Wil jij ook direct GRATIS toegang krijgen tot DE Ultieme Manifestatie Formule?

YES! IK MELD MIJ AAN!

Online Programma’s en Live Events

He lieve Krachtige Creator, 

Super dat je hier bent en dat je ook de meest Krachtige Creator wilt worden die je maar kunt zijn!

Dit is waar we krachtige creators en missie ondernemers graag mee helpen:

100% afstemming bereiken en vanuit daar geïnspireerde acties nemen.
Een meester worden in de Wet van Aantrekkingskracht.
Geld verdienen door jezelf te zijn.
Afgestemde marketing en vanuit 100% afstemming je business bouwen. Een business waarmee je ECHT een verschil maakt in het leven van andere mensen!

Het is mijn ZielsMissie om, als Wet van Aantrekkingskracht expert en Business alignment coach, jou te leren hoe je een MEESTER manifestator wordt en om zo veel mogelijk mensen op de wereld te helpen hoe ze de meest Krachtige Creator kunnen worden die ze kunnen zijn.

Ik help Krachtige Creators, Starseeds, Twinflames, Creatieve ondernemers, Influencers, Coaches, Healers, leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die geld wil verdienen met zijn of haar missie of gewoon door zichzelf te zijn hoe ze op de meest magische manier hun leven en hun business kunnen manifesteren.
Ik leer ze hoe ze hun leven kunnen creëren met behulp van de Universele Wetten van Creatie zodat ze moeiteloos meer klanten, geld en creativiteit aan kunnen trekken en VOORAL meer vrijheid, connectie met hun Ziel en de Bron van alle Creatie, flow, fun, gemak en liefde.

We zijn super dankbaar dat je hier bent en dat je op deze manier met ons connect!
We willen HEEL graag er voor zorgen dat je je aanmeldt voor het programma dat het beste bij je past, zodat je de juiste informatie krijgt en de juiste stappen kan nemen.

Hieronder kun je kijken in welk creator type jij jezelf het meeste herkent. Je hoeft niet alle punten 100% te herkennen, het gaat er om in welk Creator type je jezelf het meeste herkent. Onder ieder creator type staat het advies van welk programma het beste bij jou past. Op de pagina’s van de betreffende programma’s staat dan vervolgens welke resultaten je kunt halen met de programma’s want DAT is uiteraard het ALLER belangrijkste en onze focus zal daar altijd op gericht zijn. 

Heb je vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl
We helpen je HEEL graag verder.

Wil je persoonlijk sparren over jouw business met mijzelf of mijn partner en Wet van Aantrekkingskrachtcoach Bob? Vraag HIER dan een gratis Soul & Business-Strategie Reading aan.

Creator 1

Je bent net in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht en je wil er alles over leren. Of je kent de Wet van Aantrekkingskracht al een tijdje, maar je merkt dat je wat informatie mist om echt het resultaat te krijgen waar je naar verlangt. Je herkent jezelf vooral in de volgende punten:

