Loading Quotes...

Geld is Liefde Programma- Start 1 december

Geld is Liefde is HET Geld-doorbraakprogramma voor bewuste creators die dwars door al hun geldblokkades willen breken zodat ze het leven kunnen manifesteren waar ze voor geboren zijn. 

Luister HIER naar een audio waarin ik de vraag beantwoord of Geld is Liefde HET programma voor jou is.

Zeg eens eerlijk: Leef jij ieder moment het leven waar je voor geboren bent?
Doe jij iedere dag PRECIES waar je gelukkig van wordt?
Leef jij iedere dag jouw missie en vervul je jouw volste potentie?
Help jij de mensen die je kan en wil helpen?
Gun je jezelf het geweldige en prachtige leven waar je naar verlangt?

Of zeg je vaak nee tegen jezelf omdat je geen geld hebt?
Is geld moeilijk of lastig voor je?
Of komt geld wel je leven binnen, maar gaat het er net zo snel weer vandoor?
Stoei je iedere dag met de prijzen die je moet vragen aan je klanten? Hou jij je prijzen bewust laag omdat je bang bent dat mensen het anders niet kunnen betalen?
Zit je vast in een baan waar je niet thuis hoort, maar die je hebt omdat je “nu eenmaal geld nodig hebt?” terwijl je weet dat je eigenlijk voor iets heel anders op deze wereld bent gezet?
Of leef jij al wel je passie, maar betekent dat dat je geen geld meer hebt om jezelf de dingen te gunnen waar je diep van binnen naar verlangt?

Kortom: is geld een van de redenen dat je niet het leven leidt waar je voor geboren bent, het leven waar je naar verlangt en waar je ECHT gelukkig van wordt?

Ik weet dat het eigenlijk makkelijk kan zijn om geld in je leven te manifesteren.

Wat gebeurt er met je als ik dat zeg? Geloof je dat?
Er was namelijk een dag dat ik dat zelf niet had geloofd als iemand dat tegen mij had gezegd. De afgelopen jaren heb ik echter mogen leren dat geld manifesteren inderdaad makkelijk kan zijn. En ik weet dat dit voor iedereen makkelijk kan zijn. Ik voel het EN ik heb het bij mijn klanten mogen zien. Ik wil jou dolgraag leren hoe jij ook op het punt kan komen dat je tegen jezelf zegt: “Ja, Maartje ik voel het nu ook. Geld manifesteren IS makkelijk.” Want weet je wat er dan gebeurt? Dan stroomt geld je leven in als nooit te voren.
En nu denk je misschien: “Geld is niet belangrijk.”
En daar heb je op zich gelijk in. Maar wat je met dat geld kan DOEN is wel belangrijk.

Je kan namelijk het leven gaan leiden waar je voor geboren bent. Je kan JOUW ideale leven gaan leiden. Jouw DROOM-leven.

Je kan iedere dag opstaan en je eigen keuzes maken.
Je hebt de financiële middelen om goed voor je gezin te zorgen en de mensen in je leven waar je van houdt EN om een echte bijdrage te leveren aan de wereld. 
Je kan de opleidingen en online programma’s volgen die je graag wil volgen zodat jij jouw volste potentieel kan realiseren.
Je kan de reizen maken die je graag wil maken.
Je kan jezelf omringen met spullen die je ziel voeden.
Je hoeft nooit meer genoegen te nemen met minder omdat je weet dat je al het mooie verdient dat het leven jou te bieden heeft.

Dat kan allemaal als je leert hoe je jouw geldblokkades kan helen en als je leert hoe geld ECHT werkt.
In dit online programma heb ik de meest belangrijke sleutels op een rijtje gezet die voor een totale financiële doorbraak kunnen zorgen in jouw leven.
Als je deze sleutels toepast in je leven, dan zul je zien dat er een totale shift plaats gaat vinden in de manier waarop je naar geld gaat kijken.

Geld zal voor jou nooit meer de reden zijn dat je niet het leven leidt dat ECHT bij je past: het leven waarvoor je geboren bent!

