Gratis online programma: Manifesteer Wonderen

Leer voor Liefde te kiezen en ervaar wonderen in je leven!

Online Programma’s en Live Events

He lieve Geweldige Co-Creator, 

Super dat je hier bent en dat je ook de meest Krachtige Creator wilt worden die je maar kunt zijn!

Ik help leiders van deze Nieuwe Tijd, lichtwerkers, Healers, Coaches, spirituele ondernemers en iedereen die voelt dat ze een Missie hebben en/ of bij willen dagen aan de Creatie van de Nieuwe Aarde.

Ik noem dit Bewuste Creators. 

Wij bieden Bewuste Creators de kennis, tools, coaching en community om op de meest Bewuste en Krachtige manier hun allerbeste leven mogelijk te creëren.

We bieden hiervoor momenteel 2 mogelijkheden:

1. Als je relatief nieuw bent met de Wet van Aantrekkingskracht, dan is het Next Level Manifestatie Super Pakket iets voor jou. Hier zitten mijn meest krachtige Manifestatie trainingen in en het mooie is dat jij nu de komende dagen ZELF je investering kunt bepalen.

2. Als je al langer bezig bent met Bewuste Creatie en je weet dat je ALL IN bent met het creëren van de BESTE versie van jezelf, op ieder vlak van je leven, dan is ZielsMissie School HET programma voor jou. 

In ZielsMissie School leer je hoe je op IEDER vlak van je leven de regie in handen neemt en de shift maakt van het ego-bewustzijn naar het Zielsbewustzijn. Je leert hoe je jouw ZielsMissie ontdekt EN deze in de wereld zet. Je leert hoe je jouw unieke gaves en talenten in kunt zetten voor het creëren van de Nieuwe Aarde. Je leert EN de praktische zaken maar ook hoe je met jouw Nieuwetijdsbewustzijn kunt creëren in een veranderend systeem, dat nu vooral nog op het “oude” is gebaseerd.

We zijn super dankbaar dat je hier bent en dat je op deze manier met ons connect!

Wil je even persoonlijk overleggen of Zielsmissie School DE stap voor je is? Vraag dan HIER een ZielsMissie Afstemmingssessie aan.

Heb je andere vragen? Stuur gerust een e-mail naar [email protected] met je vragen en waar we je mee kunnen helpen en we kijken graag samen met jou wat passend is.

Liefs Maartje & het Team

Next Level Manifestatie Super Pakket

Online Programma's Maartje Koper

ZielsMissie School

Afstemmen & Actie Mastermind

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401