Online Geld is Liefde Event – Bevrijd Jezelf!

We zien dit iedere dag: aan de ene kant is er een diep verlangen om vrede en harmonie te ervaren met geld.

Maar dat is niet de realiteit die de meeste bewuste en spirituele mensen van dag tot dag leven.

Voor veel van hen is geld nog een “gedoe” en zouden we willen dat geld er gewoon niet zou zijn.

Maar ligt dat aan het geld ZELF of aan onze projecties er op?

Manifesteer geld met behulp van je gidsen. Buddha beeld met luchtballonnen.Moet geld ingewikkeld zijn of is het mogelijk om geld als iets heel simpels te zien:

Een tool die je support op je aardse reis.

En wat als jij je op je Missie richt en op wat je op aarde te doen hebt, dat geld er gewoon altijd kan zijn? Je hoeft geen geld te “hebben” of te “krijgen” of te “verdienen.” Geld stroomt door je heen als een liefdevolle energie die je ontvangt in dankbaarheid en vervolgens weer door laat stromen.

Josje en ik geloven dat dat mogelijk is dat geld er zal zijn. Dat de juiste hoeveelheid geld er zal zijn of precies het juiste moment als jij jouw weerstanden naar geld toe helemaal los gaat laten en het kan laten stromen zoals het wil en kan stromen.
Keer op keer komen we dat tegen in onze realiteit en zien we daar de bewijzen van.

De vraag is: wat heb je nodig om de weerstand tegen geld los te laten en jouw oude verhalen los te laten?

Dit event is bedoeld om dat concept samen met jou te onderzoeken.
Dit event is niet een event waar we alleen maar kennis overdragen. Dit is een event om samen te onderzoeken, delen en helen. En daarmee samen in een compleet nieuwe energie te shiften op het gebied van geld.

“There is no one to change but self; that self is simply your awareness, your consciousness and the world in which it lives is determined by the concept you hold of self. It is to consciousness that we must turn as to the only reality.” — Neville Goddard

“Zo binnen, zo buiten.”

Als je je (zelf)concept over geld verandert, dan zal de hele realiteit met je mee veranderen.

Dan zul je jezelf kunnen bevrijden van schuld en schaamte en negatieve projecties en zul je shiften in de energie van harmonie en vrede met geld.
Dan zul je vreugde kunnen gaan ervaren over jouw relatie met geld.

De focus zal dan komen te liggen op het leven van je leven en de energie van geld zal er gewoon ZIJN. En dan kun je bewuste keuzes gaan maken om die energie van geld te gebruiken om jou verder te supporten in jouw Missie en met het leven dat jij wilt creëren voor jouzelf en de mensen om je heen.
Dit vraagt commitment om het oude los te laten en het nieuwe op te bouwen.

Dit event staat helemaal in het teken van het ontdekken en het shiften van jouw (zelf)concept over geld.

We gaan BLOED eerlijk kijken naar jouw diepste overtuigingen en gedachten over geld.

We hebben hier een aantal mooie oefeningen voor die je hiermee gaan helpen.
Daarna gaan we je helpen om een nieuw zelfconcept over geld te creëren wat helemaal af is gestemd op de persoon die je WILT zijn.
Daarnaast gaan we kijken welke geïnspireerde acties er komen vanuit dat Nieuwe Geldconcept.
We gaan kijken wat de grootste waarde is die jij met de wereld kunt delen.

En met AL deze zaken gaan we dieper in jouw creatiekracht.
Als DE creator van jouw realiteit bepaal jij hoe jij jouw leven vormgeeft en hoe het leven komt opdagen voor jou.
Het voelt enorm verrijkend om dat op de diepste manier te gaan voelen en dat zal een hele grote bijdrage zijn aan de belangrijke taak die jij te vervullen hebt op aarde zodat je er echt op een diepe manier kan zijn voor anderen.

“There is nothing God cannot do! Do not think that one who is fabulously rich has an influx of spirit which differs from yours. He is imagining wealth, either wittingly or unwittingly; but you can do it knowingly.” – Neville Goddard

Praktische Details

Dit online event heeft plaatsgevonden. Het is op dit moment niet mogelijk om de opnames apart te bestellen.

We hebben een aantal van onze meest effectieve oefeningen gedaan en onze shift/helingstools geleerd. Daarnaast zijn we helemaal in de energie van geld gedoken en zullen de gesprekken en verhalen je helpen om je perspectief te veranderen.

Wat krijg je? 
De video opnames van deze 2 dagen met oa:

 • Intentie zetten voor jouw relatie met geld en grondingsoefening.
 • Oefening: Stip op de Muur, waar focus je je op? Wat is jouw doel?
 • Helderheid creëren in jouw huidige geldverhaal?
 • Oefening: Waar sta je nu?
 • Open gesprek over ontvangen.
 • Oefening: Waarom hou je vast aan je blokkades?
 • Afstemoefening: De ware energie van geld
 • Oefening: Wat is jouw Nieuwe geldverhaal?
 • Oefening: Wat ga je nu praktisch in je leven veranderen om dit geldverhaal ook daadwerkelijk te gaan leven?

Geld is er om voor ons te zorgen! Om onze dromen waar te maken. Wil je dat geld ook zo komt opdagen? Ben je bereid om te shiften wat er geblokkeerd wordt? Dan is dit event perfect voor jou om te volgen.

