Met heel mijn hart wil ik je uitnodigen voor het coachingsprogramma: Jouw Miljoen Euro Missie. 

Verpak en verkoop je kennis, expertise maar vooral je ENERGIE.
Stap volledig IN je Missie, ontdek je boodschap en stap in het overvloedige leven waar je voor geboren bent.

Leer hoe je kunt resoneren met jouw unieke Zielsfrequentie zodat je alles waar je naar verlangt in je leven en je business kunt manifesteren op een manier die makkelijker is dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.

Voel je dat je een Missie hebt? Voel je dat er iets in je zit dat je DOL graag met de wereld wil delen?

Maar zit je jezelf soms in de weg, of heb je geldblokkades en moeite met je creatiekracht in goede banen te leiden? Heb je last van uitstelgedrag of wil je soms te veel in een keer doen?
Heb je niet de juiste strategie of support om je te ondersteunen in jouw transformatie naar Divine Service naar jezelf EN naar je klanten en je familie?
Is je Creatiekracht daarom niet zo sterk als dat je voelt dat mogelijk is?

Het is tijd om daar NU verandering in aan te brengen. Je kan ZO veel meer dan je zelf denkt en het is tijd om te gaan leven vanuit jouw volste potentie!

Voel je in je hart dat je een Krachtige Creator bent? Dat je een missie hebt en een drive om alles uit het leven te halen wat er in zit?

Die krachtige persoon zit al IN jou en met het loslaten van jouw blokkades, leren hoe creatie ECHT werkt, diepe healing en simpele, maar effectieve business strategie gaan we die persoon tot leven laten komen!

Het is mijn ZielsMissie om, als Wet van Aantrekkingskracht expert en Business alignment coach, jou te leren hoe je een MEESTER manifestator wordt en om zo veel mogelijk mensen op de wereld te helpen hoe ze de meest Krachtige Creator kunnen worden die ze kunnen zijn.

Ik help Krachtige Creators, Starseeds, Twinflames, Creatieve ondernemers, Influencers, Coaches, Healers, leiders van deze nieuwe tijd en iedereen die geld wil verdienen met zijn of haar missie of gewoon door zichzelf te zijn hoe ze op de meest magische manier hun leven en hun business kunnen manifesteren.
Ik leer ze hoe ze hun leven kunnen creëren met behulp van de Universele Wetten van Creatie zodat ze moeiteloos meer klanten, geld en creativiteit aan kunnen trekken en VOORAL meer vrijheid, connectie met hun Ziel en de Bron van alle Creatie, flow, fun, gemak en liefde.

Krachtige Creator, Hoe zou het voor je zijn om …

 • EINDELIJK je eigen pad te kunnen volgen? Te leren hoe Creatie ECHT werkt?
 • Te leren en te ERVAREN welke Magie je in jouw leven kunt manifesteren als je jouw Unieke Zielsfrequentie gaat volgen?
 • Connecties met mensen (familie, vrienden, klanten en een romantische partner) te gaan ervaren die mooier, krachtiger en meer supportive zijn dan je ooit voor mogelijk kon houden?
 • Een meester wordt in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jou heen mag ontstaan?
 • Iedere dag 100% jouw afstemming te kunnen volgen?
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment?
 • Compleet afgestemd te zijn op de frequentie van overvloed?
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt?
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan?
 • Voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie? Zo veel als waar je naar verlangt!
 • Gewoon kunt WETEN door af te stemmen en het toepassen van simpele business strategie hoe je klanten kunt krijgen en geld kunt verdienen?
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar heerlijk creëren wat je ECHT van binnen voelt EN daar geld mee verdienen.
 • Te weten en voelen EN ervaren dat je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt?
 • Toegang te krijgen tot een afgestemd programma dat je de tools en de support geeft om dit mogelijk te maken?

Hoe gaan wij je helpen om die shift te maken en het leven en de business te creëren waar je naar verlangt?

Hoe gaan wij je helpen om die shift te maken en het leven en de business te creëren waar je naar verlangt?