 • Je hebt nog relatief weinig mensen in je omgeving die de WvA ook kennen en die ook grote dromen hebben. Je familie en vrienden zien jou veranderen en het kan soms zelfs gebeuren dat ze zich zorgen maken. Heel soms denkt familie en vrienden zelfs dat een Krachtige Creator in een “cult” terecht is gekomen. Je wordt misschien nog aangemoedigd door vrienden en familie om “normaal” te doen en “realistisch” te blijven en met beide benen op de grond te blijven: dus om je weer te conformeren aan het denken van de massa. ​Je wilt het niet en ergens geloof je dat dit de waarheid is, maar toch brengt het je soms aan het twijfelen dus je bent op zoek naar bevestiging, kennis, tools en gelijkgestemden.
 • Je hebt misschien een moeilijke tijd (zoals een depressie, verslaving, ziekte of burn-out) achter de rug. Doordat je niet wist hoe Bewuste Creatie werkte en je niet voldoende afgestemd was op je Zielsverlangens en op de ongekende mogelijkheden van het Universum.​ Maar nu weet je dat er MEER is en je voelt steeds meer dat je jouw dromen de ruimte wil geven die ze nodig hebben. Je weet dat het leven veel meer voor jou in petto heeft en je wilt dolgraag gaan onderzoeken wat dat precies is en hoe dat werkt.
 • Je voelt diep van binnen dat je hier met een reden bent en je wilt er dolgraag achter komen wat je Missie is of die Missie duidelijker krijgen als het nog wat vaag voor je is.
 • Daarnaast lijkt het je geweldig om geld te gaan verdienen met je Zielsmissie. Je wilt DOL graag voorbeelden zien van hoe je op andere manieren geld kan verdienen dan alleen in loondienst. Je bent nieuwsgierig naar hoe je dat kunt doen met een Missie business. Misschien ben je zelfs je Missie business al gestart, maar het loopt nog niet helemaal zoals je zou willen.
 • Je bent bereid om iedere dag af te gaan stemmen, hoewel het nu misschien nog niet een gewoonte is voor je.
 • Je wilt graag bevestiging dat je op de goede weg bent. Je hebt behoefte aan feedback en inspirerende voorbeelden.
 • Je bent er klaar mee om aan jezelf te twijfelen en je wilt graag de shift maken naar meer vertrouwen en meer zelfliefde.
 • Er is nog een reis voor nodig om echt een shift te maken en de Wet van Aantrekkingskracht zit nog niet in je systeem, hoewel het je mateloos fascineert en je wilt er wel graag alles over leren. ​
 • Je wilt dolgraag je geldblokkades helen. Je denkt nog in termen van: “Daar heb ik geen geld voor.” En je vindt het nog moeilijk om het concept te zien dat je dat geld gewoon kunt creëren, maar je wilt het HEEL graag leren.
 • Je bent op dit moment vooral geïnteresseerd in leren hoe de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe je meer geld of andere materiele zaken kunt manifesteren en hoe je je missie ontdekt.

Als je jezelf hierin het MEESTE herkent, kun je met de gratis content aan de slag die we voor je hebben, OF instappen in het level 1 programma: Maartjes Magische Manifestatie Membership OF als je weet dat je het gelijk groot aan wilt pakken en iemand bent die altijd ALL IN gaat met alles wat je doet, dan kun je je aanmelden voor het Coachingsprogramma: De Geld is Liefde Community.

Creator 2

Je kent de Wet van Aantrekkingskracht al een tijdje. Je hebt boeken gelezen zoals de Secret of veel gevolgd van Abraham Hicks. Je weet veel, je voelt al veel meer power in jezelf en je bent bereid om het werk te doen. Je bent klaar voor de volgende stap en voelt vaak dat je dichtbij een grote doorbraak zit. Je herkent je in onderstaande punten:

 • Je wilt de shift maken om het HOE helemaal los te laten. Je weet dat jij verantwoordelijk bent voor het WAT en het Universum voor het HOE en nu wil je 100% gaan leren hoe dat moet. Je bent bereid om op te komen dagen en de acties te nemen die je voelt dat nodig zijn.
 • Jij hebt jezelf toestemming gegeven om je hart te volgen, en dat doe je steeds meer en meer. Je leert steeds beter dat Creatie weerstand loslaten is en het pad van je hoogste enthousiasme volgen. Soms val je nog terug in oude gewoontes van mensen pleasen en je aanpassen, maar je bent bereid om te doen wat er voor nodig is om dat los te laten. Je wilt heel graag leren hoe je jouw Ziel kunt volgen EN de resultaten kunt krijgen waar je naar verlangt.
 • Je ervaart minder problemen en minder drama in je leven. Je hebt al wel geleerd dat je dingen kan shiften door het interne werk te doen en je wilt dit naar het next level brengen. Je ziet het resultaat van het implementeren van de Wet van Aantrekkingskracht in je leven en je vraagt je af wat voor geweldige resultaten je nog meer kunt halen door dit naar het next level te shiften?
 • Je stemt af en maakt al meer de shift van het consumeren van content naar het creëren van content. ​
 • Je bent gewend om in jezelf te investeren en je weet dat dat een belangrijke voorwaarde is om verder te komen. Je weet ook dat een investering vaak niet op het juiste moment komt en dat dit altijd bedoelt is om je te laten groeien.
 • Je bent gestopt met je baan in loondienst of bent dit van plan. Je wilt je aanbod helemaal afstemmen op jouw ideale klant en op wat voor jou afgestemd is. ​Maar je bent nog niet waar je wilt zijn. Je voelt je nog wat beperkt in wat je aanbiedt en je droom voelt nog steeds wat ver weg. Je business is nog niet waar je wilt dat hij is. Je voelt dat er HEEL veel mogelijk is en je bent klaar om er voor te gaan. Je kunt niet wachten om meer ruimte, geluk, overvloed en flow te kunnen ervaren.
 • Jij geeft jezelf steeds meer toestemming om afgestemd te leven en het wordt steeds makkelijker om jouw eigen afstemming te volgen, WAT anderen daar ook van vinden. ​
 • Je bent nog geïnteresseerd in content over de Wet van Aantrekkingskracht en geld manifesteren maar ook in super waardevolle business content waarin je leert hoe je jouw afgestemde business kan opbouwen en wat meer high level business strategie, uiteraard altijd vanuit afstemming.

