Yessssss! super dat je je hebt aangemeld voor deze Masterclass Serie.

EN ik deel zo met je hoe je OOK nog toegang kunt krijgen tot het SUPER Krachtige Visualisatie Pakket. Maar eerst dit:

Er is een mail naar je doorgestuurd met de eerste module. Heb je deze mail niet ontvangen? Kijk even in de spambox. Ook daar geen mail? Stuur dan een mail naar [email protected]

Als je vragen hebt over de content in de Masterclasses die vanaf 4 september gaan starten, dan kun je een post openen in de besloten Facebookgroep: De Magische Manifestatie Super Groep. Deze kun je HIER vinden als je nog geen lid bent.

Vanaf 4 september ga ik iedere

EN je kunt dus OOK nog toegang krijgen tot mijn Gratis Visualisatie Pakket met maar liefst 10 Krachtige Visualisaties ter waarde van €77,00. 

10 visualisaties om af te stemmen op overvloed, overgave en ZIJN!

De Wet van Aantrekkingskracht leert ons dat we onze eigen realiteit creëren: zo binnen, zo buiten. Maar de meeste mensen hebben nog maar nauwelijks een idee van de kracht en de potentie die in hen verscholen ligt. De meeste mensen werken mega hard om de dingen voor elkaar te krijgen OF ze doen juist niets en hopen dat het hen toevallig “overkomt.” Maar het enige dat er aan het einde van de dag voor nodig is, is een shift in bewustZIJN. Vanuit een ander bewustzijn, kun je van de ene op de andere dag een hele andere realiteit voor jezelf creëren.

En dat is precies waar je met deze visualisaties op in kunt tappen!

Je ontvangt visualisaties die je helpen om af te stemmen op overvloed, overgave en zijn om de ultieme creatiekracht in jouw wakker te maken. Maar niet vanuit forceren of hard werken, maar vanuit de volledige potentie die al IN je zit.

Je ontvangt de volgende visualisaties:

  1. Afstemmen op de magie die het leven IS!
  2. Afstemmen op Liefde!
  3. Afstemmen op Grootse Resultaten!
  4. Afstemmen op Geld!
  5. Afstemmen op jouw zielsklant!
  6. Afgestemd leven!
  7. Afstemmen op geïnspireerde actie!
  8. Afstemmen op onbeschaamd jezelf zijn en daar (veel) geld mee verdienen.
  9. Afstemmen op je welvarende JIJ
  10. Afstemmen op jouw magnetische zelf!

“Vanmorgen visualisatie 9 en 6 gedaan. Wow. Echt wow. Had het idee dat ik bijna mijn bed ging uitstijgen zo’n energie kwam er steeds door me heen.”

“Wow, dank je wel lieve Maartje. Wat een ongelooflijk mooie en krachtige visualisaties! Ik kijk er naar uit om de krachtige visualisaties steeds weer opnieuw te kunnen beluisteren.”

Je kunt dit gratis pakket ontvangen door andere mensen uit te nodigen om ook mee te doen aan het gratis Online Programma: Money Follows Joy.

HET ENIGE WAT JE HOEFT TE DOEN om het Gratis Visualisatie Pakket te ontvangen is:

1. Je eigen persoonlijke link (die je in de box aan de rechterkant van de pagina of in de welkomst email vindt) te delen met jouw vrienden of kenissen. Je kunt je persoonlijke deellink naar ze toesturen via email of whatsapp OF de link delen op Social Media.
2. Ervoor zorgen dat er tenminste 3 van hen zich OOK aanmelden voor het gratis Online programma “Money Follows Joy.”
3. Je mailbox in de gaten houden, want dan ontvang je automatisch het GRATIS Visualisatie Pakket.

Ik denk dat dit SUPER waardevol is voor HEEL veel mensen aangezien de meeste mensen zich nog steeds iedere dag opofferen om geld te verdienen en het is tijd dat we dit gaan doorbreken.

Liefs, Maartje