Membership Mania Coachingsprogramma.

Creëer, Lanceer en verkoop jouw membership programma voor terugkerend inkomen, grote impact, creativiteit en vrijheid.

Toen ik 5 jaar geleden mijn virtuele voet over de drempel zette van “The Amazing Life and Bizz” Academy van Leonie Dawson zag ik in EEN oogopslag: DAT wil ik ook!
Een dergelijk membershipprogramma leek me geweldig. Ze kon creëren wat ze wilde, ze kon al haar creativiteit kwijt, mensen waren super enthousiast, er was een bloeiende community van gelijkgestemden en ze maakte ECHT een verschil in mensen hun leven EN ze verdiende er OOK nog eens veel geld mee EN een voorspelbaar, terugkerend inkomen.

Ik had NET ontslag genomen op mijn werk om mijn passie te gaan volgen en mijn omzet was in de maanden dat ik mijn bedrijf had praktisch niet bestaand.

Ik had ongeveer 100 euro verdiend aan een online programma dat ik 4 keer voor 25 euro had verkocht en ik had 150 euro verdient met een coachingsessie en een reading.

Oeps, niet genoeg om van te leven dus. EIGENLIJK niet eens genoeg om ontslag te kunnen nemen.
Ik had ook nog GEEN idee hoe mijn business er uit zou komen te zien.
Maar ik had de drive en ambitie en ik was vastbesloten om ALLES te geven wat ik in me had om er een succes van te maken.

Toen ik dus lid werd van dat membership programma voelde ik direct in mijn hart dat dit mijn weg zou zijn.
Ik zou AL mijn creativiteit kwijt kunnen en voorspelbaar terugkerend inkomen op kunnen bouwen.
Voor mij als Krachtige Creator en Creatieveling was dit HET Walhalla.

Vanaf dat moment ben ik mijn eigen membership programma gaan opbouwen.
Ik ben zelf lid geweest van tientallen membership programma’s om de kunst af te kijken (en natuurlijk voor de voordelen die membership programma’s voor mij als klant brengen!)
En ik heb meerdere membership programma’s en online programma’s gevolgd om te leren hoe ik mijn membership kan bouwen.

Ik heb mijn membership programma nu meer dan 5 jaar (Ik heb een paar keer de opzet en de vorm verandert)

EN ik heb meer dan een miljoen euro verdient met mijn membership. Een miljoen!

Dat is gemiddeld 2 ton per jaar! Kun je voorstellen wat voor verschil dat zou maken in je leven?

En natuurlijk is het geld en de terugkerende en voorspelbare inkomsten geweldig, maar er zijn nog VEEL meer redenen waarom ik van membership programma’s HOU en waarom het bij jou misschien ook kan gaan groeien in echte liefde:

→ Vrijheid om de content te creëren waar je een passie voor hebt. Ik ben een ECHTE content creator in mijn hart. In mijn membership programma zitten 40 online programma’s en bijna 100 online trainingen. En mijn klanten HOUDEN er van. MAAR … ook als je iets MINDER content wilt creëren, is dit een perfect businessmodel. OOK met EEN training of coachingscall per maand kun je een perfect membership programma bouwen.

→ Volledige vrijheid om te werken wanneer je wilt en waar je wilt. Ik HOU ervan om in restaurants of in het park mijn content te creëren. Ik heb coaching calls gedaan als ik buiten de manege op mijn dochter zit te wachten of zelfs op vakantie (I LOVE my job!)

→ Als je een situatie hebt waarin je veel onderweg bent, of in het buitenland of veel thuis bij je gezin wilt zijn is dit IDEAAL omdat je 100% van je membership online kunt runnen.

→ Weinig afspraken in je agenda en TOCH een goed inkomen kunnen creëren! Ik verdien 10 tot 20 duizend euro per maand met mijn membership en ik ben maar een paar uur per week bezig om de content te creëren!)

→ Een businessmodel zonder strategie gesprekken. Je kunt je Creatiekracht gebruiken om je marketing te doen. Ik verkoop het meeste via mijn blogs en niet via strategie gesprekken of webinars. Ik hoef ook niet naar netwerkevents of “elevatorpitches” te oefenen waarin ik mensen totaal niet uit zou kunnen leggen wat ik doe en hoe diep mijn werk met mensen is.

→ Het is schaalbaar. Je kunt honderden mensen helpen met je membership programma! Ik weet dat er business coaches zijn die 100% voor het High end ondernemen zijn en die aangeven dat je beter een klant 5000 euro kunt laten betalen dan 100 klanten 50 euro. Dat dat makkelijker is. MAAR dat ligt er maar net aan wat afgestemd voor jou is EN je kunt uiteraard en/en aanbieden. Ik heb EN een Membership voor €67,00 per maand EN een High end Mastermind voor €5000,00 en voor alle 2 is een ideale doelgroep.

