live workshop: Hoe creëer je jouw Business vanuit afstemming en Liefde? 

Voor wie is deze workshop bedoeld?

* Je bent een healer, een coach, een spirituele ondernemer, een creatieveling, Nieuwetijdsleider, Influencer en je hebt een Missie of je voelt gewoon de drive om geld te verdienen door jezelf te zijn.
* Jij bent een avonturier en een vrije ziel. Jij gelooft dat er “meer” is in het leven, je hebt grote dromen en je wil die dromen waarmaken. Op zielsniveau geloof en weet je dat je alles kan bereiken waar je naar verlangt!
* Jij verlangt naar een leven in totale vrijheid en jij wil JOUW leven op JOUW manier creëren!
* Jij past niet in een hokje, er is maar een JIJ en die Jij die je bent, wil je ten volste tot expressie brengen in de wereld. Gebaande paden zijn niets voor jou, jij wil jouw eigen pad kiezen!
* Jij hebt van jouw passie en/of levensdoel jouw werk gemaakt (of wil dit gaan doen.)
* Jij wil het leven niet alleen leven, maar je wil jouw leven zelf creëren. Samen met andere prachtige creators!
* Je voelt dat je geleid wordt en je voelt dat er “grote” dingen voor je in het verschiet liggen! Ja, je wil er eindelijk voor uit gaan komen: Jij bent geboren voor grootsheid!

Kortom: Je hebt een droom en een Missie.

Je voelt iedere dag de pull om te creëren.
Je wilt niet alleen mensen dienen en een bijdrage leveren maar ook je eigen leven vanuit vrijheid, overvloed en vreugde creëren.

Je voelt een diep verlangen om de energie van angst te transformeren in Liefde en de dualiteit van deze realiteit te overstijgen.

In je hoofd en in je fantasie is het altijd super mooi.
En er is dat kleine stemmetje diep van binnen die ook zegt dat het mogelijk is.

Maar toch …. van dag tot dag loop je vaker vast dan je zou willen.
En ziet de werkelijkheid er nog niet altijd zo uit zoals je weet dat het mogelijk is.
Er zit een gat tussen je visie en wat je voelt als je afstemt op hoe je business er uit kan zien en tussen de realiteit die je nu ervaart.

Het gevoel en het innerlijk weten is er.
De connectie voel je als je alleen bent en afstemt op wat er mogelijk is voor je.
Maar de uitvoering is soms nog een ander dingetje.

Maar dan ervaar je weer die twijfels en angsten:

“Ben ik wel op het goede pad?”
“Is dit wel echt voorbestemd?”
“KAN ik dit wel?”
“Heb ik wel de juiste kennis en kwaliteiten om mijn Missie ECHT op een grootse manier in de wereld te zetten?”
“Verzin ik dit niet allemaal?”

En dan laat je je weer terugtrekken in Collectieve angsten en overtuigingen die eigenlijk niet meer werken en ZO over de datum zijn.
Maar bijna iedereen geloofd ze. Wie ben jij om te denken dat het anders kan?
Wie ben jij om iedere dag te doen wat ECHT goed voelt EN daar (veel) geld mee te verdienen?
Wie ben jij om dat dan ook daadwerkelijk te gaan DOEN?

Dit is wat ik met je wil delen en waar we dieper op in gaan duiken:

Ja, je bent op het goede pad.
Ja, alles waar je naar verlangt is mogelijk.
Ja, als je een verlangen hebt, dan biedt het Universum ook daadwerkelijk de mogelijkheden en de middelen. Het is een Universele Wet.

Het ego (onze gedachten) zijn aanhoudend. Maar er zijn manieren om daarvoor bij te komen en om ECHT te gaan connecten met wat onze ziel ons wil vertellen.
En daar gaan we in deze workshop mee aan de slag.