“Ask yourself how you would feel and what you would be doing if your business venture were a great success. Become identified with that character and feeling and you will be amazed how quickly you will realize your dream. The only sacrifice you are called upon to make, is to give up your present concept of self and appropriate the desire you want to express.” — Neville Goddard

Wat gaan deze opnames je verder brengen?

 • Je gaat helderheid krijgen waarom geld op komt dagen in je leven zoals het op komt dagen.
 • Vervolgens creëer je helderheid over wat je IN jezelf kunt veranderen om een andere realiteit met geld te kunnen gaan ervaren.
 • Je gaat zien wat jouw unieke waarde is.
 • EN je gaat zien wat je na het volgen van de replay, van dag tot dag, anders kunt doen in je leven om te implementeren wat je hebt geleerd. Zodat het niet alleen 2 dagen zijn waarin je een tijdelijke “boost” ervaart, maar waar er vooral op een wezenlijk niveau iets verandert in je leven.
 • Je gaat letterlijk IN de persoon stappen die is waar je wilt zijn. Door het claimen van je nieuwe zelfconcept, zal je fysieke realiteit mee veranderen.

When people ask me about my success, I must say, that I believe it is because I have never made ‘making money’ my goal: My goal is the wise, productive use of money.” This man’s inner conversations are based on the premise that he already has money, his constant inner question: the proper use of it. – Neville Goddard

Want wie zijn wij om dit aan je te leren?

Wie is Maartje volgens Josje?


Maartje is zonder twijfel de meest krachtige creator die ik ken. Ze is gepassioneerd, heeft ongelooflijk veel kennis van creatie en de universele wetten en is ENORM toegewijd. Werkelijk toegewijd aan wat er nodig is in de wereld en ze komt iedere dag opdagen.
Ze is super krachtig; als ik bedenk wat zij allemaal al gecreëerd heeft.. van tienduizenden euro’s per maand omzetten tot alle bizar goede content die zij schrijft, consequent deelt en in haar programma’s verwerkt… Ze doet het gewoon, ieder woord is raak en haar energie is aanstekelijk!
Ze wordt gedreven door liefde. Heeft het lef om iedere dag te onderzoeken wat werkelijke liefde is en dat aan zichzelf en daarmee aan anderen te geven.
Ze is bereid om overal naar te kijken en om in ieder moment te groeien.
Ze is ook nog eens super grappig en leuk gezelschap.
We hebben samen de afspraak om iedere dag te focussen op die ene stap vooruit, die ene stap richting de nieuwe aarde. Met de belangrijke regel dat het simpel én super vreugdevol ‘moet’ zijn.
En dit samenwerken, deze verbinding, zorgt ervoor dat we het beide ook echt DOEN.

Wie is Josje volgens Maartje?

Ik ontmoette Josje in 2014 op een van haar Vrouw & Passie Events. Vrouw en Passie was destijds een netwerk en tijdschrift dat Josje had opgezet om vrouwen te inspireren om hun Passie te leven.
Ik weet nog zo goed dat ik in de zaal zat en ik had ZO veel bewondering voor Josje. Ik had zo’n diep respect voor haar visie en haar drive en voor wat ze al bereikt had met haar Missie.
Dat inspireerde me enorm. Ik dacht toen ik Josje op het podium zag staan voor al die honderden mensen: “Daar hoor ik OOK. En als Josje het kan, kan ik het misschien ook.”
In de loop der jaren leerden Josje en ik elkaar persoonlijk kennen en werden we vriendinnen.
Het is eerlijk gezegd lastig om de impact te beschrijven die Josje heeft op mijn leven en ik weet de levens van honderden of waarschijnlijk duizenden andere pioniers in Nederland.
Josje heeft het vermogen dat je je ECHT gezien voelt. Ze heeft het vermogen om door je maskers heen te kijken en ziet wie je ECHT bent.
Josje is een onvoorwaardelijke cheerleader voor iedere Pionier in Nederland.
Ze is zacht en warm en betrokken, maar zal tegelijkertijd nooit toestaan dat je in je eigen bullshit blijft hangen.
Ze nodigt je keer op keer uit om je beperkende verhalen los te laten en om te connecten met je grootsheid en je ware zelf.
Ze is extreem scherp in wat er onder de oppervlakte speelt. Met Josje haar hulp heb ik een aantal van mijn grootste blokkades op kunnen lossen. Ze legt verbanden en ziet zaken die andere mensen niet zien en die coaches niet konden zien waar ik tienduizenden euro’s aan heb betaald.
Ik weet en voel aan alles dat ze hele speciale lijntjes heeft met het onzichtbare veld.
Ondanks dat ze al ZO veel succes heeft gehad, is ze enorm bescheiden en gewoon heel dienstbaar en toegewijd aan het faciliteren van de shift die we met de aarde aan het maken zijn.
Ik ben super blij en dankbaar voor mijn mooie en krachtige co-creaties met Josje, ik weet zeker dat ze voor veel meer mensen een enorme bijdrage gaat zijn.

Wij willen je dus met HEEL ons hart uitnodigen om je aan te melden voor dit online Geld is Liefde Event.

“Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion.” ― Rumi