Ik heb de afgelopen jaren als mentor, schrijver en spirituele ondernemer mogen leren om op een hele andere manier naar geld te gaan kijken.
Opeens kwam geld niet meer iedere 25e van de maand binnen, maar moest ik het gaan creëren. En toen ik dat heb geleerd, ben ik andere mensen ook gaan leren hoe ze dat kunnen doen.
Ik ben gaan zien op welke manieren mensen zich tegen laten houden als het gaat om het onderwerp geld. Geld is vaak een van de belangrijkste redenen die mensen hebben om niet voluit te leven en het onderwerp waar mensen de meeste blokkades over hebben.
Daarnaast ben ik verliefd geworden op het onderwerp geld. Ik merkte dat hoe meer blokkades op het gebied van geld ik heelde, hoe vrijer en gelukkiger ik werd. En dus hoe meer ik het leven kon leiden dat ECHT bij me past.
En zo is mijn commitment voor het helen van geldblokkades en het idee voor Geld is Liefde geboren.
We zijn vaak ZO bang voor geld. We geven geld ZO veel macht. Hoe veel mensen offeren wel niet iedere dag hun tijd en geluk op voor geld?

Ik wil daar verandering in brengen met dit online programma. Ik heb het afgelopen jaar duizenden mensen mogen helpen om hun geldblokkades te doorbreken zodat er ruimte ontstaat voor het overvloedige leven dat ze BEHOREN te leven.

Maar hoe heerlijk dit ook klinkt! Dit programma is niet voor iedereen! Het programma is alleen bedoelt voor mensen die er klaar voor zijn om 100% hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Geld is Liefde is geen magische pil en het is ZEKER geen Quick fix of “Get rich quick-ding.” Het vraagt om toewijding, dagelijks afstemmen, blokkades onderzoeken die je jarenlang uit de weg bent gegaan EN acties nemen die oncomfortabel voelen. Je moet dus bereid zijn om dat werk te doen, want anders ga je helaas niet de resultaten krijgen waar je naar verlangt. 

Maar ALS jij die persoon bent en als je er klaar voor bent en als je een JA voelt bij alles wat ik schrijf, dan wil ik jou graag helpen om een doorbraak te ervaren in jouw geld manifestatiekracht!
Ik wil laten zien dat je op een andere manier naar geld kan kijken, dat je geldblokkades kan helen en dat je geld kan laten stromen nadat je deze blokkades geheeld hebt.
Resoneert dat met jou? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan het Geld is Liefde Programma.

Hoe werkt het Programma?

* Het Online programma bestaat uit 12 modules. Iedere week komt er een module vrij. Je krijgt toegang tot de modules in de online omgeving, maar ze worden ook wekelijks per mail toegezonden. 

Module 1 De energie van geld.
Bonussen:
Audiotraining: Hoe kun je NU geld gaan verdienen?
Audiotraining: Concrete manieren en de mindset die nodig is om NU geld te gaan verdienen.

Module 2. Hoe ziet jouw rijke leven er uit?
Bonus: Geld is Liefde Manifestatie Dagboek (Je krijgt een fysiek exemplaar thuis gezonden!)

Module 3: Welke blokkades staan er tussen jou en je rijke zelf in?

Module 4: Hoe kun je jouw geldblokkades helen en voorgoed achter je laten?

Module 5: Goede geldgewoontes voor een rijk leven.
Bonus: Geld checklist. De mindset en activiteiten om iedere dag jouw rijke zelf te affirmeren.

Module 6: Geld creëren is een KEUZE.

Module 7: De relatie tussen Waarde, Geld en God.
Bonus audio: Hoe verdien je 250 euro per uur? Of zelfs meer!

Module 8: Vind je Money Flow

Module 9 Laat AL je gelddrama los.

Module 10: Het Universum WIL dat jij rijk wordt!

Module 11: WORDT de rijke JIJ

Module 12: Uiteindelijk gaat geld niet over geld.

Extra extravagant heerlijke Bonus!

Tijdens de duur van het programma ontvang je gratis toegang tot de Geld is Liefde Community waar je toegang krijgt tot heel veel online programma’s die een geweldige aanvulling zijn op alles wat je leert in het Geld is Liefde programma! Je krijgt toegang zodra je “ja” zegt tegen Geld is Liefde. Dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe langer je van deze geweldige bonus gebruik kan maken. HIER kun je alles lezen over de Geld is Liefde Community. 

Deze bonus is al bijna evenveel waard als je hele investering voor het programma! 

* Direct als je je aanmeldt krijgt je toegang tot de Geld is Liefde Community. Je behoudt toegang tot de Community zolang het programma duurt. 

