Online programma: 30 dagen afstemmen op Liefde

Er lijkt zoveel verdeeldheid te zijn op dit moment.
De dualiteit is nog nooit zo zichtbaar geweest.
Al bijna 2 jaar lang “strijdt” de wereld tegen een onzichtbare vijand en in veel gevallen ook tegen zichzelf en elkaar.
Er gaat veel aandacht en energie op aan het voeden van de angst.

Maar wat er volgens ons juist voor nodig is, is een shift naar liefde.
En wij nemen dat groeiende verlangen ook waar in het kwantumveld. Mensen verlangen er ten diepste naar om zich DWARS door de angst en verdeeldheid met elkaar te verbinden en te shiften naar een energie van liefde, compassie, warmte, zachtheid en eenheid. Om de regie weer helemaal terug te nemen in eigen handen.

Aanmelden voor dit programma is momenteel niet mogelijk.

Een keuze voor liefde kunnen mensen soms als een uitdaging ervaren, maar in de kern IS het een keus.

In deze wereld van dualiteit kunnen we zowel voor liefde als voor angst kiezen.
Echter is angst soms ZO verslavend dat we de angst-voedende verhalen niet los kunnen laten.
Het enige wat het van je vraagt is om je aandacht en je focus te gaan verleggen op de enige werkelijke waarheid die er is en de Bron van alle Creatie: liefde.

Je hebt misschien al gehoord dat we eigenlijk in een tijd van ontwaking zitten.

Alles wat niet is afgestemd op liefde komt nu naar de oppervlakte en iedereen heeft een keuze: blijf ik deze patronen voeden of ga ik nieuwe keuzes maken: Keuzes die zijn afgestemd op liefde.

Want Creatie werkt van binnen naar buiten.
Je ziet dat mensen vooral elkaar en de fysieke omstandigheden proberen te veranderen, maar een verandering begint maar op EEN plek en dat is: van binnen.

Dus als je de dualiteit overstijgt die in ons allemaal aanwezig is, en genoeg mensen doen dat, dan komt er een gigantische shift in bewustzijn op gang.

Kiezen voor liefde en de dualiteit IN jezelf overstijgen wordt een stuk makkelijker als je begeleid wordt om je focus iedere dag te verleggen en als je de tools ontvangt HOE je dit moet doen.
Dit programma helpt je om 30 dagen lang af te stemmen op de vibratie van Liefde.

“Deliberately Seek The Company Of People Who Influence You To Think And Act On Building The Life You Desire.” – Napoleon Hill

Iedere dag ontvang je een video module met een onderwerp dat je helpt om af te stemmen op de energie van liefde en die je helpt om je vibratie te verhogen.

Totaal ontvang je 23 modules EN een Bonus Q&A. Direct na aanmelding krijg je toegang tot de Bonus en de 1e module. Je krijgt iedere dag een email met module maar je krijgt ook toegang tot een pagina waarin je alle modules samen kunt vinden.

We gaan het onder meer hebben over deze onderwerpen:

 • Wat is het verschil tussen liefde en angst? Hoe voel je dat in je lichaam?
 • Hoe shift je de energie van angst naar liefde?
 • Hoe support je jezelf en geef je jezelf alles wat je nodig hebt in deze tijd?
 • Hoe shift je van tekort naar (meer dan) genoeg?
 • Hoe geef je je over aan de stroom van het leven?
 • Welke invloed heeft onze interne dualiteit op de externe wereld?
 • Hoe shift je naar zelfwaardering en zelfliefde?
 • Hoe ga je om met je emoties?
 • Hoe shift je van reageren naar creëren?
 • Hoe neem je zelfleiderschap?
 • Hoe werkt jouw persoonlijke bewustzijn in op het collectieve bewustzijn?
 • Hoe kun je de liefdevolle verandering in de wereld ZIJN die je wilt gaan zien?

En nog veel en veel meer!

Dit gaat een geweldige interne reis worden. Zoals Rumi het ook zo mooi zegt:

“Your task is not to seek for love, but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have built against it.” ― Rumi

We ZIJN liefde.
We zijn energetische wezens en mega krachtige creators.
Maar mensen proberen wanhopig om de liefde buiten zichzelf te vinden OF ze denken dat liefde van hen afgepakt kan worden.
Maar kun je ooit iets kwijt raken dat je BENT?
Tijdens de komende 3 weken willen we je laten connecten met deze diepere waarheid: dat je liefde BENT en dat er nooit iets anders kan zijn dan liefde zodra je weet hoe je de dualiteit in jezelf kunt overstijgen. Laten we hopen dat we hiermee met een mooie groep mensen een geweldige shift op gang kunnen brengen.

Bonus!

Daarnaast krijg je toegang tot een meer dan geweldige bonus ter waarde van €197,00. Je krijgt de opnames van het 2 daagse Online Geld is Liefde Event met de titel: Bevrijd jezelf. Dit event is inclusief mega krachtig werkboek. HIER kun je eventueel alles lezen over dit event.

