Vraag hier het gratis Geld is Liefde Manifestatie dagboek aan

Coaching & Clearing Programma: Grenzeloos Creëren

Hoe zou het voor je zijn als je alles creëert waar je naar verlangt?

Hoe zou het zijn als je moeiteloos ieder verlangen kan manifesteren?

Dat is geen sprookje!

De Wet van Aantrekkingskracht is in de kern heel simpel: vraag en het wordt gegeven.
DAT is de kern van Creatie: Vraag, zet energie in beweging door je gedachten, bewustzijn en je acties en zie hoe de fysieke manifestatie in je leven komt.

Maar wij hebben allerlei blokkades opgeworpen die ons tegenhoudt om de Creatie in ons leven te ontvangen.
We hebben het ZO verdomd moeilijk gemaakt om te creëren.
We denken dat we het niet waard zijn, dat het niet mogelijk is, dat het zo makkelijk niet kan zijn of we zitten onszelf gewoon simpelweg op allerlei verschillende manieren in de weg.
Bovendien leert niemand ons HOE creatie exact werkt. Het is in ieder geval zeker geen vak op school.

Je BENT een creator.
Sterker nog: je bent een grenzeloze creator.
We bezitten allemaal een grenzeloze potentie om de meest geweldige dingen in de wereld te zetten. Maar we worden ook super vaak afgeremd als we dit willen.
Mensen zeggen dat we “realistisch” moeten doen.
Ze proberen je tegen te houden.
Ze snappen niet wat je wil creëren en veroordelen je om de creaties die je in de wereld wil zetten.
Ze zeggen dat je “rustig” aan moet doen en hebben het over “een gezonde balans” terwijl jij alleen maar wil GAAN.

Wat we super vaak zien is dat mensen hun grenzeloze potentie en creatiekracht op allerlei manieren proberen te ontkennen of te dimmen of te veranderen om geen oordeel van anderen te krijgen.
ZO super zonde, want jij BENT de creatie.
Wat je wil is mogelijk.
Jouw energie mag ten volste in de wereld worden gezet. Sterker nog: dat MOET – anders creëert de wereld jou! Niet handig 🙂
Als je jezelf niet volledig creëert, gaat het ten koste van je geluk en je energieniveau en zul je merken dat je moe bent, je dagen vult met dingen die je eigenlijk niet wil doen of zelfs ziek wordt om aan je onbewuste rem te voldoen.

Wij willen niets liever dan jou helpen te begrijpen hoe creatie werkt zodat je jouw volste zelf in de wereld kan zetten op de manier die ECHT goed voor je voelt.

Wij (Merlijn en Maartje) zijn al jaren en jaren bezig met Grenzeloos Creëren en wij staan te popelen om alles wat we hebben geleerd hebben met jou te delen.

Maartje is vanaf haar 22e gefascineerd geraakt door de Wet van Aantrekkingskracht en de andere wetten van Creatie. Nadat ze compleet vast was gelopen in haar leven begon ze vragen te stellen over het hoe en waarom en langzaam maar zeker kwamen de antwoorden op haar pad. Ze leerde dat ze zelf verantwoordelijk was voor het leven dat ze had gecreëerd. En in het begin voelde die verantwoordelijkheid zwaar omdat ze niet wilde geloven dat ze ZELF haar verslavingen, depressie en burn-out had gecreëerd maar al snel voelde het als een totale bevrijding dat ze totale macht had over de realiteit die ze aan het scheppen was.
In de jaren die volgde heeft ze alle boeken gelezen over Creatie die ze kon vinden, ze heeft ieder online programma gevolgd dat ze tegenkwam en ze heeft gestudeerd bij de beste Wet van Aantrekkingskracht coaches.
Ze heeft haar baan in loondienst ingeruild voor een leven als zelfstandig ondernemer en heeft de afgelopen 2 jaren duizenden mensen geholpen om ook alles te leren over Creatie.
Ze verdient inmiddels meer dan 70.000 euro per maand met haar bedrijf EN ze is net in een prachtige villa ingetrokken waar ze wonen en werken kan combineren.
Ooit waren dat dingen waar ze alleen maar over kon dromen. Ze wist dat er “meer” was en ze hoopte dat haar dromen uit zouden komen, maar nu ze alle tools heeft om dat ook daadwerkelijk te doen, is echt alles geshift in haar leven.