→ Je kunt je membership programma relatief snel laten groeien. Met de juiste weggever en de juiste marketing, doelgroep en een onweerstaanbaar aanbod kun je binnen enkele maanden een succesvol membership programma hebben!

Voel je hier een HELL YES bij?

In het Membership Mania Coachingsprogramma ga ik al mijn kennis en expertise met je delen en ik nodig je met HEEL mijn hart uit om je aan te melden!

Mijn HART, Mijn passie en mijn ZIEL ligt bij het creëren van geweldige content, het dienen van mijn klanten en een verschil maken in hun leven. Een membership is in mijn ogen DE beste manier om dit te doen!

Ik voel me verheugd en vereerd dat ik op deze geweldige manier meer mensen aan mag steken met het “membership virus.”

Ben je er klaar voor om een GROOT verschil te maken in je eigen leven en dat van je klanten? Lees dan snel verder tot welke modules en content je toegang krijgt.

Je hebt keuze uit een Online variant EN een VIP variant! Lees snel verder!

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Ik vind jou de grootste en meest krachtige pionier van Nederland. Ik vind je content zo super waardevol omdat ik altijd bij het lezen en luisteren ervan denk: shit, je hebt helemaal gelijk. Jij zegt wat anderen niet zeggen. Jij doet wat anderen niet doen. Fijn dat jij er bent”

Josje Feller

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

Dit is de content en coaching waar je toegang tot krijgt: 

Online variant:

*** Toegang tot 7 modules BOMVOL content twv €3479,00

Je ontvangt LIFETIME toegang tot deze modules!

Dit zijn de modules die aan bod komen:

Module 1: De belangrijkste factoren voor een succesvol membership programma!

Natuurlijk wil je dat je Membership programma succesvol wordt. In deze module bouwen we een sterke fundering.
We zetten intenties.
Ik leer je de mindset die je nodig hebt om een succes van je membership programma te maken.
En we gaan kijken naar je WAAROM, zodat je altijd de motivatie kunt vinden als je tegen uitdagingen aanloopt.
EN hoe dit membership programma in je business (aanbod/ funnel) past EN in je leven.

Module 2: Stem je membership af op Jouw Ideale Soulmate klant

Een van de belangrijkste succesfactoren voor iedere onderneming en ieder programma is dat je haarfijn weet wie je ideale klant is.
Er zijn een paar fouten die bijna iedere ondernemer maakt als het gaat om het bepalen van de doelgroep. Die ga ik met je delen en we gaan er voor zorgen dat je die dus NIET maakt en dat je klant zich magnetisch aangetrokken voelt tot je membership programma.
Ik ga je leren hoe je de taal van je klant kan spreken zodat ze als het ware denken: “Wow, het lijkt wel alsof deze persoon mijn gedachten kan lezen. Dit MOET ik hebben.”
Ik ga een MEGA waardevolle tool met je delen die je op een krachtige manier kunt helpen om echt in te tappen op de oplossing die jij biedt in je membership programma. Dit gaat ECHT een verschil maken. Ik ga je laten zien hoe jij je kunt onderscheiden van je “concullega’s” zodat mensen voor JOU kiezen, OOK al zijn er zo veel mensen in dezelfde space die iets soortgelijks aanbieden.

Als bonus ontvang je een: “Soulmate Cliëntprofiel” die je in kunt vullen om je klant haarscherp te krijgen EN af te stemmen op die klant waar je SUPER happy van wordt EN die super dankbaar is dat ze JOU hebben gevonden.

Module 3: Hoe ziet je membership er uit?

In deze module gaan we aan de slag om je membership in te richten.
We gaan kijken wat voor type membership bij je past.
We gaan brainstormen over de naam en een sterke ondertitel die je klanten aanspreekt.
We gaan kijken welke content je aan kunt bieden en hoe je de content kunt structureren en wat waardevol en aantrekkelijk is voor je klanten.
En we gaan een prijspunt bepalen voor je membership.

Module 4 en 5: Membership Mania Marketing

In deze modules gaan we aan de slag met marketing.
Ik ga je leren hoe je je bereik op kunt bouwen en enthousiasme kunt creëren door een waardevolle weggever.
Ik ga je leren waarom een weggever belangrijk is en waarom het belangrijk is om je e-mail lijst op te bouwen en HOE je dat doet.
We gaan een marketing en lanceringsplan ontwerpen. We gaan kijken welke marketing mogelijkheden er zijn om je membership te lanceren en te marketen en we gaan kijken welke methode het meest afgestemd is voor je. Kortom: we gaan een AFGESTEMD marketing en lanceringsplan maken waarin er OOK nog voldoende ruimte is om bij te schaven als er iets anders wilt ontstaan door je heen.