Stap 1. Je gaat je diepste wensen naar boven halen en je gaat leren hoe we onze realiteit creëren zodat je jouw verlangens werkelijkheid kan laten worden.

Je gaat EERLIJK kijken naar waar JIJ heen wilt. Niet je familie, de maatschappij of wie dan ook. Nee, we gaan kijken wat JOUW verlangens zijn en ik ga je exact uitleggen wat je moet weten om iedere droom in realiteit neer te zetten.

Stap 2. Je gaat je cashflow op gang brengen.

Een van de grootste problemen van Krachtige Creators is het gebrek aan geld. Je gaat je missie en de waarde die je te bieden hebt aan de wereld verpakken in een super aantrekkelijk aanbod, waar een goede marketingstrategie achter zit. Dit gaat er voor zorgen dat je geld kunt verdienen op een meer voorspelbare manier en daardoor juist de vrijheid kunt creëren waar je naar verlangt.
Als je hier weerstand bij voelt, no worries. Ik ga het op zo’n manier delen dat het fun is, super waardevol voor je klanten en dat er een moment komt dat je gaat denken: “Omg, als ik wist dat het zo simpel en leuk kon zijn, dan had ik het al eerder gedaan.”

Stap 3. Coaching

Je kunt iedere maand je vragen stellen tijdens de Coachingcalls mbt het opzetten van je business en het vinden van jouw afstemming.

Stap 4. Stap in jouw Creatiekracht en je missie en doe iedere dag van je leven waar je zin in hebt!

Je gaat heerlijk ontdekken hoe Creatie werkt en hoe je van jouw leven en jouw business een speeltuin kunt maken waarin je alles van jezelf kwijt kunt.

Alle Modules en Bonussen van “Jouw Miljoen Euro Missie” op een rijtje

Module 1: Jouw Miljoen euro Mindset & Bewustzijn

JIj als persoon verandert niet door veel geld te ontvangen, maar je mindset verandert wel! Jij bent een God of Godin! Jij hebt een geweldige missie waarmee je een waar geschenk bent voor de wereld.
De wereld zit VOL mogelijkheden en kansen en het is een kwestie van je mindset en je bewustzijn shiften om die kansen en mogelijkheden te ZIEN en te PAKKEN. In deze module ga ik je helpen om in deze mindset te komen.
Je zult voelen dat je in deze module jouw eerste stappen zet op weg naar jouw GOUD.

Bonus workshop: Van Ego naar Ziel.
Daarnaast ga ik met je delen hoe je de shift van Ego naar Ziel kan maken. Ik heb een overzicht van 18 punten zodat je weet en voelt of je handelt vanuit ziel of ego.
EN ik leer je hoe de niveaus van bewustzijn werken en hoe je makkelijker kan shiften in Bewustzijn.

Module 2: Wat is jouw Miljoen euro Missie?

De meeste mensen zijn VEEL te bescheiden als het aankomt op hun missie. Jouw Missie is GOUD waard. In deze module wil ik samen met jou in dat Goud duiken.
We gaan kijken naar wat jouw missie is, maar dan standje UPLEVEL.
Als je meer vertrouwen in jezelf hebt dan OOIT. Hoe zou je dan communiceren?
Op welk level zou je mensen dan helpen?
Wat voor resultaten zullen ze dan halen als ze bij je zijn geweest?
En wat voor prijs staat daar tegenover?
Met al die dingen gaan we aan de slag.

Bonus: Jouw Ideale Miljoen euro klant.
Schets een haarscherp beeld van de ideale Miljoen euro klant die met liefde de investering betaald.

Module 3: Jouw Miljoen euro aanbod.