Merlijn is zijn hele leven al een ware creator. “Wat jouw ogen zagen maakte je handen” aldus moeder Renée over de kleine Merlijn: of het nou ging om een eigen kostuum, een groots knutselwerk of het maken van een theatershow voor familie en vrienden. Vaak ging het om iets maken wat nog niet eerder bestaat.
Als kind wilde Merlijn het podium op, zichzelf creëren als andere personages. Hij wilde alles: zingen, dansen, spelen. Zo maakte hij van zijn ‘geen-dansers-lichaam’ een dansers lichaam, creëerde hij een vervolgstudie dans en theater in New York waarna de ene na de andere mooie baan in het theater volgde waarin hij ook vaak de touwtjes in handen had als supervisor.
Door die jaren heen leidde wat persoonlijke psychologische en fysieke uitdagingen tot depressie en ziekte. Hij wist dat er meer mogelijk moest zijn dan de totaalsom van de belemmeringen in deze wereld, en vroeg om meer. Toen kwamen de Tools van Access Consciousness™ op zijn pad en beëindigde hij zijn succesvolle carrière in het theater.
De afgelopen 5 jaar heeft hij een business voor bewustzijn en empowerment opgebouwd en hij is bekend met vrijwel alle facetten als het gaat om leven en business: creëren met geld, lichaam, marketing, graphic design, relaties, samenwerken en het begeleiden en opleiden van anderen, zelf blij en gezond zijn en blijven en ga zo maar door. Het is allemaal… creatie en creëren.
Deze tools sluiten naadloos aan op ieders potentie om te creëren, met vragen en manieren om de energie van elke situatie te veranderen waarna de fysieke werkelijkheid kan volgen.
“Creatie is iets wat je bent en doet. Elke keuze die je maakt creëert iets of je het nou door hebt of niet. Hoe grenzeloos is dat?”

Meer weten van Merlijn en Maartje? HIER kun je het webinar terug kijken dat ze hebben gegeven voor hun vorige samenwerking: Grenzeloos Ontvangen. 

In deze krachtige, transformerende training combineren wij onze beste kennis en tools. Maartje deelt haar expertise over de Wet van Aantrekkingskracht en Merlijn gebruikt de magische Access Consciousness® Clearing Tools. Waar beide voor staan is: meer bewustzijn, creatie en ontvangen. Iedere samenwerking weer blijkt dit een mega krachtige combinatie te zijn. Maartje haar nuchterheid en heldervoelendheid zorgen er voor dat blokkades haarscherp aangewezen worden en Merlijn schept vervolgens de energetische ruimte waar die blokkades moeiteloos los gelaten kunnen worden zodat echte en blijvende transformaties razendsnel tot stand komen.

Ben je er klaar voor om met ons en een grote groep grenzeloze creators ongekend magische dingen te gaan doen? 

Wat is de inhoud van dit Coaching & Clearing Programma?

Je krijgt toegang tot 6 modules waarin we jou helpen om de grenzeloze creatiekracht die in jou zit aan te boren. We gaan je leren hoe creatie ECHT werkt en hoe je de creatie die jij bent ongeremd en ongegeneerd in de wereld kan zetten.

In week 1 delen we de sleutels tot Grenzeloos Creëren met je zodat je leert hoe creatie ECHT werkt en geven we je alle tools die je nodig hebt om voorbij je blokkades te komen zodat je jouw manifestatiekracht ten volste kan aanwenden.

In week 2 gaan we aan de slag met de vraag: wie ben jij als creator? Als de wereld jou niet zou creëren, hoe zou jij jezelf dan creëren?

In week 3 gaan we je alles leren over Grenzeloos Geld creëren.

Week 4 staat in het teken van het creëren van jouw Grenzeloos mooie business of jouw grenzeloos mooie droombaan.

In week 5 gaan we aan de slag met grenzeloos Magie creëren.

Week 6 is Bonusweek. We zijn aan de slag gegaan met alles wat er nog naar boven komt om het programma met BANG af te sluiten.