* 1 december starten we met het online programma Geld is Liefde. Wekelijks komt er een module vrij. In de modules behandelen we allerlei onderwerpen die je antwoord geven op de volgende vragen:
Wat is geld?
Hoe kan ik meer geld creëren?
Wat is mijn persoonlijke waarde?
Hoe kan ik mijn persoonlijke waarde vergroten?
Hoe kan ik met meer vertrouwen geld uitgeven?
Hoe kan ik meer overvloed in mijn leven creëren?
Hoe kan ik mijn geldblokkades helen?
Hoe kan ik op een praktische manier met geld omgaan zodat ik meer geld aantrek in mijn leven?

* Wekelijks is er een Q&A Call waarin je al je vragen kunt stellen. Ik begeleid je ruim 12 weken lang om al jouw geldblokkades te doorbreken en prachtige stappen te nemen. 

* Je ontvangt toegang tot de besloten Facebookgroep van de Geld is Liefde Community tijdens de duur van het programma om te sparren en te delen en je vragen te stellen aan de andere krachtige co-creators en de Geld is Liefde Coaches. 

* De modules bestaan uit PDF bestanden, maar alles is ook ingesproken en gepubliceerd in MP3’s zodat jij er naar kan luisteren waar en wanneer jij wil! 

* Je krijgt lifetime toegang tot het programma, zodat je het programma zo vaak kan herhalen als je wil.

De Waarde van dit programma is inmens groot! Heel veel van mijn klanten die de afgelopen jaren met dit programma zijn gestart zijn uitgegroeid tot succesvolle missie ondernemers. Ze hebben geleerd hoe ze helemaal zichzelf kunnen zijn en daar geld mee kunnen verdienen. Ze hebben geleerd hoe ze kunnen vertrouwen op hun intuïtie en hoe ze in kunnen tappen op de Goddelijke leiding zodat ze kunnen creëren waar ze naar verlangen en een ECHT verschil kunnen maken in hun leven. Ik hoor HEEL vaak van mijn klanten dat dit programma aan de basis staat van hun succes. Dat dit programma ze heeft geleerd dat het anders kan en dat ze echt niet langer in hun zelf gecreëerde gevangenis hoefden te blijven zitten. En wat is dat waard voor je om dat te gaan bereiken?

Geld is Liefde Party! 

Na afloop van het online programma vindt er een groot Geld is Liefde feest plaats om onze overvloed te kunnen vieren! Op een geweldige locatie brengen we een avond samen door met muziek, champagne, heerlijke hapjes en een heleboel plezier! 

De datum en de locatie van dit geweldige feest worden zo snel mogelijk bekend gemaakt! 

Vip Versie!

EN voor de eerste keer dat ik dit programma geef is er een VIP versie met live dagen voor als je persoonlijke begeleiding onmisbaar vindt. 

De Livedagen worden begeleid door de Geld is Liefde Coaches. Geld is Liefde coaches zijn coaches die door mij persoonlijk zijn geselecteerd en opgeleid om jou te helpen de shifts te maken waar je naar verlangt op het gebied van geld en inkomsten. Lees HIER alles over hen.

Tijdens de eerste livedag vul je samen het Geld is Liefde Afstemdagboek in. Je schrijft een script voor wat je op wilt afstemmen en je creëert een ijzersterke visie en focus op waar je heen wilt.

De overige dagen zijn themadagen. De thema’s worden helemaal afgestemd op wat de groep nodig heeft en waar de energie om vraagt. Mogelijke onderwerpen zijn:

Leren hoe je je inkomsten bijhoudt zodat het je geldmanifestatiekracht verdubbelt.
Afstemmen en actie nemen.
Moeiteloos ondernemen & (veel) geld verdienen met je Missie. 
Magnetische marketing
Doelen stellen en halen.
Je creativiteit volgen.
Blokkades herkennen en helen.
Hoe je veel geld kunt verdienen met je business.
Strategiegesprekken voeren.

Bij de livedagen zijn maximaal 16 mensen aanwezig zodat er voor iedereen genoeg tijd en aandacht is. 

Het is MEGA krachtig om het Geld is Liefde programma te volgen met een kleine groep geleijkgestemden. Je gaat echt leren wat er nodig is om dagelijks tot actie over te gaan en afstemmen en geld manifesteren tot een kunst te verheffen! De coaches zijn maanden lang door mij persoonlijk getraind en opgeleid en volgen zelf ook al jaren mijn programma’s. Zij weten als geen ander waar Geld is Liefde ECHT om draait!