Module 6: Hoe zorg je er voor dat mensen BLIJVEN en hoe laat je je membership groeien?

Als je je membership hebt opgezet en mensen melden zich aan, wil je natuurlijk ook dat ze BLIJVEN. Retentie noemen ze dat.
Dus hoe zorg je daarvoor? Welke tools en strategieën kun je daarvoor gebruiken?
Wat zijn de belangrijkste redenen voor mensen om op te zeggen en hoe kan je gelijk vanaf het begin voorkomen dat dat gebeurt.

Module 7: Vip je membership

Een membership is normaal gesproken een laagdrempelig programma met een investering van enkele euro’s per maand tot 100 euro per maand. Uiteraard heb je ook meer HIgh end memberships, maar dat is niet specifiek waar we ons hier op richten. MAAR er is altijd een deel van je klanten die MEER willen. Ze willen MEER persoonlijke begeleiding en MEER van jou. Het is ook een mindset ding. Mensen die verder willen komen WILLEN ook meer investeren. Ze willen zichzelf uitdagen en ze willen het pad bewandelen dat andere mensen nooit te zien krijgen. Het is dus handig om een VIP versie te bouwen.
In deze laatste module gaan we kijken of een VIP versie wenselijk is voor jou, hoe jouw VIP versie er uit komt te zien en wat er voor nodig is om je VIP versie vorm te geven.

*** 8 Wekelijkse Coaching Calls twv €1976,00

Minimaal 8 keer hebben we een groeps Coaching Call. Hierin beantwoord ik al je vragen, kan ik met je meedenken met iedere stap die je neemt.
Ik kan naar je salespagina kijken, meedenken over je klant of DE perfecte naam voor je membership.
Deze Calls vinden plaats via Zoom. We zien en spreken elkaar dus persoonlijk.
OOK als je er niet live bij kunt zijn, dan kun je van te voren je vragen stellen en dan kun je achteraf mijn antwoord terug kijken.
Mocht ik niet iedereen zijn vragen kunnen beantwoorden, dan plan ik meer calls in.

*** 3 maanden Toegang tot een besloten Facebookgroep twv €741,00

Je krijgt gedurende de looptijd van het programma toegang tot een besloten Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen, feedback kunt vragen en kunt connecten met de andere deelnemers.

*** BONUS! De technische kant! twv €997

Mijn tech guy Bas neemt video’s voor je op waarin hij je leert hoe je een simpele website maakt en je membership opzet. Als je het leuk vindt OF de kosten wilt besparen kun je hier zelf mee aan de slag gaan.
LET OP! De techniek van A tot Z uitbesteden aan hem is ook mogelijk. Daar kan een aparte offerte voor worden gemaakt. Dat kunnen we regelen als je met het programma bent gestart.
OOK heb je niet per se een website en een membership omgeving nodig als je nog in de beginfase bent. Je kunt je membership DIRECT lanceren en verkopen, ZONDER website. Ik leg in het programma uit hoe je dat kunt doen en wat daarvoor nodig is.

*** BONUS! Jouw Miljoen Euro Missie twv €3997,00

Krijg DIRECT na aanmelding toegang tot dit MEGA Krachtige programma. Verpak en verkoop je kennis, expertise maar vooral je ENERGIE.
Stap volledig IN je Missie, ontdek je boodschap en stap in het overvloedige leven waar je voor geboren bent.

Leer hoe je kunt resoneren met jouw unieke Zielsfrequentie zodat je alles waar je naar verlangt in je leven en je business kunt manifesteren op een manier die makkelijker is dan je je ooit hebt kunnen voorstellen.

Lees HIER alles over dit Mega Krachtige en waardevolle programma.

*** BONUS! Persoonlijke verslagen en inzichten van het opbouwen van mijn Internationale Membershipprogramma twv €1997,00

Iedere week deel ik met je wat mijn overtuigingen zijn die ik heb opgeruimd met het opbouwen van mijn membership. Ik laat je weten welke acties ik heb genomen en wat wel en niet werkt.

En ik ga experimenteren met enkele verschillende marketingmethodes waarvan ik weet dat ze HEEL goed werken. Ik heb het gezien bij andere mensen en ik ga de resultaten met jou delen! 

Zo kun je DIRECT in de praktijk zien wat we en niet werkt. Door praktische voorbeelden leren is EXTREEM waardevol! Je kunt direct alles toepassen op het creeren van je eigen succesvolle membership programma. Ondernemers bieden zelden een intiem kijkje achter de schermen, maar altijd als mijn eigen coaches dit doen, leer ik het ALLER meeste en ik doe dit ook graag voor jou! 