Dit is wat de opnames van dit event je gaan brengen:

 • Je gaat helderheid krijgen waarom geld op komt dagen in je leven zoals het op komt dagen.
 • Vervolgens creëer je helderheid over wat je IN jezelf kunt veranderen om een andere realiteit met geld te kunnen gaan ervaren.
 • Je gaat zien wat jouw unieke waarde is.
 • EN je gaat zien wat je na het volgen van de replay, van dag tot dag, anders kunt doen in je leven om te implementeren wat je hebt geleerd. Zodat het niet alleen 2 dagen zijn waarin je een tijdelijke “boost” ervaart, maar waar er vooral op een wezenlijk niveau iets verandert in je leven.
 • Je gaat letterlijk IN de persoon stappen die is waar je wilt zijn. Door het claimen van je nieuwe zelfconcept, zal je fysieke realiteit mee veranderen.

Jouw Investering

We hebben geprobeerd de investering voor dit programma zo laag mogelijk te houden om de shift naar liefde voor iedereen toegankelijk te houden.

De waarde van dit programma is €197.00. Maar jouw investering is slechts €37.00 ex BTW voor alle 23 modules EN de meer dan geweldige bonus twv €197,00.

Je kunt je ook aanmelden samen met een vriend of een vriendin en dan is je investering €47,00 ex BTW voor jullie beiden.

“When your desires are strong enough you will appear to possess superhuman powers to achieve.” – Napoleon Hill

Aanmelden voor dit programma is momenteel niet mogelijk.

Want wie zijn wij om dit aan je te leren?

Wie is Maartje volgens Josje?

Maartje is zonder twijfel de meest krachtige creator die ik ken. Ze is gepassioneerd, heeft ongelooflijk veel kennis van creatie en de universele wetten en is ENORM toegewijd. Werkelijk toegewijd aan wat er nodig is in de wereld en ze komt iedere dag opdagen.
Ze is super krachtig; als ik bedenk wat zij allemaal al gecreëerd heeft.. van tienduizenden euro’s per maand omzetten tot alle bizar goede content die zij schrijft, consequent deelt en in haar programma’s verwerkt… Ze doet het gewoon, ieder woord is raak en haar energie is aanstekelijk!
Ze wordt gedreven door liefde. Heeft het lef om iedere dag te onderzoeken wat werkelijke liefde is en dat aan zichzelf en daarmee aan anderen te geven.
Ze is bereid om overal naar te kijken en om in ieder moment te groeien.
Ze is ook nog eens super grappig en leuk gezelschap.
We hebben samen de afspraak om iedere dag te focussen op die ene stap vooruit, die ene stap richting de nieuwe aarde. Met de belangrijke regel dat het simpel én super vreugdevol ‘moet’ zijn.
En dit samenwerken, deze verbinding, zorgt ervoor dat we het beide ook echt DOEN.

Lees HIER meer testimonials over Maartje

Wie is Josje volgens Maartje?

Ik ontmoette Josje in 2014 op een van haar Vrouw & Passie Events. Vrouw en Passie was destijds een netwerk en tijdschrift dat Josje had opgezet om vrouwen te inspireren om hun Passie te leven.
Ik weet nog zo goed dat ik in de zaal zat en ik had ZO veel bewondering voor Josje. Ik had zo’n diep respect voor haar visie en haar drive en voor wat ze al bereikt had met haar Missie.
Dat inspireerde me enorm. Ik dacht toen ik Josje op het podium zag staan voor al die honderden mensen: “Daar hoor ik OOK. En als Josje het kan, kan ik het misschien ook.”
In de loop der jaren leerden Josje en ik elkaar persoonlijk kennen en werden we vriendinnen.
Het is eerlijk gezegd lastig om de impact te beschrijven die Josje heeft op mijn leven en ik weet de levens van honderden of waarschijnlijk duizenden andere pioniers in Nederland.
Josje heeft het vermogen dat je je ECHT gezien voelt. Ze heeft het vermogen om door je maskers heen te kijken en ziet wie je ECHT bent.
Josje is een onvoorwaardelijke cheerleader voor iedere Pionier in Nederland.
Ze is zacht en warm en betrokken, maar zal tegelijkertijd nooit toestaan dat je in je eigen bullshit blijft hangen.
Ze nodigt je keer op keer uit om je beperkende verhalen los te laten en om te connecten met je grootsheid en je ware zelf.
Ze is extreem scherp in wat er onder de oppervlakte speelt. Met Josje haar hulp heb ik een aantal van mijn grootste blokkades op kunnen lossen. Ze legt verbanden en ziet zaken die andere mensen niet zien en die coaches niet konden zien waar ik tienduizenden euro’s aan heb betaald.
Ik weet en voel aan alles dat ze hele speciale lijntjes heeft met het onzichtbare veld.
Ondanks dat ze al ZO veel succes heeft gehad, is ze enorm bescheiden en gewoon heel dienstbaar en toegewijd aan het faciliteren van de shift die we met de aarde aan het maken zijn.
Ik ben super blij en dankbaar voor mijn mooie en krachtige co-creaties met Josje, ik weet zeker dat ze voor veel meer mensen een enorme bijdrage gaat zijn.

Wij willen je dus met HEEL ons hart uitnodigen om je aan te melden voor dit programma.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401