Wil jij ook de meest krachtige creator worden die je kunt zijn? Vraag dan GRATIS het online programma Afstemmen & Actie aan!

YES! IK MELD MIJ AAN!

Online Programma’s

He lieve Krachtige Creator, 

Super dat je hier bent en dat je ook de meest Krachtige Creator wilt worden die je maar kunt zijn!

Dit is waar we krachtige creators en missie ondernemers graag mee helpen:

100% afstemming bereiken en vanuit daar geïnspireerde acties nemen.
Een meester worden in de Wet van Aantrekkingskracht.
Geld verdienen door jezelf te zijn.
Afgestemde marketing en vanuit 100% afstemming je business bouwen. Een business waarmee je ECHT een verschil maakt in het leven van andere mensen!

We zijn super dankbaar dat je hier bent en dat je op deze manier met ons connect!
We willen HEEL graag er voor zorgen dat je je aanmeldt voor het programma dat het beste bij je past, zodat je de juiste informatie krijgt en de juiste stappen kan nemen.

Hieronder kun je kijken in welk creator type jij jezelf het meeste herkent. Je hoeft niet alle punten 100% te herkennen, het gaat er om in welk Creator type je jezelf het meeste herkent. Onder ieder creator type staat het advies van welk programma het beste bij jou past.

Heb je vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl
We helpen je HEEL graag verder.
Wil je even persoonlijk sparren met Bob of mijzelf? Vraag HIER dan een gratis Manifestatie Doorbraak Sessie aan.

Creator 1

Je bent net in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht en je wil er alles over leren. Jij bent op zoek naar de juiste boeken en je hebt wellicht gehoord van boeken als The Secret of materiaal van Abraham Hicks. Je bent aan de ene kant MEGA blij dat je deze informatie hebt gevonden omdat het je opeens mogelijkheden biedt waar ze NOOIT over had kunnen dromen. Maar aan de andere kant loop je ook tegen wat zaken aan, zoals: ​

 • Je hebt weinig mensen in je omgeving die de WvA ook kennen. Je familie en vrienden zien jou veranderen en maken zich misschien zorgen. Soms denkt familie en vrienden zelfs dat je in een “cult” terecht bent gekomen. Je wordt vaak aangemoedigd door vrienden en familie om “normaal” te doen en “realistisch” te blijven en met beide benen op de grond te blijven: dus om je weer te conformeren aan het denken van de massa. ​
 • Je hebt misschien een moeilijke tijd (zoals een depressie, verslaving, ziekte of burn-out) achter de rug. Doordat je niet wist hoe Bewuste Creatie werkte en je niet voldoende afgestemd was op je verlangens en op de ongekende mogelijkheden van het Universum.​
 • Het is nog niet jouw gewoonte om je elke dag af te stemmen en je valt misschien nog snel terug in oude gewoontes. ​
 • Je twijfelt nog vaak aan jezelf. ​
 • Er is nog een reis voor nodig om echt een shift te maken en de Wet van Aantrekkingskracht zit nog niet in je systeem. ​
 • Je bent in loondienst (of hebt een uitkering en zit tussen banen in) maar hebt plannen om iets voor jezelf te starten, als is het maar het vage idee dat je “ooit” iets voor jezelf wilt doen. OF je hebt wel een bedrijf, maar het loopt eigenlijk (nog) niet zoals je zou willen.
 • Je bent nog niet gewend om heel veel in jezelf te investeren. Je denkt hierbij nog heel erg in termen van: “Daar heb ik geen geld voor.” En je vindt het moeilijk om het concept te zien dat je dat geld kunt creëren.
 • Je bent op dit moment vooral geïnteresseerd in leren hoe de Wet van Aantrekkingskracht ECHT werkt en hoe je meer geld of andere materiele zaken kunt manifesteren.

Als je jezelf hierin het MEESTE herkent, kun je met de gratis content aan de slag die we voor je hebben, OF instappen in het level 1 programma: Maartjes Magische Manifestatie Membership OF als je weet dat je het gelijk groot aan wilt pakken en iemand bent die altijd ALL IN gaat met alles wat je doet, dan kun je je aanmelden voor De Geld is Liefde Community.

