet ik jou ook teleurstellen.
Er is wat voor nodig om een succes te maken van je online cursussen. Sommige ondernemers hebben binnen een korte tijd succes met hun programma. Maar vaak zie je dan dat deze ondernemers hun klanten al heel goed kennen en kennis hebben van marketing, copywriting en al een klantenbestand hebben opgebouwd. En dan is een geniaal idee in combinatie met de juiste energie, de juiste vaardigheden en klanten die letterlijk wachten op jouw course een garantie voor succes. In alle andere gevallen zal je moeten gaan leren hoe jij dat recept voor jezelf creëert.

Want online courses en andere informatieproducten (zoals E-Boeken, audioseries enzovoort) kunnen je prachtige dingen brengen.
Ze kunnen je vrijheid geven. Je kan ze een keer maken en vervolgens aan blijven bieden. Je kan ze als bonussen gebruiken voor je klanten. En je kan je klanten op een veel diepere manier helpen hun transformatie te maken. EN je kan veel MEER klanten bereiken.

Ze geven ze je de kans om je kennis te delen en om echt iets waardevols te delen met mensen. Ik vind online courses een ideale manier omdat je die in je eigen tijd kan volgen, op je eigen tempo, waar je maar wil en omdat het ZO veel makkelijker is om er uit te pikken waar je wat mee kan en om de rest te laten voor wat het is.

Het is een hele prachtige en vooral krachtige manier om je verhaal te delen met anderen.

Je kan jouw creativiteit uiten, helemaal zoals dat goed voelt voor jou.

En daarnaast kunnen informatieproducten je het ultieme gevoel van vrijheid geven. Ik ben iemand die nooit goed is geweest in drukke werkweken en volle agenda’s. Ik heb nooit in wat voor box dan ook gepast. Ik hou van lezen, van schrijven, van creëren en van leren over het leven. Ik kan best outgoing zijn, maar ik ben ook een echte kluizenaar. Ik fungeer het beste als ik het grootste deel van de dag alleen ben, mijn eigen tijd in kan delen en mijn eigen unieke ritme kan volgen. Soms ben ik super actief en ben ik een creatiekanon. En soms heb ik rust nodig en heb ik een diep verlangen om alleen maar te lezen en in mijn dagboek te schrijven.

Informatieproducten kunnen je de kans geven om PRECIES dat leven te leiden dat helemaal bij jouw past.

En TOT SLOT vind ik informatieproducten geweldig omdat ze een prachtig kanaal zijn om geld te mogen ontvangen. Je kan de prijs helemaal afstemmen op wat bij jou en jouw ideale klant past. De prijs kan met jou meegroeien en jij kan met de prijs meegroeien. Daarnaast hoef je niet per se veel harder te werken om meer te gaan verdienen. Je kan kanalen creëren waardoor geld bij je kan komen en dan is het meer een kwestie van geld mogen ontvangen, dan hard werken om geld te verdienen. Ik moet eerlijk toegeven: ik werk best veel. Maar dat voelt niet als (hard) werken omdat ik het helemaal op mijn eigen manier kan doen. Ik zit nu ook op mijn bed met mijn laptop op schoot nog in mijn jogginspak. En terwijl ik dit schrijf luister ik naar een inspirerende audio van een van de membership programma’s waar ik lid van ben.

En ik weet dat er meer mensen zijn die vrijheid willen creëren in hun leven omdat ze dat nodig hebben en omdat ze absoluut niet fungeren in een 9 tot 5 baan. En ik weet dat er een heleboel mensen zijn die een prachtig verhaal te delen hebben, die iets prachtigs willen creëren en die anderen echt kunnen helpen met het verhogen van hun frequentie door wat ze te delen hebben. En ik weet dat er een heleboel mensen zijn die geld willen verdienen door zichzelf te zijn.

En ik weet dat informatieproducten mij al die dingen hebben gebracht en DAAROM wil ik deze training aanbieden.

Ik ben GEK op online courses.
Ik heb mijn stijl en mijn boodschap gevonden. Ik creëer niet alleen veel online courses maar ik volg er ook HEEL veel. Ik heb denk ik sinds mei 2014 meer dan 40 online courses en online programma’s gevolgd. Daarnaast heb ik meer dan 20 online courses gecreëerd, mijn online programma Geld is Liefde gelanceerd en zijn er meer dan 100 mensen lid geworden (of geweest) van mijn Mastermind. Inmiddels komt het allergrootste deel van mijn inkomen uit mijn online programma’s en mijn membership programma’s. Ik vind coachen super leuk en ik zou niet zonder kunnen, maar mijn hart ligt bij het creëren van online content om alle redenen die ik eerder genoemd heb. En zodat jij producten een stuk sneller succesvol kan maken dan ik, leer ik jou alles in dit programma waar ik 2 jaar over heb gedaan!

Waaruit bestaat deze Online Training?

Een live online training Deze live trainingen zijn geweest en de opnames zijn beschikbaar!
Een live online Q&A sessie, waar ook de opnames van beschikbaar zijn.
PDF met een samenvatting van wat ik je in de live training leer.


In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

*Waarom bied je informatieproducten aan? Wat kun je er mee doen?
*Op welke manieren kun je ze aanbieden?
*Hoe kun je jouw producten marketen?
*Hoe schrijf je een goede salespagina voor je informatieproduct die echt aanspreekt?
*Hoe prijs je jouw online programma’s en hoe zorg je er voor wat ze echt waardevol zijn?
*Hoe bepaal je jouw onderwerp en hoe weet je of het goed genoeg is? Hoe kun je ECHT iets bijzonders neerzetten dat resoneert met jouw klanten?
*Hoe kun je jouw product zo snel mogelijk creëren (niet door harder te werken, maar door het eerst te verkopen en dan te creëren)?

En natuurlijk werk ik zoals altijd met de Wet van Aantrekkingskracht. Want uiteindelijk is alles energie, OOK jouw informatieproduct. En OOK daar ga ik je alles over leren!
Mijn uitgangspunt is dat al je acties afgestemd moeten zijn op je hogere zelf. Dan flowt het en dan stroomt het op een ongekend mooie manier.

Wanneer is deze training geschikt voor jou?
Als je er aan aan het denken bent om een online cursus of informatie product te creëren maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
Als je bezig bent met het creëren van een online cursus of een ander informatieproduct en je wil je op iedere manier mogelijk laten inspireren om er iets prachtigs van te maken.
Als je een online cursus of informatieproduct hebt, maar het loopt niet en je hebt inspiratie nodig om er een succes van te maken.

Het is niet mogelijk om dit programma los aan te schaffen. Je kunt toegang krijgen in HET Ultieme Geld & Business Manifestatie programma. Lees er HIER alles over.

14 dagen niet goed – geld terug garantie! 

Instappen is risico vrij! Mocht het zo zijn dat je er binnen 14 dagen achter komt dat dit programma toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan stuur je een e-mail en storten we je investering terug.

Heb je nog andere vragen? Mail naar [email protected]

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401