Dit is wat er aan bod gaat komen:

*** Hoe laat je het Universum de CEO van je business zijn?

Dit is de tijd dat we de shift aan het maken zijn naar EENHEID. Het eenheidsbewustzijn op de aarde wordt steeds groter en groter. En om dat toe te passen op je business is ZO krachtig. Je hoeft het niet allemaal zelf te verzinnen. Er staat een hele wereld aan ongeziene krachten tot jouw beschikking. Ik ga je leren wat er voor nodig is om daar op in te tappen en daar gebruik van te maken om meer succes, overvloed en resultaat te creëren.

*** Hoe connect je met je Soulmate klant ECHT van hart tot hart en van ziel tot ziel?

Veel ondernemers hebben een tekort aan klanten omdat ze veel angsten hebben naar andere mensen toe. Al vanaf kleins af aan sluipen er overtuigingen in ons leven die een DIEPE impact op ons kunnen hebben.
Zo droeg ik bijvoorbeeld de overtuiging dat ik HEEL hard moest werken om mijn waarde te laten zien. Die overtuiging zorgde er voor dat ik maar NET genoeg klanten binnen kon laten, want er zat iets heel engs in mijn klanten dienen, hoe geweldig ik het ook vond. Ik was namelijk altijd bang dat ik niet genoeg deed en niet genoeg gaf. Ik was me altijd aan het bewijzen. En dat was uitputtend, waardoor ik niet veel klanten binnen kon laten.
Zie je hoe onbewuste overtuigingen een ENORME impact op je business kunnen hebben?

We gaan kort kijken naar de belangrijkste overtuigingen die je hebt mbt het co-creëren met andere mensen en vervolgens ga ik je leren hoe je die hart tot hart en ziel tot zielsconnectie met klanten kunt hebben. Hierdoor kun je ze magnetisch naar je toe gaan trekken en dat is een super waardevolle “skill” om te hebben.

*** Hoe stem je jouw aanbod helemaal af op je Soulmate klant?

Als het gaat om het creëren van je aanbod is het makkelijk om in je hoofd terecht te komen.
“Is het wel goed genoeg?”
“Gaan mensen hier wel voor betalen?”
Ook het structureren van het aanbod is vaak een dingetje.
Ik ga je op deze dag wat makkelijke en praktische (en afgestemde!) tips geven over hoe je jouw aanbod met meer vertrouwen kunt gaan creëren zodat het helemaal afgestemd voelt op zowel jou als je klant.

*** Hoe doe je sales en marketing op een manier die SUPER goed voelt?

Sales en marketing is SUPER belangrijk in IEDERE business, ook voor jou als creatieve, spirituele Krachtige Creator.
Maar toch doen veel Krachtige Creators te weinig aan sales en marketing omdat ze zich nog te veel laten leiden door angsten en overtuigingen dat ze niet “salesy” willen zijn.
Daardoor komt er vaak te weinig geld binnen. SUPER jammer want je doet hele goede en mooie dingen en dat mag echt op een veel krachtigere manier de wereld in.
Op deze dag ga ik je de belangrijkste tips geven die sales en marketing fun en makkelijk maken zodat je ZIN krijgt om je werk op een krachtigere manier de wereld in te zetten.

*** Hoe loop je niet vast in alles wat je moet doen van dag tot dag? Hoe blijf je afgestemd?

Veel Zielsondernemers kunnen connecten met hun grote visie als ze afstemmen of mediteren of visualiseren, maar je moet ook van dag tot dag de acties nemen om echt dat momentum op te bouwen waar je naar verlangt.
Dus hoe zorg je er voor dat je acties vanuit afstemming neemt? Ook daar gaan we het over hebben.

En volle dag dus met een BERG aan inspiratie.
Ja, je bouwt je business van dag tot dag, maar af en toe heb je de inspiratie nodig die je een grote stap verder gaat brengen.
Investeren in je Missie en je business is mega belangrijk als Krachtige Creator.

Ik nodig je dus ook met heel mijn hart uit om aanwezig te zijn op deze krachtige dag.

Praktische details

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 29 november.

De investering voor deze dag is €197,00 ex BTW.

Dit is een VIP workshop. Er is dus plek voor maximaal 7 mensen! Op dit moment zijn er nog 3 plekken vrij!

