Manifestatie & Intentie Meeting

Manifestatie is in de kern heel simpel: vraag en het wordt gegeven.

De ENIGE reden dat dat voor veel mensen nog niet zo makkelijk is, is omdat ze nog niet helemaal connected zijn met hun verlangens EN omdat we nog veel weerstanden in de weg zitten.
Deze weerstanden kunnen overtuigingingen, angsten, conclusies, verwachtingen of gehechtheid zijn, maar het is altijd een ENERGIE. En die energie kan getransformeerd worden.
In de kern transformeert liefde iedere “lagere” energie waarna de energie van je verlangen vrij kan stromen.

Dat zijn de 2 dingen waar we tijdens deze bijeenkomst mee aan de slag gaan.

Ik ga je helpen om op een diep niveau te connecten met je verlangen.

We gaan kijken hoe je je zou voelen als je hebt waar je naar verlangt.
Wat is de energie en de frequentie van je verlangen?
En wat is er voor nodig om die energie helemaal IN je lijf, je wezen en je ZIJN te trekken?
Daar gaan we een mooie afstemoefening voor doen samen.

Het wordt een open, warme en liefdevolle avond waarin je een veilige ruimte ervaart om die connectie met je verlangens te maken.

Hoe shift je vervolgens naar de persoon voor wie het een DONE DEAL is dat dat verlangen NU in de wereld staat?

We gaan vervolgens gebruik maken van onze GEZAMENLIJKE kracht om je verlangens tot leven te brengen en helemaal in je ZIJN te laten integreren.

Een verlangen komt tot leven als je het BENT en belichaamt.

Dit is werkelijk de snelste weg tot manifestatie.
Je slaat het Ego over.
Je omzeilt de langere weg van gedachten en gaat direct naar het ZIJN.

Je kunt deze bijeenkomst gebruiken voor ieder verlangen dat je nu in de wereld aan het zetten bent:

Een nieuwe relatie, of een mooie stap vooruit in je bestaande relatie.
Een omzetdoel of een eenmalig bedrag dat je wilt ontvangen.
Minder werken of juist meer creëren.
En project dat je wilt starten.
Een aantal volgers dat je wilt manifesteren op je social media kanaal.
Of WELK verlangen er dan ook op dit moment bij je omhoog komt.

Je hoeft niet van te voren te bedenken waar je mee aan de slag wil gaan, als er iets omhoog popt is dat prima en anders mag je het Universum er op vertrouwen dat er later iets omhoog komt.

Tijdens deze waardevolle meeting ga je dus letterlijk ervaren wat er voor nodig is om de shift te maken om een vibrationele match te zijn met je verlangens.

Op het moment dat je die match BENT (Dus afgestemd bent op wat je wilt bereiken) dan komt het je leven binnen.

Praktische details

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 6 november.
We starten om 19.00 en het einde zal tussen 21.30 en 22.00 zijn.
Inloop is vanaf 18.30.

De investering voor deze avond is €37,00 ex BTW.

De meeting vindt plaats in onze trainingruimte in Kamerik, Teckop 11 3471HG.
Neem een dikke trui mee of een dekentje (of alle 2) het kan iets kouder zijn in onze trainingsruimte in November.

Het is mogelijk om opgehaald te worden vanaf station Breukelen. Stuur ons even een e-mail via [email protected] na aanmelding als je daar gebruik van wilt maken.

Als je je hebt aangemeld, ontvang je geen apart ticket of welkomstmail. Je staat op de lijst en we zien je graag de 6e!

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers tijdens deze bijeenkomst, dus meld je zsm aan als je er zeker bij wilt zijn!

Iets meer over mij …

Mijn naam is Maartje Koper en ik ben Wet van Aantrekkingskracht Expert en Business Coach. Ik leer mensen wat er voor nodig is om hun verlangens om te zetten in fysieke realiteit. En niet later maar NU. Ik help vooral mensen die voelen dat ze een Missie hebben, ondernemers, creatievelingen, kunstenaars, Nieuwetijdsleiders en artiesten en iedereen die geld wil verdienen door gewoonweg zichzelf te zijn.

Ik help jou om je blokkades te shiften, je missie te gaan leven op de meest krachtige manier en het leven en de onderneming te creëren waar je voor geboren bent. Er zat altijd dat kleine stemmetje in me dat me vertelde dat ik geboren was voor grootsheid en dat ik al mijn dromen kon realiseren! Maar dat was niet altijd het leven dat ik leefde…

Er zijn tijden geweest in mijn leven dat ik het erg zwaar heb gehad. Ik heb een aantal heftige verslavingen achter de rug en was erg depressief. Ik voelde me alsof ik niets waard was en alsof ik er nooit toe zou gaan doen in dit leven. Daarnaast speelde er nog heel veel andere problemen in mijn leven: banen waarin ik keer op keer vastliep, een burn-out en een diagnose ADD.

