Yessssss! Dank je wel dat je je aan hebt gemeld voor deze Gratis Online Masterclass: Creëer jouw ideale Afstemritueel!

EN ik deel zo met je hoe je OOK nog toegang kunt krijgen tot het SUPER Krachtige Visualisatie Pakket. Maar eerst dit:

Je krijgt 2 verschillende mails van ons. Een met een deelcode en uitleg over hoe je het visualisatiepakket kunt ontvangen. De andere met de de replay naar de Masterclass. Heb je die niet ontvangen? Kijk even in de spambox. Ook daar geen mail? Stuur dan een mail naar [email protected]

EN je kunt dus OOK nog toegang krijgen tot het Gratis Visualisatie Pakket met maar liefst 10 Krachtige Visualisaties ter waarde van €77,00. 

10 visualisaties om af te stemmen op overvloed, overgave en ZIJN!

De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze eigen realiteit creëren: zo binnen, zo buiten. Maar de meeste mensen hebben nog maar nauwelijks een idee van de kracht en de potentie die in hen verscholen ligt. De meeste mensen werken mega hard om de dingen voor elkaar te krijgen OF ze doen juist niets en hopen dat het hen toevallig “overkomt.” Maar het enige dat er aan het einde van de dag voor nodig is, is een shift in bewustZIJN. Vanuit een ander bewustzijn, kun je van de ene op de andere dag een hele andere realiteit voor jezelf creëren.

En dat is precies waar je met deze visualisaties op in kunt tappen!

Je ontvangt visualisaties die je helpen om af te stemmen op overvloed, overgave en zijn om de ultieme creatiekracht in jouw wakker te maken. Maar niet vanuit forceren of hard werken, maar vanuit de volledige potentie die al IN je zit.

Je ontvangt de volgende visualisaties:

  1. Afstemmen op de magie die het leven IS!
  2. Afstemmen op Liefde!
  3. Afstemmen op Grootse Resultaten!
  4. Afstemmen op Geld!
  5. Afstemmen op jouw zielsklant!
  6. Afgestemd leven!
  7. Afstemmen op geïnspireerde actie!
  8. Afstemmen op onbeschaamd jezelf zijn en daar (veel) geld mee verdienen.
  9. Afstemmen op je welvarende JIJ
  10. Afstemmen op jouw magnetische zelf!

“Vanmorgen visualisatie 9 en 6 gedaan. Wow. Echt wow. Had het idee dat ik bijna mijn bed ging uitstijgen zo’n energie kwam er steeds door me heen.”

“Wow, dank je wel lieve Maartje. Wat een ongelooflijk mooie en krachtige visualisaties! Ik kijk er naar uit om de krachtige visualisaties steeds weer opnieuw te kunnen beluisteren.”

Je kunt dit gratis pakket ontvangen door andere mensen uit te nodigen om ook mee te doen aan deze gratis Masterclass.

HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN om het Gratis Visualisatie Pakket te ontvangen is:

1. Je eigen persoonlijke link (die je in de box aan de rechterkant van de pagina of in de welkomst email vindt) te delen met jouw vrienden of kenissen. Je kunt je persoonlijke deellink naar ze toesturen via email of whatsapp OF de link delen op Social Media.
2. Ervoor zorgen dat er tenminste 3 van hen zich OOK aanmelden voor De gratis Masterclass: Creëer jouw ideale Afstemritueel.
3. Je mailbox in de gaten houden, want dan ontvang je automatisch het GRATIS Visualisatie Pakket.

Ik denk dat dit SUPER waardevol is voor HEEL veel mensen aangezien de meeste mensen zich nog steeds iedere dag opofferen om hun verlangens tot leven te brengen, ALS ze er uberhaupt al aan beginnen. En dat is super zonde want onze verlangens zijn ons persoonlijke navigatiesysteem en geven richting aan wat we hier op aarde komen doen.

Liefs, Maartje