De data van de livedagen zijn: 26 en 27 januari (2 dagen achter elkaar om de groots mogelijke transformatie door te maken aan de start van het traject!) 23 februari, 16 maart en 13 april. De livedagen vinden plaats in Utrecht en zijn van 10.00 tot 16.00

Jouw Investering

Jouw investering voor dit online programma bedraagt €497,00 ex BTW of 4 termijnen van €127,00 ex BTW. 

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde!

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde. Ik betaal in 4 termijnen.

Jouw Investering voor de VIP variant bedraagt €1997,00 ex BTW of OF 6 termijnen van €347,00 ex BTW

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde en ik ben een VIP!

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde en ik ben een VIP. Ik betaal in 6 termijnen.

Niet goed – geld terug garantie

Ik ga er van uit dat je door alle gratis content die ik bied, weet welke waarde en intensiteit ik in mijn werk leg. Mocht het echter zo zijn dat je merkt dat mijn programma’s toch niet resoneren met je, dan kun je gebruik maken van de 2 weken niet goed – geld terug garantie. Binnen 2 weken na aanmelding kun je, zonder uitleg of zonder dat er vragen worden gesteld, je geld terug vragen als je merkt dat het TOCH niet het programma voor je is. Instappen is dus echt risico vrij! 

Snelle beslissers aanmeldbonus! 

De eerste 4 mensen die zich aanmelden worden uitgenodigd voor een VIP diner in mijn villa in Utrecht. Dit diner zal plaatsvinden ergens begin januari. Dit gaat niet alleen gezellig worden maar ik denk ook met je mee over wat je wilt manifesteren en wat er voor nodig is om daarin een kwantumsprong te nemen! 

FAQ

Q: Wanneer krijg ik toegang tot de content nadat ik mezelf heb aangemeld: 

A: Je krijgt direct toegang tot de Geld is Liefde Community. Bij de bevestiging van je bestelling zit een PDF. Hierin vind je een link waarmee je jezelf kunt registreren. Vanaf 1 december komt er iedere week een module vrij van het programma Geld is Liefde. 

Q: Maartje, kan ik ook 1 op 1 begeleiding krijgen? 

Ja dat kan. Ik werk samen met TOP Geld is Liefde coaches die door mij persoonlijk geselecteerd en opgeleid zijn. Je kunt HIER alles lezen over 1 op 1 coaching. Ook is het mogelijk om coaching van mij persoonlijk te ontvangen.

Q: Moet ik per se ondernemer zijn om mee te doen met dit programma? 

A: Nee. Deze principes werken voor iedereen hetzelfde, of je nu je eigen bedrijf hebt of niet. Ik richt me echter specifiek op spirituele, bewuste, ondernemers en daarom zal ik daar veel aandacht aan besteden. Maar ook als jij (nog) in loondienst werkt zal dit online programma extreem waardevol voor je zijn om grenzen te verleggen en op een compleet andere manier naar geld en overvloed te gaan kijken.

Q: Is dit programma alleen voor coaches? 

A: Nee, ik heb klanten met een heleboel verschillende ondernemingen. Dit programma is geschikt voor coaches, healers, therapeuten, creatievelingen, kunstenaars, designers, online ondernemers en mensen met een fysiek bedrijf. En het is OOK geschikt als je (nog) in loondienst werkt OF gewoon als de Wet van Aantrekkingskracht en mijn energie met je resoneert. Wat deze mensen gemeen hebben is dat ze dromen hebben, dat ze voelen dat het makkelijker kan en dat ze hun leven en business willen creëren vanuit afstemming en in willen tappen op de ongekende mogelijkheden die het Universum ze kan bieden.

Q: In welke fase van mijn ontwikkeling met de Wet van Aantrekkingskracht, geld en business manifestatie is dit programma waardevol voor jou?

Mensen die meedoen met mijn online programma zijn in een verschillende fase van hun ontwikkeling. Sommige mensen zijn NET in aanraking gekomen met de Wet van Aantrekkingskracht. Sommige mensen zijn nog in loondienst en zijn in de vraag wat ze graag willen doen met hun leven. Ze voelen dat er meer is, maar ze hebben nog niet helder wat dan. Sommige mensen zijn net gestart met hun business en zijn hun eerste klanten aan het krijgen. En sommige mensen hebben al super veel succes in hun business en verdienen meer dan een ton per jaar en zijn op zoek naar NOG meer diepgang, creatiekracht en succes. Dit programma biedt je waardevolle content, in WELKE fase je ook zit. 