*** VIP Versie met live Creatie dagen EN wekelijks e-mail contact twv €2232,00

OOK is er een VIP versie met live Creatie dagen EN wekelijks e-mail contact.
We komen 3 keer een dag bij elkaar om samen te werken en te creëren AAN je membership programma. Zowel ikzelf als mijn online business strategist zijn aanwezig om je te helpen met de praktische kant van je membership. Waar kun je aan denken om te doen (EN coaching en hulp bij te krijgen) op deze dagen:

De naam en opzet voor je membership uitwerken.
Je salespagina schrijven.
Je marketingstrategie uitschrijven.
Marketing content uitschrijven.
Een contentplan maken.
Brainstormen en ideeën genereren. Het is HEERLIJK om een dag door te brengen met gelijkgestemde creatievelingen en IN die energie mee te worden getrokken. Je zult geïnspireerd worden door andere mensen hun vragen en creatieve ideeënn en je zult aan worden gemoedigt om actie te nemen als de andere mensen dat ook doen.

Deze dagen zijn extreem waardevol omdat je weet dat je het ook daadwerkelijk gaat DOEN. EN je krijgt direct coaching als je vastloopt.

EN je kunt me iedere week mailen als je vragen hebt over jouw voortgang en het opbouwen van je membership.

Dit zijn de resultaten als je mee gaat doen met dit programma

Als je het programma volgt, bij de calls bent om je vragen te stellen en je tijd en je energie er in stopt en ACTIE neemt, dan zijn dit de resultaten die je kunt halen:

 • Na 2 a 3 maanden staat je membership programma, heb je het gelanceerd en kunnen mensen zich aanmeldingen.
 • Je weet perfect voor WIE je het doet je bent helemaal connected met deze persoon. Ze voelen zich aangesproken en weten exact waarom ze bij jou moeten zijn.
 • Je hebt DE oplossing die je ze bied ontdekt en daar je programma omheen gebouwd. Zowel jij als je klanten hebben vertrouwen er in dat jij DE persoon bent die het verschil voor ze kunt gaan maken.
 • Je bent blij met de naam, energie, inhoud en content van je membership EN uiteraard voelen je klanten deze energie ook.
 • Je hebt geleerd hoe je je membership kunt runnen (EN de marketing er voor kunt doen) in 5 a 10 uur per week. Echter: ook al kan het aantal uren beperkt zijn, op het bedrag dat je er mee kunt verdienen zit geen plafond.
 • Je hebt geleerd waar je membership in je aanbodsfunnel past en hoe het de grootste toegevoegde waarde kan zijn voor jouw business en je klanten.
 • Je hebt een marketingstrategie bedacht, die afgestemd voelt en duidelijk is maar genoeg ruimte laat voor inspiratie en creativiteit.
 • Je hebt super helder zicht op de concrete resultaten die je klanten gaan halen met je membership en hebt dat op een duidelijke en aantrekkelijke manier verwoord op je salespagina.
 • Je hebt een contentplan. Je weet welke content je aan gaat bieden in je membership en waarom dat het waardevol is voor je klanten.
 • Je weet waarom mensen lid worden van een membership en waarom ze opzeggen en je hebt je membership zo ingericht dat je dat minimaliseert.
 • Je hebt een doel gesteld voor je membership (Qua aantal deelnemers en qua omzet en wat je wilt bereiken met je klanten) en je hebt vertrouwen in je plan om dat doel te behalen. Je hebt een techniek geleerd die alle weerstanden tussen jou en je doelen weg kan halen zodat je je doelen makkelijker en met vertrouwen en liefde kunt bereiken (of bij kunt sturen)
 • En nog veel meer!

De praktische details en Jouw investering

Dit programma start op dinsdag 1 oktober.

We zijn al gestart maar er zijn nog enkele plekken vrij en aanmelden is nog mogelijk!

De modules vinden plaats iedere dinsdag om 20.00 uur.
De Coaching Calls vinden over het algemeen plaats op vrijdagochtend om 10.00 uur, soms op donderdagavond.
In de Facebookgroep kun je 24/7 je vragen stellen.

Je ontvangt altijd de opname van de calls achteraf als je er niet live bij kunt zijn en je ontvangt onbeperkt toegang tot alle modules en alle calls.

Wat betreft de livedagen bij de VIP optie kun je 3 van deze 4 data kiezen voor je Creatiedag: maandag 14 oktober, maandag 18 november, maandag 16 december, maandag 20 januari.
De dagen zijn van 10.00 tot 16.00 inclusief lunch. Waarschijnlijk in Kamerik of de regio Utrecht. De exacte locatie volgt later.