Deze dag vindt plaats in onze trainingsruimte in Kamerik. Je ontvangt het exacte adres na aanmelding.
De dag is van 10.00 tot 16.00 a 17.00 uur, inloop vanaf 09.30
Je ontvangt geen apart ticket. Als je jouw plek hebt gereserveerd, sta je op de lijst en kun je gewoon komen.

Lunch en hapjes en drankjes zijn inclusief. Geef eventuele dieetwensen door via [email protected]

Dit gaat een Magische workshop worden! Als je weet hoe je in kunt tappen op de energie van Creatie dan is ALLES mogelijk. Ik mag het keer op keer ervaren in mijn leven als ik zie hoe alles zich ontvouwt op manieren waarvan de meeste mensen denken dat het niet mogelijk is. Maar Creatie heeft ECHT oneindige mogelijkheden. Iedere limiet die je jezelf oplegt is in de kern niet waar. Het is een illusie. En als je dat gaat voelen en begrijpen EN gaat toepassen in je leven, dan zal je leven totaal veranderen! 

Iets meer over mij …

Mijn naam is Maartje Koper en ik ben Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach voor bezielde Missie Ondernemers, creatievelingen, kunstenaars, Nieuwetijdsleiders en artiesten en iedereen die geld wil verdienen door gewoonweg zichzelf te zijn.

Ik help jou om je blokkades te shiften, je missie te gaan leven op de meest krachtige manier en het leven en de onderneming te creëren waar je voor geboren bent. Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…

Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren meer dan 150.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden uren op you tube doorgebracht. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

In 2014 stopte ik met mijn baan in loondienst om ECHT mijn droomleven en mijn droomonderneming te gaan creëren en toen kwam ik er eigenlijk pas achter hoeveel blokkades ik had, vooral op het gebied van geld. Toen zag ik ZO duidelijk dat ik al die tijd in werk ben blijven hangen dat me ongelukkig maakte VOOR het geld. En toen pas kwam ik er ook achter wat er voor nodig is om geld te verdienen met je passie. Dat geld moeilijk is, alleen maar kan komen door hard te werken en door af te zien, zit ZO diep in ons systeem. Maar met behulp van alles wat ik had geleerd door de Wet van Aantrekkingskracht te bestuderen brak ik keer op keer door iedere geldblokkade heen die ik tegenkwam.

Daardoor verdiende ik na 15 maanden al 2 keer zo veel als dat ik met mijn baan in loondienst ooit heb gedaan en na 3 jaar verdiende ik zelfs meer dan €50.000 euro per maand en nog voelde ik dat dat slechts het begin is van alles wat er mogelijk is. En je zult me altijd hetzelfde horen zeggen: het gaat niet om het geld, maar het gaat om het feit dat geld en het leven van je Missie een krachtige spirituele transformatietool is die je uitdaagt om je volledige ruimte in te nemen en die je uitdaagt om altijd naar dat volgende niveau te groeien. En ik heb gemerkt dat ik niets lievers doe dan mensen daar mee te ondersteunen.

Wanneer is het beter om NIET naar deze transformerende dag te komen?

Als je je situatie qua geld en manifestatie wel goed vindt zoals hij nu is.
Als je weet dat je hoe dan ook niet gaat doen wat ik tegen je ga zeggen dat er voor nodig is.
Als je niet tegen mijn directe en soms prikkelende manier van coachen kunt.
Als je jezelf tegenhoudt met allerlei excuses zoals: geen geld, geen tijd, te ver weg of ze gaat me vast iets anders verkopen op deze workshop en daar heb ik allemaal geen zin in.

Maar weet jij dat dat niet voor jou geldt? Dan nodig ik je met heel mijn hart uit om naar deze workshop te komen.
Je gaat naar huis met veel inzichten en nieuwe inspiratie voor jouw volgende stappen.
Je hebt de kans om jouw vragen aan mij te stellen en je gaat leren waar het bij jou blokkeert mbt jouw geldstroom EN wat je er aan kunt doen.

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401