Creator 2

Je kent de Wet van Aantrekkingskracht al een tijdje. Je hebt boeken gelezen zoals de Secret of veel gevolgd van Abraham Hicks. Je weet veel, maar het voelt soms alsof je nog net wat dingen mist om ECHT zo krachtig te manifesteren zoals je weet dat mogelijk is. Je herkent je in onderstaande punten:

 • Je bent nog af en toe bezig met het HOE en als je dan niet kan zien HOE iets mogelijk is, dan laat je nog te snel dingen uit je handen vallen en kom je weer in je hoofd terecht.
 • Jij hebt jezelf toestemming gegeven om je hart te volgen, maar in de praktijk doe je dit nog niet altijd. Soms val je nog terug in oude gewoontes van mensen pleasen en je aanpassen.
 • Je ervaart minder problemen en minder drama in je leven. Je hebt al wel geleerd dat je dingen kan shiften door het interne werk te doen.
 • Je stemt af en maakt al meer de shift van het consumeren van content naar creëren. ​
 • Je bent gewend om in jezelf te investeren en je weet dat dat een belangrijke voorwaarde is om verder te komen.
 • Je bent gestopt met je baan in loondienst. Of met het aanbieden van bepaalde programma’s of het helpen van bepaalde klanten omdat ze niet meer bij je passen. ​Maar je bent nog lang niet waar je wilt zijn. Je voelt je nog wat beperkt in wat je aanbiedt en je droom voelt nog steeds wat ver weg. Je business is nog niet waar je wilt dat hij is. Je voelt dat er HEEL veel mogelijk is en je bent klaar om er voor te gaan.
 • Jij geeft jezelf steeds meer toestemming om afgestemd te leven en het wordt steeds makkelijker om jouw eigen afstemming te volgen, WAT anderen daar ook van vinden. ​
 • Je bent nog geïnteresseerd in content over de Wet van Aantrekkingskracht en geld manifesteren maar ook in super waardevolle business content waarin je leert hoe je jouw afgestemde business kan opbouwen en wat meer high level business strategie, uiteraard altijd vanuit afstemming.

De Geld is Liefde Community is HET programma voor jou. OF als je weet dat je het gelijk groot aan wilt pakken en iemand bent die altijd ALL IN gaat met alles wat je doet, dan kun je kijken of de ZielsMissie Imperium Mastermind een match voor je is.

Creator 3

 • Je hebt een harde beslissing genomen om alleen maar voor het beste te gaan. Je neemt met niets minder genoegen dan het hoogst haalbare. ​
 • Je bent 100% bereid om het werk te doen en je stemt dagelijks af. Je weet 100% dat afstemmen op nummer 1 staat, maar je hebt ook veel interesse in de strategie (zolang het maar afgestemd is) ​
 • Je bent al mega hoog in je energie en je bent al voor een heel groot deel afgestemd op flow. ​
 • Je hebt GROOTSE dromen en bent al bezig om die werkelijkheid te laten worden. ​
 • Je bent al enige tijd bezig met je business. Het gaat super goed. Je bent creatief en kunt dingen bedenken en bent op zoek naar manieren om het wat makkelijker te maken.
 • Je bent er ook echt klaar voor om de acties te nemen die hierbij horen.
 • Je bent gewend om te investeren. Je weet wat er voor nodig is om een business op te bouwen en je bent bereid om dit te doen.
 • Je gaat steeds meer staan voor waar je heen wilt en zichtbaarheid is steeds minder een eng concept voor je.
 • Je voelt in je hart dat je een leider bent van deze nieuwe tijd en dat je geboren bent om prachtige dingen te doen en je bent er klaar voor om het dagelijkse werk te doen.
 • Je hebt behoefte aan hele goede content over business strategie op de meest afgestemde manier, zodat je de doorbraak kunt ervaren in je leven en je business waar je naar verlangt. ​Je wilt helemaal connecten met jouw Ziel en de transformatie van angst naar liefde steeds meer en meer maken en helemaal integreren in je business en je leven.

De ZielsMissie Imperium Mastermind is HET programma voor jou om te creëren op het hoogste niveau. Mogelijk kan de Geld is Liefde Community ook nog een geschikte stap zijn, omdat daar super waardevolle content in zit voor iedere level Creator.

Hieronder kun je meer lezen over de verschillende programma’s en eventuele andere livedagen of events:

En heb je vragen? Mail gerust naar info@maartjekoper.nl aan OF vraag HIER een gratis Manifestatie Doorbraak Sessie aan.

Liefs Maartje

GRATIS Online programma: Afstemmen & Actie

Maartje’s Magische Manifestatie Membership

De Geld is Liefde Community

ZielsMissie Imperium Mastermind

Online programma: Geld is Liefde

Social Media

Gratis Afstemmen & Actie Programma

Contact

Ja, ik meld me aan
Maak een donatie

Maartje Koper v.o.f.- Geld is Liefde Teckop 11 – 3471 HG Kamerik
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97 BIC/SWIFT code ING INGBNL2A BTW nr: B85713965401