We gaan kijken naar alle waardevolle resultaten die je klanten halen omdat ze door jou geholpen worden. We gaan dat super helder krijgen.
We gaan daar een WAARDE aan koppelen zodat jij voortaan makkelijk hoge(re) bedragen kunt vragen voor je werk.
Dat betekent niet dat je geen low end aanbod mag hebben. Zeker niet. Dat heb ik ook en daar ga ik je zeker meer over leren! Maar op een gegeven moment komt jouw klant op een fase in zijn of haar ontwikkeling dat een e-boek of een low end training ze niet bij de volgende stap gaat krijgen. Daarom gaan we kijken wat voor reis jouw klant precies maakt en wat voor aanbod daar tegenover kan staan wat helemaal bij hun past en waar ze de waarde van inzien (omdat JIJ er de waarde van inziet!) We gaan kijken hoe je het BESTE aanbod mogelijk kunt samenstellen voor jouw Miljoen Euro klant.

Bonus video: De energetische reden dat je aanbod te versnipperd en te divers is en wat je er aan kunt doen.
Bonus: Salespagina checklist

Module 4: Jouw Miljoen euro Waarde & Prijs.

Ik ga je leren wat er voor nodig is om pakketten van 2,3, 5 of 10.000 (of nog meer!) euro aan te bieden.
Ik ga je leren hoe je op een high end manier hiernaar kunt kijken.
Wat voor verschil zou het maken in je leven als je deze week 2 pakketten van 5000 euro kunt verkopen?
En wat voor verschil zou het maken als je dat iedere week kunt doen?
Ik ga je leren wat er voor nodig is om een pakket te ontwikkelen waarmee je dat kunt doen en hoe je dat aan kunt bieden aan je klanten. OOK als je nog geen website of geen lijst hebt. Ik ga je precies leren hoe je dat dan doet!

Module 5: Miljoen euro Marketing & Sales.

Deze module staat helemaal in het teken van Marketing & Sales. Dit is een SUPER moeilijk onderwerp voor veel Missie Ondernemers omdat ondernemers die zo connected zijn met hun hart en ziel worstelen met zich niet op willen dringen of andere mensen forceren. Maar er IS een andere manier. Er IS een manier om sales als liefde te zien en vanuit verbinding te verkopen. In deze module leer ik je er alles over.

Bonus: Voorbeeld van een PDF die je na een gratis sessie aan mensen kunt sturen met een speciaal aanbod om ze HELL YES te laten zeggen.

Module 6: De grootste Zielsmissie-geld blokkades ontmaskerd en getransformeerd!

Spreekt voor zich toch? Er zijn een hoop dingen die Krachtige Creators tegen zichzelf zeggen dat ze het niet kunnen, het niet waard zijn, dat er toch al zoveel anderen zijn, dat ze niet bedolven willen worden onder al het social media geroep en lawaai en nog veel en veel meer. Ik ga je leren om een HELE andere kijk op blokkades te krijgen. ALL you need is a shift in consciousness.

Module 7: Manifesteer je grote doelen en dromen.

Abraham Hicks zegt het altijd: het is hetzelfde of je nu een knoop of een kasteel wilt manifesteren. Voor het Universum is er geen verschil in wat er voor nodig is. Maar hoe WERKT dat nu?
Hoe DOE je dat dan?
Hoe haal je jouw grote doelen dichterbij?
Welke shift is daarvoor nodig? Dat leer ik je allemaal in deze module.

Module 8: De Creatie sleutels om jouw Miljoen euro missie NU te gaan leven.

Wat is dan de volgende stap? Iedere dag op komen dagen.
Het lijkt logisch maar ik zie nog TE weinig mensen dit doen. Ik ga je leren wat er voor nodig is en die schop onder je prachtige derriere geven.
Ik leer je iets dat dit VEEL makkelijker gaat maken.
En je ontvangt mijn dagelijkse Biz en Marketing checklist zodat je een hele heldere focus kunt creëren!

Bonusmodule: Bouw een simpele automatische verkoopfunnel.

Je wilt het meeste van je tijd besteden aan het dienen van je klanten en aan sales en marketing en creatie.
Het is dus handig om een mini funnel in te bouwen waardoor klanten automatisch op je lijst komen en direct een aanbod krijgen om de volgende stap te nemen. Ik leg je niet alleen uit in deze module hoe je dat doet, maar ik laat het je ook zien. Ik neem je letterlijk live mee hoe ik mijn eigen mini-funnel bouw en wat hierbij belangrijk is.