Toen ik 23 jaar was, liep ik tegen een muur op. Ik kwam op een ochtend op mijn werk en kon letterlijk alleen nog maar huilen. Was dit het nu? Vroeg ik me af, was dit nu het leven dat ik moest leiden? Dat kon ik gewoon niet meer. Gelukkig was er nog altijd dat hele kleine stemmetje dat me toefluisterde dat het leven niet zo hoefde te zijn en dat het anders kon. Vanaf dat moment probeerde ik me te laten leiden door dat kleine stemmetje. In mijn zoektocht naar antwoorden kwam ik in aanraking met de Wet van Aantrekkingskracht. Langzaam maar zeker vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Ik leerde 100% verantwoordelijkheid te nemen voor mijn leven. Ik leerde hoe ik de creator was van mijn leven en ik leerde hoe ik mijn leven op een positieve manier kon creëren, in plaats van op de destructieve manier waarop ik tot op dat moment mijn leven creëerde. EN ik leerde wat mijn passies waren: schrijven en alles leren over de Wet van Aantrekkingskracht wat ik maar kon leren. Door het leren en toepassen van de Wet van Aantrekkingskracht vonden er ware transformaties plaats in mijn leven en leerde ik hoe ik een leven voor mezelf kon creëren waarin ik me ECHT thuis voelde.

In de jaren die volgden heb ik een zelf gecreëerde Masteropleiding Wet van aantrekkingskracht gevolgd. Als er een Universitaire opleiding Wet van Aantrekkingskracht was geweest, had ik die gevolgd, maar helaas was die er niet, dus ik heb mijn eigen Masteropleiding gecreëerd. Ik heb over de jaren meer dan 150.000 euro geïnvesteerd in leren van de beste coaches. Ik heb tientallen online programma’s gevolgd over manifestatie en honderden boeken gelezen en duizenden uren op you tube doorgebracht. Sinds mijn 23e ben ik een toegewijde student van deze materie en nog steeds leer ik iedere dag meer en meer over hoe we onze realiteit creëren en wat er voor nodig is om dat op de meest krachtige maar toch moeiteloze manier te doen.

Maartje, jouw content is verslavend, ik zou niet meer zonder kunnen!

Sylvia Bouwer

“Lieve Maartje, Bij de vorige cursus heb ik mijn bewondering al uitgesproken en nu voel ik dat het weer zo ver is. Ik ben zo dankbaar, zo blij op dit moment. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Jouw werk is voor mij van onschatbare waarde. Je geeft me houvast, een transformatie tool, angst verdwijnt en daarvoor in de plaats komt VERTROUWEN.”

Femke van Kuijk – De Heldere Bron

“€10.000 omzet per maand? Dat was voor mij HEEL ver weg……Totdat Maartje Koper in mijn leven kwam…..met de rekenmachine in de hand, kom ik er achter dat deze gelddoelstelling NU heel dichtbij is……want ik ben eigenaar van mijn eigen overvloed. Ik ben blij!!!”

Teersa van Weezel

“Wat een geweldige online programma’s heb je ontwikkelt. Ben heel blij en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Ik was al een tijdje bezig om me te verdiepen in de Wet van de Aantrekkingskracht maar ik liep steeds vast. Nu begrijp ik waarom. Jouw Online programma’s zijn voor mij dus erg waardevol.”

Lia

“Wat nu gaaf is, is dat sinds ik het geld aan je overgemaakt heb, en enkele audio’s geluisterd heb, de omzet van mijn bedrijf binnen 2 dagen net zoveel zag worden als ik normaal gesproken binnen 2 weken zou genereren.”

Jacqueline

“Maartje, ik vind je content geweldig, helder en overzichtelijk. Geen moeilijke woorden of vage verhalen maar simpel, helder en concreet. En ik vind ook dat je heel veel waarde levert, mijn dank hiervoor, ik waardeer dit enorm.”

Jenny

Social Media

Manifesteer jouw Missie op Aarde

Contact

Ja, ik meld me gratis aan
Maak een donatie

Maartje Koper
v.o.f.- Geld is Liefde
Kuilenburgsekade 3
4176 CC Tuil
IBAN: NL65 INGB 0006 3378 97
BIC/SWIFT code ING INGBNL2A
BTW nr: B85713965401