De Geld is Liefde Community is HET programma voor jou. OF als je weet dat je het gelijk groot aan wilt pakken en iemand bent die altijd ALL IN gaat met alles wat je doet, dan kun je kijken of de ZielsMissie Imperium Mastermind een match voor je is.

Creator 3

 • Je hebt een harde beslissing genomen om alleen maar voor het beste te gaan. Je neemt met niets minder genoegen dan het hoogst haalbare. ​
 • Je bent 100% bereid om het werk te doen en je stemt dagelijks af. Je weet 100% dat afstemmen op nummer 1 staat, maar je hebt ook veel interesse in de strategie (zolang het maar afgestemd is) ​
 • Je bent al mega hoog in je energie en je bent al voor een heel groot deel afgestemd op flow. ​
 • Je hebt GROOTSE dromen en bent al bezig om die werkelijkheid te laten worden. ​
 • Je bent al enige tijd bezig met je business. Het gaat super goed. Je lanceert en creëert makkelijker en makkelijker. Je bent in de fase beland dat je denkt aan opschalen en structureren waarbij je al jouw vrijheid behoudt.
 • Je bent er ook echt klaar voor om de acties te nemen die hierbij horen.
 • Je bent gewend om te investeren. Je weet wat er voor nodig is om een business op te bouwen en je bent bereid om dit te doen.
 • Je gaat steeds meer staan voor waar je heen wilt en zichtbaarheid is steeds minder een eng concept voor je.
 • Je voelt in je hart dat je een leider bent van deze nieuwe tijd en dat je geboren bent om prachtige dingen te doen en je bent er klaar voor om het dagelijkse werk te doen.
 • Je hebt behoefte aan hele goede content over business strategie op de meest afgestemde manier, zodat je de doorbraak kunt ervaren in je leven en je business waar je naar verlangt. ​Je wilt helemaal connecten met jouw Ziel en de transformatie van angst naar liefde steeds meer en meer maken en helemaal integreren in je business en je leven.
 • Je voelt dat je de behoefte hebt om een Missie Imperium op te bouwen, misschien zelfs Internationaal. Maar uiteraard ZONDER je vrijheid te verliezen. Dus je hebt behoefte aan High Level business strategie.

De ZielsMissie Imperium Mastermind is HET programma voor jou om te creëren op het hoogste niveau. Mogelijk kan de Geld is Liefde Community ook nog een geschikte stap zijn, omdat daar super waardevolle content in zit voor iedere level Creator.

Hieronder kun je meer lezen over de verschillende programma’s en eventuele andere livedagen of events:

En heb je vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl aan OF vraag HIER een gratis Soul & Business-Strategie Reading aan.

Liefs Maartje

Workshop: Hoe creëer je jouw business vanuit afstemming & Liefde?

Maartje’s Magische Manifestatie Membership

De Geld is Liefde Community

ZielsMissie Imperium Mastermind

Online programma: Geld is Liefde

Social Media

Gratis Afstemmen & Actie Programma

Contact

Ja, ik meld me aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401