Vraag nu gratis toegang tot het Afstemdagboek en de Manifestatie Masterclass

Leer hoe je de Bewuste Creator van jouw realiteit wordt en laat je verlangens tot leven komen.

Online Programma’s en Live Events

He lieve Geweldige Co-Creator, 

Super dat je hier bent en dat je ook de meest Krachtige Creator wilt worden die je maar kunt zijn!

Ik help leiders van deze Nieuwe Tijd, lichtwerkers, Starseeds, Healers, Coaches, spirituele ondernemers en iedereen die voelt dat ze een Missie hebben en/ of bij willen dagen aan de Creatie van de Nieuwe Aarde.

Ik noem dit Bewuste Creators. 

Het pad van de Bewuste Creator lijkt voor de meeste Bewuste Creators enorm op elkaar.

Het pad van de Bewuste Creator begint meestal met een gevoel dat er iets niet klopt aan hoe ze altijd hebben geleerd dat de Maatschappij in elkaar zit.
Na jaren en jaren van aanpassen (en soms juist afzetten) merken ze dat ze zich eigenlijk nog steeds nergens ECHT thuis voelen en dat, hoe HARD ze ook hun best doen en hoe graag ze ook willen, dat ze gewoon niet in de “boxjes” van deze Maatschappij passen.

Maar ze voelen dat dit niet is hoe het leven BEHOORT te zijn. Ergens diep van binnen horen ze een stemmetje dat het anders kan. Het verlangen om hun dromen waar te maken en hun ware Missie te leven wordt met de dag groter.

Het kan zijn dat ze op dit moment behoorlijk wat contrast in hun leven ervaren zoals verslavingen, burn-out, depressie, vast zitten in een baan of relatie waarin ze voelen dat ze niet thuis horen. Dit contrast zorgt er voor dat ze niet anders kunnen dan ECHT te gaan kijken wat er nu precies aan de hand is. Soms leidt dit tot een spirituele ontwaking en soms in de eerste instantie alleen tot een meer verruimd bewustzijn en volgt later een diepere spirituele ontwaking. WAT de situatie ook is, er is dit gevoel van binnen: DIT MOET ANDERS.

De eerste stap is dus voor de meeste Bewuste Creators om alles te gaan leren over hoe we onze realiteit creëren.
Ze gaan zichzelf de vraag stellen wat ze nu ECHT willen en waar ze nu ZELF naar verlangen, in plaats van zich altijd meer weer confirmeren aan anderen.
Ze gaan leren dat we zo veel meer zijn dan ons fysieke wereld en dat er een hele ongeziene wereld aan Bewustzijn is, die veel meer invloed heeft dan ze denken.
Ze leren langzaam om afgestemd te raken op hun eigen ziel in plaats van het ego en vooral andermans ego.

Hierdoor vergroten ze hun manifestatiekracht ENORM en gaan ze leren hoeveel invloed ze wel niet hebben op hun fysieke realiteit. Echter op een andere manier dan hoe ze dat altijd is geleerd.

In deze Fase van de reis is School voor Wonderen HET programma voor hen en ze veranderen van een Bewuste Creator langzaam in een Krachtige Creator.

Als Krachtige Creator weten ze nu dat ze ALLES kunnen creëren waar ze naar verlangen. En fysieke zaken zijn daarin slechts een springplank van alles wat mogelijk is.

School voor Wonderen groeit met je mee en helpt je om van het begrijpen hoe Creatie werkt en in ACTIE te komen, te shiften naar het doen van het dagelijkse spirituele hulp. In welke fase je je ook bevindt, dit is HET programma voor je. In School voor wonderen leer je om echt te creëren vanuit het Bewustzijn dat je BENT en om alle “regels” en je mens-identiteit helemaal los te laten en de shift naar het Godsbewustzijn te maken.

Je krijgt toegang voor School voor Wonderen voor €47,00 ex BTW per maand.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

Als ze hebben geleerd hoe simpel het eigenlijk is om te gaan zien dat het leven altijd voor je zorgt, groeit het verlangen bij de Krachtige Creator om hun ware ZielsMissie te gaan leven op aarde.

Ze voelden zich al nooit ECHT thuis in het hele van 9 tot 5 gebeuren en nu is de tijd om hun ware ZielsMissie te ontdekken en en in de wereld kunnen zetten om zo bij te dragen aan de Creatie van de Nieuwe Aarde en het manifesteren van een Nieuwe Maatschappij waarin geluk, gelijkwaardigheid, transparantie, vrijheid vanuit verbinding, creativiteit, liefde, vervulling, ziel, community de belangrijkste waardes zijn.

Ze leren vervolgens hoe ze daar geld mee kunnen verdienen, hoe ze een zuiver kanaal voor het Godsbewustzijn kunnen worden en hoe ze omgaan met zogenoemde “negatieve” of lagere energieën en met negativiteit of kritiek bij het delen van hun boodschap en Missie.

En nog veel en veel meer!

In deze Fase is ZielsMissie School het meest geschikt

ZielsMissie School heeft ook een ALL IN optie. Het ALL IN level is voor Missie Ondernemers van wie de basis van hun Business al staat en ze willen de volgende stap nemen om meer succes te manifesteren.
Dit is voor de Missie Ondernemer die ALL IN is.
Het is next level manifestatie gecombineerd met simpele, maar effectieve business strategie zodat je je focus zoveel mogelijk kunt houden op wat je hier op aarde te doen hebt.
Dit programma heeft onder meer wekelijkse coaching en iedere maand een live Creatiedag waar mijn online business strategist ook aanwezig is. Het is een intensief jaarlang Coachingstraject.

HIER kun je er alles over lezen en je aanmelden.

We zijn super dankbaar dat je hier bent en dat je op deze manier met ons connect!

Hieronder kun je kijken welke programma’s beschikbaar zijn. Heb je vragen? Mail gerust naar [email protected]
We helpen je HEEL graag verder.

Wil je persoonlijk met mij kijken naar je ZielsMissie en inzicht krijgen in wat Je ZielsMissie is of wat je blokkades zijn? Vraag dan HIER een ZielsMissie Afstemmingssessie aan.

Heb je andere vragen of wil je passend advies over wat voor jou het beste programma is? Stuur gerust een e-mail naar [email protected] met je vragen en waar we je mee kunnen helpen en we kijken graag samen met jou wat passend is.

Liefs Maartje & het Team

Opleiding tot Bewustzijnscoach

School voor Wonderen

Online Programma's Maartje Koper

ZielsMissie School

2 daags Retreat: Creëer jouw Leven & Business 100% vanuit Liefde, Flow en Overgave.

Online programma: Geld is Liefde

Online Workshop: Magnetische Marketing vanuit Bewustzijn

Online programma: Next Level Creatie zonder Excuses

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Grote Heide 12
5388 VT Nistelrode
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401