De waarde van de Online variant is:

7 modules BOMvol met content twv €3479,00
Bonus: De Technische kant twv €997,00
Bonus: Jouw Miljoen Euro Missie twv €3997,00
Bonus: Persoonlijke verslagen over hoe ik mijn Internationale Membership opzet en verder uitbouw twv €1997,00
8 Coaching Calls twv €1976,00
3 maanden Toegang tot een besloten Facebookgroep twv €741,00

De TOTALE waarde van dit Coachingsprogramma is €13.187,00

Maar jouw Investering is nog geen 10% van de totale waarde.

Jouw Investering

Jouw investering bedraagt €997,00 ex BTW
Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van €347,00 ex BTW te betalen.

Wil je DOL graag meedoen omdat je super enthousiast bent om NU je membership heel goed neer te zetten maar wil je in meer termijnen betalen? Dat is eventueel mogelijk. Mail dan naar [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

De waarde van de VIP variant is:

Alles wat je in de online variant ook ontvangt twv €13.187,00
3 maanden wekelijks e-mail contact twv €741,00 (max 10 min per week)
3 Live Creatiedagen twv €1491,00

Jouw Investering

Jouw investering bedraagt €1997,00 ex BTW
Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van €697,00 ex BTW te betalen.

Wil je DOL graag meedoen omdat je super enthousiast bent om NU je membership heel goed neer te zetten maar wil je in meer termijnen betalen? Dat is eventueel mogelijk. Mail dan naar [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.

LET OP! Er is slechts plaats voor maximaal 10 mensen.

Er kunnen max 10 mensen deelnemen aan dit programma. Ik wil namelijk de kans zo GROOT mogelijk maken dat je membership programma echt STAAT over een paar maanden. Ik wil persoonlijk met je meedenken over ieder facet van je programma: de naam, je aanbod, je bereik, je waardevolle weggever, je salespagina, je marketing en hoe je je membership onweerstaanbaar maakt voor mensen.
Een membership programma is TOF, maar het is het ALLER tofste als je er ook goed geld mee verdient en daar is liefde, energie, zorg en aandacht voor nodig.
En ik kan je die waarde niet geven als er meer dan 30 mensen meedoen.

Dit wordt dus GEEN programma waarin je wat online modules krijgt en je moet het zelf maar uitzoeken. Ik ben er van A tot Z om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden.
Wil jij er dus bij zijn? Meld je snel aan!

PAY IN FULL BONUS!

Als je in een keer betaald, krijg je een geweldige pay in full bonus.

Je ontvangt hoe dan ook korting op je investering. In een keer betalen is goedkoper.

EN als PAY IN FULL Bonus ontvang je: Toegang tot mijn 3 daagse event dat begin 2020 gaat plaatsvinden twv €797,00. Met als thema: je Zielsmissie of hoe creeer je op de meest krachtige manier jouw realiteit? 3 dagen helemaal intappen op je Missie, je creatiekracht, je verlangens en je dromen. Een event met een geweldige energie en goede en inspirerende sprekers. En omdat die keer op keer verdiept en je bij de volgende laag van de ui komt, is dit event voor iedere Missie ondernemer super waardevol.

Heb je nog vragen? Mail naar [email protected] OF lees de meest gestelde vragen hieronder. OF meld je direct aan!

Veelgestelde vragen

Is een membership wel mogelijk met mijn vakgebied / missie / onderwerp?

Een membership is op bijna ieder vakgebied mogelijk. Voor coaches, healers, marketers, online ondernemers, creatievelingen, kook of recepten memberships, ALLES is mogelijk.
Ik heb zelfs memberships gezien van een tuinman. En ik heb gemastermind met een dame die een membership had voor een brei en haak programma. Ze kon zelf niet breien of haken maar interviewde experts die het wel konden over de nieuwste technieken en patronen en dat programma leverde haar tonnen per jaar op!
Alles is mogelijk. Als je het verlangen voelt, dan is er een mogelijkheid en door afstemmen en brainstormen gaan we er achter komen!
Als je twijfelt of het mogelijk is met wat je in je hoofd hebt, mail me dan even. Ik denk graag met je mee.

Ik heb nog GEEN idee wat het thema / onderwerp van mijn membership moet zijn, is dit dan wel de juiste stap voor mij?

Ja hoor. Belangrijk is wel dat je het verlangen hebt om een membership te creëren en dat je bereid bent om het werk te doen. Dit is geen Gouden pil en er is toewijding en actie voor nodig. Als jij bereid bent om het werk te doen en door te zetten no matter what, denk ik graag met je mee wat je passies zijn en je missie is en wat je aan kunt bieden aan mensen.

Ik heb al een membership programma, is dit dan nog steeds waardevol voor mij?

Ja hoor. Ik volg nog steeds Coachingprogramma’s en online programma’s om mijn skills beter te maken en mezelf en mijn business te ontwikkelen. Als je nog geen miljoen euro met je membership hebt verdient, zijn er nog een aantal dingen die ik je kan leren.