Bonusmodule: Van low end naar High end Business model.

Er is geen EEN businessmodel dat voor IEDERE ondernemer werkt. Ik ben alle soorten ondernemers tegengekomen: Ondernemers die ALLEEN een High end Mastermind hadden, tot ondernemers die alleen een low end membership hadden. Je kunt met ieder business model succesvol worden. Het ligt eraan wat af is gestemd voor jou en wat werkt om je klant de resultaten te laten halen waar hij of zij naar verlangt.
Ik heb vanaf het begin van mijn business altijd een vorm van low end, middle end en high end gehad. In het begin creëerde en lanceerde ik VEEL programma’s, nu zit daar meer structuur in zodat ik mijn tijd en energie beter kan managen met de Nederlandse EN de Internationale business.
Ik ga je leren hoe dit businessmodel werkt, wat de voordelen en nadelen ervan zijn en hoe je het toe kan passen in jouw business.

Bonusmodule: Hoe stem je af om NU een sprong in je inkomsten te maken?

Als je dit programma volgt omdat je snel een sprong in inkomen wil maken, is deze bonusmodule voor jou. Ik leer je wat er voor nodig is qua bewustzijn EN qua praktische acties.

Bonusmodule: Contentmarketing, e-mail marketing, Social Media marketing en zichtbaarheid.

Ik HOU van contentmarketing. Het is, in mijn ogen, een van de meest simpele en effectieve manieren van marketing voor Krachtige Creators.
Als Creators willen we vooral CREËREN. Maar ik zie ook dat veel Krachtige Creators iedere keer hun hele business overhoop halen om hun Creatie drive te bevredigen. Super zonde van je momentum. Geloof me, ik heb dit OOK gedaan.
En ik heb toen OOK gehoord dat ik hier anders tegenaan moest gaan kijken.
En helaas was ik eigenwijs en moest ik er zelf achter komen 😉
Ik hoop dat jij het WEL van me aanneemt 😉
Je kunt je Creatiekracht namelijk beter helemaal in je marketing en sales gieten. Dan levert EN geld op EN je bouwt 10 x meer momentum op met je business.
In deze module deel ik er alles over.

Daarnaast ga ik in op wat e-mail marketing is en hoe je het op een super toffe manier voor je business gebruikt en hoe je wegwijs kunt worden in “Social media land” en hoe je omgaat met dat vervelende stukje zichtbaarheid.

Bonus Module: Jouw Meest Krachtige Boodschap op de Meest Krachtige Manier.

In deze bonusmodule gaan we er helemaal op induiken hoe je super krachtig op kunt dagen IN jouw boodschap.
Waar haal je het zelfvertrouwen vandaan om heel stevig ergens voor te gaan staan?
En WAAROM is jouw boodschap zo belangrijk? OOK als je een fysieke business hebt?
Waarom heeft jouw boodschap de potentie om HEEL veel geld en waarde te genereren?
Waarom is het JUIST belangrijk om te polariseren (dus dat mensen zich NIET aangesproken voelen door jou en je boodschap?)
Mensen blijven vaak wat op de oppervlakte omdat ze bang zijn voor kritiek. Maar met een “vanille-boodschap” stoor je niemand af, maar je trekt ook niemand aan. Dus hoe ga je daar mee om?

Bonus: Membership Mania Bundel

Je krijgt ook toegang tot eerdere modules die ik op heb genomen waarin ik je alles leer over het opbouwen van een Membership programma en een groepsaanbod.
Hoe zet je het op?
Hoe krijg je het vol?
Hoe zorg je voor retentie? (Dat mensen lid BLIJVEN?)
Voor en nadelen om wel of niet te kiezen voor een membership.
Membership marketing strategieën die wel en niet werken.
En nog veel meer.