EN je krijgt toegang tot deze waardevolle bonussen:

*Een lijst met magische inspiratievragen die ruimte geven aan meer mogelijkheden.
*Livestream opname: Wat doe je als er dingen naar boven komen die je niet verwacht?
*PDF: Voorbeeld hoe je clearings kan gebruiken met het afstemmen.
*Bonus Q&A Livestream opname (2x)
*Livestream opname: Energie management en creëren met je lichaam.
*Energy pull
*Creatie Q&A

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot alle content van dit programma!

Let op! Dit programma is niet voor iedereen. Merlijn en Maartje gaan MEGA ver in de tools en het bewustzijn dat ze je aanreiken. Je zult regelmatig dingen niet begrijpen of shifts meemaken dat je denkt: “Wat the F is hier aan de hand?”
Dit is geen programma van logica, maar van bewustzijn en shifts op het meest diepe niveau, hoewel de tools en de handvaten die we je aanreiken super praktisch toepasbaar zijn.
Dit programma is alleen voor de mensen die er klaar voor zijn om uit hun hoofd te stappen, oordeel achter zich te laten en zich open te gaan stellen voor alle magie die het Universum voor jou in petto heeft.

Jouw Investering!

Op dit moment is dit programma niet los aan te schaffen. Wil je op de hoogte gehouden worden als dit programma weer beschikbaar komt of als Merlijn en ik een nieuw programma gaan geven? Mail dan naar [email protected]

Testimonials

Laat je overtuigen door de veelheid aan magische testimonials die we tijdens Grenzeloos Ontvangen hebben gekregen:

“Dit programma is levenstransformerend voor mij geweest. Ik ben zoveel vrijer geworden in mijn denken en doen. Ik heb veel meer contact met mijn lichaam gekregen en ik geniet nu veel intenser van heerlijke seks. En ik ontvang nu zoveel meer liefde en overvloed. Ik ben verkocht, dus kom maar op met grenzeloos creëren.” — Jenny Hoekstra

“Maartje en Merlijn, jullie zijn een fantastisch team die vol overgave een bijzondere groep mensen hebben begeleid naar een next level, naar de poort van de magie!” Annemie Moons

“Lieve Maartje en Merlijn, Hartstikke bedankt voor jullie coaching en clearingsprogramma! Geweldig hoe jullie dit als team voor elkaar hebben gekregen. Het was sowieso een waar genoegen om jullie samen live te zien, zo gezellig, knus, elkaar aanvullen, maar vooral ook met de nodige humor, spontaniteit en enthousiasme. Wat ik er vooral uit heb gehaald is om mezelf op de eerste plaats te zetten, mijn leven, mijn keuzes, mijn creaties, mijn verlangens, alles wat mogelijk is en daar niet alleen maar over te dromen maar dit ook te gaan manifesteren. Wat betreft mijn gedachten, overtuigingen welke mij niet helpen te clearen en te kiezen voor wat ik wel wil denken en welke wel behulpzaam zijn. Investeren in mezelf heb ik de laatste 18 jaar veel gedaan in trainingen waarin soortgelijke zaken aan de orde komen…..maar het mooie van jullie programma is dat het zo goed te volgen is, basic. Geen bla bla op niks en gewoon het beestje bij de naam noemen. En vooral in de vraag blijven…ook zo’n eyeopener. Het was één groot avontuur om met jullie samen te creëren. Met hartelijke en warme groet.” — Gerry van Denken.

“Mijn “ontvangen-kanaal” staat meer en meer open…collega’s die met me willen samenwerken…ideeën…geld van allerlei kanten…wauw…dankbaar!!! Dank jullie lieve Maartje en Merlijn…ik ga voor meer en meer creëren!” — Renate Memelink

“Lieve Maartje Koper en Merlijn Wolsink, ik ben blij dat ik hieraan heb meegedaan, ik heb echt blokkades kunnen opheffen, ik ben verschrikkelijk moe geweest! De eerste 2 a 3 weken alleen maar gepod-poct Maartje, ik vind je fantastisch, jouw energie is heerlijk en down to earth, je zegt hoe het is zonder er omheen te draaien. Ook de persoonlijke reacties op vragen en opmerkingen vond ik heel waardevol en gaf mij het gevoel dat ik ertoe deed, heel persoonlijk dus, dank je wel daarvoor.
Merlijn, jouw energie vind ik heel erg opbeurend en vrolijk. Jouw kijk op dingen vind ik geweldig, hoe je naar jouw eigen lichaam kijkt, hoe je omgaat met kritiek en oordelen was voor een eye-opener, dank je wel Maartje en Merlijn jullie energie samen is magisch! Ik heb gelachen en gehuild! Fantastisch! Enne ik ben erbij hoor in april” — Bianca Scherpenisse