Ben jij wel de beste persoon om mij hierbij te helpen? Je bent toch van de Wet van Aantrekkingskracht en Manifestatie? Dit lijkt me een heel praktisch iets?

Jazeker. JUIST. Ik combineer de Wet van Aantrekkingskracht en mijn kennis over Creatie namelijk met business strategie. Ik heb een aantal hele strategische coaches gehad, waaronder marketinggoeroe Frank Kern en Dean Jackson en Eelco de Boer.
Waar ik destijds niet veel mee kon omdat ze zich ALLEEN richten op de strategie, maar sinds ik het combineer met afstemming en de afstemming voorop zet, levert de strategie me HEEL veel op.
Daarnaast heb ik in een aantal High end masterminds gezeten met veel strategische en succesvolle ondernemers. Ik heb dus een kijkje mogen nemen in HEEL veel succesvolle bedrijven en AL die kennis kan ik toepassen om JOUW programma ook succesvol te gaan maken!
Daarnaast ben ik creatief met namen, onderwerpen en content EN heb ik goed gevoel voor wie je klant is en waar ze naar verlangen en wat super aantrekkelijk voor ze is.
OOK kan ik super goede copy schrijven (wat je misschien wel merkt aan deze salespagina) en ik leer je graag hoe je dat ook kunt leren.

Moet ik technisch zijn?

Nee hoor totaal niet.
De video’s leren je hoe je het makkelijk op kunt zetten.
OF je besteed het uit.
OF je laat de website en membership omgeving helemaal zitten. Ik ga je precies leren hoe je dat kunt doen zodat je SNEL kunt starten.

Ik heb (nog) geen website, kan ik dan wel meedoen?

Ja, zie de vorige FAQ. Er is een manier om een membership te starten ZONDER website en zonder membership omgeving. Het is niet moeilijk. Ik leg je in het programma uit hoe je dat kunt doen.

Heb ik geen groot bereik nodig om met een membership te starten?

Nee hoor. Ik heb verhalen gehoord van mensen die 200 mensen op hun email lijst hadden of een paar honderd volgers op social media hadden en die tientallen aanmeldingen kregen bij hun lancering. Er is WEL iets voor nodig natuurlijk. Maar wat er voor nodig is om dat soort resultaten te halen, leer ik je in dit programma. Het enige dat JIJ hoeft te doen is de kennis toe te passen.

Zijn er niet al een heleboel memberships? Zijn er nog wel klanten voor wat ik te bieden heb?

Jazeker. Sowieso omdat het een Universele Wet is: waar jij naar verlangt, verlangt naar jou. Maar OOK omdat er manieren zijn om BOVEN je concurrentie uit te stijgen zodat ze alleen maar in jouw stof kunnen bijten.
Ik leer je graag in dit programma hoe je dat kan doen zodat jij jouw membership dromen waar kunt maken.
EN … wat ik heb (en wat ik bij de meeste mensen zie) is dat als ze interesse hebben in een onderwerp, dat ze VEEL verschillende programma’s er over volgen. Mensen volgen niet EEN marketingprogramma, maar 10. Of ze volgen niet EEN programma over de Wet van Aantrekkingskracht, maar een heleboel. Ze willen er gewoon alles over weten. Dus het is geen probleem dat er andere mensen in dezelfde markt zijn.

Ik heb al een programma gevolgd waarin ik heb geleerd om een online programma te maken. Is dit programma dan nog wel nodig?

Een membership programma en een online programma verschillen op een paar punten wezenlijk van elkaar, dus het is zeker verstandig om dit programma ook te volgen. Daarnaast heb ik zelf tientallen online programma’s en coaching programma’s gevolgd om al mijn kennis te verzamelen en te komen waar ik ben en ik BLIJF me iedere keer weer ontwikkelen. Denken dat je ooit uit bent geleerd of dat je het na EEN programma wel weet, is in mijn ogen een recept voor te weinig inkomen en een faalervaring. Weet je dat de meeste bedrijven failliet gaan? Dat HOEFT niet hoor, maar dat komt ook omdat ze niet ALL IN gaan. Maak niet de fout om jezelf er te makkelijk van af te willen maken. Als het goed is, is dit je MISSIE en is er toch echt niets anders wat je wilt doen, dus geef je ALLES ok?

Heb ik al content of online programma’s nodig voordat ik mijn membership ga starten?

Nee hoor. Ik denk met je mee wat waardevol kan zijn. Ik leer je hoe je je programma opzet VOORDAT je de content creëert. Je kunt de content gaan geven als je programma al live is. Zo doe ik dat met de meeste van mijn programma’s. OOK met dit programma. Het ENIGE wat ik heb is een salespagina en de opzet van de content. Ik neem alles live op. Dat kan voor sommige mensen “spannend” of zelfs “eng” aanvoelen omdat ze faalangst hebben en ze vinden het fijner om het voor te bereiden. Dat kan en dat mag, maar maak dan wel wat harde afspraken met jezelf om uitstelgedrag te voorkomen. Ook daar gaan we het over hebben.