Bonus: Toegang tot het Complete programma: Channel je Business twv €997,00

Je krijgt ook toegang tot het volledige online programma: Channel je Business. Alles is in de energie al aanwezig. Het enige wat je hoeft te doen is om te leren hoe je kunt connecten met deze energie en te leren hoe je deze energie door je heen kunt laten stromen en om kunt zetten in woorden en diensten en producten. Dat is exact wat ik je leer in dit programma. Dit zijn de modules waar je toegang tot krijgt:

Module 1: Hoe gebruik je de bron van oneindige intelligentie om je business te bouwen?
Module 2: Hoe ga je om met negativiteit en weerstand?
Module 3: Hoe ga je om met zelfsabotage?
Module 4: Hoe pas je “De Gouden regel” van het creëren van succes en overvloed toe in je business:: “Volg het pad van je hoogste enthousiasme?”
Module 5: Hoe maak je energetisch contact met jouw Soulmate klant en hoe trek je ze magnetisch naar binnen?
Module 6: Hoe channel je jouw aanbod?
Module 7: Welke marketing mag er DOOR jou heen ontstaan?
Module 8: Hoe tap je in op de energie van overvloed?

Lees HIER eventueel alles over dit online programma.

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa Van Weezel

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.”

Miranda van de Wouw

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

Maar…..

Hoe geweldig dit allemaal ook klinkt dit programma is NIET voor iedereen!

Wat ik je hier leer is GEEN gouden pil! Er komt niet op “magische” wijze een zak geld uit de lucht vallen als je 2 dagen hebt afgestemd of het commitment maakt om jouw Missie te gaan leven. Manifestatie vraagt om dagelijkse toewijding. Soms gaan dingen snel maar als iets ECHT je zielsmissie is, dan weet je van jezelf dat je toch geen andere keuze hebt dan dag in, dag uit met focus en aandacht leren manifesteren.

Het bouwen van je missie business of geld verdienen met jouw passie is geen “quick fix” maar een reis die om inzet en doorzettingsvermogen vraagt. Het vraagt van jou dat je 100% verantwoordelijkheid neemt over jouw leven en jouw business.

Het is alleen voor mensen die er ECHT klaar voor zijn op op de meest krachtige manier in zichzelf te investeren en de stappen te nemen die er voor nodig zijn. Want er is HEEL veel voor nodig om te dingen te bereiken die bijna niemand krijgt. Je moet bereid zijn om de dingen te doen die bijna niemand doet en de persoon zijn die zijn of haar grootste leven neerzet. En dan heb ik het NIET over hard werken, maar over een prachtige interne reis maken naar wat nu ECHT afgestemd is voor jou. Maar ALS je bereid bent om dat te doen en als je er klaar voor bent om de regie over jouw leven en jouw business te nemen, dan zal je ROI (Return on Investment) ongekend groot zijn. Alles wat ik je in dit programma leer heeft mij geholpen om meer dan 70.000 euro per maand om te zetten EN tegelijkertijd toch veel vrijheid te creëren in mijn leven en mijn agenda.

Je merkt dat AL die same/same strategieën en stap voor stap cursussen die iedereen volgt, leiden naar heel veel eenheidsworst en heel veel van hetzelfde en jouw ziel verlangt er naar om daar UIT te breken. Je voelt dat Creatie naar je fluistert, je uitnodigt en aan je trekt. Je voelt dat er iets UNIEKS is wat door jou heen mag ontstaan en je wilt jezelf bevrijden om dat in de wereld te gaan zetten!

Je merkt dat je nog net iets te veel DOET en dat je nog steeds bezig bent met de gedachten: “Als ik X of Y wil bereiken, moet ik eerst Z doen.” En als je dat dan doet, dan brengt je dat nog niet de resultaten waar je WERKELIJK naar verlangt. Dus je WEET en voelt diep van binnen dat het tijd is om al die overtuigingen los te laten en helemaal vanuit JOU ZELF te gaan creëren.