EN als je twijfelt over welke stap voor jou het beste is, stuur dan gerust een mail naar info@maartjekoper.nl. Mijn team en ik helpen je graag verder!

Q: Maartje, ook al zie ik de waarde van dit programma, ik ben daar nog net niet qua geldbewustzijn. Wat raad je me aan? 

A: Ik heb een paar mega toffe 27 euro programma’s die je aan kunt schaffen en waarmee je grote stappen kunt nemen als je daadwerkelijk actief met de content aan de slag gaat. Kijk onder losse programma’s welke je kunt volgen. En OOK heb ik honderden gratis blogs en tientallen gratis you tube filmpjes waar je eerst mee aan de slag kunt gaan. Waak er echter voor dat geld geen excuus wordt om dingen die je HEEL graag wilt, niet te doen. Dat is JUIST wat ik in dit programma aan je ga leren. 

Q: Het is nu niet de goede tijd. Kan ik later instappen?

A: Ik heb dit programma al anderhalf jaar niet meer live gegeven en ik heb geen flauw idee wanneer de volgende keer zal zijn. Er is altijd een reden om je dromen voor je uit te schuiven maar als je ECHT iets moois wil manifesteren moet er NOOIT een reden zijn om het NIET te doen! En je kunt alle modules terugluisteren en je houdt lifetime toegang tot het programma, dus er is veel ruimte om dingen in je eigen tempo te volgen. 

Q: Hoe gaat het met de betaling?

A: Betaling gaat via mijn webshop. Klik op de roze knop op deze pagina en je wordt naar de shop geleidt. Je kunt het hele bedrag in een keer betalen OF je kunt kiezen voor een betaling in 3 termijnen. Je betaald nu je eerste termijn en voor de volgende maand ontvang je een factuur. 

Q: Ik voel me wel aangesproken door wat je schrijft maar hoe weet ik nu echt of dit programma iets voor mij is?

A: Ik heb geleerd: als mijn gevoel zegt dat iets goed is, dan IS het goed.
Dit programma is super waardevol voor jou als:

  •  je moeite hebt met geld
  • geld een reden is voor jou om dingen niet te doen die je wel graag zou willen doen,
  • je werk doet waar je niet gelukkig van wordt, maar toch doet voor het geld,
  • je heel veel blokkades hebt op het gebied van geld.
  • Je ECHT grote stappen wilt nemen met je business en voelt dat je klaar bent voor “meer.”

Want aan al deze zaken ga ik aandacht besteden!
Twijfel niet langer en gun jezelf ook een prachtig leven in overvloed. Meld je nu aan.

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde!

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde. Ik betaal in 4 termijnen.

Testimonials

“Geld is Liefde is niet zo maar een online programma. Het is een way of life.”

€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is.Want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”– Teersa van Weezel

Na ons gesprek, wat eigenlijk een bevestiging was die ik nodig had en de start gaf om een en ander aan te passen op mijn website/business….met het juiste gevoel erbij, want daar stroom ik van over, gelijk 2 nieuwe klanten erbij en in 2 dagen dus ruim €1000 verdient….zo cool….dus we stromen weer verder……DANK JE WEL MAARTJE! X” — Monica Job

Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren. Grappig dat je in het 1e interview-audio van de Geld is Liefde interview serie hier ook over sprak, “investeren in jezelf komt vaak op de meest ongelegen financiële momenten”. Op het moment dat ik je cursus zag en hier aan mee wilde doen boeide mij mijn minder gunstige financiële situatie totaal niet meer, en was er gewoon voor gaan de enige optie en een zeker weten dat de karige maanden van inkomsten binnen mijn bedrijf over waren! Gisteren ontving ik nog een keer vanuit het niets een erfenis waar ik totaal niet op gerekend had, het happy-de-pappy-gevoel was voor het eerst sinds een lange tijd weer voelbaar in elke cel van mijn systeem !” — Jacqueline van de Koevering

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde!

Ja, Maartje, ik meld me aan voor Geld is Liefde. Ik betaal in 4 termijnen.