Heb je nog andere vragen? Mail gerust naar [email protected] OF meld je gelijk aan OF lees nog even snel onze 100% niet goed geld terug garantie door!

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

Je geeft zoveel content in je Programma’s. Door je recht voor zijn raap teksten zorg je ervoor dat ik me meer bewust word van de processen en uit mijn comfortzone kom. Er zijn al zoveel blokkades opgeruimd en er is telkens weer een nieuwe uitnodiging om verder te kijken.

Miranda van der Wouw

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

“Ik heb jou in twee weken terugverdiend. Een record! Thank you voor wie jij bent!”

Wendy Marsman

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

Garantie en Gouden pil!

Ik ben 100% overtuigd van mijn kennis over het creëren van een super goed membership programma en dus van de waarde van dit programma.

Dus ik bied een 100% niet goed – geld terug garantie.

MAAR er zitten wel wat voorwaarden aan. Want NIETS is een “Gouden pil.”
Een membership programma bouwen (en hoe dan ook een succesvolle onderneming bouwen) vraagt om toewijding, actie en liefde.
Als je dus niets gaat DOEN met de informatie die ik je geef, dan gaat je programma er niet komen. Ik ga je uiteraard helpen om voorbij je blokkades te komen, maar ik kan niet de acties VOOR je nemen, daar mag jij helemaal zelf verantwoordelijkheid voor nemen.
Dus als je de eerste 3 modules hebt gevolgd en je hebt de opdrachten gemaakt en je bent bij de calls geweest en hebt je vragen gesteld en je merkt dat dit programma je niet helpt om je membership programma van de grond te krijgen, dan krijg je je investering terug.
Let op: dit is geen kwestie van: “Ik heb me bedacht” of “Het is toch niet de goede tijd” of “Ik heb eigenlijk toch geen geld” of  “ik heb geen zin/ geen motivatie” of wat dan ook.
Dit is een kwestie van: “Ik heb alles gedaan wat in mijn macht ligt en ik kan dat laten zien doordat ik actief en betrokken ben geweest, maar ik kan met de content en begeleiding die ik krijg niet mijn membership lanceren omdat de kwaliteit van het programma en de begeleiding niet goed is.”
In dat geval kun je binnen 4 weken een mail sturen en krijg je jouw investering terug.

Nog meer testimonials van tevreden klanten

“Ik ben aan de het programma mee gaan doen om Volledig in vertrouwen te zitten en mezelf meer gunnen, zodat ik meer kan ontvangen.
Tijdens het programma ben ik van 1 bedrijf met nog geen 1k omzet per maand, naar 2 bedrijven met steeds stijgende omzet gegaan. En van een bedrag waar ik privé nauwelijks van kon rondkomen (mijn spaarcenten gingen er hard doorheen!) Naar een salaris wat ik mezelf gun en die ik per kwartaal blijf verhogen.
En nog ZO veel meer mooie resultaten:
– Mijn money mindset is zoooo veel verbeterd.
– Verder ben ik nooooggg dichter bij mezelf komen te staan.
– Ik voel geen limiet meer ontvangen, in ieder geval ik ben nog lang niet bij mijn volgende plafond (zo voelt het nu).
– Ik weet nog beter mijn grenzen aan te geven.
– Ik heb weinig moeite om uit mijn comfortzone te gaan.
– Ik kan beslissingen maken die ik voorheen als moeilijk beschouwde.

Ik heb zoveel waarde, inzichten en inspiratie gehad en zoveel veranderingen doorgemaakt . Je hebt me zoveel gegeven.
Ik moest echt uit mijn comfortzone om maandelijks het bedrag aan coaching uit te geven, maar ik weet ook zeker, als ik bij wijze van de helft had moeten betalen, dan had ik er niet de waarde uitgehaald die ik er nu heb uitgehaald. Werkelijk elke cent is het waard geweest en ontvang ik nu tienvoudig terug.”

Kimberly van Steenbergen

“Maartje Koper heeft nu al in de korte tijd dat ik haar ‘ken’ gezorgd voor een enorme boost voor mijn bedrijf en instelling en ook mijn inkomsten. Met mijn juridisch adviesbureau en mijn wat zakelijker benadering van communiceren was ik aanvankelijk een beetje terughoudend over of ik wel uit de voeten kon met de adviezen en input van Maartje zeker omdat ik de indruk had dat er toch vooral veel adviezen aan internet/ coaching ondernemers gegeven werd. Maar ach natuurlijk de adviezen van Maartje zijn universeel en omdat ze 100 procent zich zelf en vol passie en overtuiging werkt heeft echt iedereen wat aan haar. Er is maar een voorwaarde je moet je opstellen voor veel passie en positiviteit, en je af en toe laten meesleuren uit je eigen comfort zone.”

