Yessssss! Dank je wel dat je je aan hebt gemeld voor dit Gratis Online programma: Manifesteer Wonderen!

EN ik deel zo met je hoe je OOK nog toegang kunt krijgen tot het SUPER Krachtige Geld Manifestatie Pakket. Maar eerst dit:

Je ontvangt de eerste module van dit programma, direct in je mailbox. Als je niets ontvangen hebt, check even je spam. Als je daar ook niets ontvangen hebt, mail dan even naar [email protected], dan kijken we graag even met je mee.

Als je vragen hebt over de content in de modules, dan kun je een post openen in de besloten Facebookgroep: De Magische Manifestatie Super Groep. Deze kun je HIER vinden als je nog geen lid bent.

EN je kunt dus OOK nog toegang krijgen tot mijn Gratis Geld Manifestatie Pakket ter waarde van €197,00. 

In dit pakket zitten de volgende waardevolle trainingen:

  • De online Miljonair Mindset Workshop.
  • De online training: Het Bewustzijn achter geld.
  • De “Schulden training” die je helpt om iedere blokkade die je hebt met geld te ontdekken en te shiften om door een waargenomen “plafond” heen te breken. OOK waardevol als je geen schulden hebt, maar wel het gevoel hebt dat je vastzit.
  • Een compleet PDF document met 14 pagina’s van beperkende overtuigingen die geshift mogen worden voor vrede en vrijheid met geld.
  • De Training: “Hoe kun je NU geld verdienen, of in ieder geval zo snel mogelijk.”
  • De Training: “Geld verdienen door jezelf te zijn.”

Je kunt dit gratis pakket ontvangen door andere mensen uit te nodigen om ook mee te doen aan het gratis Online Programma: Manifesteer Wonderen.

HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN om het Gratis Geld Manifestatie Pakket te ontvangen is:

1. Je eigen persoonlijke link (die je in de box aan de rechterkant van de pagina of in de welkomst email vindt) te delen met jouw vrienden of kenissen. Je kunt je persoonlijke deellink naar ze toesturen via email of whatsapp OF de link delen op Social Media.
2. Ervoor zorgen dat er tenminste 3 van hen zich OOK aanmelden voor het gratis Online programma “Manifesteer Wonderen.”
3. Je mailbox in de gaten houden, want dan ontvang je automatisch het GRATIS Geld Manifestatie Pakket.

Ik denk dat dit SUPER waardevol is voor HEEL veel mensen aangezien de meeste mensen zich nog steeds iedere dag opofferen om hun realiteit met geld te creëren en het is tijd dat we dit gaan doorbreken.

Liefs, Maartje

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mail naar [email protected]

PS: Je ontvangt de persoonlijke deellink ook via email. Heb je geen email ontvangen? Kijk even in je spambox en voeg ons toe aan je “veilige” email adressen. Ook daar niets ontvangen?
Mail dan naar [email protected], dan kijkt mijn team het na voor je.