Mijn leven is in de afgelopen weken compleet veranderd. Nu is Maartje stiekem natuurlijk ook een magiër en bewerkt ze met haar Geld Is Liefde-werk ook al wonderen in mij. Maar met jullie samen is het plankgas geworden. In de eerste weken kwam ik nog regelmatig met het woord overprikkeling. Dat was helemaal mijn ding. Het was gekoppeld aan mijn diagnose autisme. Het was mijn bedoeling om om die beperking heen een business op te bouwen. Ik heb de afgelopen weken totaal geen rekening meer gehouden met overprikkeling. Hierdoor is alles mogelijk geworden.” — Ingrid Gans

Hoi superpower Maartje en Merlijn de tovenaar฀ ฀en zeker niet te vergeten de ganse groep dikke merciekes allemaal! Bij de start wist ik niet wat ik mocht verwachten of wat het kon brengen voor mezelf….keek er naar uit om jullie 2tjes bezig te zien! Zalig was dit zo open en zonder remmen over alles kunnen spreken en nieuwe tools en inzichten aangereikt krijgen door iedereen. Jullie allemaal hebben mijn lichtje aangestoken฀ben enorm dankbaar en er is nog veel werk voor de boeg maar deze keer met het volste vertrouwen in mezelf en met de hulp van het universum kan het niet meer stuk!!! Veel succes aan iedereen en liefdevolle groet en wie weet komen we mekaar tegen!” Sandy de Brandt

“Helemaal nog stil van jullie laatste call Maartje en Merlijn schrijf ik deze dankbrief. Woorden zijn niet genoeg, want het is meer dan ik had verwacht. Het gaat voorbij mijn verstand, voorbij mijn denken, voorbij mijn gevoel, voorbij mijn logica, voorbij alles wat ik had gehoopt. Ik heb in deze 6 weken mezelf terug gevonden. Ik kan weer ademhalen. Ik heb altijd geprobeerd om magie te begrijpen, maar weet dat ik het zelf ben. Mijn dank aan jullie allemaal in deze groep. Dank jullie wel voor jullie bijdrage. Een magische reis aan jullie allen toegewenst. …. LETS PLAY !!!!” — Sita Goelab

“De laatste tijd is mijn persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen. Ik heb de afgelopen zes weken genoten van een wekelijks webinar met geweldige mensen. Grenzeloos ontvangen door Maartje Koper en Merlijn Wolsink, wat een kanjers zijn dat. De energie spatte ervan af in een heerlijke groep met heerlijke, gelijkgestemde mensen die werkelijk hun ziel en zaligheid met elkaar hebben gedeeld. Zo speciaal!!! Daardoor zoveel gezamenlijk geheald en geshift pure magie noem ik dat.
Nu ontvang ik dus ook werkelijk grenzeloos inspiratie maar dan ook echt als een wervelstorm dat er geen andere mogelijkheid is dan over te gaan tot aktie. Het moet er gewoon uit, het moet stromen en gedeeld worden. Dit is waar ik zo gelukkig van wordt. Een blog maken. En wil zelfs verder …livestreams maken, audio’s opnemen en wat eigenlijk niet? De mogelijkheden zijn onbegrensd. Het gevoel is zo sterk het is niet eens te bevatten. Dit is pure creatiekracht en ik hou zo van dat gevoel. Eindelijk totale acceptatie en liefde voor mezelf. Dit is wie ik ben een magische creator. Om maar even de woorden van Maartje en Merlijn te gebruiken. Hoe wordt het nog mooier dan dit?” — Sonja Heilig

Op dit moment is dit programma niet los aan te schaffen. Wil je op de hoogte gehouden worden als dit programma weer beschikbaar komt of als Merlijn en ik een nieuw programma gaan geven? Mail dan naar [email protected]

Heb je nog andere vragen? Mail naar [email protected]

Social Media

Geld is Liefde Community

Contact

’t Zand 15

3544NC Utrecht

info[email protected]