Frances

“Maartje heeft er bij mij voor gezorgd dat ik, door volledig mezelf te durven zijn, echt kon gaan groeien. Vanaf het moment dat ons coachingstraject begon, ben ik voor het eerst weer gaan genieten van ondernemen. Daarbij hielp het door haar ontwikkelde energetisch bedrijfsplan mij ook enorm.
Mijn valkuil als ondernemer is dat ik blijf hangen in ontwikkelen. Waardoor ik minder cliënten aantrek. Dankzij de gesprekken met Maartje werd ik telkens weer teruggeleid naar het aanhouden van 2 sporen. Het ene spoor om van mijn bedrijf een eenheid te maken, en het andere spoor om echt nu cliënten aan te gaan trekken. Dit werkte direct door, ik heb er op het gebied van mijn eigen ontwikkeling en financieel veel profijt van.

Mijn bedrijf is nu veel meer een geheel, het past bij wie ik ben, bij wat ik kom doen. Maartje zorgt ervoor dat je echt tot actie overgaat, dat je aan leert voelen wat voor jou goed en moeiteloos voelt. Hierdoor wordt het veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.
Ze heeft ervoor gezorgd dat ik eerlijk ben naar wat ik aanvoel dat juist is, en dat ook daadwerkelijk doe en uitwerk. Echt superknap.
Ook kan zij goed aanvoelen of je teksten de juiste snaar raken. Dit leidde ertoe dat mijn teksten voor de website en blogs echt zijn verbeterd.
In Maartje vind je een ideale combinatie van actie, aanpakken, eerlijk zijn, hulp durven vragen aan het universum, doorkrijgen en toepassen hoe de wet van aantrekkingskracht werkt voor jezelf en je bedrijf. Maartje, ontzettend bedankt voor je enorm goede begeleiding! Ik heb er veel aan gehad, en nog steeds.”

Margaretha Schokker, Volg je Hart Specialist

“Maartje daagt me uit om echt te zijn wie ik ben, mijn pure ik. En vandaar ook te verbinden met mijn doelgroep.
Ze daagt me uit om mijn verlangen te leven.
Want als een dienst niet uit mijn tenen komt, loopt het ook niet. Als het niet uit mijn tenen komt, dan is het geen verlangen. Dan stroomt het ook niet. Ze zet me altijd weer in de goede richting met de vraag: wat is je volgende stap? Wat kun je doen om….. Ga afstemmen op….. Creëer jouw nieuwe realiteit totdat het echt waarheid is. Stel jezelf de volgende vragen…. (en daar is ze heel goed in!)

Waar stond ik 6 maanden geleden?
Ik wilde meer klanten
Ik wilde meer inkomsten
Ik had geen goede mindset qua geld
Ik had een disbalans in geven en ontvangen: Ik gaf te veel en kon niet ontvangen, geen complimenten, geen liefde, geen geld.

Wat heb ik geleerd in deze periode?
Mijn waarde. De waarde die ik mijn klanten biedt. De waarde die ik mijn klanten in elke dienst biedt. Zelfliefde
Mezelf te accepteren, precies zoals ik ben.
Mogen doen wat ik echt, echt, echt leuk vind
Mijn eigen pad lopen
Mijn keuzes maken en me niets aantrekken van wat anderen hierover denken.
Het gaat om mijn geluk.
Ik kan blokkades helen
Ik stap veel meer uit mijn comfortzone
Ik heb enorm gewerkt aan mijn mindset. Mijn mindset op het gebied van ondernemerschap en geld
Leren delegeren

Wat heeft het me opgeleverd?
Meer moeiteloos werken
Vanuit inspiratie werken (niet omdat het op mijn to-do lijst staat)
Meer vertrouwen in mezelf (en in het Universum)
Meer focus – En hierdoor meer kunnen creëren vanuit inspiratie
Meer klanten
Meer omzet
Ik voel me meer gelukkig
Rijkdom op alle gebieden in mijn leven.”

Edith Helwegen, Edith Helwegen

“Je geeft ZO veel waarde in dit programma. Er zit ook ZO veel goede business content bij. En je geeft ook zo veel van jezelf in die Community. Ik hoor heel veel mensen die lid zijn geworden of geweest van andere programma’s en die komen toch weer altijd naar jou terug omdat je zo veel waarde biedt. Ik ben al een jaar lid en heb nog steeds niet alles gevolgd wat er in de online omgeving te vinden is.”

Coby

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401