Je bent 100% bekend met de uitspraak: “What got you here, won’t get you there.” En jij wilt maar een ding: springen, jezelf bevrijden en naar een compleet ander level katapulteren. Je bent helemaal bereid om compleet los te laten en je over te geven aan Creatie en alles wat er door jou heen mag ontstaan. 

EN je moet bereid zijn om het Innerlijke werk te doen! Je moet helemaal OPEN staan en bereid zijn om al je overtuigingen in twijfel te trekken en los te laten!

Het komt hier op neer: voor dit traject voel jij je geroepen! Je weet niet waarom, maar je MOET er bij zijn. En je weet dat je vanaf nu af aan alleen nog maar de roep van je ziel kunt volgen en vanuit complete overgave en vertrouwen kunt leven en ondernemen. 

Dit Coachingsprogramma is geschikt voor coaches, healers, creatievelingen, therapeuten, (online) ondernemers, missie ondernemers, mensen met een prachtige droom die ze in de wereld willen zetten en iedereen die gewoon geld wil verdienen door zichzelf te zijn OF gewoon simpelweg resoneert met deze materie en mijn energie.

Dus als dat goed klinkt en je bent er klaar voor om die verantwoordelijkheid te nemen en op de meest intense manier te gaan manifesteren, zorg dan dat je je aanmeldt!

Jouw Investering.

De Waarde van dit programma is vastgestemd op €4494,00

Je ontvangt toegang tot:

 • Alle modules en Bonusmodules van het programma Jouw Miljoen Euro Missie twv  €1997,00
 • Toegang tot het Bonus programma Channel Jouw Business twv €997,00
 • 6 x toegang tot een Maandelijkse Coaching Call waarin je me al jouw vragen kunt stellen. Deze vinden plaats iedere eerste maandag van de maand om 20.00 twv €1500,00

En dan is de nog de volgende vraag die je mee kunt nemen als het gaat om het bepalen van de waarde:

Wat is het je waard om ….

 • EINDELIJK je eigen pad te kunnen volgen?
 • een meester te worden in het afstemmen van jouw energie op wat er DOOR jouw heen mag ontstaan?
 • Iedere dag 100% jouw afstemming te kunnen volgen?
 • Jezelf te laten leiden in jouw business en je leven door wat het Goddelijke door je heen wil laten ontstaan, er compleet op vertrouwend dat dat altijd de juiste stap is op het juiste moment?
 • Compleet afgestemd te zijn op de frequentie van overvloed?
 • Op te houden met de “regels” volgen maar het gewoon helemaal op jouw manier te gaan doen, een manier die 100% afgestemd voelt?
 • Gelijkgestemden om je heen te verzamelen die net als jij MEER willen manifesteren, je begrijpen, je steunen, met je meedenken en die altijd voor je klaar staan?
 • Voelen dat je ECHT niets hebt om je druk over te maken, omdat jij een extreem krachtige creator bent, die energie kan sturen op de meest krachtige manier.
 • Geld te verdienen met je missie?
 • Ondernemen simpel te maken. GEEN ellenlange to-do lijstjes, maar heerlijk creëren wat je ECHT van binnen voelt.
 • Te weten en voelen EN ervaren dat je alles kunt manifesteren waar je naar verlangt?

Wat is dat jou waard? 

De Investering is maar een KLEIN deeltje van wat dit programma je op kan leveren.

De investering is €997,00 ex BTW

En het is OOK mogelijk om in 6 termijnen van €197,00 ex BTW te betalen.

PAY IN FULL BONUS! Als je in een keer betaald krijg je toegang tot het 2 daagse event: creëer jouw leven & business 100% vanuit Liefde, Flow en Overgave. De waarde van een ticket van dit event bedraagt €497,00. Er zijn 2 verschillende data voor dit event ingepland namelijk: 26 en 27 juni of 4 en 5 september.

Lees HIER alles over dit event voor meer informatie.

Nog meer testimonials

“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.

En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen
“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken.
Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen.
Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf.
Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen